The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elvileg a hónap végén, de vszleg átcsúszik a következõ hónapra.

LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter

Ne mtudjátok mikor jön ki a következõ patch(amiben saját házad is lehet)😊

Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion

Igen en is voltam bent ugy hogy meg fel sem tudtam venni a
questeket. Ha nincs healer rafanyalodnak a kisebbekre is 😄
Én minstrelként 36-on csináltam Fornostot, de a legnagyobb is 40-es volt csak. Mind a 6-an szintetléptünk az insta alatt. Nekünk több mint 6 óra volt :-)

LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter

Tegnap lenyomtuk az uccso Bosst Fornostban, Remmenaeget.
Mit mondjak, meghatarozo elmeny volt. LM 2, CH 2, CPT 1, MIN 1,
tehat tank nelkul. Igaz en voltam a legkisebb Minstrel lvl 41,
volt lvl 46 LM es CH is. Ugy indit a rothadek hogy egy harmad
moral minusz dread miatt, de nem volt eselye 😊
Dobott 2 kek itemet, egyet en nyertem, egy fasza kis pocket
cuccot.
Annak aki nem ismeri: a Fornost Instance lvl 40 feletti karaktereknek,
very long (4 ora) es very hard. Ha van West Gate kulcsod akkor az
elso Bossokat kikerulheted, igy csak 2 ora volt.
Yooo!

Én itt szoktam megnézni mindent.

Nálam sokáig tölt az oldal, de utána begyorsul😉

Ezt is ajanlom szeretettel http://www.lotroquests.com
Udv.

Snowbourn szerveren a Callidus kinship felvetelt hirdet a kovetkezo classok szamara: minstrel, burglar, hunter, captain, champion. Bovebb info a weblapon. Mindnekinek jo jatekot.

Syrn, Freylana, Kywara

DonnieBrasco
Mingyá 46-os vagyok Finmothtal, ha megvolt az utolsó DING, majd jelentkezem egy raidre (ha lehet 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

F.A.Q. alján ottvannak a linkek😉

"vessetek a mókusok közé" :)

Yooo (aki WoWozik vagy WoWozott)! Nincs LOTRO-hoz olyan vagy hasonló oldal mint a thotbott.com vagy az allakhazam.com ? Az biztos, h jelentõsen megkkönyíetné az életem 😄
Sajan nem ez a probléma. Nemtudom milehet a baj.Email cím rendben spam szûrõ nem tett keresztbe . Regisztrációm megvan csak aktiválni nemtudom mert nemkapok aktiváló mailt. Szomorú vagyok , nagyon megnézném a játékot de így a fullt nem merem megvenni.

Tegnap megvolt a második Helegrod raid a klánnal <#hawaii>.

Ha a mail kliensed szüri a spameket, akkor érdemes a spamek között is megnézni. Én sûrûn járok igy, automatikusan küldött leveleknél😊

Hi!
Szeretném az egyik cimbivel kipróbálni a 7 napos trialt de az acc aktiváló e-mail nemakar megjönni . Olvastam itt korábbi commentbe hogy ilyenkor elkell újra küldetni de hiába kértem 4-5 újraküldést ,sajna nemtörténik semmi.Gondoltam arra hogy esetleg elrotontottam a mail címem de nemhiszem ugyanis a cimbi sem kap semmi mailt.
Van e esetleg valami 5letetek...

Szaruman
Perkeket tudsz venni, ideíglene buffok. Emókat nem tudom, de emoteokat igen, /shortcut x /emotenama ahol x a skillhely száma, 1-12ig skillbar 1, 13-24ig skillbar 2, stb. Gyorsabb futás csak skillbõl van, és nem mindenkinek. Hamarabb kell futni, ha szarban a haza😛

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Sziasztok!
Pár napja vettem a játékot és lenne pár alap kérdésem.
Mire jó a Destiny pont? Azt tudom, hogy a monster abból vesz skillt, de a Hõsömnek mire jó? Emokat lehet e gyorsbilentyûre beállitani, mert mire bepötyögöm vagy a legördülõs listába megkeresem már rég nem aktuális. Lehet e valami gyorsabb futásra ösztökélni a karaktert ha egy vesztésre álló csatából menekül, mert az alap futással a törpémet még a sánta farkas is seggbe harapja. Van még pár de azokat megprópálom elöbb kitapasztalni. Elõre is köszi!

Szaruman
Az egy terület, van vmi goblin erõd ered luinban, vmi o betüs a neve. Onnan nyílik sarnur, lvl 47+ area.

