The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az jár most a fejemben, h mi van, ha úgy gondolják a "drum & bass" hangszereket, h enyém a csörgõdob, tiéd a tam-tam, aztán játsszatok, amit tudtok. Nagyon szomorú lennék😞
Egy szép, 10 darabos dobfelszerelést remélek, de tekintve, h nem illik a világhoz, sztem elfelejthetem. Azért nem adom fel😛
Új darabok:
KATT1
KATT (VICCES JELENETTEL!)
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Szaruman, 5-6 50esünk van, de sztem õk már nagy részét megcsinálták carn-nak.
Lifetime accountot vennék !!!
pm-be írhattok
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Lyan, gépeden jól fut a cucc? thx
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Valaki tud a snowbourn szerveren egy jó magyar klánt ahol segítõkészek az emberek?
ha még nem lett volna itt... Ezzel a kis macroval készíthetsz egy ikont, amit megnyomva a chat ablakba kiírja a pontos koordinátádat. A 35 azt jelenti, a 3. action bárra teszi az 5. pozícióba:
/alias add ;tml /w MyCharName ;loc
aztán:
/alias shortcut ;tml 35
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
egy lista azokról a tárgyakról amit buktam:
- Sturdy Gondorian Armour
- Sturdy Gondorian Shoulder Pads
- Sturdy Gondorian Leggings
- Sturdy Gondorian Boots
- Sturdy Gondorian Gloves
- Barnaith
- Aegrist
- Shining Steel sword
- Precise Westernesse Axe (Puncipalota!!!)
- Fine Gondorian Axe
miután elvették a hobbit postásoktól a munkaidõ alatti 6 étkezésbõl egyet sokxor sztrájkolnak. adj szalonnát a hobbit postásnak.
a mohának mindig a déli oldala fás
vársz egy napot (pár órát) és ki fog jönni. a másik meg, hogy amig van egy levélbe valami nem fog eltünni. és 1 hét múlva meg vissza megy a levél a feladónak , igaz csak az olvasatlanok.
a mohának mindig a déli oldala fás
DB
A ti kung-futok nem erős!
Egy teljes masterwork gondorian páncélszett (6 db lila páncél) meg 4 db lvl 21-42 lila kard ragadt be...
Lifetime membership - No further subscription fees
$255.31 (+ tax)
Épp cancelezve vagyok ez itt a Paypal adta lehetõség jelen pillanatban. (CTRL+c CTRL+v)
Dollárban egy úgy nézett ki, hogy 199 és most 299.
A 255 USD elég fura, nem lehet hogy az inkább euró?
DB
A ti kung-futok nem erős!
Hogy ahol mutatja az XP-ét ott ha rámegyek van olyan hogy bonus XP az mi a fene?
A preorder meg általában minipet, hamarabb kezdés és exkluziv tárgyakat szokott takarni, szvsz aránytalan a nagy fizetési kedvezmény, de ezt kell szeretnem. 😄 (azért én így is szeretem)
És nem tudjátok, hogy hhogyan tudnám kipróbálni pár napra, esetleg egy hétre hogy ledöntsem jó-e nekem ?😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Mennyibe kerül a játék ha ugy veszem meg hogy ne kelljen utána havidíjat fizetnem és annyit jácchatok majd amennyit akarok ?😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
De egyébként tényleg kifogástalan 😊
Jah a következõ macró hogy nézne ki? say: Lestunoltam ezt, kéretik nem bántani--->mob neve
say: Aki kimeri ütni annak felkutatom a lekhelyét, és viszem a Drago's Flatbow-t!