10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Robcuskilla #4502 hm megtaliztam mindent, de mikor odaérek, hogy transfer, a következő lépésben csak azt ajánlja fel, hogy "change payment method" :) miközben a game már megjelenés napjától az otp-s netkártyámról szedi a pénzt, és semmi más :)... ezek a szép dolgok. útyhoty facom kivanmán. Anno wowban is működött, nem rég egy haver accjára is töltöttem róla pénzt, de aztán már el sem fogadták egy másik barátomnál, most meg mintha a lotro is ezt jáccaná... de akkor hónapokig meg miért jó...? másik haverom dombornyomott visája sem jó nekik. -
IceTom #4501 vip tagsággal 50 mega, bőven elég egy időre... -
Robcuskilla #4500 tank jú :) -
Maxx #4499 www.codemasters.com/cog
belogolsz és a lotro sorban megtalálod a premium servicesnél :) -
Robcuskilla #4498 Ha az európai verzióban is elérhető a character transfer, tudna vki nekem egy linket adni, hogy konkrétan honnan érhető el, nem találom ( főleg ha nincs, akkor kereshetem :P ) köszi -
#4497 Miért? Olyan aranyosak... -
#4496 Muhahahha! Lécci RP töröld a többi szerencsétlenkedésemet! -
#4495 MOstmár tényleg mi a gennyes rák van?
-
#4494 Basszus tata, mennyit kell majd moderálnom;) -
#4493 Sg galéria eléggé kicsi. Nem tudom, h miért nem lehet normális képfeltöltős helyekről linkelni... Én is marhaságnak tartom. -
#4492 Az SG képgaléria egy kupac szar 2 Mb hellyel mit kezdjek? A Képfeltöltés.hu alapban le van tilva az SG-n. Teszek még egy próbát... mostmár nem adom fel!
-
Maxx #4491 ha nagyon nem megy, este szolj rám ingame és segitek -
Maxx #4490 például itt egy link az én extrás helyemröl:
-
Maxx #4489 tanács: regelj az extra.hu-n(ingyenes)2gb tárhelyet kapsz, oda feltöltöd ftp progival(total commander) és simán belinkeled ide.
akkor a linkbe ez fog majd kerülni:
http://regeltnév.extra.hu/képneve.jpg
arra figyelj hogy mindig kis betüvel töltsd fel a kiterjesztést, mert ha képneve.JPG ként van feltöltve és te képneve.jpg-ként linkeled, nem tudja betölteni a képet, mert nincs olyan.
sok sikert -
#4488 "http://www.sg.hu/galeria/1078269935/10782699351193560906.jpg" sg galéria miért nem jó? egyébként kepfeltoltes.hu :) -
#4487 Na ha ez sem jön össze akkor légyszíves mondjon valaki egy normális képfeltöltő oldalt ahonnan normálisan lehet képeket linkelni ide!
-
Maxx #4486 Bár senki nem tette, asszem azért gratulálhatunk a Callidusnak a rift ben elért sikerekért, gratulálok és sok sikert a továbbiakban:) -
#4485 köszi -
Robcuskilla #4484 Ahoi! Nincs szüksége valamely magyar kinshipnek egy magányos és aranyos guardianra ? :::) ( lvl 49 )
Csak azért kérdezem, mert ehhez költöznöm kéne adott szerverre, ahol van jelentősebb magyar koncentráció ( asszem ez már megoldható, mármint a költözés ) de "potyára" nem hagyom el a szervót. de sajna a rédelés tekintetében és egyéb több embert vagy segítséget kívánó küldikben talán eredményesebben haladhatnék - segédkezet is többször kapnék és nyújthatnék, várakozásaim ellenére a jelenlegi hely nem jött be, pedig adtam enki időt.
Csoki -
#4483 Tata spammel:D Ha sikerül berakni a képeket, akkor majd kozmetikázok:P -
[IMGhttp://i222.photobucket.com/albums/dd53/Azirafael/ScreenShot00028.jpg[/IMG]
-
#4481 ismét
-
#4480 A képek... remélem müködni fog:
-
#4479 Ma ismét lement 3 Boss a Rift-ben! Sajna a 7-nél elvéreztünk, de kedden lenyomjuk az utolsó Balrogh-al együtt!!!
-
Reyes #4478 Én ezt találtam.
Tal Bruinen, Trollshaws.
(kicsit sokáig tölt az oldal:S) -
#4477 Pár kép a csütörtöki Rift raidből!
Remélem nem húzza majd szét nagyon a topicot.... -
#4476 nem tudja valaki hol tok shire sweet-leaf farmolni, vagy miből? -
#4475 -
#4474 hát baromi kedves vagy na pont az ilyeneknek nem kellene játszani lol -
#4473 https://cogaccounts.codemasters.com/
ha ezután is elakadsz, inkább add el -
fuzesi12 #4472 És mi a regisztráció linkje?mert 1000 év mire betölti... -
#4471 Ott van a logo alatt a (magyar) faq.
"6. Mit kezdjek a kulcsokkal?
A játék account részlegét az alábbi oldalon érheted el: link Aztán:
1. ha még nincs, létrehozol egy Codemasters accountot. (az account felhasználónevével és jelszavával tudsz késobb belépni a játékba)
2. Belépsz az accountoddal, majd a CREATE NEW SUBSCRIPTION-re kattintva, az új ablak legördülo menüjében kiválasztod a LOTRO szót, és az Full Retail Keyt beírod, ahol kéri."
-
fuzesi12 #4470 Hello segitenétek?
Elég kezdő vagyok mmokban és megmondanátok hogy hol tok accountot csinálni és hogyan? -
#4469 Mivel senki nem ír semmmi érdekeset, ezért örömmel értesítem a magyar közösséget, hogy tegnap a Snowbourn szerver legösszeszedettebb magyar Kinsihpje a Callidus Kinship bement a Rift-be és végighentelte az első 3 Boss-t, vasárnap folytatjuk a maradék 5-el :)! Képek hamarosan! Ma Helegrod Raid, aki külsős esetleg dzsojnolni szeretne az jelezze ingame Lomyldor-nak, vagy Kazagor-nak! -
weky #4468 Annyit hozzátennék, hogy nem a teljes, csak egy része, nem volt még időm mindent lefordítani... :))))) -
Maxx #4467 Zsolty nak hála a magyar nyelven megtekinthető a book 11 patchnote
lotro-hungary -
Maxx #4466 sima ház 800s -1g
delux 5-7g
kiship 15-18g -
Maxx #4465 wow ot abbahagytam, de igen volt olyan :) wowban nem én voltam kisvuk, csak tdu ban nem engedte a pumuklee nevet , poénbol beirtam a kisvukot amikor a 15. et sem fogadta el, az jo volt neki:D -
Blint #4464 Jah, lol, jol jartam.
Leszedtem webrol, felinstalallta, inditom a Lotrot, letoltotte az updater es feltette megegyszer, erdekes...
Amugy azthittem dragabbak lesznek ezek a hazak, persze a luxus hazak dragak is, de nekem es a baratnomnek eleg lesz egy kisebb is, igy 27 es szint kornyeken :)
Arra nem jottem ra mi az az unkeep penz osszeg? En valami lakas fentartasra gondolok, amit bizonyos idokozonkent kell fizetni, de remelem tevedek, igy nem tul kifizetodo:) -
Reyes #4463 Az updater szedi, csak rá kell kattintani az update-re;)