10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• OculusDei
    jó név. mindenkit leokád?
  • shaba23 #4941
    elkezdtem letölteni fileplanetről, de az is 20 óra lesz :(
  • Lorienel
    Előbb elfelejtettem írni, arra figyelj, hogy ne az usa klienst szedd le, mert ha esetleg folytatni akarod a trialban megkezdett karidat, akkor gondban leszel. Ha csak nem akarsz USA szerveren játszani :)
  • Lorienel
    Én a bétát és a patcheket is a fileplanet-ről szedtem. A beépített letltésvezérlője van, nekem nem volt gondom vele. Nem jött max sebességgel, de nem kellett napokat várnom rá.
  • shaba23 #4938
    Hali, én csak most olvastam a 7 napos trialrol, szoval a 8 gigas cucc letoltese csak most indulna nálam, de barhonnan probalom lekapni, mindenhol 14-18 óra mire lejön, pedig ha jonne full sebesseggel, akkor 2 ora boven eleg lenne neki. Tudtok mondani egy helyet ahonnan normalis sebesseggel lehet szedni? de ha valaki kiirja nekem a klienst es megbeszelunk BPen egy talit, az is jo
  • Ombredor
    Helló.
    Olvasom a néptelenségről szóló dolgokat és ilyenkor örülök igazán,hogy másik serveren vagyok,ezen a serveren egész nap elég sok ember mozog.Még hajnal 2-4 között is össze lehet gyűjteni embereket instákra legutóbb pl fornostra.Nap közben is sokan vannak fönt(nem tom hogy csinálják munkahelyen játszanak vagy lógnak vagy csövesek akiknek nem kell dolgozni tanulni etc.:)).De tény,hogy a magyaroknak sztem sokkal kevesebb esélyük van nap közbe játszani mi dolgozunk vagy tanulunk:):)
  • Robcuskilla
    Ja igen a meló zabálja az időt :) én közel egy hónapot szinte fel sem néztem gamelni, utóbbi két hétben már igyekeztem pótolni a kieső időt, még goblin townt is most fedezget(t)em fel, pedig lvl 50-es vagyok egy ideje... mindenesetre jó volt a szünet, élveztem a visszatérést mint egy gyerek
  • Lorienel
    Délelőtt mindenki dolgozik,tanul,pihen csak keveseknek adatik meg a lehetőség, hogy egész nap a gép előtt kockuljnak. Este/délután bree is megelevenedik. A másik dolog, ami miatt kevesebb játékost találsz a kezdő helyen az, hogy a játék lassan 1éves, és a karakterek nagyobb százaléka már lvl50-es, vagy ahoz közeli (kezdéskor volt tömeg rendesen de ez teljesen természates folyamat egy MMO-nál, hogy a kezdő területek előbb utóbb elnéptelenednek). Ezért is raknak be egyre több single player questet, hogy az is tudjön rendesen fejlődni, questelni aki esetleg nem talál partit magának.
  • kmarton
    http://www.imagebam.com/image/9d84103968027

bocs valamiért nem volt jó az előző
  • kmarton

Bree aukciósház rajtam kívül 2 játékos
  • kmarton
    Breeben reggel voltam az igaz, amugy este játszom.
  • weky
    Kivéve azokat a tagokat, akik napi 10-12 órát játszanak (nálunk is vannak ilyenek)...
  • BEAST #4930
    Erdekes, amikor en feljarok tele van Bree :d
  • seaedge
    Europai szerverrol leven szo, szerinted mit csinal az emberek tobbsege a 08-16h-s idoszakban? Csak nem iskolaba / munkaba jar?
  • kmarton
    sziasztok.

épp most töltöm az 1hetes triálomat. Jó a játék meg minden, csak nekem nagyon furcsa, hogy nagyon kihalt az egész eddig kb találkoztam 10 játékossal azt annyi. Bementem Bree-be igaz nem teljesen, és ott sem volt senki. Snowburn szerverről van szó.
  • Blob
    Elhiheted hogy Lori-t sem zavarja csak nem érti mint ahogy én sem de ez van azért legalább tudjuk hogy így is lehet :)
  • Noybeee
    Nem ajánlottam senkinek sem, ez egy lehetőség, ha valaki úgy járt mint én. A triál 1 hete alatt 27-es lvl-ig jutottam és rám talált egy kisebb családiasabb Kinship is. Nekem spec így már nem volt kedvem újrakedeni az egészet Snowburnon. Az angol nyelv abszolutt nem zavar! Sőtt, csak angolul beszélnek így nincs nyelvi kirekesztés ff-ben, amit nem szeretek. Az egyetem mellett pedig, hogy olcsóbban tudok játszani, hát finoman szólva nem hátrány! Igazából már csak azt nem értem, hogy ez mást miért zavar?
  • Lorienel
    És neked miért jó US szerveren játszani? Sokkal magasabb a pinged mint ha EU szerveren játszanál, nagy rá az esély,hogy 0db magyarral találkozol. De te tudod.
  • Noybeee
    Hali!
    Olvastam olyat, hogy Európából nem fog menni US szerveren a játék. Ez marhaság!

Azokon szeretnék segíteni, akik véletlenül US szerverre regisztráltak, mint én. Lejárt a triálom de nem akartam újrakezdni EU szerveren az egésszet. Szóval van lehetőség! Nem igazán lehet a játékot megrendelni USA-ból, rengetek helyen próbálkoztam feleslegesen! :(
    VAN MEGOLDÁS: Több oldal foglalkozik használatlan CD-keyek forgalmazásával!

Pl.:
    www.igxe.com;
    www.wow-gold-buy.com;
    http://www.ffxi-gil.net;

A teljes játék 19 dollár körül mozog, ami kb 3100 Ft!!! Én megrendeltem a CD-keyt és így játszok egy US szerveren a Firefooton! A CD-keyt szinte azonnal elküldik emailben. 60 napos gamecard 29 dollár körül mozog, ami kb 4800 Ft!!!
    A CD-key rendelést egyébként a hivatalos oldalon ajánlották!
  • azriel
    Sziasztok!
    Ha érdekel valakit, van egy eladó 60 napos feltöltő kártyám, természetesen olcsóbban mint az eredeti ára.
    Lökött fiam vette még nyáron (csak nem merte megmutatni eddig), azt hitte a játékot vette meg, pedig nagybetükkel rá volt írva hogy GAME CARD.
    Na mindegy, ha valakit érdekel, 5-6e Ft-ért vihető.
  • itlosz78
    Sziasztok!

Az ő nevében is írom hát igen eléggé kevés a tartalom benne.Előrendeltök az age of conant és megbeszéltük ha a Book 13 nem hozz valami izgalmas dolgot akkor a barbár világot is kipróbáljuk.
  • Szaruman
    A kontent hiánya? :)
  • geristar
    Ildi, Ildi...
  • itlosz78
    Eladó: Lotro+account 50 lvl minstrel full rift setben a snowbourn serveren ára:15.000 Ft. [email protected]
  • R Tomi
    akkor vannak lotro tört szerók is
  • Kojiro
    az itthoni boltos az EUs
  • Noybeee
    bocs a hülye kérdésekért, lenne még 1... :S
    Ha megveszem itthon boltoban a gamát, akkor azzal csak eu-s szerveren tudok játszani, vagy tudom folytatni, amit elkezdtem us szerveren?
  • Noybeee
    Köszi szépen az infókat! Sajnálom, hogy nem lehet átvinni a karaktert, de legalább folytathatom!:)
  • Walkyre
    Hello.

Ha megveszed a jatekot akkor igen tudod folytatni a trialba megkezdett karaktered.
    Sajnos viszont ahogy nezem te az amerikai klienst szedted le es amerikai szerveren jatszol jelenleg, a legtobb magyar eu-s szerveren van snowburn-n. Nem tudok rola, hogy lenne us-eu karakter transzfer lehetoseg, de majd a nalam okosabbak megmondjak.
  • Noybeee
    Hali! 7 napos accra regisztráltam vaktában. Valami Firefoot szerverre sok amcsi arccal, nem olyan rossz, csak hiányzik a magyar légkör. 2 kérdésem van:D

1, 20-as szinten vagyok, ha letelik a 7 nap, akkor tudom folytatni a mostani karakteremmel, ha megveszem a gamát??

2, ha tudom folytatni, akkor át tudom vinni a karakterem snowburn-ra?

A játék nagyon ott van!!! Csak a zh-k bánják:D
  • Csabee
    Hm, másnak is úgy tűnik mintha eltűnt volna az account manageres oldalról a bankkártyával való fizetés, a World pay? Ha az volt beállítva akkor benne marad, de már újra nem lehet kiválasztani , csak ilyen click and buy-t meg paypalt.. Lehet én vagyok a vaksi mondjuk..
  • MaRee
    Asszem nekem most elég, 100 mega kellett volna, jött egy áramszünet, mire visszajött a net a downloader előről kezdte az egészet maradok én a wownál :D
  • c3124c
    MaRee-- Nekem is ue volt a para, azt hittem hogy sz@rul szedtem le, de csak a vinrar nem akarta az igazságot. Én 7z-vel tömörítettem ki, és ment...igaz 2x igy is leszedtem azt a 8,5 gigát
  • Rambo 20
    Kösz a választ, de ez nem oldotta meg a problémát. Nem tudjátok mi lehet a gond? Több program is ezt csinálja, vagy amikor fájlt akarok megnyitni akkor is csinál hasonlót. Mindig ugyanaz történik. El akarok indítani valamit (pl windows media playerrel) akkor bekerül a lejátszási listába, még azt is mutatja hány perces, de a videó nem indul el. Általánosságban nincs probléma ezzel, de mostanában egy pár fájl ezt csinálja.
  • AndrewCB
    Akkor tényleg passz! :D
  • MaRee
    A winyókkal nincs semmi baj, mindkettőn tegnap előtt csináltam defragot :)
  • AndrewCB
    Azt elhiszem. Bár Én a Total Commanderemmel tömörítettem ki, ami egy Winrar 3.7-et használ.

Wincsidet rendebe szoktad néha rakni? (valamilyen Defrag)
  • MaRee
    Én 3 féle tömörítővel próbáltam kitömöríteni, de mindegyiknél CRC hibát írt..Most rájöttem hogy a download managerrel kellene kitömöríteni, de annak a listájából meg már kitöröltem, visszarakni meg nem tudom, max újra letölteni(vagyis most azt se, mert karbantartás van)..Eléggé rugdosódós kedvembe vagyok most :L
  • AndrewCB
    Én letöltöttem, kicsomagoltam és a lotrosetup.exe -vel szépen feltelepítettem gond nélkül! Nem kell se mount, se semmi extra dolog. Utána update, ami sajnos elég lassú! És azóta tolom. Ennyi! :)

• MaRee
    Közben rájöttem mi lehet a baj, próbáltam mégegyszer kitörömíteni és kaptam egy szép CRC hibát...Ezt meg lehet javítani valahogy, vagy le kell tölteni mégegyszer az egészet előröl?Úgytűnik isten se akarja hogy játszak ezzel a játékkal, kb 3* töltöttem le eddig de mindig volt valami baja..:D :(