10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• MrStokes
    Sziasztok!

Van arrol vmi info, hogy hany honap inaktivitast kovetoen torlik a karikat/az accountot?
  • Murmur
    Kiprobaltam, mukodott. :) Az altnak van alapbol joga.
  • tomcsa4
    Van fent a vaterán Comp Pack (alap+kieg). Ha valakinek kell, nézze meg. Boltban nem kapható és a kieg is 7k.
  • Murmur
    Fuu, erre nem is gondoltam. Koszi, ma este kiprobalom. :)
  • Sith
    Szerintem az Altnak alapbol van joga.. de a fene se tudja adj jogot :) abból baj nem lehet :)
  • hippy
    1 account-on csak 1 ház lehet.Csináld azt,hogy adsz az altodnak jogot a házad dekorálására,és akkor beteheti a cuccot minden gond nélkül.
  • Murmur
    Igen, uj karakternel megkapom a coinokat, csak sajnos a targyak BoAsok, igy nem adhatom at a dekoraciokat. :( Kenytelen leszek egy altot csinalni es majd akkor neki lesznek allatai a hazban. :)
  • Sith
    Elvileg ha csinálsz egy uj karit akkor kapsz egy új coint hozzá.. legalábbis azt hiszem.. egymásközt továbbra sem lehet majd pakolni a dolgokat de így szerezhetsz mondjuk egérlyukat és madarat a házadba
  • Murmur
    Lenne egy kerdesem. Van arra lehetoseg, hogy tovabbi Ithildin Coin-okat szerezzek? Talaltam olyan weboldalakat, ahol bonus code-ot lehet venni, de azzal a level 25-os lovat+egy masik cuccot lehet kivaltani.
  • Blob
    úgy látom itt kár bárkinek is segíteni mert valaki mindig lesz aki beleköt az emberbe hát b....................
  • DonnieBrasco
    Arról nem is beszélve, hogy nagy öntökönszúrás az alapot feltenni, mert az kb 6-7 GB, a teljes játék (kieggel együtt) meg már 15 fölött van, szóval ha az updaterrel nyomja fel mind a ~15 ezer hiányzó file-t, igencsak megőszül :)

Mindenképpen a kieggel együtt szabad csak megszerezni DVDn a klienst.

DB
  • Blob
    zsír vagy!
  • picket
    "Sziasztok! Érdekelne eladó Lotro akár kieggel együtt vagy csak az alapjáték is!" - Nem akarok kötekedni, de nekem ebből az jön le, hogy neki egy accountra van szüksége, nem egy értéktelen dvd-re...
  • Blob
    Miért? Mert a kérdése arra irányult azért!
  • picket
    Miért kéne neki egy lemez, amikor a játékot letöltheti a triallal?
  • Blob
    én az alapot eladhatom ha érdekel mert nekem a kiegben is benne van csak egy kulcsot kell igényelned online az nem tom mennyi és akkor egy jelképes összegért megbeszéljük a lemez árát dobj egy mailt ha érdekel [email protected]
  • levious
    Szia!

Nekem lehet, hogy van eladó, ha meg tudunk egyezni:)
    A többit e-mailen: [email protected]
  • vzajcev
    Sziasztok! Érdekelne eladó Lotro akár kieggel együtt vagy csak az alapjáték is!
  • Esty568
    Köszönöm a segítséget :) Erre a "lifetime" regisztrációra tényleg gondoltam, de mikor kiszámoltam mennyi lenne... hát ez így nekem kicsit húzós. Ráadásul úgy tűnik sikerült az US verziót leszednem... így nem láttam a Snowbourn szerót :S Ilyen szerencsém is csak nekem lehet... nem tudtam, hogy külön vannak.
    De kipróbálni jó volt és nagyon gondolkodom a játék beszerzésén :) A Nazgul megjelenését az emberek első küldetésében örökké megőrzöm az emlékeimben
  • foxxi
    Hajjjj...
  • weky
    Spartacot keresni..... de gáz!
  • Robcuskilla
    az igazán törpös megoldásokért keressétek ingame Spartacot ( Nem, nem ő vagyok, csak ajánlom, mert olyan jófej :PP ) Snowbourn
  • foxxi
    Jah, ezért is kell még várni. Azért ha valaki ezen gondolkozik az nem egy vagy két hét játék után dönti el :) Addig meg az ojró is stabilizálódhat. Szal mint opció, most nem épp a legjobb de mire valaki kitapasztalja a játékot és eldönti hogy a lotro világában még sokat szeretne ténykedni, addigra talán ismét emberbarát árba kerül a játék. Nem mondom hogy a havi bankártyázás nem kényelmes ( a boltba rohangálásnál "gamecard kellene!" már elfogyott!, mikor lesz? Nem tudjuk" -nál jobb :), után ez lehet a következő lépcső :)

