The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pari
Annak megfelel aki csak ki akarja probalni,hogy erdemes e befektetnie:)

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Ezt nem értem kiléptem majd vissza és most jó

Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion

Folyamat general errort ir játék közben és a barát listámról is eltünt mindenki! Nem tudjátok mi lehet a hiba?? :S

Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion

Szaruman
Kiírtam csüt 18h kezdettel a fórumra, majd meglátjuk, h hányan jelentkeznek. Sztem a mi részünkrõl egy 10-15 ember jön, esetleg még 1-2 ismerõs (eseldáék:P).

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

DonnieBrasco
Ezt azért fontos, hogy közölted, valószínûleg kevésbé lesz kapós így, hiszen innen gyak. mindenki az EU szervereken nyomul... elég magányos leszel.

DB

A ti kung-futok nem erõs!

Pari
ja US verzio.

Pari
Udv, van egy 10 napos mar reggelt trial accom.(Aze nem kuldtem el Szaruman-nak,mert mar reggelt)
Akit erdekel irjon privibe...ofc free!)

nekem az is jómajd ha holnap belépek megkérdezem a többieket is!
mi hétközben többen szoktunk online lenni de majd meglátjuk!
Szaruman
Nem tudom, vmelyik hétvégi napra gondoltam, majd kiírom a fórumunkra.

Jó ötlet RP jó is lenne ha tudnátok sokan jönni mert szinte mindig minden a szörnyeké és mi inkább várat foglalnánk egyébként is szörnybõl mindig nagyon sok van bent!Ha tudsz beszélj valamelyik officerünkel és mondd meg neki hogy irja ki Messege of the Dayb hogy mennénk!
Csütörtök este megfelel Callidus?
Szaruman
Ez a feladatuk, szó nincs arról, h örülni kell ennek. És igen, nem csak nekem nem tetszett, h 1.5 óra után annyit tudott mondani, h sry, this is a new bug. Nem õt hibáztatom, mivel tényleg korrekt volt, inkább a helyzet volt szánalmas.

Bizony, emléxem Deusexre is.
Spartac a karim neve, dwarf guardian, lvl 42, a Laurelinen vagyok. Annyiban nem bánom, hogy nagy a nyugi, de annyiban igen, hogy kevés a magyar. És mégis könnyebb a kommunikáció, megbeszélés, szervezkedés stb. anyanyelven. NÉha üvöltök egyet regionalba, hogy "magyarok?" és talán jöb egy tell, a héten jött is egy, így összesen velem együtt 5 emberrõl tudok. Ha lenne ehetõség már mennék másik magyarkalta szerverre, de ha minden igaz ez még amcsi megoldás csak, sebaj addig tolom a karit :) de annyi idõm meg nics, hogy altokat kezdjek, illetve más szerveren is indítsak karit.
sokoo
Öregem, örülj neki, hogy a GM ott ugrált nektek ennyi ideig. Egyetlen más játékra se emlékszem, amiben a GM akár csak hasonló módon megpróbált volna segíteni! Ha ez elveszi a kedved a játéktól, az nem a GM-et minõsíti, hanem téged. Csak az nem követ el hibát, aki nem dolgozik!

This is the beginning of the end.

Köszönöm a segitséget:)
Na gémerek, 5 perc és kiderül, hogy hajlandó e elindulni a LOTRO a 64 bites Vista alat....kicsit izgulok... :) :) :)

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Szaruman
Ok, meglesz 24 órán belül:)

KBB
Szia!

A www.gamersloot.net -en megtudod venni a játékot online.
Fizethetsz paypal-al vagy közvetlen bankártyával is. 9 e forint körül megúszod. CSAK CD KULCSOT kapsz(de azt kb 20 percen belül), amivel utána tudod regelni az accot, tehát dobozt NEM FOGSZ kapni. Fileplanet.com -ról letudod tölteni a kliens-t.
Megbizható cég (gamersloot.net), ott vettem anno több példány WoW-ot/BC-t és azóta több példány LOTRO-t is.

Szaruman:
Ha gondolod a FAQ 5-ös pontjához esetleg hozzáadhatnád ezt a lehetõséget mint vásárlási alternatívát.

http://parallelorealms.blogspot.com

Sziasztok!Ma meg akartam venni a játékot de sajnos csak feltöltõkártya volt.Azt szeretném megkérdezni,hogy neten hol tudom megvenni az accot és letölteni a klienst.Válaszokat elõre is köszönöm!További szép estét mindenkinek!
Szaruman
Hm, össze lehetne egyeztetni, h akkor a Callidus is bemegy. Gondolom ti MPkkel mennétek, mi nagyjából már tudunk menni egy 10-15 fõs freep csapattal. Nem lenne rossz ötlet, össze lehetne hozni.

Sziasztok! Mint a LEOH os tagok tudják hogy vasárnap voltunk MP-zni nagyon jó volt csak kicsit kevesen voltunk! Megbeszéltük a többiekel akik voltak hogy valamikor jó lenne egy nagyobb szabású Monster Playet összehozni mert ugy igy mindenki eggyütt tudna egy nagyott játszani nem ugy mint az instáknál!Én csak csütörtökön a szerver restart után tudok csak jönni játszani ezért arra kérem a LEOH guild officereit illetve a Vezirt hogy ha teheti irja ki Message of the Daybe hogy mondjuuk csütörtök este mennénk megint és mindenkit szivesen látunk!
Részletek beszéljétek meg guild chaten

Na csütörtökön jövvök addig is mindenkinek jó játékot!
Mélységes tisztelettel: Eredan lvl 39 capt
Szaruman
Ja, mondták a többiek is, h blizz ilyen. Itt tényleg nem a gm volt a hibás, csak zavaró, h 1.5 óra elment a semmire, illetve mégiscsak 6 ember játéka baszódott el...

