The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Akkor innentõl kezdve az ÖSSZES acchirdetõs hszt törölni fogom.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Én is eladnám az accomat 5000-ért. A legnagyobb kari rajta egy 20-as hunter. Akit érdekel privit írjon.
Saccard
Csak a cd-ket cserélnéd?<#conf> Vagy guild wars accot is adnal érte? Csak a lotro havidíjas azért kiv vagyok rá.

Amitõl a legjobban félünk az már megtörtént velünk.

Szerintem nincs vele semmi baj, hogy itt hirdeted, sokan vannak, akiknek megérné így is (így voltam ugye ezzel én is, csak hát nálam a türelem tornaterem:)).

Hi all

Lehet hogy már unjátok a fejem , de 1 hónapig nem volt netem ,se gépem , és azóta aki esélyes lett volna , már megvette :)) Szal ha van vki aki meg venné a Lotrom , egy karc nincs a dobozán , se a cd-én van rajta egy 20as kari is , annak eladó 5000 HUF-ért :) És sry ha nem nagyon kellene ide ilyeneket írni :) Akkor delete hsz ^^

\"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes\"

kösz:)
Nem muszály;)

Nekem azt hiszem az ország, meg talán a város, ami pontos:)

account létrehozzásnál muszály megadnom az otthoni tel számot?
nemlehet vhogy kikerülni?
már folyamatba
ajálom hogy tölsd le a Trial-t:D
jaja cask azzal a 4 el lehet lenni
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy létezik e vmi magyar oldal a játékhoz mert a hivatalos oldalt olvasgatva megtetszett. Csak azokkal a fajokkal lehet játszani amir irtak (human, elf, hobbit, törpe) ? Tehát nincs 2 oldal mint például a wow-ba?
Kérlek reagáljatok és elnézzést ha zavartam, de faq-ot elolvastam már csak ez a pár kérdésem lenne.
Sziasztok
Szaruman
Nem harizunk, csak törölni fogom az ilyen hszeket.

oksy köszi de én találtam egy jó oldalt ahol 250 kb/s el jön:D lehet jöne többel is csak enyit bír a net:D.Szerintetek valakit érdekelne hogy a Guild Wars :prophecies Guild Wars:nightfall t elcserélje a LOTRO -ra??2 x voltak kinyitva és hibátlan szerintek érdemes meghírdetni?:D
KBB
EU klienst szedhetjétek innen is:
FTP (tehát valamilyen ftp kliensel szedjétek, legalább Total commander)
anonymous hozzáféréssel:
ftp.snt.utwente.nl/pub/games/lotro/pu/

Kitömörítés legalább winrar-al mert total commander nem birja a 4 gigánál nagyobb tömörítetteket.

http://parallelorealms.blogspot.com

akkor lehet azért mert én a Explorer-el szedtem
Én pedig fileplanetrõl szedtem, a Firefox beépített letöltõjével, igaz másodszorra, mert elsõre tényleg megállt kb. 3gb-nál.

ja az U.S es verzion a Elendilmir a legnépesebb szerver.
én mosz szedem ez a.u t és nincs semmi baja igaz torrent-be de legalább biztos ami biztos am a feliplanet en tényleg csak 3 GB van fent (írja is amikor leszeded hogy 3 GB)Jak16 ha kell a torrent akkor küldj egy pivit:D:D
meg nekem nem szükséges az hogy magyarokkal eggyütt játszak, mert nekem ott z xbox360. azzal játszok eleget, ez meg arra kell, hogy bebarangolhassam középföldét, craftolhassak, esetleg egy két epic csatában részt vegyek. remélem megtalálom a legnépesebb amcsi szervert, de azért még holnap megpróbálom lehúzni az eut.....

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

nem tudom még, ha hosszabb távra kell ,majd leszedem az eust is, addig meg jó az usa.

\"Bilincsbe vert, falakkal körbezárt, átkozott lény. A Nap kietlen árnya reám hull most s mindörökkön: az Éjszaka Teremtménye vagyok...\"

Nekem fileplanet-rõl másodszorra leszedte a 7gb-os trialt, azt felraktam, nem kellett peccselni, játszottam, lejárt a trial, beírtam a kódomat, és játszok tovább:)

Szaruman
Nem lehet, h több részletben van/az csak tömörített?
Usás szerveres kérdésre nem tudok válaszolni:) Amúgy csak kipróbálni akarod ,vagy hosszabb távra?

azt tudom hoy nem játszik, de attól még szeretném tudni hogy melyik a legnépesebb szervere. és azért nem jó, mert lehetetlenség leszedni az eust, 7gból leszedett 3-at és azt írta ki hogy kész....szal marad az usa az legalább müködött..

