The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát most már minek 😞 már Artisan vagyok :/
Nem baj, a Tinker altom csinálhat braceletet és earringet 😊
"Many requirements have been lowered - for instance, Beryls dropped from 3 per polished to 2 type changes, 1 yarrow root for 1 dye, instead of 3 yarrow roots, etc.
Na, brutál le fog menni a festékek ára... viszont több is lesz belõlük kint - 3x annyi.
DB
A ti kung-futok nem erős!
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
szerk: ITT a tesztszerver hiv. fóruma, lehet nézelõdni😊
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Köv ápdét újításai, rengeteg, és hasznos dolog! Hunter megint durvul (L50 - Heart-Seeker - 106% +1160 damage. 5 second induction. 5 minute cooldown), több teleporthely, xbow sebességét is 2.4re teszik, ÁÁ😄
Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion
Ingyenes reg + fileplanet download manager szükségeltetik hozzá
Ha van elég idöd, és segitséged, akkor max 1 hét felhuzni 37es szintre, persze tényleg idõfüggõ. Gondold meg szerintem, késöbb el fog kelleni a segitség...
Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi
Szal bevallom ha lehetne karit költöztetni, inygen vagy pénzért vagy bárhogy, egszívesebben átmennék magyar szóért, de az tuti hogy új karit ne makarok kezdeni anniy meló van a kis 37-es törpicsek bácsimban hogy csak na
Egyébként nekem is csak rémlett, mintha lenne az Evernight-on valami guild...nem nagyon hirdetitek magatokat, forumotok sincs, igy sajnos nehéz rólatok információt szerezni...ugyanigy a Laurelines guildrõl is.
Ez kár, mert igy persze mindenkinek azt tanácsoljuk, h jöjjön át a pezsgõbb életû Snowbourn-re.
Bár kértem de a FAQ-ban nics beleírva a mi kinshipünk ami az EVERNIGHT serveren mûködik,ugyhogy van magyar guild.
üdv
The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor
Egyébiránt, hamár megvan a kliens akkor megveheted CSAK a CD Kulcsot például a gamersloot.net -rõl (innen), aktuális dollár árfolyamtól függõen ez csupán 9 ezer forintba kerül, CD kulcsal regelsz accountot és mehet a game.
http://parallelorealms.blogspot.com
Igen zenélni fogsz tuni, nem kamu.
De ha nem szerettek idegenekkel csapatolni, angolul irogatni, akkor sajnos nincs más választásotok, mint oda települni, ahová már a többi hun betelepült. Más lehetöség, hogy külföldi guildben próbáltok szerencsét, de majd mindenképpen rá fogtok jönni, h mennyi elönye van egy guildnek...álando csapatot találhattok, a nyersanyagotokbol ingyen kaphattok ruhát, ékszert, fegyvereket....olyan dolgokat, amiket az AHban nem, vagy csak temérdek pénzért kaphatnátok meg.
És nem utolsosorban ez egy multi játék...nem élvezetes egyedül.
aut viam inveniam aut faciam
Amúgy az Evernight szerveren van magyar kinship? Csak mert oda raktam a karakteremet.
Telcontar999: Pedig nagyon jó dolog ám megenni a finom guildtársakat 😄
Amúgy lv40 alatt is tudsz pvp-zni, ha valaki besummonál. Próbáld ki, aztán írd le légyszi, hogy tetszett amikor egy harapásra ettek meg a wargok 😊
Én lv46vagyok, de még nem merészkedtem be.
DB
#3668 Ezt meg hogy épp ez nem tetszik a Lotroban h lehetsz egyszerre jo is meg gonosz is
OculusDei:
Komolyan nem kioktatásként, vagy lenézésként mondom, de légyszíves olvasd el a "F.A.Q. (magyar)" menüpont alatt található információkat. Peace.
én egy ddo játékos vagyok aki épp próbálja a játékot. nos elsõ blikkre nen igazán szociális játék benyomását kelti. van ebben is jó közösség? közös küldetések meg ilyes? 13as szintig mindent szólóztam és egy kicsit meguntam. közben megtudtam hogy az egyik leggyengébben lakott szerverre mentem - gilrain - úgyhogy átmen tem az evernightra - vagymi a neve. bármi esély hogy összefussak valaki magyarral arrafelé?
sebestyen a minstrel - evernight
This is the beginning of the end.
éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore
DB.
#3660: Miért kell mindenkinek beszólni!? Egy normális válasz pont annyi idõ, mint a köcsög válasz! Ha csak ennyire vagy képes, inkább ne postolj, mert csak a fika miatt minek. Vagy ettõl jobban érzed magad, hogy "hû de király vagyok, én már tudok mindent és jól beokosítottam egy No0b-nak"? Miért!?
#3659: Buddy Key-hez szerintem csinálj egy linket, hogy "Buddy Key felajánlás / igénylés ITT", és az igénylések sorrendében lehet kiadni ha van. És ne a kép aljába szerkeszd bele, mert így nem igazán feltûnõ, én se olvastam el. (Nem érdekelnek annyira a képalák)
This is the beginning of the end.
CSAK FOLYVÁST! CSAK FOLYVÁST!
MEGNYITOTTA KAPUIT!
ELFELEDETT FOGADÓ
GYERE TÉRJ BE TE IS HOZZÁNK EGY JÓ KUPA SÖRRE!
Ha egy érdekes cikkre, egy kiváló screenshotra, egy új hírre bukkantál.
Ha egyszerûen csak van valami LOTRO-s élményed, amit megosztanál.
Ha kinship vezetõje vagy és a társaság jó hírát akarod kelteni.
KÜLDD EL NEKEM! [email protected]
---+ Chaos never sleeps... +---
LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter
Melyik a jobb?
#3667, #3668 - ezeket egyáltalán nem értem..?
DB.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.