10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
vgyuri #5384 Picit off: Paypal-on ha regisztráltál és megadtad a kártyád számát akkor már tudsz fizetni. A 400 forint levonása után "verified" leszel, és bármennyi pénzt küldhetsz-fogadhatsz. A kód a közlemény rovatban szerepel, ha van bankszámlakivonatod akkor azon rajtavan. Kód megadása után a pénzt vissza szokta utalni a Paypal. -
Telcontar999 #5383 Nah SIkerült elfogadta a kártyám sztem az volt a baj h alapba nem a visa electron-t választotta ki és ott probáltam regezni de 2 napja még hibát irt ki ha kiválasztottam a Visa electront de most már jo. KÖszönöm a segitségeket -
Telcontar999 #5382 OTP-s a kártya. Paypal-ban meg nem bizok mert fél éve regisztráltam levették a 400ft-ot de sehol nem küldtek 1 kodót ami kelett volna...:S -
vgyuri #5381 Kezdőlapjukon ott a Visa Electron logó, el kellene fogadniuk. Paypal-on keresztül is tudsz fizetni. -
#5380 Nem tudom, nekem pár hónapja simán engedte a VISA Electron-t, úgyhogy passz :(
Milyen banké a kártya?
DB -
Telcontar999 #5379 Üdv mindenki.
Tudna nekem valaki segiteni a Lotro fizetésével kapcsolatban?
Nem tudjátok hogy a Click and Buy-nál lehet e Visa electronnal fizetni, mert nekem sehogysem akarja elfogadni és kiváncsi vagyok h velem van e gond vagy másnak is volt e ilyen problémája. -
sztip #5378 amanos ha van 10 es körüli altod akkor tolhatjuk 1 ütt -
Amanos #5377 csötök
A snowbunron játszok 23 chapionom van , de kezd unalmas lenni egyedül , aki ott játszik és van kedve együtt logni velem az irjon ide a forumba vagy a lotroban irjon rám :D. Elöre is kösz.
Thinglot 23 törp champion -
MC Hapci #5376 Működik ismét a hivatalos magyar lotro honlap. :) ;) -
Pitya #5375 Drag and drop módszerrel: megfogod és behúzod a chatablakba v. az aukciós háznál a keresőbe stb.
Recepteknél ctrl + jobbklikk a legyártható tárgy linkelése, ugyanígy a hozzávalóké is. -
Riccoro #5374 Hogy lehet tárgyakat linkelni? -
sztip #5373 hi nincs valaki snowbourn on aki akarna a 3 as captainemel vagy a 10 es burglarommal grp zni esetleg ha valaki akarna uj karit kezden ivelem az is érdekel a captainem neve harcoskapitany a burglarom neve magyarvándor irjatok itt is vagy akár in game is köszi. -
#5370 "A topik nem bolhapiac, ne itt hirdessétek az accokat. "
DB -
Sleep Walk #5369 Üdv Mindenkinek!
Eladnám LOTRO játékomat! Kitűnő állapotban van a lemez és a doboz...
Ár megegyezés szerint.
e-mail címem: [email protected] -
levious #5368 Nagyon jó, megtaláltuk 1mást:) -
Amanos #5367 Csötök
2 hete kezdtem el Lotro-val játszani és nagyon bejön. Egyszerre viszek 3 karaktert [proffok miadt :D], de kezd unalmas lenni magyar playerek nélkül. A snowbourn - on vagyok aki esetleg ott játszik irjon rám.
Karakterek: Elf hunter - level 13, Glorffindel
Törpe champion - level 13, Thinglot
Ember captain - level 14, Araszuil
Héköznap este 7 körül szokok fent lenni a melo miadt. Remélem összefutok valamelyikötökkel :D. -
levious #5366 Snowbourn -
Sith #5365 Melyik szerver? -
daneelolivaw #5364 nem lehet,kell a pénz :) -
levious #5363 Hát folytasd!:) -
daneelolivaw #5362 fasza,én is most hagytam abba ajátékot,amikor tudnék vkivel játszani :D -
levious #5361 Üdv!
Kezdő játékos vagyok, ma lett 10-es az első karakterem, man lore-master.
Egyedül kezd kicsit nehézzé es unalmasabbá válni a játék, ezért gondoltam, hogy megkérdezem, nincs-e itt valaki hozzam hasonló, akivel játszhatnék.
Ha már online játék, ne egyedül legyek már:)
Kinship is érdekel esetleg, de egyelőre nem hiszem, hogy bármiben is részt tudnék venni:)
Combe-ban vagyok es chestwood fele kezdtem questeket csinálni
Karim neve: Araandir
Hátha jön valaki:) -
#5360 :P -
Ewron #5359 40-es szint kell hozzá, vagy játszhatsz monsterrel is, ha elérted a 10-es szinten. Akkor az indítóképernyőn kell a Monster play-t kiválasztani. -
#5358 bree ből lóval, de asszem lvl30-vagy 35 kell hozzá ha jól emlékszem -
Riccoro #5357 Ettenmoorsba ,hogy lehet bejutni? -
MC Hapci #5356 Catan minket elfelejtettél ? csak arra az egy napra hagytunk ott, és folytattuk north ba utunkat körülnézéssel. -
vgyuri #5355 Szia Quler, ne csináltass bakkártyát, délután leszek és megoldjuk. -
Kyleee #5354 Még midnig nincs senki akivel tudnék játszogatni? 21es vagyok.. aki e szint körül van és a Snowbunron játszik az irjon a forumba.. köszi, jó8 -
Robcuskilla #5353 Na, csak kiderült végre :D
Spartac -
sztip #5352 Last Enclave of Hope kinél jelentkezzek -
#5351 Rosszul tudod. Clickandbuy.com-on át megy a fizetés, teljesen flottul!
A Codemasters online-ról megy amúgy az intézés, nagyon sima és egyszerű!
DB -
Quler #5350 Thx:)
De gondolom már csak paypalon lehet fizetni,vagy rosszul gondolom? -
#5349 Nem kell MC. Sima Visa Electron is jó, én is azzal fizetem.
Semmilyen kártyáról nem szednek le más pénzt, mint ami jogos (havídij). Teljesen felesleges ezen parázni!
DB -
Quler #5348 Hi all!
Van egy olyan gondom,hogy nem nagyon lehet már kapni GC-t MO-n.:(
Így kénytelen vagyok csináltatni master-kardot,ami elvileg jó lesz a fizetésre.A gond az,hogy ugyebár megadod a bankkártyád számát,de nem tudnak ezzel visszaélni?Bármikor ha úgy gondolják,leszednek valamennyit a számládról.Akkor is,ha csak annyit hagysz rajta,amennyi időre befizetsz,pl fizetéskor megelőznek,és lenyúlják az egészet.:)
Ki mit gondol erről? -
#5347 Last Enclave of Hope tipikusan ilyen...
DB -
sztip #5346 ismertek valmi kis barátias guildet ami magyar snowbunr on? -
MC Hapci #5345 csak tudnám ki az a nAGY szakállas fószer ott melleted :D -
Darkynt #5344 Nah a mai nap is jó volt. Kifogtunk 2 borzalmas csapatot.. de megtanítottuk őket mordor nyelven köszönni. És új kalapom van, így már majdnem tökéletes a fellépő ruhám. http://img507.imageshack.us/img507/2366/screenshot00118xi7.jpg -
#5343 akkor a probléma nálad van mert a klánbol senkinek nem volt vele baja :P