10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Telcontar999 #4742 Oks kereslek van másik karid is ezen a kettőn kivűl??
Ingame: Aralath néven találhatsz meg -
Telcontar999 #4741 Nézd meg a Last Enclave of Hope-ot
http://lotroblog.extra.hu/index.php
Itt tutsz megnézni róla több infót és jelentkezni is lehet -
#4740 Elolvasgattam a weboldalt, de ez nekem már túl HC kinship a heti minimum 1 raiddel
Milyen magyar klánok vannak még a Snowbournon? (már a 4733as hsz feltételei szerint) -
sheky #4739 Én a CDgalaxisból rendeltem, 11900 volt ha jól emlékszem házhozszállítással, de ez még a legelején volt. A Paypal tökéletes, én is úgy fizetek.
Egyébként ha itt a FAQ alatt ha megnézed, ott van egy site ahol mintha valaki árulna egyet. -
sheky #4738 Bocs, mostanában nem voltam, de ha bent vagy a játékban szólj és megmutatom, majd egy kocsma is belefér talán :-) -
#4737 Kösz az infókat! -
Lorienel #4736 A Callidus honlap címe, ha esetleg érdekel:
http://callidus.csubi.eu/ -
Lorienel #4735 Próbáld meg esetleg a Callidust. Átlag életkor 25körül van, de lehet, hogy több. Wow-ból/EQ-ből kiöregedett vén csatalovakkal van tele a guild... Instázások, közös pvp partyk rendszeresek. Ha többet szeretnél megtudni akkor ingame keresd Freylana-t. (ha meghallja, hogy guadriant indítottál nagyon megörül neked ) -
WyZaRd #4734 Hali mindenkinek.. szeretném elkezdeni a játékot de lenne pár kérdésem és lusta vagyok kikeresni a régebbi hozzászólások közül(bocsi :D). Szóval érdekelne hogy belehet-e szerezni még valahol a lifetime verziót szal ami 0 havidíjas ha igen honnan és mennyiért..ha nem akkor honnan lenne a legcélszerűbb és leggyorsabb egy havidíjas példányt szerezni, valamint van-e vkinek eladó példány.. ja és igen mennyi a havi díja és h VISA dombornyomott kártáyval rendelkezem működő paypal accounttal az megfelel-e a havidíj fizetésére. Előre is köszi a válaszokat.. Ha valaki gondolja vegyen fel msn-re : [email protected] -
#4733 Na néhány napja átjöttem a Snowbourn serverre. Eddig csak úgy a vakvilágba játszottam... .
Sokan írjátok itt, hogy a Snowbournön van a legtöbb magyar kinship.
Csatlakoznék olyan magyar kinshiphez (nem baj, ha vannak benne angolok, sőt), akik jófejek, szeretnek segíteni egymáson (legyártani ezt-azt, elmenni együtt questelni (bár egy kinshipnél ez az alap, azért találkoztam olyannal, ahol 1 közös volt a tagokban, a nevük alatti tag ), és lehetőleg nem 12 évesek, hanem minél idősebbek (jómagam 29 vagyok).
SG fórumozó előnyt jelent .
Nem vagyok HC gamer, de azért a nap minden szakában képes vagyok játszani 5-10 órákat. Jelenleg egy 15ös szintü guardianom van a Snown.
Értelmes megkeresésnek elárulom a nevem -
geristar #4732 nem tudod kikerülni az eredeti játék megvételét(nem is volna logikus lépés ha ezt hagynák).
Mindenképpen meg kell venned a játékot és hidd el megéri!!! -
#4731 Sziasztok!
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy ha én letöltöm a játékot netről csinálok 1 triál accot, akkor én azt előtudom esetleg fizetni ezzel kikerülve az eredeti játék megvételét?? -
#4730 Úgy hogy egymás melett létezik számos falu (instance). Sheky elfelejtette beírni, hogy az ő háza a Methortá faluban (instance-ban) van. Tudom mert én vagyok az egyik szomszédja Roaring road 2 szám... Egyébként az egész Methortá Roaring road az Earthshaker törpe nemzettség tulajdona (magyar Callidus-os törpék). -
Seib #4729 okés. köszi.:) -
Gurey #4728 Nah....megvettem a game-et....ha letölti a pach-et mit lenne érdemesebb indítanom?...Hunter-t vagy inkább Captain-t? Nem igazán tok dönteni -
Lorienel #4727 Seib, ingame keresd Freylana-t ha belépnél a Callidusba. -
Seib #4726 nah hali.
végre visszatértem a lotro világába.. és azt vettem észre h kilettem téve a guildből.. szoval, ha valakinek kéne egy 27es burglar aki hamarosan megnő, az jelezzen..:D
köszi :) -
#4725 Ohh...cseles vagy! :D
Mindegy már megoldottam kreáltam egy gmail-s cimet és az müködik már csak a peccseket töltöm.
