The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm ez a repus eszembe se jutott, lehet majd én is megcsinálom mind a 11 karival😄

gvarga12
vagy repu itemeket farmolan nagyobb karival ~130 felviszi a repudat kinderedre
csinalsz egy altot megcsinalod a kezdo reszt ~LVL 6-7 nem sok ido csak hogy tudj neki levelet kuldeni
atkuldod a repuitemeket felnyomod a reput kindered-ig kapsz szumma 50TP

es ezt csinalod amig nincs eleg TP-d

a farmolas par ora kb. az alt felhuzasa meg fe kb.

a lenyeg ha nem fizetsz akkor az idod banja

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

KiruHoshino

http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

Ha elõfizetõ vagy, akkor havonta kapsz 500tp-t.
(Továbbra is tanácsolom, hogy legalább 1x fizess be, mert megkönnyíti a kalandozásod, sok mindent unlockol + 500tp.)
Amúgy meg deedekért jár tp a legkisebb 5tp, de valamiért 25 is járhat. Deed mindenhol van, lehet épp felfedezés, craft, skill upgrade vagy éppen ölés egy adott területen. (pl ölj meg 100 farkast a Megyében). Sokan azt csinálják, hogy több karaktert csinálnak és megcsinálják ugyanazokat a dolgokat, hisz a TP accountra megy, így akár másik szerveren is lehet farmolgatni.

és a trubine pontok?
olyat hol lehet vagy mivel lehet sokat szerezni?

Hát az a 2% valóban nem sok, legtöbbször semmi jelentõsége de t2 challenge módban raideken akár múlhat ezen is (ellenben a 7 agility amit a törpök buknak az sztem kevesebb mint 0,175% dpst ad, ami már tényleg nagyon apró), a fajválasztás legjobban a tankoknál tud szerephez jutni, mivel az ember karakterek +5% incoming healingje nagyon erõs. Persze sokkal többet számít h kinek a kezében van a karakter mnt h melyik fajhoz tartozik. Szóval válassz bátran 😉
de én mondjuk azt a 2% -ot sem tartom olyan nagyon lényegesnek bár még nincs sok tapasztalatom ebben a játékban de ha tegyük fel 5000-et sebeznék az csak +100-at adna hozzá és ez szerintem nem sok

köszi!
az lenne akérdésem hogy journeyman weaposmith vagyok weaponsmith craft-ot hol lehet megtanulni? illetve hogyan lehet sok turbine pontot összegyûjteni mert ugye majd kell az új területekre stb

bocs a helyesírási hibákért késõ volt :/
hát jelenleg max szinten egy megfelelõen öszerakott hunternek 2000 felett van jóval (sõ sztem 2500 felett akár) az agilitije, aihez képest a -7 agi nem oszt szoros sokat.

ami a törpök mellett szól az a jó túlélõ skill +50% mitigation 10s re viszont sajnos nem rendelkeznek a tündék által birtokolt +2% íj sebzésbónusszal.

amugy a fegyvert és páncélt senki nem craftol kijelentés aléggé erõs sztem, tekintve az új aranyszínû páncél reciket megéri õket használni (ha nem tank vagy), az off-hand fegyver (ami ugye hunternek van) is elég gyakran crafted - jó nyilván a skraid és insta droppok is jók de a craft se trafikus anyira h ne karüljön számításba vagy ne lehessen eladni.

SZakmának én mindenképpen a weaponsimthet javasolnám, ugyanis tudsz csapdákat gyártani magadnak, ami praktikus (6 féle van: tripla, indukció nélküli, sebzõ, erõsen és hossszan tartó, csali (ráaggrózik a mob), illetve kombó nyitós is van). Ezek mind nagyon jól amenyiben a huntert nem kizárólag ész nélüli dpsként játszuk*

*ész nélküli hunter mûködése:
1-kijelöli a célpontját (ami jobb esetben a rat)
2-elkezdi spamelni a quick shotot míg el nem éri a 9 focust
3-elkezdi spameklni a penetrating shotot amíg el nem fogy a focus
(ismétli a 2ik lépéstõl)

(ennek a job sorsra érdemes kasztnak vannak "cc" skilljei is)
gvarga12
lehet a torpe nem lesz tul jo valasztas hunternek:
Passziv szkilljei elvesznek az agilitybol ami a hunter alapja ...

Lost Dwarf-Kingdoms : -7 Fate.
Stocky : -7 Agility.
Sturdiness : +15 Might, +10 Vitality, +1% Common Mitigation.
Unwearying in Battle : +30 In-Combat Morale Regeneration, +30 In-Combat Power Regeneration, -60 Out-of-Combat Morale Regeneration, -30 Out-of-Combat Power Regeneration.

meg

Dwarf Axe-damage Bonus +2% to 1H & 2H Axe damage

mele fegyverre kap bonuszt

Craftolni meg Explorer a fo karidon Yeoman az altodon

fegyvert pancelt senki nem kraftol mert jobb a dropp meg amit a kuldi adna ha esetleg neked mind ez nem jo akkor a skirmish markokert lehet jo cuccokat bartelelni de semmikepp nem a craftolt a meno...

szoval Armourer Armsman Woodsman kvazi halott szakmak

Yeoman nagyon jo mert a farmer megtermeli a szakacsnak az alapanyagot

Tinker - ekszeresz ez meg jo valamire magas szinten tud ekszereket gyartani amik hasznalhatoak
Historian - scrollokat tud gyartani amik pl. raideken jol fogynak

ez lenne az en 50 centem 😊

sok sikert

ui.: az explorer azert jo valasztas fo karinak mert kesobb pl. kinshipben lesz ugy is mindenfele szakma neked meg csak elonyos lesz ha tudod szallitani az alapanyagot

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

egyébként én az armsman-ra gondoltam ami weaponsmith woodworker és prospectort tartalmaz

és melyik képességeket adnátok egy dwarf hunterhez illetve melyiknek van haszna tehát ilyenre gondolok hogy fegyverkovács meg erdész meg ...

gvarga12
Hunter talan a legjatszotabb kaszt 😊
jo a ranged DPS-e nekem eddig tetszik (LVL 42)

Az itteni hunternek nincsen petje, viszont erõs, gyors és tud teleportálni (wowban a mage tudott). Az egyik legkönnyebb kaszt a játékban.

köszönöm a választ!
régen wow-oztam bár ahoz sem értettem igazán de ott dwarf hunterem volt mondjuk nem volt a legjobb kombó de rossz se volt ebben az mennyire ütõs vagy van egyáltalán létjogosultsága mert épp most töltöttem le és egy olyat kezdtem mert gondoltam hogy mivel eddig is ezt játszottam meglepetést nagyon nem okozhat

Üdv itt is!😊
Ha elég pontot gyûjtesz ingame, akkor kitudod azt is váltani. Sokszor vannak akciók, szinte minden héten, ilyenkor féláron szoktak lenni dolgok. Ugyancsak népszerû a tripla pack, amibe Mória,Mirkwood és Isengard-van. Illetve akkor érdemes megvenni a Rohan kiegészítõt, ha már a szinted is elérte azt a bizonyos lvl75-öt. Addig nemsok értelme van most megvenni, csak akkor ha leárazás van.

sziasztok!
egy másik LOTR-os topicban már kaptam rá választ de lenne még egy kérdésem az ingyenes acchoz: ugye nemrég jött a patch egy rohani térképpel azt valahogy meg lehet szerezni ingyenesként?

lotro-hungary.hu / már ha Snowburn szerveren vagy /

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Sziasztok ma kezdtem el játszogatni vele. Nincs valami magyar csapat ahova van tagfelvétel?
Gubberx
köszi!!

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Megtaláltam😊

Gubberx
hmm azt nem láttam még de szétnézek youtube-on 😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Volt egy ehez hasonló videó, ott 2 férfi játszik, bár nemtudom mivolt a nevük, de az is jó volt.

