The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DB
A ti kung-futok nem erõs!
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
2 évet WoWoztam, és nagyon élveztem, amíg lvl 60 nem lettem, utána viszont a raidelés elijesztett, mert túl sok (és fix!) idõ kellett volna rá. Sajnos én is "senior" játékos vagyok, most még kis családdal :) de amikor leülök játszani, szinte soha nem tudom tutira, hogy mikor kell majd felállnom váratlanul, stb. Csak akkor megyek el csapatolni mikor 100%-ban biztos vagyok benne, hogy van 3-4+ órám zavartalanul. Szerintem ez így korrekt.
Sajnos ezek elég ritka alkalmak, így az idõm túlnyomó részében inkább solo-zok, craftolok stb. De ezzel semmi baj, ez így nagyon is jó:) ahogy néha csapatban verõdni - LEOH-os officer létemre Callidus tagokkal is, örömmel :) (ugye Frabato? :)
És EZ lenne a lényege a sok rizsának: egymás mellett, békésen meglenni ÚGY, hogy mindenki a saját stílusában és saját idejével gazdálkodva tudjon neki megfelelõen játszani. Lehet ez kinshipen belül,, "testvér"-kinshippel együttmûködve és akár PUG-ban is, ha úgy jön össze (2 napja a Book1-et így nyomtam végig Snatchyvel....)
Még egyre figyeljünk oda: szerintem senki sem akart senkit sem megbántani egyik alábbi hozzászólásban sem (kocka pl. szerintem sem pejoratív, én is az voltam, öcsém is az :), de ha valakinek sértõ akkor ne használjuk. Az se igaz, hogy egy kinshipben nincsenek szabályok - csak MÁS szabályok vannak. A baj az, hogy az internetes fórumok egy torz kommunikációs forma, ugyanis az információ, üzenet pontos átviteléhez szükség van/lenne a metakommunikációra (hangsúly, testtartás, stb stb.), ezek pedig mind hiányoznak itt, így mindenki az éppen aktuális hangulatának megfelelõen szokta (félre)érteni a másik fél mondókáját. Így fordul elõ folyton, hogy valaki megsértõdik egy egyáltalán nem is sértõnek szánt szövegre, stb...
Na lassan mennem kell melózni, addig is hirdessétek mindenkinek a FREE TRIAL-t!! :) lesz sok pici noob akiket ápolni kell (erre is jó a LEOH :)
DB
www.codemasters.co.uk - a részletek.
DB
már a 4. karakteremet viszem 20 felé, de a 30at még 1ik sem lépte át:)
This is the beginning of the end.
Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Aki napi több órát játszik, az igenis kocka, vagy más néven monitorfejû. Így hívják, ez a szakkifejezés, nem kell besértõdni. Én is az vagyok, nagy dolog. Van aki a kocsmában szereti elütni az idejét, van aki a haverjait boldogítja szabadidejében, mások modelleznek, bélyeget gyûjtenek, p1nát vadásznak. Kinek mi okoz örömöt. Peace.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Akár tetszik akár nem, ez soknak számít, és ez már igencsak belehajlik abba a bizonyos kategóriába amit kockának hivnak (de nevezhetjük hardcore game-nek). Szerintem ezzel nincs semmi baj, akinek ideje engedi, és türelme/kedve is van, miért ne lehetne kocka?! Nem értem, miért kell ezen kiborulni?!<#wilting>#wilting><#wink>#wink>
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
2. amíg megy a csík addig olvasol, alszol, eszel... :D
3. elindítod a peccset, olvasol, alszol, eszel, lemégy a strandra, szépen lebarnulsz... Nem kell drukkolni, hogy sikerüljön végigérnie :D
Más: Guardian jó választás. :D
Esetleg BSrõl(ally) ill TNrõl(horda) van itt vki (ez még wow). Egyébként meg írtátok, hogy szinte nincs pvp. Nem baj utáltam :-D
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Miota ez a vita tart, sokan voltak már, akik ugyanigy megilyedtek, ahogy olvasták a lekockázást..és ez a mi guildünknek tesz rosszat.
Ennyi a kis történetem, remélem megértitek, h engem miért bánt.
Más: igen, a magyarok mindig egymás torkának esnek, de attol, h random beirkálnak emberek, h : "Jaj, ugyan hagyjátok már abba" meg "Ez olyan csunya dolog, iknább játszatok a macitokkal" még nem oldodik meg a konfliktus, semmi sem lesz jobb. A semlegesség mindig a legroszabb választás szerintem..de föleg az okoskodo semlegesség :)
Más: Fley, mikor jössz már játszani?:) Kevés a hunter :P
Hylia!
Bocsánat, ha a „kocka” vagy „casual” kifejezésekkel megbántottalak volna, nem ilyen szándék vezérelt. Egyszerûen csak nem találtam jobb kifejezést a „szembenállás” megfogalmazására.