KBB
Hali!

Ezt Blizzes GM-ek 2 percben lerendezték volna közölvén, hogy nincs megoldásuk, vagy csak egyszeruen nem kontaktolnak veled vagy kivágnak játékból és mikor újra logolsz ott a sablon levél a postaládádban miszerint épp offline voltál miközben a GM kapcsolatba akart lépni veled :D

Szóval ahoz képest ez itt a lelkét kitette értetek sztem és bugok bármilyen programban lehetnek.

KBB
Jaja, nekem is. Deusex-re emléxel? Õ is tolja LOTRO-t :) Milyen néven vagy, server?

KBB
Szia!

fileplanet.com
és #3741-es hozzászólás.

Biza, SoR, Tisen stb. :) most meg lotro, kicsit jobban bejön ;)
Szaruman
Story: Helchgam CDben, mikor odamentünk, az oszlopon átestünk. Ok, 2en instant bele a vízbe, akkor wipe, és kezdjük elõröl. Odamentünk másodszorra, utána az oszlopot be se húzta, csáp nem jelent meg. Hítuk GMet, szart se tudott csinálni, majd kb 1 óra után bejelentette, h sry, ez egy új bug. A GMmel való beszélgetésem alant olvasható. Az ilyen igazán el tudja venni az ember kedvét az egésztõl.

Thorog Reborn?:)

Szaruman
Hamarosan érdekes képeket fogok postolni.

Sõt! Nagyon várjuk :)

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Várjuk :)

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

AUG 21!!!!!

Enhanced User Interface - ezt ezelõtt is ígérték, remélem most tényleg megkapjuk:)

A képeket is csekkoljátok!

Sziasztok!Meg szeretném kérdezni hogy honnan tudnám letölteni a játék kliensét letölteni és ezután cd kulcsot vásárolni hozzá?Válaszotokat elõre is köszönöm!
További szép napot mindenkinek!<#wink>
Szaruman
Csodálkoztam volna, ha eselda nincs a képen:)

Ma javítottunk, 6an foglaltunk TR-t és LC-t:)

KBB
Még a SoR-ban?:) Tisen zászlaja alatt?:) Azaz, WoW-oztam, csak beleuntam már keményen :)

Ismerõs a Zakarian karinév, wowban is volt egy ilyen nevû gildtársam, te vagy az? :D én ott Satanicus voltam. Egykor, a boldog békeidõkben :D
KBB
Akinek lenne kedve ma este Book 1 Chapter 11-hez, az jelezze priviben (Zakarian) ingame. Olyan 7 körül kezdenénk.

Pari
ohh anyam,borogass

Pari
minka=minap....

Pari
Udv Mindenkinek,

A minak kaptam a vnboards-rol egy buddykeyt, és az erdekelne,hogy hogy nez ki egy idealis setup/farm grp Lotro-ba?
Es milyen classokbol van leginkabb hiany?

Én is eladnám az accot, van 1 hónap, sõt több is valamivel.
lvl20-as hunter, és 10 körüli champion és captain. Sõt egy 7-es guardian :)

6K, akit érdekel PM
Felteszem akkor már nincs aktív napod, így viszont olcsóbban kell adnod, ha elszeretnéd passzolni, ti. 9kért megveszi vki, aztán vesz hozzá egy 8k-s gamecardot is, úgy már 17k. Szal sztem vagy add olcsóbban, vagy vegyél bele napokat:)

Hi all

Azért írok , mert megvettem a lotrot , kb 2 hónapja , de már meguntam :S És hát miért porosodjon itt a polcon... El szeretném adni az accom , dobozostúl , mindennel együtt , a Doboz kitünõ állapotban van :) Az ilyenekrer vigyázok , sajna a karim csak 17 es ... De ígyis megéri , mert eladnám 9-ért , boltba meg megveszed 13 -ért , és nincs semmi :D Elõre sry , ha ide ilyet nem szabadna írni, akkkor elõre is elnézést all :) És töröljétek a hsz-t :)

Bye

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

Ez nagyon brutal :D remélem eccer énis eljutok eddig :)

szép sapi:)

Az a baj, hogy túl sok 50-esünk van, és nem fértem be az elsõ partyba <#kacsint>

LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter

Szaruman
Lementünk Carn Dumbe<#vigyor2>

És a drop:

Remélem, h jók a linkek:)

Hehe, egy csodás terv segítségével, Eselda vezetésével 8-an(!!) bevettük TR-t:DD Creepek csak pislogtak:D Amint megkapom a screenie-ket, ki is rakom^^

Hát megunni énsem tudom, nekem sokkal szinesebbnek és élõbbnek hat mint a WoW. tetszik nagyon :) és pediglen még nagyobb csatát nemis láttam... de majd ha beilleszkedem talán lesz benne részem :D

DonnieBrasco
PVMP-t még ki sem próbáltam. Soha. (!)
A chicken playt várom :))

DB

A ti kung-futok nem erõs!