The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
LOTRO: Beorid - Lvl 50 Captain --Callidus-- Snowbourn
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Egy kis segítségt kérnék hátha találkozott már valaki a problémával. Megpróbálom érthetõen leírni, remélem sikerül. Gyorsan felvázolva amikor az 1.2-es patch kijött furcsaságokat kezdet csinálni a gép játék alatt. Fél óra játék után a kép érdekesen elkezdett ugrálni, de nem lag volt. Legfõképp a tereptárgyak (karakterek, fák, ellenség) ugráltak. Egy kicsit olyan érzés volt mintha szét akarna esni a kép. Na ez ment úgy tíz percig és szépen kivágott és újraindult a gép. Mondom sebaj elõfordul, de utána eljátszotta még vagy 4-szer. Pár napra rá jött patch patche és Lás csodát eltünt a probléma. Teljesen megörültem, hogy milyen hamar orvosolták a hibát. Minden szép és jó volt tegnap estig. Szépen este 11- kor lecsücsentem géphez elindítottam a játékot és megint vagy fél óra után detto. Az 4. ujraindulás után kezdtem a felbontást csökkenteni és grafikai beállításokat lejebb húzni hátha az a baj, de semmi változés, ugyanúgy rendre újraindult. A Win-t olyan szinten megborítja, hogy amikor indulna be a mégegyszer újraindul. Plussz kapott új nvidia drivert is de semmi változás úgyhogy éjjel 1 kor feladtam küdelmet.
Elvileg a gép hadrveresen ok bár ma átkergetek rajta valami teszt progit, hátha. Szoftver szinten sejtem a bibit mert már játszok több mint 2 hónapja és eddig nem volt semmi baj.
Ha esetleg valaki találkozott hasonlóval vagy tanácsolni tudna valamit azt szivesen fogadnám és elõre is köszönöm!
LOTRO: Beorid - Lvl 50 Captain --Callidus-- Snowbourn
Remélem jó
Amcsi fórum
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
PS3 ID: ghost_hun
nekem is az van OTP-s és kellett kérnem hozzá egy WEB kártyát.
ez virtuális kari és Mastercard-nak felel meg.
ez már mindenhova jó.
ettõl függetlenûl érdemes a paypalt használni.
ott regisztrálod a kártyádat és szinte mindenhol tudod használni utána.
biztonságos is mert annyi pénz van rajta amennyit te "utalsz" rá 24/7-ben azaz vasárnap hajnal kettõkor is rakhatsz rá egy havi díjat ha éppen kell...
a mohának mindig a déli oldala fás
Haver kártyájáról szeretné a LOTRO-t fizetni (lejárt az ingyen hónap), VISA kártya, ki is választjuk, h egy hónapra fizetnénk, beír minden adatot, kivéve az issue number (mert fogalmunk sincs,h az mi. A kártyán már nincs több szám, mint amiket beírtunk). Nem fogadja el, kiírja, h pontos adatokat adjunk meg...
Valaki találkozott már ilyen preoblémával? Valami megoldás?
Köszi elõre is :)
PS3 ID: ghost_hun
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Viszont én ma vagyok, holnapra meg egész estés programom /mozi/ van sajnos!
A paypal-t egyébként mindnenkinek ajánlom aki külföldön neten akar fizetni, mert nem kell hozzá dombornyomott kártya és simán fogsz tudni fizetni vele neten. (Nekem Postás folyószámlához tartozó sima Mastercard kártyám van)
26-os captain, 2 arannyal - másfél hónapja játszom. Nem tudom, lesz-e kedvem újrakezdeni.
Beszélek németül, meg van egy frankó honlap, amelyrõl tudok tájékozódni, de azért magyar társakkal más lenne. A fene vigye - nem tudtam, hogy nem mindegy, melyik világot választom. Az tévesztett meg, hogy ki van írva a világ választásnál, hogy a gyakrabban felkeresett világokat vastaggal jelöli - gondoltam, a szerverek terheltsége esetén (vagy nem megy egy szerver), megyek át egy másikra.
No, mindegy, alszok rá egyet.
Darknights lvl 49 Captain grand master tailor Darkfaith lvl 26 Tank; Darkrider lvl 21 LM Snowbourn server - give me a shout if u need help
Nem értem mi nem buli abban hogy egy fizetõs játéknál eldöntheted hogy fizetsz vagy nem (töbször vagy 1x)
Bocs az elöbbi post(ok)ért. Nem tudom, hogy sikerült, most látom mit míveltem
Van némi adó, de az bele van kalkulálva, ha minden igaz (nekem pl az uccsó képen már az adóval 1ütt van, $41.xxx).
Akkor cirka 47e -re jön ki ha beleszámoljuk a 12 990-et is ?
Az alsó bazinagy nyílra kell bökni, csak ott elérhetõ a lifetime.
A kérdésedre a válasz pedig: Banki átutalásnál van adó és kezelési költség. Lényegében többet kell fizetned, mint ami oda van írva. Azt, hogy mennyivel pontosan nem tudom, de több tízezres tételnél valószínû több ezres tétel lesz.
Meg , ha jól tudom akkor a banknak is perkálni kell (:@) azért ,h alkalmas legyen a kari ilyen fizetésekre , errõl tudsz vmit ?
Szal. Veszed mutter kártyáját. Fölmész ide.
Akkor ezt látod:
Itt ugyanazzal kell bejelentkezni, amit a játékban megadsz (majd). Ha még nincs acc, akkor click here to create a new-re mész. Ha megvan, bejelentkezel.
Ha megvan, akkor jön ez:
Itt ha még nincs semmi, akkor create new subscript.
Utána vmi ilyesmi:
Itt a fölsõ bazi nyílra böksz.
Utána ez lesz:
Itt az elsõ radio-button kell.
Itt kiválasztod, h mennyi idõre fizetsz elõ:
Mitán kiválasztottad, elõjön ez. Itt adod meg a bankkártya adatait.
Név a kártyán
A kártya száma (a 16 jegyû szar)
A kártya lejárati ideje
A 3-4 jegyû azonosító
A kártya elkészültének ideje (?) (ha van)
Issue number: fingom sincs
Remélem, h nem csesztem el semmit, és tudtam segíteni.
Köszi elõre is.
Én jelenleg buddy key-el játszom(már úton van a gamma) és az érdekelne, hogy a FAQban lévõ guildek(snowburn) közül melyik lenne a jobb nekem, ha sajnos nem tudom megígérni hogy napi 3-4órát játszom, de azért szeretnék egy kis raid lehetõséget is....? :)
Thx!
De h most miért állnak a szerverek?:)
Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi