10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#5142 Csak egy kis update... jelenleg 137-en vannak Breeben :P (21:35)
DB -
#5141 Nem néptelenedik. 90-100+ fő van Breeben folyamatosan, este fél 7 óta nézegetem. Jelenleg 100-ig számolta, majd kiakadt :P
100+ fő Breeben
De, nyilván én csak orvul, galádul befolyásolom a mások nézeteit, mindenféle csalással :P
(szerk: rákerestem, 0-25ig 47, 25-50ig 65 fő volt most épp. Azaz 112.)
DB -
Robcuskilla #5140 Ne mnagyon figyelem, hogy néptelenedik-e a dolog vagy sem, de ami már itt is elhangzott vkitől, a wow valóban nem jobb játék ennél, sőt - véleményem szerint, ezt emeljük ki, mert csak szubjektív lehet, melleslge wowoltam jó 2 évig - sok szempontból egyszerűbb és rpg mentesebb, viccesebb is e tekintetben. mióta abbahagytam ne mtudok nagy változásokról wow fronton, de ha vhol meg lehet unni a T1-2-3-4-5-6, jaj jött a kieg minden kuka, sebaj másfél évig megint réd dolgot, akkor ott tuti...
Lehet ezt is megunnám, de szerencsére azért nem történik meg - és ezért is szubjektív a dolgo - mert nincs lehetőségem sok időt beleölni, kvázi solozgatok, de legalább így is lehet kék cuccom, míg réd nélkül wowban tierem sehogy, szöszmötölök a craft-tal, deed-del és felüdülés néha a történet ( book ) játék. nekem :) -
#5139 14 EUR/hó kb.
Ha még él a "founder" opció, akkor lehetséges havi 8,75 EUR-ért is, de akkor mindig fél évekre kell előre befizetni. Én még induláskor választottam ezt.
(szerk: lassú vagyok.... :)
DB -
seaedge #5138 itt meg tudod nezni -
Vajda Gergely #5137 hi all!
valaki meg tudná nekem mondani hogy mennyi a havidíja a játéknak, mert ezt seholsem olvastam.thx -
#5136 Mondjuk alapjában véve is elég korlátolt dolog megítélni egy teljes szerver népességét egy-egy zóna alapján, mikor a közönség igen tekintélyes része 45+ szintű, és raidezik, instázik és PVP-zik ezerrel.... a hétvégén voltam Carn Dúm külső részén, szabályosan sorban kellett állni a respawnokhoz. Csak hát ide nem mindenki jut el...
DB -
#5135 Ez olyasmi lehet, mint a szcientológia :) a tények, bizonyítékok (screenshot) lényegtelenek, bezzeg a másik folyamatos lehülyézése, és a hőzöngő sulykolás, annak aztán lehet, sőt kell hinni... szánalmas :)
A játék megítélése teljesen szubjektív, nagyon sok embernek nem jön be. Ezzel az égvilágon semmi gond nincs, ott a 2 hetes free trial, bárki kipróbálhatja. 17 hónapja jött ki a játék, nyilván soha nem lesz akkora nyüzsgés a kezdő területeken, mint amikor még mindenki 20-as vagy kisebb szintű volt. Nem sok ész kell, hogy ezt belássa az ember.
Ettől még HAZUDNI folyamatosan, (hogy 8 ember Breeben meg max 50 csúcsidőben) akkor sem érdemes, hiszen könnyen bealázódhat az ember. Utána meg hiába irkál 120 soros lelkifröccsögést :) a hazugság hazugság marad.
DB -
seaedge #5134 Attol, hogy szajkozod, hogy igy meg ugy uresek szerverek, ami mellesleg nem is igaz, nem lesz tobb jatekos. -
#5133 Te mindenkit hazugnak nevezel az életben, aki mást mond mint te ?
Elég frusztráló lehet veled élni, ha úgy gondolkozol, hogy mindenki csal és hazudik, ha mást állít mint te.
Lehet a környezetedből vagy magadból indulsz ki, most már kezdem érteni, hogy miért is akartad manipulálni a fórumozókat.
Gondolom igy akartál csalni, hogy nekedj higyjenek.
Én csak a személyes tapasztalataimat fogom leirni, nem lesznek képek, nem lesz semmi más csak a szavaim, vagy hisznek nekem vagy nem.
