10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#4342 per pillanat 50 a max -
arni17 #4341 am meddig lehet fejlödni 70?:D -
arni17 #4340 hát tudtommal nincs:D -
sztip #4339 lehet hogy kitaltanak a moderátorok de azért csak felteszem a .kérdést! VAN e warez változata a THE LORD OF THE RINGS ONLINE NEK mert én most töltötem a warezt de nem indul ugyanugy bekéri a jelszöt meg a felhasználoi nevet nem értem akkor mi értelma a wareznek vagy én vagyok tök hülye! ha tudtok valamit vagy nincs warez megoldás se tört szerver akkor irjatok meg! és akkor megvaeszem -
arni17 #4338 oksíy köszi:D akkkor ez se most lesz xD -
#4337 ha bakkártyával/számlával fizeted akkor kb 2500 Ft/hó, vagy vehestz gamecardot az 8000 Ft/60 nap -
arni17 #4336 kiprobáltam azt a 8 napos izét és naon tetszik :D most azt a 3 Ft hogy kell fizetni hogy 2 honap/3000 Ft vagy 1 honap/3000 Ft elöre is köszi -
Jak16 #4335 ok meggondlom, lehet lesz több karim is, solóra meg coopra, majd ha lejön a trial, emgnézem a videókat róla -
#4334 Az a baj, hogy Dunát lehet rekeszteni a hunterekből.
Szólónak nagyon jó szakma, de ha csapatban akarsz majd játszani, senkinek nem kellesz majd :(
Minstrel, Guardian, Captain, Burglar és Loremaster mind mind sokkal inkább hasznosak, főleg magas szinten. Utóbbi háromból ráadásul nagyon kevés is van, főleg magas szinten! Legalábbis relative.
Champion a másik ami "túlszaporodott" :)
DB -
Jak16 #4333 akkor mi legyek? íjász szeretnék lenni, egy kis krozással megspékelve.... -
#4332 Hunter elf jó választás. A legjobb a hobbit, mivel az tök nyomi
Crafting... legyél woodworker, minden hunter az, és úgy igazán kitörölheted vele (mielőtt vki belekötne, GM vagyok, szal tapasztalat). Tudom javasolni az explorert. -
Blint #4331 Itt rendeltem meg: http://www.hmv.co.uk/
Pont ma jott meg. Megadtam a Key-emet a COD-on es mar ment is ujra a game:)
9730Ft volt, bankszamlaval fizettem.
6 nap alatt megjott. -
Jak16 #4330 upsz bocs kifelejtettem: most töltöm a 7gb trialt, ehhez kell leszedni azokat a patcheket, vagy valszeg játék inditásakor letölti magától? (itt bookoknak hivják ezeket?) -
Jak16 #4329 hunter-elf az jó választás? csak kérdezem, és emellé még hány szakmát tudok felvenni? mert craftolni is szeretnék. -
Robcuskilla #4328 nagy jó game, nagy teccik, kafás
csak sajnos "néha" melózni is kell, pedig most is repuznék vagy vmi :) -
mert #4327 Blint, te hol rendelted meg? -
Jak16 #4326 szedem az eu triált, teljes sávszéllel, szal most jó. nincs egy hűdejó gépem, mégis szaggatás nélkül fut a gama, high beállítással, szal ez ennek is nagyon örülök. ha jól értem, akkor vannak "állampolgári" szakmák is mint a kovácsolás meg ruhakészítés? ez tök jó, sok farmolást igényel, de el lehet vele szórakozni gondolom. -
#4325 Lvl 50 a max. Epic csata nem tudom, h milyen (lol), de mikor 2x 40 ember üti egymást, az jó. Szoktunk együtt játszani. Régen láttam a filmet, nem tudom, h miről beszélsz:) Híres fegyver... amiket én csinálok, az annak számít?:D Még csak a köd hegységig vannak meg a területek. -
Jak16 #4324 hanyas a maximum szint? vannak epic csaták? szoktak a magyarok aggyütt játszni azért, vagy beletörődöm az angol társakba? ezeket faq-ba nem találtam, de még lesz kérdésem :A Hunter vagyok egyébként, az is leszek. vannak oylan csuklyák mint a filmbe voltak? (videón láttam őket, de játékban még nem találkoztam velük) Lesznek "híres" fegyverek? (mint a fullánk, frodó kardja). És a városok? pl rohan vagy Minastiris hasonlít a filmben látottakhoz? -
