10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• pupyroby1
    Én is hunti vagyok 65 -s Mirkben vagyok jelenleg, de majd mostanába veszem meg Great river-t.
  • Andrews2007
    Áh meg van a Rise of Isengard is és majdnem ott is vagyok már 70-es vagyok hunterrel és van még két karakterem egy rune master és egy guardian. Anduinost meg tudnám venni tuti.
  • pupyroby1
    Ha most kezded a játékot akkor ráérsz venni quest packot meg kb havonta van valami pack akció. lvl 30 ig így is ingyenes.
  • Andrews2007
    A neten a hivatalos oldalon hol érhető el a LOTRO Store? Sajnos még nincs fen megint a játék mert nem volt helyem most rakom fel de ma már updatelni is kell még stb lehet nem fogok tudni a 20%-os lotro quest pack akcióban részt venni. :( Most olcsóbbak a területek de csak május 9-ig az holnap. :( Most már van sok helyem 130 gb kb.
  • bunny
    Fészbúk oldalukon kint van:
    Update 11: Treachery of the White Hand is coming May 13th. Learn all you need to know: http://www.lotro.com/en/u11
  • Kheled
    Hétfőn jön az U11. Poén, hogy tök más oldalról lehetett megtudni (massively)
  • darkling
    Cikk a Lotro jövőjéről.
  • Kheled
    Hm, nemtudjátok, hogy game error 201.nél mi lehet a gond? A launchernél írja ki. Angolul találtam megoldást,de magyarul kéne, ha valaki elmagyarázná. Köszönöm előre is a válaszokat!
  • Leri927
    ...pozitívan csalódtam :)

úgy gondoltam lyen látszat cucc lesz az egész majd h felkapnak pár embert random lényeg h nem ért hozzá nem szól bele...
    de szerencsére nem ahogy nézem :)

pl harperelle tuti gyel majd h ne szedjék szét a wardent XD - remélhetőleg a 3 casual snwbournös is okkal kerüt a listára :)

(bár nem tudom minek írok... valószínűleg abbahagyom a lotro-t, egyszerűen unalmassá vált... meg előjött az mmo-k endamg-es betegsége én pedig ebbe belefásultam)
  • Kheled
    Valahogy úgyérzem, nem lesz jobb a játék, attól, hogy szereztek ingyen "tanácsadókat"..
  • bunny
    De legalább a council-ba is 3 casual noob került be a snowbourn-ból, bár úgy olvastam máshol se jobb a helyzet.
  • dave9004
    én meg azt hittem, hogy riders of rohant vettem meg, nem pedig riders of east rohant...
  • gvarga12
    hehe melyik osszel ?
  • Kheled
    Újabb sajnálatos hír számomra, hogy már lvl 10-től lehet Helm szurdoki csatában részvenni.. persze kell hozzá a kiegészítő, de hülyeségnek tartom, hogy lvl 10től megy már. Meg sok új infót nem igen adtak,csak amit már eddig is tudtunk vagy féléve.
    Oh, és a héten jön U11 a tesztszerverre!
  • darkling
    Ősszel jön a Helms Deep kieg.
  • darkling
    A 6. születésnap alkalmából a ezeket az ajándékokat kapjuk + 16.-tól 30.-ig fesztivál lesz.
  • bunny
    Nem akartam megírni, de úgy látszik szükség van rá, úgyhogy ...
    http://lotro.bunny.hu/hytbold.html
  • Party Hard
    Ja már abban vagyok
    Így gyorsabbnak bizsonyúlt.
  • bunny
    HP: Ha esetleg eljön az idő hogy átváltasz write only módból read/write módra akkor a fejlécben van pár hasznos link, amit tanulmányozva minden itt feltett kérdésedre választ kaphattál volna. És a jövőbeni kérdések 99%-ára is.
  • Party Hard
    probléma megoldva.
    Kifogtam egy anti ts klánt...
  • dave9004
    nem tudom.
    ha bent vagy és jó helyre írsz, akkor csak szimplán nem válaszolnak.
    Mit mondjak, az a "bekakiltam" karinév amit mutattál a multkori linkedben visszaveti az embereket, hogy társalogjanak ilyen nevűvel :D
    (függetlenül attól, hogy nem tudom a snwbournos karinevedet
  • Kheled
    Úgy tudsz beleírni, hogy beírod /1 és utánna irsz. Tehát mindig azt a számto kell beírni a / után amelyik szobába akarsz írni. Érdemes átszinezni a betűtípust, és azzal még könnyebben átlátod.
  • Party Hard
    Már a snowbourn on vagyok...

Mi? Hogy? Beírom a chet be, hogy :/joinchannel hungaryan és utána írod?
    Megcsináltam bent is vagyok a szobában de nem reagálnak arra amit irok.
    rosszul csinálok valamit vagy csak nem tanította meg őket az anyukájuk a jómodorra?
  • dave9004
    ha snowbourn szerveren vagy akkor
    /joinchannel hungaryan
    /joinchannel globallff
    mindjárt lesznek emberek és magyarok.
    Magányos hegyre csak instával jutsz majd el.
    Ha Whitywindle szerveren vagy, akkor nem is lesz sok magyar
  • Party Hard
    Akkor ezek szerint egy cipőben evezünk...
    Na de biztos van valaki aki online.
    Napi 18 órát ülök gép előtt úgyhogy gyorsan fejlődöm. Tehát ha valakit zavar, hogy kezdő vagyok azt feleselgessen teszi.
    Olyan klánt keresek aki használ TS-t
    Két napja írogatok, hogy vannak e magyarok de még semmi.

