10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• DonnieBrasco
    Kösz a tippet! Jobb is, ha nem pakolom tele a questologom, úgyis alig van benne hely :)

DB
  • azirafael
    Azok a raid kvesztek nem leszenek meg egyhamar. Én kb x6 voltam Helegrodban eddig, és a gyüjtögetős kvesztek mindegyikéhez 3-8 db itememem van még csak. (20-25 db-ot kell gyüjteni) A boss megölésért járó kveszt itemet is csak 1 ember kapja meg a 24-ből... tehát csak 1 ember tudja leadni a kvesztet, minden sikeres próbálkozás után. Szóval a kveszteket nyugodtan kidobhatod a kukába, anélkül is lehet a kveszt itemeket gyüjtögetni. Ha megvannak az itemek elég akkor felvenni, ne foglalja a helyet más kvesztek elől.
  • Lorienel
    Helyes :) és bocsi.
  • DonnieBrasco
    A prequestek megvannak, csak a konkrétakat nem vettem fel (Archet, Rivendell stb stb. Szerintem ezek megoszthatók ?

DB
  • Maxx
    Helyesbitenék, nem Deadin hanem Daedin :)csak azért szörözök mertha már egyszer fiává fogadott odafigyelek a fater dolgaira:D
  • Lorienel
    Nem, kicsit változott dolog. Vendégként is vihetsz lootot. Legutóbb talán Isa vagy Inder vitt egy Hunter vállast és Deadin egy minstrel cipőt. A többi loot nem tudom kihez került. A raidquesteket meg vedd fel magad, mert amíg a prequestet nem csinálod meg, nem lehet megosztani.
  • DonnieBrasco
    Fáradt az én kisagyam ehhez a DKP dologhoz... ha jól értem:ha vendégként jövök raidelni, max lila cuccra számíthatok?
    Valaki írja már le tömören és casual számára is érthetően :) köszi!

DB
  • DonnieBrasco
    Na, engem érdekel... 49-es LM vagyok ám már! :))
    Csak az a rengeteg raid quest... tud majd valaki share-elni? vagy végig kell mennem a fél világon felvenni őket...

DB
  • sheky
    ha tudtok próbáljatok jelentkezni a http://www.callidus.csubi.eu/ oldalon (először regelni kell, aztán a jelentkezés raidre menü, majd ott kér egy jelszót, amit ingame kaphattok meg egy callidus-ostól)

sheky
  • Lorienel
    Ma 19-től helegrod raid, várjuk vendégek jelentkezését it. 18:30-tól raid inv.
  • DonnieBrasco
    Én ma este pl. ráérek.... de még csak 48 vagyok :)

DB
  • Blob
    Én sem voltam de sajnos dolgozom :S este 10ig sajnos nem tudok jönni :(
  • Lorienel
    Vizsgára készülök, én sem tudtam menni, viszont lenne kedvem menni. Jó lenne tudni, hogy mikorra tervezitek?
  • azirafael
    Kedves Mindenki! Mivel a Callidus ismét lefarmolta a Rift boss-jait, de néhány játékos lemaradt a mókáról (köztük én is RL elfoglaltság miatt)ezért szeretnék pár embert összeszedni akikkel lemennénk közösen. Akinek van kedve hozzá a hétvégén az írjon nekem PM-et! Olyanok jelentkezzenek akiken nincs raid lock, mert az elejétől kéne végignyomni.
  • DonnieBrasco
    Na ja... hát ez az elején ment is, úgy kb. Tier 3 eléréséig. Ott a master szintet már egyedül fejeztem be, és onnan majdnem végig egyedül. A legvégén azért segítettek a klántársak, meg most már én vagyok a "hivatalos" Scholar GM :) bár sajnos a héten nem is nagyon volt időm nyomni. A hétvégén majd pótlom, pár cuccal lógok a kinshipnek úgyis.

