The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már nem csak a preorderesek jogosultak lifetime-ra, szal vedd meg a játékot, aztán mehet a lifetime. Árban is ugyanott vagy.

LIFETIME ACCOUNTOT VENNÉK !!!

Blob
4kor 😊
Blob
kor a bejáratnál ha tudsz még valakit hozd nyugodtan elkell még 2 ember
Kreeder44
Hali!
Én is mennék veletek GB-ba... Uriels nevû karimmal.

Blob
rendben köszi várlak titeket, meg még aki szeretne csatlakozni.
Blob! Megyünk 4-re Iwatorival GB-ba. Akkor eddig: Blob (LM), Iwatori (Minstr.), Frabato (Burgl.) Még valaki?
Syrn javasolta, amíg nem jön helyre a fórum, a régi használatát: KATT

Sáska
Erre én is gondoltam, hogy a FS questeket jó lenne együtt megcsinálni. Ha vmikor van ilyen, akkor én jövök szívesen.

Szerintem a "koczka vs casual" dolgot hagyni kellene. Az sem jó megoldás, hogy az egyik tábor hangsúlyozza, hogy mi csak gyûjtõguild vagyunk minden szervezetség nélkül, a másik tábor meg hardcore raid guildet tervez... Ennek megint az lesz az eredménye, hogy páran elmennek és megint nem leszünk elegen se itt, se ott.
Továbbra is szvsz (ha megsértõdik bárki, ha nem, és ez csak felvetés) guilden belül kellene összedolgozni, némi szervezettséget csinálni, mondjuk ehhez jó lenne a fórum, remélem hamar életrekel.
Nekünk most úgy néz ki sikerült egy állandó partyt kialakítanunk: Bitang, Iwa, Uriels, Colmath, én és remélhetõleg Nik-et is érdekli majd a dolog 😊 A lényeg, hogy egymást "próbáljuk" várni, ha szétmegyünk akkor pedig feltétel nélkül segítünk egymásnak, és nem azt mondjuk: "bocs nekem már kész"
Tegnap történt: Guildel mentünk + külföldivel B2CH6-ra. Guildtársnak is kellett volna, de nem õt vittük (már kész volt a csapat amikor a szegény társunk jelentkezett, szóval mindegy volt), majd mikor megcsináltuk, egy másik guildtárs elkezdett partyt szervezni szintén book2-re, és nem talált partyt, Bitangal mentünk segíteni neki. Nagyobb láncküldisorokat amikhez full party kell lehetne együtt csinálni egybe az egészet (ez azokra vonatkozik, akiknek erre van igényük és lehetõségük). Meg területeken lehetne FS-questelést szervezni, hogy sorraveszünk párat, amire a csapatnak van igénye, hangsúlyozom nem az egyénnek, szóval olyat is megkellene csinálni ami esetleg valakinek már kész. De lennének 1-2-3 órás egybe játékok igény szerint (én nem vagyok a tápolás híve, lassan szeretek fejlõdni, én fun-ból játszom, nem zavar, ha szürke questet kell csinálnom, vagy nem kapok xp-t, azt szeretem ha jó csapattal játszhatom együtt, az viszont nagyon tud idegesíteni, amikor egy embernek segítek valamiben majd 10perc múlva egy másiknak ugyanabban, aztán amikor a harmadik elkezd megint rá csapatot keresni, akkor a hajamat tépem 😊 ). Szerintem a nem kocka playereknek is jól jönne egy hasonló szervezés guilden belül (sõt leginkább nekik lenne érdekük szvsz, a tápolósok húzzák egymást, õk alapból "szervezetten" csinálják).
Véleményeket szeretnék kérni a hozzászólásomhoz. Köszi a türelmet!

azirafael
Itt is kérnék minden kedves klántársat, ha van raktáron Misty Mountain Silver (ore vagy ingot)illteve Beryl akkor küldje el nekem postán, ingame!

Köszönöm!

