The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Eddig nem vettem észre, hogy nehéz lenne leölni a lényeket, bár 1x-2x a nagyképûségem miatt fûbe haraptam (én elbánok mindennel, nehogy már egy ork beszóljon, ugyebár).
PS3 ID: ghost_hun
Alwin lvl 70 Night Elf Rogue - Dunemaul EU Aramis lvl 70 Human Paladin - Dunemaul EU Bálint lvl 60 Night Elf Hunter -Dunemaul EU
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Ebben a korban már tényleg nehéz kockának lenni😊 Nekem még könnyû😛
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Lehet, hogy jó a 6 óra játék/nap, de nekem a munkám és a párom is fontos 😊)
DB
A ti kung-futok nem erős!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
De pl burglar-nek mar ezen az alacsony szinten is van egy-ket olyan skillje, amivel sokkal konnyebben tulel dolgokat. Igy burglar utan nem voltam tulzottan oda az LM-ert. 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Hajra casual playerek!<#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink>
Én 50 napja tolom és most lvl 46 vagyok, úgy hogy az elején ment a sok szájtátás, meg 4 területen is megcsináltam az összes kvesztet, trait-et még azokat is amire egyáltalán nics szükségem és már szürkék voltak (tehát exp-t sem kaptam értük). Melette van 2 lvl 13-as altom mindegyik kaszt minimum Tier 3 master crafter a saját szakmájában...
Egyszóval ha csak a szükséges kveszteket/trait-eket csinálod meg és nem balfaszkodok a sok craftolással akkor kb 30 nap alatt lvl 50 lehet lenni. Ha van állandó partyd, és már ismered a játékot/területeket/kveszteket akkor ennél is gyorsabban.
Amúgy most már lehet mindenféle kajákkal turbózni a macit, meg amúgy is tápolták, úgyhogy egyre jobb nekünk 😊
DB
Az íj használata a hunternek alapból van, a championnak 20, guardiannak 30 fölött.
Scotty: LM azért van kevés, mert nehéz vele játszani. Egy rossz helyre küldött pet simán a parti borulását okozhatja.
Meg sztem indítom az elf harcosom 😊 /a harcosnak ugye nem kell képzés nyílhoz ? vagy igen ? 😊
Azt én is észrevettem, hogy a guildben elég kevés a LM, de másfelé sem nyüzsögnek annyira. Nem tudom mi lehet ennek az oka, bár remélem, nem fogom megbánni, hogy LM vagyok.
<#wink>#wink>
PS3 ID: ghost_hun
Minstrel tapasztalatok: én szivesen veszem, ha a tapasztaltabb játékosok mesélnek a kasztokról / fajokról, mikor uj mmo-ba kezdek, mert nálam rendszeresen fellép a Mekdonáldsz effektus (tul nagy kinálat azonos téren) vagyis képes vagyok azon idegelni magam, h teszem azt healernek a 2 powerrel több de 3 agilityvel kevesebb kasztot válasszam v a 3 max életel kevesebb, de 2 armorral többel bírót, amikor végül is körülbelül minden ugyanannyira megfelelne, vagy másért lenne elõnyös.
Ugyh már éppen kiakadtam a guildwikis statos táblázaton és 3 órája tanulmányoztam elmélyülten, várva a nirvánát, h most a mistrelem elf, hobbit, man v dwarf legyen-e...aztán rájöttem, h az elfeket minden létsikon utálom, az ember az egyértelmüen nem megfelelõ, Frabi hobbit volt már akkor, a dwarfok viszont nagyon attraktivak 😊 Ugyh megszültett Iwa, aki átkerült a büvös 10es határon, ami felett már 90%, h nem a kukában végzik.
Most, 25ös szinten már ugy érzem, h sikerült átkerülnöm a holtponton, amikor a terep joval nagyobb kihivásokat állit a karakter elé, amit az az adott szinten kezelni tudna (ergo ilyenkor megnö a repair költség), és rájöttem, h minstreleknél nem kifejezeten pozitiv jelként kell felfogni, ha állandoan meghalsz, mivwl ez annak a jele, h übertáp gyogyitó vagy, hisz neked van a healekkel a legnagyobb aggród😊
Nemsokára már az állandóan beszaggató mobok sem jelentenek akadályt, hisz csak 7 parry távolságra (meg két szintre) vagyok a Focused Performance-tól, aztán már abban reménykedem, h minden spellem orison of healingként fog castolódni😊
Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi
Magyarul a hiba a post dátumában van csak...
DB
Ha beszólnak neked, állj meg az előtt aki beszólt és mondd: Megyek...
Mit érdemes indítani? Mindenre szükség van nagyon, nincs nem need kaszt szerencsére. Szvsz alacsony szinten most beállt a burglar+minstrel ûrület, én már valahol Guardiant szeretnék látni. Szerintem guildbe is jól jönne, meg ahogy elnéztem.... Van koczka Lore-masterünk, akinek az lenne a main és sokat játszana nagyon? Sok biztos nincs guilden belül 😊
ha elotte is volt es ugyanazzal a szoveggel raktak be akkor meg felreertheto
DB
Mindenkinek tudom ajánlani, hogy keressen állandó csapatot akikkel együtt fejlõdhet. nem kell nagy csapatokban gondolkodni, már egy 3 fõs party is x2-3 gyorsabban halad mint szólózva. Ha meg ventrin is fent vagytok akkor az instance kveszteken kívûl egy 3 fõs party (egyik healer) bármelyik felloship kvesztet meg tudja csinálni.
Mi tegnap kb 6 óra alatt kb 130.000 exp-t szedtünk össze (Burgler, Champion, Minstrel). Angmarban traineltük a az orkokat/wargokat a barlangokban... mindíg összehúztunk 5-8 mobot, burgler felloship-re benyomtuk a zöldet, amíg a minstrel gyógyított, a burgler leszedte a healer-eket én meg a championomal le AOE-tem az összes többit. Kurva jó volt.
Szóval mindenkinek gogog partyzás!
DB
DB
The first, free content update to LOTRO, "Shores of Evendim", is coming! In order to bring this to you the day after the US updates, we are changing the weekly maintenance window from Tuesday to Thursday for one week only. Tuesday's scheduled maintenance is cancelled for next week; the servers will not be brought down.
szajbol segget