10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• MaRee
    Na download managerrel végre sikerült leszedni a fileplanetről..Lejött egy zip fájl, azt kitömörítettem és kaptam egy mappát amiben van egy Disk1 mappa, azon belül pedig egy setup.exe és sok BIN fájl.Ha elindítom a setupot akkor kéri a Disk1-et, de akármelyik BIN-t mountolom be, sehogy nem indul.Most mit kell ezzel csinálni?
  • AndrewCB
    Köszi a segítséget, mint a kettőtöknek. Azt hiszem holnap jár le a trial. Akkor élesítem a fullt és megkeresem valamelyiket!
  • Scotty99
    Elméletileg nem kell neki semmi mást szem leszedni, csak patcheket és annyi...nincs vírus a gépeden?

Mennyire figyelmetlen vagyok, még csak most látom, hogy a tegnaői postomban a Lotro-Hungary oldal helyett Callidust linkeltem, ezer bocsi.

Szóval a Lotro-Hungary erre.
  • Rambo 20
    Sziasztok!
    Van nekem itt egy problémám, remélem tudtok valamit segíteni vele kapcsolatban. Szóval régebben már toltam a játékot, de azóta volt gépcsere szóval lekerült a gépről. Most amikor újra fel akarnám rakni akkor fel is megy, fel is teszem a patcheket és utána még valamilyen programokat le akar tölteni a netről hozzá a kliens, amivel ha végzett rejtélyes módon kilép. Ez eddig rendben is lenne, de ha újraindítom ugyanott tartok ahol kilépés elött, tehát megint leszedi ugyanazokat a fájlokat és kilép. Nem tudtok erre valami tanácsot adni? Így nem tudok belépni:/
  • Scotty99
    Megelőztél :D
  • Scotty99
    Szia!

Snowbourn van több magyar kinship, mint például a Last Enclave of Hope vagy a Callidus , esetleg a Supper is Ready, kiknek sajnos nem tudom semmilyen elérhetőségéről.

Ajánlom figyelmedbe a Lotro-Hungary oldalt, ahol bemutatkozókat is olvashatsz a kinshipektől.

Jó olvasgatást! :)
  • Walkyre
    Snowbourn szerver magyar kinshipek ahol nem csak 9 offline van :)

Last Enclave of Hope
    Bovebb info itt.
    Keresd: Zsolty-t, Bianconero-t
    Callidus
    Bovebb info itt.
    Keresd: Lomyldor-t, Ewron-t, Freylana-t.
  • AndrewCB
    Az hogy abból tuti 9en offline-ok! :D
  • BEAST #4894
    Miert mi baj van a 10 fos kinshippel? :p
  • AndrewCB
    A High Def. miatt 8Gb.

Ajánlom a fileplanet-et. Nekem onnan jött le. Saját letöltés vezérlője van!

Van magyar Guild Snowbourn-on? Olyan, amiben nem 10en vannak! :D
  • MaRee
    Nah hát én feladom, filefrontnál is megáll a letöltés kb 1 óra múlva, dugják fel maguknak a játékot......Nem értem az európai kliens miért 8 giga az amerikai meg csak 4 és fél, ezt lehetetlen letölteni......:\
  • MaRee
    Hmm na látod az lehet, de idegességembe le is töröltem az egészet a francba...Amit én töltöttem az csak 5 giga volt, ez viszont 8, hát megpróbálom akkor ezt leszedni, csak találjak egy normális oldalt ahol nem áll meg a letöltés mint gamershell-en meg nincs 1 óra várakozás mint fileplaneten..
  • Maxx
    A cogaccoutsos reg rendben van, de véletlenül nemaz us trial-t töltötted le, mert akkor nem enged be az eu acc-al.
  • MaRee
    Jah, a cogaccountson be tudok lépni bármelyik accal és ott azr írja hogy még van 7 nap játékom, viszont ha azon a turbine valamin próbálok belépni, ott nem enged, mert hogy nincs iylen account...bocs a duplázásért.
  • MaRee
    Üdv!
    Kéne egy kis segítség :\ Letöltöttem a 7 napos free trialt, feltelepítettem, csináltam accountot, felpatcheltem a játékot, de mikor be akarok jelentkezni és kéri a jelszót meg a nevet hiába írom be, aztmondja hogy incorrect..Pedig tuti hogy jól írom be, azóta már csináltam 2 másik accountot is, de nem jó.Ha lost your password?-re megyek akkor bejön valami turbine accountos oldal(holott én cogaccountson csináltam accountot..), ahol kéri az usernevet, beírom és mondja hogy küldött egy mailt, de 2 órája semmi, egyik accounttal se.Mibaja lehet szerintetek? Köszi előre is.
  • Szaruman
    Igen, van még (1-2 hete még volt egész pontosan).
  • Marcus_
    Sziasztok!
    Van még lehetőség valami "life time" account vételére jelenleg,vagy ez már elúszott?
    Köszönöm!
  • foxxi
    A War béta nagyon jól halad és az ingame tapsztalatok is nagyon jók. IGy valószínüleg én is távozni fogok a lotro világából amint kijön. Addigis minimális szinten járszom hisz a valós élet az első.

Ez volt az off.
  • Scotty99
    Most én is LOTROzom ismét, bár a Warhammert nagyon várom. Remélem nem fogok benne csalódni, mert elég nagyok az elvárások vele szemben. Mindenki abban látja a nagy "messiást". A megjelenésig meg el leszek a LOTRO-val :)
  • BEAST #4883
    Engem viszont pont a "világ/lore/hangulat" trio miatt kezdet el megint erdekelni a lotro :p ... bar ha vegre megjelenik a WAR eleg valoszinu hogy megyek :)
  • Szaruman
    WAR nem wow utánzat lesz, ebben biztos vagyok :) Age of conan olyan műanyagos, legalábbis nekem. Habár ha minden igaz, ott is a pvp-n lesz a hangsúly. Ami a WARban tetszik, az a világ/lore/hangulat (ami nekem kicsit hiányzott a lotroból).
    Gwről annyit, h kb 3000 órát játszottam eddig vele (ma délelőtt 2996 órát írt ki, mikor megnéztem :D), 27000 forintot költöttem rá. Lotroval játszottam max 1000 órát (sztem 5-600 lehetett kb, ugyanis nem voltak képesek rá 1 normális parancsot berakni...), és mindezt 25000 forintért. Egyikre fél év alatt költöttem ennyit (jó, csökkenne az átlag, ugyanis 12k alapjáték is benne van), GW pedig ápr 28án lesz 3 éves, szóval ilyen szempontból is jobb (nekem).
    Ja, és most már nem mondhatják rám, h pvenub vagyok
  • marshall1975
    Az wow utánzat...én inkább az Age of Conant rendeltem elő. mult héten megvettem a guild warst de odaadtam a keresztfiamnak...a wowwal meg eljátszogatok mikor a Lotron pause van "serverbeálliáts stb" Valahogy nekem mind Grafikailag mind történetileg ez a csúcs bár abban igazat adok h néha kicsit ráunok deee 1 éve még nem volt olyan nap h ne lettem volna legalább 30 percet online:D mindenesetre sok sikert bárhová is sodrodsz:D Jah és eggyenlöre jo helyen van a karid LEOH...;~) "max kicsit furán érezheti magát h 1-2 honapig nem megy instába..hihi
  • Szaruman
    Tuti nem kaptam volna kedvet hozzá. Hamarosan jön a warhammer online, ami az én ízlésemnek valszeg jobban megfelel. Addig meg elvagyok a guildwars nevű csodával. Valahogy nem motivált, h lemenjek az instákba, amik mindig ugyanazok, gyak az első alkalom után unalmasak.
    Amúgy egész pontosan én voltam az alapító:)
  • marshall1975
    igen a tiedrol:D de azert en nem tudom h jol tetted-é....miert nem vártál par honapot es akkor hatha ujra kedvet kaptál volna, bárez a te dontésed deén tuti nem adtam volna el.
  • sheky
    Vszleg a tiédről van szó.
  • Szaruman
    Titus is eladta a lotrot? :) Sztem az én accountomról van szó :D
  • sheky
    Szia!
    Természetesen nem vitatom, szerintem mindkét klánnak megvan a létjogosultsága, sőt szükség is van mindkettőre. Csak arra akartam rávilágítani, hogy szerintem nem szükséges külföldi klánokat keresni, mert akár hogy szeretsz játszani a Snowbourn-ön találsz a játékstílusodnak megfelelő magyar Kinshipet. Ha nem csak az 50-eseket számolom, akkor mi is vagyunk 100 felett szerintem, de nem számoltam :)
  • marshall1975
    Szia Sheky:D Altokkal egyutt kbelul 150-200 an vagyunk csak pontosítani akartam:D Teljesen egyetértek profi szinten nyomjatok a Lotrot, de hat ez a HC gamerek álma és ti ugyes sracok ,csajok vagytok ezért ez sikerult:D csak hogy azert félő hogy pár emberke bele un ebbe PL Titus akinek a felvásárolt altja pl most nálunk pihen azt hiszem Ő is alapíto tag volt nálatok es vér profi?bár sokan meg azt unják ahogy mi csináljuk aztán nálatok keresnek menedéket v máshol. Nah nálunk RPzik pár emberke, Folyamatos kiskarikkal csoportosulás, csak Hétvégén Rift, Ill most h 24-28 LvL 50 es karink van "nincs Burlglar:(" Most havonta probáljuk majd bevezetni Helegrodot 1x... Ellestem tölletek a tacticot remélem majd tudom hasznosítani:D
  • sheky
    Szia!

A Callidusban ha jól emlékszem van több mint 60 50-es kari (persze altokkal). Hétfőnként indítunk raid-et Thorogra (24 fős, szerda és csütörtök 2 csapattal megyünk a Rift első 7 Bossára (2*12 fő), aminek következő hét szerdán van a folyatatása (Balrog). Péntek pihi, szombat, vasárnap Ettenmoors. A tévhitekkel ellentétben nem kötelező nálunk Raid-re járni (mivel többen vagyunk, így ez eleve kizárt), nincsenek nagyon szigorú szabályaink, csak olyanok, amik szerintük kellenek ahhoz, hogy jól működő Kinship legyünk.
    Még valami: A Snowbourn-on a Callidus volt az első Kinship aki legyőzte a Balrogot (büszkék is vagyunk rá)
    Ezek alapján nem hiszem, hogy ne tudnánk alternatívát nyújtani bármelyik külföldi kinshippel szemben.

sheky
  • Szaruman
    Rank 8 kell a sethez... ami sztem kb 5 ember van snowburnon. Championnak meg beraktak 1 daggert. Szűzmária :S
  • Walkyre
    Udv.

Valoban igaz jelenleg a pvmp elegge kiforratlan a jatekba. B12-be elviekben pvmp revamp is lesz.
    - visszakerul a troll/ranger duo
    - t1es /helegrodos/ sethez hasonlo lesz kivalthatolasd itt.
    - bekerul Ettendeep egy publikus instance ide az az oldal tud lemenni aki a legtobb varat birtokolja
    Book 12 patch notet lasd itt.
  • Csabee
    Sziasztok!
    Nos, kiprobáltam a játék trialját és elértem a lvl 10-et a pvmp-hez. A pve, craft stb zseniális, de nekem elsősorban nem ez a legfontosabb.
    A pvmp-vel kapcsolatban vannak félelmeim. Olvastam valahol, hogy ez igazából csak egy ilyen mini-game a játékban és nem bír túl nagy jelentőséggel..Lehet ezt komolyan venni, úgy hogy nem unok bele és van is értelme?
    Úgy értem a jó oldalon állva azért, mert pvmp-zek ugye cuccokat kapok meg rangot... ezek a cuccok mennyire fontosak és mennyire teszik érdemessé magát a pvmp-t? Vannak olyan kinshipek amik erre is specializálódnak, groupokat formálnak és szervezetten harcolnak stb?
  • harcu
    Akkor megegyezhetünk, hogy mindketten jó kinshipben vagyunk :)
  • marshall1975
    harcu nalunk is igy mukdodik. viszont csak magyarok vannak
  • harcu
    A kinshipünk létszáma 150 fő, egy hónap inaktivitás után az illető kirúgva. Az aktívat úgy értettem, hogy ennyi emberke folyamatosan online.
    Közben kicsit számoltam, és olyan 10 magyar embert tudok, aki az Evernighton játszik, ennyivel találkoztam 8 hónap alatt. Ez biza nem sok. :)
  • marshall1975
    elkeseritelek kedves harcu, a snowbourn serveren a LEOH kb 100 fo magyar emberkét számlál ennek a 70%-a aktiv játékos en személyszerint reggel 7 orátol fent vagyok masik 10-15 tarsammal. Du tan 20-35 fo hétvégén szintén e-korul. minden Szombat Vasárnap Insta. Bár ha nagyon Instazni vagysz a Callidus testvér guildunk is a snouwburn serveren uralkodik es bar létszamuk joval kisebb de csak instákra élezodtek es vér profik.
  • trident
    Tehát, ott ronthattam el, hogy nem töltöttem ki rendesen a "fizetési mezőket"? Elvileg ki van választva, hogy melyik havidíj, de cseppet sem értettem, miért adjak meg előre mindent.
  • harcu
    Megint felmerült, hogy érdemes-e az Evernighton játszani. Igen, de:

Az Evernighton sok magyar játszik, a legtöbbje nem magyar kinshipben. Több magyar is van az Eclipse-ben, én pl. a Cavaliers nevűbe mentem át. Ezek angol nyelvű, de soknemzetiségű kinshipek. Pl a Cavaliers-ben remek a társaság, folyamatosan 20-30 aktív, és összesen kb. 150 taggal. Ezt egy magyar kinship nem nagyon tudja nyújtani, tehát a Raid sem nagyon mehet. Ha segítséget kérek, azonnal kapok, ha kérnek, én megyek.
    Amúgy az Evernighton játszanak a legtöbben, nekem már csak ezért is megéri, több az interaktivitás más játékosokkal, könnyebb az LFF chaten embert találni.
    Ha megy az angol, akkor már csak a gyakorlás miatt is megéri az EN-on játszani. Pl. érdekes, mikor egy török, vagy orosz gyerekkel csetelsz, miközben gyakjátok az ellent. :)
    Ha nem, akkor marad a magyar kinship és másik szerver :)
  • trident
    Köszönöm, megnézem.
    Elsőnek a trial kulcs volt megadva, este írtam be a 30 napost, csak nem értettem, miért kéri, hogy hogyan szeretnék majd fiztetni. Átnézem alaposan, elég hosszú napjaim voltak, most megiszom a kv-m, megnézem.:)
  • Kreeder44
    hehh mákom volt elkezdtem a book 9-et :P