10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
levious #5544 Az is volt. -
Lorienel #5543 vga driver frissítés? -
levious #5542 Ki van kapcsolva a dx10. Egyeb otlet?:S -
foxxi #5541 Ha be van kapcsolva, akkor kapcsold ki a DX 10-et mert bugos. -
levious #5540 Sziasztok!
Feltelepitettem a jatekot Vistara, es kulonbozo problemakkal szembesultem.
Az egyik, hogy neha, mindenfele elojel nelkul kifagy a jatek. A masik, hogy eleg gyakran a texturak "szethuzodnak" es beteritik a kepernyot, igy nem latok semmit, csak szines csikokat minden iranyban, amik ahogy mozgok, forognak ossze-vissza. Very High es High beallitasaim vannak, kisebbel is ugyanez a baj. Ha alt+tabbal mas progira valtok, majd vissza a jatekba akkor helyrejon, de mas helyeken ismet jelentkezik a gond.
2 gb ramom es egy 8800GTS-em van, nem hiszem, hogy ezzel baj lenne.
A legfrisseb drivert is feltettem.
Hogyan lehetne orvosolni?
Koszi, udv
Levious -
Ashyn #5539 Szia Lorienel!
Köszönöm a választ, a Snowbourn szervert választottam, és minstrelt indítottam.
Köszönöm a segítségedet! -
Lorienel #5538 Szerver:Snowbourn. A legtöbb magyart itt találod.
Minden karival lehet solozni, de a minstrellel talán egy kicsit nehezebb, viszont előnye, hogy gyakran fogsz találni vele csapatot a keményebb questekhez.
Esetleg ezt is megnézheted: Magyar fansite -
Ashyn #5537 Sziasztok!
Most kaptam ajándékba a játékot ( alap+MoM ). A kérdésem a következő volna: melyik kaszt alkalmasabb a szólózásre/questelésre? Minstrel, burglar vagy guardian? Melyik szerverre érdemes menni, miből van "hiány" ?
A válaszokat előre is köszönöm! -
TGArtist #5536 US szerveren játszik valaki? :) -
#5535 Szevasztok!
A mellékelt képen látható cuccot kaptam a videókártyámhoz, még novemberben. Eltettem "jó lesz még valamire" alapon, de már biztos, hogy nem veszem használatba.
Ha valakit érdekel, mert ki akarja próbálni a játékot vásárlás előtt, szivesen átadom.
Postára nem megyek!
(Budapest, Zugló ... a többit magánban):
-
ElectricalTech #5534 Értem, köszönöm szépen. -
Ewron #5533 Szia,
A játékban jelenleg 50-es szintre 1 db 24 fős és 1 db 12 fős raid van. 60-as szinten 1 db 12 fős, és elvileg a következő ingyenes kiegészítővel jön a második 60-as szintű raid. Ezeken kívül van sok high-level 6 fős insta 50-es és 60-as és alacsonyabb szinteken is (időben a fél órástól a 3-4 órásig). -
ElectricalTech #5532 Sziasztok!
Egy egyszerű kérdésem volna csak a játékkal kapcs.
Valamennyire ismerem a játékot, régebben meg is vettem már, de a WoW visszahúzott. Most ismét szeretném elkezdeni immáron egy haverommal együtt kvázi nem volna unalmas.
Az end-game contentről szeretnék kérdezni, hogy itt is van lehetőség raidelni, instanceokba járni, akárcsak wow-ban a nagy insták(mc, bwl, tk, naxx, etcetera..) ?
Fontos lenne nekünk, mert nagy raiderek vagyunk/voltunk és sajnos a Warhammer emiatt nem volt bejövős ám váltani szeretnénk, mert a wow nagyon monoton már.
Köszöntem előre is a válaszokat. -
Robcuskilla #5531 nálam error csak akkor volt mikor elvileg peccselés végén indítottam volna a gamét és error, volt akkor újraindít kliens és még töltött le vmit. kétszer is :) és aztán ok volt. Nem hinném hogy egyéb gond lenne vele -
cipo666 #5530 Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám.Megvettem a két dvd-s kieges változatot, feltelepítettem, minden ment tök simán, aztán mikor indítanám a lunchert akkor luncher errort nyom be és a systemre hivatkozik.Tudnátok segíteni hogy mi lehet a probléma? Esetleg az sp3?
Előre is köszi -
foxxi #5529 Tessék: LOTRO HUNGARY -
#5528 Sziasztok,megtetszett ez a játék,és a kasztokról érdeklődnék...nem tudna valaki egy olyan oldalt ahol bővebb info van róluk? főleg magyarul ha lehet:D
Előre is köszi...! -
RexpecT #5527 És még valami eszembe jutott.Ha bankkártyával fizetek úgy mennyi egy hónap? -
RexpecT #5526 Ti milyen gépen játszotok,mert egyrészt engem a grafikája nagyon megfogott(persze a Gyűrűk Ura történet mellett mert azt mindig is imádtam...)
A gépem lényeges adatai:
AMD ATHLON 64 X2 4800+ - Sapphire PCIe HD2600XT 256MB GDDR3 - 2× DDR 2 800MHz 1024MB KINGMAX -
vgyuri #5525 Szia, amikor lejár az előfizetésed akkor vonná le az összeget, ha nem sikerül akkor nem tudsz bejeletkezni amíg a weboldalon még1x nem próbálod meg levonatni. -
RexpecT #5524 Én is nézegetem ezt a játékot..:
Lenne 1 kérdésem:
Ha megveszem a játékot(alap + kiegészító egyben) a havidíjat pedig akkor a Visa Electron kártyámról fizetném.