A legtöbb ember az open béta folyamán volt a Lord of the rings szervereken. Annyian voltak, hogy a fontosabb helyeken, mint Bree állandó lag volt érezhető. Nem veletlenül ennek hatására a legtöbb craft mestert epületekbe tették külön instákba.
Igy már sokkal élvezhetőbbé vált a játék, még a nagyvárosokban is.
Tehát az open béta volt a Lotr aranykora, amikor a legtöbb ember játszott rajta. Amikor ez megszünt és előfizetőssé vált a játék egyre kevesebben lettek, bár jöttek új kiegészítők, ami fellendítette a játékosok számát, de ezek inkább a régi előfizetőkből kerültek ki, akik csak kiakarták próbálni mi is változott a megjelenő kiegészítővel.
Ezek a fellángolások általában pár hetig tartanak, miközben egyre kevesebben játszanak. Ezt onnan is tudom, hogy rengeteg játékos került a friendlistbe ennyi idő alatt, de a legtöbbjüket már réges régen nem láttam.
A legjobban eltalált világ is lehet unalmas, ha a megvalósítása nem megfelelő, ilyen sajnos a Lord of the Rings is.
Egy idő után rém unalmassá válik, vagy tolod a küldetéseket vagy craftolsz vagy pedig farmolsz.
Nincs benne változatosság és éppen ezért vagyunk egyre kevesebben.
Ezen csak a fejlesztők tudnának változtatni, de sajnos egyenlőre nem teszik és még csak fel sem merült bennük a változtatás lehetősége.
Most a töredéke nem játszik a játékosoknak mint régen ezt egy tapasztalt játékos mint én egyből leszűri.
Nem kell hozzá semmilyen lista, elég ha a szemére hagyatkozik.
Ránéz az utakra ahol elvétve lát közlekedő játékost, nem úgy mint régen amikor még pezsgett az egész, amikor bármilyen kis faluba betért a karakterével és úton útfélen belebotlott valakibe.
A városokban, fogadókban zenészek játszottak a főtereken az árusoknál hihetetlen volt a nyüsgés.
Most mintha Mad Maxel járkálnék a sivatagban olyan érzésem van.
Ha félóránként találkozok a vadonban valakivel az már kitünő eredménynek számít.
Egy szóval ég és föld a különbség, aki ezt nem veszi észre az csak álltatja illetve becsapja magát. -
#5132 Egy rakás dologban lehet sok mindenkinek igaza, de ebben az egy dologban nektek bizonyítottan nem volt. Mindössze egy nyilvánvaló hazugságot bizonyítottam be, amit mindketten állítottatok. Ellenérvet nem láttam, csak személyes támadást... Ennyit a személyiségekről és a stílusról. További szép napot :)
DB -
#5131 Egyébként közben rájöttem a "trükkre". Mikor belép az ember a játékba, és nyom egy "O" betűt (ahol a populációt lehet megnézni), akkor először csak néhány játékos jelenik meg, és folyamatosan "töltődnek" be. Először nekem is csak 10-12 ember ugrott fel, majd folyamatosan töltögetett, egész 85-ig.
Szóval akár még főműsoridőben is lehet kevés emberes shotot lőni, akár órával is, csak gyorsnak kell lenni :)
Na persze, ha ugyanabban az időban valaki más is shotol, aki nem akar csalni, akkor egyből bukta a dolog :P
DB -
#5130 Szóval, hogy most más is ellenkező vélemennyel van arról amit állítasz, az bőven elég arra, hogy ismét valótlan tényeket állíts másokról ?
Vagy most nálam próbálkozol be, azzal az elég gennyes hátsószándékkal, hogy ha nincs igazad akkor megpróbálod a stílusra fogva a hallgatóságot magad mellé állítani a vitában ?
Attól még nem lesz igazad, hogy manipulálni próbálod az embereket, ahogy Jakuzánál megtetted. "Nyilván azt hiszed, a megnyerő stílusod miatt majd neked hisznek"
Te lehet hülyének nézhetsz másokat, próbálkozhatsz a manipulációkkal is, de ettől még nem csak neked van igazad a világon és végre elkellene fogadni, hogy a világon rajtad kivül, másnak is lehet igaza.