Bemapo

azirafael
Valaki tudja hogyan tudok nevet változtatni egy karakterrel? kell hozzá egy bizonyos szin t elérése, vagy notary, mert a sima /rename parancsra nem csinál semmit....

Blob
Segítségeteket szeretném kérni, a mainap folyamán egy csapatot gyûjtenék, össze GB-be a right half key megszerzésére, mert tegnap eljutottam egy külföldi emberekbõl összetákolt csapattal a left half keyt megszerzéséig de utána akkora kavalkád lett hogy abbamaradt és ott áltam egyedül egy 14e hps karival egyedül, képzelhetitek, ha valakinek van kedve segíteni, 16:00kor a bejárat elõtt várom a válalkozó kalandorokat.
Fley! Meló volt, ha tudsz gyere fel! 😄

Szaruman
1x már próbáltam, nem jött össze.

És ezzel megint eljutunk az alapproblémához: nincs elég kocka, mivel egy raidguildhez bizony sok kocka kell😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Ha csinálsz egyet, akkor biztosan... <#wink><#wink><#wink><#wink><#wink>

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Szaruman
Mivel mostanában a híleremmel játszok, ezért ez nem fog annyira zavarni😄

MrStokes
Resistek? Nem inkabb megvonasok? 😄D

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Ezt nem kellett volna! Csúnya heal resistek lesznek ebbõl!!!
<#duhos2><#duhos2>

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Szaruman
Az kéne még, így is mindenki gyökér elf (fúj) hunterekkel (ugh) rohangál<#mf1>

azirafael
Hétvégére egy fél raid csapat már meglesz 😊

Hamarosan középfölde orkjai azért fognak imátkozni Szauronhoz, hogy "A magyarok nyilaitól óvj meg minket Uram!" Ja és mindneki indítson egy huntert <#eplus2><#violent>

Köszönöm, élni fogok a lehetõséggel
Szaruman
Azért remélem, h hosszútávon kialakul vmi magyar raidguild😊

Hali!

Szívesen fogadunk a guildünkben, ahol a többség nem játszik napi 5-6 órát, sima casual playere vagyunk. 😊 😊 😊 A FAQ-ban vannak az adatok vagy tellez az aláírásomban látható nevekre.

F.A.Q.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Sziasztok
Köszönöm a segítségeteket, sajnos úgy látom megfizettem a tanuló pénzt😞
Mindegy, az a lényeg hogy sikerült megoldanom, ha nem is úgy ahogy szerettem volna.
Más. Szeretnék jelentkezni valamelyik guildbe ahol kezdõ szinten (ráadásul ismerkedési színten sok-sok kérdéssel) és nem napi 5-6 órás játékkal is szívesen fogadnának.
Megkell adnod mindenképp fizetési módot, más módon nem aktivál. Paypalnál lehet valahogy mahinálni, hogy csak késöbb adod meg a pontos adatodat.

Sáska
Én anno a paypal opciót választottam, és mûködött simán!

Halilali!
Last enclave-es ismerõsök, ha akartok vegyetek fel msn-re: [email protected]
Köszke

Ne fürgyéé le

MrStokes
Uhh elkezdtem nezegetni az itteni videokat, hat nagyon ott vannak a szeren. Erdemes korulnezni.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Scotty99
Én úgy emlékeszem (lehet tévesen), hogy ki kell választanod mivel szeretnél fizetni. Én GameCardot választottam, mert akkor nem kellett semmiféle kártya számot megadni. Elég csak a késõbbi fizetésed módját meghatározni, utána már tudnod kell játszani. Lehet, h rosszul emlékszem...Egy próbát megér

PS3 ID: ghost_hun

Szaruman
Arra próbáltam célozni, h elcsesztél vmit (ha már te is megemlítetted😊 ). Nem tudom, h mit, mer nem ma volt, h én aktiváltam a sajátomat, nem emlékszem pontosan a dolog menetére.

T. Szaruman
beirtam az aktiváló kódomat, de folyamatosan azt kéri, határozzam meg mivel szeretnék fizetni (bankártya ...stb)
Elvileg 30 napot tudnék a kódommal játsznai.
Lehet hogy láma vagyok, de nem értem.
Szaruman
Biztos, különben nem closed lenne.

