The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kár. Igazán kijavíthatnák amit elcsesztek.
Pusztán csak irónia volt! :p

MrStokes
A 10 fekete utan? 😄

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Chrystopher
Legalább gyorsan reagálnak és nem sz*patják 1 hétig a playereket az elk*rt patchel, mint a WoW-ban...

1Piros pontot beírni a Turbine+Codemastersnek!

Lesz javítópatch holnap?

Mert szerintem is kéne. Egy rakás grafikai bug jött be. Tesztelhették volna még.
Majd a holnapi serverdown és javítópeccsek után próbálkozz :p

Blob
miért van az hogy meghalok és nem tölt be a pálya, a betöltésképnél beáll az egész :@
Blob
Great Barrow keresek embereket legalább 5 kellene még :S
PTW
pár észrevétel aminek már ingame is hangot adtam:

-"Xbow nyíl a kézen" ugyanúgy megvan, rettentõen idegesítõ kozmetikai hiba

-update óta a fellowship percenként bebugosodik (eddig nálam egyszer sem fordult elõ), eltûnik/tûnnek a FS tag/ok portréja. ez most 1 óra játék alatt kb 5 ször fordult elõ

-ez speciel nem az update "hibája" de kapcsolódik hozzá: játék kezdete óta böki a csõrõm, hogy a területre ható buffok (értsd: azok a buffok amik akkor érvényesülnek a fellowshipen ha kellõen közel vannak) hatásköre rettentõen kicsi. Ha 2 méterre vagy már leesik rólad Minstrel barátomnak nem kevés fejfájást okoz amikor egy nagy csata kellõs közepén a Champion adta hatalmas Moral boost fel-le ugrál mindenkirõl, rettentõen zavaró. Ez 1! A másik ami viszont engem a ma délután 3 órától este 9 ig tartó idõszakban az õrület határára kergetett az az, hoyg ugyancsak az elõbb leírt fel-le ugráló buff miatt, ezesetben a minstrel Tale Of Heroism nevû skillje kapott egy olyan hangeffektet amit szerintem a pokolban lehetne kínzásként használni az idõk végezetéig. Összegezve az elõzõket, szituáció: Ketten játszunk minstrel és én, Buff fel.. futunk valahova, megyek elõl. a Buff mivel 2 rohadt méter a hatásköre fel le ugrál és minden átkozott alkalommal felcsendül ez a vadonatúj remek hangeffekt. Nem tudom nektek szavakkal leírni hogy mennyire idegesítõ. Fogok csinálni egy videót róla!!!

janus84-el kipróbáltuk a szinkronizált zenét. Kérem szépen, LEHETETLEN!!!
Akárhogy szenvedtünk, állítgattuk, SEHOGY nem lehet normálisan beállítani. Vagy rosszul hallod, amit játszol, vagy más hallja össze-visszaságban. Ehhez még hozzájön, h dobbal, ha a szink. be van kapcsolva, harmad olyan lassan enged játszani, és akkor is megállítgatja a játékod. Nagyon lol az egész, R.I.P.

Blob
😄😄😄😄😄😄
Blob
Athlon 64bit 3200+ 2gb dual memo ati 1950 xt eddig csak a craft halban szaggatott be de mostmár a frissítés óta 2x is kin a vidéken nem értem, pedig csak sima high ten nyomom
Chrystopher
Konfig? Ill. AA-t nem toltad nagyon fel? Az vágja meg nekem nagyon meg az FPS-emet..

Chrystopher
Cégünk új szlogene:
-Tetszik a LOTRO MMORPG? Szeretene vele játszani? B@**ik fizetni érte? MIII Segítünk!!! Csupán 1 dolgot kell megtenni: Megvárja az estét --> felöltözik --> még 3x-or átgondolja, hogy akar-e fizetni a Lotro-ért? Ha a válasz mind3szor negatív: Üljön be a kocsmába, igyon meg pár üveg sört. Ha már elég álmos, feküdjön le szundikálni a pihe-puha vonatsinekre...

//Jó magyar valóság.. -Fizetõs MMORPG? -Következõ játék? //

Blob
Hát ebben tévedsz, amit letöltöttél az a spec edition 2. lemeze, amely csak a videókat tartalmazza a játék készítésérõl stb, de maga a game egy másik lemez, hiába való is lenne letölteni.

