10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Xabialonso
    Köszi a tippeket, kipróbáltam pár beállítást, very low grafikán nem csinálta az ugrálást, de ha úgy bekapcsoltam a post-processing effecteket (vízeffekt stb.), akkor 60 FPS mellett is ugrált. Ebben csak az a vicces, hogy a régi konfigomon (4éves hardware) medium beállításoknál, majdnem full vízeffektel szépen futott a játék.
    Amúgy tényleg nem swappelés miatt van, core 2 duo 2.2Ghz, 2 gb ram mellett nem illene neki annyira swappelnie. :S
  • Lorienel
    Ezt akartam én is írni. PVP-ben el kell felejteni a highres textúrákat és vissza kell venni a grafikából ha nincs erőműved. Én amikor pvp-ztem nem nagyon találkoztam laggal (book12 után volt egy ideig, de az nem csak pvp-területen), ami a gondot okozza a számítógép gyenge teljesítménye. Szegény gépnek elég sokat kell számolnia amikor 3-4 raid egymásnak esik+még ot vannak az npc-k is a várostromról van szó.
  • DonnieBrasco
    Kérdés, mi az a "lag".

Ezt tutira nem pocket loss okozza, hanem a winyód swappeli a cuccost. 2 GB ram alatt igen gyakori, de még 4-nél is megesik. Ha visszaveszed a textúra-felbontást, általában elmúlik/nagyon lecsökken a gyakorisága.

(ez persze Xabialonsonak ment)

DB
  • Reyes
    Akkor pvp közelébe ne nagyon menj, mert ott szoktak csak igazán nagy lag partyk lenni
  • Szaruman
    Azt nem a lag okozza?
  • Xabialonso
    Sziasztok!

Bocs, ha egy kicsit off leszek, de van egy kis technikai gondom lotroban.

Van egy Ati Extreme AX550GE videókarim, amivel szépen fut a játék, de FPStől függetlenül néha "ugrik egyet" a kép. Nem szaggat, és nem swappel a vinyó sem, egyszerűen "kimarad pár képkocka". Felbontástól független, és más játék nem csinálja. Ha van vkinek ötlete vagy hasonló tapasztalata, pls segítsen.

Köszi előre is.
  • Jockey
    én LOTRO-ba nem soka voltam, megjelenéskor gyorsan feltomtam egy minstelt meg guardiant 25ig aztán mentem is tovább, mert fogyatékosnak éreztem a pvp-t
    AOC-be meg nemtom még mi leszek, ez mindig "akkor"dől el
  • Lorienel
    Van hivatalos trial, már nincs szükség a gc-s trial kódokra. 2clickelés és már meg is van a saját kulcsod.
  • Robcuskilla
    Úgy értem, hogy vannak kulcsaim, jómagam aktív vagyok tavaly április óta. Csak azért kérdeztem, mert az eredeti dobozban lévő trial kuclsot anno havernak adtam oda, és persze a klienst a dvd-n, nehogy töltögessen egytrillió gigabájtot, kinek jó az :)
    Szóval ha ilyen megoldás havernak/barátnak megoldható, akkor tudok mondani trial keyt, ha esetleg az illető hozzájut egy telepítés erejéig egy klienshez.
  • Kreeder44
    vagy fileplanet.com :)
  • Kreeder44
    a filefront.com -ról ha letöltöd onnan mennie kell... szerintem ha meg lentvegy regisztálj és kapsz accountot :) és gamelj
  • Harkat 89
    Valaki nem cserélne Lotro-t Guild Warsra? Ha csAk kipróbálás szándékábol is, írjon rám priváton.
  • DonnieBrasco
    FAQ fentebb.
  • Harkat 89
    A játékot akarom kiprobálni, és hallotam hogy 7 napig lehet ezt ingyen,
    de nemtom hogy. Attól hogy regisztrálok a játék még nem lesz meg.
    Amugy menyibe kerüla játék, és még menyi havonta még?
  • DonnieBrasco
    Nem értem a kérdést. Ki szeretnéd próbálni a trial-t? Akkor a codemasters online players oldalán regisztrálj: COG accounts

DB
  • Robcuskilla
    van egy két három összesen 4 trial kulcsom gc-kből, meg game dobozból. Ezt kinek tudom leadni mint drótot, hogy célba juttassa?
  • Harkat 89
    Hy. Én szeretném kipróbálni a játékot, és láttam van iS 7 nap próbaidő,
    csak akárhonan töltöm le ezt a próbaidős játékot, mindig azt írja hibásan csomagolt fájl. Hogy tudnám kiprobálni ?
  • weky
    Finmoth!

Hamarosan eljön a Te időd! :))))) A kinshipből nem szándékozom lelépni (ha csak ki nem tesztek) és a játékból is csak egy időre, 2008. június vége felé. A kiegre mindenképpen visszanézek. A Conan addig a "türelmi időszakot" fogja tölteni. Aztán meg ki tudja....

Jockey!

