10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Telcontar999
    Ezt most mire irtad a Gamecardra vagy a játékra??
  • DonnieBrasco
    Sokkal egyszerűbb ablakban futtatni, és kész. Egyáltalán semmivel sem lassabb úgy, és pl. hosszú "pony express" utazások közben tudok netezni stb.
    Grand Master farmer kiképzése közben meg megnéztem a "24" két epizódját a gépen :) 167x4 db. blueberry legyártása nem 2 perc :))

DB
  • KBB
    Global hotkey-ekről hallottál már? Belövöd pl, hogy CTRL-ALT-X pause, CTRL-ALT-C következő szám és a többi és játék alatt lehet váltogatni nyugodtan a számokat alt-tabolás nélkül.
  • Blob
    Hát igen elég hülye ötlet, pláne majd ha össze vissza teleportálsz meg gyorspacizol LOL
  • Reyes
    Tudom, gondoltam is rá, de az nem ugyan az... Mindig alt+tab-ozzak, ha belépek egy városba, vagy egy instance-ba?

...
  • KBB
    Winamp elfut ám a háttérben :)
  • Szaruman
    De, láttam párszor:)
  • Reyes
    "Mivel nem a film jogait vették/kapták meg"

Tudom, de attól még hiányozhatnak...

Azt meg te is jól tudod, mit nevezek eredeti zenének, vagy nem láttad a filmet?:P
  • Szaruman
    Mivel nem a film jogait vették/kapták meg... Illetve mit nevezel 'eredeti' zenének? :) Ez egy regényen alapul, annak nincs zenéje:P
  • Reyes
    "egyetlen előnye van az hogy kurva jól vissza adja a Lotr feelinget :)"

Igaz, én csak az eredeti zenéket hiányolom belőle:S
  • zlcsi
    mégis van valami olyan amit irtam, kezdtem egy humant, és egy q végén leégett a kezdő hely majd a q végén olyan is maradt.

a szakmákról van valami oldal ahol leírják hogy hogyan merre hányméter? a hivatalos honlapon annyi van hogy comming soon, ami azért elég gáz...

bevallom öszintén drágálom a játékot ahhoz képest hogy mennyi feedback van mögötte, mondjuk igaz hogy csak anyit látok belöle amit itt olvastam és amenyit a játékon belül tapasztaltam...

egyetlen előnye van az hogy kurva jól vissza adja a Lotr feelinget :)
  • Chrystopher
    Szerinted viccből árulják a boltban?
  • Telcontar999
    Ha oda adom öcsémnek a trialom akkor csinál accot és a 7 nap lejárta után már csak gamecardot kell vennie ugye? Vagy utánna a játékot is megkell vennie??
  • genRob
    Igen ez sokunknak hiányzik de nem tudok róla, h lenne :-(
  • Blint
    Egyebkent nem kepes a jatek addonok kezelesere, mint a WoW? Mert azt latom, hogy interfaceket lehet csinalni, de ezeket nem lehet uj funkciokkal felvertezni?
    Leginkabb valami koordinata addonra lenne szuksegem, amivel megnezhete, a terkepen, hol van az a hely aminek tudom a koordinatajat. Sajatomat le tudom kerni egy macroval, de igy is sokat kell ide-oda jarkalnom mire eltalalom a helyet :S Gondolom olyan megugy sincs, amivel sajat pontokat vehetek fel a terkepre?
    Jah es a jatek bellitasai chatbol valahogy el lehet erni? Mert wowban parancsokkal azt is lehet allogatni. Varosban ugyanis kicsit lemegy az FPS-em. Szeretnek egy ket grafika allito macrot:)
  • DonnieBrasco
    Ok, részemről is bocsi, kissé asszem túlreagáltam. Van igazság abban amit írtál, de az csak icipici szelete a dolgoknak, nem is igaz mindenkire, és az ok-okozati viszonyokat pedig igen sokféleképp lehet értelmezni... de tényleg ne menjünk bele!
    Písz...

