10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Kipu1 #4217 Szerintem is ha valaki megtapasztalja az MMO jatek elmenyt az nehezen
valt masra, keresi az ujabb es ujabb MMO-kat. Aztan hogyha kifogy a
kontent valamelyikbol akkor valt a masikra, de egy ido elteltevel ujra
erdemes vissza menni mert a fejlesztok nem allnak le a kiadas utan.
Es mivel ezeket meg kell venni, elallnak a polcon, es tok jo vissza
menni a regi jo jatekba egy ev utan.
-
#4216 Én az egész játék-eladást nem értem, mint koncepciót :)
Nekem ott figyel a WOW, a Guild Wards Factions, a Neocron2, és az EVE online (7 EUR volt :) doboza is a polcon, büszke is vagyok a kis kollekciómra (van jópár offline game is). Soha nem adnám el őket semmi pénzért. Azt sem tudom elképzelni, hogy annyira megszorulnék, hogy arra az 5-10 ezer forintra lenne szükségem, amit adnának egy online accountért...
MMOG-nél pedig főleg értelmezhetetlen számomra, hogy miért akar valaki megválni: csak szüneteltetem az előfizut, aztán ha egyszer, sokára megint kedvem szottyan nyomni egy kis ideig, vissza tudok menni a régi karaktereimhez.. EQ2 accountom is van így, sőt Horizons is :)
DB -
Kipu1 #4215
Ez is jo magyar szokas, kulfoldi forumokon nem nagyon talalkoztam
meg olyannal hogy az adott game foruman aruljak azt, olyanok akik
bele untak valamiert. Foleg az aki egy darabig lelkes jatekos
volt es az adott forum regi rendszeres latogatoja. De hat ez a
legegyszerubb. Egyszeru emberek az egyszeru megoldast keresik.
Mint vizbul kivonni az occigent. -
#4214 talán ha privátba irnád senkit nem zavarna -
Reyes #4213 Nem akarja elfogadni a reg kódot:S
Beírtam kisbetűvel, nagybetűvel, kötőjellel, kötőjel nélkül...
valami más tipp? -
Eredan11 #4212 Nem ezért irtam hogy keressen meg!
De különben is ő kérdezte miért is nagy baj ez? -
#4211 Muszáj bolhapiacot csinálni a topikból? -
Eredan11 #4210 Szia nekem van egy 41es captain és még 1 hónap előfizetés az accon.
5000ft-ot kicsit keveslek érte...
Meddig mennél még feljebb?
Ha gondolod fegyél fel msn-re: [email protected]
Nekem nem annyira a pénz fontos inkább csak megszabadulnék tőle:D -
umarth #4209 Valaki van e itt aki eladná a gamet 5ezer forint körül??? -
Lyan Kyj #4208 faq.............
Laurelin (EN-RP) szerver:
Guildnév: Forgotten Kingdom
Jelentkezni lehet ingame a következo játékosoknál: Adoran, Spartac -
#4207 Laurelinen játszik innen valaki? Mert tesómmal most ott toljuk főként. Királyság, mert rp szerver és nagyon nagy buli, sokszor kaphatóak az emberek egy kis szerepjátékra! -
umarth #4206 még egy kérdés!HA valakitől meg veszem a teljes játkot kulccsal meg minden!Akkor működni fog?Mármint nem lesz olyan hogy ez a key már regelve van?VAgy ilyesmi? -
umarth #4205 Sziasztok!Az a kérdésem hogy hogy és hol lehet craftingolni?Főleg a hangszer készítés érdekelne... -
foxxi #4204 Aham, akkor elnézést kérek hogy magyarnak neveztem :S -
#4203 Személy szerint én nem voltam elragadtatva, hogy pont a legelső server "választatott" a magyarok gyűjtőhelyévé (én biztosan nem azt választottam volna...), de az tény, hogy ez még Április 14-e előtt történt, még a hivatalos indulás előtt. A szerver csak az utolsó 1-2 hétben lett túrtelhelt, és ez sokkal inkább a mostani free trialosok miatt van, akik viszont tényleg nem foglalkoznak azzal, hogy ne a legtúlterheltebb szervert válasszák (nem a magyar trialosokra gondolok, hanem mindenkire egész EU-ban).