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
itt nem casual meg hardcore szetvalasztasarol van szo, mert azt is meg lehetett volna oldani okosan, ez az egesz unatkozo lv50esekrol szol, akiknek a szuklatokoru es rovidtavu megoldasai csak szettepik a magyar lotro kozosseget
elsõ: akik olyan guildre vágynak, akik magyarok között szeretnének lenni, és játszani, ahogy éppen jólesik
második: akik olyan guildre vágynak ahol olyan szervezetség van, ami RAID-et tesz majd lehetõvé
Ha ezt nem tesszük meg rövidesen, akkor azt eredményezi, hogy az elsö guildben lévõ 50-esek nemzetközi guildbe mennek, vagy puggal játszanak, a második guildben lévõ 50-esek vagy ugyanezt teszik, vagy nemzetközi guildet csinálnak.
Ezt kellene eldönteni!
Lorienel: Mivel a wow-ban igen sok elvetemült kocka guild volt, ahol kirugtak, ha elmentél nyaralni, etc..etc.. Ezért a kocka szó a magyar MMORPG szótárban mindenkiben félelmeket kelt. A mi casual playerek vagyunk, ti meg kockák is ezt jelenti ilyen értelemben: Messze kerüld el a Callidust, mert õk a KOCKÁK
Rengeteg Casual player barátom van: Beoridnak családja van, Blob sokat dolgozik és össze vissza van fenn online, Atiila, Bitang felnõtt emberek, munkával, de mégis fennvannak hetente többször mint 3 alkalom, és amikor fentvannak, akkor van csapat és van közös játék.
Arról, hogy van a guildben olyan ember, aki nem tud a szabad idejével mit kezdeni, és van 2 50-es karaktere, az nem befolyásolja azt, hogy a guildnek mik a céljai.
Ki néz le és kit a miatt, hogy nem használ ventrit? Titus beír valamit a guildcsetre ezzel kapcsolatban a saját stílusában, miközben mi ventrin csitítjuk, hogy nyugodjon meg, azt miért kell általánosítani mindenkire?
Hogyha valakinek azt mondjuk, hogyha explorer lesz akkor jobban segít a guildnek és magának sosem tud úgysem cuccokat csinálni, mert mindig kisebb tier esik neki, mint amibõl megfelelõ szintû fegyvert tudna elõállítani, és akkor még hol van attól, hogy mestermunka is legyen? Viszont elvárja azt, hogy az alapanyagot elfejlõdgeti, majd kéri a magasabb craftertõl a kardját, amit hordani tud?
Hogyha valaki megkérdezi, hogy mit indítson és elmondjuk mire van a legnagyobb szükség, és mire van a legkevesebb szükség, akkor ezzel azt kerüli el az illetõ, hogy lesz egy magas szintû karaktere, amivel nem tud majd csak ritkán beférni a csapatba.
Mindezek vélemények, ajánlatok, nem kötelezõ!!! JAVASLAT!!!
Rengetegen jöttek ugy játszani a guildbe, hogy mit indítsak, mire van szükség? Mi elmondjuk ha kérdezi és nem azt mondjuk, hogy amivel szeretnél játszani. Olyan karaktert úgy sem indít, amivel nem játszik szívesen, ha a fejünk tetején pattognánk akkor sem.
A kocka meg elvileg nem sértõ, nézz utána mire használják. Kocka/Casual teljsen normális megnevezés. De ha téged ennyire zavar akkor nem használom , de helyette valami ötlet? <#smile>#smile>
Mérnem utáljuk mondjuk a franciákat? Az sokkal poénosabb és még a nemzeti öntudaton is segít :)
http://parallelorealms.blogspot.com
Ja és talán egy kicsit feszült vagy, mert Aranion hozzászólására is ingerülten reagáltál. Semmi rossz szándék nem volt a postjában.
Te gondolom olyan dolgora gondolsz mint pl pvp wow szerveren, ahol minden utadba kerülöt megtámadhattál. (persze itt nincs másik oldal, csak ettenmoors-ban, az dirket erre van kitalálva)
Ez Mmo, a GW nem az volt...most ebbe nem akarok belebonyolodni, mert csak rosszul mondanám, de egy lényegi különbség, h mig ott városon kivül csak te voltál, addig pl a lotro-ban is mindenki össze van eresztve (legtöbb esetben, pl instance-ekben szintén csak a csapatod van)
Remélem igy már érthetöbb kicsit.
Igen össszefuthatsz barhol barmikor barkivel
Ja, meg mégegy kérdés, bocsi :D Ha futkosok a világban, összefuthatok más játékosokkal is, vagy olyan, mint a Guild Wars, hogy városon kívül csak NPC-k vannak?