Hogyan tudok eljutni a kezdőhelyröl a magányos hegyre?
    CSak mert inkább ott repuznék az elején
  • gvarga12
    hehe szerintem Foxxi private message -re gondolt
    igy:
    msg -- usage: /tell <target name> <message>

az LFG meg Looking for Groop csapatot keres
  • Party Hard
    nem a grafika hanem a világ kicsit lapos. De ahogy a szemülk álltal befogott fényt is az agyunk egészíti ki úgy a megalkotott világot is a fantázián egészíti ki
    És az nekem van. Plusz még LOTR müveltségem is

Foxxi az alat mit ért, hogy lfg meg hogy pm pls?
  • gvarga12
    na igen el tud vele lenni az ember
    annyia azert nem szornyu a grafika...
    ami nekem nagyon nem jott be az a terkep, ha sik vagy csak enyhen domborzatos a terep akkor remek
    amint beersz Moriaba tobb emeletes csigalepcsos atfedett alakzatok amik tok jok csak pl. rajta alsz a (2d) terkep szerint a celon kozbe meg lattad feletted van es mehetsz keresni negyed oraig hogy hol is van valojaban nah az nem mokas
    csak jo tanacs csinald az epic kuldi sort
  • Party Hard
    Nagyon király.
    Bevallom az mmorpg és a LOTR mánia szó szerint kényszerített arra, hogy kipróbáljam. Ugyanis nagyon nem tetszett a játék.
    Hát igen mass efect 3 után közvetlen elég gagyinak látszódott.
    De most 10 szintű vagyok és már ég a pofám mert ott fogom hagyni a többi szart. NAgyon tetszik a játék. Királyság.

• foxxi
    LFG - baráti, nem gyüjtő, kis szintű embert befogadó társaságot. ( Only PM Pls! - Snowburn / Kiscsaj )
  • foxxi
    Downloading is starting... please wait.
  • dave9004
    grat a nevedhez...
    belépésnél te magad választod a szervert, nehéz kihagyni :D
  • Party Hard
    hol tudom beállítani a szervert?
  • Party Hard
    Nem nagyon találtam meg, hogy meik szerón vagyok.
    Viszont találtam egy ilyet, hogy : Withywindle
  • Kheled
    Sok ismerősöm van, akik több éve játszanak és még sose fizettek semmit, sőt már kiunlockoltak szinte mindent. Én mindig azt tanácsolom, hogy legalább 1x fizess be VIP-et ( lvl30 után min.). Ha nagyon nemakarsz farmolni, de kell kiegészítő, viszont pénzt se szeretnél sokat rákölteni, akkor várd meg míg leárazzák és akkor valamivel olcsóbban hozzájuthatsz, de ha nagy lotr rajongó vagy akkor megveszed:). A lotro.com -on ha bejelentkezel megnézheted holvannak a karakterid, de csak megjegyzed idővel, hogy hol is vannak. A craftról itt olvashatsz. Míg klánt a magyar oldalona felső menüknél keresgélhetsz, vagy majd online chaten megkérdezed.

----------
    (Ha esetleg van facebook-otok, akkor likeoljátok a lotrhu oldalt, lesz lotro-s nyereményjáték is majd.)
  • Party Hard
    Érdemes kezdésnél Rögtön befizetni a kesht? Vagy azért tapasztalgassam ki előbb.
    Ezt azért kérdem mert tetszenek a kieg es kasztok.
    A szervert hol tudom megnézni, hogy biztosan az alább említett szerverre csináljam a karakteremet.
    Igazából azért akarok neki esélyt adni mert találkoznak benne az mmo rpg és a lotr igényeim.
    De szükség lesz magyar ts el rendelkező klánra. Vannak valami Ötlete?
    Itt azt írja, hogy ha bányászni akarok explorer valamit(gondolom foglalkozást).
    Mikor tudom ezt megtenni? És bele tudok e kezdeni Free játékos ként?
  • Kheled
    Van bent bányászát, sőt az az egyik legjobb pénz szerzési módszer, ha bányászat által kereskedsz. Szerintem egyáltalán nem tűnik "kicsi"_nek a játék ha erre gondoltál. Nagyon nagy tartalma van, MMO-k közül talán az egyik olyan MMO, ahol nagyon sokáig eltudsz lenni, főleg ha mindent megakarsz csinálni és persze folyamatosan bővítik, kicsit lassan, de okoznak meglepetéseket. Olykor rossz, olykor viszont klassz ötletekkel bombáznak.
    Rosszakkal is lehet menni (warg,uruk,orc stb.) a Monster Playben, igaz csak PVP által és csak 1 területen, de van rá mód és sok sok skin közül lehet választani.
  • Party Hard
    Csinálhattak volna hozzá Ainu Mega Pakkot XD
    Fizetsz és választható faj lessz.
  • Party Hard
    Olvastam a szakmákat de nem találtam semmit arról, hogy van e a játékban bányászat.
    Igazából akarok egy csökött lábú törp vájárt, hogy sokat farmolhassak.
    Van benne ilyesmi? Mert őszintén megmondva a játék maga kicsit vékonykának látszik ha a benne rejlő potenciált nem vesszük figyelembe.
    Mondjuk kár, hogy nem lehet Lugbúrz oldalán harcolni.
  • gvarga12
    igen a Snowbourn szerver mi neked kell ott van rengeteg magyar