10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• azirafael
    Callidus az első magyar Kinship aki leverte a Balrogh-ot!!!

Akit érdekel a játék High End tartalma és szertene csatlakozni egy jól működő összeszokott csapathoz, az jelentkezzen hozzánk!
  • Lorienel
    Talán lehet lvl50 alatti is, az a lényeg, hogy aktív játékos legyen.
  • azirafael
    Minden Lvl 50-es aktív játékost szeretettel várunk a Callidus Kinship-ben, aki részese szeretne lenni egy összetartó jó hangulatú erős csapatnak, és ki akarja próbálni a képességeit a játék HighEnd tartalmában! Raid, Raid, Raid, PvMP!

Az eventek alatt a Ventrillo használata kötelező!
  • Robcuskilla
    lvl 50 vagyok nyuhuhu, csak, hogy nov. 10. óta legyen már egy üzi
  • genRob
    Na egyszer nem vagyok egyböl esik egy shield :-D
  • azirafael
    Csini kis pajzs Rift 2. Boss-ától Zurm-tól...

• Szaruman
    Mondjuk nem néztem a külföldi fórumokat, de ez akkor is röhej. Akkor a magyaros szöveget visszavonom ;)
  • DonnieBrasco
    Ez igaz, de semmi köze a "magyarok"-hoz, semmilyen szinten.
    Nézz be bármelyik külföldi site fórumjaira (pl. mmorpg.com), ugyanez van, sőt :)
    A klánfórumokra kell menni inkább - persze nekem cégtől egyik sem megy :((

DB
  • Szaruman
    Ahogy nézem, sg-n a legtöbb gamer topik 2 dologból áll:
    - láma kérdések ('kezdők', h senki se sértődjön meg)
    - flame

Lehet néhány topik, ami kivétel, de a legtöbb ennyi. Ezért van pangás.
  • DonnieBrasco
    ?? Ezt nem értem.

DB
  • Szaruman
    Mit vártál? Magyarok vagyunk
  • azirafael
    Nem nagyon pörög a topic
  • azirafael
    Ja és kedvenc screenshot-om! A heroikus törpe harca!!!

• azirafael
    Tegnap ismét lementünk Helegrodba. Összeszokott 18 ember 2,5 óra alatt kitakarította a 24 fős Raid-et, csak Thorog-nál véreztünk el hála a patch változtatásainak (fear poti nem szedi le mindig a szemet, zárva vana kapu, így nem lehet visszafutni stb. )Sebaj majd legközelebb! Itt vannak a képek is:

• Robcuskilla
    én már éltem a lehetőséggel, kinshipem pedig birtokolhatja Spartac, a tömegpusztító erejét.
  • Lorienel
    Nem lenne jobb, egy olyan serveren indítani karit vagy transferélni, ahol több magyar kinship is van? Pl. Snowbourn.
  • Blint
    A csapat jatek nem okoz gondot, 3 evnyi WoW van mogottem:) A Gilrain serveren vagyok, osszesen 2 magyart ismerek :) Tegnap beleptem egy nepes kinshipbe, segitettek is 5 group questben! Talan igy mar boldogulok :)
  • azirafael
    Nem lesz semmi hátrányod belőle, ha kihagyod a csapat kveszteket, nyugottan fejlődhetsz solo kvesztekkel is (sőt csak pusztán mob farmolással is). Azért érdemes megcsinálni őket, mert jó szórakozás, izgalmasak, megtanít csapatban dolgozni, ami később a Raid-ek során nagyon fontos. A csapat kveszteknek általában elég jók a reward-jai. Igazán nem is kell craftoltatnod magadank cuccot, 40+ ig simán el lehet fejlődni a kveszt reward felszerelésekben. (talán csak masterwork fegyót érdemes csináltatni).
  • DrcRider
    nekem mindig sikerült társakat találnom, szerintem, nem lehetetlen
    tényleg, melyik szerveren vagy? mert ha a Snowbournon, akkor akár én is el tudok esti órákban ugrani segíteni
    vagy csatlakozz egy magyar klánhoz - így már automatikusan lenne segítséged
  • Blint
    En azt szeretnem megkerdezni, hogy menynire fontossak a csapatban teljesitheto questek? Nem a bookokra gondolok, hanem a mezei group questekre. Jelen pillanatban North-Downson van 18 csapat questem es ha bele oszulok, akkorsem siekrul talallnom segitseget. Az meg plane vicces, hogy mindenki olyanra keres embert ami nekem meg sincs. Most mar arra gondoltam, hogy feladom a fenebe a csapat questeket es megyek uj teruletre solos questekkel fejlodni.
    Tehata kerdes, lesze valami kovetkezmenye tuatnyi group quest kihagyasanak?
  • azirafael
    Egy kis segítség a Goblin a városban eltévedt kalandozóknak. Bár nem sok minden van rajta, mégis talán könyebb lesz tájékozódni!

