The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Syrn javasolta, amíg nem jön helyre a fórum, a régi használatát: KATT
Továbbra is szvsz (ha megsértõdik bárki, ha nem, és ez csak felvetés) guilden belül kellene összedolgozni, némi szervezettséget csinálni, mondjuk ehhez jó lenne a fórum, remélem hamar életrekel.
Nekünk most úgy néz ki sikerült egy állandó partyt kialakítanunk: Bitang, Iwa, Uriels, Colmath, én és remélhetõleg Nik-et is érdekli majd a dolog 😊 A lényeg, hogy egymást "próbáljuk" várni, ha szétmegyünk akkor pedig feltétel nélkül segítünk egymásnak, és nem azt mondjuk: "bocs nekem már kész"
Tegnap történt: Guildel mentünk + külföldivel B2CH6-ra. Guildtársnak is kellett volna, de nem õt vittük (már kész volt a csapat amikor a szegény társunk jelentkezett, szóval mindegy volt), majd mikor megcsináltuk, egy másik guildtárs elkezdett partyt szervezni szintén book2-re, és nem talált partyt, Bitangal mentünk segíteni neki. Nagyobb láncküldisorokat amikhez full party kell lehetne együtt csinálni egybe az egészet (ez azokra vonatkozik, akiknek erre van igényük és lehetõségük). Meg területeken lehetne FS-questelést szervezni, hogy sorraveszünk párat, amire a csapatnak van igénye, hangsúlyozom nem az egyénnek, szóval olyat is megkellene csinálni ami esetleg valakinek már kész. De lennének 1-2-3 órás egybe játékok igény szerint (én nem vagyok a tápolás híve, lassan szeretek fejlõdni, én fun-ból játszom, nem zavar, ha szürke questet kell csinálnom, vagy nem kapok xp-t, azt szeretem ha jó csapattal játszhatom együtt, az viszont nagyon tud idegesíteni, amikor egy embernek segítek valamiben majd 10perc múlva egy másiknak ugyanabban, aztán amikor a harmadik elkezd megint rá csapatot keresni, akkor a hajamat tépem 😊 ). Szerintem a nem kocka playereknek is jól jönne egy hasonló szervezés guilden belül (sõt leginkább nekik lenne érdekük szvsz, a tápolósok húzzák egymást, õk alapból "szervezetten" csinálják).
Véleményeket szeretnék kérni a hozzászólásomhoz. Köszi a türelmet!
Köszönöm!
Bemapo
És ezzel megint eljutunk az alapproblémához: nincs elég kocka, mivel egy raidguildhez bizony sok kocka kell😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
<#duhos2>#duhos2><#duhos2>#duhos2>
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Hamarosan középfölde orkjai azért fognak imátkozni Szauronhoz, hogy "A magyarok nyilaitól óvj meg minket Uram!" Ja és mindneki indítson egy huntert <#eplus2>#eplus2><#violent>#violent>
Szívesen fogadunk a guildünkben, ahol a többség nem játszik napi 5-6 órát, sima casual playere vagyunk. 😊 😊 😊 A FAQ-ban vannak az adatok vagy tellez az aláírásomban látható nevekre.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Köszönöm a segítségeteket, sajnos úgy látom megfizettem a tanuló pénzt😞
Mindegy, az a lényeg hogy sikerült megoldanom, ha nem is úgy ahogy szerettem volna.
Más. Szeretnék jelentkezni valamelyik guildbe ahol kezdõ szinten (ráadásul ismerkedési színten sok-sok kérdéssel) és nem napi 5-6 órás játékkal is szívesen fogadnának.
Ne fürgyéé le
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
PS3 ID: ghost_hun
beirtam az aktiváló kódomat, de folyamatosan azt kéri, határozzam meg mivel szeretnék fizetni (bankártya ...stb)
Elvileg 30 napot tudnék a kódommal játsznai.
Lehet hogy láma vagyok, de nem értem.
A mai nap beszereztem a játékot, és elkészitettem az accountomat de a státuszomra closed ir ki.
Mit tudok tenni ilyenkor?
Lehet hogy valamit elb...tam?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
én azt mondom (privát véleményem) kapitány élvezetesebb játszani, csapatba is nagyon hasznos, van csapat healje rezelni tud marha jó buffok. Hunterbõl meg van 3or annyi. Ha van affinitásod a fél support karikhoz akkor nem kérdéses...
Épp ezért lenne fontos a pvp kihangsúlyozása vagy finomítása, hogy akinek 1-2 órája va gammázni, az is érdemben tölthesse az idejét. A fõ karim eddig lvl25, igaz van mellette mág 3 ami 10xes, asszem még egy daarabig elleszek endgame nélkül is...😊
Sztem te e markot felejted le a mobról, ha nem akkor passz, más lehetõség nincs