Más, már megint szaggat a game, pedig kint vagyok a pusztá, nevetságes!

tarti19
sziasztok
enneka gammának van single része is? mert én úgy tom létezik
és ehhez van valami vidós dvd-s cumó is? amiben játákokról esik szó felvezetés alatt? mert én ma egy ilyen dvd-t töltöttem le a játák címe alapján és kicsit elszomorodtam😞 hogy nem a játákot kaptam le😞

Blob
lol már megint upolok valamit😄
Hát nem tudom, én úgy látom mintha most is váltana fegyvert. De nem értem, MIÉRT kell elrontani a jót!!!
FLeT
kk! thx

°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®

hm...ha nem voltam elég egyértelmû, ajánlom a kék képecske alatt a F.A.Q feliratra való kattintást, ott megleled a választ, mit keresel.

FLeT
Tehát csak úgy lehet játszani ha fizetek?

1. nincs, nem is lesz.
2. A játék fájljai jó, ha megvannak, mert anélkül nem indul el.

eltette, és elõvette a kardot, ha közeljött az ellen.
Most meg a lövés közepén az íj csak szimplán átalakul karddá, a lövés végén visszavillan crossbowá, aztán mehet a köv akció.

FLeT
csá nép!
Eddig ki nem álhattam az MMO-kat de ahogy megláttam ezt a szép darabot megváltozott a véleményem...
lenne két kérdésem...
1. Vannak már tört szerverek, eredetivel is lehet ezek játszani mert fizetni nem akarok!?
2. Kell vmi progi ahoz hogy tudjak csatlakozni a szerverekre vagy csak belépek a gémbe és ott is vannak?

'hisz a crossbow egyszerûen csak átváltozik fejszévé, vagy karddá!"

Eddig hogy volt? Nem is figyeltem.
még nem mentem új területre, arról nem tok nyilatkozni, de a beültetett kis apróságok nagy része sztem visszafelé sült el, vagy éppen nem azt kaptuk, amit ígértek.

pl most már a hunterek képesek a melee fegyvereikkel is lõni, hisz a crossbow egyszerûen csak átváltozik fejszévé, vagy karddá! WOW! aztán a deedlog kezelhetõségét is szépen túlbonyolították, megakarok vmit nézni, folyton kattintgatnom kell egy csomót. Aztán ott van a zenés incidenc...(az a "2x gyorsabban lehet játszani" sem igaz egyáltalán). Ott az ingém idõmutató, ami abból áll, h kiírja milyen napszak van.LOL..
Szal ezen a téren én egyáltalán nem vagyok elragadtatva (a lódobogás és az új fegyverskinek tetszenek egyedül), de Evendim ettõl függetlenül még odab*szós lehet.

A huntereknél van egy FOCUS nevû spell. Az animációja az, hogy méregeti, nézegeti a tájat miközben a focus maxra megy. Eddig az animáció végén bólogatott, hogy ok minden ok. De most a patch óta az animáció a végén megszakad és nem bólogat. Nem tudom miért vették ki a bólogatást a végérõl, tök hangulatos volt hogy felméri és rábólint. Most tök béna lett. Nem értem miért kellett kivenni 😞(
hanyas levelueknek valo az uj terulet?
Kis unalomûzõ--->KATT
Ezt a beteg, nemnormális... 😄

Anorasék fél órája játszanak, mi nézzük a csíkot, és megint disconnect! 😄

az semeddig, én az ápdét gém datán ülök már úgy fél órája, lol.

Szaruman
Examine game data meddig tartott?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Blob
siker 😄
Blob
ben vagyok valahol 😊 de hogy hol azt nem tom 😄 nem látok senki ismerõst 😄
Szaruman
Magyaro.

Sry, de én nem tudok szerkeszteni😊

Szaruman
Még mindig.
Szvsz lényegtelen, h a winfos mit ír😊

Blob
köszi
http://portal.kani.hu/ventrilo itt van leírás is hozzá

Blob
honnan tom letölteni a ventr?
Chrystopher
Maybe. Szerkesztettem egyet a postomon.

Gyertek már fel ventrire!

Lol, természetesen nem! Fley, ideje lenne elszakadnod az ingame világtól...<#wink><#wink><#wink><#wink><#wink>

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

a gyerek is ingém?😛

Szaruman
Nekem most szakad, retry, letölti a file 5-6%-át, majd elõröl. Kb 25 perc alatt meg is lesz az az 1 file😄

Na gémerek, mivel egyelõre a magyar fórum szünetel, így itt osztom meg veletek a jó hírt, mely szerint Szabunak (Gabras alt) a mai napon megszületett második gyermekük. Tessék majd neki is és a kismamának, Dulielnek is gratulálni ingame! <#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

PTW
nekem már volt launcher restart, most a fájlokat updateli és utána go (130/2700)

Anoras! Ventri! A fehér kéz majd ugyis kiszedi a sok értelmetlen postot! 😄

Kész vok😄😄

Ne fürgyéé le

8/12 33%😄