The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"6. Mit kezdjek a kulcsokkal?
A játék account részlegét az alábbi oldalon érheted el: link Aztán:
1. ha még nincs, létrehozol egy Codemasters accountot. (az account felhasználónevével és jelszavával tudsz késobb belépni a játékba)
2. Belépsz az accountoddal, majd a CREATE NEW SUBSCRIPTION-re kattintva, az új ablak legördülo menüjében kiválasztod a LOTRO szót, és az Full Retail Keyt beírod, ahol kéri."
Elég kezdõ vagyok mmokban és megmondanátok hogy hol tok accountot csinálni és hogyan?
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
lotro-hungary
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
delux 5-7g
kiship 15-18g
Leszedtem webrol, felinstalallta, inditom a Lotrot, letoltotte az updater es feltette megegyszer, erdekes...
Amugy azthittem dragabbak lesznek ezek a hazak, persze a luxus hazak dragak is, de nekem es a baratnomnek eleg lesz egy kisebb is, igy 27 es szint kornyeken 😊
Arra nem jottem ra mi az az unkeep penz osszeg? En valami lakas fentartasra gondolok, amit bizonyos idokozonkent kell fizetni, de remelem tevedek, igy nem tul kifizetodo😊
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Pumu
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive
Elörre is elnézést kérek a reklámért, nyugodtan kövezzetek meg😊
Elindítottuk a Lotro-hungary weboldalt, reméljük hasznos dolog kerekedik ki belöle, folyamatos hírek lesznek, fórum is van, stb.
Nézzétek meg és ha ugy gondoljátok hogy jó dolog az oldal akkor használjátok, igyekszünk gyakran frissiteni, illetve ahogy ujjabb hirmorzsa lát napvilágot, a fórumot pedig már most birtokba lehet venni.
az oldal egyenlõre nem hivatalos fan site, ezzel kapcsolatban folyamatban vagyonk a codemastersel 😊
Lotro-hungary.hu
Azt hallottam, hogy a 7 napos trial lejárta után lehet fizetni + 1 hónapot. (Vagy többet) Ez igaz, vagy meg kell hozzá venni a játékot rendesen?
GO! GO! GO! Callidus!
- minstrel
- hunter
- burglar
- captain
- champion
- loremaster
Amit nyújtunk:
- a játék high-end tartalmának megismerése
- guildes pvmp megmozdulások
- rendszeres high lvl insták (urugath, carn dum, annuminas-i instak, barad gularan)
- grandmaster crafterek minden szakmából
- ventrilo
Ha csatlakozni szeretnél hozzánk, ingame keresd Kazagort vagy Freylana-t.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Btw a FAQ-ban lévõ cím akkor tegnap nem mûködött.
beszélhetünk priviben is, csak msn-en egyszerûbb. 2 acc van nálam. Egyiken egy lv50-es minstrel, másikon egy lv50-es burglar. Barátnõmmel együtt játszottunk. Én nagyon szerettem a játékot, csak beütött az idõhiány...
üdv, Frab
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu