The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

battleground

Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion

Szaruman
Mi az a 'bg'?^^

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Champion leszek a hunter ugyse jön be😊A Lotroban hogy zajlik egy "bg" ? Hányas szintõl lehet becsatlakozni rá?

most untam meg a wowot ha lassan fél éve untam volna meg akkor akkor kértem volna
Blob
frankón mondom ti is jókor kértek budykeyt amikor már lassan fél éve megy a game és mindenki elosztogatta grat
Szaruman
Van vkinek ötlete, h a sok 'van valakinek trial/buddy/etc key?' kérdést hogy lehet megoldani? A bannerben lévõ bazi nagy piros betûk ugyanis nem tûnnek jó megoldásnak...

Snowbourn-on van a legtöbb magyar .Ha megveszed akkor a tryal key-t nekem adod majd pls?
Szaruman
Snowbourn. És NE huntert kezdj.

Hétfõn vagy kedden veszem meg a Lotrot! Nem tudjátok melyik szeron van a legtöbb magyar?

tudtok adni v.milyen triál key-t? Bármilyen jó itt az msn-em: [email protected] ez a mail-em is! elõre is kösz

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

hello.Szeretnék kérni 1 7napos próbaverziót ha valaki szivesen adna megköszönném . elöre is köszönöm ha valaki adna vegyen fel msn re : [email protected] vagy irjon e-mailt : [email protected]
Szaruman
Biztos, h nem lesz.

Elképzelhetõ hogy lesz majd Magyar szerver a Lotroban??😊

Mi is örülünk a választásodnak <#vigyor0>

LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter

Sziasztok!

Megfogadva a tanácsokat, a hunter-t hanyagolva, indítottam egy guardian-t.Azt kell, hogy mondjam - nem bántam meg. Köszönet a javaslatokért, tényleg iszonyatosan sok a hunter.

mennnyien játszák már összesen a játékot kb. , tudj vki ?

Szia!

Sztem kb medium minõségben futna.
Mindenképpen átutalással érdemes fizetni, mert úgy sokkal olcsóbb, hogy mennyi idõre az pedig a te döntésed.
14 arany nem kevés...

LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter

Kérlek, szólj majd a tulajnak, hogy a gyermekedet ne rúgja ki<#rinya>

Sok

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Olaszország közbe tetszett meg ez a game amikor PCgurut olvastam 😊 Nagyon Fasza lehet... csak imádkoztam hogy ne fizetõs lenne... de sajnos az :S Û
Hogy éri meg fizetni sztetek? 1 év utána meg ahogy jön?
Elszeretném kezdeni a játékot... csak nemtom hogy megfelelõ-e a gépem
AMD A64 3000+
K8VBULK
2x 512 RAM
Radeon 9800 PRO

Sztetek ezzel elffutna-e akadás nélkül vagy várjam meg inkább az õj gépemet? 😄
14 arany az ilyen sok a gamebe ? 😛
Eledó LOTRO acc. doboz,lemez (mind hibátlan, he az érdekel valakit), 1db LV50-es Minstrel karakterrel (jól felszerelt <#vigyor0>), kb 14arannyal a tarsolyában. Ajánlatokat prívátban kérnék.
Ja és snowbourd szerver.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

:-( Hát ez nem jó hír, de csak megoldjuk valahogy...

RP!

Sajnos a ma esti raiden nem tudok résztvenni RL elfoglaltság miatt, ha holnap este vagytok, akkor számíthattok rám.

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Szaruman
Guardian, Mistrel, Burglar, Captain, Champion, LM mind igazi particlass. Mi maradt ki?😄

Amiket írtatok az biztos, hogy így van. A másik "nagy" mmo-ban is tapasztalható volt a class mellõzöttsége, a leírtak alapján úgy tûnik ez még inább igaz a LoTRO-ra. Csak hát az a gond, hogy általában szimpátia alapján választok. Azt hiszem valahogy meg kell szerettetnem magammal egy másik class-t, ha ennyire nincs szükség vadászra a party-ban. Szólózni nem akarok, arra ott vannak a single player game-ek.

Szaruman
Hunter az egyetlen, ami inkább szóló class. Neki van a legkevesebb party-támogató képessége, igazából a legkevesebb haszna a partiban.

Én pedig a Guardiant javasolom :-)

2 kaszt van aki nélkül nincs party: Minstrel és Guardian.
Szerintem a 2.-ból vannak kevesebben (legalábbis magyarok).
Mielõtt jönne a támadás, a többi kaszt is fontos! :-)

Igaza van feher szakallu baratunknak hunter-t sajna mar semmilyen partyba nem keresnek igy fontold meg ezt a hunter dolgot mert telleg nagyon sokan vannak meg szerintem annyira nem is elvezetes veluk jatszani inkabb captain vagy minstrel mert ezekkel a castokkkal szinte mindig talasz party-t.
ui: vesszenek a legolas imitatorok!
Szaruman
...amíg kicsi*...

Szaruman
Addig cseréld le a huntert, amíg kicsit. Mivel 934569252962 van belõle, magas szinten szopás lesz.

A FAQ-ban leírtaknak megfelelõen, nagyobb magyar közösség iránti vággyal a Snowbourn szerveren hoztam létre a karaktert, egy elég népszerûnek számító class-t (hunter) választva. Szeretnék majd valamely magyar guild-hez csatlakozni, amely fogadóképes egy a LOTRO-ban ugyan kezdõ, de más mmorpg-ben már tapasztalatok szerzett, "sláger" class-t képviselõ karakter iránt.

