The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok ma este meg akarjuk csinálni a teljes book4et! Minden érdeklõdõt szivesen várunk jeletkezni ingame Eredan, de csak estefele leszek fönt szintkorlát kb 37+
Na Sziasztok
hát igen, én is azon mosolygok, hogy jóformán így sem ismerem még teljesen a játékot, aztán már itt a köv. kieg repukkal, hatszor komplexebb pvmpvel, és még sorolhatnám😊

DonnieBrasco
Secperc alatt 10-es, majd 15-ös leszel, onnantól majd fokozatosan lassul a dolog... de én pl. képtelen vagyok megunni. Meg jön is az aktuális kiegészítés, mire visszajövök nyaralásból már meg is lesz 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

Há igyekszem 😊 LVL 6 os Dwarf Guardiannal nyomulok 😊

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

DonnieBrasco
Szerintem te rögtön 50-esként, tapasztaltan kezdted 😛

DB

Szaruman
Az nem baj, mi is elkezdtük valahol😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Köszönöm, megpróbálok beilleszkedni 😊 bár még kezdõ vagyok 😞

okés, köszi. ma megpróbálom...😊

Meara Tinubiel lvl 46 Hunter Laurelin server - Giliath ( http://gportal.hu/portal/giliath/ )

hunter trainernél lehet venni medvecsapdát. Ugyanúgy mûködik, mint a csapdás skill (az is sárga alapos, csak asszem egy csapdába szorult láb a jele), amit kaptál, csak harc közben is bármikor le tudod rakni.
A 'sárgalapbanfarkas' skill pedig egy ordítás, amitõl megijed az állat.

Szia,
medve csapdát hol lehet venni, és hogy kell használni. Az nem ugyan olyan mint a "sárgaalapbanfarkas skill"??

Meara Tinubiel lvl 46 Hunter Laurelin server - Giliath ( http://gportal.hu/portal/giliath/ )

Igen az 😊
nálam az volt a baj, hogy mindig az elit wargot meg kísérõjét nyírtam ki elõszõr, addigra meg oda ért a nõhöz a többi és kinyírták 😞 meg próbáltam fordítva is, hogy a másik falkát nyírtam ki, de akkor meg az elit ölte meg a nõt. Az a baj, hogy nem nagyon értek angolúl, így nem nagyon tudom melyik skill mire jó...😞 nem is tudom hogy jutottam el a 35ös szintig :S...

Ahoi, sajna a költözõsdi valóban amcsi találmány még, ha lesz egyszer infód az eu-sról, majd azt is linkeld be légy szíves, vagy a fakkba is be lehet írni mitnt tudnivalót. Thx<#vigyor2>
veszel medvecsapdát, nénivel beszélsz, felfutsz a házak közt középen, aztán skilltrap, concentration. Ha 2-nél több jön rád, akkor medvecsapdázol. Jah, és eltudsz egyet ijeszteni is a sárgaalapbanfarkas skillel😊

PTW
az ugye amikor a falura támadó wargokat kell lenyomni?!

valóban elég nehéz, nemtom, hog yigazából van e trükkje de én úgy csináltam hogy amint az akció elindult rohantam fel az erdõbe ahonnan jönnek megpróbáltam leválasztani egy-kettõt a falkából azokat gyorsan megöltem majd a további addok és aztán a bos. kb 3. próbálkozásra amikor már tudtam, hoygan kell idõzíteni és egy két athelas lötty segítségével még azelõtt letudtam gyilkolni az egész falkát mielõtt a falu közelébe értek volna

Szaruman
A 2 legnagyobb magyar társaság:

Egyik magyar guild
Másik magyar guild

Ottvagyok 😊 de még kezdõ vagyok MMORPG-ben , WoW-al is csak 3 napot játszottam 😊 Szal van még mit tanulnom 😞

Ájemjorbadigard
Sziasztok,

35-ös Hunter karakterem van, most játszok életemben 2szor MMORPG játékkal (az elsõ a Vanguard 😞 ), és lenne egy kérdésem:
"A Hunter's Charge" fedõnevû class (30as) küldit egyszerûen nem tudom megcsinálni. Biztos van valami technikája, de eddig még nem jöttem rá. Tud valaki segíteni ebben?

Üdv:

Meara

2 kieggel odébb meg Orc Shaman😊

Öcsém, ez a negyedévente friss tartalom igencsak elõnyére válhat a játéknak!

Itt vannak a legfrissebb infók a ládákról:

Monsterplay update

Szaruman
Menj a snowbournre, és fogsz😛

Ma énis csatlakoztam a játékhoz 😊 remélem találok ungarise emberkéket 😊

Ti mit hallottatok a köv contentápdét(b10) utáni GV-ládákról?

