10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Walkyre #5262 Kicsit hosszu lenne az egeszet leirni a lenyeg, hogy 2 class (burglar, guardian) tud direktbe inditani a tobbi class random tiggerelheti ki a fellowship Maneuvert. Alapba a kek powert tolt a zold moralt, piros direkt dmg, sarga meg dotot rak az ellenfelre. Az igazan eros combok ezek vegyesen mixelve, megfelelo sorrendbe. Adhat kis idore petet, moralt tolt, kozbe aoe dmgt tol stb.Bovebben lasd itt. -
Darkynt #5261 Valaki eltudná részletesen magyarázni ezeket a Fellowship skilleket ? -
MC Hapci #5260 van esetleg olyan játékos a fórumozók közül akik 20-25 szinten mocorognak és egyedül nyomulnak és szüksége lene egy kisseb szövetségre:) Jómagamra és Darkyntra gondoltam, mivel egyre nehezebben bánunk el kette a küdletésekkel :) :D Persze mi általában este vagyunk fenn legtöbször. Előre is köszi a jelentkezést:) -
Darkynt #5259 ok ok lassan megyek enis. Csak előtte van egy kis dolgom -
MC Hapci #5258 Darkynt hazatoltam a képem :) Szal felmegyek ha nem leszel fenn akkor megvárlak. Csáószmácsosz -
maniac001 #5257 valaki* -
maniac001 #5256 Hiúz??? Azt hittem hogy lvl4-en madár, 14-en medve van és annyi. A hiúz mit tud? És mi a szerepe insában egy LM-nek? Gondolom buff meg cc talán. Vagy dps-ként is megállja a helyét? Kicsit bővebben valami mesélhetne a LM-ről. -
#5255 LM imba szólózáshoz, a medve annyira nem de majd a hiúz akkor verhetetlen vagy na jó nem de imba :D -
Darkynt #5254 Azt a BookII -t ne is említsd többet :D Tegnap amikor beírtad félóráig egy helyben röhögtem saját magamon.... Nah de lassan vissza jön a szerver:) -
Reyes #5253 A LM az egyik legjobb solozásra:) -
maniac001 #5252 Hát komolyan nekem is meghoztátok a kedvem, lehet hogy a wow kiegészítőig én is visszamegyek LOTRO-zni. Van egy 14-es lore masterem. Később is jó ez a kaszt szólózásra is? A medve jól tankol? -
MC Hapci #5251 Minden nap közelebb visz minket a Mines of moria-hoz :) Remélem sikerül addig elérnem a szintet, hogy hamarbe evezhessek azokra a területekre amit majd a kieg. nyújt :) de ha nem is akkor is élvezem :) cSAk ma kiment a fejemből hogy csütörtökvan és "shut down" :D pedig direkt felkeltem korán . :D
"BOOK 11= BOOKII" XD XD -
Darkynt #5250 Nah vagyok. Bocs Hapci hogy nem jelentkeztem péntek óta de fesztiválon voltam és most józanodtam ki :) Grat a házadhoz ! (mázlista, most picit irigy vagyok :P ) -
Riccoro #5249 200000 Európában ha jól emklékszem -
Robcuskilla #5248 Hány gamer lehet összességében, meg lehet ezt nézni vhol? láttam mindenféle kimutatás szerűséget blabla... de az csak %-os lefedettség volt, ott mintha kissé kevés embert mutatna... ha ennek lehetne hinni. RÉszemről nincs jelentősége, mert tolom és tetszik, csak kíváncsiság. -
MC Hapci #5247 Köszi :) Deh most harcostársam Darkynt elveszett az éterben és már valahogy egyeüdl nem mennek ak üldetés teljesítések :D Már LoneLands-nál eléggé szövetségre kiépített küldik vannak, vagyis egyedül gázabbak mint az eddigi Bree vidékiek. Úgy hogy most egy két napja egyedül kóricártam céltalanul..:( remélem este már lesz mert ez a singly kalandozás :D Elszoktam tőle :)
Nah deh egy kicsit most felmegyek gamera aztán zenélek egy kis StarWars music-ot :D -
#5246 Köszi szépen h jöhetek még vissza hozzátok :) Hapci nem bántásbol írtam... szerintem ilyennek kell lenni egy jó játékosnak... nekem feldobtátok a hangulatom és meghoztátok a kedvem a játékhoz... újra :) remélem mösszefutok veletek középföldjén :) az erő legyen veletek.... hú ez valahogy nem illik ida XD -
#5245 Ahogy gondolod... de akkor mondj le a magyarokkal való együttjátszásról :(
DB -
TGArtist #5244 Szerintem US verzió lesz, mert arra van pénzem előfizetéssel együtt, nem szeretnék a havidíjazással szenvedni, pont ezt akartam elkerülni. Kár, hogy ennyivel drágább a Codemastersnél ... :( -
TGArtist #5243 Van, de a link halott. Meg nincs még 13ezrem az előfizetésre :( -
#5242 Előbb-utóbb csak feléled a codemasters shopja is :)
Asszem van már digitális letöltés is, nem?
