The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ez mindenkinek a saját döntése, ill az, h mit tehet meg. A sulis réteg jobban ráér, ez tény, ezt viszont ki is használjuk, hehe😄
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Azt, hogy ki mennyit játszik egyrészt a real life-os teendõk másrészt a függõs mértéke határozza meg. Ha engednék a függésnek, akkor a RL-os dolgokat kellene hanyagolni, amit soha nem fogok megtenni.
Persze akik sulisok azok egyelõre még nem értik a dilemmát (max. vizsgaidõszakban), de akárcsak Donnie, jómagam is melózom, gyakran van túlóra, ott van barátnõm is, stb, tehát nem tudok naponta 5-6 órát (néha még 1-et sem) játékkal tölteni. Ha ez azzal jár, hogy az „endgame” tartalmakat csak késõbb fogom megtapasztalni és csak 1 év múlva leszek lvl50-es, hát legyen. Ezzel nem a kockákat akarom bántani, hiszen különbözõek vagyunk, más az életünk, mindenkinek más a fontos.
Szerencsére a guilden belül kialakult a „dolgozók” csapata, így pl. Agamaur instáján belül is max. 1-2 questet csinálunk meg és legközelebbre hagyjuk a többit. Csak finoman, érzéssel...<#worship>#worship><#worship>#worship>
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Ha nagyon nagyon nagyon ritkán van 2-3 órám úgy, hogy tutira nem kell félbehagynom, mindig kétségbeesetten csapatot keresek... 😊
DB
Bocs mégegyszer mindenkitõl!
Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi
DB
Én csak tanácsot szerettem volna adni abban, hogy hogy könnyebb. Akinek nem inge ne vegye magára, VISZONT : Nevetségesnek tartom azt, hogy egy nyílt fórumon, ahol valaki megemlíti, hogy próbálni kellene szervezettséget vinni a játékba, annak rögtön a torkának esnek. Nem megszabni akarom, hogy ki hogy játszon, és mit csináljon, csak nem ez az elsö mmo-m, és valahogy én azonos szintû guildtársakból mindig megtalálom a csapatomat. Most van 1 pár FS questem amik már kiszürkültek, mert várom azokat vele, akikkel megbeszéltük, hogy megyünk.
Szólózásra visszatárve egy idõ után mivel csapatorientált a játék, nem is lesznek kazalra szólóquestek, legalábbis aki csak szólózni akar nagy bajban lesz. Késöbb pedig Raid questek lesznek, amihez 4 csapat kell.
Nem leszólni akartam senkit.
Ami a pénzt illeti: Sosem farmoltam még, és van pénzem. Amit leírtam, mint farmolást, abban az a poén, hogy egy híler minstrel is rövidke idõ alatt pénzt tud keresni, ha van rá igénye, és más játékokkal ellentétben még a karaktere is fejlõdik (deed). Nem kötelezek senkit grindre, én sem szeretek és nem fogok. De bocs, ha azt várod, hogy neked majd ingyen lesz lovad sajnos azt kell mondanom, hogy errõl nem én tehetek. Próbálj ki pár MMORPG-t, és azt fogod látni, hogy a nagytöbbséghez képest pénzt keresni itt könnyû.
Explorer a szakmám. Az összegyûjtött ércet leadom Oremasternak vagy ékszerésznek küldöm. Eddig egy pakk ércet adtam el, de nincs rá egyelõre szükségem, hogy saját pénztárcanövelésre fordítsam. A fát feldolgozom saját pénzen, és továbbküldöm a woodworkereknek, vagy szintén bank.
Sajnálom, ha bárki személyes sértésnek vesz egy gondolatot, pusztán azért, mert nem ért vele egyet. :p
Egyetértek Veled Hylia, és nem is érzékenység miatt - vagy mert divatos sokáig dolgozni - írtam hogy nincs idõm, hanem hogy értse, miért nem tudok fix tagokkal rohangálni. Tömegiszony szerencsére nincs (érdekes is lenne😊 ), csak nehéz tartós kapcsolatot kiépíteni online, ha kevésszer jut az ember fel.
