The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chrystopher
A trial arra van, hogy megnézze a játékot, hogy milyen, mennyire bírja a gépe, stb.. nem arra, hogy egybõl magyarokkal tolja sztm. + én míg játszottam alig találkoztam magyarrral. :S

KBB
De, végül is ki tudod vele próbálni a játékot, csak magyarokkal nem fogsz tudni együtt játszani a 7 nap alatt mert mi többnyire EU szervereken vagyunk.

http://parallelorealms.blogspot.com

Chrystopher
A játék kiprószálására nem alkalmas? Beírja, hogy Amcsiba lakik és csókolom.

amcsi..

Chrystopher
7Day Free Trial, aki még nem tudna róla. //Elnézést, ha már volt. Ha meg nem akkor.. //

http://www.lotro.com/trial/?utm_source=MMORPG_MMORPG&utm_medium=PROMO&utm_campaign=Free_Trial

jav.: corpg

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

épp most akartam beírni ezt a coprpg-s cuccost. :) megelõztél.. :( na nem baj! :)

KBB
Ha már ennyire precizek akarunk lenni akkor tisztázzuk: A GW CORPG a LOTRO/WoW és társai meg MMORPG. Sztem Lyan erre gondolt, amikor az összehasonlítgatás feleslegességét ironizálta.

Csupán kihangsúlyoztam, milyen érdekes területeken vetetted össze a két játékot, és hogy hogyan. (sok quest, Dol-Dinen-kabaré-vagy-lehet-csak-béna-vok és barátai).
Amúgy hiába Online Rpg a GW, ha nem minden aspektusában mmo. Össze lehet hasonlítani õket, csak nem sok értelme van. Peace.

A fikázásban már kiváló vagy, talán belevehetnéd még a Lemmings-et is, az is multiplayer, ha azt nézem, csak botokat irányít benne a gép.
Végül is csak mindkettõ online multiplayer RPG, tehát abszolúte nincs közük egymáshoz. Még szerencse, hogy a WOW teljesen más, mivel az meg online multiplayer RPG, ezért nem kell õket összehasonlítani.
én is nyomtam a gw-t. sajnos kicsit beleuntam. csak a városokban van élet. :( azonkívûl "magány". persze be lehet venni valakit a csapatba, de az embereknek nagyon rossz szokásukká vált, hogy egyik pillanatról a másikra kilépnek. aztán a a kedves játékos megint mehet vissza.... a magyar guildek pedig semmit nem érnek(persze lehet, hogy csak nekem vannak rossz tapasztalataim). a harcrendszer tényleg nagyon jól meg van csinálva. ráadásul a grafika is gyönyörû.

a kiegészítõ nem lesz nagy durranás. a gw2-re vagyok kíváncsi. állítólag az már igazi mmo lesz. nem csak városokban lehet majd találkozni másokkal.

DonnieBrasco
Arról nem is beszélve, hogy milyen sz*r a LOTRO grafikája. Nézd csak meg a Crysis demókat! Szégyen...

DB

A ti kung-futok nem erõs!

asszem én is írok összehasonlítást, HL2 vs LotRO témában....

DonnieBrasco
A GW nem open mmorpg, hanem "full instance".
Két totál külön kategória....

DB

A ti kung-futok nem erõs!

Pláne akkor szebb a grafika, amikor kiírja, hogy a szerver túlterhelt, és akkor most visszavesz a grafika részletességébõl, azaz lecsökkenti azt a távolságot, amelyiknél részletes képet rajzol a környezetrõl.
Amúgy meg, mint 2 hónapja LOTRO-zó és 2 éve GW-zõ ember, azt kell mondjam, hogy a GW harcrendszere minden szempontból üti a LOTRO-t. Itt egy 6 fõs csata lényegében átláthatatlan, a GW-ben adják a célt mindenkinek és 8 fõ esetén is tudom, hogy ki kit üt, egy gombnyomásra már ütöm is a következõ ellent. Aláírom, a questek unalmasak, ha nem tudsz angolul, ráadásul mindig maxon van a nem teljesített questek száma, hiába csinálok meg 3-at, azonnal kapok helyette 4-et. Ez néha frusztráló. A Dol Linen rész meg kabaré. Bementünk egy 6 fõs csapattal, majd állóháborút vívtunk az ellenféllel, akik olyan gyorsan respawnoltak, hogy nem tudtunk elmozdulni az adott helyrõl, mert azonnal 2-3 ellenfél támadott be, akiket elõtte már jól megöltünk egy párszor. Pl. a Warg-master questet 5 perc alatt 3-szor is teljesítettük :) (Érdekes, hogy ez csak este volt így, délelõtt nem volt ilyen probléma.) Az viszont tény, hogy sok szempontból jobb, mint a GW. Pl. ott nincs aukció, ami az adás-vételt teszi lehetetlenné. Ott mindenki saját instance-ban harcol, tehát a pályán nem lehet ideegenekkel összefutni. Jó dolog, ha egy boss túl erõs, akkor összeszövetkezek a közelben rohangáló másik játékossal, és együtt megöljük.
Szóval nem tudnék közöttük dönteni, de muszáj lesz, mert jön a GW kieg is. Kettõ együtt pedig nem megy. :)
Szaruman
Frissítettem a faqot.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

