10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Szaruman
    Akkor innentől kezdve az ÖSSZES acchirdetős hszt törölni fogom.
  • maniac001
    Én is eladnám az accomat 5000-ért. A legnagyobb kari rajta egy 20-as hunter. Akit érdekel privit írjon.
  • Saccard
    Csak a cd-ket cserélnéd? Vagy guild wars accot is adnal érte? Csak a lotro havidíjas azért kiv vagyok rá.
  • Reyes
    Szerintem nincs vele semmi baj, hogy itt hirdeted, sokan vannak, akiknek megérné így is (így voltam ugye ezzel én is, csak hát nálam a türelem tornaterem:)).
  • hentesferi
    Hi all

Lehet hogy már unjátok a fejem , de 1 hónapig nem volt netem ,se gépem , és azóta aki esélyes lett volna , már megvette :)) Szal ha van vki aki meg venné a Lotrom , egy karc nincs a dobozán , se a cd-én van rajta egy 20as kari is , annak eladó 5000 HUF-ért :) És sry ha nem nagyon kellene ide ilyeneket írni :) Akkor delete hsz ^^
  • Bandeeka
    kösz:)
  • Reyes
    Nem muszály;)

Nekem azt hiszem az ország, meg talán a város, ami pontos:)
  • Bandeeka
    account létrehozzásnál muszály megadnom az otthoni tel számot?
    nemlehet vhogy kikerülni?
  • Bandeeka
    már folyamatba
  • arni17
    ajálom hogy tölsd le a Trial-t:D
  • arni17
    jaja cask azzal a 4 el lehet lenni
  • Bandeeka
    Sziasztok!
    Az lenne a kérdésem hogy létezik e vmi magyar oldal a játékhoz mert a hivatalos oldalt olvasgatva megtetszett. Csak azokkal a fajokkal lehet játszani amir irtak (human, elf, hobbit, törpe) ? Tehát nincs 2 oldal mint például a wow-ba?
    Kérlek reagáljatok és elnézzést ha zavartam, de faq-ot elolvastam már csak ez a pár kérdésem lenne.
    Sziasztok
  • Szaruman
    Nem harizunk, csak törölni fogom az ilyen hszeket.
  • arni17
    oksy köszi de én találtam egy jó oldalt ahol 250 kb/s el jön:D lehet jöne többel is csak enyit bír a net:D.Szerintetek valakit érdekelne hogy a Guild Wars :prophecies Guild Wars:nightfall t elcserélje a LOTRO -ra??2 x voltak kinyitva és hibátlan szerintek érdemes meghírdetni?:D
  • KBB
    EU klienst szedhetjétek innen is:
    FTP (tehát valamilyen ftp kliensel szedjétek, legalább Total commander)
    anonymous hozzáféréssel:
    ftp.snt.utwente.nl/pub/games/lotro/pu/

