The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gideon Wieth
fileplaneten ??
ott nem kell fizetni 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
most a fileplanetrõl töltöm azt a v1.2es klienst!
De hogyan tudom utána kipróbálni ? Félreértés ne essék, ha tetszik azonnal megveszem eredetiben, de ki szeretném próbálni, hogy milyen...😊
/nem vok miliomos hogy csak ugy 12 rugot elcsengessek aztán ne teccen a játék :S

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Valaki el tudná magyarázni, hogyan kell bankkártyával fizetni? Mert nekem nem fogadja el és állandóan hibát ír ki. Elõre is köszi.

Ne fürgyéé le

Gideon Wieth
szoval akkor senki nem tud segíteni hogy hogyan tudom kipróbálni ? 😞

a legfelsõ a kliens, az más kérdés, h utána még kb 3x ennyit letölt.

DonnieBrasco
Ez egyik sem a kliens (nézd meg a méretüket), csak a patchek.

DB

A ti kung-futok nem erős!

értettem, amit mondtál, csak azért hoztam fel ingame folyton a lowlatos pipát, mert egyikünknek azzal, másikunknak anélkül volt jobb, ami eléggé zavart, tekintve, h ugyanúgy kellene szuperálnia. De lényeg, h már tudjuk mit kell és hogyan😊

Blob:

Update 18.30 GMT +1:

It appears we have an issue with the Master Server for Snowbourn and we currently have technicians going to the Datacentre to try and resolve the issues manually. The timeframe for the procedure can take an estimated 2 hours up to 8 hours if the issue is more severe than anticipated.
Other servers are running normally so please do use these in the meantime if your LOTRO urges need feeding.

Update 19.11 GMT +1:

The server has now been fixed and is now live. Again we apologize for the unscheduled outage.

OMG. Csupán egy Qulernek szánt poén volt az egész<#fogmosas><#fogmosas>

Nincs guild az Evernighton, nem lesz karitörlés se..LOL

2vel lejjebb kellett volna olvasni Szarumán linkjéhez, és kiderülne, h csak járatom a számat<#idiota>

Blob
valaki valami tényel szolgáljon pls mert melózom, és mérgesen nem megy a munka egy kis megnyugtatást pls <#awink>
Blob
Hát alapjába véve nem vagyok egy nyugodt ember de ha elõlrõl kellene kezdenem az egészet.............<#gun><#violent><#boxer><#ijedt><#falbav><#wilting>
Server up!

PTW
háháh már a német RP Belegaer is down!

Szaruman
Biztos, h nem kell máshova átmenni. Kizárt. Abból lincselés lenne.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Pánikkeltés... Kapkodás... Függõség...

Átmenni máshová? Oké, hogy nem jó dolog a serverdown (legalább van idõ RL dolgokra <#wink><#wink> )de túl sok idõt öltem bele a karikba, nem szívesen kezdeném az egészet elõrõl.

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Hylia
Nem hinném, h elvesztjük öket.
A linken a producer csak annyit mondd, h mielöbb megprobálnak minket visszatenni a világba (kb😊 és h addig a többi müködö szerveren játszva elégitsük ki LOTRO-éhségünket...már aki nem birja ki nélküle.

Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi

Szaruman
Milyen néven vagytok evernighton?

Letöltés: Fileplanet-rõl ingyenes reggel, fileplanet download managerrel + 0.0 kliensprobléma átírással 😊
Lyana! A Low lat. arra van, hogy a kottás embereket szinkronizálja. Jobb a szinkron ha nincs kipipálva, csak mivel emberek vagyunk és nem gépek a 2 ütemmel késöbb haljuk, így nem mûködik, mert ha én nem hallom mit csinálsz nem tudok reagálni. Ezt próbáltam elmondani ingame is csak te bizonygattad, hogy jobb a szink én meg nem akartalak gyõzködni. A zene mûködik Low lat, és Quant pipával, lehet egymás mellett állni és imprózgatni, csak a játék ritmusára kell ráérezni, mert egy bizonyos tempóra korlátoz be a quant, ha ezt a tempót nem veszed fel akkor próbál kijavítani, és ezért akad, szaggat néha.
A másik probléma, hogy ha van egy kicsi lagg is akkor megintcsak ugrik az egész. Erre van a low lat ugyanis ha két ütemmel késöbb szólal csak meg a hang, hangok, akkor van ideje a servernek az összehangolásra és így nem lesz késés sose, viszont ez a szabad imprót megöli.
Zárt téren nem próbálkoztam, valószínû az lesz a jó, kissebb az adatforgalom. Valószínû azért jártunk úgy múltkor, hogy néha ment, néha meg nem, mert éppen a közelünkben futkosott 1-2 csapat, csak nem foglalkoztunk velük. 😊

Az csúnya lenne,sztem azért hamarosan visszaállítják,mert ha nem,akkor elég sok dühös ember fogja õket zaklatni.

MrStokes
Bizony el.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Most akkor elvesztjük a karakterünket?
Vagy mi? Kezdek ideges lenni!
Nem,sztem már nem is fog,legalábbis ma.😞

azirafael
megy már?

Újrarakták Snowbournt, át kell menni máshova. Ernidor már megcsinálta a LEoH2-t Evernight-on.

És akkor ez most mit is jelent?Nem vagyok túl jó angolból😞

Szaruman

Taptarap
kösz mindenkinek.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Most akkor ez így is marad?Vagy mi lesz ezzel a Snowborn-nal?

nekem mindegy, õ kérte

Szaruman
Onnan lassan jön, nem?

Szaruman
Torrent drágáim, torrent.
Piratebay.

PTW
úgy, hoyg a "BUDDY"-d a játék dvd-jét is odaadja

Taptarap
akkor amit lehet adni 7 napos serialt, hogyan lehet kipróbálni?

DonnieBrasco
Nincs letölthetõ kliens, ha jól tudom.

DB

Taptarap
Tudom google ajóbarátom de valaki egy gyors segítséget tudna adni honnan tudnám a cliens leszedni? 😊Köszi.

Szaruman
Ja, vajon melyik szart be megint. Jellemzõ.

PTW
ááááááááááá

DonnieBrasco
Na ez szép, kinyiffant a Snowbourn 😞( eh.

DB

Snowbourn shutdown..

Sziasztok!

Nekem is egy olyan gondom van, mint a topikban pár embernek, h. nem tudtam kipróbálni a gamét. Pedig nagyon érdekel. Ki szeretném próbálni, de nem tudtam szerezni key-t. Addig nem akarom megvenni, míg nem láttam futás közben. Ha vki tud adni akár 1 napra is egy kulcsot, vagy van vmi megoldás, pls help! MSN: [email protected] mail: [email protected]
Blob
sejtettem 😄 csak kitértem +ba az én problémámrais 😄
amúgy egyetértünk.......
köszi
MrStokes

A legtöbb magyart a Snowbourn szerveren találod meg.

Idezet a topic FAQ-jabol.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

nekem nem a szaggatással van a bajom😊

nagyon kellene
Létszi mond már meg mert nem vágom nagyon az angolt
Blob
jol teszed szerintem amiatt is szaggat be a game meg stb mert rengetegen vagyunk és nem bírja, érdekes mert kb reggel 6 -18 ig soh semmi baj de estefelé amikor már többen vagyunk fent nálam rendszeres már az hogy elkezd szaggatni a game.
nem, csak szûröm a szervert

Szaruman
Gonosz vagy.<#gonosz2>