Vagy nem :P
  • weky
    Ez igaz Foxxi, de a mostani euro árfolyam mellett egy kicsit drága a lifetime :)
  • foxxi
    Ha van pénzed akkor ajánlatos "végleges fizetésnek" a "Lifetime"-ot választani. Bár pár hét után nem biztos hogy ki alakul az emberben a kötődés és a bekockulás :) De bárki akinek már már "fanatikus" szinten bejön a játék és eldöntötte hogy kivárja a köv kieget is, annak nagyon érdemes elgondolkozni a lifetimeon. Főleg ha mákja van és baráti 50% kedvezményel sikerül szert tennie rá :)
  • weky
    Szia! A trial accountot tudod folytatni, a COG account részben van egy UPGRADE gomb, ha arra kattintasz akkor a megvásárolt aktiváló kulcsot beírva már teljes játékod lesz.
  • Esty568
    Sziasztok! Kipróbáltam a 10 napos trialt, és nagyon tetszik. Azt szeretném megtudni, hogy ki kell várnom, amíg lejár és megvenni a teljes játékot/új karikat kezdeni, vagy van lehetőség, hogy átvigyem ezeket a teljes játékba?
  • Robcuskilla
    ez is igaz, illetve egy mmo azért tartós játékra készült, akinek tetszik az, amibe belevágott anno, jó társaságra lelt, plusz tényleg minden kieggel és egyébbel maximális kielégíti, amit kap ( pl wowban ), az ne mvált csupán azért, mert évente kijön 2-3 új mmo...
    Ettől függetlenül a lotro elég jó, ne mis értem a wowosokat ;))
  • Bogyee
    Amíg a wow-ot ennyire veszik nem nagyon fognak befektetni másba.
    Régebben emlékszem mennyit vadásznak Everquest 2-t Media Marktban, pedig akkoriban elég sokan nyomták és mondjuk egy polcnyi wow mellett volt 1-2 dobozzal.

• Robcuskilla
    ja a media markt lotro szempontból nem jó lelőhely... nincs lotro deposit :S pedig emléxem, mikor az alapjátkot vettem meg egy haverral, akkor ott vettük és még ki is volt plakátolva az ajtóra is, hogy jött a lotro...
    így moria kapcsán főleg nem értem - mert királyság - , hogy miért nem szereznek be ( habár ez biztos nem csak rajtuk múlik... bár azt is kétlem, hogy aki eladná - turbine/cod., az ne annak örülne, hogy minél több helyen lehessen kapni ).
    Mondjuk toplistákon sem nagyon látom a gamét, nem mintha ez jelentene bármit, de a maga módján va nelég játékos, aki szereti és a fejelsztőknek is megéri, de nincs szarrá marketingelve az is tuti
  • tomcsa4
    Szerintem is naygon jó. Én is megvettem, de még nem aktiváltam, mert kipróbáltam ezt azt és időm sem volt. Majd tavasszal lesz, mindenképpen bebarangolom az egész játékot.

szegda: ha HC-zni szeretnél, akkor lehet érdemesebb megvenni úgy, hogy havidíj élkül (kb 50 ezer lehet). Ha viszont casualozol (mint én majd), akkor nem éri meg.
  • Bogyee
    Szia!
    Media Marktban nem láttam de elképzelhető. Én régebben CD Galaxisban vettem.
    Lehet kapni gamecardot és jelenleg így a legolcsóbb játszani
    http://dfens.org/01a0b7
  • szegda
    Csá all. magyarországon pl mediamarktban forgalmazzák ezt a gamet? ésk b mennyibe kerül? jah és még egy vmi hogy itt is olyan mint a wow-ban hogy kell 6ezerért venni 50napos gamecard ot?
  • Bogyee
    Sziasztok!
    Játszik még valaki alacsonyabb szinten (lvl. 20-30 között) ?
  • Sith
    Szerintem nézd meg alul jobbrol a 3. vagy 2. ikon szürke izé.. szerintem ha megnézed meg is érted nagy vonalakban
    kb arról van szó hogy bizonyos dolgokért kapsz Traiteket amik pluszokat adnak pld ölj meg Bree és környékén 160 disznót.. találd meg az összes Dunadán romot ugyan ezen a környéken... csinálj meg x questet bree és környékén használd valamelyik skilledet 500x stb stb
  • Felgolos
    Nem wowot keresek tudom hogy más a kettő.
    Mi az trait rendszer?
  • Walkyre
    Trialba addig tudsz fejlodni ameddig eljutsz tudtommal nincs szinthatar.
    Elso dungeon: The Great Barrow (sirbuckak) Bree-land mapon van lvl20-25 szintre.
    Szerintem nem szerencses a lotroba a wowot keresni talentfa nincs helyette trait rendszer van.
    Mountot lvl35 quest utan tudsz venni emlekeim szerint 4.22 goldert.
  • Felgolos
    Kösz a válaszokat.Még lenne pár kérdésem.
    Trialba meddig tudok fejlődni?Hanyas szintől van az első Dungeon és hol?
    És hogy itt milyen a skill rendszer pl.a wowba a talent?
    még csak 6 szintű vaok és most mentem átt egy másik helyszinre,ott hirtelen annyi quest lett hogy nem tudom hogy mit kezdjek.mount van-e a játéba?ha igen hanyas szintől?tudom hogy hülye kérdések de csak ritkán tudok játszani.
  • Robcuskilla
    a kveszt oldalak azért 95%-ban meg is mutatják a térképen, hogy hol van a cucc, ha meg koordinátát ad meg, akkor a kurzort tudod mozgatni a képen és kiderül, merre vannak a gonozok/itemek :)

én sosem koordinátáztam ezen kívül, és az angol tudásom sem óriási, a játék meg überállat. Nem beszélve a moriai expanzióról. az egy igazi keménység. itt kéne mozognia egytrilió gamernak, nem a ... máshol ;)
  • Reyes
    Próbáld így:

/tell ;loc.