Még valami, nem kell Jakuzának se a rokonának, se akárkijének lennem ahhoz, hogy máshogy lássam a dolgokat mint te, és lehet, hogy téged arra neveltek, hogy személyeskedj másokkal udvariatlanul, de ez csak arra elég, hogy párhuzamot vonjanak közted és a IQ fighterek között. -
#5129 Látom, neked is gondjaid akadtak a screenshot megnyitásával és értelmezésével.
Segítek.
Ma hajnalban pontosan 00 óra 12 perckor 85 ember volt Bree-ben.
Tehát.. a szöveg "Leirta, hogy egyre kevesebben vannak és most általában fő játékidőben maximum 50 játékos található Breeben."
- bizonyított hazugság.
Mellesleg Jakuza altja vagy rokona vagy? Emlékszem, egyszer felnyomtál a modiknak amikor vele vitáztam (hasonló eset lehetett).
Abban igazad van, hogy nem csak ő állított valótlant alább, hanem te is hülyeséget beszéltél, kösz, hogy emlékeztetsz :)
DB -
#5128 Jo akkor hazudtam, te meg elj a kicsi alomvilagodban, amiben csepp valosag nincs a tenyekrol.
Majd egyszer rajosz, hogy a realitas sokkal fontosabbb az elfogultsagnal.
-
#5127 Mit hazudott ?
Leirta, hogy egyre kevesebben vannak és most általában fő játékidőben maximum 50 játékos található Breeben.
Sajnos ez teljes mértékben igaz.
A stílusokról meg vitázhatsz, ha máshogy már nem megy, de a te stílusod sokkal bunkóbb, mert a valóság elkendőzése miatt mást lehazugozol.
Az biztos hogy jómodorból felvoltál mentve.
A vitához még csak annyit, mint játékos tisztában vagyok vele, hogy mennyien vannak a szervereken és azt kell mondanom, hogy nagyon kevesen.
Alig lézengenek a szervereiken a világhoz mérten, ami elszomorító egy olyan rajongónak, mint amilyen például én vagyok.
-
#5126 Remélem, én is ilyen bölcs és kulturált leszek ennyi idős koromra :)
Nem hazudik mindenki, sőt. Egyes egyedül te hazudtál orbitálisat a LOTRO népességéről a Snowbourn szerveren, amire rámutattam, és be is bizonyítottam. Nyilván azt hiszed, a megnyerő stílusod miatt majd neked hisznek -- pedig semmi mást nem kéne tenned, hanem szépen belépni Snowbournra, és csinálni egy shotot.
Nem megy? De kár :) a sánta kutya már messze jár! :)
DB -
#5125 Eloszor is az egybol latszik, hogy gyerekszobad nem volt es szerinted mindenki hazudik.
Erolkodhetsz ott a kep es bekaphatod, ha tetszik hanem.
Aztan nevezhetsz is hazugnak, nem erdekel. Kellemetlen az igazsag ami nem tetszik szamodra mi ? Mindent megprobalsz, hogy a kedvenc jatekod agoniajatol megvedd. Persze ettol meg a kicsi alomvilagodtol elteroen a valosag ez lesz. -
#5124 Hihetetlen jelenség vagy :)
Simán bebizonyítottam, hogy hazudsz (mit nem értesz a 85 emberen Bree-ben?) , erre még egyszer előhozod a nevetséges legnagyobb hazugságokat, egyetlen posztban!
"az egesz szerveren meg par szazan."
Hát ez kész... mint a sarokba szorított hörcsög, visszatámad :)
Viszlát este, tolom a screenshotokat a népességről :)
DB
(PS: a legóvatosabb becslők is minimum 150 ezer LOTRO előfizetővel számolnak - 200 ezer fölött volt bőven, az AOC miatt eshetett átmenetileg vissza. Az AOC fiaskó miatt jelenleg nagyon nagy a visszaáramlás mostanra.) Csak hogy legyen egy kis tény is a sok hülyeség után...
MMOGCHART -
#5123 Bemehetek, de teljesen felesleges, mert mint mar leirtam a tenyeket.
"Emlekszem arra a szep idokre, hogy Bree varostere teli volt emberekkel.
Most az egesz varosban van kb fo jatekidoben max 50 ember, az egesz szerveren meg par szazan."
"Jocskan ? Bent voltam tegnap Breeben. Ird es mond 8 azaz nyolc darab player volt a teruleten.
Ha ez a jocskan, akkor az nem sok."
Teljes mertekben a kepek is engem igazolnak, szal kar erolkodni.
