The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csinalsz egy altot megcsinalod a kezdo reszt ~LVL 6-7 nem sok ido csak hogy tudj neki levelet kuldeni
atkuldod a repuitemeket felnyomod a reput kindered-ig kapsz szumma 50TP
es ezt csinalod amig nincs eleg TP-d
a farmolas par ora kb. az alt felhuzasa meg fe kb.
a lenyeg ha nem fizetsz akkor az idod banja
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"
(Továbbra is tanácsolom, hogy legalább 1x fizess be, mert megkönnyíti a kalandozásod, sok mindent unlockol + 500tp.)
Amúgy meg deedekért jár tp a legkisebb 5tp, de valamiért 25 is járhat. Deed mindenhol van, lehet épp felfedezés, craft, skill upgrade vagy éppen ölés egy adott területen. (pl ölj meg 100 farkast a Megyében). Sokan azt csinálják, hogy több karaktert csinálnak és megcsinálják ugyanazokat a dolgokat, hisz a TP accountra megy, így akár másik szerveren is lehet farmolgatni.
olyat hol lehet vagy mivel lehet sokat szerezni?
az lenne akérdésem hogy journeyman weaposmith vagyok weaponsmith craft-ot hol lehet megtanulni? illetve hogyan lehet sok turbine pontot összegyûjteni mert ugye majd kell az új területekre stb
ami a törpök mellett szól az a jó túlélõ skill +50% mitigation 10s re viszont sajnos nem rendelkeznek a tündék által birtokolt +2% íj sebzésbónusszal.
amugy a fegyvert és páncélt senki nem craftol kijelentés aléggé erõs sztem, tekintve az új aranyszínû páncél reciket megéri õket használni (ha nem tank vagy), az off-hand fegyver (ami ugye hunternek van) is elég gyakran crafted - jó nyilván a skraid és insta droppok is jók de a craft se trafikus anyira h ne karüljön számításba vagy ne lehessen eladni.
SZakmának én mindenképpen a weaponsimthet javasolnám, ugyanis tudsz csapdákat gyártani magadnak, ami praktikus (6 féle van: tripla, indukció nélküli, sebzõ, erõsen és hossszan tartó, csali (ráaggrózik a mob), illetve kombó nyitós is van). Ezek mind nagyon jól amenyiben a huntert nem kizárólag ész nélüli dpsként játszuk*
*ész nélküli hunter mûködése:
1-kijelöli a célpontját (ami jobb esetben a rat)
2-elkezdi spamelni a quick shotot míg el nem éri a 9 focust
3-elkezdi spameklni a penetrating shotot amíg el nem fogy a focus
(ismétli a 2ik lépéstõl)
(ennek a job sorsra érdemes kasztnak vannak "cc" skilljei is)
Passziv szkilljei elvesznek az agilitybol ami a hunter alapja ...
Lost Dwarf-Kingdoms : -7 Fate.
Stocky : -7 Agility.
Sturdiness : +15 Might, +10 Vitality, +1% Common Mitigation.
Unwearying in Battle : +30 In-Combat Morale Regeneration, +30 In-Combat Power Regeneration, -60 Out-of-Combat Morale Regeneration, -30 Out-of-Combat Power Regeneration.
meg
Dwarf Axe-damage Bonus +2% to 1H & 2H Axe damage
mele fegyverre kap bonuszt
Craftolni meg Explorer a fo karidon Yeoman az altodon
fegyvert pancelt senki nem kraftol mert jobb a dropp meg amit a kuldi adna ha esetleg neked mind ez nem jo akkor a skirmish markokert lehet jo cuccokat bartelelni de semmikepp nem a craftolt a meno...
szoval Armourer Armsman Woodsman kvazi halott szakmak
Yeoman nagyon jo mert a farmer megtermeli a szakacsnak az alapanyagot
Tinker - ekszeresz ez meg jo valamire magas szinten tud ekszereket gyartani amik hasznalhatoak
Historian - scrollokat tud gyartani amik pl. raideken jol fogynak
ez lenne az en 50 centem 😊
sok sikert
ui.: az explorer azert jo valasztas fo karinak mert kesobb pl. kinshipben lesz ugy is mindenfele szakma neked meg csak elonyos lesz ha tudod szallitani az alapanyagot
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
jo a ranged DPS-e nekem eddig tetszik (LVL 42)
régen wow-oztam bár ahoz sem értettem igazán de ott dwarf hunterem volt mondjuk nem volt a legjobb kombó de rossz se volt ebben az mennyire ütõs vagy van egyáltalán létjogosultsága mert épp most töltöttem le és egy olyat kezdtem mert gondoltam hogy mivel eddig is ezt játszottam meglepetést nagyon nem okozhat
Ha elég pontot gyûjtesz ingame, akkor kitudod azt is váltani. Sokszor vannak akciók, szinte minden héten, ilyenkor féláron szoktak lenni dolgok. Ugyancsak népszerû a tripla pack, amibe Mória,Mirkwood és Isengard-van. Illetve akkor érdemes megvenni a Rohan kiegészítõt, ha már a szinted is elérte azt a bizonyos lvl75-öt. Addig nemsok értelme van most megvenni, csak akkor ha leárazás van.
egy másik LOTR-os topicban már kaptam rá választ de lenne még egy kérdésem az ingyenes acchoz: ugye nemrég jött a patch egy rohani térképpel azt valahogy meg lehet szerezni ingyenesként?
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
En eppen a Hunteremet huzom 33 nal tartok Deuvox neven
Lehet kesobb huzok majd mast is, eddig a Hunter meg a Champion tetszik
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ha valakinek gondot okozna a harcipaci használata, remélem talál benne hasznosságokat.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.