The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
meddig tart a weekly maintenance?

Minden kaszt tud zenélni de bizonyos hangszereken csak a minstrel képes játszani, pl dob 😞

Az lehet, de a klánban is olyan sok healerünk van? <#wink>

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Gideon Wieth
😞 pedig 30 perce kezdtem el jáccani.. és nagyon jó 😊
Én tünde hunterral kezdtem 😊
de lehet hogy inkább egy tünde harcossal vagy egy hobbit minstrellel leszek 😊 zenélni amugy mindenfajta kari tud ? tehát pl a harcos?

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Szerintem heti karbantartás van... Türelem, türelem!<#wink><#wink><#wink>

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Gideon Wieth
halljátok kb 10 perce a snowbrun leállt, és piros Xet mutat nekem... És a többi is... ez azt jelenti gondolom hogy nem mennek a serverek-De mikor fognak ? 😞

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

DonnieBrasco
A minstrel fõ feladata a heal (csapat, egyén, stb és egyéb buffok).
Loremaster inkább crowd control, aki nagyon limitáltan tud healelni. Nála inkább a power steal és transfer meg a stun fontosak, na meg wound és disease leszedés 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

DonnieBrasco
A fene tudja, tegnap csináltam a burglar altommal a book 1-et, és a következõ party jött össze (17-18as szintû volt mindenki): 1 burglar (én ugye), 2 hunter és 3 (!!!) minstrel.

Szóval 1-2 hónap és nemhogy hiány nem lesz minstrelbõl, de lehet, hogy túl sok lesz 😊
Guardiant még mindig érdemes indítani szvsz.

DB

A ti kung-futok nem erős!

Gideon Wieth
mért nem megy most egyik server se ? 😞

tank jú
Rambo 20
Tényleg amúgy a Minstrel vagy a Lore-master jobb healelésben?
Nekem a hivatalos oldalon található képességekbõl eléggé úgy tûnik hogy a Minstrel az sokkal inkább defenzív.

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Rambo 20
Ha a wowban a papot tudtam irányítani és viszonylag jó healer voltam itt is menni fog?

Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...

Minstrel mindenképpen nyerõ, mint minden mmo-ban itt is healer hiány van. Hunter, Champion van dögivel.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

bence45
sziasztok
pár napon belül énis megveszem a játékot, és érdekelne hogy shadowbourn-on mostanában mit érdemes indítani, mibõl van már túl sok?
köszi

Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU

egyelõre nincs

nemrég kérdeztem de ne mtudom melyik nap, ezért még egyszer felteszem ( és igyexem megnézni a választ ha jön, nem feltenni naponta a kérdést, sorry )de van lehetõség karit vinni egyik szerverrõl a másikra...?
Lehetne ILYESMI (mondjuk jobb minõségben), aztán ha lesz kulcs, azt úgyis látja alul mindenki a hszekben + elkel 2 perc alatt.
Legyen feltûnõ, hisz egyesek még a Faq-ot sem veszik észre.

Gideon Wieth
nincs meg egész középfölde ???

Szaruman
Szvsz a buddy kulcsokkal-kérésekkel kell vmit csinálni. Pl kirakni bannerbe, h van-e buddy, ha nincs, akkor instant törlöm a hsz-t. Mer buddy-könyörgéssel van tele a topik.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

akkor úgy másfél év múlva nézz vissza, egyelõre Eriadorban lehet "csak" bóklászni.

Gideon Wieth
szeretem az MMOkat😊 Nem Aragorn-t szeretnék csak egy hozzá hasonló kószát 😊 És bejáni a szövetség utját 😊 de mindenképpen Minas Tirithbe akarok eljutni, és a Zöld Sárkányba 😛

ahw... ezek szerint para van..:\

WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar

inkább menj.

most akkor mi a helyzet ezzel a szerver problémával? mer 2 hete járt le az accom (akkor még jó volt), de h ha új karit kell kezdenem, meg másik szerverre mennem akkor inkább visszamegyek wow-ra....:\

WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar

Szeretnék 1 Buddy Key-t kapni valakitõl!!Nagyon-nagyon köszönöm

azirafael
Az ingyenhónapot (akárcsak a fizetett hónapot) nem lehet pause-olni... jól is nézne ki a Codemasters ha casual player-ek minden másnap pause-olnának... fele ennyi lóvé sem jönne be nekik akkor.

Én canceloztam, de csak az elöfizetést mondja vissza, magyarul ha megadtál bankszámlaszámot, és letelik az ingyen hónap, akkor mégsem fogja a következõ részletet levonni. Pause-t nem kerestem, de nem is láttam.

Hát van egy cancel , de nem merem megnyomni , félek elba..om azt az ingyen hónapot 😄

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Chrystopher
https://cogaccounts.codemasters.com/

Lépj be és nezelõdj. Én inkább nem kísérleteznék a saját accountommal, remélem megérted 😄 Próbálgassad, hogy lelehet-e...

Hi

nem tudjétok , az ingyen hónapot le lehet pausolni ? mert szét ment a gépem , és nem akarom hogy kárba veszzen a maradék 28 nap 😊

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

RP, plz kicsit rendezni hsz-eket (Gideon..), átmentünk chatbe.

