10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
foxxi #9784 Mivel kaptam egy 20 ojró értékű "dlc"-t Lotro-hoz, igy visszanéztem játszani
Ui.: már csak a régi társak kellenének vagy egy értelmes guild ( igy 4 hónap kihagyás után )
nevem ( mivel a Foxxika még mindig él csak nem nálam ): Kiscsaj -
Kheled #9783 Szia! Igen, vannak még egész szép számban! -
tomcsa4 #9782 Üdv! Sokan játszanak még a Snowbourn szerveren? Anno abba hagytam (több mint egy éve), de a télre vissza néznék. Mivel z SWTOR-t nem skerült feltennem, gondoltam majd a LoTRO-t. -
#9781 Egy-két hete elkezdtem én is gondolkozni, hogy újra el kéne kezdeni, lehet rászánom magam 2014-ben :) -
#9780 Köszi az infót. Kíváncsi leszek milyen élet van snowbournon így 1 év kihagyás után :)
Ahogy hallottam a kisujjamat nem tudom megmozdítani az új kieg megvétele nélkül (book quest sem), de azért ismerös arcokkal újra dumálni megfelelő lesz :) -
Kheled #9779 senkinek se müködik, elvileg majd 8 óra körül. Ma szerver leállás volt és volt egy patch is. -
#9778 Nálam ugyanez a hibaüzenet.
Ma raktam fel kb 1 év után a lotrot.
De ahogy nézem (bocsánat a flameért) semmi nem változott...
-
Tusy #9777 - néha belépek a lotroba de most egy frissítés után nem sikerül, "err: unexpected end of file; line:1, col:1" jellegű hibaüzenetet kapok. Hogyan tudok belépni, van valakinek rá ötlete? A turbine oldalra be tudtam lépni (elsőre arra tippeltem, hátha feltörték az accountomat de akkor más jellegű hibaüzenetet várnék), úgyhogy a password elvileg jó (már beírtam sima szövegként is és úgy másoltam át de ugyanez lett az eredmény) -
#9776 Végleg eladó 2db Lifetime Account bőven áron alul fullos minden kiegészítő meg van, érdeklődni privátban. -
#9775 Aszondják, hogy megújult a lotro.hu, úgyh kicseréltem a fansite linket. Ha vkinek van ellenvetése, szóljon :) -
#9774 Én szívesen elfogadom. -
darkling #9773 Természetesen ingyen és bérmentve :) -
darkling #9772 Valakinek kell esetleg egy Steely Dawn starter pack?
Steam-en telepített LOTRO kell hozzá. -
MaRee #9771 Igen. Nem hülyeség, kicsit bonyolult elsőre, de a lentebb említett oldalon minden kérdésedre választ kapsz. -
#9770 Mit jelent ez hogy "megvetted" móriát? Az egy kieg. lenne? Amit össze lehet farmolni játékbeli pénzből? (bocsi ha hülyeséget kérdeztem) -
MaRee #9769 Rengetegen játszanak, Snowbourn szervert ajánlom. A kiegekről nem tudok nyilatkozni, én még csak Móriánál járok(~lvl 50), de ezt meg tudtam venni TP-ből. Eddig semmi pénzt nem költöttem a játékra, és minimális turbine point farmolással meg tudtam venni Móriát. -
#9768 Fú srácok köszönöm a tipppeket! :) Holnap akkor bele is csapok a lecsóba.. Sokan játszák még a játékot? Mik a tapasztalatok? Plusz még annyi,hogy néztem steamen és a kiegészítők viszonylag elég drágák... Azok mennyire kellenek majd? ( Gondolom az endgamehez mindenképp fognak) -
MaRee #9767 Olvasd el fent a BunnyLotro - Hasznos Tippek ide vonatkozó részét, meg úgy általánosságban. Nagyon jó oldal. Én is ma tértem vissza :) -
Kheled #9766 Sok korlát megszünik, pl amig tart a VIP, minden terület elérhető lesz (kivéve a kiegészítős területek), kapsz 500 turbine pontot, minden trait slot elérhetővé válik, eltűnik a pénz limit, 5 zsákod lehet, és még sok apró dolog, ezek megmaradnak a VIP lejárta után is!, hisz utánna PREMIUM státuszba kerülsz!