• Telcontar999
    Hát jah már én is várom, kössz az info-t
  • Blob
    szerintem majd lehet ha eljutunk gondori ott már biztos lehet szar lenne ha nem
  • azirafael
    Nem tudod forgatni a berendezési tárgyakat... tudtommal.
  • Meara
    Köszi szépen:) Sikerült is megszerezni a lovat :)

Még egy kérdés: a saját házaknál, hogyan lehet forgatni a berendezési tárgyakat?
  • Telcontar999
    És még azt is megtudnátok mondani hogy mennyit kell fizatni havonta ha bankártyárol fizertnék? Előre is kössz a választ
  • Telcontar999
    Üdv mindenki! Nem tudjátok hogy mikortól lehet majd lórol harcolni?:)
  • DrcRider
    Te aztán adtál munkát a preparátornak! :)
  • DrcRider
    kimaradt egy szó:
    az út jobb 'oldalán' lovagolj
  • DrcRider
    Bár már szine mindenkinek van fesztivállova, akinek nincs, annak jótanács, hogy nyerjen:
    a startnál a jobb oldalra állj
    start előtt már nyomd a 'w" betűt vagy a felfele nyilat, hogy "repülő" rajtot vegyél
    az út jobb lovagolj, és amikor csak lehet, kerüld ki jobb irányba a tereptárgyakat, amennyire lehet, rövidítsd az utat
    csak arra figyelj, hogy a kapuk alatt áthaladj
    az utolsó kanyarban lehet a legnagyobbat rövidíteni, akkor a bokrok tőled balra legyenek (van is ott egy npc, akin keresztüllovagolva jajjgatni kezd :) )
    csak ennyi kell, és nyersz
  • azirafael
    KIs módosítás a lóversennyel kapcsolatban: Akkor is indulhatsz és nyerhetsz a versenyen ha csak egyedül vagy résztvevő, nem kell legalább 4 versenyző(pl hajnali 02.00-06.00 között).
  • sheky
    Az a hely ami Bemnek nem jut eszébe: Duilond
  • azirafael
    Hehehe tényleg nem nagyon tudsz angolul Szóval, jeleneg a középföldén nagy őszi fesztivál van. Ez azt jelenti, hogy Thorin's Hall föld alatti kocsmájában, Bree felett a fesztivál mezőn, Megyében a Party fánál, Elf földön pedig az északi városban (nem jut eszembe a neve) vannak fesztivál trader-ek.

Minden trader előtt van valamilyen láda, tök, dézsa víz stb amiből amolyan zsákba macska módon óránként 1db dolgot (tököt, kavicsot, almát, tekercset) kihúzhatsz. Ezeket a tárgyakat ugyanott a trader-nél fesztivál coin-okra lehet cserélni. A fesztivál coin-okért vehetsz mindenféle király cuccot a házad udvarára (szintén a fesztiválok helyén lévő valamelyik trader-től), vagy felhasználhatod az általad említett ló megvásárlására (ez a 3. item).

Minden fesztivál helyszinen részt lehet venni különböző mókás, érdkes vetélkedőkön. Ilyen Bree felett a lóverseny, Megyében a sörivő verseny (kocsmatúra), valamint mindenhol van kb 20 percenként tánc verseny (utánozni kell az NPC-t és akkor megkapod valamelyik faj speckó /dance_dwarf_elf_man_hobitt emot-ját).

A Lóverseny a következő módon történik. Álljál a csajszihoz és figyeld mikor tünik el a feje felöl a homokóra. Ekkor kurvagyorsan vedd fel a kvesztet és rohan az istáló távolabbi boxában a 4 db álványra helyezett 4 db nyereg valamelyikéhez. vedd fel, ekkor a két ló felett megjelenik a gyűrű, és meg tudod idézni a versenylovat. Innentől kezdve már csak meg kell nyerni a versenyt. A verseny csak akkor indul el ha pontosan 4 versenyző van. Mivel mindíg tömeg van a verseny NPC-nél így a gyorsabb kutya baszik elve érvényesül ha nyerget akarsz szerezni magadnak.

Röviden ennyi! Jó fesztiválozást mindenkinek!
  • Meara
    Sziasztok, Bree-től északra van egy fesztivál, ahol nagyon szép lovat lehet nyerni. 3 item-et kell hozzá összegyűjjteni, ebből a "boritékot" meg tudtam szerezni* a többit viszont nem tudom. Nem nagyon tudok angolúl, de annyit ki tudtam venni, hogy az egyiket egy lovas versenyen lehet megszerezni azon a lovon ülve amit meg lehet kapni a végén. Ahoz hogy használhasd a lovat meg kell etetni szénával. Az első kérdésem (remélem vki tudja rá a választ :) hol lehet szénát találni?? A másik item-et úgy kapom meg, hogy egy tököt kell oda adnom egy nőnek. De ez se világos, hogy hogyan. Tudna nekem segíteni valaki???
  • DonnieBrasco
    Na, jövő héttől lesz egy csomó időm nyomulni. Felnyomnám végre-valahára Finmothot 50-esre (46 és félen áll:), és egy kicsit aktívabban officerkednék is, ha szükséges. Feltétlen szóljatok, ha van raid/sima csapatozás, ahova loremasterként beférek. Az új skilljeimmel meglehetősen überpower class lettem :)

DB
  • Robcuskilla
    nagy tetszik :) szép
  • azirafael
    Büszkén mutatom meg a nagyérdeműnek Bemaponak, az Earthshaker törpe nemzettség ősapjának szerény házát. Mindenkit szeretettel várok egy sőrre a Snowbourn server Thorins Gate Metorthá falujának Roaring Road 3 száma alatt!

• Thereon
    Tisztelt játékosok!

Az Eldar serveren hónapok óta toborozzuk folyamatosan magyar játékosainkat. Ha van kedved, csatlakozz hozzánk, hogy együtt arassunk dicsőséget a gonosz felett.

Klánunk neve: Szabad Nepek

Elérhetőség: - játékban: Thereon, Neotrex, Gilcam, Beler officerek
    - játékon kívül: http://www.lotrogame.hu

Jó játékot!

• Maxx
    :P
  • Robcuskilla
    válasz a saját üzimre, Robcuskilla elrontottad a cvc2 kódot, pedig meg voltál győzödve róla, hogy az a jó amit beírtál... még, jó, hogy ellenőrizted és megoldottad a saját problémád... bocsi