10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
sztip #5342 ha mindig megszakadozik az updater meg sokszor ujra kell inditani attol még menn ifog a jatek? -
sztip #5341 én még az updater elöt garázdálkodok :D
-
daneelolivaw #5340 hát ha elfogadják megmondtam volna nekik :D am vki nem garázdálkodik vale of thráin környékén kábé azonos szinten? -
foxxi #5339 Gondolom előtte megkérdezted tőlük hogy szükségük van-e a questre vagy van-e kedvük segíteni :) -
daneelolivaw #5338 köszi :D de most komolyan,egy ilyen átlagos mmo-s mit csinál ilyenkor? kap egy olyan questet,amit többen kell megcsinálni, és utána honnan szerez embereket? mert engem mindenki elutasított amikor invitáltam egy fellowshipbe őket -
sztip #5337 Gratulálok daneelolivaw majd jövö héten ha addigra nagynehezen lejön ez a book szarság én tudok srgitreni :D
-
sztip #5336 mert a gold editiun alapbol ad egy book 11 et de onan kell még book 14 az kb hany GB? -
sztip #5335 az esetleg nem baj ha nics fent az SP 2 csak SP1 van a xp n? -
daneelolivaw #5334 oké,feltornáztam magam 8ra egy dwarf guardiannel,most jön az első ilyen csoportos küldetés, ki kell irtani a goblinokat vale of thrainban. van arrafelé vki aki segíteni tudna? :D -
sztip #5333 FULL ADSL em van ott is premium erös csomag -
sztip #5332 mostmár nagy nehezen elindult a game data update de az 0% nál jár -
sztip #5331 az baj ha böngészek mellete semmi ne mfut -
#5330 Hát nagyjából igen.
DB -
Pitya #5329 Valószínűleg gond van az internetkapcsolatoddal. Háttérben fut más is (letöltés, torrent) ? -
sztip #5328 AZ mitöl van hogy néha mregszakad és akkor retry zi az upadater, -
sztip #5327 de a gyürük urát nagyon jol isdmerem a filmjét könyvjét
-
sztip #5326 az jo nak tünik az a guild fde az a baj csak alapfokon beszélek angolul az gáz -
sztip #5325 az a gondo hogy megakad a rendes telepitö a examine game datt ne mcsinálja
-
Pitya #5324 Laurelin (EN-RP) szerveren van (volt?) egy Adoreus nevű nemzetközi guild, magyar tagokkal.
-
sztip #5323 RP szeron magyar van? -
sztip #5322 dehogy no tunoing a plat form AMD atrhlon 64 X2 4200+ 7900Gt s vga ezel menni fog maxon a game?
-
Pitya #5321 Szia. Ha tuningolva van a géped, tedd alapbeállításra, lehet a tuning sok és ezért crc-s a letöltésed. Hagyd a saját update programját futni, leszed mindent az is. -
sztip #5320 söt még nagyobb baj az update programs nál megakad egy video letöltésénel -
sztip #5319 mindent probáltam a gold edition van meg és a book 12 ö sehogyse töltödik normálisan sehgol se találok oylat ami ne lenne crc vagy adathibás pls segitsetek -
sztip #5318 és még 1 kérdés az Rp szerveren van magyar?
-
sztip #5317 Sziasztok ma kaptam emg a lotrot és miközben a 12 es book patch et töltené megalkad és megáll 1 helyen nem tudjátok honan tölthetném le a 12 es book ot mert http://lotrokieg.extra.hu/ ezt az oldalt néztem de itt majdnem minden crc hibás elöre is köszönöm. üdv
-
daneelolivaw #5316 úgy érted,szinte minden magyar a snowbournon játszik? -
#5315 Igen, meg tudod tartani!
Szerinten még mindig inkább megéri plusz 1-2 órát játszani, és utána több száz magyarral egy szerveren lenni :)
De persze Te tudod...
DB -
#5314 Kezdőknek 40p :P nekem kb 10p :D
Amúgy szerintem a kérdésedre a válasz igen -
daneelolivaw #5313 nektek talán,de épn még kezdő vagyok :D
lenne új kérdésem: páűr nap múlva lejára a trialok, és ha ez megtörténik,akkor ha megveszem a játékot (amihez elvileg 1 hónap játék jár) a mostani accomat meg tudom tartani,vagy kell egy másikat csinálni? -
#5312 Egy 7-es szintű karaktert talán még nem nagy katasztrófa egy másik szerveren újrakezdeni... úgy kb 40 perc játék lehet mire addig "felhúzod" :)
DB -
MC Hapci #5311 mi történt se Darkynt se Catan sincs fen úr isten XD -
daneelolivaw #5310 sajnos gilrain... -
Kyleee #5309 danee, melyik szerveren tolod? ha snowbourn, akkor írjál rám és segítek :)
nevem lotroban: Catan
-
daneelolivaw #5308 üdv!
elmagyarázná vki ezt a craftingolást, hogy hogy is megy? például most felvettem egy küóldetést,hogy szerezzek bronze leggingset (vagy mit) hogy utána mit kell csinálni? dwarf guardian vagyok, lvl 7es -
MC Hapci #5307 pont ma lenék egész délelőtt erre--- elfelejtettem hogy csüt. van :D -
MC Hapci #5306 Szerintetek milyen lesz a 2 új kaszt? és mennyien kezdik újra a gamét csak hogy azokkal a kasztokkal játszon ? -
MC Hapci #5305 Megújult a Lotro európai honlapja és kaptunk egy új mines of moria bemutatót :) http://www.lotro-europe.com/minesofmoria/ -
MC Hapci #5304 Jóh votl a mai nap is :D Lassan Catan is 23-as 24 es lesz :) Max 2 nap :) :P Jól haladunk :) Jelentkeztem egy Kinshipbe :) :P -
#5303 Nem kell dombornyomott kártya, sima VISA Electronnal is megy (nekem is azzal van előfizetve).
DB