10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Reyes #5022 Sziasztok!
Lassan megjön az új gépem, és azon természetesen folytatni akarom a Lotro-t. Addig is a Book-okat időmegtakarítás szempontjából letöltöm.
Azt meg lehet valahogy nézni, hogy a tavaly szeptemberben vásárolt bolti Lotro-m tartalmazza-e a Book9-et? -
IceTom #5021 bugi
-
psziroot #5020 Természetesen elkövettem azt a hibát, hogy amerikai szerveren csináltam trialt. Azt tudom, hogy egyenlőre nem lehet európába hozni a karaktert. De ha továbbra is játszani akarok, akkor hogy tudok az us verzihóz kulcsot venni? Ha a karakterem nem tudom továbbvinni, akkor inkább abbahagyom az egészet.
A gold edition-t nem akarom mert drága és az abban levő bonus itemek európai szerverhez jók. A gamecardon is mintha azt láttam volna, hogy eu edition-hoz van. Lehet valahogy innen fizetni nekik bankártyával az us verzióért, vagy keressek amcsi ismerőst? -
#5019 nálam minden ok -
Bucsek #5018 14 napos ingyé cuccom van, tegnap este felraktam ma reggel jácottam vele, de délutánra nem megy... a serverek meghaltak vagy nemtom, allandoan probál joinolni valahova, de csak teryzik. -
weky #5017 Szia!
A Snowbournon van pár magyar guild, a FAQ-ban ott vannak a linkek. :) -
#5016 Sziasztok.
Snowbourn-on nyomja valaki kis karakterrel (lvl 23 körül)
Régebben abbahagytam játékot de most ki akarom használni az ingyen napjaimat + ha van valami jó társaság akkor előfizetek:) -
#5015 szinteknek és istáknak megfelelő mennyiségű ellenség lesz ne félj -
Hydroceph #5014 am megkell hagyni sztem b@szottjol néz ki a game, pedig igencsak rusnya gépem van xD -
Hydroceph #5013 De, tényleg amcsit szedtem :D nembaj, ugyis csak trial miatt, jovohonaptol melo és bejatszok egy lifetimeos membershipet, begyere nagyon már msot elso 5 perc utan, a tévedés meg...:P emberi dolog:p
amugy ember casjszi guardiant csinaltam, ah elnéztem elején egy isnta, menynire instázott a game?
és csak itt vannak kezdonél ilyen kevesen?:) -
#5012 Véletlenül nem az amcsi klienst töltötted le? Pl. Brandywine nevű szerver szerepel a listádban?
DB -
#5011 10 dolcsi havonta az csak a preordereseknek volt 1 éve opció. 15 dollár a havidíj annak, aki most csatlakozik.
10 dollár egyébként kb. 165 Ft. a 250-nel eléggé nagyon el vagy tévedve :P az inkább az Euró lesz (260 körül).
15 dolcsi tehát kb 2400-2500 Ft, így a két tévedéseddel kb. pont ráhibáztál a normál havidíjra, LOL :)
DB -
Hydroceph #5010 nah 437%nal végzett! xD
melyik sero?:S ami faqban van riva az nálam nem szerepel a listaban -
donatus13 #5009 Kössz -
Hydroceph #5008 asszem kb 2.5k huf
10$ havonta, nemtom mennyi most a $ de sztem 250nél nemigen több, de lehet tévedek -
Hydroceph #5007 hali, leszedtem, miér jár nekem az update game data 220%nál? meddig emgy ez?:D
jelenleg 7 gigés a lotr mappám vinyon, meddig huzza magát?, unom
leszedtem 1 ora alatt 4 gigát, és már két orája ápdétel -
donatus13 #5006 Meg tudja valaki mondani mennyi a játék havidíja? -
foxxi #5005 Erről beszéltem a lotro-hungaryn... Érdekes lenne ingyé cuccé 3000 pízt kérni, meg pofátlanság is. -
#5004 Na jó, de ha nincs hozzá full retail kulcs, akkor nemigen fogod tudni eladni, hiszem a fullnál igazából az kerül pénzbe, nem pedig a 30 nap... Az, hogy maga a kliens full, az semmit nem jelent.