A lényeg hogy mindenki a maga stílusában élvezze a játékot.😉
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Kétlem, h célja lett volna kritizálni a szóló játékot is kedvelõket. Õ ezt kimondottan azokra értette, akik nem hajlandóak falkába verõdni, és utána meg csodálkoznak h mindenhol csak FS kacsint vissza rájuk. Ez itt MMO, vagyis az a lényeg, h csapatolj, mellékesen azért szólózhatsz is, ha éppen unod a tömeget...DE, ha tömegiszonyod van, akkor ez nem a te játékod, és sosem fogsz rendesen haladni, vagy élvezni a stilust. (én gyébként nagyon utálom az MMO-kat😛)
Jah, még annyit, h itt senki sem akarja lenubozni az olyanokat, akik esteleg már dolgoznak (dejónekik) és "csak" 2-4 órára tudnak a gép elé roskadni, miután már megirták a jelentésüket, megböfiztették a gyereket és elnáspángolták az asszonypajtást is😊
Egyesek közülünk megengedhetik még maguknak, h kockuljanak, ez játék szempontjábol elönyosebb, és ök azok, akik tudak együtt haladni 2-3as csapatokban, akik meg ritkábban érnek rá, azoknak segitenek a guildtagok😊
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
35 ös szintre 5 és fél aranyam jött össze és sosem farmoltam kivéve egy esetet amikor VÉLETLENÜl aukciósházban megvettem valamit 1g 125s-ért, akkor kicsit eldurrant az agyam és elmentem visszaszerezni.. kb 3-4 órámba telt.. csak kvesztelésbõl jött össze a pénz, némi krafttal megsegítve.. el-eladtam egy két íjat számszeríjat 30-70 ezüstökért
A deed-ek meg kifejezetten arra kényszeritik az embert, h ha nem is akarja a fél életét teszem azt póköléssel eltölteni, mégis rá lesz kényszeritve....és közben jön az exp, jön a pénz, mert farmolsz, mégha nem is ugy nevezik.
Egy másik dolog, h ha kihasználod a játék adta pénzszerzési lehetõségeket (aukcios ház, crafti-crafti, a questek is jol fizetnek ) és nem harapsz kétpercenként a fübe (repair költség) akkor mindenképpen pluszba fogsz kerülni...ha még szorgos meg élelmes is vagy, akkor kitárulnak elötted a "csak a gazdagoknak" fenntartott extra dolgok felé vezetõ kapuk. itt most konkrétan még a ló az, ami nem szükséges és ha éppen nem futja rá, attól még az élet megy tovább. Én is aakrtam GWben obszidian páncélt, de sosem volt hozzá kitartásom, h 2 hétig az UWban aszalódjak 😊
Egyben meg tömören: alap dolgokra fussa, (aki meg elégedetlen, az tanuljon meg jobban gazdálkodni, v játszon a Vanguarddal, ahol még a cipöd befoltozására sem jutotta) a flancért (ló, ház )pedig hajtani kell, és ahhoz pedig idö szükségeltetik, de attól még nem szenved csorbát a játékélmény.
Én ezt nem értem,hogy mért nincs embereknek pénze?38-as szinten járok és soha nem volt bajom a pénzel pedig megyek egyéni questeket csináni meg fellowshipest is mindent nem szoktam leállni farmolni,hogy abból keressek pénzt és általában 6 fél 7-re érek haza a munkából hétvégén meg nem mindig szoktam játszani.Találkoztam egy lvl40-es karival és azt mondja nincs pénze lóra hát ez nevetséges sztem.
üdv
UI.: van lovam és mellé 6g-om 😊
The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor
Jelzem eddig még jó csapatot csak a magyarokból lehetett összehozni, saját tapasztalat.