DB
  • Robcuskilla
    :) demagógot máshol keress, az ami abban a mondatban van, az csak szimplán igaz, és csa kegy dolog semmi több. kvázi köztudott. attól még nem kell vele egyetérteni, elég beszélni az apehhal, de mindegy :)
    Egyébként zene és film miatt nem kell aggódni, tudom egy ügyésztől, csak a szoftverek miatt zaklatták azokat a srácokat, akiknek a védelmében voltam egy tárgyaláson :D

na mindegy, csak azért reagáltam, mert sztem rosszul értelmezi kend a damegógiát, illetve ne mismerjük egymást, így valóban egy - egy hozzászólásból nagyon félre lehet vkit érteni vagy ismerni :) ezért a jövőben mellőzöm ezeket, ez az arctalan fórumozás félre vihet. De elnézést kérek a beírás miatt, valóban nem ez helye, mea culpa, csocsi
  • KBB
    Mármint játékon kívül
  • KBB
    Nem, eztcsak megtudod hallgatni játék közben.
  • zlcsi
    néha nállam is van de aztán elfogy valahogy...

ezek a zenék amiket linkeltek lejebb hogy müxenek? ha leszedem hova kell bemásolni hogy játsza játék közben
  • KBB
    Valami gond lehet akkor nálad, mert szinte mindig van zene a játékban.
  • zlcsi
    hmmm... az miért van hogy egy deka zene sincs a játékban? az összes zenét magamnak kell leszedni a lejjebb linkelt helyről?
  • DonnieBrasco
    Kifejezetten healer a minstrel :)
    (a postod többi része pedig 90%ban igaz, sajna :( - bizonyos törvényeket igenis kénytelen megkerülni, ha nem akar éhenhalni az ember... )

DB
  • DonnieBrasco
    "Nincs ám különbség, csak fejben az emberkék vhogy ezt nem értékelik olyan súlyos dolognak ( szoftvert másolni, feltörni stb. ) semmivel sem különb, mint bármit illegálisan megszerezni, "

BSA alkalmazott? :) már megbocsáss, de ez marhaság. Ha szoftvert másolsz (nem értek vele egyet, sőt), vagy letöltesz és használsz bármit, azzal senkitől sem veszel el konkrétan úgy valamit, hogy neki azzal kevesebb maradjon (v.ö. biciklilopás). A film-, zene-, és szoftverkonszernek által (sajnos hatékonyan) súlykolt marhaság, a "kiesett haszon", pedig egy logikai nonszensz, egy bizonyíthatatlan valami ami a jogban soha nem fog gyökeret verni.

A tört szerveren való játék tőlem 100%-ban idegen, sőt ellenzem is, de ettől még hülyeséget ne szajkózzunk, főleg értelmezés nélkül nem.

DB

(a hozzászólásod 2. részére, ami aztán végképp hemzseg az egymosott demagóg hülyeségtől, nem is reagálok, remélem más sem fog és mielőbb törlik).
  • zlcsi
    hát már megbocsáss de ugyan miért ne csalna a vállalkozó ha vállalja a kockázatot?? miért fizessen be abból a 100-ból amit megkeresett 98-at amikor egyel északabra még csalnia sem kell és 50-e megmarad... sajnálnia kéne a kisember aki nem teszi? hát tegye ő is ... a törvények meg azért vannak hogy legyen mi megkerülni.
    (egybként mennyire nem szabad itt offolni?)

melyik kaszt nevezhető kifejezetten healernek?
  • Robcuskilla
    hát ez is egy megoldás, de akinek nincs rá pénze az sajnos ne "akarjon" játszani. Szeretnék egy 30 millás mercit, de nem töröm fel és lopom el, csak mert akarok egy olyat, de nincs cash.
    Nincs ám különbség, csak fejben az emberkék vhogy ezt nem értékelik olyan súlyos dolognak ( szoftvert másolni, feltörni stb. ) semmivel sem különb, mint bármit illegálisan megszerezni, csak ezt lehet otthon a falak mögött rejtve :D így már viszont rácuppan minden halandó.
    Kicsit olyan dolog ez mint a mindenkori kormányt szidni, mert nincs pénz, a büdzsé pang az ürességtől, de a sok százezer vállakozó 80%-a meg egymást vállon veregetve és kajánul összekacsintva egy buznyák adót sem fizet/ illetve jelents részét elcsalja... miközben pedig ez lenne az amit visszaosztanak ezer célra... ( utobbiért bocs... ) de már nem törlöm ki
  • DonnieBrasco
    Champion: nyers erő, DPS (area DPS).
    Captain: buffer/kicsit healer/kicsi crowd control. Nem üt akkorát, de nagyon hasznos, amolyan "mindenes" :)

