The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az megfigyelhetõ, h ha egy bizonyos területen belül sok hangjegy képzõdik, akkor mindenkinek nehezebben reagál, erre figyelni kell.
Rákérdeztem náluk, õk is mondták ,h a lowlat leírása nem stimt, mindenki úgy játszott, hogy a quant és a lowlat is pipálva volt.
Szal Frab, ha köv alkalommal sem sikerül alkotnunk, akkor a mi készülékünkben van a hiba😊 (viszont a mainál nem voltunk csapatban - lehet a múltkori incidenseink emiatt lehettek - bug?)
+ rengetegen nyomatják az abc notokat, itt is volt pár szám, amit eljátszogattak, igen sokfajta van már. Így, h dobbal kísérhetem õket, nem is zavar, h õk nem sajátkezûleg nyomják, legalább nem hibáznak😊)

Kb 8 perce írtam privátot shamboynak ugyanezzel kapcsolaban.
Kíváncsi vagyok hogy kiüti e majd számomra a WoWot a nyeregbõl mert azt már letettem mert kicsit uncsi volt hogy max szinten csak tápolni lehet.
Úgy hallottam hogy hozzák a frencsájzhoz méltó szintet az alkotók úgyhogy már igencsak szomjas itt a balta a sarokban.
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Mivel barátaimnak nem kellet van 1 buddy kulcsom amit oda tudok adni az elsõ embernek aki kéri.
Becsületes ember vagyok nem fogok lopni senkitõl, csak tényleg ki szeretném próbálni! )
kérem aki tud segítsen... /msnem: [email protected]/
a béta klienst honnan lehet letölteni ? 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Gondolkozok rajta egy ideje, hogy megveszem a játékot, /a havidíj miatt eléggé gondolkodok hogy megéri-e)
1, Lehet a játékban Kószával lenni ? /Olyan karakterrel mint Aragorn/
És hogy lehet-e tündével stb... 😊 Tulajdonképpe akkor ugy mond a Aragorn, Legolas, és Gandalfhoz hasonló karaktereket össze lehet e hozni!
És még egy:
Ha megveszem a játékot az 576-ban 13 000 HUF ért... akkor még vennem is kell hozzá valamit hogy játszahassak vagy alapvetõen van-e benne egy 60 napos Acc vagy kulcs vagy mi 😊
Na mindegy majd a szüleimtõl kizsarolok egy kis pénzt és megveszem😛
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
1.Mimic (és egyúttal a peccs egyik bugja, a "elsõlövéstõllogoutigakezembenmaradónyílvesszõ"
2. Ehhez nem kell kommentár, ezt látni kell mozgásban!

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU
Nah sry a sok hsz-ért 😊 de amikor ideges vok , és vmi nem sikerül ilyen vok 😊 de sikerült megcsinálnom 😊 bepipáltam a gamecardot , és viszza mentem , és ki írta game card ... és opened status 😄 akkor tali a snowburnon 😉
\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"
elöször is:
-expiration date= a bakkártyád lejárati dátuma
-sartd date= egyáltalán nem, szintén mint itt minden más a kártyádra vonatkozik, de nem kell megadni
másodszor is:
olvasd el az elõzõ postom
újra én vok ...
bakkártyát próbálom vele megetetni...
name on card : az én nevem
car number : beírom a 16 számjegyû bakkártya számom
eypiration date : gondolom amelyik hónapra akarom
card verification number : a hátoldalán lévõ 3 szám
start date : nah sztem ez is az , mikor akarom aktiválni az 1 hónapot
issue number : nem tom mi lehet ez :S
ezeket megadom , és mégis azt írja ki hogy nem jó a bankkártya , gondoltam , mert nem dombornyomású a kártyám , de havernak is sikerült :S pedig neki se az :S plz help 😞
Subscription To Terms Amount
Subscription to LOTRO
Priceplan: 8
Free for the first 31 days
Then $14.99 USD for each month $0.00 USD
de acc status még mindig closed :S mind1 megpróbálok belépni 😊
már azóta rájöttem , hogy a netframework-ot kelett javítanom 😊 már csak az a problémám , hogy kér vmi founder kódot , de azt hol találom ? 😊 mert nekem csak egy european activation code-m van 😊
huhh hogy is kezdjem , kicsit efszült vagyok... Most vettem meg a Lotrot , fel is tettem , és amikor inditanám el az exe-t , akkor ez fogad : TurbineInvoker.exe Alkalmazáshiba :
Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ ( 0xc0000135 ). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra
Nah hát ennyi lenne , remélem sikerül megoldani , elõre is thx mindenkinek 😊
Ami viszont nagyon gáz, hogy a raid Boss csak 1 db azaz egydarab quest itemet dob!!! Tehát a 24 fõs raid egyetlen tagja tudja csak befejezni a küldtést a többi nem. Mindezt összekombinálva azzal, hogy 48 órás cooldown van mielõtt ismét bemehetsz a raidbe... 24x végignyomni ahhoz hogy biztosan sorra kerülj ez tesvérek között is 48 nap... Ezt nem értem miért jó... az emberek úgyis bementek volna csak a loot-ért a raidbe ha be tudják elsõre fejezni a küldit.
A book 9-hez nem kell befejezni a 8-at.Rivendell-ben lehet elkezdeni,ha jól emlékszem Gandalf-nál.Ott kezdõdik a kard újrakovácsolása is Aragorn-nál.
Engem az újítások közül az zavar a legjobban,hogy minden buff lemegy amikor felülök a lóra.Rendszeresen elfelejtem visszakapcsolni.😞
A másik nagy bánatom,hogy úgy tûnik nem lesz epic armour set-em.Nem sok infót találtam a készletekrõl,de ez a kép nem sok jót ígér.zaudru
Páran úgy tudják,hogy csak arc nemesis-ek dobálják a darabokat.Namost az ilyen mob-ok csak raid-el gyõzhetõk le.Az én becsléseim szerint minden raid-ben lesz legalább 10 hunter,ami erõsen csökkenti az esélyeimet.Ráadásul a cucc BoA,szóval ha még a többi class is rányom csak megszokásból,akkor pont lehetetlen lesz összeszedni a készletet.És a BoA miatt még megvenni sem lehet.😞
Na, a patch, elsõ benyomások kb. 2 óra játék után.
Nettóban teljesen pozitív a dolog, nagyon nagy segítség 30-35 szintek között a sok solo quest, rendesen tudunk végre haladni.
Ami viszont nem tetszik: megígérték, hogy kijavítják a scholar tudományt: hát ez baromira nem jött be. Eddig ugye az volt a gond, hogy baromi ritka és drága alapanyagok kellettek mindenhez. Azt ígérték, hogy ezeket kicserélik vendor cuccra.
Hát egy lótúrót, pont a gyakori, olcsóbb alapanyagot cserélték le: a kötelezõ alapanyag pont a legritkább, legdrágább cucc maradt - legalábbis expert és artisan szinten mindenképp!
Továbbra since resource tracking scholarnak 😞(
És ami a legjobban zavar: a vendor cuccok ikonjainak színe. UNDORÍTÓ, erre nincs jobb szó 😞(( remélem ezt cserélik viharsebesen, mert gusztustalan!
A végére még egy nagy plusz: eltûnt a memory leak bugom (amikor egyszer csak 4-5 FPSre esik az amúgy 80-100 FPS, és úgy marad. Most is leeseik Breeben, de aztán visszaáll. Igaz, cserébe a vadonban is sokszor kicsit beszaggat, korábban ezt nem tette.
Gyanítom, hogy annyit tettek, hogy végre írtak egy rutint, ami "takarítja" a swapfile-t: így nem telik be soha, viszont amikor törölget belõle, szintén lassul a játék: azaz bármikor beszaggathat picit, ha új területekre megyünk vagy minenféle egyéb játékosok rohangálnak körülöttünk. Szerintem jobb ez így, ahogy most lett!
DB
A ti kung-futok nem erős!
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
To learn more about these things, you’ll have to keep checking back!
*No chickens were harmed in the making of LOTRO.
LOOL
amúgy serverdown van úgy fél órája, vagy gáz van, vagy pár dolgot sunyiba próbálnak javítgatni. Vmi azt súgja, inkább az elöbbi...
A víz valami eszméletlen ebbe a játékba, nem gyõzõm ragozni, hihetetlenül gyönyörû!!!!
(egy állókép nem is képes visszaadni, de gondolom ti úgyis látjátok élõbe😛)
Továbbá, Rivendellben tett látogatásom során felfedeztem Arwent, akit eddig vagy azért nem láttam, mert most tették bele, vagy rohadtul nem figyeltem😊
(a helegrodi raidnek meg nagyon durva rewjei vannak (no wonder)) 😊