10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Kyleee
    Ma sztem csak 9-re tudok jönni :| de a 14et ugyis elérem addigra =)
  • MC Hapci
    Megnéztem az ajánlott kinship honlapját meg ismertetőjét stb stb :) Barátságosnak látszik :)
  • MC Hapci
    Én addigra leszek 25- ös amikor Catan is :P Majd amikor ő elér a lone-land os q kig akkor folytatom én is :). Szal Hamarabb lesz pacid Darkynt mint nekem.... :( :D ( Irigyfej)
  • MC Hapci
    http://www.an-tec.hu/index.php?sid=88110c4d7ff677f3066ebbd378510d61 Íme a GC :) Csak az amextec megint nevet váltott ... XD

Rájöttél a Book 11 titkára ?XD
  • Kyleee
    Book 11 :DDD ezen menynit röhögtem :D
  • Kyleee
    Sehol sem találok GC-t... már olvastam gamesazr forumot is.. de ott is aztirják h szinte lehetetlen hozzájutni, sajna! Csak a bankkártyás megoldás a nyerő, de nicsn dombornyomott kártyám..szal szopi.. ha vki tudja h honnan lehetbe beszerezni kérem irjon, fontos...
    izgulok a jövömért :D
  • Darkynt
    A mai napot asszem en zartam a legjobban :)
    Nagyszerű lila lootok jöttek nekem az istában. Holnap erőt veszek és húzom a szammát felfele :( ilyen kis 10-es tetűket kell ölni de olyan ritka a drop :(
    Nah minél hamarabb legyél 25 és irány book 11 (xD)
    Hogyis volt az a vers Gerbo ?:D
  • Kyleee
    25is belefér^^ sőőőt

Jaja Hapci, jó volt, élveztem 13ason :DD muhahaha
  • Kyleee
    LvL 20-23 körüliek jellentkezzen nálam(Catan),Darkynt-nél vagy Gebro-nál itt a forumon. Snowburn srv-en...
  • MC Hapci
    Köszi a mai gamet ;) Jók vagyunk 3 -an :D B1 Cp11 azért sose gondotlam hogy megy majd 3-an :P Emlékszek mikor 6 os szöviben is alig ment ... XD és úgy is ketten kihaltunk pont mi ketten XD ccc... nah mind 1 ez így jó volt :9 önbizalom növelőnek jóh volt :) ;)
  • Kyleee
    nem találtam google-ben..de majd alaposabban megnézem...

Darkynt... nem tok 8-ra jönni, csak 8:30-45... remélem elolvasod^^
  • Blob
    pl http://www.users.hu/termekek/15444/PC+Lord+Of+The+Rings+Online+Gamecard

de ajánlom a googl-t
  • Kyleee
    huh.. msot jut eszembe.. lenne egy életbe vágó kérdésem ami biztositja számomra az életet(lotro)!

Hol tudok gamecardot venni? mert én amgát a játékot az 576-ban vete mde ott nics gc-jük! ':(
    Vlki help plz ,thnks!
  • DonnieBrasco
    A szerverek nincsenek magyarul szerintem.... (?).
    2014-ig van egyelőre licenszelve a játék, de szerintem tovább is kitart majd :)

DB
  • DonnieBrasco
    Nem 1szerű, mert épp szabin van asszem :)
    Bárkinek írhatsz, aki a kinshiptag, és tuti segítenek!

DB
  • wendi1106
    JAH még az érdekelne hogy a havidíjért mennyit kell lecsengetni ?

... mert a játék nagyon megtetszett csak engem ez a havidíjas dolog nem igen csábít, meg aztán 1 ilyen mmorpg menyi ideig életképes ( menyi ideig lesznek szerverek magyarul) ?
  • Darkynt
    Természetesen ott vagyunk :)
    Es hol lehet elérni a kinship vezetőjét ?
  • DonnieBrasco
    Ugye mind a Snowbourn-on vagytok?
    Kinshippel hogy álltok? Last Enclave of Hope-ba tuti felvesznek!

DB
  • Kyleee
    Kyle hosszú időt josól és sok időt szán a játékra! =) teljes erő bedobás...Csak elég van 1-2q amit nem tok megcsinálni, igaz használom az alakazam-ot , de hát akkor is :o :/
    Még csak 3. napom emme csodálatos világba(na ez picit nyálasra sikeredett)
    Köszi midenkinek a segítséget, a játékban Catan néven találhattok meg.