Jak16 #4323 jajdejó, nagyon ejön ez a gama, csak a térkép angol:D magyarul azért jobban vágtam a helyeket :A nem baj, nagyon jó kis mmo lett ez, kellemesen csalódtam, azt hiszem egy hét múlva megveszem. Xbox 360 mellé jó egy kis változatosság. -
#4322 Lakás lesz októbertől. Horgászat nem tudom, nem érdekel:P Lehet főzni, van kb 10 féle crafting. Kihagytam vmit?:) -
Jak16 #4321 akkor leszedem az eu-s mert nagyon bejött a játék, már 15 perc után is, iylet utoljára az swgnél éreztem, azt 3 évig nyomtam :D mennyire van szabadság a játékban? saját lakás, horgászat, valami ehhez nagyon közel álló elfoglaltság lehetséges a játékban? főzőcske vagy valami iylesmire gondolok, amikor csak lazulok -
Reyes #4318 NP. -
zlcsi #4317 köszi szépen :) -
Reyes #4316 Van egy ember, aki a a térképen a sárga üllővel jelzett pontok környékén mászkál, általában csak nagyobb helyeken. A neve Master of Apprentices. Nála tudsz megtanulni szakmát. -
zlcsi #4315 én is elkövettem ugyan ezt a hibát, és bár utána néztem elég sok helyen nem találtam seholsem megoldást, ugyhogy hacsak nem találsz valamit muszály lesz leszedned...
a szakmázás hogy mükszik? hogyan lehet megtanulni egy szakmát? -
Jak16 #4314 nekem us trialom van, eu kéne, de nagon lassan töltött ezért usásat szedtem: ha csak cd keyt veszek honnan zserezhetem meg az eu-s klinest, nem lehet valahogy átírni az ameriaki klienst mint a wowban? -
#4313 Snowbourn -
Jak16 #4312 én most kezdeném el a játékot, azt szeretném kérdezni, hogy melyik szerverre menjek, ahol magyarokat is találok? -
zlcsi #4311 már nem ezért vagy azért de annak sincs semmi értelme hogy válaszolj neki, annak meg föleg nem hogy igy válaszolj
a szakmázás hogy mükszik? látok itt ilyeneket hogy Novice cook akik mindenféle recepteket árulnak de addig nem engedi megtanulni amig a szakmám nincs meg, a szakmát hol lehet megtanulni mert trainert nem találok -
#4310 Ez aztán a mentalitás! Ne fizessél, se ezért se áramért se gázért se semmiért.. remélem egyszer téged is ingyen fognak dolgoztatni! -
zlcsi #4309 a szakmázás hogy mükszik? látok itt ilyeneket hogy Novice cook akik mindenféle recepteket árulnak de addig nem engedi megtanulni amig a szakmám nincs meg, a szakmát hol lehet megtanulni mert trainert nem találok -
renatokancso #4308 szt arni17-et érdekli! -
Reyes #4307 Akkor ne fizess, de ne is linkeld be...Nem érdekel senkit. -
#4303 :D lol a life time nem azt jelenti hogy meg hal a karid hanem hogy egyszer lecsengedsz egy bizonyos összeget és soha nem kell többet fizetned:) -
Blint #4302 Errol nem tudok, sot, meg nem is hallotam ilyenrol. Ez azt jelenti, hogy meghal a kari egy ido utan?:O
Egyebkent akartam amr kerdezni, azok a generacio valtasok mire jok? -
zlcsi #4301 ahhoz képest hogy cd galaxisban 13...
ebben benne van az örökéletüsitési opció? mert azt olvastam hogy ahhoz valami külön kupon kell -
Blint #4300 £26.99 azaz 9830Ft - Ebben a szalitasi koltseg is benne van! -
zlcsi #4299 persze hogy nem
menyiért vetted? -
Blint #4298 Ma lejart a 7 napos accom. Pont jatekban voltam amikor kijott egy kis ablakban, hogy bannoltak az accomat :(
Kedden rendeltem kulfoldrol, par napja mar az volt kiirva, hogy elposazva, de meg ma sem jott meg!
Nem tudja valaki, hogy "A posta hazhoz megy" feliratu, zold postakocsi szombatonkent is szallit csomagot?