The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
nincs bankkarim , kp-val fizetnék XD 😊)
Kérédem, át tudom hozni a karakteremet egy másik világba? És ha igen, akkor hogyan?
Darknights lvl 49 Captain grand master tailor Darkfaith lvl 26 Tank; Darkrider lvl 21 LM Snowbourn server - give me a shout if u need help
Akkor a lifetimes acc hajszál pontosan a mai árfolyam szerint 46781.72785 Hungarian Forint
10hufal drágább csak mint a po-soknak volt az nem rosz
A founder kulcs (amit kapsz a gamához)beírása után kiválasztod mivel szeretnéd befizetni ezt a csekély összeget, mivel én bankkártyával fizettem csak ezt tudom.
Lesz egy adatlap ahová beírod a
-neved
-Terhelendõ bankkártya adatai:-Terhelendõ bankkártyaszám
-Lejárati dátum (hhéé)
-Érvényesítési kód (CVC2/CVV2) (A kártya hátoldalán, az aláíráscsíkon szereplõ szám utolsó három számjegye.)
ennyi.
de figyelj arra hogy legyen a kártyán még 1x annyi mert a bank von le fedezetet a tranzakció végéig, de azt utána visszakapod. (nálam legalábbis így volt)
aztán play game
ha valami segítség kell élesben szólj nyugodtan.
2: nem (kb 2 évre elõre olcsóbb)
1. Mi az a +tax? 😛
2. megéri-e sztetek venni lifetime accot? (és a dollár árfolyama 190 forint körül van nem?! )
"Netes fizetére alkalmas bankkártya kell hozzá" azaz dombornyomásos és 189huf a kezelési költség
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Fizetési módok, nem preordereseknek:
Payment Method: PayPal
Amount of game time to purchase:
$12.76 (+ tax) for 1 month
$35.72 (+ tax) for 3 months ($11.91 + tax per month)
$66.33 (+ tax) for 6 months ($11.06 + tax per month)
$122.45 (+ tax) for 12 months ($10.20 + tax per month)
Lifetime membership - No further subscription fees
$255.31 (+ tax)
Ez dollár, lehet fogni a számológépet. Netes fizetére alkalmas bankkártya kell hozzá.
Orc--><#bdead>#bdead>
Ragnar360: lifetime accot sztem eddig nem sokan vettek közülünk. Én spec nem tudom megnézni, h hogy mûködik, mer nekem atm most 1/2 éves elõfizum van, szal most inaktívak a fizetési módok. Esetleg ha vki 'vett' ilyet, leírhatná, h hogy megy.
1.Megveszem a gamet 13k-ért
2.Pontosan mennyit is kell perkálni a lifetimehoz (forintban) ?
És ennek a módjaira lennék még kiváncsi , mert paypal,meg bankártyás fizetés , nem igazán értek hozzá , szal mi a menete ennek ?
Köszi elõre is.
na jo gamázást srácok
Ma este 8-9körül LoneLands Csapatolást szervezünk végkimerülésig. Iwa, Frab mindenképp jelen lesz, remélhetõleg: Uriels, Bitang, Blob, Ugye jöttök? Esetleg még valakik? Amint meglesz a csapatlétszám indulunk.
Privizzetek ingém: Frabato
Jah RP! Ezeket a HSZ-eket töröld nyugodtan, ha már nem aktuálisak. THX!
gep a memoria szuk keresztmetszete miatt nem tudja megfelelo utemben feldolgozni a kapott adatokat.
En a lag fogalmat eddig csak arra hasznaltam, ha az adatok a server (halozat) miatt kesve erkeznek meg, de utananeztem, es igazad van abban, hogy altalanosabb alkalmazasa is hasznalatos.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
rengeteg köze van ugyanis az okozza.. mivel egy online játéknál a serverrõl érkezõ adatokat folyamatosan kapja a géped ezért rengeteg mindent kell a memóriába töltenie és mindezt "real-time" nem úg ymint egy offline játéknál ahol mondjuk pályatöltésnél tölt be mindent.. minél több játékos van egy serveren vagy egy adott helyen/zónában (melyik játék, hogy kezeli) annál nagyobb az adatforgalom és ezzel együtt a lag is.
a szaggatás teljesen más tészta
Esetleg szaggat a jatek, kulonbozo okbol kifolyolag (proci, videokartya, memoria keves neki), de azt nem szokas lagnak nevezni tudtommal.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
Time of this report: 6/10/2007, 23:45:09
Machine name: ENYEM
Operating System: Windows XP Professional (5.1, Build 2600) Szervizcsomag 2 (2600.xpsp_sp2_rtm.040803-2158)
Language: Hungarian (Regional Setting: Hungarian)
System Manufacturer: System manufacturer
System Model: System Product Name
BIOS: Phoenix - Award BIOS v6.00PG
Processor: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3200+, MMX, 3DNow, ~2.0GHz
Memory: 2048MB RAM
Page File: 752MB used, 2165MB available
Windows Dir: C:\WINDOWS
DirectX Version: DirectX 9.0c (4.09.0000.0904)
DX Setup Parameters: Not found
DxDiag Version: 5.03.2600.2180 32bit Unicode
Ezen tolom, Ultra Highon, árnyékból visszavettem (talán medium v high), néha-néha röccen be picit, breebe néha tölt 1-2 percig (ált 20-30 sec), de olyankor is csak szaggat. Sztem ott más hiba van
Szal, fórum hétfõn (ha minden igaz), elméletileg a crash elõtt 5 nappal volt mentés, az az állapot lesz.
Ott/akkor majd meg lehetne beszélni a guildes dolgot. Itt szvsz túl nagy kavarodás lenne belõle😊
Új dinmapot majd kirakom a faq-ba, illetve sztem majd hamarosan kirakom a legfontosabb linkeket a banner alá.
sajnos õk azon kívül hoyg új szervereket hoznak létre és arra ösztönzik az új játékosokat, hoyg ezekre menjenek nem sokat tudnak csinálni.
Te viszont orvosolhatod ezt a problémát csakhát pénzbe kerül: vegyél még egy giga ramot és megszûnik minden bajod! engem is halálba idegesít a lag, dehát ez van SWG ben is ez volt... 😊