The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KBB
1x fizetsz a CD kulcsért (Gyakorlatilag azért, hogy legyen accountod) és egyszer pedig fizeted a havidijat, a kliens meg ingyenes elõfizetõknek, ennyi :)

A fileplanet-es zip-et meg a fileplanet-es downloader tudja kitömöríteni, ha mással tömöríted ki akkor hibás lesz, valszeg nála is ezvolt a hiba.

http://parallelorealms.blogspot.com

Nekem is crc-s volt a .bin fájlok 2. fele, legalábbis ezt jelezte a Total commander, aztán Winzipben sikerült kitömöríteni.

Gondolom nálad is ez volt, nem?

teddymac
meg1x letölteni
:(

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

ja közben észrevettem, hogy megoldódott :) akkor nem szóltam semmit! :)

Mondd a haldoklónak, hogy szép az élet....

a trial-t én is onnan töltöttem, de semmi gond nem volt vele. szóval lehet, hogy a te gépeddel van esetleg valami probléma...

meg kell venned boltban vagy neten keresztül fizetsz érte és letöltöd...

teddymac
Hali ,tetszik a játék. Meg kell vennem vagy elég ha interneten havi dijat fizetek ?

teddymac
probléma megoldva :)

teddymac
Letöltöttem az eu trial klienst a fileplanet oldalarol, HIBÁS :(
Nem tudom kitömöriteni <#wow1>

Blob
ok bocs akkor azt explorerként csak egy tip volt :P sorry
DonnieBrasco
Woodworker bronz pengét? :)
Weaponsmith lesz az inkább...

Ha a karidnak nincs ilyen szakmája, érdemes az aukciós házban ilyet keresni, vagy a /trade csatornán érdeklõdni!

DB

A ti kung-futok nem erõs!

Köszönöm mindenkinek a véleményeket, javaslatokat. Szinte már mindent megpróbáltam, amit írtatok. Legutóbb egy régebbi catalyst-tal tettem egy próbát... - mintha jobb lenne (de lehet, hogy csak illúzió). Töredezettség nincs, úgy tûnik, hogy meg kell barátkozni a gondolattal, hogy ez van.
Egyébként nem annyira vészes a dolog, ezeket a kis megröccenéseket majd kibírom valahogy, inkább foglalkozom magával a tartalommal, mert az nagyon bejön.
Mégegyszer köszi!

Chrystopher
Lehet butaság, de a winyód nem swappeli agyon magát? Esetleg töredezetség?

Options - Troubleshooting - Engine speed <---ezt rakd mediumra. Semmi nem változik, a játék lesz stabilabb.

Blob
találni nem fogsz, keress egy woodworkert és akkor csinál neked
Hogy tudok bronz pengét, illetve bronz markolatot készíteni, vagy találni?

Szerintem is lag amirõl beszélsz de talán próbáld meg ezeket, mert nekem is voltak akadási és néha "diavetítõs" gondjaim a játékkal, és 1950pro-m van. Állítólag nem szereti a játék az új ATI drivereket. Használj 7.1-est Katát, nekem az újjakkal nem ment rendesen, és egy csúnya grafikai bugom is volt. Ezek mellett még szeret összeakadni a játék a SB hangkártya driverekkel is néha. Egy peccs után akadozott a gém és kéket is halt a gépem párszor a hangkaridriver miatt. Hogyha ilyen kártyád van szedd le a legfrissebb hivatalos drivert, nekem megoldotta. Hozzákell tennem, hogy másnál nem nagyon volt hasonló gond, biztos az én készülékemben volt a hiba. Valahogy pont úgy lett összerakva a gép, hogy nem tetszett a játéknak. Ezután a két drivercsere után az a hülye akadozás, amit túlzottnak éreztem megszûnt, a lag természetesen maradt, de az nem különösebben zavaró szvsz.

A LAGolást nem nagyon lehet kikerülni.... szerintem az a probléma. Nálam 1440X900ban minden Extra és Ultra Highon meg egy pici szûrõvel elég jól megy de ha baszott sokan vannak és belaggol akkor hiába van erõmûvem akkoris megröccen.. jó net kell hozzá, vagyis jó feltöltési sebesség (ami nekem nincs :S )

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Sziasztok!

Arról szeretnék érdeklõdni, hogy kinek, milyen módon fut a játék a gépén. Számomra egyre idegesítõbb az a dolog, hogy teljesen érthetetlen okokból idõnként be-beakad a game. Ezek az akadások a másodperc törtrészéig tartanak, de azért zavaróak. A hardver szerintem elég jó (C2D E6750; 2GB Ram; 1950Pro; XP frissen telepített) ahhoz, hogy simán és gördülékenyen fusson a játék, ami egyébként szépen, viszonylag magas fps értéket generálva fut, eltekintve az akadásoktól (amelyek az új területek betöltésekor - ami még normálisnak is tekinthetõ; de random jelleggel is jelentkeznek). Ami érdekes, hogy sehogy sem tudok javítani a helyzeten, hiába veszem le a grafikai beállításokat a minimumra, akkor sem tûnnek el a fent említett akadások. Ha esetleg van valakinek valami ötlete, mivel javíthatnék a helyzeten, kérem ne kíméljen.
Elõre is köszönöm!

szerintem se kell 10szer ugyanazt elmakogni, aki akarta elsõre is értette. neked nem tetszik,d e ez maradjon már a szubjektív véleményed. Van akinek bejön...