Sziasztok.
A mai nap beszereztem a játékot, és elkészitettem az accountomat de a státuszomra closed ir ki.
Mit tudok tenni ilyenkor?
Lehet hogy valamit elb...tam?
Ott a pont...
Jockey
jah és alényeg: kapitány eszméletlen durván néz ki high lvl armour-ba, ez nálam fontos szempont...😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
hát te tudod
én azt mondom (privát véleményem) kapitány élvezetesebb játszani, csapatba is nagyon hasznos, van csapat healje rezelni tud marha jó buffok. Hunterbõl meg van 3or annyi. Ha van affinitásod a fél support karikhoz akkor nem kérdéses...

na mindegy. A lényeg hogy nem tudok dönteni a hunter meg a captain között. Mindkettõ nagyon bejön. Remélem a captain a késõbbiekben is iszonyat jól sebez majd. Mert most meg vagyok elégedve vele.
Jockey
akkor télleg nemtudom mi a baj, mint lentebb irtam, nekem nagy eséllyel stunol, lehet új pecsbe bugzott valami, más aki aktivan játszik a fris peccsel talán elmondhatná, vannak-e ilyen irnyú negatív tapasztalatai

Markot*
Makot rakok a mobra mindig, azzal kezdem. Szóval nem tudom mi a baj.
Na kockák, ilyenek lesztek Ti is! <#wink><#wink><#wink><#wink> Ilyenkor (is) örülök, hogy csak egy sima mezei "casual player" vagyok. <#wink>

Jockey
hát, ha az endgame csak abból áll majd, hogy 4-6órát kell lent ülnöm az instákba, akkor nálam uj kari inditás lesz vagy abbahagyom, vagy pvp-ek. AZ elmúlt 1 hétbe 20 perce tudtam belépni összesen, mert ennyire volt idõm, munka család barátnõ mellett.
Épp ezért lenne fontos a pvp kihangsúlyozása vagy finomítása, hogy akinek 1-2 órája va gammázni, az is érdemben tölthesse az idejét. A fõ karim eddig lvl25, igaz van mellette mág 3 ami 10xes, asszem még egy daarabig elleszek endgame nélkül is...😊

Jockey
+ nálam azért a stun 40-50%ba bejött ha télleg be is talált,persze ez függ a mob szintjétõl is, ha sárga narancs mobokat ütlegelsz a pettel, az bõven csökketni az stun esélyt is..

Jockey
nekem csak egy 14es kapitánym van, de ha figyelmesen elolvasod a skill leírását amit feldob a gamma ha felé húzod az egeret, akkor látod, hogy csak akkor mûködik a skill ha markolva van az enemy. ha nincs hiba nyomogatod nem fogn skillezni a pet. Valamint van olyan is, hogy a pet missel, de akkor ugyanúgy elkezdi a timer futtatását mintha sikerált volt.
Sztem te e markot felejted le a mobról, ha nem akkor passz, más lehetõség nincs

Szaruman
Ez üt😊

azirafael
Kockáknak.... hehehe

Kapcsold ki a gépet kisfiam!

angol tudás szükséges...

A captain társa ez a Herald jó valamire? A buffokon kívül? Mert a sebzése nevetséges, és hiába nyomom rá hogy stunnoljon, eddig egyszer sem (!) sikerült neki. Tudom hogy csak esély van rá, de azért 100-ból egyszer jó lenne. Javul a sebzése vagy ez a stun a késõbbiekben? Amúgy nagyon feelinges a captain. Remélem fontos party tag.
azirafael
Szerintem nyissunk újabb vitát arról, hogy korábban mirõl indult a vita <#vigyor1>

Blob
itt nem arrol van szó hogy sulis vagy melós hanem arról hogy miért lennékén casual player mert 2 hónap alatt jutottam el a 25. szintre? A vita ebbõl fakadt.