The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
ok, próbálkozom, köszi

Login server too busy. <#confused>
kb a 15 próbálkozásra sikerült belépnem <#falbav>

Anthrax
Nálam is ez van,de csak a Snowburn-re többi müxik

Ilyen nálam is volt már, igaz csak egy-két alkalommal. Indítsd újra a játékot, akkor jó lesz.

Sáska
nem tudjátok mi lehet az oka annak, hogy miért nem enged be a server?
belogolok, kiválasztom a servert, utána a köv képernyõn kiírja, hogy connection successful, please wait..

és megáll ennél a képernyõnél😞

Scotty99
Kicsomagolod a letöltött fájlokat a ...\Dokumentumok\The Lord Of The Rings Online\ui (ha nincs, akkor egyszerûen csinálsz egy ilyen nevû mappát)\skinks

Ha ez megvan, akkor játékon belül belemész az optionsbe, ui settings vagy mi, és legörgeted az aljára...a legaljától kicsivel feljebb van egy legördülõ menü, és ott kell kiválasztani a skint.

Remélem tudtam segíteni.

PS3 ID: ghost_hun

Craft van azonbelül ezek itt:Link
Hõstettek(Deeds) vannak azon belül ezek:Link

Atyaég,miket kell ezzel csinálni,hogy mûködjön<#conf>
Na jó,annyira nem fontos.Azért köszi a linket😊

Maximális szint elérése kb. mennyi idõ? 😄 és mien munkák vannak benne? ... ( Crafter... pl vagy még mik? )
Scotty99
Elszúrtam a linket, Innen

Scotty99

Alternatív UI iránt érdeklõdnék.Honnan szerezhetõ be?

Last enclave of hope a guildünk neve. Magyar gyûjtõ klán vagyunk Snowburn serveren. Komolyabb feltételek egyelõre nincsennek.
Más: Guildfórum hamarosan beindul végre. RP, majd szólj amint van, mert nagyon kéne már!
Craftereket egyelõre keressük, türelmet kérek mindenkitõl, most pár napot alig leszek online. Addigis banknak mehet minden fokozott ütemben. Bõröket továbbra is Oneheaded-nek, ha megvan a bõrbankos szólok.

DonnieBrasco
Én simán beléptem!

DB

A ti kung-futok nem erős!

PTW
másnak is.....

azirafael
Nem enged be... másnak is áll a login?

Estére csapatot keresek Carn Dún-be vagy vagy a másik Elite instába!!!

Blob
Érdekes magasságban folyik a víz azért <#conf>
Ok!Összeszedte magát😊sry

Megfagyott a gépem játék közben és reset volt.
Újraindítom de nem jelentkezik be.Írja,hogy várjon de semmi<#nemtudom>

Frabato!, most olvastam a hozászólásod. Én még annyit tennék hozzá, hogy szerintem is nagyon jó volt a csapat, az fs kombók általában nagyon jók voltak, ha mana kellett megkaptuk, ha méreg kellett hát rányomtuk, ha ölni kellett kivégeztük. Remélem legközelebb is ilyen élményben lesz részünk. Mindenkinek köszönöm hogy sikeresen átnyomtuk a book2-t! Hajrá mindenki!!!
KBB
Bocsy a noob kérdésért, de ti melyik klán vagytok? Illetve milyen követelményel lehet hozzátok csatlakozni?

http://parallelorealms.blogspot.com

Ezt nem igazán értem. Hogyan tudja valaki elõled elvinni a lootot ha nem vagy vele 1 csapatban? A mobból esõ loot azé, aki elõször megüti. Ezt a tooltippek között is lehet olvasni. Szóval ha te támadod meg elõször, akkor tiéd a loot is, más nem tudja kivenni. Ezt onnan veheted észre, hogy az általad támadott mob moral-ja sárga színnel jeleneik meg. Ha más valaki támadta meg korábban (vagyis a loot nem lesz a tiéd) akkor szürke színnû a moral bar. Ha ilyen mobot ölsz meg, akkor értelem szerûen a loot azé lesz aki elõször megsebezte, vagyis nem a tiéd.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Hylia
Igen, duel van: szabad területen (nem városban) katt a kiszemelt nevére és press spar, aztán indulthat, ha elfogadja.
Igen, emote-ok is vannak, mint minden normális mmo-ban. Katt a say-re a chat panelen bal egérgombbal, ott tudod válogatni h hová akarsz irni (kiship, fellowship etc) és legalul ott az emotes is, utána meg csak 5 oszlop emote.