Egyre kevesebben vannak es egyre unalmasabb a grind es ezt ugy tunik nem csak en irtam le, hanem utanam masok is.Ez egy kiemelt jatektol edeskeves par szaz illetve ezer jatekos nem fog csodat hozni.
Csak halkan megjegyyzem ebbol a vilagbol joval tobbet lehetett volna kihozni mint a WoWbol ennek ellenere ott van tobb mint 10 millio elofizeto, itt meg par ezer. Gondolom eleg marginalisak a kulonbsegek. -
#5122 Na, akkor jössz ma este Snowbournra screenshotozni?
DB -
#5121 Pont rossz helyre nyultal lame az Eve Onlinehez, ahol altalaban 30-38k aktiv jatekos van es ebbol a 3x resze alt. :D Szoval van kb igazabol 10-12k jatekos. Igaz Jitaban, Amarban, Motsuban 200-500 jatekos.
Raadasul sajat forumcime van, azert postolnak oda a jatekosok.
Szal az Eve nem tipikus tucatjatek a fiataloknak nem is tetszik altalaban, mert tul bonyolult szamukra. :D
-
seaedge #5120 Nuuuub :) Nem is kell Bree-ben lenni, hogy lekerdezd az ott levo jatekosokat.
Az meg, hogy mennyi a postszam az egyes jatekok itt levo topicajainal egyaltalan nem mervado. Az EVE-online topicjaban csak 2K post van aztan megis 35K+ user szokott online lenni, ugyhogy buktad ezt is. :) -
#5119 LOTRO tört szerver? Nem is hallottam róla :)
Játsszuk azt, hogy megbeszéljük, egyszerre csinálunk screenshotot a Snowbourn-on. Mondjuk 8-kor, 10-kor és éjfélkor, a crafting hall előtt állva. Benne vagy? Ezzel még megmentheted a szavahihetőséged :) Ha nemet mondasz.... akkor ennyi voltál :) Lehet bármelyik nap (szombat nekem nem jó egyedül)
Hiába fröcsögsz, nem veszem fel a stílusod... csak annyit állítok, hogy hazudsz, és erre van is eddig bizonyíték. De, mondom: javíthatsz, ha akarsz?
DB -
#5118 Johetsz 250 emberrel is, vagy 1200al az is keves lesz kicsi troll.
Egy ilyen jatekban ez edeskeves.
30 ember az altalad fo helynek titulalt rendszerben ? Rohogtesd mar ki magad. Egy szaros Quake 3 szerveren tobben vannak, pedig az nem is MMO.
Akkor meg mirol beszelunk ? -
#5117 A játék népszerűségét meg lehet nézni máshol is (kissé talán relevánsabb forrásokon mondjuk :)
MMORPG.COM
DB -
#5116 Ja es megvalami johetsz a 14es karival, de linkelhettem volna be par 50es karit, egyedul azert nem tettem mert ez egybol Breeben volt.
Ja es a shot kb tartott 1 secig, semmi varakozas, beleptem shot es kileptem, ennyibol allt az egesz. :D
Jah most johetsz azzal, hogy biztos tort szerveren voltam, azert voltak olyan kevesek, pedig pont az a szegyen hogy mas tortszervereken tobb player van mint a Lotr rendes szerverein :D -
#5115 Na, ezen most sokan fogják magukat halálra röhögni, köszönöm a nevükben is.
1. Bebizonyítottam, hogy ma hajnalban 85 ember volt Breeben.
2. Belinkeltél egy senki sem tudja, kitől és mikorról származó shotot Breeben 9 emberrel.
Mosakodj csak, szánalmas maradsz így is, úgy is :)
Aki játszik a LOTRO-val az pontosan tudja, mi a helyzet a játékon belül és csak kiröhög téged. Aki meg nem játszik, és érdekli a tényleges helyzet, bármikor ezer örömmel teszek fel további screenshotokat.
További jó erőlködést :)
DB -
#5114 En nem te vagyok hogy az egesz Kingshipedet odahivjad, hogy legyen eleg jatekos a shotra oreg.
Te vagy aki a masik szavahihetoseget ketsegbe vonta, most meg terelsz,amikor beshotolta valaki. De majd idot is fogok legkozelebb mutatni, hogy megjobban beegj.
Szal ne terelgess kicsi troll, mert ezt elbuktad. Eleg ha megnezi az ember az itteni forumokat es rajon mennyire aktivak a jatekosok, ami huen tukrozi, hogy mennyire nepszeru a jatek es ezaltal, mennyien jatszanak.
