10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
Sith #5584 Csak megjegyzés ha tell be írod be egy nem létező játékosnak akkor a kordinátákat aszem ugyan ugy látod ép csak nem kapja meg senki más -
Mikeee76 #5583 A chat dobozba beírod: ;loc
(pontosvesszővel)
(bekerül az aktuálisan beállított beszélgetésbe, így mások is láthatják a koordinátáid..) -
#5582 Sziasztok!
A játék nagyon bejön. Most próbálom a trialt, csak egy hajszálnyi dolog választ el a játék megvételétől: a quest-ek. Angol tudás hiányában vannak olyanok amiket nem tudok teljesíteni. Van a játékhoz quest addon lehetőség? Találtam olyan oldalakat, ami segít a questben, néha képpel és koordinátával. Hogy lehet a játékban beállítani a koordinátát? -
tomcsa4 #5581 Természetesen jár!
A játék baromi jó, szerintem annyira frankón van összerakva. Egyik kedvencem lett. -
Eftörsokk #5580 Sziasztok!
Kipróbáltam a trial-t,nagyon tetszik a játék.
Az lenne a kérdésem,hogyha upgradelem a trialt az alapjátékra,akkor is jár a 30-napos ingyen game,mint új játékos extra?
válaszotok előre is köszi -
#5579 Végre ez már rendesen műkszik, köszönöm szépen :) -
Walkyre #5578 http://www.lotro.battanet.hu/ -
#5577 Egy kis segítséget kérnék ha lehet. Próbáltam a trialt letölteni a megadott linkekről (GamerShell és a többi...), miután pár gigát letölt kiírja, hogy a letöltés megszakadt. Letöltésvezérlővel nem hajlandó elindulni és hiába próbáltam többször mindig megszakad egy idő után. Az internet eléréssel nincs baj, valahogy azt érzem direkt megnehezítik a trial letöltést, hogy az ember mindenáron megvegye... Valakinek van ötlete esetleg? -
tomcsa4 #5576 Snowbourn* -
tomcsa4 #5575 Ja még annyit, ohgy a Snowbournon szerverre menj. Itt van a legnagyobb élet és a legtöbb magyar.
Kapd le a trialt (mindenképpen) és max utána lődd be a játékot (ha megvetted vagy megveszed). -
tomcsa4 #5574 A játék erősen történet orientált. A kezelése nagyon jó, a fejlődés elsőre bonyolult, a grafika überfrankó (olyan szép playfieldek vannak, érdemes megnézni). Ha szereted a gyűrűk urát, akkor mindegyik fajnak nézd meg a tutorialját, mert érdemes (egyedi, igaz ott csak Te vagy, ilyen instaszerűség).
Amúgy ugyanúgy questelgethetsz, majd később intsta, raidek stb.
Én hátrányt nem tudok felsorolni egyelőre. -
#5573 Sziasztok!
Az utóbbi időben elkezdtem érdeklődni a játék iránt. Korábban játszottam WoW-al, EVE-el…és barátaikkal. :) Valaki tudna segíteni abban, hogy ez a játék miben más, mik az előnyei hátrányai, illetve hogy milyen lehetőségek vannak ingameben? Előre is köszönöm.
-
rocsikzoli #5572 Én annyira tudok azért angolul, h kivegyem a szövegből, h milyen irányba kell melyik helytől menni, inkább öcsémnek kell:) Még egyszer köszi mindenkinek! -
#5571 90%-ban ha figyelmesen elolvasod a küldetés szövegét, akkor meg is fogod találni amit keresel. A maradék 10%-ra én is a lotro.mmodb-t használom. Fontos lehet még a ;loc parancs, amivel megkapod a koordinátáidat. Említett oldalon sok küldetésnél írják a koordinátákat, vagy ha nem, akkor érdemes megnézni a hozzászólásokat. -
Lorienel #5570 Questekhez nagy segítség:
http://dynmap.ruslotro.com/#Breeland
http://mehq.net/dynmap/index.php -
#5569 http://lotro.mmodb.com/ tessék én ezt használtam annó -
rocsikzoli #5568 Köszi! Még majd valszeg kérdezek, ha meglesz a cucc. Még annyi lenne, h van ehhez vmi Questhelper addon, vagy olyan weboldal, ahol minden küldetést megmutat stb. Csak h ha elakadnék, akkor utána tudjak majd nézni! -
foxxi #5567 VISA, Mastercard ( lehetőleg dombornyomott ) -
rocsikzoli #5566 Oké, köszönöm a tájékoztatást! És akkor pontosan milyen bankkártyát is fogad el fizetéskor? -
#5565 Ha kulcsot veszel, itt belépsz a trial accountoddal, akkor lesz egy "upgrade" vagy rokon nevű opció, követed az instrukciókat, és játszol.
Ha olyan kulcsot veszel, akkor menni fog a mom is (nem kell telepíteni). Én a trialt egy compilation pack kulcsával upgrade-eltem (alap+mom), és nem kellett telepíteni (egyetlen kellemetlenség, hogy a játék indítása után reklámozza, hogy vegyem meg a kiegészítőt ). -
rocsikzoli #5564 Szal ha megveszem a kulcsot, és a subscription-t vagy mit megváltoztatom, és az új kódot írom be, akkor már eredeti lesz? Csak akkor a Payment rész alatt, ahol most None van, gondolom ott ki bírom választani a fizetés módját. Vagy nem ott kell?