Ja, és az is igaz, hogy a Snowbourn nem "magyar szerver". Sokkal inkább "sg.hu-s" szerver :)
DB -
ronhaven #4202 "mert nem mindenki éri fel ésszel, hogy a karaktere indulása előtt el kellene olvasnia a topic fakjúját"
vagy eppenseggel nem jar sg-re, es fingja sincs hogy itt paran kineveztek a snowbournt magyar servernek, vagy nem szempont neki, hogy magyarokkal egyutt jaccon stb stb~ -
harcu #4201 Cserébe a Snowburn a legtúlterheltebb szerver. Egyébként más szervereken is vannak magyar kinshipek természetesen, mert nem mindenki éri fel ésszel, hogy a karaktere indulása előtt el kellene olvasnia a topic fakjúját. Ha valaki már szerverre regel be, akkor sem lesz gond magyart találni, mert a magyarok mindenhol ott vannak. -
foxxi #4200 A magyarok többsége a Snowburn szerveren található. Több kisebb, nagyobb guilben de biztos összefutsz jópár magyar anyanyelvűvel! :) -
Glesthor #4199 tudom, hogy sokan nem fognak örülni ezért.... tőlük elnézést kérek. anyagi gondok adódtak és szeretném eladni a példányomat 5000 forintért. majdnem egy hónap ingyen játék van még rajta. akit érdekel a dolog, jelentkezzen nálam. -
Tucsok #4198 Van valami magyar csati? Vagy hogy talállak meg titeket? -
Reyes #4197 No megvettem! Második teljes játékom (aláírás), amiért nem bánok egy fillért se:) -
geristar #4196
Eladnám lotro játékomat, egy lvl45-ös guardian karakterrel és még 2hónap játékidővel!!! Gyönyörű állapotban van a doboz (addig használtam míg feltelepítettem a játékot)
Jelentkezni a [email protected] címen lehet vagy itt! -
#4195 voice chat tudtommal fellowshipen belül érhető el Tehát akkor működik ha egy csapatban vagytok -
Robcuskilla #4194 A gamén belüli voice chat hogy működik? nem sikerült beizzítanunk sajna, ha vki tudja plz írja le -
Tucsok #4193 Az amerikai nekem is ma jár le, töltöm le az EU-t utána megyek a Snowburn-re.
Itt van esetleg Frahh bátyja aki ismeri a Tücsök nevet az SWG-s időkből? -
#4192 A Snowbourn europai szerver...EU triallal érheted el....amerikai szerveren alig találsz magyart, max hasonló trialosokat. -
Glesthor #4191 ha az amerikai verzió van meg, akkor csak amerikai szervereken tudsz játszani.... -
umarth #4190 Sziasztok!Nekem az amerikai trial van meg és azon nem találom Snowbourn szervert!Hol vannak még magyarok?MElyik szerevreken és hogy lehetne megoldani hogy a Snowbourn szervert is elérjem?
-
umarth #4189 nem kell segíts köszi megoldottam magam! -
umarth #4188 HEllo!Én az amerikai trialt szedtem le, mert az sokkal gyorsabban lejött...Csak az a baj hogy valamit nagyon nem csinálhattam jól vagy nem tudom de sajnos nincs meg a prudoct keyem vagy nem tudom mit kér még...Szóval ha valaki az amerikait szedte le akkor kérem mondja el hogy hogy tette! -
Reyes #4187 Én is majdnem egy hete játszok ott a trial-lal, de eddig semmi gond nem volt. -
Glesthor #4186 nálam nincs ilyen probléma. én is azon a szerveren vagyok. problémamentesen fut.... -
#4185 Tegnap kezdtem el a trial-t a Snowburn szerveren és mindig disconnectel egy 3 perc után vagy be se enged. Miért van ez? -
ronhaven #4184 nem is a normalis ertelemben vett gyenge-a-gep szaggatasra mondtam, mint ahogy o is irja hogy masmilyen baja van
nekem ablakba neha rajon az hogy szo szerint masodpercenkent beakad (grafikai terheltsegtol fuggetlenul) alig eszrevehetoen, de latszik,hogy a ficko laba kihagy egy egy lepest, vagy gyors kameramozgasnal eszreveheto, neha nem erzekeli klikkelest,amikor pont elkapom a kis szaggatast. aztan elmulik,aztan visszajon.
es ez fullscreennel eltunik -
foxxi #4183 Milyen felbontásban és milyen grafbeállításokkal? :) -
#4182 Én ablakban nyomom és soha 1 icipicit se szaggatott, pedig 2,5 éves a gépem...
DB -
#4181 Tegnap este annyir lagolt ...játszhatatlan volt :( -
ronhaven #4180 ha esetleg ablakban jaccol akkor rakd fullscreenre -
#4179 Igen -
foxxi #4178 köszi a mai Barrow partyt akik jelen voltak :D De közlöm hogy még maradt :D akinek esetéeg van kedve... :)