The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
1Piros pontot beírni a Turbine+Codemastersnek!
Mert szerintem is kéne. Egy rakás grafikai bug jött be. Tesztelhették volna még.
-"Xbow nyíl a kézen" ugyanúgy megvan, rettentõen idegesítõ kozmetikai hiba
-update óta a fellowship percenként bebugosodik (eddig nálam egyszer sem fordult elõ), eltûnik/tûnnek a FS tag/ok portréja. ez most 1 óra játék alatt kb 5 ször fordult elõ
-ez speciel nem az update "hibája" de kapcsolódik hozzá: játék kezdete óta böki a csõrõm, hogy a területre ható buffok (értsd: azok a buffok amik akkor érvényesülnek a fellowshipen ha kellõen közel vannak) hatásköre rettentõen kicsi. Ha 2 méterre vagy már leesik rólad Minstrel barátomnak nem kevés fejfájást okoz amikor egy nagy csata kellõs közepén a Champion adta hatalmas Moral boost fel-le ugrál mindenkirõl, rettentõen zavaró. Ez 1! A másik ami viszont engem a ma délután 3 órától este 9 ig tartó idõszakban az õrület határára kergetett az az, hoyg ugyancsak az elõbb leírt fel-le ugráló buff miatt, ezesetben a minstrel Tale Of Heroism nevû skillje kapott egy olyan hangeffektet amit szerintem a pokolban lehetne kínzásként használni az idõk végezetéig. Összegezve az elõzõket, szituáció: Ketten játszunk minstrel és én, Buff fel.. futunk valahova, megyek elõl. a Buff mivel 2 rohadt méter a hatásköre fel le ugrál és minden átkozott alkalommal felcsendül ez a vadonatúj remek hangeffekt. Nem tudom nektek szavakkal leírni hogy mennyire idegesítõ. Fogok csinálni egy videót róla!!!
Akárhogy szenvedtünk, állítgattuk, SEHOGY nem lehet normálisan beállítani. Vagy rosszul hallod, amit játszol, vagy más hallja össze-visszaságban. Ehhez még hozzájön, h dobbal, ha a szink. be van kapcsolva, harmad olyan lassan enged játszani, és akkor is megállítgatja a játékod. Nagyon lol az egész, R.I.P.
-Tetszik a LOTRO MMORPG? Szeretene vele játszani? B@**ik fizetni érte? MIII Segítünk!!! Csupán 1 dolgot kell megtenni: Megvárja az estét --> felöltözik --> még 3x-or átgondolja, hogy akar-e fizetni a Lotro-ért? Ha a válasz mind3szor negatív: Üljön be a kocsmába, igyon meg pár üveg sört. Ha már elég álmos, feküdjön le szundikálni a pihe-puha vonatsinekre...
//Jó magyar valóság.. -Fizetõs MMORPG? -Következõ játék? //
Más, már megint szaggat a game, pedig kint vagyok a pusztá, nevetságes!

enneka gammának van single része is? mert én úgy tom létezik
és ehhez van valami vidós dvd-s cumó is? amiben játákokról esik szó felvezetés alatt? mert én ma egy ilyen dvd-t töltöttem le a játák címe alapján és kicsit elszomorodtam😞 hogy nem a játákot kaptam le😞
°°·.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.·°° °°·.:| XBOX 360 |:.·°° by FLeT®
2. A játék fájljai jó, ha megvannak, mert anélkül nem indul el.
Most meg a lövés közepén az íj csak szimplán átalakul karddá, a lövés végén visszavillan crossbowá, aztán mehet a köv akció.
Eddig ki nem álhattam az MMO-kat de ahogy megláttam ezt a szép darabot megváltozott a véleményem...
lenne két kérdésem...
1. Vannak már tört szerverek, eredetivel is lehet ezek játszani mert fizetni nem akarok!?
2. Kell vmi progi ahoz hogy tudjak csatlakozni a szerverekre vagy csak belépek a gémbe és ott is vannak?
Eddig hogy volt? Nem is figyeltem.
pl most már a hunterek képesek a melee fegyvereikkel is lõni, hisz a crossbow egyszerûen csak átváltozik fejszévé, vagy karddá! WOW! aztán a deedlog kezelhetõségét is szépen túlbonyolították, megakarok vmit nézni, folyton kattintgatnom kell egy csomót. Aztán ott van a zenés incidenc...(az a "2x gyorsabban lehet játszani" sem igaz egyáltalán). Ott az ingém idõmutató, ami abból áll, h kiírja milyen napszak van.LOL..
Szal ezen a téren én egyáltalán nem vagyok elragadtatva (a lódobogás és az új fegyverskinek tetszenek egyedül), de Evendim ettõl függetlenül még odab*szós lehet.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Szvsz lényegtelen, h a winfos mit ír😊
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Ne fürgyéé le
8/12 33%😄