Loot-ot elvenni nem szokás, hanem nagy tahóság, de az online játékok nem csak kedves és jolnevelt emberkékkel van tele, hanem bizony akadnak itt a farkastörvényekkel egyetértö, v csak simán kis szemtelen egyének is. Rajtad áll, h szemfülesebb légy és ki tudd cseelzni öket, ha épp a loot-odra pályáznak (ebben frabi a Mester😛)
Ha csaaptban vagy, a loot-rendszert a leader állithatja be, amilyenre megbeszéliek, ált az értékesebb dolgokra roll-oltok (dobtok) a többi random megy szét (ill random, h te kapod-e vagy sem) Itt az az iratlan szabály, h csak olyan dolgokra nyomsz need-et amire szükséged van, és használni is tudod azt, a többire mehet greed (eladni, másnak etc) vagy pass.
Ha egy komolyabb partyban a gyakorlottabbak meglátják, h mindnre need-elsz, akkor könnyen kidobva találhatod magad, és ha ennek a forditottjába ütköznél, akkor te is rugd ki az élösködöt, v hagyd az ilyen partit a fenébe.

Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi

A Loot-ot itt szokás elvenni egymástól?Többször vettem észre,hogy felkapták elõlem.Sõt van olyan pofátlan D.-is aki ott áll addig míg ki nem végzem az ellenfelem majd elveszi a nekem járó dolgokat.Nem írom le mit csinálnék vele de gondolhatjátok😞
Duel van?Emote-ok vannak?

DonnieBrasco
Jelenleg fõleg a Relic of Lothlorien kellene nagyon...

DB

DonnieBrasco
Ha gondoljátok, Finmoth továbbra is nagy örömmel fogad T4 és T5 scholar alapanyagokat, illetve Torn Craftsman's diaryt, hogy meglegyen a mastery T3ból is! Ezért cserébe mindenféle gyógyitalokat tudok visszaküldeni a bankba. Kisebb cuccot inkább a kezdõ(bb) scholaroknak adjuk.

Dye alapanyag minden szinten jöhet 😊

DB

Blob
én szintén, de a jó cuccokat azért elfogadom ha jön 😊 lassan küldök is egy adag ruhánakvalót
Frabato!

Mindent leírtál, amit megbeszéltünk, támogatom az elképzeléseidet, nem tudom mivel kiegészíteni. Mivel nem craftolok, így részemrõl csak alapanyagokat tudok adni az explorer foglalkozásom révén. Gyerünk crafterek, mi a véleményetek?

Hajrá, hajrá! <#wink><#wink>

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Guildes szervezkedés következõképpen alakult: (ez azokra vonatkozik, akik szeretnének szervezettségre, és csapatérdekre építeni, erõszakkal senkit nem kényszerítünk semmire félreértés ne essék 😊) )
1.Létrehozunk egy újabb bankot-->Hidemaster(vagy hasonló elmés névvel), márcsak ennek hiányzott bank
2.Kinevezünk minden szakmából 2-3 craftert, akik magas szinten vannak, és felhúzzuk guildes segítséggel Tier5 Master fokozatra
3.Kihirdetjük ezek nevét, tõlük lehet kérni majd késztermékeket (ruha, fegyver, ékszer, etc..etc..)
4.A bank feladata a segítõkész guildtársaktól begyûjteni a nyersanyagokat, és ezt a crafterekhez kézbesíteni--> így haszna is lesz annak aki, banknak küld cuccot, mert számíthat a legjobb minõségû késztermékre.
5.Aki nem óhajt saját craftal bíbelõdni lehetõleg explorer szakmát válasszon, így mindig kellõ alapanyaggal rendelkezünk majd
6.A bank a felhalmozódott fölös, vagy tárolhatatlanul sok alapanyagot a kis craftereknek visszajutatja fejlõdés céljából
7.Mindehez idõ kell, és egyik pillanatról a másikra nem fog mindenki full tier5 master setben rohangálni, szóval türelem... 😊

Ez lenne a váza a guildes craftnak. Jöhetnek a véleményezõ HSZ-ek! Zsolty te is javíts ki ha valami nem stimmel.

