10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Sith
    Csak megjegyzés ha tell be írod be egy nem létező játékosnak akkor a kordinátákat aszem ugyan ugy látod ép csak nem kapja meg senki más
  • Mikeee76
    A chat dobozba beírod: ;loc
    (pontosvesszővel)
    (bekerül az aktuálisan beállított beszélgetésbe, így mások is láthatják a koordinátáid..)
  • Felgolos
    Sziasztok!
    A játék nagyon bejön. Most próbálom a trialt, csak egy hajszálnyi dolog választ el a játék megvételétől: a quest-ek. Angol tudás hiányában vannak olyanok amiket nem tudok teljesíteni. Van a játékhoz quest addon lehetőség? Találtam olyan oldalakat, ami segít a questben, néha képpel és koordinátával. Hogy lehet a játékban beállítani a koordinátát?
  • tomcsa4
    Természetesen jár!

A játék baromi jó, szerintem annyira frankón van összerakva. Egyik kedvencem lett.
  • Eftörsokk
    Sziasztok!
    Kipróbáltam a trial-t,nagyon tetszik a játék.
    Az lenne a kérdésem,hogyha upgradelem a trialt az alapjátékra,akkor is jár a 30-napos ingyen game,mint új játékos extra?

válaszotok előre is köszi
  • Montly
    Végre ez már rendesen műkszik, köszönöm szépen :)
  • Walkyre
    http://www.lotro.battanet.hu/
  • Montly
    Egy kis segítséget kérnék ha lehet. Próbáltam a trialt letölteni a megadott linkekről (GamerShell és a többi...), miután pár gigát letölt kiírja, hogy a letöltés megszakadt. Letöltésvezérlővel nem hajlandó elindulni és hiába próbáltam többször mindig megszakad egy idő után. Az internet eléréssel nincs baj, valahogy azt érzem direkt megnehezítik a trial letöltést, hogy az ember mindenáron megvegye... Valakinek van ötlete esetleg?
  • tomcsa4
    Snowbourn*
  • tomcsa4
    Ja még annyit, ohgy a Snowbournon szerverre menj. Itt van a legnagyobb élet és a legtöbb magyar.

Kapd le a trialt (mindenképpen) és max utána lődd be a játékot (ha megvetted vagy megveszed).
  • tomcsa4
    A játék erősen történet orientált. A kezelése nagyon jó, a fejlődés elsőre bonyolult, a grafika überfrankó (olyan szép playfieldek vannak, érdemes megnézni). Ha szereted a gyűrűk urát, akkor mindegyik fajnak nézd meg a tutorialját, mert érdemes (egyedi, igaz ott csak Te vagy, ilyen instaszerűség).

Amúgy ugyanúgy questelgethetsz, majd később intsta, raidek stb.

Én hátrányt nem tudok felsorolni egyelőre.
  • Montly
    Sziasztok!

Az utóbbi időben elkezdtem érdeklődni a játék iránt. Korábban játszottam WoW-al, EVE-el…és barátaikkal. :) Valaki tudna segíteni abban, hogy ez a játék miben más, mik az előnyei hátrányai, illetve hogy milyen lehetőségek vannak ingameben? Előre is köszönöm.
  • rocsikzoli
    Én annyira tudok azért angolul, h kivegyem a szövegből, h milyen irányba kell melyik helytől menni, inkább öcsémnek kell:) Még egyszer köszi mindenkinek!
  • picket
    90%-ban ha figyelmesen elolvasod a küldetés szövegét, akkor meg is fogod találni amit keresel. A maradék 10%-ra én is a lotro.mmodb-t használom. Fontos lehet még a ;loc parancs, amivel megkapod a koordinátáidat. Említett oldalon sok küldetésnél írják a koordinátákat, vagy ha nem, akkor érdemes megnézni a hozzászólásokat.
  • Lorienel
    Questekhez nagy segítség:
    http://dynmap.ruslotro.com/#Breeland
    http://mehq.net/dynmap/index.php
  • Kreeder44
    http://lotro.mmodb.com/ tessék én ezt használtam annó
  • rocsikzoli
    Köszi! Még majd valszeg kérdezek, ha meglesz a cucc. Még annyi lenne, h van ehhez vmi Questhelper addon, vagy olyan weboldal, ahol minden küldetést megmutat stb. Csak h ha elakadnék, akkor utána tudjak majd nézni!
  • foxxi
    VISA, Mastercard ( lehetőleg dombornyomott )
  • rocsikzoli
    Oké, köszönöm a tájékoztatást! És akkor pontosan milyen bankkártyát is fogad el fizetéskor?
  • picket
    Ha kulcsot veszel, itt belépsz a trial accountoddal, akkor lesz egy "upgrade" vagy rokon nevű opció, követed az instrukciókat, és játszol.

Ha olyan kulcsot veszel, akkor menni fog a mom is (nem kell telepíteni). Én a trialt egy compilation pack kulcsával upgrade-eltem (alap+mom), és nem kellett telepíteni (egyetlen kellemetlenség, hogy a játék indítása után reklámozza, hogy vegyem meg a kiegészítőt ).
  • rocsikzoli
    Szal ha megveszem a kulcsot, és a subscription-t vagy mit megváltoztatom, és az új kódot írom be, akkor már eredeti lesz? Csak akkor a Payment rész alatt, ahol most None van, gondolom ott ki bírom választani a fizetés módját. Vagy nem ott kell?