Kitömörítés legalább winrar-al mert total commander nem birja a 4 gigánál nagyobb tömörítetteket.
  • arni17
    akkor lehet azért mert én a Explorer-el szedtem
  • Reyes
    Én pedig fileplanetről szedtem, a Firefox beépített letöltőjével, igaz másodszorra, mert elsőre tényleg megállt kb. 3gb-nál.
  • arni17
    ja az U.S es verzion a Elendilmir a legnépesebb szerver.
  • arni17
    én mosz szedem ez a.u t és nincs semmi baja igaz torrent-be de legalább biztos ami biztos am a feliplanet en tényleg csak 3 GB van fent (írja is amikor leszeded hogy 3 GB)Jak16 ha kell a torrent akkor küldj egy pivit:D:D
  • Jak16
    meg nekem nem szükséges az hogy magyarokkal eggyütt játszak, mert nekem ott z xbox360. azzal játszok eleget, ez meg arra kell, hogy bebarangolhassam középföldét, craftolhassak, esetleg egy két epic csatában részt vegyek. remélem megtalálom a legnépesebb amcsi szervert, de azért még holnap megpróbálom lehúzni az eut.....
  • Jak16
    nem tudom még, ha hosszabb távra kell ,majd leszedem az eust is, addig meg jó az usa.
  • Reyes
    Nekem fileplanet-ről másodszorra leszedte a 7gb-os trialt, azt felraktam, nem kellett peccselni, játszottam, lejárt a trial, beírtam a kódomat, és játszok tovább:)
  • Szaruman
    Nem lehet, h több részletben van/az csak tömörített?
    Usás szerveres kérdésre nem tudok válaszolni:) Amúgy csak kipróbálni akarod ,vagy hosszabb távra?
  • Jak16
    azt tudom hoy nem játszik, de attól még szeretném tudni hogy melyik a legnépesebb szervere. és azért nem jó, mert lehetetlenség leszedni az eust, 7gból leszedett 3-at és azt írta ki hogy kész....szal marad az usa az legalább müködött..
  • Szaruman
    Innen nem játszik senki usa verzióval. De miért nem jó az eus?
  • Jak16
    figyuzzatok szarok bele ebbe az eu verzióba, úgyse akarok guildet meg ilyeneket, szerzek usa keyt, oszt kész: de egy kérdés azért: melyik a legnépszerűbb/legtöbb játékost számláló usa szerver, erről hol tudnék informálódni ha ti nem tudjátok?
  • Szaruman
    arni, próbáld meg nem telespammelni a topikot. 23 új üzenet 4 óra alatt, olyanok, amikre kb 5 üzivel előbb ott volt a válasz. Nem szeretek törölgetni, de ha így folytatod, az lesz. Köszi.
  • arni17
    Valaki tudna adni egy oldalt hol lehet letölteni az E.U verziot xD??
  • arni17
    áááá LOL most nézem hogy én az US verziot szedtem le na akkor most szedem a másiat xD
  • arni17
    ok xD
  • PTW
    na srácok chatnek legyen vége! a kérdéseitek 90% a meg lett válaszolva vagy benne van FAQ-ban...

-1.12 klienst letöltöd majd leszeded hozzá patcheket
    -még mindíg a SNOWBOURn a "magyar" szerver
  • arni17
    én is ma töltötem le a Trial-t és nekem csak fel kelelt telepíteni utána meg elindítani:D és amikor rányomtam az ikonra akkor felpatch elte magátol
  • arni17
    azért valaki leírná hogy melyik servern vannak a legtöbben??:D:Dés a legtöbb magyar xD:D
  • Jak16
    inkább magam fejleszteném: meg én letöltni akarom és online cd keyt venni hozzá :A ha letölteném a betat azt is felpeccselné esetleg? (a fileplaneten még az, amit le tudok szedni, emelett az 1.12-es client mellett, mi nagyjából jó sebességel jön.)
  • arni17
    vagy ved meg használtan ugy megéri xD van aki 8000 Ft ért adja 21 es elf hunter al álltalába :D
  • Jak16
    találtam valami eu clientet, 1.12-es version, remélem felpeccseli majd.
  • KBB
    Itthon 12990,- Ft a játék, amihez 1 hónap ingyen játék van. Külföldi vásárlás taglalva volt.
    Másik megoldás gamersloot.net-es rendelés, ahol is csak a CD kulcsot kapod meg(ez kell az account aktiválásához) és ez 49 dollár, szorozd fel az aktuális árfolyammal.
  • arni17
    héé olvasd vixxa:D:D:D én a media ba 7000 Ft ért láttam és ahoz kapsz egy 2 honapos izét:D és ha bankkártyát/számlával fizetsz akkor 2500 Ft/honap ha rendes gamcardot veszel az 8000 Ft de az 2 honapos xD (nekem is írták csak vixxa kellet volna olvasni xDnam ind egy én se olvastam volmna vixxa ^^):D
  • Jak16
    csak tudnám miért nem lehet letölteni ezt a szart rendesen. bezzeg az usa verzió tökéletes volt.....reggel mélg teljes sávszéllel jött most már feleannyival se....12k nem adok ki érte, ha 6k-ért tudok cdkeyt venni hozzá !
  • Jak16
    besz*ptam, mert a 7 gb 3 gb töltött le és kiirta hogy kész...most kezdhetem újra, de jó...