Én is ajánlom legalább 1x a befizetést! Erdemes, de ezt is majd ugy lvl30 körül! -
#9765 És ha egyetlen egyszer előfizetek azzal mit kapok? -
#9764 Ha 1x sem fizetsz elő (1 hónapra), akkor csúnyán le vagy korlátozva. -
#9763 Szevasztok! Teljesen új vagyok a topicban,érdeklődni szeretnék, hogy mennyire érdemes belevágni a játék free to play részére? (Később sem tervezem hogy fizetnék a játékért) Mindent elérek csak lassan? Vagy csúnyán lekorlátoznak benne?
A válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv, D. -
foxxi #9762 Kérdésre válaszoltam, ennyi. Amugyan annyira pörög a topic hogy kb mind1 lenne. -
#9761 Ezt ugye nem itt fogjátok megbeszélni?^^ -
foxxi #9760 Esetleg 32 évesen van elég dolgom az ÉLETBEN, nem kell az okoskodás ( ha rám gondolsz ). 40 fokban nem fogok sem focizni, sem napozni, sem csajozni. A ftf meg elég munkahelyen is. -
bunny #9759 Esetleg ilyenkor nyáron ki lehetne menni a szabadba. Kirándulni, focizni, fürödni, napozni, emberekkel face to face beszélgetni, csajozni meg ilyenek. Nem csak a virtuális világban van ám élet ... -
foxxi #9758 Visszatértem, de társaság nélkül hamar beleuntam :( - igy marad a Rift -
darkling #9757 Riders of Rohan féláron. -
Kheled #9756 Féláron a Mithril Edition! Márcsak a TP miatt is érdemes megvenni ;)
Mithril Edition -
pupyroby1 #9755 Köszönjük szépen! :)
-
bunny #9754 Elkészült az utolsó class csapatjátékos ismertető, meg kicsit átírtam a kezdő leírástokat is. Egyenlőre nem tervezek további nagy frissítéseket az oldalon, max ha épp unatkozom frissítem az elavult részeket.
http://lotro.bunny.hu/class_champion.html
http://lotro.bunny.hu/firststep.html -
darkling #9753 Nem tudom ki mennyire olvasgatta/hallgatta, bezár a Casual Stroll to Mordor -
pupyroby1 #9752 Megoldottam :D -
pupyroby1 #9751 Valaki segítsen!!! :( Ma volt nálam egy ismerősöm felléptünk az ő profiljába a játékba az én gépemen. Azóta nem tudok visszalépni az én profilomba,( default jön be a játék hogy nincs profilom) pedig a név ,jelszó, szerver minden megegyezik. 2 karim van. Ugye nem lehet hogy elvesztek. Segítsetek aki tud! -
Kheled #9750 Innentől már csak a book questek és az insták/skirmishekből nah és persze lények öléséből tudsz xp-t gyüjteni. Ha szeretnél questeket is csinálni, akkor gyűjts TP-t a meglévő területeken, fejezd be a deedeket és ha van elég pontod,válts ki 1 területet. Ezen a szinten érdemes lenne Evendim-et kiváltanod, ott van jó sok quest. -
andrue #9749 ha ingyen akarok jáccani 30 után merre tudok menni? -
Kheled #9748 Célszerű újra kezdeni,ha meghalt akkor vége az instának. -
andrue #9747 hali aztszeretném kérdezni hogy ha megöletem véletlen azt a palit akivel beszélnem kell és meghalok énis, visszamegyek nicns ott ez mind a weathertopon quest közben instában... visszaspawnol egy idő után vagy mit icsnáljajk? -
Andrews2007 #9746 De mint látom ma csak Forochel van akkor úgy tűnik naponta váltogatták hát lemaradtam. :) 730p ontomm van nem kell sok így se great riverhez. -
Andrews2007 #9745 Szintúgy. Az kell a Rohan előtt ugye? Sajnos Rohanhoz kell majd némi real money is. :)
Én szinte mindent megcsináltam eddig Enedwaith alja részéig.
2007-es bétában is benne voltam, s meg van játék 2007 májusa óta asszem. Szóval régóta tolom én is.