The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DonnieBrasco
"Scholars can track Urn/Pots/Pans"

Hát most már minek 😞 már Artisan vagyok :/
Nem baj, a Tinker altom csinálhat braceletet és earringet 😊

"Many requirements have been lowered - for instance, Beryls dropped from 3 per polished to 2 type changes, 1 yarrow root for 1 dye, instead of 3 yarrow roots, etc.

Na, brutál le fog menni a festékek ára... viszont több is lesz belõlük kint - 3x annyi.

DB

A ti kung-futok nem erős!

genRob
Fizetõs kari-transz lesz. Sõt pénzért még át is lehet nevezni majd a karit.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Elsõ mondatodra, miszerint elméletileg lehet vagy majd lehet, az azt jelenti, hogy könyörgõs emaillel eleget tehetnek egy efféle kérésnek? avagy kilátásban van egy ilyen "központi" megoldás, mint character transfer, ami elérhetõ lesz az oldaluko? közeljövõben... mondjuk ne mvárom el, hogy kitaláld helyettük 😄 de hátha több infód van ilyesmikrõl vagy bárkinek, mint nekem. Én ui. innen szerzem az infókat elsõ kézbõl, máshol nem kutatok lotro infó morzsák után
sztem közel sem, hisz csak két kasztot ír😊 Megint lesz vagy 3-4 oldal^^

szerk: ITT a tesztszerver hiv. fóruma, lehet nézelõdni😊

Szaruman
Gondolom ez még nem teljes lista😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

CSEKK DISZ!

Köv ápdét újításai, rengeteg, és hasznos dolog! Hunter megint durvul (L50 - Heart-Seeker - 106% +1160 damage. 5 second induction. 5 minute cooldown), több teleporthely, xbow sebességét is 2.4re teszik, ÁÁ😄

Blob
http://lotropatch.extra.hu
Köszi

Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion

http://www.fileplanet.com/filelist.aspx?s=106742&v=0

Ingyenes reg + fileplanet download manager szükségeltetik hozzá

Tudnátok linket adni patchez?? Ami nem torrentes Megköszönném

Hylia
Elméletileg lehet karit költöztetni, v majd lehet.

Ha van elég idöd, és segitséged, akkor max 1 hét felhuzni 37es szintre, persze tényleg idõfüggõ. Gondold meg szerintem, késöbb el fog kelleni a segitség...

Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi

áh, kevesen vannak az rp-n gyakorlatilag a faq-ban leírt Adoranon és rajtam ( Spartacon ) kívül két arcról tudok eddig... ennél még a wow rp-ken is többen voltak, pedig sztem a wowo rp ne mis lehet olyan rp-s rp 😄 de ehhez én nem értek nyihahaha
Szal bevallom ha lehetne karit költöztetni, inygen vagy pénzért vagy bárhogy, egszívesebben átmennék magyar szóért, de az tuti hogy új karit ne makarok kezdeni anniy meló van a kis 37-es törpicsek bácsimban hogy csak na
Írd le szerintem a kinship nevét, és azt, hogy kinél lehet jelentkezni

Hylia
Zaklasd meg egy kicsit Szarumánt, hogy feltegye, apu ugyanis naaagyon elfoglalt ember 😄
Egyébként nekem is csak rémlett, mintha lenne az Evernight-on valami guild...nem nagyon hirdetitek magatokat, forumotok sincs, igy sajnos nehéz rólatok információt szerezni...ugyanigy a Laurelines guildrõl is.
Ez kár, mert igy persze mindenkinek azt tanácsoljuk, h jöjjön át a pezsgõbb életû Snowbourn-re.

Ombredor
Hello
Bár kértem de a FAQ-ban nics beleírva a mi kinshipünk ami az EVERNIGHT serveren mûködik,ugyhogy van magyar guild.

üdv

The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor

KBB
Amit letudsz tölteni az csak a kliens. Nem a kliensért fizetsz, hanem az account-ért.