DB -
foxxi #5003 A VAG mellé járó játék a bundle és trial kategóriában van. Maga a játék "full" bár ugyanaz mint a letölthető csak lemezen :D és csak 14 nap jár hozzá. De aki ki akarja próbálni mindenképp jól jár a 7 nappal ellentétben :) -
#5002 Na tegnap mar nyomtam pár órát, másfél szintet léptem is gyorsan. Lassan meglesz a mountra is a lóvém. Már csak 2-3 embert kéne találnom akiknek van 30 körüli karija a friendship questekhez (tudom hogy ki lehet hagyni mindet de szvsz a játék lényege vész el ha végig csak szólózik az ember) Tanknak speccelt (ha ugyan lehet másnak is :) ) guardianom van, lvl 31.5 jelenleg. Neve Vismaior, aki csinálna alttal vagy main karijával north-downs vagy GA (instance, teljes neve most nem jut eszembe) questeket küldön üzit vagy mailt a játékban. Köszi. -
#5001 Videokártya mellé adtak egy full LOTRO-t, retail kulccsal?
Akkor az nem 14 nap, hanem 30, és nem trial, hanem rendes 1 havi előfizetéses full account. EZT esetleg el lehet passzolni. Free trial-t elég fura lenne...
DB -
#5000 Igazándiból hülyén fogalmaztam meg. Van egy eredeti játék + ahhoz egy 14 napos trial. Így gondolom az eladást -
#4999 http://lotrokieg.extra.hu/
Tölthető a Book 13 Doom of the Last-king -
Lorienel #4998 14-napos trialt eladni? Ingyenes a trial, szóval nem értem az egészet. -
#4997 Hello, videokártya mellé kaptam egy 14 napos trial lehetőséget. Nagyon nem hoz lázba, tudnátok esetleg helyeket, ahol el lehet adni? Nekem úgysem kell, más használja egészséggel -
c3124c #4996 thx, majd figyelem. -
Robcuskilla #4995 oksi meglesem és küldök néked privátba, ha még köll ( még melóban vok és otthon van a cucc :) -
#4994 Sajnos a game engine nem tökéletes, írtam is, hogy még 4 giga ram mellett is képes swappelni. Ez azért van, mert nem tölt be előre minden texturát. Ezért van, ha Bree-ben a Pony előtt 25 ember fesztiválozik, és ezekből 10 olyan, akiken olyan páncél feszít, aminek a textúrája a te géped memóriájában nincs bent (mert miért lenne), akkor azokat mind-mind be fogja töltögetni neked, amit te akadozásként (nem igazán lag, csak hasonlít) érzel majd.
De ez van minden nagyobb, sok (új) textúrát használó helyszínre való érkezéskor. A legdurvább persze Bree, plána a sok karakter miatt.
DB -
#4993 Még nem jött ki, már írtak is a launch pad-en, hogy borzasztóan sajnálják stb. stb., de még ezen a héten sem várható, és hogy dolgoznak rajta blablabla.
Kissé szomorú a dolog :(
DB -
Lorienel #4992 Igen, írták is, hogy nem mindig lesz elérhető mostanában. Tagnap pl. működött, mert valaki jelezte, hogy sikerült igényelnie kódot. -
c3124c #4991 hali, a book13 patch az európai verzióhoz vajon kijött? :s , Csak az ámerikait találtam. :( -
Burca #4990 http://www.lotro-europe.com/trialkey.php
De most mintha ez se mennne :P -
Fecoooooo #4989 Hello ha van még trial kulcsod akkor küldd már el légyszi mer az oldalon nemtok csinálni elöre is kösz -
Fecoooooo #4988 mármint nem az accot magát csak a kulcsot (bocs...) -
Fecoooooo #4987 Császtok !
Én leszedtem a játékot de a trial accot valamiér nemtom megcsinálni, rányomok a főoldalon a hirdetésre de baszik betölteni ha vki tud valamit akkor irjon köszi -
Lorienel #4986 Lehet, mert ha nem használsz, akkor lehet hogy a c:tempbe menti először a fileokat, és a C-meghajtód telik be, azért írja ki azt a hibaüzenetet. -
vlahob #4985 nem, de lehet hogy kéne? -
Lorienel #4984 Használsz valami letöltésvezérlőt? -
vlahob #4983 hali
egy olyan problémám van hogy amikor le akarom tölteni a játékot az 4Gb-nál azt írja ki hogy máshova töltsem, mert oda nem tudja vagy valami ilyesmi, 2x is próbáltam, gamershell-ről és firefox-al, és mindig pontosan 4096mb-nál volt ez a hibaüzenet, pedig NTFS fájlrendszerben van a vinyóm. Aki tud segíteni plz írjon valami rá.