10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• foxxi
    Ott a bránerben a magyar fansite ahol a guildek is bemutatkoznak. érdemes ott tudakolódni.
  • Party Hard
    Na üdvözlet mindenkinek
    Újra és újra úrrá lesz rajtam a LOTR őrület és elhatároztam, hogy kipróbálom ezt a játékot is.
    Van valami csoportosúlás ami felkarolna?
    27 éves veterán gélymer vagyok és szeretek hillelni...
  • Wandor
    Vak voltam, már rátaláltam :D
  • Wandor
    Köszönöm szépen a gyors válaszokat :) Már csak egy kérdésem volna. Mindenhol csak 60 napos VIP-t találok. Létezik esetleg 30 napos is?
  • gvarga12
    ja kolthetsz ra rendesen, tripple pack VIP meg Rohan :)

tripple pack kezdeteig ami Moria es lvl 50 mondjuk el lehet jutni sima accal is sok farmolassal/deedelessel attol fug borja-e a gyomrod :)

en VIP-el kezdenem aztan tripple pack aztan eldontod hogy kell-e neked Rohan :)
  • Kheled
    Azt külön kell megvenni. Ebbe "csak" a kiegészítők vannak.
  • Wandor
    Hali!
    Volna egy kérdésem. Ha megveszem a Triple pack-et, ami tartalmazza az eddig megjelent 4 kiegészítőből az első hármat, akkor amellé jár egy hónapos VIP státusz vagy azt külön kell még fizetni?
  • Blob
    Eladnám 2 db lifetime accountomat, privátban érdeklődjön akit érdekel
  • Kheled
    Közben néztem és valóban volt egy átmeneti leállás, de ha nekem most jó, akkor ezekszerint már működik :)
  • Kheled
    Szia!
    Nálam működik:S. Probáld ki, hogy újraindítod a netet.
  • Sheltem
    Sziasztok!

Szabin vagyok, mert délután dolgom lenne gondoltam lotrozok kicsit, erre "Getting data centers" nél az elején nem jut tovább a loginképernyő.
    Nálam van a probléma vagy náluk?
  • Kheled
    Meglett közben, köszönöm!:)
  • dave9004
    vagy turbine v fenetudja de myaccount :D
  • dave9004
    myaccount.lotro.com én azon :)
  • Kheled
    Oh megnézem köszi! Lotro.com-on néztem
  • dave9004
    amint belépek, ott a change billing options-nél látok minden lehetőséget.
  • Kheled
    Hali! Nem tudjátok, hogyan lehet 30 napos VIP-et venni? Amit találtam az 60napos vagy 90napos
  • Sheltem
    Bocs 75ös a minim még.
  • Sheltem
    Ne gondold ezt, hogy rossz tank vagy. Nekem van 3magasszintű karim(85 champ, 85 mini, 85 guard) kis hunterem és kapitányom és a véleményem az( többévi raidelés után), hogy a tanknak a legnehezebb a dolga mindig.

Gondolinra visszatérve, lehet majd jelentkezek hozzátok (azalapján amit írtál) :)
  • bunny
    GH-ban ez elmúlt 2 hetet nem nézve, amikor nem volt raid kiírva (már mindenki marhára unta a BG-t, T2HM-on is csak grindelés úgyhogy inkább ettenezés ment) inkább az a ritka, amikor NINCS raid.
    Aktivitásról annyit, hogy szerda már nyomtuk az új raideket, tegnap is volt raid és hétvégén is lesz (péntek etten nap meg bulizásé, bár gyanítom ma is lesz raid csak nincs kiírva). Raidplannert és TS-t használunk, ez nem is kérdés.
    Létszámról: esténként a 2 oldalnyi online teljesen átlagos de van hogy 3, és az érdekesebb raidekre többnyire túljelentkezés van.
    Külföldi klánon én is gondolkoztam már főleg a nyelvgyakorlás miatt ahogy te is írod, csak nem akarom itt hagyni a csapatot.
    Bár nem vagyok túl jó tank, de a rossz tank is több mint a semmi.
  • Sheltem
    Olyan jó lenne ha úgy lenne ahogy írtad. Egy része igaz is, de a magyar kineknél azért erősen körbe kell nézni.
    Nekem tele lett a t*k*m azzal, hogy az egyik legnagyobb magyar kinben(nem akarok nevet írni nem az a lényeg) még hétvégén is 1-5(!) ember van fenn max.
    Insták esélytelenek kinnel, raid meg pláne.
    Úgyhogy én több mint 2 év után kiléptem és átmentem(ideiglenesen?) egy nagyobb külföldi kinbe(amúgyis rámfér így 35 éves korom tájékán egy kis plusz angol gyakorlás).

Szoktam nézegetni melyik nagy magyar kinben van aktivitás és ahol 10+ embert látok esténként az összesen 2 azaz 2 klán (gondolin, orkok alkonya).