Este végre sikerült kipróbálnom ezt a csodát, az account létrehozásával voltak némi problémáim (az elõször megadott e-mail címre a visszaigazoló mail nem akart megérkezni, egy másikra megjött azonnal). A látvány, a hangulat lenyûgözõ. Azt hiszem, hosszú Középföld-i kalandozás veszi kezdetét - csak lenne már munkaidõ vége, meg hosszabb a hétvége.

sokoo
Csatlakoztam a LEoH klánhoz, köszönöm a segítséget mindenkinek, out és ingame! (Érdekes, itt nem küldenek el minden kérdés miatt kézikönyvet, meg GYIK-ot olvasni, és mégsem haltak bele a válaszba 😛)

Mire gondolsz Blob? Szerintem kicsit felületes voltál.. Gondolom a lószerszámos bejegyzésem irritált, ami ha mégegyszer elolvasod, láthatod, hogy poénos (azért van utána smile) reflektálás Hylia önmarcangoló postjára. Mellesleg egyformán tisztelettel bánok az emberekkel, nemre, vallásra és bõrszínre való tekintet nélkül.

This is the beginning of the end.

Szaruman
Sztem is elég volt ennyi veszekedés. Majd jól kimoderálok mindenkit<#mf1>

Másrészrõl nem szeretném, ha a topikból 'mindenkiittteszifölahülyekérdését' topik lenne, értem ezalatt a kézikönyvben és faqban megtalálható információkat el kéne olvasni elõször. Sry, ha kicsit nyers voltam.

Igaza van Lorienelnek nem tom miert kell leosztani. Segitseget kert ha zavar hogy itt ne valaszolj neki ennyi.Inkabb hagyjuk a temat.
Szerinted honnan kellene tudnia, hogy lány? Nem azért srácok, de valaki idejött segítséget kérni, ha akartok válaszoltok neki, he nem nem, de ne legyen már itt megint kioktatás. Az meg ne leygen már gond, hogy fórumon kér segítséget. Ez teljesen helyénvaló, nem tudom mi a gondotok vele? És talán praktikusabb is mint játékban printscreen-t nyomni. De hagyjuk, mert megint flame lesz a vége.

Blob
Elég primó vagy haver, nem beszélve arról hogy szégyelheted magadat hogy egy lányal így beszélsz én elsûlyednék a helyedbe de jó mélyre vagy még lejebb.
Szerintem ha unná a kérdéseket, akkor nem ajánlotta volna fel, hogy ingame segít. Nem musz élni a lehetõséggel, de ne csodáld, ha majd olvasd el a kézikönyvet, FAQ és egyéb válaszokat kapsz mindenkitõl. Iwa segíteni próbált, ezért ajánlotta fel ingame hogy elmondja ingame, nem tudom ezzel mi volt a problémád, ha megnéznéd õ ajánlott segítséget egyedül...

sokoo
Na látod. Ha egybõl ezt írtad volna, elkerülsz 10 flame üzenetet.. 😉 Köszi a választ! Azt továbbra se értem miért baj, ha használom a fórumot. Jobb az ha nincs hsz? Ha meg unod a kérdéseket -> ignore. Egyszerû ez, mint a faék ^^

Hylia
A szó elszáll, használd a print screent-t. Tegnap a gs fórumon is volt egy kezdõ játékos, aknek segitség kellett több témában, kértem h keressen meg ingame, ami meg is történt, és kapott 20 oldalas bõ kifejtést, amit szépen meg is köszönt. Amugy meg senki nem méltatta volna válaszra sem.

Akkor válaszolok a kérdésedre, mert flém hegyek azok vannak, de igy se tudod a megoldást.

Lehet-e egyszerre több szakmád?
-Vocáciok vannak, pl az explorer is az, amik 3 professiont foglalnak magukban. Ezek némelyike alapanxagot szolgáltat, pl a bányászás, a faszedés, más pedig ezt viszi el, vagyis feldolgozod, ruhát, fegyvert csinálsz belöle, etc.
Egyszerre 1 vocáciod lehet, ha explorer vagy, akkor csak és kizárolag az ebben bennefoglalt 3 professiont gyakorolhatod. Ha váltani zeretnél, akkor azt a master of apprentice-nél teheted, de akkor elölröl kell kezdened az uj professionokat, a nullárol. Kb ennyi.

Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi

a "mirevaló a fórum" témából. Bár örülnék, ha megint kapna a fejére a másik fél, inkább ne legyen téma a dolog😊

Szaruman
A lóf*szból volt 160 hsz?😄 Vagy a szerveres izéból? Ha lesz vmi nem ide illõ, akkor törlöm😊

gyorsan moderáld ki a témát plz, egyszer már volt belõle 160 hsz off!

Szaruman
Kultúra gyermekeim, kultúra^^

sokoo
Snowbourn szerón vagyok, csak még nagyon noob. És lófasz a seggedbe, én szeretek fórumozni, mert a szó elszál.. 😄

Hylia
Milyen szerveren vagy, hogy nem találsz onlne magyart, amikor pl a Snowbourn hemzseg tõlük?....én most épp vagy 5tel beszélgetek, és mind online.
Tényleg nem akartalak megsérteni, csak arra akartam rámutatni, h játékban kérdezz ilyen apro dolgokat, vagy ahogy Fley is irja, kb fél oldalanként, ott a kézikönyv. De tudom, az én seggembe a lófaszt, mert lenézem az embereket, mondjuk igy nem fog neked senki sem válaszolni zárlatos idön belül....

Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi

sokoo
Hát, én elég régóta netezek (kb mióta létezik net), és a fórumot anno mikor én kezdtem arra használták, hogy megbeszéljenek a dolgokat az emberek, és kérdezzenek. Ennyit változott volna a világ? o.O

Amúgy próbáltam ingame, csak nem találtam online magyart, angolozni meg lusta voltam így meló után 😄