10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• foxxi
    Mivel kaptam egy 20 ojró értékű "dlc"-t Lotro-hoz, igy visszanéztem játszani

Ui.: már csak a régi társak kellenének vagy egy értelmes guild ( igy 4 hónap kihagyás után )

nevem ( mivel a Foxxika még mindig él csak nem nálam ): Kiscsaj
  • Kheled
    Szia! Igen, vannak még egész szép számban!
  • tomcsa4
    Üdv! Sokan játszanak még a Snowbourn szerveren? Anno abba hagytam (több mint egy éve), de a télre vissza néznék. Mivel z SWTOR-t nem skerült feltennem, gondoltam majd a LoTRO-t.
  • blbogus
    Egy-két hete elkezdtem én is gondolkozni, hogy újra el kéne kezdeni, lehet rászánom magam 2014-ben :)
  • Sheltem
    Köszi az infót. Kíváncsi leszek milyen élet van snowbournon így 1 év kihagyás után :)

Ahogy hallottam a kisujjamat nem tudom megmozdítani az új kieg megvétele nélkül (book quest sem), de azért ismerös arcokkal újra dumálni megfelelő lesz :)
  • Kheled
    senkinek se müködik, elvileg majd 8 óra körül. Ma szerver leállás volt és volt egy patch is.
  • Sheltem
    Nálam ugyanez a hibaüzenet.

Ma raktam fel kb 1 év után a lotrot.
    De ahogy nézem (bocsánat a flameért) semmi nem változott...
  • Tusy
    - néha belépek a lotroba de most egy frissítés után nem sikerül, "err: unexpected end of file; line:1, col:1" jellegű hibaüzenetet kapok. Hogyan tudok belépni, van valakinek rá ötlete? A turbine oldalra be tudtam lépni (elsőre arra tippeltem, hátha feltörték az accountomat de akkor más jellegű hibaüzenetet várnék), úgyhogy a password elvileg jó (már beírtam sima szövegként is és úgy másoltam át de ugyanez lett az eredmény)
  • Blob
    Végleg eladó 2db Lifetime Account bőven áron alul fullos minden kiegészítő meg van, érdeklődni privátban.
  • Szaruman
    Aszondják, hogy megújult a lotro.hu, úgyh kicseréltem a fansite linket. Ha vkinek van ellenvetése, szóljon :)
  • Fpocok
    Én szívesen elfogadom.
  • darkling
    Természetesen ingyen és bérmentve :)
  • darkling
    Valakinek kell esetleg egy Steely Dawn starter pack?
    Steam-en telepített LOTRO kell hozzá.
  • MaRee
    Igen. Nem hülyeség, kicsit bonyolult elsőre, de a lentebb említett oldalon minden kérdésedre választ kapsz.
  • denevérember
    Mit jelent ez hogy "megvetted" móriát? Az egy kieg. lenne? Amit össze lehet farmolni játékbeli pénzből? (bocsi ha hülyeséget kérdeztem)
  • MaRee
    Rengetegen játszanak, Snowbourn szervert ajánlom. A kiegekről nem tudok nyilatkozni, én még csak Móriánál járok(~lvl 50), de ezt meg tudtam venni TP-ből. Eddig semmi pénzt nem költöttem a játékra, és minimális turbine point farmolással meg tudtam venni Móriát.
  • denevérember
    Fú srácok köszönöm a tipppeket! :) Holnap akkor bele is csapok a lecsóba.. Sokan játszák még a játékot? Mik a tapasztalatok? Plusz még annyi,hogy néztem steamen és a kiegészítők viszonylag elég drágák... Azok mennyire kellenek majd? ( Gondolom az endgamehez mindenképp fognak)
  • MaRee
    Olvasd el fent a BunnyLotro - Hasznos Tippek ide vonatkozó részét, meg úgy általánosságban. Nagyon jó oldal. Én is ma tértem vissza :)
  • Kheled
    Sok korlát megszünik, pl amig tart a VIP, minden terület elérhető lesz (kivéve a kiegészítős területek), kapsz 500 turbine pontot, minden trait slot elérhetővé válik, eltűnik a pénz limit, 5 zsákod lehet, és még sok apró dolog, ezek megmaradnak a VIP lejárta után is!, hisz utánna PREMIUM státuszba kerülsz!
    Én is ajánlom legalább 1x a befizetést! Erdemes, de ezt is majd ugy lvl30 körül!
  • denevérember
    És ha egyetlen egyszer előfizetek azzal mit kapok?
  • Szaruman
    Ha 1x sem fizetsz elő (1 hónapra), akkor csúnyán le vagy korlátozva.
  • denevérember
    Szevasztok! Teljesen új vagyok a topicban,érdeklődni szeretnék, hogy mennyire érdemes belevágni a játék free to play részére? (Később sem tervezem hogy fizetnék a játékért) Mindent elérek csak lassan? Vagy csúnyán lekorlátoznak benne?

