The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott nem kell fizetni 😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
De hogyan tudom utána kipróbálni ? Félreértés ne essék, ha tetszik azonnal megveszem eredetiben, de ki szeretném próbálni, hogy milyen...😊
/nem vok miliomos hogy csak ugy 12 rugot elcsengessek aztán ne teccen a játék :S
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ne fürgyéé le
Blob:
Update 18.30 GMT +1:
It appears we have an issue with the Master Server for Snowbourn and we currently have technicians going to the Datacentre to try and resolve the issues manually. The timeframe for the procedure can take an estimated 2 hours up to 8 hours if the issue is more severe than anticipated.
Other servers are running normally so please do use these in the meantime if your LOTRO urges need feeding.
Update 19.11 GMT +1:
The server has now been fixed and is now live. Again we apologize for the unscheduled outage.
Nincs guild az Evernighton, nem lesz karitörlés se..LOL
2vel lejjebb kellett volna olvasni Szarumán linkjéhez, és kiderülne, h csak járatom a számat<#idiota>#idiota>
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
A linken a producer csak annyit mondd, h mielöbb megprobálnak minket visszatenni a világba (kb😊 és h addig a többi müködö szerveren játszva elégitsük ki LOTRO-éhségünket...már aki nem birja ki nélküle.
Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi
Lyana! A Low lat. arra van, hogy a kottás embereket szinkronizálja. Jobb a szinkron ha nincs kipipálva, csak mivel emberek vagyunk és nem gépek a 2 ütemmel késöbb haljuk, így nem mûködik, mert ha én nem hallom mit csinálsz nem tudok reagálni. Ezt próbáltam elmondani ingame is csak te bizonygattad, hogy jobb a szink én meg nem akartalak gyõzködni. A zene mûködik Low lat, és Quant pipával, lehet egymás mellett állni és imprózgatni, csak a játék ritmusára kell ráérezni, mert egy bizonyos tempóra korlátoz be a quant, ha ezt a tempót nem veszed fel akkor próbál kijavítani, és ezért akad, szaggat néha.
A másik probléma, hogy ha van egy kicsi lagg is akkor megintcsak ugrik az egész. Erre van a low lat ugyanis ha két ütemmel késöbb szólal csak meg a hang, hangok, akkor van ideje a servernek az összehangolásra és így nem lesz késés sose, viszont ez a szabad imprót megöli.
Zárt téren nem próbálkoztam, valószínû az lesz a jó, kissebb az adatforgalom. Valószínû azért jártunk úgy múltkor, hogy néha ment, néha meg nem, mert éppen a közelünkben futkosott 1-2 csapat, csak nem foglalkoztunk velük. 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Vagy mi? Kezdek ideges lenni!
Piratebay.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Nekem is egy olyan gondom van, mint a topikban pár embernek, h. nem tudtam kipróbálni a gamét. Pedig nagyon érdekel. Ki szeretném próbálni, de nem tudtam szerezni key-t. Addig nem akarom megvenni, míg nem láttam futás közben. Ha vki tud adni akár 1 napra is egy kulcsot, vagy van vmi megoldás, pls help! MSN: [email protected] mail: [email protected]
A legtöbb magyart a Snowbourn szerveren találod meg.
Idezet a topic FAQ-jabol.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"