DB
  • ronhaven
    max a quest idejere valtoznak dolgok, kis ido utan visszaall minden, a te szemszogodbol is
    champion kozelharci nagy sebzes, captain atlagos sebzes + kisegito skillek, heal, buff
  • zlcsi
    lenne még pár kérdésem, jól emlékszem hogy itt ugyvan, hogyha elvégeztem egy területen egy küldetést akkor számomra az meg változik? pl mondjuk fel kell gyujtani egy házat és az onnantól kezdve nekem ugy is marad, leégve, ugyanakkor azok akik még nem gyujtották fel azoknak még áll?

Nem igazán értem a Champion és a Captain közötti különbséget, valaki el tudná mondani?
  • zlcsi
    Blint valóban van telefonos megerősítés de kb 5 yes kell kinyögnöd és kész is :D
  • zlcsi
    wow-ban nincs frozen lehetőség, legalábbis ugy ahogy te írtad úgy nincs...
    ha le járt az accod akkor frozen, de ha bevan fizetve nem lehet felfüggeszgetni meg ujrainditgani
  • OculusDei
    nem feltétlen 'paraszt magyar' felfogás. tudod te mennyi külföldi tört szerver van? nem kérlek ez 'emberi gyarlóság'. amit meg lehet, azt meg is törik. ennyi- bocs az offért de de nem tudtam elmenni ezen önostorozás mellett.
  • Blint
    Hat megrendeltem, kivancsi bagyok mennyi ido mire megerkezik.

Egy kerdes! Ma megkaptam az elso insta questemet: Book 1, Chapter 1. A kerdes, miert igy vannak elnevezve az insta questek?:)
  • Chrystopher
    A kis könyv benne nekem tényleg tetszett. GW-ben is. Benne van a Story. Amúgy WoW-ban úgy tudom, hogy bármikor be lehet fagyasztani accot és ki is lehet oldani. Én még nem próbáltam a saját accon, nem kellett, de a folyamatosan ki/be fagyasztás lehetséges és nincs rajta nagy időkorlát akkor belog elött acc kiold. kilognál, este pedig frozen és nincs kihasználatlan óra, nap, hét. frozenban ugyanis tudtommal csúszik a következő levonási dátum. sőt biztos.

Btw.: Lotronal van frozen lehetőség. Jelenleg nincs feltöltve az accom.
  • Blint
    Igazabol ragaszkodom a dobozhoz, mert ha mar veszek valamit azt szeretem kezzel megfogni. Foleg egy jatekot, aminek igenyes doboza van, konyve, meg persze maga a DVD. Szeretek neha rapillandani, hogy deszep, kitenni a polcra, megmutatni masnak .. :) Szoval a dobozost megrendelem.
  • DonnieBrasco
    Nem, a világon semmit se kértek utólag. Csak megadtam a hitelkártyát, nevet címet és kész :).
    Igaz, a hitelkártyám ír bankban van regisztrálva, ehhez képest a szállítási cím Magyarországon volt: mégse problémáztak egy percig sem.

De ha amúgy a dobozhoz nem ragaszkodsz, akkor szerintem is a gamersloot-os CDkey a legjobb megoldás.

DB
  • Blint
    Es valoban kertek telefonos megerositest, ahogy az oldalon irtak is? Mert az angol kiejtesem hagy nemi kivanivalot maga utan :)
  • DonnieBrasco
    Anno a hmv.co.uk-től rendeltem. Olcsóbb volt, mint itthon, és hajszálpontosan Április 24én reggel érkezett ki, és mégcsak nem is Budapestre, hanem vidékre :P

DB
  • KBB
    gamersloot.net -ről is megtudod venni LOTRO EU-t és olcsóbb mint itthon. (csak kulcsot kapsz, de más nem is kell)
  • DonnieBrasco
    Lorebook
    Mmodb
    Allakhazam

Amúgy meg Gugli :)

(az első most valamiért nem jön be, pedig az a hivatalos...)

DB