Egyébiránt, hamár megvan a kliens akkor megveheted CSAK a CD Kulcsot például a gamersloot.net -rõl (innen), aktuális dollár árfolyamtól függõen ez csupán 9 ezer forintba kerül, CD kulcsal regelsz accountot és mehet a game.

http://parallelorealms.blogspot.com

Hát erre én is kiváncsi vagyok me akk lehet nem venném meg me akk legalább tudnék több memot venni és máris jobb lenne a game

és akkor rendes 13ezerért meg kell vennem a játékot?akkor miért van az hogy le lehet szedni netrõl?ÉS miért kell megvenni?
Megkell venned a játékot mindenképp, egyszerre csak egy ember lehet online egy accról, szóval haverral ugy tudtok játszani, hogy vagy te, vagy ö.
Igen zenélni fogsz tuni, nem kamu.

Tök új vagyok így az online gamek terén és azt Szeretném kérdezni hogy ha letöltöm a járékot netrõl akkor is tudok accut szerezni?ÉS milyen fizetési módok vannak?MEg még azt szeretném tudni hogy láttam a youtubeon egy csomó videót ahol zenéltek a játékben...Olyat én is tudok majd és nem csak rájátszák a viedóra?ÉS bonyolult feltenni az ilyen online játékokat meg megcsinálni azt hogy játszhassak vele?Meg olyat tudok csinálni hogy mondjuk haverral egy accut használunk és felezzük a pénzt?Bocs az ilyen amatór kérdésekért...
Hylia
Nem biztos, h mindenki oda van attól, h egy szerveren sok a honfitárs 😊
De ha nem szerettek idegenekkel csapatolni, angolul irogatni, akkor sajnos nincs más választásotok, mint oda települni, ahová már a többi hun betelepült. Más lehetöség, hogy külföldi guildben próbáltok szerencsét, de majd mindenképpen rá fogtok jönni, h mennyi elönye van egy guildnek...álando csapatot találhattok, a nyersanyagotokbol ingyen kaphattok ruhát, ékszert, fegyvereket....olyan dolgokat, amiket az AHban nem, vagy csak temérdek pénzért kaphatnátok meg.
És nem utolsosorban ez egy multi játék...nem élvezetes egyedül.

Nem értelek benneteket, eljutottatok egy magyar forumra, de addig nem jutottatok el, hogy utánanézzetek hol vannak magyarok. Ott a F.A.Q. itt is lelett írva egy csomószor, hogy snowburn... Gyertek át még most, hogyha magyarokkal szeretnétek találkozni.

én is ott vagyok. eleddig nem találkoztam egy magyarral sem. sebestyen a neve a minstrelemnek. level 13 épp.

aut viam inveniam aut faciam

Ugyanilyen gépen low beállítottság mellett csak néha szaggat be. Mediumon városba érve jópár másodperces kényszerszünetek vannak. Gépcsere lesz a vége, ha rendes játékélményt akarok.

Amúgy az Evernight szerveren van magyar kinship? Csak mert oda raktam a karakteremet.
OculusDei: A játék eleje valóban szólós, aztán ez erõsen változik. A végén (lv40felett) állandó csapat nélkül nagyon nehéz haladni.
Telcontar999: Pedig nagyon jó dolog ám megenni a finom guildtársakat 😄
Amúgy lv40 alatt is tudsz pvp-zni, ha valaki besummonál. Próbáld ki, aztán írd le légyszi, hogy tetszett amikor egy harapásra ettek meg a wargok 😊
Én lv46vagyok, de még nem merészkedtem be.

DonnieBrasco
Egy lehetõség hogy lehet negatív? 😊 Ha nem tetszik, nem választod és kész...

DB

jah, télleg egyszerûbb az élet ezek után. láccik is hogy jól beletrafáltam az elkerülésbe. na mindegy. már csak pár nap úgyis. aztán ha meg esetleg elõfizetek, majd meglátjuk.

#3667 Arra irtam h kár hogy csak lvl 40-tõl lehet Pvmp-zni a jokkal!
#3668 Ezt meg hogy épp ez nem tetszik a Lotroban h lehetsz egyszerre jo is meg gonosz is

KBB
GW más sílus CORPG MMORPG-vel szemben. (CO - Cooperative/competitive Online, MMO - Massively Multiplayer Online; röviden a GW kicsit hasonló mint a Diablo 2 online játéka, emellett az MMO játékélménye már többeknek ismerõs). Tehát nem is nagyon lehet õket egy lapon emlegetni.

OculusDei:
Komolyan nem kioktatásként, vagy lenézésként mondom, de légyszíves olvasd el a "F.A.Q. (magyar)" menüpont alatt található információkat. Peace.

hello!
én egy ddo játékos vagyok aki épp próbálja a játékot. nos elsõ blikkre nen igazán szociális játék benyomását kelti. van ebben is jó közösség? közös küldetések meg ilyes? 13as szintig mindent szólóztam és egy kicsit meguntam. közben megtudtam hogy az egyik leggyengébben lakott szerverre mentem - gilrain - úgyhogy átmen tem az evernightra - vagymi a neve. bármi esély hogy összefussak valaki magyarral arrafelé?
sebestyen a minstrel - evernight

sokoo
Nem játszottam wow-ot, errõl nem tudok nyilatkozni. 😊 A GW-t amúgy én se bírtam sokáig, odaadtam az unokaöcsémnek.

This is the beginning of the end.

genRob
Én nyomtam GW-t ehhez képest nem pálya szvsz. Betaval kezdtem és mikor megjelent megvettem. Hiba volt. De ez izlés kérdése. Próbáld ki mind2-t.

KBB
Ezt komolyan gondoltad? Lásd WoW.... vérpistikék... apu hitelkártyájával õk is tudják tartani a 3-3,5k-t havonta.

sokoo
A havidíj egy jó dolog. Kiszûri a kisgyerekek jó részét. 😊

de azért kéne ehez egy trial key, mert ezt is kipróbálnám.

éljenek a core zenék :D hardcore, metalcore, deathcore

köszi a válaszokat!! utána olvastam mind két game-nek. én a gw-t választom mert az nem havidíjas

genRob
Frankó, máris a kedvencek között landolt.

DonnieBrasco
Semmi köze a GW-hez azon kívül, hogy egy is PC-s játék... (nekem is megvan a GW is).

DB.

genRob
Hát mosmá én is játszom úgyhogy jöhetsz nyugodtan te is!<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

sokoo
#3652: Én játszottam GW-vel is, szerintem elég hasonló a játékélmény. Ha valamelyikkel már játszik ismerõsöd, szerintem azt válaszd. Ismerõsökkel nagyobb fun a játék.

#3660: Miért kell mindenkinek beszólni!? Egy normális válasz pont annyi idõ, mint a köcsög válasz! Ha csak ennyire vagy képes, inkább ne postolj, mert csak a fika miatt minek. Vagy ettõl jobban érzed magad, hogy "hû de király vagyok, én már tudok mindent és jól beokosítottam egy No0b-nak"? Miért!?

#3659: Buddy Key-hez szerintem csinálj egy linket, hogy "Buddy Key felajánlás / igénylés ITT", és az igénylések sorrendében lehet kiadni ha van. És ne a kép aljába szerkeszd bele, mert így nem igazán feltûnõ, én se olvastam el. (Nem érdekelnek annyira a képalák)

FIGYELEM! FIGYELEM!
CSAK FOLYVÁST! CSAK FOLYVÁST!
MEGNYITOTTA KAPUIT!
ELFELEDETT FOGADÓ

GYERE TÉRJ BE TE IS HOZZÁNK EGY JÓ KUPA SÖRRE!

Ha egy érdekes cikkre, egy kiváló screenshotra, egy új hírre bukkantál.
Ha egyszerûen csak van valami LOTRO-s élményed, amit megosztanál.
Ha kinship vezetõje vagy és a társaság jó hírát akarod kelteni.
KÜLDD EL NEKEM! [email protected]

---+ Chaos never sleeps... +---

Ha ezen a fórumon kérdezed, akkor vszleg a LOTRO-t kapod válaszul (Frab csak viccelt 😊 ), ha a GW-sen akkor vszleg azt...

LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter

Guild Wars-t 😊

szerintetek melyiket vagyem meg? A Guild Wars-t vagy a LotR Online-t?
Melyik a jobb?

Ez a módja annak, hogy még véletlenül sem fogsz kapni trialt...

DonnieBrasco
Champion talán az egyetlen, ami még hunternél is több van... sok szerencsét a partykereséshez :/

#3667, #3668 - ezeket egyáltalán nem értem..?

DB.

De ép ez nem tetszik benne h mindenki lehet egyszerre rossz is meg jó is!

:S Az kár! Mert én nem akarok a gonoszok oldalán harcolni

Szaruman
PvmP van, lvl 10tõl lehet monstert csinálni, lvl 40tõl lehet menni a normál karival ('hero').

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

BVár lehet lotroban más a neve! Wowból ragadt rám!