The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valakit érdekel a tegnapi állatkodásról némi emlékkép.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
sajna 1 mmorpg sincs ami jó, szép és erre alkalmas. csak régi vackok.
na mindegy, megvárom az elder online -t, fallout online-t, hátha lesz valami...
War. War never changes...
1. Az értékes cuccok nem a fán teremnek, hanem többnyire legmagasabb szintû 12 fõs csapatjátékból szerezhetõek meg. Aki ilyen szinten játszik nem fogja olcsón berakni aukcióra.
2. Az értékes cuccok ebben a játékban 99%-ban karakterhez kötöttek, tehát nem eladhatóak. Az 1%-ra vonatkozik az 1. pont.
3. Kis szinteken nincsenek húdeirigyvagyokrá cuccok.
4. Kaját vagy mást gyárthatsz, eladhatod olcsón és ezzel kiütve a többieket de ja utána elkezded drágábban adni, újra beszállnak a boltba.
Szerintem csak az idõdet vesztegeted, javaslom keress valami más játékot, írd meg a leckédet és nyaggasd aput/anyut hogy vegye meg az épp aktuális legdrágább izét amivel fel lehet vágni az iskolában.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
valaki elad 300 valamit, én megveszem olcsón mindet, és szépen eladogatom drágábban, olyan helyeken, ahol jobban megveszik.
a cél olyasmi hogy olyan fegyvert birtokoljak ami senkinek sincs, mert annyira különleges és drága.
és hiába legyek mondjuk 20-as szintû, felnézzenek rám a nagyok is hogy hû basszus ennek milyen cuccai vannak. (nem akarom használni õket, csak birtokolni😊
vagy pl. kaját gyártok és jóval olcsóbban adom mint bárki. ezzel mindenkit kiütök a kaja eladásból, gyártani se fog senki kaját csak tõlem vesznek.
na ilyesmire gondoltam...
a 2 goldos limitet át lehet hágni valami olyasmivel hogy: pénz helyett drága tárgyakban tárolom el a vagyonom? pl veszek 10 db 1 goldos gyûrût. akkor 10 goldom van már.
kereskedõ karakter akarok lenni. ingyenes accounttal szeretnék belekezdeni a játékba.
mibe kerül a gold limit feloldása legkevesebb HUF?
lehet egyáltalán trader karrierem itt?
(legfontosabb a LOOT, KERESKEDÉS emberek között, RITKA cuccok beszerzése, tömeges eladás/vásárlás)
vagy keressek más játékot? köszi
A nagy csöndbe némi zajt vinnék. Kár fikázni, mi így csináljuk és mûködik 😊
http://store.steampowered.com/app/213178/
kb 4000Ft
A bounty footman arra jó hogy eladd, és finanaszírozd vele a páncélod javítási költségeit a skirmish után.
1. meg lehet tudni egy játékosról hogy VIP Premium vagy Free?
2. Bounty: Footman --> ez jó valamire?
Válaszokat elõre is köszönöm!
Másik,hogy az normális ha néha úgy csúszik oda targethez a karakter?Champ-al vagyok lehet ez valami sajátossága a játéknak?
Kép
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Köszi a válaszokat!
Még egy kérdés <#conf>#conf> farmolásnál a virágok(flowers)Pl. a Bluebottle meg a hasonlók jók valamire? vagy csak vázába tenni?
Ha havonta keveset tudsz játszani, akkor inkább a TP gyûjtögetõs, Premium elõfizetés a kedvezõbb, hiszen ekkor rajtad áll mikor és mennyi idõt szakítasz a játékra.
Mikor elõfizetõs voltam mindig idegeskedtem, hogy kevés idõt töltök a játékkal és így egyáltalán nem esett jól a játék. Premiummal ilyen gondom már nincs.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
(Én örülnék legjobban ha más lene a hozzáállás de nhát ez van :/)
Mi értelme a kinshipnek azon kívül hogy tagja valaki? Tehát ha lapítok vagy belépek egy kinshipbe... oké tagja leszek kapok egy újabb feliratot a búrám fölé, van kinship chat, house, MotD, de ennyi? Aki tagja auto látom ha belépek vagy akkor is kell fellow? vagy van egyéb gyakorlati haszna? <#conf>#conf>