Elf Guardian-t indítottam fõ Hero-nak.Remélem jó választás volt.
Nagyon jó játék,egyre jobban tetszik ahogy kiismerem.Nagyon tetszik ahogy besorolja a mob-okat a fajuk csoportjába és errõl infót is ír.Majdnem max felbontással 50 körüli fps adatokat kapok !mindenhol!.Lag idáig nem jelentkezett vagyis nem észrevehetõ.LOTR világát(ha kis mértékben is de van)tükrözõ hangulatos,szép grafikáju tájak jól megvannak valósítva.
Tudom újat ezzel nem írtam annak aki ismeri a játékot😊legyen ez csak dicséret a LOTRO megalkotásáért ;-)
Azthiszem hétvégén nem sokat fogok aludni<#email>😊
Pár s.shot:

s.shot1
s.shot2
s.shot3

Scotty99
Bekattanok...ugrál a szemem, és rezeg a kezem. Már LOTRO-val is álmodom...egy hete nem tudtam online lenni, de holnap végre befizetem a havidíjat, és ismét mehetek Középföldére! Ha valaki még questel Lone Landsen, és szüksége van egy Lore-Master társaságára, akkor szívesen segítek bármilyen FS questben <#awink>

Ha esetleg valaki nem olvasta:

Patch Notes – June 28, 2007

Following are the patch notes for the June 28 patch:

Localized versions
Fixed various overlapping text problems in the French version of the game.
Fixed an issue in the French and German language versions in which some long text labels in character creation were being cut off.
General:
Fellowship members will no longer hear a sound when entering Tale of Heroism effect area.
Fixed the problem with F12 hiding the mini vitals but never showing them again.
The pages needed for the Legendary Captain Deed, "The Candle's Flame," can now be found in the game world.
The new crafting icon background has been fixed and should no longer cause eyeballs to bleed.
It is no longer possible to mail items directly from your Vault.
The "Earring of Discovery" and "Hunter's Eye" now both give a +1% bonus to Ranged Critical Chance.
Items: Armour Rend effects are no longer permanent.
Items: War-cloak of Isildur (pre-order item) now has an out of combat morale regeneration bonus.
Quests

Changed the behavior of the Kergrim Elite Masters in the Tomb of Elendil so they can no longer break the fight with Nornagol.
The quest arc which begins with “Hewing the Wood,” created for the Shores of Evendim, is now available to players.
Fixed an issue in the instance Barad Gúlaran in which Múlvuirë, High Sorceress, could enter a broken state and block the player from completing the instance.
The Knight of Mordirith needed for the Book 9, Chapter 6 - "Journey to Esteldin" quest will now respawn correctly after he is killed.

Hylia
Ne aggódj, mindig lesznek a szinteden, akik mennek veled, egyszerüen szervezés kérdése az egész. Nézz körül, kik vannak a szinteden, és probálj velük összehozni egy 3-4 fös csapatmagot, hidd el, nagyon szükséges, és ventrivel szorakoztató is.
Frabi rendszeresen ide irja, amikor csapatot szervez, ugyh tessék figyelni, ha esetleg vki kimarad, annak megcsináljuk még egyszer, h ujra igény támad rá.(ez lvl 25-30asokat érint, és book2-3at) Ha pedig végre beindul az igazi magyar LOTRO fórum, akkor igenis ott lehet/kell majd szervezkedni ilyen irányban.

Crafthoz annyit, h vannak a guilden belül olyan irányú szervezkedések, amik leehtövé tennék, h közös erövel túllépjünk a t4-5 master elérésének nehézségein. Ha mnidez megvalósul, és a guild együtt dolgozik majd, akkor az minden tagnak nagyon kifizetödö lesz 😊

Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi

Remélem ha kicsit felfejlõdök még akkor valaki bevesz majd 1 csapatba.

KBB
A www.gamersloot.net -en megtudod venni online a kulcsot + digital download és 4k-val olcsóbb mintha itthon vennéd.

Szaruman
Nekem még csak 1 50es és egy 40es van😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Igen,megvétel lesz a vége.Mondjuk én azt szerettem volna,hogy online veszek aktiváló kulcsot(b.key-re) vagy digital download verziót.
Beg jó Team ;-)

DonnieBrasco
"Bámrelyik kasztal 2 hónap kénylemes játékkal lvl 50 lehetsz. ha kocka vagy és van stabil partyd (2-3 ember) akkor 3-4 hét."

Inkább ne menjünk bele a kényelmes játék fogalmába 😊 Április 13 óta még mindig csak 35. szintû a fõ karim 😊 Igaz, van egy 19es és egy 13as alt...

DB

azirafael
Karakter választás, fejlõdés:

Bármelyik kasztod választhatod, mert mindegyik nagyon hasznos. Hunter és champion dömping van azt hanyagolhatod (nem egyszer láttam már raid party invátot, amire kiirták hogy champion-ok kiméljenek)

Bámrelyik kasztal 2 hónap kénylemes játékkal lvl 50 lehetsz. ha kocka vagy és van stabil partyd (2-3 ember) akkor 3-4 hét.