KBB
https://gamersloot.net címen érhetõ el olcsóbban a játék illetve 900 ft körül a trial. Nincs benne a FAQ-ba, már javasoltam Szarumán-nak, hogy tegye be, de nyilván fontosabb dolga is akadt monstanság.

Glesthor: LOTRO akkor üt nagyon be igazán, ha már nem vagy 100%-ig elvarázsolódva a WoW tündérvilágától ésmár kezdenek talán idegesíteni apróbb dolgok benne.

grafikát tekintve biztos üti a wow-ot! :) ezt aláírom. :)

ja, ez a 7 napos trial ( ami 900 ft körüli ) ez honnan érhetõ el, valszeg egy-két haverom kipróbálná ennyiért, de én is a magam trial key-ét már odaadtam egy haveromnak. Csak azért ,mert az utóbbi pár hozzászólásban láttam, hogy van ilyen? ( money vs. trial ) a faqban sem láttam, ha ott is van írva akkor bocsi, ha meg nincs is ilyesmis, akkor is
Lyan mos' már asztán nem polyénkoggy <#vigyor2>
KBB
Lyan ezt nyilván poénnak szánta, mivel már a képek alapján is lerí, hogy nem így van; aki ezt nem vette észre vessen magára <#beka2>

a wow-ot sokáig nyomtam(blizzardos szerveren). tehát ebbõl fakadóan az mmo játékokat kicsit kritikus szemmel nézem. amikor ilyen kritikát olvasok, akkor mindig arra gondolok, hogy inkább visszamegyek wow-ot nyomni.
imádom a Gyûrûk Ura világát. ezért akartam kipróbálni a játékot. na remélem, hogy majd összejön egy trial és kipróbálhatom.

Egyáltalán nincs újítás, még a karakterek is ugyanúgy néznek ki. A grafikáról ne is beszéljünk. EZ 2007??? A questek unalmasak, hangulat abszolúte nincs, craft vérgyenge, talán csak az EVEO meg Vanguardé bénább.

Nagy csalódás volt számomra a játék, nem ajánlom!

A videok alapjan annyira a WoW-ra hajaz, hogy akkor mar inkabb maradok a WoW-nal. Van benne valami nagy ujjitas a WoW-hoz kepest? Eleg koppintasnak tunik. Olyan GuildWars+WoW fele...

KBB
Jogos; habár nekem megtetszett képekrõl és videókról is de tény, hogy semmit nem mutat abból amilyen is a játék ténylegesen és valóban a 8000 ft-os gamecard-ból a 7 nap egészen pontosan 933 ft :)

Annak idején én képeket és videókat néztem, és teljesen elment a kedvem a játéktól. Szerintem semmit nem ad vissza, rondának tûnik és hangulattalannak. Hogyha veszel egy trialt és megtetszett a játék, akkor folytatni tudod, ugyanis a végleges acc hozzáfûzhetõ a trialhoz. Énnekem biztos megérné a 900ft-ot, minthogy várjak akár több hónapot, míg valaki küld, vagy lesz kipróbálási lehetõség. Amúgy ez az ár kb annyi, mintha vennél 7 napot Gamecardos áron.

KBB
Igen az utóbbival én is egyet értek, de az is tény, hogy nehéz szerezni trial-t szóval van akinek megéri 900 ft-ot, mellesleg ha tõlük veszed a játékot 4 ezer forintot megspórólsz a magyar árhoz képest, akkor meg már annyira nem is rossz 900-ért az a trial.
Mást nemtudok mondani, itt találsz videó bemutatót illetve egyéb videókat a játékról, sokat HD minõségben is addig is amig szerzel valahogy trial-t vagy kölcsön accot.

nincs olyan ismerõsöm, aki nyomná a játékot. :( a 900ft-os trial pedig... hogy is mondjam... kabaré!

