10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#5102 És végül a habostorta:
Bree, népesség hajnali 00 óra 12 perckor egy hétköznapon (Snowbourn szerver)
Hogy is teccett mondani? "Jocskan ? Bent voltam tegnap Breeben. Ird es mond 8 azaz nyolc darab player volt a teruleten.
Ha ez a jocskan, akkor az nem sok."
Szóval akkor ki a BS-kirááály? :)
További szép álmokat :)
DB -
#5101 Tényleg nem alázás a célom, de rászűrtem csak a 40 felettiekre, most így 6 perccel éjfél után (figyeld az órát jobb felül!).
40 felettiek
Igen, 18 fő (20 volt, de kettő a shot lövése előtt portolt éppen... mennek aludni a legények :)
Holnap, ha lesz egy kis időm, lövök pár Bree-s képet is, OK?
DB
-
#5100 Bizony, bullshiteltél csúnya nagyot ismét.
A kedvedért beléptem PONT most, és megnéztem Esteldint. Sajnos a tracker csak 29 főt tud max megjeleníteni. Azért még ennyi fő sem lenne rossz, egy hétköznap éjfélkor....
A 8 embered Bree-ben volt akkora hazugság, hogy majdnem leesett a monitor. Ja és most akkor játszol, vagy mégsem? Figyelni kéne az ellentmondásokat, ha már hazudozgat az ember felalá!
DB -
#5099 Jol mondod, ez az egesz egy bullshit igy. :D -
hunbalee #5098 hali
tegnap tettem fel a trial kiszeretném probálni mien a gém
meik szeron érdemes játszani ???
röviden mit érdemes csinálni vki leirná
mert ha teccik a gém és sokan jáccák megvenném
thx előre is -
#5097 Ez sima BullShit, mégpedig NAGYbetűvel :)
Ma hazamegyek, és csekkolok egyet... mondjuk 8kor és mondjuk 11kor :)
Lehet screenshot is, ha kell?
DB -
#5096 Ja, Bree-ben is sokan vannak, de mióta Esteldinban van bank is (a superior workbench mellett), azóta ott konstant a tumultus. Múlt héten szerdán este fél 12-kor 40-en voltak csak Esteldinben....
Bree már nem annyira legfőbb HUB, mint mikor még alacsonyabb szintűek voltak a népek. Bár... rengeteg az újonc most is, sokan csalódtak az AoC-ban :)
DB -
#5095 Már bocs, de ez marhaság (hogy Snowbourn ne lenne tömve).
Az elmúlt 2 napban vittem végig a Book 7 és 8-at. Mindannyiszor amikor csoportok kellett toborozni, perceken belül megvolt a banda. Tegnap este Book8 Chapter 5-re nem egészen 3 perc alatt összejöttünk.
Folyamatosan mindenhol tele van emberrel, persze a 20 feletti részeken inkább, azaz Bree-től főleg (Esteldin, Evendim, Rivendell, Garth Fortnír vannak nagyon tele).
DB -
Robcuskilla #5094 ezt én sem értem, biztos ironforge-ban mászkáltak :) amit nem értek, mert ez csecsébb game - véleményem szerint, de ízlések és pofonok :) -
#5093 én annyira nem csodálkozom ezen itt a nyár balcsi ,tengerpart a bulik, a piák és a nők társaságában én is szívesebben töltöm a szabadidőmet mint a gép előtt:P -
Ewron #5092 Most néztem meg, szombat ebédidő környékén 60 ember van Breeben. -
Lerstal #5091 de fel van telepitve a legujbba .net framework... 3.5 verzio, amit a lotro kér az régebbi... :S -
#5090 Jocskan ? Bent voltam tegnap Breeben. Ird es mond 8 azaz nyolc darab player volt a teruleten.
Ha ez a jocskan, akkor az nem sok. -
#5089 Microsoft .NET framework, valoszinuleg nincs telepitve es azert nyavajog. -
#5088 1értelmü -
Lerstal #5087 sziasztok. nemrég C: formatálás volt és a lotro fen maradt a D:-n... csak az a gond h patchelnem kéne és olyan hibát kapok mikor az iknora kattintok h kéne valami .NET 1.1.4322 verzio... nos letöltöttem és felraktam a 3.5 BETA-t (alapbol erre irányitott át, mert ez a legujabb) és még mindig ugyanzt irja és nem megy...
szerintetek pontosan az 1.1.4322 kell? mert azt nem engedte letölteni, mi lehet a baj? talán reinstall? -
Ewron #5086 Tegnap este csak a PVP területen TR-nél 3 freep raid csépelt 2 creep raidet. Úgyhogy azért még vannak bőven játékosok. Jönnek vissza az emberek AoC-ből. -
#5085 hát a ahol látod kik vannak online csak beírod hogy 1-50 és egyenként megszámolod :P :D neked magyarázzam? :D -
Henty #5084 Hol a rákfenében lehet megnézni mennyien vannak online?
-
#5083 hát ez a pár százas igen vitatkoznék a múlt héten este hétköznap csak 1300 körül voltak a serveren megnéztem, saját vélemény igen elég kontenthiányos a gama, de van bőven mit csinálni és ha nem arra més hogy meg legyen a ful szeted hanem hogy minden küldit megcsinálj és minden deedet reput stb akkor kilehet tolni a köv bookok megjelenéséig, csak az a legjobb ha nem egyedül csinálod mert akkor tényleg pik pak beleunsz ...... -
#5082 Igen magyar ido szerint ha minden igaz 14 oratol uzemelnek ujra. -
Cybergamer #5081 ja sry mar latom a hirben hogy most a szerverek offline...:D -
Cybergamer #5080 Hali!
