10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Ronyo
    Yooo (aki WoWozik vagy WoWozott)! Nincs LOTRO-hoz olyan vagy hasonló oldal mint a thotbott.com vagy az allakhazam.com ? Az biztos, h jelentősen megkkönyíetné az életem :D
  • Gear
    Sajan nem ez a probléma. Nemtudom milehet a baj.Email cím rendben spam szűrő nem tett keresztbe . Regisztrációm megvan csak aktiválni nemtudom mert nemkapok aktiváló mailt. Szomorú vagyok , nagyon megnézném a játékot de így a fullt nem merem megvenni.
  • sheky
    Tegnap megvolt a második Helegrod raid a klánnal .
  • Blint
    Ha a mail kliensed szüri a spameket, akkor érdemes a spamek között is megnézni. Én sűrűn járok igy, automatikusan küldött leveleknél:)
  • Gear
    Hi!
    Szeretném az egyik cimbivel kipróbálni a 7 napos trialt de az acc aktiváló e-mail nemakar megjönni . Olvastam itt korábbi commentbe hogy ilyenkor elkell újra küldetni de hiába kértem 4-5 újraküldést ,sajna nemtörténik semmi.Gondoltam arra hogy esetleg elrotontottam a mail címem de nemhiszem ugyanis a cimbi sem kap semmi mailt.
    Van e esetleg valami 5letetek...

• Szaruman
    Perkeket tudsz venni, ideíglene buffok. Emókat nem tudom, de emoteokat igen, /shortcut x /emotenama ahol x a skillhely száma, 1-12ig skillbar 1, 13-24ig skillbar 2, stb. Gyorsabb futás csak skillből van, és nem mindenkinek. Hamarabb kell futni, ha szarban a haza:P
  • Okin
    Sziasztok!
    Pár napja vettem a játékot és lenne pár alap kérdésem.
    Mire jó a Destiny pont? Azt tudom, hogy a monster abból vesz skillt, de a Hősömnek mire jó? Emokat lehet e gyorsbilentyűre beállitani, mert mire bepötyögöm vagy a legördülős listába megkeresem már rég nem aktuális. Lehet e valami gyorsabb futásra ösztökélni a karaktert ha egy vesztésre álló csatából menekül, mert az alap futással a törpémet még a sánta farkas is seggbe harapja. Van még pár de azokat megprópálom elöbb kitapasztalni. Előre is köszi!
  • Szaruman
    Az egy terület, van vmi goblin erőd ered luinban, vmi o betüs a neve. Onnan nyílik sarnur, lvl 47+ area.
  • Reyes
    És az mi?:)
  • Szaruman
    Igen, csak nem használom a válasz funkciót:)
  • Robcuskilla
    repus kérdés. A törpéknél frendli vagyok, a benti vendor ( a teremben, amibe "akvamackafacka" fokozaton lehet belépni ) csak frendlire "árul" cuccot ( ha jól láttam, ha nem jól, akkor bocs ) Ha tovább folytatom a repuzást, akkor vmi másik npc-hez kell menni, vagy frendli a max a jutalmak tekintetében? ( csak mert frendlin már frankó kék dolgok is vannak ) míg az evendimi frakciónál példul max repuért juthatsz a full kínálathoz...
  • Reyes
    ?

Ezt most nekem?
  • Szaruman
    Sarnurban.
  • Reyes
    Valaki meg tudná mondani, hogy a törpöknél mivel tudom növelni a repu-t?
  • DonnieBrasco
    Annyiból nem, hogy a trial alatt elkezdett karaktert nem tudod átvinni egyikről a másikra...

DB
  • cikasz
    mondjuk erre gondoltam én is :)) de arra, hogy kipróbáljam milyen tök mind1 melyiket töltöttem le :)
  • DonnieBrasco
    Hát nem kevés. Az egyik (a neve is adja) európai. A másik - ahogy a neve sem - nem az.

DB
  • cikasz
    Sziasztok.
    Van valami különbség a http://www.lotro.com-os trial és a http://www.lotro-europe.com/-os trial között?
  • Reyes
    Nekem is kiírta, amikor Total Commanderrel próbáltam, próbáld meg Winzippel, azzal ment nekem is.
  • Bandeeka
    hello!
    nekem is ugyanez a hibám van:)
  • umarth
    hello!
    KB. 5ször szedtem le az eu trialt és mindig tömőrítve...Amikor ki akarom tömőríteni a cuccot akkor azt írja ki hogy sérült az állomány...Ez miért van?
  • KBB
    Pedig az az FTP jó és hasít róla (ftp.snt.utwente.nl), ha problémád akad a csatlakozással továbbra is keress meg priviben segítek szívesen.
  • Szaruman
    Akkor szeded lassan:)
  • Bandeeka
    még 1 kérdés
    a trialthonnan tudom leszedni? mert havertol toltam de itthon folytatnám
    be van linkelve 1 ftp cim de azt nem érem el
    hivatalos oldalrol meg lassan jön:S
  • Reyes
    Igen, én is úgy folytattam, miután megvettem.
  • Szaruman
    Igen.
  • Bandeeka
    Hali!
    Létrehozztam 1 accountot de csak triált tolom, ha vége a triálnak megmarad az account?
    Thx
  • Szaruman
    Törölgettem kicsit, mer pár 12 éves nem tudta elolvasni a fakkot.
  • DonnieBrasco
    Azt hittem, kikövetkeztethető... sorry.
    A lényeg, hogy reputation-t úgy növelhetsz, ha bizonyos tárgyakat gyűjtesz. Ezekről írja is, hogy repu. tárgyak (pl. Mathom, Orc medallion stb.). Ezek questekhez kapcsolódnak sokszor (vagy mindig? nem is tudom...), amiket a különféle bandák adnak (rangerek Esteldinben pl.).
    Ha elég jó már a reputation akkor lehet tőlük ilyen faction-cuccokat kapni, de nem pénzért hanem olyan csere-tárgyakért, amikről kérdeztél.

Remélem ez segített :)

DB
  • foxxi
    aham, igy érthetőbb mint a LOL :) Thx.
  • Kipu1

Repu-ert kapsz kaloz jelmezt, erteeed, aztan villoghatsz vele az
    orkok elott :D
  • foxxi
    ha már lol akkor elis mondhattad volna ha tudod...
  • DonnieBrasco
    LOL...

#4389 válasz a #4388-ra :)

DB
  • foxxi
    barter itemek mire jók? találtam párat (kalózjelmez stb.) de nem tudom hogy mire jók. Ha valaki ezt letudná írni átfogóan és érthetően azt megköszönném :)
  • Blint
    Hulye kerdes-e, vagy sem, muszaly megkerdeznem:
    Miert lehet reputaciot kapni?
    lvl 24 vagyok, de mindenhol 0-an all a repum!
  • Szaruman
    Nagyjából. Az egy dolog, h a magyar (sg-s) community itt tart jelenleg. Hülye kérdések vagy account árulás. Kb mint a guildwars topik.
  • Blob
    tapasztalatok áttekintését, ha van kérdésed felteheted de ne olyanokat ami a fqba bennevan, azt hogy hol vannak magyarok már az is tudja akit nem is érdekel a játék, ami mellesleg a faqban is bennevan, ez csak egy pl volt.
    ha elakarod adni a gamádat, rakd fel vaterára it senki nem kiváncsi az ilyenekre, meg a törserveres kérdésekre stb.
  • arni17
    már bocs csak nem tuom akkore ebbe a furomba mit lehet (mert beszélgetni nem kérdezni nem hírdetni se lehet akkor mit?)
  • Blob
    Hale luja
  • KBB