Én egy lvl 23-as hunterrel (Hubi) játszom a kezdetek óta. Igazad van abban, hogy biztosan hatékony módszer ha állandó csapatod van, és nagyon könnyû úgy haladni. DE: én többször csatlakoztam emberkékhez, akikkel kijöttünk, de egész egyszerûen lehagytak, mert nem tudom megygérni, hogy mikor leszek fent legközelebb...sajnos annyi a munkám, hogy nem ritka a 10 órás hazaérés sem, és akkor bizony sem idõm (hisz ott a párom, akivel szintén élni kell a "Social Panel" adta lehetõségekkel😊 ), sem energiám hogy felmenjek farmolni, questelni vagy akármit is csinálni.
Az, hogy 1 óra alatt 150 ezüstöt összeherdált tök jó, de én is azon vagyok hogy bizony kevés a pénz. Miért? Mert aki játszik, questeket csinál, craftol..stb, annak egész egyszerûen nem jut elég pénz. Hangsúlyozom, én ezen nem vagyok kiakadva, elfogadom, legalább van célom játék közben. Én játszani megyek fel, nem azért hogy 388-ik orkot is leöljem. Elfogadom hogy van akinek ez is tetszik, nekem semmi bajom ezzel, egyszerûen Nekem nincs idõm rá, bár néha ha jó csapat gyûlik össze én is megyek.
A szólózós leszólásod meg több mint irritáló. Légyszíves ne Te mond meg hogy mit csináljon az aki ilyen aspektusát keresi a játéknak, ugyanis a fent említett okokból sokan szólóznak, és bizony Õk is fizetnek a játékért, és Õk is szeretnék megkapni azt a játékélményt, amit elvárnak. Annyita könnyen szólod le a más típusú, életvitelû embereket hogy nem figyelsz oda rá: sokan vagyunk, sok félék. Ha te azt élvezed hogy sokan hajrá, tedd azt, de ezt a játékot sokszor csak szólózni tudom én is.
Ebben a játékban mellesleg az a szép, hogy csapatban mindenkinek megvan a szerepe, senki sem felesleges...a minstrel meg korátsem annyira szarul ölõ kaszt.
BOCS A NAGYBETÜÉRT.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Mindenki keresse meg a guilden belül, ki van vele hasonló szinten. Kezdjetek el ismerkedni egymással 2-3 fõs állandó kis csoportokat kialakítani. Amikor valaki segítséget kér ne a quest nevét írja ki elsõsorban, hanem a quest SZINJÉT és hogy hány ember kellene hozzá. A csapatok igyekezzenek bevárni a tagjaikat, és ne random csapattal FS-questelni, esetleg elõre megbeszélni, hogy mit mikor folytassanak. Így elég könnyû haladni, és ugye mivel mmorpg-rõl van szó a cél minnél inkább csapatorientáltabb lenni. Aki szólózni akar játszon single player játékokat.
Más: mindenki nyavajog, hogy jajj én már le is tettem a hátasról, jajj drágák a skillek, jajj nem lehet pénzt keresni.
Errõl csak annyit, hogy Iwatori a lv25-ös MINSTRELével (full healing-re van traitelve) tegnap elment farmolni, 1 óra alatt keresett 150ezüstöt, és megcsinálta az advanced orc-slayer deed-et :p Én még nem farmoltam, minden skillem megvettem, és 1.5 aranyam van. Hozzáteszem nem hinném, hogy lenne kaszt aki ne ölne 2-szer olyan gyorsan mint, egy minstrel, aki ráadásul támadásbutításra ment rá :p
Egyébként meg a postomat azoknak reagálva írtam, akik állandóan piccsognak, hogy nem lehet haladni, folyton meghalnak, szar ez a kaszt -szar az a kaszt stb... Mindegyik kaszttal egyformán lehet haladni, csak más játékstílust, esetleg partyt igényel.
Bocs ha a casual playereket megsértetttem, nem állt szándékomban tekintettel arra, hogy magamat is közéjük sorolom.
sztem frissitsed a vidikari drivert 😊
Ha valakinek van egy buddy key feleslegben akkor megköszönöm.
GW2: Dragonknight.5302
De köppenyeket tudsz venni bárhol az árusoktol, kérdés hogy van e neki olyan amilyet te szeretnél és hogy elég nagy vagy e már hozzá.