Ilyenkor mikor veszi le a havidíjat,mert nem szokott egyszerre sok lóvé lenni a számlámon(diák meló).Mi történik akkor ha nincs épp pénz a számlámon? -
#5523 Köszönöm a segítőkész gyors válaszokat. Holnap vagy holnap után elvileg meg is veszem. -
Loboncka #5522 Szia!
Elviekben meg kell adni valamilyen előfizetést már az elején. Elviekben. De aktíváláskor kiválasztottam, hogy PayPallal szeretnék fizetni és amikor át akart vinni a paypal oldalára, volt ott egy gomb vagy link, hogy majd később. Ennek ellenére nyitott volt az accountom.
Utólag bármikor lehet módosítani az előfizetést.
-
#5521 Még az lenne a kérdésem, hogyha megveszem ezt a Packot akkor vele tudok játszani 30napot és utána elég vennem Gamecardot? Vagy vennem kell Gamecardot is? -
#5520 Jaja, benne van minden a kieg. csomagban.
Azért az "vicces", hogy itthon 7900 Ft-ért adják, nekem meg előrendelve leszálítottak az angoloktól 5700-ért, és ebben benne volt a szállítási díj is... a megjelenés napján itt volt.
DB -
Reyes #5519 Szerintem abban a MoM-ig bezárólag minden benne van, csak az utána következő frissítéseket kell leszedned (1 megás nettel negyed óra kb.). -
#5518 Sziasztok!
Lehet hogy én is elkezdem a játékot az lenne a kérdésem hogy: Ha most megveszem a Complitation Packot akkor az fel van patchelve vagy lekel szednem és ha igen azok mekkorák? -
Lorienel #5517 A gépeden már elég jól el fog futni, talán a videokártyád a gyengébb pont a hardveredben. Azt, hogy mennyi magyar játszik nehéz megmondani, most nagyon sokan visszatértek Mória megjelenésével, de a magyarok többsége a Snowbourn szerveren játszik. Amennyire én tudom 3aktív maygar klán van ezen a szerveren(Supper is Ready, Last Enclave Of Hope, Callidus).
A magyar Lotro oldalon megtalálod ezeknek a klánoknak az ismertetőjét, és az elérhetőségüket is, ha esetleg csatlakozni szeretnél. -
#5516 Üdv. Lehet én is nekikezdek a játéknak de elötte érdekelne hány magyar játszik nagyjából?:) Milyen a szerverek telítetsége? És egy 3Ghz Intel Core 2duo+8600 GTS+2Gb RAm configon mennyire menne jól?:) -
Loboncka #5515 Tudomásom szerint ilyenkor nem kulcsot küldenek, hanem ráaktíválják az COG Accountodra. Vásárláshoz is be kellett oda lépni.
-
Mikeee76 #5514 Próbálom. Mennyi idő múlva kapom meg a kulcsot?
A fizetésről már megjött az e-mail. -
Loboncka #5513 Hivatalos oldalt próbáltad? Ittlehet digitálisan (csak kulcsot) vásárolni. -
Mikeee76 #5512 Nem szeretném megadni a telefonom... -
Mikeee76 #5511 Hol érdemes key-t venni a játékhoz? -
silbor #5510 csak 1 vicces dolog a clickandbuy ügyhöz.
az accomat havertól kaptam ajándékba. első dolgom volt címet, jelszót, bankkártya számot megváltoztatni. sikeres volt ment is a havidíj fizetés rendesen.
jött a MoM és gondoltam DD megveszem. de pont akkor kaptam új kártyinkát mert a régi lejárt. így megadtam az új kártya adatait.
DE ekkor behörgött a clickandbuy h. "hohóóó kispajtás! le kell ellenőriznünk egy próba pénz leemeléssel a számlád valódiságát"
pislogtam... de nem volt mit tenni. levontak 2x 1euro xx centet és nekem az xx centek összegét kellett beírnom ellenőrzésnek az oldalon.
a próba leemelés csak a 3. munkanapon metvégbe. addig csak vártam.
az ellenörzés után már minden rendben volt. -
Sith #5509 Nekem sem volt vele semmi gondolom biztos hogy minden adatot jól adsz meg? más hibát nem tudok esetleg a számládon lehet valami korlátozás hogy nem utalják el a pénzt vagy a fene setudja igaz az regisztráció utánni baj lenne -
#5508 Ez valóban fura, nekem simán engedte Visa Electronnal, nemrég vonta le az újabb 6 havi díjat az egyenlegemből....
DB -
#5507 Behalok, miért nem fogadja el ez a szar a kártyám, Visa electront simán el kéne fogadnia, erre már a regsiztráción nem megy át. -
Sith #5506 Szerintem kb. 1 perc :) -
#5505 Lehet, hogy láma kérdés, eddig mindig gamecarddal fizettem és most tervezem kártyával. A kérdés hogyha clickandbuy -al fizetek be egy hónapot, akkor mennyi idő mire ezt elfogadják és beléphetek a játékba újra?