A válaszotokat előre is köszönöm!

Üdv, D.
  • foxxi
    Kérdésre válaszoltam, ennyi. Amugyan annyira pörög a topic hogy kb mind1 lenne.
  • Szaruman
    Ezt ugye nem itt fogjátok megbeszélni?^^
  • foxxi
    Esetleg 32 évesen van elég dolgom az ÉLETBEN, nem kell az okoskodás ( ha rám gondolsz ). 40 fokban nem fogok sem focizni, sem napozni, sem csajozni. A ftf meg elég munkahelyen is.
  • bunny
    Esetleg ilyenkor nyáron ki lehetne menni a szabadba. Kirándulni, focizni, fürödni, napozni, emberekkel face to face beszélgetni, csajozni meg ilyenek. Nem csak a virtuális világban van ám élet ...
  • foxxi
    Visszatértem, de társaság nélkül hamar beleuntam :( - igy marad a Rift
  • darkling
    Riders of Rohan féláron.
  • Kheled
    Féláron a Mithril Edition! Márcsak a TP miatt is érdemes megvenni ;)

Mithril Edition
  • pupyroby1
    Köszönjük szépen! :)
  • bunny
    Elkészült az utolsó class csapatjátékos ismertető, meg kicsit átírtam a kezdő leírástokat is. Egyenlőre nem tervezek további nagy frissítéseket az oldalon, max ha épp unatkozom frissítem az elavult részeket.
    http://lotro.bunny.hu/class_champion.html
    http://lotro.bunny.hu/firststep.html
  • darkling
    Nem tudom ki mennyire olvasgatta/hallgatta, bezár a Casual Stroll to Mordor
  • pupyroby1
    Megoldottam :D
  • pupyroby1
    Valaki segítsen!!! :( Ma volt nálam egy ismerősöm felléptünk az ő profiljába a játékba az én gépemen. Azóta nem tudok visszalépni az én profilomba,( default jön be a játék hogy nincs profilom) pedig a név ,jelszó, szerver minden megegyezik. 2 karim van. Ugye nem lehet hogy elvesztek. Segítsetek aki tud!
  • Kheled
    Innentől már csak a book questek és az insták/skirmishekből nah és persze lények öléséből tudsz xp-t gyüjteni. Ha szeretnél questeket is csinálni, akkor gyűjts TP-t a meglévő területeken, fejezd be a deedeket és ha van elég pontod,válts ki 1 területet. Ezen a szinten érdemes lenne Evendim-et kiváltanod, ott van jó sok quest.
  • andrue
    ha ingyen akarok jáccani 30 után merre tudok menni?
  • Kheled
    Célszerű újra kezdeni,ha meghalt akkor vége az instának.
  • andrue
    hali aztszeretném kérdezni hogy ha megöletem véletlen azt a palit akivel beszélnem kell és meghalok énis, visszamegyek nicns ott ez mind a weathertopon quest közben instában... visszaspawnol egy idő után vagy mit icsnáljajk?
  • Andrews2007
    De mint látom ma csak Forochel van akkor úgy tűnik naponta váltogatták hát lemaradtam. :) 730p ontomm van nem kell sok így se great riverhez.
  • Andrews2007
    Szintúgy. Az kell a Rohan előtt ugye? Sajnos Rohanhoz kell majd némi real money is. :)

Én szinte mindent megcsináltam eddig Enedwaith alja részéig.

2007-es bétában is benne voltam, s meg van játék 2007 májusa óta asszem. Szóval régóta tolom én is.