KBB
Nyiltán egy offline játszható játéknál ez mûködõ dolog, de egy friss mmo-nál ez nem ilyen egyszerû. Ez egy Online játék ahol minden mozzanat központi szervereken játszódik, amik bizony komoly kiadások mind egyszeri mind pedig a fenntartása is. Gondolj csak pl a webhostingra és az még nagyon messze van attól a szolgáltatástól amit egy ilyen szervernek nyújtania kell.
Majd késõbb, ha lesz több szerver és beindul a játék akkor lehet hogy lesz ingyenes trial is mint pl wow-nál. Addig meg kérdezd körbe a haverjaidat, hogy ki játszik, mert ha vesz GC-t akkor lesz trialja is.
Végsõ esetben tudsz venni trial-t a gamersloot.net -en kb 900 ft-ért, bár sztem szemétség pénzt kérni trialért.

lehet, hogy hülyeség, de..... ha csinálok egy játékot, amit szeretnék eladni az embereknek, akkor nem biztos, hogy megnehezíteném a dolgukat(ezzel együtt a magamét is) azzal, hogy ilyen "ritkává" teszem a saját játékom trial kulcsát. ebben valahogy nem látom a logikát. az ember kipróbálás nélkül nem vesz meg egy olyan játékot, amiért havonta kell fizetni. nem látok ebben logikát....

Van kliens, amit le tudsz szedni.
Van trial kulcs, amibõl nehéz szerezni, és 7 vagy 3 napig tudsz vele játszani, ez való kipróbálásra.
Van végleges kulcs, ezzel 30 vagy 45 napig tudsz ingyen játszani, utána fizetni kell.

nincs demo, sem kanál.

En valamit nem ertek!
Van a jatekbol egy demo verzio. Ehhez is kell kulcs? Mert en felraktam, igaz az updateloje nem vegzett mert 404-es hibaval elszallt, de majd probalkozok...
De hogy is van akkor? Teljeshez is es a demohoz is kell vendeg kulcs? Mert ha igen, akkor mi ertelme a demonak?

azt olvasgattam fórumokon, hogy az új repes pacik 5x jobban bírjak az ütést, mint a régebbiek. Ha ez igaz, akkor rágyúrok, máskülönben közelébe sem megyek ezeknek.

Ti hallottatok vmit errõl?

Barrow-downsban esett.

KBB
Lol! És honann szereztél ilyen sajtot?:)

ÁÁ! Megettem a sajtot, és kaptam egy titlet!!

De most 20 percig szívás:)

Jujj ez nagyon üt! :D

Joh, ok! megvan minden! Rájöttem hogy van netem XDD
Cool! Még az érdekelne hogyan és mennyit kell érte fizetni! Mennyi a havidíja
HEHE:D

olvasd el a manualt, hasznos.

Jó szerveren vagy, sõt nagyon jó karaktert választottál. Rettenetes hiány van magyar kapitányokból. Több guild is létezik külömbözõ célokkal. A banner alatt található FAQ-ban olvashatsz róluk. Lotro és WoW összehasonlítás kicsit nehéz, inkább mesélni tudnék a játékról, amitõl talán jobban megismered. Ha bármilyen kérdésed van keress meg nyugodtan ingame, szívesen válaszolok.

rodzsi
sziasztok
azt szeretném megkérdezni h melyik szerveren lenne érdemes játszani ahol magyarokkal lehet találkozni esetleg klánba csatlakozni
Most van egy captain-om 14lvl (Arnach) a snowbourn szerveren, a forumon olvastam h arra volt éremes menni
Mondjuk kezdõ vok, sokminden uj még, és a wow-os tapasztalatokkal itt sokmindenre nem mek
Kérdés---> Tudna vlki összehasonlitást mondani a wow és a lotro között?
Azért kérdezem mert a lotro-t még nem ismerem és érdekelne egy kis info róla elöre is köszönöm

PTW
CSAK saját kaakterrel lehet. Szereplõkkel max találkozhatsz illetve segítheted õket/segíthetnek bizonyos küldetésekben.

CS! Érdekelne a gamma! De lenne 1 kérdésem! A fõhõsünket kerálni is lehet, vagy csak a szereplõkkel lehet menni?
Blob
lol nincsen szívjanak le :D de egy........ na mind1
PTW
gondolom nincs nálad 'travelling rations'

Blob
Valaki nem tudja a return to bree -t miért nem lehet használni rá klikkelek és azt írja missing components