10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• sztip
    ha mindig megszakadozik az updater meg sokszor ujra kell inditani attol még menn ifog a jatek?
  • sztip
    én még az updater elöt garázdálkodok :D
  • daneelolivaw
    hát ha elfogadják megmondtam volna nekik :D am vki nem garázdálkodik vale of thráin környékén kábé azonos szinten?
  • foxxi
    Gondolom előtte megkérdezted tőlük hogy szükségük van-e a questre vagy van-e kedvük segíteni :)
  • daneelolivaw
    köszi :D de most komolyan,egy ilyen átlagos mmo-s mit csinál ilyenkor? kap egy olyan questet,amit többen kell megcsinálni, és utána honnan szerez embereket? mert engem mindenki elutasított amikor invitáltam egy fellowshipbe őket
  • sztip
    Gratulálok daneelolivaw majd jövö héten ha addigra nagynehezen lejön ez a book szarság én tudok srgitreni :D
  • sztip
    mert a gold editiun alapbol ad egy book 11 et de onan kell még book 14 az kb hany GB?
  • sztip
    az esetleg nem baj ha nics fent az SP 2 csak SP1 van a xp n?
  • daneelolivaw
    oké,feltornáztam magam 8ra egy dwarf guardiannel,most jön az első ilyen csoportos küldetés, ki kell irtani a goblinokat vale of thrainban. van arrafelé vki aki segíteni tudna? :D
  • sztip
    FULL ADSL em van ott is premium erös csomag
  • sztip
    mostmár nagy nehezen elindult a game data update de az 0% nál jár
  • sztip
    az baj ha böngészek mellete semmi ne mfut
  • DonnieBrasco
    Hát nagyjából igen.

DB
  • Pitya
    Valószínűleg gond van az internetkapcsolatoddal. Háttérben fut más is (letöltés, torrent) ?
  • sztip
    AZ mitöl van hogy néha mregszakad és akkor retry zi az upadater,
  • sztip
    de a gyürük urát nagyon jol isdmerem a filmjét könyvjét
  • sztip
    az jo nak tünik az a guild fde az a baj csak alapfokon beszélek angolul az gáz
  • sztip
    az a gondo hogy megakad a rendes telepitö a examine game datt ne mcsinálja
  • Pitya
    Laurelin (EN-RP) szerveren van (volt?) egy Adoreus nevű nemzetközi guild, magyar tagokkal.
  • sztip
    RP szeron magyar van?
  • sztip
    dehogy no tunoing a plat form AMD atrhlon 64 X2 4200+ 7900Gt s vga ezel menni fog maxon a game?
  • Pitya
    Szia. Ha tuningolva van a géped, tedd alapbeállításra, lehet a tuning sok és ezért crc-s a letöltésed. Hagyd a saját update programját futni, leszed mindent az is.
  • sztip
    söt még nagyobb baj az update programs nál megakad egy video letöltésénel
  • sztip
    mindent probáltam a gold edition van meg és a book 12 ö sehogyse töltödik normálisan sehgol se találok oylat ami ne lenne crc vagy adathibás pls segitsetek
  • sztip
    és még 1 kérdés az Rp szerveren van magyar?
  • sztip
    Sziasztok ma kaptam emg a lotrot és miközben a 12 es book patch et töltené megalkad és megáll 1 helyen nem tudjátok honan tölthetném le a 12 es book ot mert http://lotrokieg.extra.hu/ ezt az oldalt néztem de itt majdnem minden crc hibás elöre is köszönöm. üdv
  • daneelolivaw
    úgy érted,szinte minden magyar a snowbournon játszik?
  • DonnieBrasco
    Igen, meg tudod tartani!

Szerinten még mindig inkább megéri plusz 1-2 órát játszani, és utána több száz magyarral egy szerveren lenni :)
    De persze Te tudod...

DB
  • Blob
    Kezdőknek 40p :P nekem kb 10p :D
    Amúgy szerintem a kérdésedre a válasz igen
  • daneelolivaw
    nektek talán,de épn még kezdő vagyok :D
    lenne új kérdésem: páűr nap múlva lejára a trialok, és ha ez megtörténik,akkor ha megveszem a játékot (amihez elvileg 1 hónap játék jár) a mostani accomat meg tudom tartani,vagy kell egy másikat csinálni?
  • DonnieBrasco
    Egy 7-es szintű karaktert talán még nem nagy katasztrófa egy másik szerveren újrakezdeni... úgy kb 40 perc játék lehet mire addig "felhúzod" :)

DB
  • MC Hapci
    mi történt se Darkynt se Catan sincs fen úr isten XD
  • daneelolivaw
    sajnos gilrain...
  • Kyleee
    danee, melyik szerveren tolod? ha snowbourn, akkor írjál rám és segítek :)

nevem lotroban: Catan

• daneelolivaw
    üdv!
    elmagyarázná vki ezt a craftingolást, hogy hogy is megy? például most felvettem egy küóldetést,hogy szerezzek bronze leggingset (vagy mit) hogy utána mit kell csinálni? dwarf guardian vagyok, lvl 7es
  • MC Hapci
    pont ma lenék egész délelőtt erre--- elfelejtettem hogy csüt. van :D
  • MC Hapci
    Szerintetek milyen lesz a 2 új kaszt? és mennyien kezdik újra a gamét csak hogy azokkal a kasztokkal játszon ?
  • MC Hapci
    Megújult a Lotro európai honlapja és kaptunk egy új mines of moria bemutatót :) http://www.lotro-europe.com/minesofmoria/
  • MC Hapci
    Jóh votl a mai nap is :D Lassan Catan is 23-as 24 es lesz :) Max 2 nap :) :P Jól haladunk :) Jelentkeztem egy Kinshipbe :) :P
  • DonnieBrasco
    Nem kell dombornyomott kártya, sima VISA Electronnal is megy (nekem is azzal van előfizetve).

DB