Szaruman
Innen nem játszik senki usa verzióval. De miért nem jó az eus?

figyuzzatok szarok bele ebbe az eu verzióba, úgyse akarok guildet meg ilyeneket, szerzek usa keyt, oszt kész: de egy kérdés azért: melyik a legnépszerûbb/legtöbb játékost számláló usa szerver, errõl hol tudnék informálódni ha ti nem tudjátok?

Szaruman
arni, próbáld meg nem telespammelni a topikot. 23 új üzenet 4 óra alatt, olyanok, amikre kb 5 üzivel elõbb ott volt a válasz. Nem szeretek törölgetni, de ha így folytatod, az lesz. Köszi.

Valaki tudna adni egy oldalt hol lehet letölteni az E.U verziot xD??
áááá LOL most nézem hogy én az US verziot szedtem le na akkor most szedem a másiat xD
ok xD
PTW
na srácok chatnek legyen vége! a kérdéseitek 90% a meg lett válaszolva vagy benne van FAQ-ban...

-1.12 klienst letöltöd majd leszeded hozzá patcheket
-még mindíg a SNOWBOURn a "magyar" szerver

én is ma töltötem le a Trial-t és nekem csak fel kelelt telepíteni utána meg elindítani:D és amikor rányomtam az ikonra akkor felpatch elte magátol
azért valaki leírná hogy melyik servern vannak a legtöbben??:D:Dés a legtöbb magyar xD:D
inkább magam fejleszteném: meg én letöltni akarom és online cd keyt venni hozzá :A ha letölteném a betat azt is felpeccselné esetleg? (a fileplaneten még az, amit le tudok szedni, emelett az 1.12-es client mellett, mi nagyjából jó sebességel jön.)

vagy ved meg használtan ugy megéri xD van aki 8000 Ft ért adja 21 es elf hunter al álltalába :D
találtam valami eu clientet, 1.12-es version, remélem felpeccseli majd.

KBB
Itthon 12990,- Ft a játék, amihez 1 hónap ingyen játék van. Külföldi vásárlás taglalva volt.
Másik megoldás gamersloot.net-es rendelés, ahol is csak a CD kulcsot kapod meg(ez kell az account aktiválásához) és ez 49 dollár, szorozd fel az aktuális árfolyammal.

http://parallelorealms.blogspot.com

héé olvasd vixxa:D:D:D én a media ba 7000 Ft ért láttam és ahoz kapsz egy 2 honapos izét:D és ha bankkártyát/számlával fizetsz akkor 2500 Ft/honap ha rendes gamcardot veszel az 8000 Ft de az 2 honapos xD (nekem is írták csak vixxa kellet volna olvasni xDnam ind egy én se olvastam volmna vixxa ^^):D
csak tudnám miért nem lehet letölteni ezt a szart rendesen. bezzeg az usa verzió tökéletes volt.....reggel mélg teljes sávszéllel jött most már feleannyival se....12k nem adok ki érte, ha 6k-ért tudok cdkeyt venni hozzá !

besz*ptam, mert a 7 gb 3 gb töltött le és kiirta hogy kész...most kezdhetem újra, de jó...

PTW
per pillanat 50 a max

am meddig lehet fejlödni 70?:D
hát tudtommal nincs:D
lehet hogy kitaltanak a moderátorok de azért csak felteszem a .kérdést! VAN e warez változata a THE LORD OF THE RINGS ONLINE NEK mert én most töltötem a warezt de nem indul ugyanugy bekéri a jelszöt meg a felhasználoi nevet nem értem akkor mi értelma a wareznek vagy én vagyok tök hülye! ha tudtok valamit vagy nincs warez megoldás se tört szerver akkor irjatok meg! és akkor megvaeszem
oksíy köszi:D akkkor ez se most lesz xD
PTW
ha bakkártyával/számlával fizeted akkor kb 2500 Ft/hó, vagy vehestz gamecardot az 8000 Ft/60 nap

kiprobáltam azt a 8 napos izét és naon tetszik :D most azt a 3 Ft hogy kell fizetni hogy 2 honap/3000 Ft vagy 1 honap/3000 Ft elöre is köszi
ok meggondlom, lehet lesz több karim is, solóra meg coopra, majd ha lejön a trial, emgnézem a videókat róla

DonnieBrasco
Az a baj, hogy Dunát lehet rekeszteni a hunterekbõl.
Szólónak nagyon jó szakma, de ha csapatban akarsz majd játszani, senkinek nem kellesz majd :(
Minstrel, Guardian, Captain, Burglar és Loremaster mind mind sokkal inkább hasznosak, fõleg magas szinten. Utóbbi háromból ráadásul nagyon kevés is van, fõleg magas szinten! Legalábbis relative.
Champion a másik ami "túlszaporodott" :)

DB

A ti kung-futok nem erõs!

akkor mi legyek? íjász szeretnék lenni, egy kis krozással megspékelve....