Craftingban szerintem mindegy mit választasz. Tier 4 és Tier 5 elérése csak a fanatikusok elõtt nyitott szerintem (kivéve a gyüjtögetõ szakmákat). Annyi idõt és/vagy pénzt igényel amit egyedül úgysem tudsz megoldani, ezért hiába van xyz darab tailor a klánban én biztosra veszem hogy 2 hónjap múlva is max T3 masterek lesznek. Egyszóval ha van elhivatottságtudatod egy szakma iránt, akkor nyugodtan válaszd azt, mert ha veszed a fáradságot/pénzt/idõt/energiát akkor Grandmaster lehetsz és bármelyik szakmával hasznos tagja lehetsz a communitinek.

Én is jelentkeznék az eseti book2-re! Tegnap nem sikerült idõben felmennem de talán ma!

LOTRO: Beorid - Lvl 50 Captain --Callidus-- Snowbourn

KBB
Aham, köszi. CC pedig legjobb tudomásom szerint Crowd Controll

DonnieBrasco
Rogue-nak felel meg a burglar kb., igen.
Nemtom mi az a CC, de LM-mel lehet 1 mobra nagyot ütni, többféleképp is!

DB

KBB
Tényleg, mennyi a maximum szint amit ellehet érni illetve kb. WoW-os mércével nézve milyen sebességû a szintezés?

Meg, de elõtte meg kell vásárolnod a játékot, abban lesz egy kulcs, amivel aktiválni tudod a játékot. Így tudod folytatni a most megkezdett karidat is.
Most látom, hogy a BEG-ben vagy. Anno én is ott játszottam. <#smile>

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Hát igen.Nagyon tetszik Lotro.Remek online game!
Most,hogy be vagyok regelve B.key-el megtudom hosszabítani az acc-omat?Kártyás fizetéssel.
Látom volt ez már téma de nem jöttem rá,hogy lehet vagy nem.

KBB
A Bulglar az közelharcos karakter, nem? Valami rouge féle, legalább is én úgy vettem le.

LM egyre szimpibb. Tehát akkor képes koncentrált DPS-t is tolni, nemcsak AoE és CC? Mer akkor talán még ez hasonlít a legjobban a Mage-hez. Azmeg hogy több a CC nembaj, elég uncsi volt WoW-ban hogy mage-nek kevés.

DonnieBrasco
35-ös szintû LM-em van (Finmoth), mostanában nagyon kevés idõm volt tolni és akkor is a burglar altomat nyomtam, de ahogy elnéztem lenne keresnivalóm Finmothtal is 😊
A Loremaster nagyon jó DPS-t tud (morale-t is igénylõ skillekkel fõleg), a pettel ügyesen lehet trükközni, ráadásul most erõsítették a peteket is (maci 😊, de szerintem ami még nagyon fontos az LM-nél, az a debuff! Amellett hogy 1 nem undead mobot le tudok stunolni mindig (burglar csak "intelligens" mobot tud, állatot nem!), és 36-os szinttõl jön a herb lore skill (lecövekeltetés), nagyon jól le lehet szedálni az ellenfeleket (lassul, melléüt, kisebbet sebez stb.). Nagy dög elite mastereknék sokszor ez muszáj, nem is menne nélküle!
Nagyon jó a power leech és power transfer még, illetve szerintem baromi fontos a betegség/wound leszedés, szintén csak LM tudja, nem kell miatta minden harc után perceket dekkolni hogy lemenjen a cucc...
Ezenkívül van AOE támadás, és a sok stun-os skill (35-ös szinten már 4 féleképp tudok stunolni!) miatt sokszor tudok FS manõvert nyitni.

Ez utóbbiról jut eszembe, hogy a burglar is baromi jó kis kari (most 19-es Snatchy), õ is rengeteg jó kis debuffot tud, meg self-heal, criteléshegyek és FS manõver indítás pont nála a legjobb.

Remélem ez segít valamicskét 😊

DB

KBB
Köszi hogy Te is válaszoltál, pont írtam a válaszomat amikor hozzászóltál.

Egyébként én is valamiféle gyûjtögetõ szakmára gondoltam, mert sejtettem, hogy a crafter szakmákat már elég sokan felvették énmeg annyira nem szeretek a professionokkal bajlódni, szívesen összegyûjtöm az alapanyagokat ésha ez ráadásul guild érdek is akkor találkozott a kellemes a hasznossal.

