10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Blob
    Simán kivágtunk kellett a hely az új embereknek :D:D:D:D
  • DonnieBrasco
    Csináltam screenshotot Elrondról. Vagy 40 ember áll mellette :))

DB
  • Darkynt
    Lassan nekem is meglesz az a 4Gb. Ma farmoltam egy nagyon kicsit.. remélem megveszik :)
  • MC Hapci
    Holnap lesz a gépembe 4 giga ramocska :) remélem nem lesz baja már így a játéknak mert az egy giga kevésnek látszott. : )
  • DonnieBrasco
    ÚRisten, iszonyat tömeg van a játékban, nem lehet moccanni... Rivendellben 100+ 50-edik szintű rohangál felalá :) lement 10 FPS alá a játék!

Mindenki a LAGre panaszkodik :/ Ennyi embert még sosem láttam bent. Érdemes megnézni :)

DB
  • Walkyre
    Termeszetesen nem dobtuk ki, varunk vissza!
  • Darkynt
    elméletileg leszek ma. Mai napra beterveztem egy pár órás farmolást :) muszáj :(
  • MC Hapci
    Remélem ezt bóknak vehetjük :) Tudod még a kezdőknek a nagy lelkesedése bennünk van :) Darkynt priviben írd le hogy ma leszel-e este :) Én szokásosan csak este 9 től .. :S Elvileg ma már kijön a Book 14 :) Jeee :)
  • Kreeder44
    MC Hapci meg Darkynt viszi a fórumot ahogy látom :P Callidusosok ugye Uriels karim nem dobtátok ki??? tudom szó nélkül mentem el.... sajnos meg volt rá az okom... :S jöv hónapban visszatérnék hozzátok.
  • MC Hapci
    ÖLjél breenél a wst gate-től macikat meg ilyesmit és lotllj el tőle mindent, de ne jobb klikkes auto lootal mert az csak a pénzt szedi ki a többi értékesebb dolog ott marad. Egy óra alatt 100 silver :) Így van nekem 17-esen 324 silverem :)
  • Darkynt
    Soha többé Mp :) Be mentem egy raidbe és kb 2x-es túlerővel áltunk szemben.. nemtudom hány ember volt ott de ekkroa PvP-t még soha életemben nem láttam :D Az 1gb RAM ide nagyon de nagyon kevés, ilyen 40 mp-es szünetek...
    Ah ma farmolhatok a házra :P Valaki nem szánna meg egy kis pénzel ?:D vagy legalább egy tanáccsal hogy tudok 17-esen sok pénzt keresni :)
  • MC Hapci
    a mai nap is jó volt lotro földjén. Bocs Darkynt hogy úgy eltüntem ... Mikor vissza mentem mp-be akkor meg már ott sem voltál fenn ... :( :(

"Soha többet Barrows" :D
  • Darkynt
    igazad van, jók vagyunk így ketten :)
    Nagyon jó volt az ista, kár hogy ujra elkell mennem az öreg erdőbe :(
  • MC Hapci
    szerintem még korai a kinshiphez való csatlakozás:) Jók vagyunk egy ideig mi ketten :D Úgy is minden magyar már 50-es :DJó votl a tegnapi nap XDBook1 el végeztünk Darkynt-al...
  • DonnieBrasco
    "Last Enclave of Hope" a Snowbourn szerveren pl.

DB
  • Darkynt
    Tud valaki valami jó magyar kinshipet ahova felvennének ?:)
  • MC Hapci
    Oké akkor jól csinálom :) :) Az ilyen mmo-t szeretem aho la küldetésekkel fejlődik legjobban az emebr és ne ma henteléssel pl Lineage 2 ..... :) Szerintem nagyon jóh h berakták az instkat a küldikbe a story line küldikbe. :) Kezdem látni h télleg más mint a 3 betűs konkurens :)
  • DonnieBrasco
    Nem érdemes "húzni" sehogy. Inkább játszd kényelmesen, olvasd el a questeket, élvezd a sztori és a tájat. Hidd el, így is repülni fognak a szintek :)
    Az egész felfejlődés maga a játék, nem 50-es szinten kezdődik az élet :)