UI: Hapci, Guard vok =)
  • shamboy
    Szerintem elfnek champi nem illik mert később a race traitek az embernél és a törpénél is jobbak egy championnak. A faji pluszoknak csak a játék elején van hatása később nem lesz olyan meghatározó csak a race traitek miatt szoktak mást inditani az emberek.
  • Darkynt
    ok majd megyek.
  • MC Hapci
    Véleményem szerint a fajok között nagyon nagy külömbség itt nincsen... De ez az én véleményem. De csak kijavít egy régi játékos :) Kyleee megbeszéltük tegap hajali fél 3 ig a dolgot XD vagyis az ma volt. Segítünk neked ;) Darkynt ma este 9 től legkésőbb leszek. Ha te hamarabb is fel tudsz menni akkor akár már akkor helpelj neki :)
  • wendi1106
    mondjuk én meg a trial verzióval játszok már ez a 4. napom XD ... nah de azt szeretném megkérdezni hogy az én elf champion-om van e olyan jó mint 1 ember vagy 1 törp champion ?
  • MC Hapci
    Darkynt remélem holnap leszel este mert én már hála a Renden fejének igen :D deh még én mindíg dolgozok itt a gép előtt... már nagyon tele van a hócipellőcském meg a mérföldes csizmám :D Remélem nem hagytál le a fejlődésben :) Ki kéne már végezni a lone-land os q-kat:) Azután meg végre folytatnák a Book 2 őt :) De ha megvitatjuk Kylee kérdését, akkor talán segíthetnénk neki és adhatnánk neki egy kezdő löketet :) Mondjuk ha Guard vagy Chapm karival megy akkor jóh lenne kettőnk közé fogadni:) Hiszen ha jól tudom azok a kasztok megtudják idézni a feloship q kat és akkor legalább nem spontán jönének nekünk ... :( És hát mégis csak jobb tankok mint egy Captain .. ( Na most beoltottam magam :D) Persze ha tényleg komolyan gondolja Kyleee a játékot és hosszú jövőt jósol számára a gépén:) Bocsi mindekinek a hosszú Post-ért
  • Kyleee
    Kár hapci, pedig segíthettél volna =)
  • MC Hapci
    Sajnos ma munka miatt nem tudok felmenni... csak 1 percre néztem meg hogy milyen Dx 10 el a játék ... háát talán az árnyékok jobbak azt ennyi ... vagy én vagyok a hüye és nem veszem észre a külömbsegget
  • Kyleee
    Hali, tegnap kezdtem el a játékot és rám férne a segítség...a Snowbourn srv-en tolom... lvl 10körüliek jöhetnének Party-zni =) egyedül picit uncsi

ha vlki segítene nekem és jönne játszogatni akkor msn en vegyen fel... kössz =)

MSN: [email protected]
  • wendi1106
    Thx sokat segítettél :)
  • Darkynt
    quest oldal: http://lotro.allakhazam.com/
    de van még ez az oldal is: http://lotro.mmodb.com/
    és van egy jo térkép is: http://www.mehq.net/dynmap/
  • wendi1106
    Hali.
    Engem az érdekelne hogy léteznek e a neten olyan oldal/oldalak amelyek segítenek/leírják a questeket mint a wowhoz ? ...

... és ha tudtok ilyen oldalt megadnátok nekem is ?
  • daneelolivaw
    ja és tudna nekem vki segíteni? nem tudom megoldani az egyik questet, és hát segítőre lenne szükségem és a szerveren senki sem akar. szal aki hajlandó lenne segíteni az írjon egy üzit privátba. előre is kösz
  • daneelolivaw
    lenne egy kérdésem: letöltöttem ezt a 7 gigás verziót,ami itt a fórumon a bannerban trial lehetőség linkről elérve lehet letölteni. csináltam ilyen 14 napos free accountot. a kérdésem az lenne,hogy 14 nap múlva elég annyi h veszek egy gamecardot? ugye nem muszáj már megvennem a játékot, ha letöltöttem a 7 gigás próbaverziót
  • Darkynt
    Archetbe ( kezdőváros) van egy Champion trainer. Keresd meg és tőle, Vagy ha már kijutottál onnan akkor Combe -ban egy házban a kocsma mellett
  • daneelolivaw
    öö asszem emeberrel és champion
  • Darkynt
    a Class trainereknél :)
    Minden kasztnak van trénere, ahol lehet újabb skilleket tanulni.
    Ha megmondod milyen fajjal és kaszttal vagy én megmondom hol a legközelebbi tréner
  • daneelolivaw
    üdv!
    most kezdtem el a játékot,és azt szeretném kérdezni,hogy ha szintet lépek, hol tudom növelni a skilljeimet meg az ilyen dolgokat,amiket szintlépéskor változtatni tudok?
  • Darkynt
    Ah ma nekem sincs időm felmenni :(
    Holnap lehet nem leszek csak este de lehet leszek egesz nap. Majd msn-en irj, lehet ugy jelzi neked hogy nemvagyok fent de látom amit irsz !
  • MC Hapci
    Darkynt sajnos nem tudok ma lenni :s Sietek a munkával hogy holnnap feltudjak menni. Addig hagy jöjjenek a jelentkezők;)
  • Blob
    hát buff semmikép, powert oszt, stunol ami szinte minden radi partiban elengedhetetlen, és ami egyszerre több mobot tud sebezni, a hiúz szerintem a legjobb hatalmas aoe sebzése van szerintem minden partiba kell egy lm legalább bár ezt kevésbé keresik. viszont egyedül azon kívül hogy lassú nagyon el lehet vele lenni, 25 ös szintig egyedül toltam :P
  • Darkynt
    köszi !
    Tegnap sikerült megidéznünk vhogy egy entet :)