The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyári idõszámítás pedig úgytudom nem befolyásol semmit...(de ebben nem vagyok biztos, csak logikailag következtetek, hogy ha nálunk +/-1 óra van téli/nyári idõszámítás miatt, akkor Angliában is és így tolódik mindenhol)...
Szerk.: Vezérlõpult(Control Panel) --> Dátum és idõ(Date & Clock) --> Idõzóna(2. fül Timezone vagy mi lehet) és ott van kéremszépen minden...
Kép, ha valaki nem találja:
Ne fürgyéé le
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Mivel sok Vanguardos van köztünk megosztom mai élményemet, gondoltam bemegyek, hátha felbírok még loggolni.
Rögtön jött is egy peccs, amiben 309 aza 309 bug javítása tündökölt az elsõ sorban. Beloggoltam volna de nem sikerült, aztán ugy 5 perc után kiírta a gép, hogy a karakterem valahol a világûrben kering, és nem tud beloggolni, viszont felajánlott 3 helyet, ahova visszarak. Választottam egyet. Berakott Khal nevezetû város alá a vízbe a textúrák közé. UI-m megvolt halva, levitálni nem tudtam, nagy nehezen fennmaradtam a víz tetején, de kiúszni nem lehetett, se elõre se hátra. Beírtam a varázsszót: /stuck yes -->ahh eltelt a varázsos egy perc minekután az égben ugy 50méter magasságban valahol megérkeztem. Elkezdtem hatalmas sebességgel zuhanni várva a becsapódást, szemeim becsuktam, és nem atzuhantam a földön, és zuhantam a textúrák közé a semmibe... zuhantam...zuhantamm.. majd egyszercsak fogadott egy kiírás, hogy meghaltam, és hirtelen egy számomra még sosem látott város kellõs közepén teremtem körülöttem ezer piros npc... :S majd egy kezdö területre került a karim rajta sem ruha, sem semmi, minusz 230k xp, visszafejlõdtem egy teljes szintet. És mikor az oltárhoz léptem hogy magamhoz teleportáljam a ruháimat legalább, kiírta, hogy az ég világon sehol nincs egy hullám. 😊 Vanguard FTW!
Ne fürgyéé le
Ne fürgyéé le
Ne fürgyéé le
Ne fürgyéé le
most megint jó.
az volt a kavarodás lényege, h hiv oldalon már április óta úgy írták a dolgokat, h UK time (gmt+1). Ez viszont csak máj25-tõl igaz, mert téli idõszámításkor az UK time csak gmt. Hiv oldalon laza 1 4 hétig rosszul írták.
Mi télen +1, nyáron +2 vunk. Az általános jelölés pedig a téli idõszámítás szerint történik, ezért van a winben +1.
azthittem, 13+1, mert mindehol 2-t emlegetnek csak ez az apróság elkerülte a figyelmemet hehee
én már annyira nem is várom a dolgot, nagyon elvette a lenti átejtés a kedvem.
ha esetleg valami hozzáfûzni valótokvan akkor szivesen fogadom.http://lotropatch.extra.hu/
Szarumán a faquba betehetitek ha gondoljátok.
Egyébként este nem érdekelne valaki fornost? Szeretném pár emberrel megcsinálni az összes küldit csak nem lehet normális csapatot találni.
Ez nem lotro de nézzétek meg (az öregebbek biztosan ismerik, remélem tetszeni fog): http://youtube.com/watch?v=FvTWKoSzEaY
Ne fürgyéé le
Nálam már 1.12 volt eddig is. Még telepítéskor lusta voltam leszedni azt a 800 Mb-os standalone patchet, átléptem a menübe és úgy indítottam a játékot. Ekkor updatelte magán mikor lefutott a menüsor és telepített vagy fél óra, 40 percig, azóta szépen indult mindig.
Na mindegy, akkor várom a délutánt.
Zsolty! Utolsó szabi napon, és akkor sem tudok játszani... A fene megette az egészet.
Holnaptól ismét HU2! <#buck>#buck>
Ezért szeretem egyre jobban a Turbine-t: ha valami nem megy és sokan sírnak miatt (scholar/farmer crafting pl.), akkor átírják.
Don't worry, be happy 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
A 0.0-ról 1.12-re ugyanis több, mint 800 MB, míg az 1.12-rõl 1.2-re kevesebb, mint 600. Szóval mindkettõ kell neked 😞
DB
A HU2 már nem is jó Neked megvitatni a játékot? <#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink> Hehe, jó annak, aki szabin van.
Valószínûleg állnak a szerverek, ezért nem tudsz belépni.
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Néhányan biztosan ismerjük egymást, pár hete a Bitang nevû burglarommal "gazdagítom" Középföldét! <#wave>#wave>
Segítségetek kérem, mert egyszerûen nem tudom frissíteni a játékot az új 1.2-es javítással. Már leszedtem a CDN-rõl, elindítom, szépen lefut a frissítés, telepít mindent, de indításnál mikor az Update Programhoz ér, akkor HTTP 404es hibát ír ki. Utána leszedtem torrenten a javítást /itt jegyzem meg, hogy nem is 1.12rõl 1.2-re, hanem 0.0-ról 1.2-re patch mindkettõ/ ezzel is frissítem, de ugyanaz a hiba, és egyszerûen nem lép tovább!
Valaki tud rá valami megoldást?
Elõre is köszi
Bitang /lvl23 burglar/
Átb*sszák mindenki agyát, amcsi fórumokon is lázonganak. PFFFFF. Ez hatalmas volt<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Uninstall jön, érzem én.
Birkus Maximus
Birkus Maximus
nekünk is 14:00kor indul, mert az idõpontot õk is gmt+1-ben adták meg (mi is azok vunk)!
Ha sima gmt 14:00-t írtak volna, akkor télen 1, nyáron 2 órát kellene rászámolnunk (függetlenül attól, h a gmt+1-be vunk sorolva). Így viszont semmit.
DB