DB -
TGArtist #5241 Öngyilkos leszek, komolyan. Levelezek a Turbine supporttól egy emberkével, aki elintézné nekem az US accot, ami mindössze 20 dolcsi, mivel Codemasters online shop meg van halva, és ott nem tudnék digitális letöltést rendelni. Oké, mondom nem baj, ha mást nem, megveszem 8 ezerrel többért boltban, és akkor lesz EU-s acc, nade most jön a csavar ... Így már nem 199 dollárba kerülne a lifetime subscription, hanem 149 angol fontba, ami átszámítva 13 ezer forinttal drágább ... lelövöm magam komolyan :( -
#5240 Egyértelműen EU-s verziót, már csak az időzóna miatt is - de szinte mind ott játszunk, a legtöbben a Snowbourn-on. Nézegesd a fansite-okat meg a FAQ-ot.
DB -
TGArtist #5239 Helló mindenkinek!
Én 4 napja kezdtem el LOTRO-zni, a triallal játszom, mert a WoW nem tetszett, és a Guild Wars sem. Mindkettőt eredetiben játszottam. A WoWot uncsinak találtam, a Guild Wars játékmenete bejött, de valami hiányzott a képi világból, valahogy nem jönnek be az euromanga-jellegtelenül összetákolt emberkék/tájak stb. Viszont a LOTRO teljesen letaglózott, hihetetlenül hangulatos, bár picit magányosnak érzem magam, mert nem sok emberrel találkoztam még, akikkel közösen kalandozhattunk volna. Most a Megyében vagyok, hobbit karaktert indítottam. Az a kérdésem, hogy szerintetek US verziót rendeljek, vagy EU-s verziót. Létezik valamilyen magyar közösség, akikkel együtt lehetne játszani? Ha igen, ők javarészt US szervereken vannak, vagy inkább EU-son.
Előre is köszönöm! -
Robcuskilla #5238 egyébként meg mindegy hányan vannak, amíg vannak annyian, hogy lehessen élveztesen jáccani, fellow-t találni... tőlem például 1 trillió ember is wowzhatna, akkor sem mennék oda vissza, mert számomra ez sokkal jobb game :) -
Riccoro #5237 Captain ,hogy tud másik playert summonálni? -
#5236 Sajnos passz :( de talán kintről is meg lehet még rendelni, elképzelhető, hogy úgy még olcsóbb is... most, hogy elég erős a forint!
DB -
#5235 Nincs szükség reklámra, már így is alig lehet moccanni sok helyen. Pár hét és normalizálódik persze.
A te stílusod viszont magárt beszél, kapsz is egy /ignore-t. Amúgy még hány nicked van? :)
DB -
silbor #5234 Sziasztok! Hol tudnám a gold edition-t megvenni most vasárnap? :) hol lehet kapni? Gondolom azt érdemes megvenni!? -
MC Hapci #5233 Meglett az első házam,majdnem 1 gold lett az ára. Tengetem az életem a nagy 20-as szinteken. Zsebemben csak 50 silver, hova mennyek uram isten? :D Ennyit tudok mondani a mai napról ... :)
-
MC Hapci #5232 szerintem épp ideje lezárni az elnéptelenedési históriákat...
ha utána olvasna az emebr tudná, hogy gyarapodik a játék. Ennyi kész :)
Mindenki inkább élvezze a játékot és segítsük egymást "gyerekek" :) -
#5231 furcsa de nem értek veled egyet, azért van annyi ember most egyhelyen mert ott keztődik a book, de amugy is szoktak enyien lenni szétszorva a serveren de nem tudom minek magyarázkodom ha ezt épp ésszel senki nem bírja megérteni, mit gondoltok 100-asával megyünk 1 qra? -
#5230 ez talán azért van mert új patch van, bereklámozták és visszajöttek megnézni? vegyél már vissza a nagy szavakból, leszakad a pofám attól amit itt művelsz már napok óta. így aztán nem csinálsz jó reklámot a játéknak, akárhogy ficánkolsz. -
Reyes #5229 Össze kell szedni 70000 fragmentet, utána lesz valami, ill. gondolom folytatódik a Book14. -
#5228 Sziasztok!
Vannak most közepes karakterek, 26 körül voltam mikor abbahagytam de elég sok mostanában a felesleges időm gondoltam visszalépek ha van még magyarok között pár hasonló karakter.
-
Shaper #5227 Most jött ki Book 14 és Rivendlle-ben kezdődik! :D -
#5226 Most van vmi event? -
#5225 Aki bármikor korábban elnéptelenedésről írt, simán hazudozott, de a legfinomabban szólva is orbitálisat "tévedett".
Tegnap legalább 300 ember rohangált csak Rivendellben, alig lehetett moccani a LAGtől...
DB -
MC Hapci #5224 ennyit azokról a híresztelésekről,, hogy néptelenedés van :D XD egy bizonyos npc-nél egyszerre 40 azért jól mutatja, hogy igen is vagyunk bőven :) -
Reyes #5223 Arra azért kiváncsi leszek, hogy ha meglesz a 70000 fragment, akkor mi fog történni. A Book 14 biztos folytatódni fog, mert a B14C7 azt írja, hogy segítsünk gyűjteni fragmenteket, illetve az event is akkor fog beindulni Angmarban szerintem (Amarthiel seregei megtámadják Aughaire-t, amit be kell védeni, ha sikerült 45 percen keresztül tartani, akkor a szobroknál folytatódik a harc Malenhad közepén, majd Carn Dum-ot kell betámadni...ha jól olvastam ki az angol szövegből:)).