10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• vgyuri
    Picit off: Paypal-on ha regisztráltál és megadtad a kártyád számát akkor már tudsz fizetni. A 400 forint levonása után "verified" leszel, és bármennyi pénzt küldhetsz-fogadhatsz. A kód a közlemény rovatban szerepel, ha van bankszámlakivonatod akkor azon rajtavan. Kód megadása után a pénzt vissza szokta utalni a Paypal.
  • Telcontar999
    Nah SIkerült elfogadta a kártyám sztem az volt a baj h alapba nem a visa electron-t választotta ki és ott probáltam regezni de 2 napja még hibát irt ki ha kiválasztottam a Visa electront de most már jo. KÖszönöm a segitségeket
  • Telcontar999
    OTP-s a kártya. Paypal-ban meg nem bizok mert fél éve regisztráltam levették a 400ft-ot de sehol nem küldtek 1 kodót ami kelett volna...:S
  • vgyuri
    Kezdőlapjukon ott a Visa Electron logó, el kellene fogadniuk. Paypal-on keresztül is tudsz fizetni.
  • DonnieBrasco
    Nem tudom, nekem pár hónapja simán engedte a VISA Electron-t, úgyhogy passz :(
    Milyen banké a kártya?

DB
  • Telcontar999
    Üdv mindenki.
    Tudna nekem valaki segiteni a Lotro fizetésével kapcsolatban?
    Nem tudjátok hogy a Click and Buy-nál lehet e Visa electronnal fizetni, mert nekem sehogysem akarja elfogadni és kiváncsi vagyok h velem van e gond vagy másnak is volt e ilyen problémája.
  • sztip
    amanos ha van 10 es körüli altod akkor tolhatjuk 1 ütt
  • Amanos
    csötök

A snowbunron játszok 23 chapionom van , de kezd unalmas lenni egyedül , aki ott játszik és van kedve együtt logni velem az irjon ide a forumba vagy a lotroban irjon rám :D. Elöre is kösz.

Thinglot 23 törp champion
  • MC Hapci
    Működik ismét a hivatalos magyar lotro honlap. :) ;)
  • Pitya
    Drag and drop módszerrel: megfogod és behúzod a chatablakba v. az aukciós háznál a keresőbe stb.
    Recepteknél ctrl + jobbklikk a legyártható tárgy linkelése, ugyanígy a hozzávalóké is.
  • Riccoro
    Hogy lehet tárgyakat linkelni?
  • sztip
    hi nincs valaki snowbourn on aki akarna a 3 as captainemel vagy a 10 es burglarommal grp zni esetleg ha valaki akarna uj karit kezden ivelem az is érdekel a captainem neve harcoskapitany a burglarom neve magyarvándor irjatok itt is vagy akár in game is köszi.
  • DonnieBrasco
    "A topik nem bolhapiac, ne itt hirdessétek az accokat. "

DB
  • Sleep Walk
    Üdv Mindenkinek!

Eladnám LOTRO játékomat! Kitűnő állapotban van a lemez és a doboz...
    Ár megegyezés szerint.

e-mail címem: [email protected]
  • levious
    Nagyon jó, megtaláltuk 1mást:)
  • Amanos
    Csötök

2 hete kezdtem el Lotro-val játszani és nagyon bejön. Egyszerre viszek 3 karaktert [proffok miadt :D], de kezd unalmas lenni magyar playerek nélkül. A snowbourn - on vagyok aki esetleg ott játszik irjon rám.
    Karakterek: Elf hunter - level 13, Glorffindel
    Törpe champion - level 13, Thinglot
    Ember captain - level 14, Araszuil
    Héköznap este 7 körül szokok fent lenni a melo miadt. Remélem összefutok valamelyikötökkel :D.
  • levious
    Snowbourn
  • Sith
    Melyik szerver?
  • daneelolivaw
    nem lehet,kell a pénz :)
  • levious
    Hát folytasd!:)
  • daneelolivaw
    fasza,én is most hagytam abba ajátékot,amikor tudnék vkivel játszani :D
  • levious
    Üdv!
    Kezdő játékos vagyok, ma lett 10-es az első karakterem, man lore-master.
    Egyedül kezd kicsit nehézzé es unalmasabbá válni a játék, ezért gondoltam, hogy megkérdezem, nincs-e itt valaki hozzam hasonló, akivel játszhatnék.
    Ha már online játék, ne egyedül legyek már:)
    Kinship is érdekel esetleg, de egyelőre nem hiszem, hogy bármiben is részt tudnék venni:)
    Combe-ban vagyok es chestwood fele kezdtem questeket csinálni
    Karim neve: Araandir
    Hátha jön valaki:)
  • Blob
    :P
  • Ewron
    40-es szint kell hozzá, vagy játszhatsz monsterrel is, ha elérted a 10-es szinten. Akkor az indítóképernyőn kell a Monster play-t kiválasztani.
  • Blob
    bree ből lóval, de asszem lvl30-vagy 35 kell hozzá ha jól emlékszem
  • Riccoro
    Ettenmoorsba ,hogy lehet bejutni?
  • MC Hapci
    Catan minket elfelejtettél ? csak arra az egy napra hagytunk ott, és folytattuk north ba utunkat körülnézéssel.
  • vgyuri
    Szia Quler, ne csináltass bakkártyát, délután leszek és megoldjuk.
  • Kyleee
    Még midnig nincs senki akivel tudnék játszogatni? 21es vagyok.. aki e szint körül van és a Snowbunron játszik az irjon a forumba.. köszi, jó8
  • Robcuskilla
    Na, csak kiderült végre :D

Spartac
  • sztip
    Last Enclave of Hope kinél jelentkezzek
  • DonnieBrasco
    Rosszul tudod. Clickandbuy.com-on át megy a fizetés, teljesen flottul!
    A Codemasters online-ról megy amúgy az intézés, nagyon sima és egyszerű!

DB
  • Quler
    Thx:)
    De gondolom már csak paypalon lehet fizetni,vagy rosszul gondolom?
  • DonnieBrasco
    Nem kell MC. Sima Visa Electron is jó, én is azzal fizetem.
    Semmilyen kártyáról nem szednek le más pénzt, mint ami jogos (havídij). Teljesen felesleges ezen parázni!

DB
  • Quler
    Hi all!
    Van egy olyan gondom,hogy nem nagyon lehet már kapni GC-t MO-n.:(
    Így kénytelen vagyok csináltatni master-kardot,ami elvileg jó lesz a fizetésre.A gond az,hogy ugyebár megadod a bankkártyád számát,de nem tudnak ezzel visszaélni?Bármikor ha úgy gondolják,leszednek valamennyit a számládról.Akkor is,ha csak annyit hagysz rajta,amennyi időre befizetsz,pl fizetéskor megelőznek,és lenyúlják az egészet.:)
    Ki mit gondol erről?
  • DonnieBrasco
    Last Enclave of Hope tipikusan ilyen...

DB
  • sztip
    ismertek valmi kis barátias guildet ami magyar snowbunr on?
  • MC Hapci
    csak tudnám ki az a nAGY szakállas fószer ott melleted :D
  • Darkynt
    Nah a mai nap is jó volt. Kifogtunk 2 borzalmas csapatot.. de megtanítottuk őket mordor nyelven köszönni. És új kalapom van, így már majdnem tökéletes a fellépő ruhám. http://img507.imageshack.us/img507/2366/screenshot00118xi7.jpg
  • Blob
    akkor a probléma nálad van mert a klánbol senkinek nem volt vele baja :P