Tegnap raktam fel a játékot es tokeletesen futott a free triallal, ma viszont a loginnal azt kapom hogy:
Login server error: System.Net.WebException: The request failed with HTTP status 403: Forbidden.
at System.Web.Services.Protocols.SoapHttpClientProtocol.ReadResponse
Valami otlet esetleg? tegnap meg semmi problema nem volt.
Koszi a segitseget -
#5079 Snowburn ugy all, hogy sehogy.
Paran lezengenek rajta es annyi.
Emlekszem arra a szep idokre, hogy Bree varostere teli volt emberekkel.
Most az egesz varosban van kb fo jatekidoben max 50 ember, az egesz szerveren meg par szazan.
Pedig fellehetne lenditeni jo kis PvP-vel az egeszet.De igy sajnos azt hiszem hosszutavon halalra van itelve.
-
Lerstal #5078 defigyelj, sztem inkább lotro mint AoC :) -
Lerstal #5077 hát sajnos :( pedig mászkálni, mmeg ölni nagyon jó volt amikor még toltam, a zenéje is nagyon tetszett :)
de mivel egyre kevesebben vannak :(( nemtudom h elöfizessek rá :S
Snowbourn hogy áll? -
#5076 Na igen ez a rakfeneje a LOTR-nek a gyenge PvP.
Egyszeruen nem is ertem miert nem csinaltak meg ezt rendesen, ha csak nem azert, hogy kesobb mint kiegeszitot kiadhassak a gonosz fajokkal.
Bar ez erosen ketes szerintem, mert a gonosz fajok altal uralt teruletek leteznek a jatekban, mint pl Angmar.
En a helyukben ezt mashogy oldottam volna meg, rendesen (nem a minigameben) jatszhato gonosz fajokkal, akik sajat terulteteket uralnak, amik elfoglalhatok es vica-versa.
Emiatt hagytam en is abba a jatekot, mert egy ido utan hihetetlenul unalmassa valt az egesz. Monjuk lathato is a forgalom a szervereken, egyre kevesebben vannak. -
Lerstal #5075 hát nekem nem voltam valami nagy szintű karim de tetszett. a wow jobban megfogott ,mert ott jobb a pvp rendszer és több insta van és sztem izgalmasabb is az egész, a lotro meg inkább a pve-re megy.... szal maradtam a wownál. figyelj, ha nekeed nem teccik a wow, sztem lotrozz.
jó története van, nagyon szép tájak :)amugy a lotrot meguntam mert nekem unalmas volt kicsit.
de lehet h egyszer ujrakezdem. -
#5074 Én pl azért, mert contenthiányos (volt fél éve), egy idő után unalmas volt kb 1-2 instát farmolni. És egy alapvetően elcseszett pvp rendszer van benne. -
gta04 #5073 Már nemjátszol a Lotro-val, ha nem akkor miért? -
Lerstal #5072 lotro.... aoc=crap
lotro val toltam egy ideig és sztem nagyon jó érdemes megvenni:) -
gta04 #5071 Hi!
Csak a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy mennyire jó a játék, és hogy mennyire lehet vele hosszútávon jól elszórakozni, csak mert megvettem a WoW-ot is és nemnagyon jött be és ha akarok még1-et venni akkor már megkérdezek olyat/olyanokat akik játszottak vele :) (Ugyan ezt az Age of Conan fórumába is leírtam, mert ez a 2 játék az ami szóbajöhet nálam) -
#5070 Srácok nemtudjátok mitő lehet h egyes százalékoknál megál a patchelés? egyszer már felpatcheltem 264%-ig de ott megállt, ujraindítottam és azota más százalékoknál is beáll... -
mrton #5069 üdv!
egy guardian és egy lore-master szereplővel lehetne esetleg csatlakozni vmelyik magyar kinshiphez? ma kezdtem el ugyh még nem vagyok vmi top de szivesen csatlakoznék -
#5068 nem akarok hülyeséget mondani de szerintem próbáld ki lvl15-20 ig mindet és azzal játsz amelyik neked tetszik ne pedig azzal amit javasolnak, mindegyiknek megvan a maga előnye hátránya szépsége, de ezt csak magad tapasztalhatod ki -
exoterm #5067 hehe, rendesen kihalt a fórum -
exoterm #5066 melyik kasztal lehet a legjobban szolozni? -
garke #5065 Hello!!
Tudtok segiteni??
Ha az örökös elöfizetést akarom akkor azt hogy kell pontossan?
És ezt csak bankkártyával lehet?
Elöre is köszi! -
mrton #5064 üdv
merre lehet venni lifetime accountos cuccot? vagy előbb meg kell venni a játékot és akkor utána tudom aktiválni? mert igazából a bankkártyás dolgot akarom megkerülni azért akarok venni inkább. illetve most le van töltve a trial miatt. kell vennem ujat vagy ha van kártya akkor frankó e igy? -
Reyes #5063 "Jah,Clan-t keresek!"
Banner alatt FAQ, vagy a fansite.