És az mi?😊

Szaruman
Igen, csak nem használom a válasz funkciót😊

repus kérdés. A törpéknél frendli vagyok, a benti vendor ( a teremben, amibe "akvamackafacka" fokozaton lehet belépni ) csak frendlire "árul" cuccot ( ha jól láttam, ha nem jól, akkor bocs ) Ha tovább folytatom a repuzást, akkor vmi másik npc-hez kell menni, vagy frendli a max a jutalmak tekintetében? ( csak mert frendlin már frankó kék dolgok is vannak ) míg az evendimi frakciónál példul max repuért juthatsz a full kínálathoz...
?

Ezt most nekem?

Szaruman
Sarnurban.

Valaki meg tudná mondani, hogy a törpöknél mivel tudom növelni a repu-t?

DonnieBrasco
Annyiból nem, hogy a trial alatt elkezdett karaktert nem tudod átvinni egyikrõl a másikra...

DB

cikasz
mondjuk erre gondoltam én is 😊) de arra, hogy kipróbáljam milyen tök mind1 melyiket töltöttem le 😊

http://www.akciofigura.hu

DonnieBrasco
Hát nem kevés. Az egyik (a neve is adja) európai. A másik - ahogy a neve sem - nem az.

DB

cikasz
Sziasztok.
Van valami különbség a http://www.lotro.com-os trial és a http://www.lotro-europe.com/-os trial között?

http://www.akciofigura.hu

Nekem is kiírta, amikor Total Commanderrel próbáltam, próbáld meg Winzippel, azzal ment nekem is.

hello!
nekem is ugyanez a hibám van😊
hello!
KB. 5ször szedtem le az eu trialt és mindig tömõrítve...Amikor ki akarom tömõríteni a cuccot akkor azt írja ki hogy sérült az állomány...Ez miért van?
KBB
Pedig az az FTP jó és hasít róla (ftp.snt.utwente.nl), ha problémád akad a csatlakozással továbbra is keress meg priviben segítek szívesen.

http://parallelorealms.blogspot.com

Szaruman
Akkor szeded lassan😊

még 1 kérdés
a trialthonnan tudom leszedni? mert havertol toltam de itthon folytatnám
be van linkelve 1 ftp cim de azt nem érem el
hivatalos oldalrol meg lassan jön:S
Igen, én is úgy folytattam, miután megvettem.

Szaruman
Igen.

Hali!
Létrehozztam 1 accountot de csak triált tolom, ha vége a triálnak megmarad az account?
Thx
Szaruman
Törölgettem kicsit, mer pár 12 éves nem tudta elolvasni a fakkot.

DonnieBrasco
Azt hittem, kikövetkeztethetõ... sorry.
A lényeg, hogy reputation-t úgy növelhetsz, ha bizonyos tárgyakat gyûjtesz. Ezekrõl írja is, hogy repu. tárgyak (pl. Mathom, Orc medallion stb.). Ezek questekhez kapcsolódnak sokszor (vagy mindig? nem is tudom...), amiket a különféle bandák adnak (rangerek Esteldinben pl.).
Ha elég jó már a reputation akkor lehet tõlük ilyen faction-cuccokat kapni, de nem pénzért hanem olyan csere-tárgyakért, amikrõl kérdeztél.

Remélem ez segített 😊

DB

aham, igy érthetõbb mint a LOL 😊 Thx.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Repu-ert kapsz kaloz jelmezt, erteeed, aztan villoghatsz vele az
orkok elott 😄
ha már lol akkor elis mondhattad volna ha tudod...

DonnieBrasco
LOL...

#4389 válasz a #4388-ra 😊

DB

barter itemek mire jók? találtam párat (kalózjelmez stb.) de nem tudom hogy mire jók. Ha valaki ezt letudná írni átfogóan és érthetõen azt megköszönném 😊

Hulye kerdes-e, vagy sem, muszaly megkerdeznem:
Miert lehet reputaciot kapni?
lvl 24 vagyok, de mindenhol 0-an all a repum!

Szaruman
Nagyjából. Az egy dolog, h a magyar (sg-s) community itt tart jelenleg. Hülye kérdések vagy account árulás. Kb mint a guildwars topik.

Blob
tapasztalatok áttekintését, ha van kérdésed felteheted de ne olyanokat ami a fqba bennevan, azt hogy hol vannak magyarok már az is tudja akit nem is érdekel a játék, ami mellesleg a faqban is bennevan, ez csak egy pl volt.
ha elakarod adni a gamádat, rakd fel vaterára it senki nem kiváncsi az ilyenekre, meg a törserveres kérdésekre stb.
már bocs csak nem tuom akkore ebbe a furomba mit lehet (mert beszélgetni nem kérdezni nem hírdetni se lehet akkor mit?)
Blob
Hale luja
KBB
<#taps><#nyes>

http://parallelorealms.blogspot.com