10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#4582 Lassan kezd szervezkedni a magyar community. Tegnap a Callidus és a LEoH karöltve lement Helegrodba és szépen ki is takarította. Sajnos továbbra sem oldódott, meg a Burgler probléma, nem volt egyelten lvl 50-es burg sem elérhető így sajna Thorogot nem tudtuk megölni.
Viszont ami öröm volt a szívemnek, hogy végre 24 magyar együtt tudott raid-elni, úgy hogy mindnenki fent volt a ventri szerveren és minden gördülékenyen simán ment. Szóval hajrá magyarok, csak így tovább! -
Maxx #4581 Ja jó lenne ha minden magyar egy helyen lenne, emiatt is jött létr a lotro-hungary, mely a mult 7 végén megkapta a turbinétol a hivatalos magyar fansite cimet, és fel került a lotro-europe.com-on a magyar fansite ok közé. Remélem elöbb utobb mindenki megszokja, terészetesen nem azt akarom hogy más fórumokból elcsábitsam az embereket, csak jó lenne ha mindenki ott lenne egy közös helyen is, gondolok itt arra hogy pl a sg.hu, a gamestar.hu és az rpg.hu-n fórumozók járhatnának egy közös helyre is. Igy mindenki tudna diskorálni m indenkivel és az infók is egyhelyen lennének. no mindegy, remélem azért lassan majd rájön mindenki :)
Ha van további 5 let esetleg az oldallal kapcsolatban, szivesen várom. -
Seib #4580 nah ennek örülök.:D jaja hát elég régen.. 1 hónapig nyomtam alap 30 nappal . kb akkortól amikor megjelent. rá pár napra vettem meg. -
Lorienel #4579 Lagg régen nincs már, és a kezdeti loginszerver behalások is megszűntek. Lehet mondani, hogy atomstabilak a szerverek. Ha valami kiegészítő jön ki, akkor sincs gáz. Már pár nappal korábban le tudod tölteni a patchet, nem aznap kell vacakolni vele. Gondolom elég régen hagytad abba, azóta nagyon sokat változott a játék, rengeteg +tartalom került bele, de majd meglátod úgy is
-
Seib #4578 köszi szépen az infókat. hamarosan akkor megyek is vissza..:)
jah igen amire kiv lettem volna még; lagg problémát megoldották mer.. mondjuk mind1 mer attol még megyek csak kiv vagyok rá.:) -
sheky #4577 Szia!
Látogass el erre a címre:
http://www.lotro-hungary.hu/
Ott minden ismert klánnak van foruma (bár a Callidusnak nem ez a fő forum, de azért ott is van néhány hozzászólás) és ott tudsz tájékozódni.
-
#4576 . -
Reyes #4575 A Leoh még mindig él és virul, ha visszajönnél, szívesen látunk!:) -
Seib #4574 nah az kiru is lenne.. bár én nem vok maxos..-.- 28 körül voltam ha jól emléxem. -
Lorienel #4573 Igen ott van a legtöbb magyar. Callidus éppen burglart keres. -
Seib #4572 hali. én még régen elkezdtem a gamet amikor kijött.. csak abbamaradt különböző okokból.. most visszamennék.. csak nem tom h történt e vmi változás. én még a Snowburn szerveren voltam Last enclave of hope klánba Holegar néven. szal az a kérdésem h a magyarok nagyrésze továbbra is ezen a szerveren van? -
Henty #4571 Az LM übertápos taktikai gépezet! :) -
Reyes #4570 "Az LM gusztustalanul overpowered pvmp-ben!"
Az LM mindenhol az:!D -
#4569 Én arra gondoltam, hogy valaki rendszeresen tolja-e, csak hogy valakivel lehessen arról az oldalról is diskurálni! Mondjuk ahogy látam amúgy sem szeret senki beszélgetni, pedig jó lenne egy élő fórum! Amúgy tegnap 1v1-ben megöltem egy huntert és egy champit is rank2-es reaverként,úgyhogy meg vannak az első solo killjeim is! Blackarrow-al elég esélytelen volt a dolog max moraleos freep ellen, jól tettem hogy váltottam...Már csak a LM-t kéne feltolni végre, hogy mehessen Ettenbe! Az LM gusztustalanul overpowered pvmp-ben! -
Lorienel #4568 Szerintem már mindenki kipróbálta monsterként is a játékot. Múlthéten a klán fele monsterként lépett be, másik fele frep-ként. Az nagyon nagy móka volt. A tömegbe mindig az ismerős monterneveket kerestük, hogy aztán mehessen rá az álldás. Mondjuk freep-kén is kaptunk hideget meleget... -
#4567 Én mostanában Laurelinen tolom a Monsterplayt. Nagyon jó a játéknak ez a része is, bár noob monsterként azért egy freephez képest olyan 30%-ot ha érek. De legalább megvan az a feeling, hogy a hősökkel szemben én csak egy koszos ork vagyok! :D Valaki tolt már rajtam kívül PVMP-t monsterként? -
#4566 Hello!
Én tegnap kezdtem el a gamet nagyon jó! -
Lorienel #4565 A héten volt 4raid, ma meg pihenünk, így etenben zúzunk egy kicsit -
#4564 Pedig nálunk a Callidusban pörög az élet, hetente x3 raid, partyzások, Ettenmoors stb. és még tagfelvétel is van... szeretettel várunk minden vállalkozó kedvű aktív játékost! -
Kazagor #4563 Lehet kapni kis hazánkban Gold Editiont? Ha valaki tud ilyen helyet, lécci adja meg a cimet, vagy telefont, honlapot stb.