Itt van hogy 5 napig nem ir be senki vagy napjaban 3-4 beiras szuletik. (Kiveve most, hogy en irok ide es felvagy haborodva ezert visszairtal :D)
De ha megnezed azokat az MMO forumokat amelyik szervereken zajlik az elet, mint pl WoW mindjart mas a helyzet. (Nem mitha jobb lenne a jatek, viszont nem is 5k hozzaszolas van ossz-vissz benne)
Csak a nagyon szemellenzovel rendelkezo vagy vak emberek nem veszik eszre, hogy ha nem talalnak ki valamit akkor ugyanugy halalra van itelve meltatlanul egy ilyen fantasztikus hatterrel rendelkezo vilag, ugyanugy mint pl a Star War Galaxies.
Mar pedig erre csak a rendes PvP lenne a megoldas nem holmi nevetseges Monster play, mert a mostani jatekstilus az szanalmasan unalmas, hiaba a remek vilag es a sok rajongo.
-
#5113 Továbbra is égbekiáltó hazugság a "8-9 ember a Snowbournon főjátékidőben."
Jakuza BS-master barátunk betett egy kb. hajnali 6kor lőtt shotot. Kíváncsi vagyok meddig kellett várnia, mire a csak 9 ember összejött... :)
(és abba még bele se kötöttem, hogy egy 14-es (!) szintű karakterrel bizonyára fantasztikusan látja, hogy milyen a populáció pl. Angmarban... lol. De a duma, az megy nagyon :)
Szerk: ja és a karakterlap diszkréten le is van takarva... érdekes, érdekes... :P
DB -
seaedge #5112 200-300 jatekos mi? Hasadra utottel? A lista csak 100-at tud listazni.
-
#5111 Talán vess egy pillantást a screenshotomra. Hétköznap éjfélkor is közel 100 ember volt Bree-ben.
"üres"... lol.
A PVP egyébként sokkal kevesebb játékos kedvenc stílusa, mint sokan hiszik...
DB -
#5110 Se dátum, se időpont a screenshotodon (szemben az enyémekkel). Mikor lett ez lőve, gondolom valamikor reggel 7 (tehát a postod) előtt valamikor.... twistmaster.
(ugyebár 85 fő van az én shotom, ma hajnalban, 00 óra 12 perckor).
DB -
#5109 Snowbourn -
seaedge #5108 Es ezt a kepet melyik szerveren lotted? -
#5107 Bizony alig vannak bent a szervereken sajnos.
Tapasztalatbol tudom, mert én már a zárt bétánál is játszottam.
Ha csak Breet vesszük alapul, ott régen mindig két-háromszáz játékos volt jelen. Most alig vannak és nem csak ott máshol is alig.
De már nyár előtt is igy volt, tehát még csak nem is a szünidő számlájára irható. Sőt, azt kell mondjam pont ilyenkor szokott megemelkedni a játékosok száma, mint minden más MMOban ahol játszom.
Igazából nem is csodálkozom ezen, mert ezzel a játékstílussal ez várható is volt. A tápolást elöbb vagy utóbb mindenki megunja és nincsen igazi PVP ami kirántana őket a monoton, unalmas grindelésből, farmolásból. -
#5106 Miert ki szemelyeskedik ? Ja ertem az volt a szemelyeskedes, hogy hazugnsak titulalt. Vagy ott nem sszollaltal meg ? Fene se tudja mar. -
#5105 Ne személyeskedjünk. -
#5104 Mar sry de pont ez arulja el, hogy biza bullshit ez a jatekos szam.
A kepeiden pont annyi jatekosszam van, ahogy mondtam fojatekidoben.
De en is csinaltam neked egy kepet azt lass csodat este 6 orakor mi volt a helyzet.
Eleg rohelyes ugy gondolom, ha tetszik neked, ha nem. Elarulja egyertelmuen, hogy vegetal a jatek. Ja es meg valami mindegy, hogy tracker mennyi jatekost tud megjeleniteni, ugyanis alul szammal kiirja, hogy hogy hany jatekos van ott.
Ja es ennyit a hazugsagrol kisbaratom. Szal biztosan leesett a monitorod megint, te szanalmas troll. :D
-
#5103 na erről beszéltem :D