Te milyen néven játszol?
  • DonnieBrasco
    Te, ha tényleg lelépsz LOTRO-ból, ráadásul a kinshipből is, akkor én maradok az egyetlen LEoH alapítótag :(

Tisztára, mint valami "falu öregje" :((

DB
  • weky
    Nem is tudtam, hogy a Callidusból is mennek páran Hyboria világába...
  • Jockey
    waow, egy régi ismerős:-)
    csak nem LOTRO? többen a régiek közül megyünk majd AOC-be, ha gondolod..:)
  • Kreeder44
    nekem ez az új befizetési mód nem fekszik.... regisztráltam abba a hülyeségbe is de nem fogadja el :S
  • Lorienel
    Nem vagy kirúgva, várunk vissza
  • Kreeder44
    2 hónapig nem tudtam lenni, de lassan visszajönnék... remélem a Callidus bol nem rugtátok ki Uriels-t :) mert szóltam előre h nem tudok lenni vizsgák miatt... ;) nézegettem h alakítottak a fizetésrésznél??? muszáj abba a buyand point vagy mibe regisztrálni????
  • Blob
    MCI jó pénzért bármit :)
    zippofcy nekem van egy 31 es kapitányom Blobeal ha látsz szólj segítek szívesen ugy is kellene vele foglalkoznom :)
  • MCI
    Léteznek a játékban "bérmunkások" ?
    Konkrétan arra gondolok, hogy ha szükségem van bőrre vagy ékszerre azt egy forrester vagy jeweller elfogadható áron legyártja nekem.
    Vagy csak a kinshipes társak tudják így egymást kisegíteni mivel egyszerre csak 3 mesterséget lehet használni és a váltások craftskill veszteséget okoznak.
  • zippofcy
    Snowbourn szerveren van egy 30as tankom, játszanak magyarok hasonló szintűek akikkel együtt lehetne nyomni?
  • Szaruman
    A 2 együtt jó. Kényelmes (Pl a guildwarsban is ez van).
  • Lorienel
    Nincs tervben és remélem nem is lesz. Nekem meg a click and go-tól állna égnak a hajam.
  • MuldR
    Hi,

Nem tudjatok, nem tervezik a "click and go" vagy mi bevezeteset. Szoval ahova klikkelek oda megy. Ez a billentyuzettel maszkalas nem olyan jo. (bar en ki vagyok vele bekulve, mert GWben is billentyuvel maszkalok, de asszonynak az idegeire megy) Szoval nincs ilyen terv?
  • Lerstal
    akkor simán lejár az account magátol... nem törlödik semmi
    ne parázz nyugi :D
  • MCI
    Meddig maradnak meg a karakterek, ha nem veszek lejáratkor azonnal gamecardot?
    Az account profilban csak cancel van, szabadságot vagy hasonlót nem találtam ezért érdekel a dolog.
  • Robcuskilla
    azta, ez nagyon jó, vannak jó "pillanataid" :D
  • Blob
    Középfölde Atlasza mindenkinek kötelező darab :)
  • Robcuskilla
    Nah, franyák, akkor csak van vmi, mert szépen lassan elfogy mindenhonna és hipphopp kippkopp :) paypallal az a bajom csak, hogy anno mikor először próbáltam illetve használtam, elrontottam egy bizonyos reges kódot - nem is tom mi a neve már - amit 3 használat után küldtek a banszámla kivonatra. Vhogy megvoltam győződve, hogy az a jó és elrontottam 3x :DD tilt card on paypal. Semmi gond sem volt, mert a direkt levonás működött, ott meg egyszer amint írtam nem töltöttem zsét, hétvége volt, amikor nem műxik a netes és akkunt off :DD ügyes vagyok én néha... hülyeségem szorgalommal párosult. De mondom sebaj, van gc. Erre nem is biztos :D
  • Reyes
    Én is már kb. 3 hete futkároztam GC után Győr környékén (Saturn, 576), de semmi... Aztán tegnap meguntam a dolgot, és neten fizettem... Neten is van olyan lehetőség, hogy egyszeri fizetés paypalon keresztül, én is azt választottam.

Jah, btw addig nyaggattam a Saturnos alkalmazottakat, amíg kinyögték, hogy a hivatalos beszállító sem tudja, hogy mikor jön szállítmány GC-ből...
  • DonnieBrasco
    Kb. 1 hete jártam Budaörsön Media Marktban és Tescoban és volt 60 napos kártya. Sajnos arra már nem emlékszem, melyikben :) de mivel egymástól kb 1 km-re vannak, nagy gond nem lehet mindkettőben megnézni :)

DB
  • Robcuskilla
    Hello!
    Mit tudtok a lotro gc-kről, cdgalaxis oldalon olyan infó volt - márassincs - ,hogy elfogyott, utánpótlás érkezése elképzelhető... azaz nem biztos. Nem mintha más úton nem lehetne fizetni, de speciel én lecsúsztam a közvetlen kártáys fizetésről, ami ha jól tom nem elérhető már, épp levonáskor nem volt fedezet a netkártyámon, hétvége, zsét nem tudtam rátenni és akkor kenszel aksi, egy gc-t helyben még találtam, de akkor szarban leszek ha nem lehet majd kapni. Érdekes...
  • geristar
    Ez jó lesz, köszi Blob!
  • Blob
    Elkészültem fél év után :D LOTROKIEG remélem hasznotokra válik :)