Mondtak olyat, hogy lesz 25 és 50 tokenes kulcs/láda is, és ezekbõl már epic páncéldarab is hullhat. Állítólag rengetegen betáraztak már 300+ tokent, hogy biztosra menjenek.
Egyébrõl tudtok?

Szaruman
Semmi.

írjatok, ha van valami infó!!?? <#circling>

LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter

Kicsit sokan updatelhetnek most. 😊

Ne fürgyéé le

Szaruman
Sosem mondták, h 1 után lesz.

Tudom de azt mondták 1 után már jó lessz ezért fura!
csütörtök van

Ma este 7kor indulunk Fornostba szinthatár kb 37+ aki akar jönni irjon ingame Anorasnak vagy nekem de és csak 6 után leszek addig is jó játékot!
Nekem sem megy ugyan ezt irja ki remélem estére jó lessz mert mennénk fornostba!
genRob
Hali!
Update program nem akarja csinálni amit kellene neki. 404est ír ki. Nektek megy rendesen?

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Szaruman
Most vagy én állítottam be szarul az operát, vagy mindkét oldal szar...

Az elsõ oldal már nem nagyon mûködik, én régebben olvastam, de nekem úgy tûnt, hogy aki írja, az nem szereti a játékot...

LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter

DonnieBrasco
Szerintem sem volt semmi pejoratív abban amit írtál, csak sajna a fórumokon mindenki mindeféleképpen félreért mindent 😊 és ezért extraóvatosan és pontosan kell fogalmazni.

Amúgy meg találtam 2 magyar lotro oldalt!
Lotro magyar fansite 1
Lotro magyar fanklub

A második elég bénácska... az elsõt meg mintha összesen 1 ember csinálná + nézegetné. De legalább vannak! 😊

DB

Lilithn
Én nem fikáztam semmit, csak annyit mondtam, hogy érdekes.
Actually bizonyos szempontjaikkal még egyet is értek.
Vezír engem nem kell kioktatnod.

I can eat death like nobody\'s business.

Eladnám az accountomat, rajta egy 20-as hunter, 10-es champion, captain és 7-es guardian. ha valakit érdekel, PM. Nagyon áron alul ofc.
Sziasztok!

Ha valakinek esetleg kellene a B8, akkor szóljon, jó lenne összehozni rá egy csapatot (Snowbourn).

Hi all!

Lili!

Azt hiszem ezt a témát már lezártuk, ne kezdjük elõrõl. Mindegyik magyar guild békésen megfér egymás mellett, nem kell feszültséget szítani! <#boxer><#boxer> A többit pedig ingame majd megbeszélem Veled, kedves elfem! <#wave><#wave> <#circling><#circling>

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Srácok ha ennyire nem szeretitek a másik guildjét, akkor meg minek írkáltok egymásnak. Kezd komolyan szánalmas lenni ez az egész, hogy feljön valaki fórumozni és mást nem olvas azon kívül, hogy a 2 guild fikázza 1mást. Én Leoh-os létemre nem fikázom se a Callidust, se a többi guildet. Egy kicsit komolyodjunk meg és tartsuk tiszteletben a másikat. Ugyanúgy vonatkozzon ez Leoh guildre és a Callidusra egyaránt.

Ne fürgyéé le

Sztem totál korrekt mindkettõ, az új játékosok egyértelmûen el tudják dönteni, hogy hova szeretnének csatlakozni.
A DKP-t én is javasoltam a high-lvl contentekhez, és grat annak, aki vezeti😊)

Szaruman
Azért kiváncsi lennék a válaszára...

Ugye nem kezdjük el egymás guildszabályzatait fikázni?

Köszi!

Szaruman
Miért?

Koszi a tippet Szaruman, mukodik a hobbit stealth.
DonnieBrasco
Na, egyik kinship fórum se jön be a cégnél nekem (céges szûrõ miatt).
Remek 😞

DB

Lilithn
Nem semmi guildszabályzat.

I can eat death like nobody\'s business.

Szaruman
Fölraktam a FAQ-ba a fórumot. (Mielõtt megkérdezné vki, h mit csinálok itt ilyenkor, fölébredtem<#vigyor>)

Craft: SZOPÁÁÁÁÁS, HAHA, mindenkinek, aki még nem master crafter <#eplus2>. Az összetevõk már csak 4 pontot adnak. Ciki. Jó farmot<#hehe>

Némi info a craft változásokról:

itt