HA még nem ismernétek:

az összes Quest leírása ABC sorrendben, rewardal, térképpel, magyarázattal, és még sok segítséggel:
Link

ne írd már be naponta 3x, plz...

Nekem egyedül a patch óta nem tetszik a lotro az volt a baj hogy fût fát ígértek és szerintem nem kaptunk semmit.... Ezért is döntöttem az abbahagyás mellett.A monster play még mindig olyan szar hogy csak a monsterek uralnak mindent?:D
akik szeretik a Gyûrûk Ura világát azok nem fogják abbahagyni a játékot. legalábbis szerintem.... örülök, hogy végre megszereztem a lotro-t és élvezhetem virtuálisan is. szóval nekem nincs problémám az alkotással.

DonnieBrasco
#4116 pl, de már többször is szerepelt link a fórumban.
Amúgy pedig szép piros trial felirat a banner alatt :) hogy kulcsod is legyen...

DB

teddymac
Eu versiot honnan szedhetem gyorsan ?

Merre van Noglond Thorin Kapujánál? Meg kéne ott találnom 2 guard törpöt, de nincsenek sehol se...

DonnieBrasco
US verzió? Majd kezdhetsz nálunk új karit :)

DB

DonnieBrasco
Fogyatkozni pedig fogunk, de közben gyarapodni is :) és jó eséllyel nettóban az utóbbi...
Legalább komoly tekintélyünk lesz nekünk, öreg motoros foundereknek :))

DB

Megoldódott...

Megcsináltam az Introduction-t egy törpel, és a következõ töltõképernyõnél megállt...Most próbálok újra belépni, de nem fogadja el a jelszavamat:S

teddymac
Snowbourn servert en nem is látok :)

hát ez van, én sem vok megelégedve amúgy az újdonságokkal, írtam is nekik szép levelet:) Ettõl függetlenül nem adom el az accomat, jön a housing, meg azért kíváncsi vagyok az új területekre is, egy újabb Evendim szépségût szívesen látnék. Csak nehogy idõ elõtt túlontúl megfogyatkozzunk, aztán kitaláljanak vmi "kedvezõbbet" a fejlesztõbácsik.

DonnieBrasco
Hát ez erõsen meglepõ, hogy valaki a játékot ennyire az elején otthagyja... hol van még a többi terület, nagy kiegészítõk, stb... Nekem az Epic sorozat amúgy is csak egyetlen pici szelete az egésznek.
Dehát ízlések... ez nem hardcore játék, a keménymagosok érthetõen elõbb fognak kikopni.

DB

Semmilyen játéktechnikai gond nincs, az eddigi részek nagyon is élvezetesek, a legújabb tartalom osztja csak meg a játékosokat.

Chrystopher
Problémák vannak a játékban? Én mostanságra terveztem, hogy feltöltöm. Akkor lehet, hogy halogatom még 1 kicsit :/

Rengeteg panaszt kapott a fejlesztõcsapat a kieggel kapcsolatban, egész guildek sora hagyta el a játékot. Egyrészt az epic questsorozat minõsége, másrészt a repu insták rewjei voltak a kiváltó okok.

szeretnék csatlakozni egy lelkes guildhez, ha lehetséges...

GanXstaZoleeWrk
Köszi a linket innen jön 3-500K között. Máshonnan 30k max.

GanXstaZolee#2709

DonnieBrasco
??? Ezt mire érted?
Tényleg érdekelne.

DB

:D nemtudom mirõl beszélsz :D :D :D

inkább a b10, mint mindenkinek:)

Blob
hát z én is szomorúan olvasom
Nos igen, ez sajnálatos... beütött az iskolaszezon :(

Sajna beütött az idõszûke mindkettõnknek.

Abbahagyod a játékot Frab? <#confused><#confused>

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Eladó 2 Lotro acc. Egyiken LV50 Burglar (Exclusive special edition) másikon LV50 Minstrel (sima kiadás). Ha érdekel írj privit.

MÉg mindig eladó az accom.41-es captain snowbourn server olcsón!
Még 1 hónap játék idõ is van rajta.
Irj privátot!
DonnieBrasco
Firefox?

DB

KBB
Hát az csak úgy nem szokott, hacsak nem vagy valami vállalati vagy egyetemi tûzfal mögött, de az ftp-t a legtöbb helyen ki szokták engedni. Hm.. próbáld a böngészõben ezt.

http://parallelorealms.blogspot.com