10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Telcontar999 #4822 Tölts le egy másikat:) -
#4821 nem -
#4820 Hali!
Lenne 1 láma kérdésem: a hunternek lehet petje? és ha igen hanyason kapom meg? vagy hanyas lehet kiquestelni? -
#4819 letöltöttem a lotro klienst és kicsiomagolásnál azt irja: vagy több részből álló, vagy sérült formátum. de 100%on van, torrent ki is irta hogy kész.
semmivel nem tudom kicsomagolni. hát ilyennel se találkoztam még soha...
mit lehet ilyenkor tenni? -
Telcontar999 #4818 Azt irják hogy újra mükődik de nekem elakad a "connecting to [EN] Snowbourn..." és nem jut tovább. -
#4817 Fasza h akkor nem műxik vmi amikor lenne időm gamelni... :'( -
Telcontar999 #4816 Tudna valaki linket adni patches havereomnak kéne. És csak a Book9 meg a Book 10 patchét találtam meg.. -
Telcontar999 #4815 Nem tudjátok hogy kb mikorra csinálják meg?? -
kraven81 #4814 Itt a hivatalos! We are currently experiencing some issues where players are unable to log in to the game. This is due to a technical problem between the login servers and Player Account System (PAS). We are working to fix this issue as soon as possible and apologise for the inconvenience caused. -
Telcontar999 #4813 ááááááááh ugyan ezt irja ki nekem is.
Login Issues - 18/01/08 11.15am GMT18-Jan-2008We are currently experiencing some issues where players are unable to log in to the game. This is due to a technical problem between the login servers and Player Account System (PAS). We are working to fix this issue as soon as possible and apologise for the inconvenience caused.
De ezt irják szal remélem minnél elöbb kijavitják -
kraven81 #4812 Csáó! Nekem is ezvan, sztem valami tech probléma -
WyZaRd #4811 Hello mindenki! Haverom kb 1 másfél hete megszerezte a lotro-t újonnan vette és most egy érdekes problémája van.Pontosabban a játék login képernyője azt írja h nincs érvényes lotro accountja vagy mi és személyesen tudom h van neki mivel a 30 napos free-t ami jár hozzá 7-én aktiváltuk és +-ba jön ha a paypal regemet is megadtuk és van fedezet a kártyán is bőven :S szal nemegészen tudjuk mi a problem..mellélkletnek itt a kép amit lát!! http://link.imgshare.us/1hp8c9
légyszives ha valakinek volt már hasonló vagy tudja mit kell tenni írja meg ide.. köszi szépen előre is -
Maxx #4810 tudsz másikat venni ha abbadonolod. A kisháznál a kunyhóra gondoltam:D -
#4809 köszi ez tényleg müxik. csak azt hittem az alsó két link német kliens. ugyhogy már rá se néztem.
a fileshank meg a fileplanet meg ilyen nagyobb portálokról mindről leszedték.
köszi 7h és mehetek bányászni -
Dant0r #4808 3 napja töltöttem le, semmi gond nem volt.
A trial-os linket kövesd, azon belül Ausgamers link és torrent letöltés.
http://www.ausgamers.com/files/details/html/30458 -
#4807 nem tudtok egy oldalt, ahonnan le lehetne tölteni a klienst?
csak gépen volt meg és letöröltem véletlenül (vagy lehet hogy nem is én).
a trial klienset meg már nem lehet letölteni.
torrentről meg 2 seeddel lejött 24% aztán megszünt létezni.
a game meg közben be van fizetve, szal nem kicsit vagyok szarban.
Help me Oni-Wan Kenobi! You are my only hope... -
Reyes #4806 Alapanyagok megvannak hozzá? -
#4805 Hali!
Megvan a játék és nagyon bejön ;D Csak annyit szeretnék kérdezni (tudom h láma kérdés ...)felvettem a Professionoket (yeoman) és kaptam 1 papírt amin leírja h mit kell csinálnom.A farmer résznél elakadtam: mindent megcsinéltam amit a papír ír,megvettem mindent,jó földön állok és nem tudok sehogy se termeszteni semmit.Ez miért van? :S -
Telcontar999 #4804 Szerintem biztosan vehetsz én is épp ezt tervezem:) -
Gergoid #4803 Sziasztok, egy kérdésem lenne házakkal kapcsolatban. Ha abandon-olom a házamat, tudok utánna venni másikat? Kicsit nagyobbra szeretném cserélni -
Telcontar999 #4802 És a sima paraszt kunyhóból?? -
Maxx #4801 Kisházból 100s-t, delux ból 300s kapsz vissza. -
Telcontar999 #4800 :D Kössz! -
#4799 kb a tizedét! a többit lenyúlja az állam... -
Telcontar999 #4798 Nem tudjátok hogy, ha "abandolom" a házam akkor az árát vissza kapom?? -
#4797 character transfer -
fekusszka #4796 SZiasztok! Van valaki Morthond-on!!! Szeretnék guildot!! -
#4795 köszi a tippet! -
Dant0r #4794 game.co.uk - ide nézz el, 13 font + 3 font postaköltségért a postádba teszik.
kicsit több mint ezer forinttal olcsóbb a magyar ár felénél -_- -
#4793 Arra akartam menni :P -
#4792 Snowbourn serverre gyereeeeeee! -
#4791 :DDD énis bízok benne :) és köszi a választ mindkettőtöknek :) amúgy elék sok MMO-t próbáltam,köztük persze a WoW-ot is (elég intenzíven :P) csak valahogy ráuntam a WoW-ra :/ és akkor nézegettem a LotrO-t ami nagyon megtetszett,szóval hétfőn meg is rendelem :D -
#4790 nem igaz, mert 90 nap után nem fogod abbahagyni a game-et -
Culram #4789 Igaz. -
#4788 Még lenne 1 kérdésem :P Ha megveszem a játékot akkor van ingyen 30 nap.Aztán megveszem a GameCardot,ami pl.60 napos.Ha amikor ez is lejár és nem hosszabbítom meg rögtön utána,hanem kihagyok pl.1-2 hónapot és utána megint befizetek akkor az acc-om meg mindenem megmarad ugyanúgy mint addig volt igaz? -
#4787 Köszi szépen a választ, akkor nem stresszelem magam ezzel feleslegesen. Sajnos a kártya nem az enyém, hanem egy ismerősé. Egy darabig maradok a GameCard mellett, azután meg megcsináltatom a saját kártyámat.
Köszi mégegyszer. -
#4786 Maestro kártyával nem tudsz online fizetni, ugyanis az nem dombornyomott.
A Mastercard az, amivel viszont igen. Nem tudom, milyen banknál vagy, de sztem ott tudsz Mastercardot is igényelni. -
#4785 Nah még lenne 1 kérdésem :) Néztem h van 1 éves befizetés...azt hogy lehet befizetni?OTP-s bankszámláról le tudják vonni az összeget? -
#4784 Lehet founder kulcsot aktiválni, legalábbis én 1 hete néztem meg az accountomon, fizetésnél kéri (illetve van neki mező), és 2 féle lifetimera tudnék előfizetni, egy founderes, és 1 a nélkül. -
janus84 #4783 Founder kulcsot már nem lehet aktiválni, mégha szerzel is valahonnan. Lifetime már mindenkinek elérhető, de jóval drágább, mint a foundereseknek sajnos. Én is gondolkoztam egy lifetime accon, de inkább maradtam a 3hónapos fizetési megoldásnál.