És a Mines of Moria kieg is benne lesz így? Mert rengeteget frissített mielőtt elindult, és Mines of Moria-s betöltőképernyője van. Vagy azt akkor uszáj megvenni eredetiben? -
Sith #5563 Elvileg ha megveszed az accot és ennyi nem kell megvenni a játékot ill a 14 napos karidat is viheted tovább -
rocsikzoli #5562 Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni. Letöltöttem a 14 napos trial verziót. Ha a hivatalos oldalon veszek digitálisan kulcsot, akkor nem kell megvennem a játékot, hanem a letöltött kulcsot beírom az accountomba, amit létrehoztam a trialhoz, és akkor már működik is, és a kártyámról vonja le a pénzt? Vagy új accountot kell létrehozni, vagy a játékot is meg kell venni? -
#5561 Az európai LOTRO-nak külön honlapja van: www.lotro-europe.com.
Ott is nézhetsz free trial-t! -
#5560 Már rájöttem. Figyelmesebben kellett volna elolvasnom a honlapon leírtakat. Nem vettem észre, hogy európaiakra nem vonatkozik.
Na mindegy. Újabb GB-okat meg nem akarok letölteni. -
tomcsa4 #5559 Hmm, ezt én sem tudtam. -
Lorienel #5558 Moria-t nem tudod kipróbálni triallal, csak az alapjátékot. -
#5557 Na ezt megszívtam úgy tűnik. -
#5556 Kaptam egy kódot. Igazn nem a kieghez. Remélem jó lesz ez is. -
tomcsa4 #5555 Ha nem kaptá, akkor próbáld meg újra a hivatalos oldalon leszedni (persze nem kell leszedni, de igényeld, hogy kódot kapj.) -
tomcsa4 #5554 Amikor letöltöd a trialt, akkor kapsz egy kódot. Azt kell megadni. (Pontosabban asszem előtte, de mindenképpen kapsz.)
A játék feb 2-9-ig ingyenes lesz minden nem új accon! Az, hogy aktív vagy nem aktív nem számít, a lényeg, ohgy már regelve legyen! -
#5553 Üdv Mindenkienk!
A multkor gondoltam megnézem a LotRO honlapját és láttam, hogy van lehetőség a Mines of Moria kipróbálására. Mivel gyors a netem le is töltöttem a méretes trial verziót. Tehát fel települt meg minden. Csak az a baj, hogy nincs felhasználónevem. Egy linkre irányított, ahol létrelehet ezt hozni. A baj csak az, hogy kódot kér. De ugye az nekem nincs, mivel én csak 14 napos próbát tartok. Mit kell csinálni?
Lehet, hogy már sokan kérdezték ezt a topicban, de nincs kedvem több ezer hozzászólást átnézni.
Ha tudja valaki a megoldást akkor segítsen, mert nagy kedvet kaptam a játékhoz. Ha tetszik akkor megveszem, mert most le van árazva. -
#5552 ? Miért lenne bugos? Nekem is ugyanilyen VGA-m van, és hiba nélkül ment mindig is DX10-ben a játék. Már egy évvel ezelőtt is...
DB -
foxxi #5551 Akkor marad az xp-n való tesztelés. Ha ott minden rendben akkor a vistával van probléma, ha nem akkor elég érdekes a jelenség... -
levious #5550 Ez sem segitett, csak valamivel csokkentette a problemak gyakorisagat.
Bar lehet, hogy ezt csak bebeszeltem magamnak, mert meg mindig rossz. -
TGArtist #5549 Nekem Vistán egy játék sem ment hibátlanul, S.T.A.L.K.E.R.-ben pl. csakis a felhők látszottak, azon kívül semmi, a hang meg ment rendesen, HALO 2-ben villogtak a textúrák, és sok egyéb csúnyaság ... DE aztán rájöttem mi a hiba. Próbáld meg azt, hogy bemész a videókari beállításaiba (Vezérlőpult -> NVidia Control Panel), 3D Settings -> Manage 3D Settings, és Global Settings fülnél legalul Vertical sync -> Force off.
Próbáld meg így, nekem innentől minden játék rendesen ment Vistán is. -
levious #5548 A baj az, hogy ugyanezen a gepen, xp-n hibatlanul ment a dolog.
Csak mar nincs xp-m. Eleg jo hutesem van, nem melegszik a VGA. -
tomcsa4 #5547 Kellenek a javítások. Minden MMO-hoz vannak javítások (gyakorlatilag ebből él a stílus). Készülj fel egy kis pihenésre, elég sokáig tart a pecselés. Nálam legalábbis. -
landor00 #5546 Ehez le kell tölteni patch-eket mint a wow-ban?
vagy csak elindítom a játékot és választok egy szervert és már a játékba vagyok is? -
tomcsa4 #5545 Nem melegedik túl a VGA-d? Mert nálam pl Sacred 2 is csíkozódott egy ideig, aztán megfogtam a VGat menet közben és majdnem odasült a kezem (nem vicc).
Szóval ezt nézd meg plz.