Lassan 2órája megy a bővités lassan ideje lesz játszanom is végre :P -
Gear #4724 "Term. irtam a supportra de onnan csak egy "gépi" sablon válasz jött..."
Arra gondoltam hogy a net szolgáltatóddal beszélj :) -
Telcontar999 #4723 Oks már meg van. -
Telcontar999 #4722 Megvettem a Gamecardot és azt a csíkot lekell kaparní az alatt lenne a kód??? -
Telcontar999 #4721 Sztem biztonságos bár én nem azon fizetem mert nem jó hozzá a bankártyám... Hát most 12.000-13.000Ft körül van asszem -
#4720 ok köszi
a bankártyás biztonságos?
mennyi az alap játék?
-
Telcontar999 #4719 Nincs tört szerver legalábbis nem tudok róla!
Bankártyáról havonta 2500-3000 Ft között van
A Gamecard meg 8000 ft 2 hónapra -
#4718 ezen van tört szerver? mennyi bekerül havonta? ezek lennémek a kérdésim -
#4717 Mikor be akarsz jelentkezni az oldalra van egy olyasmi, hogy resend validation e-mail vagy mi a fene. Probalgassad ill. nezd meg a spam mappadat, stb.. -
#4716 Nos a freemail-t egyenlőre regelni sem engedte(lehet megjegyzi az ip cimet és 1gépről nem engedi)de megpróbálom mjad holnap meló után illetve addig hátha megjön az eredetileg regelt cimre is vmi.
Term. irtam a supportra de onnan csak egy "gépi" sablon válasz jött amiben felsorolja a hibalehetőségeket stb viszont azt megkaptam :)
Még telepités előtt kilőttem a virusirtót,hogy nehogy vmi gond legyen.
Irja,hogy esetleg spamszűrő nem engedi át de mondom ilyen gondom eddig még nem volt máshonnnan is jött már ilyen aktiválós e-mail.
Nah azért köszi vhogy remélem sikerül megoldanom :D -
Gear #4715 Csak a trial verziohoz regeltem de ígyjártam én is (t-online-os mail cím). Megadtam egy új regbe a freemail címemet - regisztrációnál megadsz valaki mást(név,cím stb.)- és oda rendesen megjött a mail. Gondolom a szolgáltatód valamiért nem engedte tovább a mailt . Másik lehetőség hogy velük felveszed a kapcsolatot elmondva hogy milyen levelet vártál és honnan de nemérkezik meg , nézzenek utána.
Bár az is lehet hogy érdemes várni 1 napot ... -
Telcontar999 #4714 Lehet várni kell kicsit! -
#4713 Regisztráltam,accountot csináltam de az aktiváló e-mail-t nem kapom meg.
"Normális" e-mail cimem van nem hotmail vagy hasonló(bár ezekkel nekem még nem volt problémám).A jelenlegi inviteles e-mailommal regeltem már több helyen(más mmo játékoknál)és nem volt semmi gond.
Valakinek vmi hasznos ötlet? -
Telcontar999 #4712 Fajonként 30 ház van ugye?? Akkor h-h van még mindig üres ház?? -
Telcontar999 #4711 A házakhoz küldön lehet venni berendezési tárgyakat?? és ha Igen hol tudok olyat bezerezni? -
Telcontar999 #4710 Holnap végre vissza jövök Lotrora:) És akkor személyesen is megtudom nézni a házakat
Majd meglátogaltak Sheky és meghívhatsz egy kupa sörre is : -
sheky #4709 Természetesen a törpe!
Szerintem nagyon hangulatosak lettek a törp házak.
Nézd meg a Roaring Road 4-et, én ott lakom. -
Colmath #4708 Van Karácsony a LOTROban? Milyen? Vagy csak az a Yule-trees marháskodás? Esetleg tettek be valami újat is Karácsonyra? -
Telcontar999 #4707 Szerintetek melyik a legjobb ház típus a Lotroban?? Mert nem tudom milyet vegyek majd:) -
Telcontar999 #4706 Jah a történetben és se olvastam karácsonyról azért kérdeztem, mivel ott teljesen más "vallás" van -
#4705 Story szerint nincs (nekem nem rémlik), a játékban van, h a nolife amcsik/európaiaknak is legyen vmi ilyenkor. -
Telcontar999 #4704 Lehet hülye kérdés de megkérdem. A Lotro-ban ugye nincs karácsony??? -
sheky #4703 Most, hogy Lomy belinkelte újra megnéztem és ebből úgy tűnik nekem, hogy csak a B16 utáni kiegészítés lesz a fizetős.