Ezek közül nem tudom melyik az ahol aktívan van raidelés is(mondjuk heti 1 minimum ami csak kines, teamspeak stb).
    Szóval várom a véleményeteket ki melyik magyar kinben van és mekkora az aktivitás a raidelésekkel/létszámmal kapcsolatban.
  • gvarga12
    ha win 7-ed van akkor ezt probald meg
  • gvarga12
    a geped windows logjait megnezted mar? vajon mi tortenik mikor indul a jatek csak ir valamit mert nem tud futni
    csak tipp: ha ugy gondolod hogy valami blokkolja akkor valoszinuleg van egy tuzfal HW/SW az uton az iternet fele nem?
    na annak a logjai talan megmutatnak mi is tortenik
  • Madlion
    Ablak módban is kidob.
  • Madlion
    logjaidat mar tanulmanyoztad? kliens meg a tuzfal szinten
    Ezt nem igazán értem.De egyébként arra gondolok,hogy valami blokkolja a játékot.Talán.Support-nak még nem írtam,mert egyenlőre munka miatt alig van időm.Nekem csak Vasárnap este jön el a "hétvége".De mindenkép leírom majd ide,hogy milyen választ kapok.
  • gvarga12
    logjaidat mar tanulmanyoztad? kliens meg a tuzfal szinten
  • gvarga12
    Igen, bovebben tegnap voltam Archetben es voltunk vagy 20-an
    Mainom se unatkozik Moriaban mindig osszeakadok par karival a banyakban
    Bree jol tele van karikkal sokan craftolnak nincs kihalva a szero
    AH jol megy lehet adni venni
    Magyarokrol meg annyit hogy sokan vagyunk :)
  • Blob
    ablak módban is ki dob?
  • Kheled
    Remélem sikerül megcsinálni! Érdemes több hasonló témakörbe is írni a supportnak, úgy talán felgyorsítja a folyamatot
  • Madlion
    A linket amit küldtél már átnyálaztam.Nem találltam megoldást.Supportnak írok.Reméllem tudnak megoldást.Azért köszönöm szépen.
  • Kheled
    Próbáltam utánna nézni, de nemsok megoldást találtam, frissítsd a drivereid ha még nemtetted meg, illetve írj a supportnak.
    ITT találhatsz pár hibára megoldást, hátha köztük van a tiéd is
  • Madlion
    Tényleg nincs senkinek még csak ötlete sem,hogy mi lehet a gond?Negyedszerre sikálltam le a gépről a játékot,majd töltöttem le+telepítem és mindig kidob a karakterválasztó képernyő után.Én már feladtam,hogy valaha is játszani fogok.Utolsó segéjkiálltásom ez.
  • Kheled
    Az összes kérdésre a válasz: IGEN!
    A LotRO él és virul van, hogy időre pár ember elmegy, de helyettük jönnek újak, AH-ban szinte bármit ellehet adni én sokszor olyat is eladok amiről nem is gondoltam volna, hogy megvennék, sőt nem 1x volt, hogy beraktam valamit és 2 perc múlva jött a levél, hogy megvették. Csak a Snowbourn szerveren több mint 30 magyar guild van, lehet válogatni és biztosan mindenhol van tagfelvétel. Szóval, nyugodtan jöhet újra játszani:)
  • Kazagor
    Egy barátom kérdését szeretném tolmácsolni:
    "Újra szeretném kezdeni a Lotrót, mivel sok jó újításról halottam, ami a 2 évvel ezelőtti abbahagyásom óta történt. Csak az aggaszt, hogy van-e még elég játékos a játékban. A "magyar" Snowbourn szerver érdekelne. Tudna esetleg egy aktív játékos erről nyilatkozni? Van elég játékos a szerveren? AH-ban lehet venni és eladni normálisan? Lehet találni a fellowship questekhez/instákhoz a szintező zónákban is embereket, vagy csak a top zónákban vannak játékosok? Van aktív magyar guild, ahol napi szinten vannak online emberek, akikkel lehet játszani? Van aktívan raidelő magyar guild (vagy aktívan raidelő nem magyar guild, akikhez lehet csatlakozni)? Előre is köszi, ha valaki válaszol!"
  • Madlion
    Sziasztok!
    Hosszú idő után újra letöltöttem és feltelepítettem a játékot.De a karakterválasztó képernyő után kidob a játékból.újraindítás előtt láttam,hogy a pando media megakadt.Letöröltem a játékot+Pando+minden fájl-t és újra letöltöttem,újra feltelepítem és ugyanúgy kidob a karakterválasztó képernyő utánn.Valami blokkolja a játékot,vagy mi lehet a hiba?
    Segítséget előre is köszi.
  • Gyogyito
    Game megy.
  • Kheled
    Szuper!
  • dave9004
    na 30 percet mondanak és online a játék. a store, stb az még nem.
  • Kheled
    Biztos nincs ekkora nagy baj, azért a Turbine elég nagy cég, még akkor is, ha nem olyan ügyesek. Majdcsak megoldják és remélem azért kapunk más kárpótlást is. Februárba tervezték kiadni az Update 10-et gondolom akkor ez is csúszik majd.
  • Sheltem
    Nem vagyok az a fajta ember aki rögtön hőbörög ha nincs szerver(pláne mert alig van időm játszani inkább csak hétvégén) de ez azért már sok...Még tegnap se volt egy rossz szavam sem de ez elég gáz már...

Ha törlődtek a karakterek is(ahogy itt az egyik kolléga spekulál) akkor számomra a lotro shift-del. Reméljük nem így lesz.