The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azirafael

[IMGhttp://i222.photobucket.com/albums/dd53/Azirafael/ScreenShot00028.jpg[/img]

azirafael
ismét

azirafael
A képek... remélem müködni fog:

azirafael
Ma ismét lement 3 Boss a Rift-ben! Sajna a 7-nél elvéreztünk, de kedden lenyomjuk az utolsó Balrogh-al együtt!!!

Én ezt találtam.

Tal Bruinen, Trollshaws.

(kicsit sokáig tölt az oldal:S)

azirafael
Pár kép a csütörtöki Rift raidbõl!

Remélem nem húzza majd szét nagyon a topicot....

Blob
nem tudja valaki hol tok shire sweet-leaf farmolni, vagy mibõl?
s0n1c
<#szomoru1>
Blob
hát baromi kedves vagy na pont az ilyeneknek nem kellene játszani lol
s0n1c
https://cogaccounts.codemasters.com/

ha ezután is elakadsz, inkább add el
És mi a regisztráció linkje?mert 1000 év mire betölti...
s0n1c
Ott van a logo alatt a (magyar) faq.

"6. Mit kezdjek a kulcsokkal?
A játék account részlegét az alábbi oldalon érheted el: link Aztán:
1. ha még nincs, létrehozol egy Codemasters accountot. (az account felhasználónevével és jelszavával tudsz késobb belépni a játékba)
2. Belépsz az accountoddal, majd a CREATE NEW SUBSCRIPTION-re kattintva, az új ablak legördülo menüjében kiválasztod a LOTRO szót, és az Full Retail Keyt beírod, ahol kéri."
Hello segitenétek?
Elég kezdõ vagyok mmokban és megmondanátok hogy hol tok accountot csinálni és hogyan?
azirafael
Mivel senki nem ír semmmi érdekeset, ezért örömmel értesítem a magyar közösséget, hogy tegnap a Snowbourn szerver legösszeszedettebb magyar Kinsihpje a Callidus Kinship bement a Rift-be és végighentelte az elsõ 3 Boss-t, vasárnap folytatjuk a maradék 5-el 😊! Képek hamarosan! Ma Helegrod Raid, aki külsõs esetleg dzsojnolni szeretne az jelezze ingame Lomyldor-nak, vagy Kazagor-nak!

Annyit hozzátennék, hogy nem a teljes, csak egy része, nem volt még idõm mindent lefordítani... 😊))))

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

Zsolty nak hála a magyar nyelven megtekinthetõ a book 11 patchnote
lotro-hungary

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

sima ház 800s -1g
delux 5-7g
kiship 15-18g

wow ot abbahagytam, de igen volt olyan 😊 wowban nem én voltam kisvuk, csak tdu ban nem engedte a pumuklee nevet , poénbol beirtam a kisvukot amikor a 15. et sem fogadta el, az jo volt neki😄

Jah, lol, jol jartam.
Leszedtem webrol, felinstalallta, inditom a Lotrot, letoltotte az updater es feltette megegyszer, erdekes...

Amugy azthittem dragabbak lesznek ezek a hazak, persze a luxus hazak dragak is, de nekem es a baratnomnek eleg lesz egy kisebb is, igy 27 es szint kornyeken 😊
Arra nem jottem ra mi az az unkeep penz osszeg? En valami lakas fentartasra gondolok, amit bizonyos idokozonkent kell fizetni, de remelem tevedek, igy nem tul kifizetodo😊

Az updater szedi, csak rá kell kattintani az update-re😉

s0n1c
EU-s book 11 et honnet lehet leszedni? HIvatalos oldalon nem talallom, meg az amcsin sem. Az updater meg nem szedi ugye...

Szerintem igen, mert EU-s Gamecard-ot veszel, amit itthon is kell használni.

