10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Ronyo #4422 Yooo (aki WoWozik vagy WoWozott)! Nincs LOTRO-hoz olyan vagy hasonló oldal mint a thotbott.com vagy az allakhazam.com ? Az biztos, h jelentősen megkkönyíetné az életem :D -
Gear #4421 Sajan nem ez a probléma. Nemtudom milehet a baj.Email cím rendben spam szűrő nem tett keresztbe . Regisztrációm megvan csak aktiválni nemtudom mert nemkapok aktiváló mailt. Szomorú vagyok , nagyon megnézném a játékot de így a fullt nem merem megvenni. -
sheky #4420 Tegnap megvolt a második Helegrod raid a klánnal . -
Blint #4419 Ha a mail kliensed szüri a spameket, akkor érdemes a spamek között is megnézni. Én sűrűn járok igy, automatikusan küldött leveleknél:) -
Gear #4418 Hi!
Szeretném az egyik cimbivel kipróbálni a 7 napos trialt de az acc aktiváló e-mail nemakar megjönni . Olvastam itt korábbi commentbe hogy ilyenkor elkell újra küldetni de hiába kértem 4-5 újraküldést ,sajna nemtörténik semmi.Gondoltam arra hogy esetleg elrotontottam a mail címem de nemhiszem ugyanis a cimbi sem kap semmi mailt.
Van e esetleg valami 5letetek...
-
#4417 Perkeket tudsz venni, ideíglene buffok. Emókat nem tudom, de emoteokat igen, /shortcut x /emotenama ahol x a skillhely száma, 1-12ig skillbar 1, 13-24ig skillbar 2, stb. Gyorsabb futás csak skillből van, és nem mindenkinek. Hamarabb kell futni, ha szarban a haza:P -
Okin #4416 Sziasztok!
Pár napja vettem a játékot és lenne pár alap kérdésem.
Mire jó a Destiny pont? Azt tudom, hogy a monster abból vesz skillt, de a Hősömnek mire jó? Emokat lehet e gyorsbilentyűre beállitani, mert mire bepötyögöm vagy a legördülős listába megkeresem már rég nem aktuális. Lehet e valami gyorsabb futásra ösztökélni a karaktert ha egy vesztésre álló csatából menekül, mert az alap futással a törpémet még a sánta farkas is seggbe harapja. Van még pár de azokat megprópálom elöbb kitapasztalni. Előre is köszi! -
#4415 Az egy terület, van vmi goblin erőd ered luinban, vmi o betüs a neve. Onnan nyílik sarnur, lvl 47+ area. -
Reyes #4414 És az mi?:) -
#4413 Igen, csak nem használom a válasz funkciót:) -
Robcuskilla #4412 repus kérdés. A törpéknél frendli vagyok, a benti vendor ( a teremben, amibe "akvamackafacka" fokozaton lehet belépni ) csak frendlire "árul" cuccot ( ha jól láttam, ha nem jól, akkor bocs ) Ha tovább folytatom a repuzást, akkor vmi másik npc-hez kell menni, vagy frendli a max a jutalmak tekintetében? ( csak mert frendlin már frankó kék dolgok is vannak ) míg az evendimi frakciónál példul max repuért juthatsz a full kínálathoz... -
Reyes #4411 ?
Ezt most nekem? -
#4410 Sarnurban. -
Reyes #4409 Valaki meg tudná mondani, hogy a törpöknél mivel tudom növelni a repu-t? -
#4408 Annyiból nem, hogy a trial alatt elkezdett karaktert nem tudod átvinni egyikről a másikra...
DB -
#4407 mondjuk erre gondoltam én is :)) de arra, hogy kipróbáljam milyen tök mind1 melyiket töltöttem le :) -
#4406 Hát nem kevés. Az egyik (a neve is adja) európai. A másik - ahogy a neve sem - nem az.
DB -
#4405 Sziasztok.
Van valami különbség a http://www.lotro.com-os trial és a http://www.lotro-europe.com/-os trial között? -
Reyes #4404 Nekem is kiírta, amikor Total Commanderrel próbáltam, próbáld meg Winzippel, azzal ment nekem is. -
Bandeeka #4403 hello!
nekem is ugyanez a hibám van:) -
umarth #4402 hello!
KB. 5ször szedtem le az eu trialt és mindig tömőrítve...Amikor ki akarom tömőríteni a cuccot akkor azt írja ki hogy sérült az állomány...Ez miért van? -
#4401 Pedig az az FTP jó és hasít róla (ftp.snt.utwente.nl), ha problémád akad a csatlakozással továbbra is keress meg priviben segítek szívesen. -
#4400 Akkor szeded lassan:) -
Bandeeka #4399 még 1 kérdés
a trialthonnan tudom leszedni? mert havertol toltam de itthon folytatnám
be van linkelve 1 ftp cim de azt nem érem el
hivatalos oldalrol meg lassan jön:S -
Reyes #4398 Igen, én is úgy folytattam, miután megvettem. -
#4397 Igen. -
Bandeeka #4396 Hali!
Létrehozztam 1 accountot de csak triált tolom, ha vége a triálnak megmarad az account?
Thx -
#4395 Törölgettem kicsit, mer pár 12 éves nem tudta elolvasni a fakkot. -
#4394 Azt hittem, kikövetkeztethető... sorry.
A lényeg, hogy reputation-t úgy növelhetsz, ha bizonyos tárgyakat gyűjtesz. Ezekről írja is, hogy repu. tárgyak (pl. Mathom, Orc medallion stb.). Ezek questekhez kapcsolódnak sokszor (vagy mindig? nem is tudom...), amiket a különféle bandák adnak (rangerek Esteldinben pl.).
Ha elég jó már a reputation akkor lehet tőlük ilyen faction-cuccokat kapni, de nem pénzért hanem olyan csere-tárgyakért, amikről kérdeztél.
Remélem ez segített :)
DB -
foxxi #4393 aham, igy érthetőbb mint a LOL :) Thx. -
Kipu1 #4392
Repu-ert kapsz kaloz jelmezt, erteeed, aztan villoghatsz vele az
orkok elott :D -
foxxi #4391 ha már lol akkor elis mondhattad volna ha tudod... -
#4390 LOL...
#4389 válasz a #4388-ra :)
DB -
foxxi #4389 barter itemek mire jók? találtam párat (kalózjelmez stb.) de nem tudom hogy mire jók. Ha valaki ezt letudná írni átfogóan és érthetően azt megköszönném :) -
Blint #4388 Hulye kerdes-e, vagy sem, muszaly megkerdeznem:
Miert lehet reputaciot kapni?
lvl 24 vagyok, de mindenhol 0-an all a repum! -
#4387 Nagyjából. Az egy dolog, h a magyar (sg-s) community itt tart jelenleg. Hülye kérdések vagy account árulás. Kb mint a guildwars topik. -
#4386 tapasztalatok áttekintését, ha van kérdésed felteheted de ne olyanokat ami a fqba bennevan, azt hogy hol vannak magyarok már az is tudja akit nem is érdekel a játék, ami mellesleg a faqban is bennevan, ez csak egy pl volt.
ha elakarod adni a gamádat, rakd fel vaterára it senki nem kiváncsi az ilyenekre, meg a törserveres kérdésekre stb. -
arni17 #4385 már bocs csak nem tuom akkore ebbe a furomba mit lehet (mert beszélgetni nem kérdezni nem hírdetni se lehet akkor mit?) -
#4384 Hale luja -