DB
  • janus84
    Sziasztok! Lehet visszatérek egy rövid időre. RESZKESS THOROG!!!!!
  • Szaruman
    Nekem 300 volt b10 előtt kb:)
  • sheky
    segítenek a klántársak, később cserébe ingyen csinálsz nekeik festékeket, scrollokat, potikat :-)
  • DonnieBrasco
    Aha, és mégis hogy szerzek Historian vocationnel iron oxide-ot? :))

DB
  • azirafael
    Jaja dye-kel gyorsan fel lehet húzni a scholart.
  • Szaruman
    A scholart nem a nodeokból érdemes húzni, sarnurben sok cucc esik hozzá, illetve iron oxidból. Legalábbis én így csináltam.
  • DonnieBrasco
    Hát, ezen nem fogunk összeveszni (a szakmákon :)
    De azért a scholar node-ok elég szemét helyen vannak, legalábbis a T5 :( és mivel mindenhez ugyanaz a cucc kell... nem 1szerű.
    Metalsmithem (gondolom ezt értetted) meg sosem lesz GM (a 25-ös guardian az, értelemszerűen).

DB
  • Szaruman
    Link kijavítva, köszi, h szóltál.
    A lm quest itemek CDből és uruból jönnek, nem a raidből.
    Amúgy nem gm scholar a legnehezebb, hanem atm armorer (sztem). Legalábbis nekem van 1 gm scholar, armorert is húzom, és... szvsz armorerhez kicsit többet kell szarozni.
  • weky
    Semmi gond Finmoth, mindig vannak rift partyk, tudsz majd csatlakozni! :))
  • DonnieBrasco
    Nem is dicsekedtem még, hogy GM Scholar lettem (szerintem a legnehezebb/leglassabb GM:)

DB
  • DonnieBrasco
    Csak jelezném még, hogy a magyar fansite linkje el van rontva a fejlécen: "hhttp://www.lotro-hungary.hu/" - eggyel több H van az elején!

DB
  • DonnieBrasco
    Na, csak van egy kis élet még itt? :)

48,5. szinten vagyok már! (alig 7 hónap alatt hehe), igaz, közben van 4 altom (35 burglard 30 minstrel 25 guardian 20 hunter), szóval azért nyomtam. Csak sajna szinte mindig random, hogy mikor tudok játszani, de most már raidek érdekelnének nagyon, már csak az 50-es LM küldik alapanyagai miatt is... meg persze a chat.
    Ventrin passzívan tudok lenni... szóval majd jelentkezem ingame is:)

DB
  • Reyes
    Azért néztem, hogy akkor ez elég furcsa egy törp lehet:D

Vagy a lvl 7-es burglarnak van kétkezes lvl 50-es axe-a?:D
  • Maxx
    Köszi Szaruman :)
  • sheky
    Bem csak örülne, ha ilyen fegyója lenne, csak most tudtuk meg, hogy van ilyen és elkezdtük farmolni :-)
  • sheky
    Igen ráadásul az előző try-nál is 1500 hp-ja volt mikor meghalt a csaj, az 12 embernél kb 1 mp. :-)
  • Szaruman
    Igen, a fakkba elfelejtettem kirakni. Meg persze kirakom bannerbe is.
  • Maxx
    gratula:)
  • azirafael
    Drágaságom!

• azirafael
    Tegnap immár harmadjára is levertük a Balrogh-ot! Megint nagy ováció volt a végén... még egy ilyen kemény fight nincs a játékban... jó volt :)
  • Maxx
    Szaruman, kérlek ha lehetőség van rá akkor a FAQ-ba is ird bele a www.lotro-hungary.hu-t, mert még mindig az van benne hogy nincs magyar fansite, valamint egy email elérhetőséget dobj priviben légyszi.

köszi
  • Maxx
    Kipostoltam a chatcsati-t a lotro-hungary-n is, remélem igy mégtöbben tudomást szereznek róla és még közelebb kerül egymáshoz a magyar közösség.
    Továbbra is minden lotro rajongót szeretettel várunk a Lotro-hungary fansiteon.
  • Lorienel
    Éppen nagy szükségünk lenne egy tankra is, szóval jöhetsz vissza nyugodtan.
  • geristar
    A napokban már egyre erőteljesebben gondolkodom rajta vissza kéne térnem a játékba, egy 45-ös guardian karim van bennt Aknirras néven.
    Nem tudom Callidus vissza vennétek a klánba vagy szigorúan burglar kell, mert az sem gond mert hobbit burglar-t akarnék indítani ha újrakezdeném.
  • Lorienel
    Nephin és Darknight (remélem jól emlékszem a nevekre) a Supper's Ready-ből szintén velünk tartott. Kezd alakulni valami összefogás féle ami nagyon jó dolog, és a hungaryan csatit is egyre többen használják amennyire észrevettem.