DB
  • MC Hapci
    kérdés a nagyoktól :) Szerintetek, hogy érdemes a legjobban húzni a karakter szintjét ? :)
  • Darkynt
    igen igen de a nagy sietségben elfelejtettelek felvenni barátnak :)
  • MC Hapci
    Gerbo a nevem a játékban. Velem találkoztál Combe fevágó tanyájánál.
  • Darkynt
    Hapci neked mi is a neved LotRO-ban ?
  • Blob
    akkor mehetnének akár gyalog is :D:D
  • Lorienel
    A lvl35-ös elvileg gyorsabb is mint a lvl25-ös.
  • Blob
    a bónusz aktív, ha a lóra gondolsz annyi a különbség a fémdobozos, és a régebbi közt hogy lvl35 helyett már lvl25 nél megszerezheted:P
  • MC Hapci
    megvolt az első lotro-s délutánom :) lvl 11 re sikeredett :)
  • Darkynt
    áá lanton eltudom játszani a keresztapa főcímdalát :D kegyetlen jó :D most minden embert ezel idegesítettem :)
  • DonnieBrasco
    Gyerekek. Ne keverjétek a Turbine-t (USA verzió) a Codemasters-essel!!!
    A kettő egymástól totál független. Ha EU verziót rendeltél, a codemastersnél tudsz csak regelni, és fordítva. A két verziót nem lehet egymásra telepíteni/patchelni stb.!

Remélem, azóta megoldódott :)

DB
  • MC Hapci
    jah téll oké időzavar... öszekevertem a hónapokat ... égés....
  • Szaruman
    Az kb pont 45 nap.
  • MC Hapci
    király doboz szerint 45 nap freegame járna erre... 09/01/08 kor mr vennem kell card-ot :D
  • MC Hapci
    http://www.mehq.net/dynmap/index.php?map=Breeland Ez dinamikus térkép minden fenn van ami kell :) kiválaszthatod h melyik földrészt nézd szal nem csak Breeland-os :)
  • Darkynt
    Én tegnap délben kezdtem el patchelni. Este 11-ig pachelte de nem nagyon akart menni, azután ujra telepítettem és már 1-re kész is volt :)
    Amugy mar lvl7 vagyok de mar elég nehéz küldetések vannak és már alig van kedvem egyedül fejlődni :D De már megtanultam fát vágni :) Valaki megtudná mondani hogy mikor mehetek majd istába és hova ?:) Esetleg tud vki olyan oldalt mondani ahol vannak térképek ? imadom a térképeket :D
  • MC Hapci
    jah jah az lesz az :9 csak még nem reggeltem be az aktivációs kódot sem kitudja meddig updatel a játék. Már egy jóh ideje megy :) Köszi a képet :)
  • Darkynt
    http://img257.imageshack.us/img257/9688/nvtelenkx7.jpg
    szerintem ez az
  • Darkynt
    nah ez az amire énse jöttem rá :D
  • MC Hapci
    igen jö negy noob kérdés... azt a bónusz hülyeséget majd hol kell aktiválni ugyan ott a codemasters acunt lapján belül vagy hol ?
  • MC Hapci
    az amextecnél csak postai utánvét van, most néztem meg.
  • MC Hapci
    GC-ot lehet venni a játék magyar országi forgalmazójától az amextec-től :) Szerintem ők is izélnek házhosz szálítást :) Köszi az infót a zenéről közben én is utána olvastam:) most már updatel a játék ami eltart egy ideig :D Deh azelőtt még a trialal nyomtam egy Sweet Dreams-et Breeben :)
  • Darkynt
    igen énis onnan vettem és szerintem csak ott érdemes.. hétfőn megrendelem kedden hozzák is :) Viszont GC-t nem lehet sehol se kapni szoval muszaly lesz csinalnom egy ilyen PayPalos számlát :)
    Vettem egy lantot és van egy progi ami a MIDI zenét átkonvertálja a játékba. Tehát pl a lanton eltudod játszani az összes számot. Én vmi country zenét nyomtam most Bree-ben :D Amugy ha játszok a lanton azt más is halja ? mert szerintem igen, mivel amikor elkezdtem játszani mindenki elhúzott a közelemből :(