Ez most kicsit eltántorított a Minstrel-tõl, hogy sokan vannak; a hunter-rõl már lemondtam egy ideje. Úgy látszik meg "kell" barátkoznom a LM-el. Egyébként is casteres/dps-es kasztot akartam választani, csak WoW és GW után nagyon furcsák ezek a kasztok itt LOTRO-ban.

KBB
Köszi a válaszokat!

Ketten indulnánk, a barátom az megrögzött Paladin, õ a Captain-t nézte ki és a leírásotok alapján úgynézki az lesz a nekivaló.
Én amolyan távolsági vagyok, anno WoW-ban hunterrel kezdtem, de pont amiatt, hogy ott is rengeteg volt indítottam a Papomat. (Nem szeretnék még egyszer feleslegesen felhúzni egy kasztot mmo-ban, hogy utána meg nincs rá szükség group-ban mert 3 helyre jut 13 belõle.)
Utána Mage-el toltam és az is maradt sokáig.
Még vacilálok, mivel itt nincs az a tipikus mágusos kaszt, ez a loremaster valamiért nem szimpi, szóval lehet hogy Ministrel lesz belõle. Bár ki kéne próbálni, mert lehet hogy bejönne.

Bétáztam amugy még a játékkal akkor Hunterrel voltam és eléggé be is jött a játék, csak akkor még BC láz volt és kevésbé tudtam erre a game-re figyelni.

Szóval akkor a Ministrel és a lore master között inágzok, valszeg majd mindkettõt bepróbálom, csak jó volna egy még teljesebb képet kapni a csapat szerepükrõl.

LM akkor DPS és CC? Ministrel csak heal és buff, mint wow-ban priest? Vagy csinál egyéb érdekes it? Kicsit ezt a két kasztot írjátok körül, ha megkérhetnélek benneteket.

Köszi elõre is a válaszokat!

Volt egy nagy minstrel, burglar dömping, ami akkor indult a guildben amikor én kezdtem el játszani. Minstrelbõl szvsz nagyon sok van. Lore-master hiány viszont rettentõ nagy, bár látszólag sok van a guildben, de majdnem mind másodlagos kari, vagy a gazdája keveset tud online lenni, leginkább én ebbõl látok hiányt. Guardian is kellene több, kevesen vannak egyszerre fent. Természetesen olyan karakter indíts ami tetszik, de ha ezek szimpatikusak, akkor sokat segítenél vele fõleg LM-el 😄 .
Lv10-15 táján el tudod dönteni, ha valamelyik kaszt nem tetszik. Terepismerettel 3-5 óra alatt el lehet érni a LV10-es szintet, szal ki bírod próbálni a kasztokat, bár nem hinném hogy lenne olyan kaszt a játékban, amivel ha valaki elkezd foglalkozni nem szeretne bele.
Amit legkevésbé ajánlok indítani az a hunter, ugyanis Dunát lehet vele rekeszteni. Championok is panaszkodnak mostanság, hogy nehéz partyt találni. Én is nagyobb biztonságban érzem magam egy csapatban akkor, ha inkább egy kisebb pds burglar van mellettem, vagy egy LM, aki gonoszkodik 😊, avagy egy kapitány (rettentõen lehet érezni a jelenlétét), mintha van egy champion, aki a környezõ alvó mobokat is felébreszti egy félresikerült AOE támadással, és kihal az egész csapat. Én itt természetesen random csapatra gondoltam, az okos Champik ilyet nem tesznek, ha jól végzik a dolgukat kétszer jobban lehet haladni velük, de ugye én fontolvahaladás párti vagyok.
Kraftból ajánlom Explorer indítását. Õ fõleg gyûjtöget, jó pénzkeresési lehetõség, vagy ha nem arra fordítod a guildnek hasznos. Rengeteg crafter van, akik nem képesek saját maguknak gyártani cuccokat, annyira sok alapanyag kell a fejlõdéshez, hogy még lassú xp-zés mellett sem lehet úgy tolni, hogy saját részre tudna az ember dolgozni. Viszont vannak már magas krafterek, akik ellátnák a guildet ruhákkal, fegyverekkel, ékszerekkel, csakhát ez esetben oda kell az alapanyag, nem saját részre és eladásra. Más esetben mindenki marad alacsony krafter és veheti AH-ban a sok aranyas ruhákat. Remélhetõleg ezt sokan belátják, és akkor beindulhat a guilden belüli craftolás.
Ha támogatod az ilyen jellegû szervezetséget légy Explorer, és használd majd a guildes bankot.