És a Mines of Moria kieg is benne lesz így? Mert rengeteget frissített mielőtt elindult, és Mines of Moria-s betöltőképernyője van. Vagy azt akkor uszáj megvenni eredetiben?
  • Sith
    Elvileg ha megveszed az accot és ennyi nem kell megvenni a játékot ill a 14 napos karidat is viheted tovább
  • rocsikzoli
    Sziasztok!

Szeretnék érdeklődni. Letöltöttem a 14 napos trial verziót. Ha a hivatalos oldalon veszek digitálisan kulcsot, akkor nem kell megvennem a játékot, hanem a letöltött kulcsot beírom az accountomba, amit létrehoztam a trialhoz, és akkor már működik is, és a kártyámról vonja le a pénzt? Vagy új accountot kell létrehozni, vagy a játékot is meg kell venni?
  • DonnieBrasco
    Az európai LOTRO-nak külön honlapja van: www.lotro-europe.com.
    Ott is nézhetsz free trial-t!
  • saxicola
    Már rájöttem. Figyelmesebben kellett volna elolvasnom a honlapon leírtakat. Nem vettem észre, hogy európaiakra nem vonatkozik.
    Na mindegy. Újabb GB-okat meg nem akarok letölteni.
  • tomcsa4
    Hmm, ezt én sem tudtam.
  • Lorienel
    Moria-t nem tudod kipróbálni triallal, csak az alapjátékot.
  • saxicola
    Na ezt megszívtam úgy tűnik.
  • saxicola
    Kaptam egy kódot. Igazn nem a kieghez. Remélem jó lesz ez is.
  • tomcsa4
    Ha nem kaptá, akkor próbáld meg újra a hivatalos oldalon leszedni (persze nem kell leszedni, de igényeld, hogy kódot kapj.)
  • tomcsa4
    Amikor letöltöd a trialt, akkor kapsz egy kódot. Azt kell megadni. (Pontosabban asszem előtte, de mindenképpen kapsz.)

A játék feb 2-9-ig ingyenes lesz minden nem új accon! Az, hogy aktív vagy nem aktív nem számít, a lényeg, ohgy már regelve legyen!
  • saxicola
    Üdv Mindenkienk!

A multkor gondoltam megnézem a LotRO honlapját és láttam, hogy van lehetőség a Mines of Moria kipróbálására. Mivel gyors a netem le is töltöttem a méretes trial verziót. Tehát fel települt meg minden. Csak az a baj, hogy nincs felhasználónevem. Egy linkre irányított, ahol létrelehet ezt hozni. A baj csak az, hogy kódot kér. De ugye az nekem nincs, mivel én csak 14 napos próbát tartok. Mit kell csinálni?
    Lehet, hogy már sokan kérdezték ezt a topicban, de nincs kedvem több ezer hozzászólást átnézni.
    Ha tudja valaki a megoldást akkor segítsen, mert nagy kedvet kaptam a játékhoz. Ha tetszik akkor megveszem, mert most le van árazva.
  • DonnieBrasco
    ? Miért lenne bugos? Nekem is ugyanilyen VGA-m van, és hiba nélkül ment mindig is DX10-ben a játék. Már egy évvel ezelőtt is...

DB
  • foxxi
    Akkor marad az xp-n való tesztelés. Ha ott minden rendben akkor a vistával van probléma, ha nem akkor elég érdekes a jelenség...
  • levious
    Ez sem segitett, csak valamivel csokkentette a problemak gyakorisagat.
    Bar lehet, hogy ezt csak bebeszeltem magamnak, mert meg mindig rossz.
  • TGArtist
    Nekem Vistán egy játék sem ment hibátlanul, S.T.A.L.K.E.R.-ben pl. csakis a felhők látszottak, azon kívül semmi, a hang meg ment rendesen, HALO 2-ben villogtak a textúrák, és sok egyéb csúnyaság ... DE aztán rájöttem mi a hiba. Próbáld meg azt, hogy bemész a videókari beállításaiba (Vezérlőpult -> NVidia Control Panel), 3D Settings -> Manage 3D Settings, és Global Settings fülnél legalul Vertical sync -> Force off.

Próbáld meg így, nekem innentől minden játék rendesen ment Vistán is.
  • levious
    A baj az, hogy ugyanezen a gepen, xp-n hibatlanul ment a dolog.
    Csak mar nincs xp-m. Eleg jo hutesem van, nem melegszik a VGA.
  • tomcsa4
    Kellenek a javítások. Minden MMO-hoz vannak javítások (gyakorlatilag ebből él a stílus). Készülj fel egy kis pihenésre, elég sokáig tart a pecselés. Nálam legalábbis.
  • landor00
    Ehez le kell tölteni patch-eket mint a wow-ban?
    vagy csak elindítom a játékot és választok egy szervert és már a játékba vagyok is?
  • tomcsa4
    Nem melegedik túl a VGA-d? Mert nálam pl Sacred 2 is csíkozódott egy ideig, aztán megfogtam a VGat menet közben és majdnem odasült a kezem (nem vicc).

Szóval ezt nézd meg plz.