Blob
Hát igen itt még a spanyol viaszt is te sz@rhatod <#idiota><#vigyor2>
Hylia
Akkor tulajdonképpen te mit is vársz ettõl a játéktól?😊
Mert ha azt gondolod, h majd kreálsz egy Aragornt, Gimlit, vagy Arwent, akkor az nem fog mûködni. (igy is tömegesen futkároznak a világokban a Froodoo-k, Aragaorn-ok és társaik 😊
Ami lényeges volt, és szerintem bizonyos szinten meg is tudták valósítani, az az, h áthozták a könyv, és méginkább az arra épülõ film látványvilágát és hangulatát az MMO-ba. Beülhetsz a Pajkosba egy pofa sörre, megbosszulhatod magad ujra meg ujra az orkokon, átkelhetsz az Öregerdõn és a könyv tájain, amkor csak akarod...vagyis beleélheted magad abba a világba, amit Tolkien Úr létrehozott. De emellett ez egy MMO, a maga kis jellegzetességeivel, meg idegesitõ dolgaival, hátrányaival és szépségeivel (insták, craft etc.) Ha szereted a LOTR világát, de magát a massive multiplayer online-t nem annyira, akkor semmiképp ne vedd meg, mert csak csalódni fogsz.

A lényeg, h itt leehtsz Kisbéla, Julis22, Ementálisajt, de Aragorn meg Gimli soha 😊

Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi

Én spec kaptam trialt szóval nem reménytelen 😊 <#puszis>
Ha ezt a feliratot látod a fórumon: Van egy felesleges trialom rá lehet repülni, akkor tedd meg, vagy keress egyéb utakat :p
De a légyszilégyszizésnek a fórumon nincs sok értelme.

A játékban stílusos, és a világba illõ kasztok vannak. Ha azt várod, hogy te fogod majd a végzet hegyérõl ledobni a gyûrût, vagy éppen epic tárgyként az újadra húzhatod, akkor keresgélj máshol. A játékban pont az a jó, hogy háttérszereplõk vagyunk és néha összeakad az utunk a szövetséggel, és nem ûbertáp világmegváltó hõsök, hanem csak a nép, és komolyan megkell dolgozni, és hírnevet szerezni, hogy a karaktered elkezdjen "epikussá" válni. Te nem leszel Aragorn, aki ugye Gondor királya, hanem lehetsz egy katonája, aki szolgálja õt.

Hylia
A Buddy key-hez meg annyit akkor mindenkinek, aki a jövõben kérni fogja itt:
- ha ki akarod próbálni a játékot, akkor le kell elöször töltened a klienst, janus meg még néhányan irtak mindenféle linkeket, tessék visszaolvasni, mi a fileplanetet szoktuk erre a célra használni. Persze ha van barátod, aki rendelkezik a bolti verzióval, akkor tõle is kölcsönkérheted a telepitõt.
- Buddy key van a feltöltõ kártyához (elméletben😊 és a boltban megvásárolható alapjátékhoz is, meg persze a Collectors Editionban is.
Ugyh aki Lotro-zik, annak elméletileg lennie kell min. 1 key-nek, persze feltételeze, h ezeket már a jóbarátok megkapták, feltöltõ kártyát meg gondolom kevesen vesznek, tekintve h a paypal olcsóbb.

Sztem aki ki akarja próbálni, az keressen rá YouTube-on és hagyja magát a videók által meggyõzni, meg támaszkodjon a mi beszámolóinkra, a GS-es és más cikkekre a játékról etc. Key-hez ebben a formában már elég nehéz lesz hozzájutni...

Kedves Donnie! A fileplaneten nam csak peccs van. Ha nem ránéznél a méretére, hanem rá is kattintanál, akkor látnád, hogy az egyik 800megás állomány rákatt után 4feletti giga lesz a mérete: ha nem hinnél nekem íme:Size: 828.7 MB---> KATT
Amúgy nemcsak a mérete van elírva, hanem azt is írják róla, hogy 1.12-es kliens. Nem az, és sok embernek problémája volt vele: 0.0 klies probléma.
Ennek a kliensnek kell a turbinlauncher-jét átírni.
Amúgy KATT után ezt láthatod:
Filename: LOTRO_EU_112.zip
Author: Codemasters
Size: 4,924.7 MB
Szóval teljes a mérete, és nem tölt le órákon át. Én ezt használom, ráraktam a 1.12-es peccset, és kb 5 perc volt az autoupdate.
Amúgy a Fileplanet reg az ingyenes, amiért egész jó tempóval tudod leszedni a cliest. (nálam 380-460kbit/sec között jönnek innen a dolgok 10 perc sorbanállás után)
Magáért a játékért természetesen fizetni kell!

Gideon Wieth
😄 mondjuk nekem pont Aragorn 3assa a kedvencem :d Gimli meg Legolas együtt kurva jó 😊 azok a poénok 😊 ,,Gyõzzön a legjobbik törp" meg ,,egy tünde be mer menni a föld alá de egy törp nem mer??!! Hallgathatnám életem végéig ! " 😊
Mondjuk nem értem a játékban mért nem az eredeti kasztok vannak :S A hunter tud kardot használni ? 😊

Hylia
Nálunk családi vita tárgya lett, h valyon Aragorn melyik kaszt képviselöje: én tartom, h az elején Hunter (KÓsza), de mint a visszatért király, már Captain.

Gideon Wieth
Aragorn karaktere tulképpen melyik kaszt? hunter vagy champion ?

Gideon Wieth
dunadain-al lehet lenni ? Bocs ha elírtam 😄

Ombredor
Hello
Azért egy magyar guild van az Evernighton 😊

üdv

The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor

Gideon Wieth
priviben

Gideon Wieth
akkor pls aki tud 😊

Gideon Wieth
értem 😞

Szaruman
Buddy key kell. Ha tud valaki adni, fog. Ha nem, akármit írsz, nem kapsz.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Gideon Wieth
jah 😊mszóval aki tud segíteni hogy a letöltött klienssel hogy tudom kipróbálni lécci írjon 😊

Megoldottam: PayPal😄

Ne fürgyéé le

Én havidíjra gondoltam😊

Ne fürgyéé le