Gubberx
jaja, nemrég leletem rá a skyrim-os videójuk is nagyon jó.

Ah,nagyon klassz. Csomó videója van még, ügyes lány😊

Gubberx

Nah egy újabb Lotr mix. ezuttal a Lego Lotr-ban. Pont én is nemrég craftoltam ki a játékban, de már neten több példányba megtaláltam. Hallgassátok meg;P

gvarga12
Ja mint a bannerben is irva vagyon Snowbourn szeron sok a magyar
En eppen a Hunteremet huzom 33 nal tartok Deuvox neven
Lehet kesobb huzok majd mast is, eddig a Hunter meg a Champion tetszik

Továbbra is a top 5 MMO-ba bent van a Lotro és egyre jobban sikeresebb a játék, igaz szép lassan, de az elõfizetések és a játékosok száma nõ. Ha magyarokkal akarsz lenni, akkor majd a Snowbourn szerverre gyere, itt szinte minden 5. ember magyar.

Igen és Igen. Bármeddig.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Játszanak még evvel a játékkal az emberek? Sokan vannak a szervereken? Az free accounttal meddig lehet játszani?

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Mithrill edition 2.215 Ft

Ha jól számolom már a 2.000 TP-t így jobban megéri szerezni, mint külön venni.
Plusz Trollshaw, Moria, Lothlorien, Eregion és paci

Riders of Rohan Heroic 5.540 Ft

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Blob
A igen telepítéskor írja ki a leg ujabb kliens van leszedve és már 3 napja sz.....k vele a turbine meg csak azt mondja hogy kevés a rendszer memória és a windows nem tudja kezelni ezt a több mint 2gbs fájlt, eddig tudta, be tettem egy ssdt és most nem tudja O.o de még ha a memória is lenni 20gb virtuális memória és 3gb szabad memória mekkora fájlnak nem elég? 😮
Annyit találtam,hogy kezd újra és NE szakítsd meg a telepítést, ha ez se jó akkor szedd le a legújabb klienst(ha dvd-rõl indítottad)

Ezt Install közbe írja ki?

Nem látni

Blob
Képszóval ezzel
Blob
Blob
Hali, valaki találkozott már a következõ problémával?
Szevasztok. Régóta nincs idõm játszani Lotroval és szeretném eladni az accountomat. Részletekért írj e-mailt: [email protected] Karakterek Snowbourn szerón... sok extra... Moria Mirkwood RoI kiegek megvannak stbstb...
Riders of Rohan Heroic Edition féláron a Steamen!
RoR STEAM

http://lotro.bunny.hu/warsteed.html

Ha valakinek gondot okozna a harcipaci használata, remélem talál benne hasznosságokat.

Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.

hááát sok embernek van hasonló gondja, most vagy vársz és hátha kijavítják, vagy újrarakod a játékot:S Pl mikor bétaszerveren voltam ott minden egyes patchnél megállt, és amikor újraraktam akkor jóvolt. Aztán átmásoltam minden fájlt egy mappába és legközelebb csak felülírom az eredetit.

Szaruman
egész konkrétan random fáljoknál megáll az updater, és baszik folytatni a töltést. kb reggel 8 óta ez megy folyamatosan. hooray

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Szaruman
nekem megáll bizonyos file-ok töltésénél. clientanimdat 17393nál áll kb 30-40 perce. ilyenkor mit kell tenni?

Hááát nagyon lassú az biztos, nekem lejött,viszont minden egyes inditásnál a launchernél 10percet vár kb. és játékon belül is eléggé laggol, de ezt elvileg orvosolják hamarosan.

Szaruman
Csak nekem nem jön le rendesen a kieg?

Orthanc-os volt a legjobb, kértem hogy rakják be Draigoch-ot de arra azt irták azt sajnos nemtudják így Thorog lett😄, de az asztalokon való felugrálás is jó volt.)