Előre is köszi. -
Maxx #4562 Ugyanaz mint eddig :), ugy tünik a magyar lotro közösség nem szeret fórumozni, pedig nem rosz dolog, de mi itt hiába irkálunk róla, ök ugyse olvassák, sajnos a lotro-hungary-n is kevesebb a fórumtevékenység , mint amire készültem, de sebaj, majdcsak ráéreznek az emberek hogy forumozni is lehet :) -
Robcuskilla #4561 Hello, boldog november 27-ét! mizujs? -
Robcuskilla #4560 persze világos, nem is arra gondoltam, hogy rajtam kívül mindeki kockul, dehogy :)
Köszi a lehetőséget, minden jó kis kalandban benne vagyok, mikor csak tehetem ;P ( mármint a játékban ) muhuhuhu -
sheky #4559 Ráadásul jó esélyed van, hogy vigyél loot-ot, mert mi már nagyjából elvittük, ami kellett. 400 dkp már kb a 2. raiden meglesz, sőt ha jól tudom már van valakinek tőletek is nálunk dkp-ja.
-
Lorienel #4558 Nem kell arra gondolni, hogy mi reggeltől estig toljuk a lotrot. Nálunk is sokan vannak akiknek munkája, családja van, esetleg tanulmányai miatt nincs lehetősége napi 6vagy több órát a gép előtt töltenie. A high end tartalom nem ezt jelenti. PL. egy Helegrod raid nem tart tovább mint egy URU vagy CD. Múltkor Bem lemérte, kényelmesen végigmentünk rajta kb. 2-2,5óra alatt. Jövő héten hétfőn ismét Helegrodba megyünk, ha van kedved gyere nyugodtan (lvl48+ az legyen meg :) ), szabad hely mindig van. -
Robcuskilla #4557 vettem anno még wow miatt egy Z-board billetyűzetet, tudjátok amin az ember fia cserélgetheti a kéjbordokat gammákhoz. Nem mintha nagy durranás lenne, de mikor rázúmolódsz vmire, akkor midnen kis csecse-bcse és egyéb cucc feldob :) lotrosban láttatok már? mert akkor vennék hozzá -
Robcuskilla #4556 Én is Leoh tag vagyok már :) tetszik a gáma, klassz, tolom mikor csak tudom. Csak meló miatt necces az ún. high-end tartalom részemről történő kiaknázása, max hétvégi időkben megy huzamosan, pedig érdekelne, biztos kaffer. Bár a guild is növekszik és kezdi bevállalgatnia a komolyabb helyeket is. Szal jó lesz ez.
Spartac -
#4555 Tudom, éreztem, de próbálom megtalálni a magyar játékosokat... -
#4554 Nem helyénvaló a konkurencia fórumát linkelni ám.
Ezt szerintetek moderálni kell? Mivel nem tudok postot átírni, csak törölni... Valakit zavar? -
#4553 Úgy tűnik a játékosok egy része itt forumozik:
http://www.gamestar.hu/forum/index.php?showtopic=8155&
Néha érrdemes ide is elnézni...
Amúgy létrehoztam egy magyar chat csatornát ahova bárki csatlakozhat, ha beírja:
/joinchannel hungaryan
terjesszétek, hogy minél többen el tudjuk egymást érni online!
-
Lorienel #4552 Nagyobb élet nálunk a ventrin meg a guild fórumon van. -
geristar #4551 hát tényleg meg van halva a fórum. Felvetettem egy pár kérdést és majdnem 1nap alatt 2 hsz érkezett. Nem valami sok, így sosem lesz olyan felkapott mint a wow... -
Lorienel #4550 Játszunk, megvagyunk -
Reyes #4549 Én a Leoh tagja vagyok, és azt kell mondjam, hogy folyamatosan bővülünk, gondolom ugyanez a helyzet a Callidussal is.
Én amikor tehetem, fent vagyok, de a kinshipből rengetegen fent vannak minden nap, vagy amikor csak tehetik. -
geristar #4548 Nem értem én sem mi történt itt a fórumon, 5hónapig játszottam én is a játékkal még anno Frabatoékkal nyomultam, a Callidus tagja voltam én is, és szerintem nagyon jó a játék! A klán is nagyon jól meg van szervezve, pár embertől eltekintve a játékosok is normálisak.
Mi a helyzet mostanában a játékkal?? Kevesebb a magyar játékos, sokan visszavonultak? Utoljára szeptemberben voltam fenn és lvl45-nél hagytam abba, van azóta vmi újdonság? Tudom megjelent az új patch, de a tartalmával nem vagyok teljesen tisztába. Minden nap játszotok még?
Csak azért kérdezem mert a napokban jutott eszembe hogy újra elő kéne venni. -
#4547 Nem baj, majd jólkimoderálom -
Lorienel #4546 De ha Bem így folytatja, akkor 10-ből 8hozzászólás tőle lesz... -
#4545 Nem értem miért halt meg ez a fórum.... kár pedig nagyon jó ez a játék... -
#4544 10ből 8 hsz callidus tagtól van -.- -
#4543 Ja igen... a Callidus az első Kinship a Snowbourn szerveren aki leverte a Balrogh-ot