Yoooo! Egy lama/gagyi kérdésem lenne. Ha Én Németországban (Deutschland) vennék gamecard-ot a LOTRO-hoz (tudok olcsóbban és veszek, ha már arra járok) , azt ugye simán használhatom itthon is-e? 😄 Szerintem lehet, csak néhány õrült azt mondta, h nem. Inkább megkérdezem, biztos ami biztos !!!
azirafael
Apa kezdõdik!!!! Apaaaaa keeeezdõõõdik!
<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

... na mán csak mer' abban vótam én isch egykoron 😊
pumuklee, kisvuk? deadly dozen stb.? wow ( is )?
Lehet épp csináltam vmit az adatbázison, még nagyon sok munkám van vele, elnézést ha ilyen van kicsit késöbb probáljátok meg ujra és menni fog, de egy 1 perces adatbázis munkáért nem akarom lelöni az oldalt. Elörre is köszönöm a türelmeteket.

Pumu

retteneteske
Klassz az oldal, de miért nem lehet regisztrálni? Azt mondja a megerösítéskor, hogy a modul ki van kapcsolva.

Én már nem játszom ugyan, de gratza az oldalhoz. Nagyon színvonalasnak indul.
Szaruman
Igen, mondjuk én eléggé kevésnek érzem a magyar community-t ilyen szempontból. A legtöbbjüknek semmire sincs igénye. Sajnos.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Köszi de rajtatok mulik😊 mi megprobálunk mindent megtenni ha lesz rá igény😊

Gyongyhalasz
Igen sok sikert nektek!

Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive

Sok sikert!

Köszönjük, ma került fel az ftp re a cucc, tegnap jött csak meg a domain reg, de igyekszünk hogy minél jobb legyen😊

Szaruman
Sztem ezt nyugodtan lehet reklámozni. Sõt, kifejezetten hasznos dolog, sok sikert az oldalhoz😊

Sziasztok!

Elörre is elnézést kérek a reklámért, nyugodtan kövezzetek meg😊

Elindítottuk a Lotro-hungary weboldalt, reméljük hasznos dolog kerekedik ki belöle, folyamatos hírek lesznek, fórum is van, stb.

Nézzétek meg és ha ugy gondoljátok hogy jó dolog az oldal akkor használjátok, igyekszünk gyakran frissiteni, illetve ahogy ujjabb hirmorzsa lát napvilágot, a fórumot pedig már most birtokba lehet venni.
az oldal egyenlõre nem hivatalos fan site, ezzel kapcsolatban folyamatban vagyonk a codemastersel 😊

Lotro-hungary.hu

Én ilyenrõl nem hallottam. Meg kell venni és ahhoz kapsz plusz egy hónapot.

Sziasztok!

Azt hallottam, hogy a 7 napos trial lejárta után lehet fizetni + 1 hónapot. (Vagy többet) Ez igaz, vagy meg kell hozzá venni a játékot rendesen?
Szaruman
De csak azért, mer örtséker vagy ám😄

azirafael
Én pont egy hete léptem be a Callidusba és azóta végig mentem velük Carn-dum instán, két Annuminas instán, Book 10-en, a Helegrod raid-en (itt csak a sárkányt nem tudtuk megölni a többi 3 bosst bedaráltuk) Kék fegyvereim és ékszereim vannak... Szerintem így kell mûködnie egy guildnek!!!

GO! GO! GO! Callidus!

Blob
Callidus kinshipbe az alábbi classokból várjuk a jelentkezõket:
- minstrel
- hunter
- burglar
- captain
- champion
- loremaster

Amit nyújtunk:
- a játék high-end tartalmának megismerése
- guildes pvmp megmozdulások
- rendszeres high lvl insták (urugath, carn dum, annuminas-i instak, barad gularan)
- grandmaster crafterek minden szakmából
- ventrilo

Ha csatlakozni szeretnél hozzánk, ingame keresd Kazagort vagy Freylana-t.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Köszi Zsolty!

Btw a FAQ-ban lévõ cím akkor tegnap nem mûködött.

töröld RP, privi akart lenni

Szia! Én eladnám. Ha érdekel, akkor msn címem: [email protected]
beszélhetünk priviben is, csak msn-en egyszerûbb. 2 acc van nálam. Egyiken egy lv50-es minstrel, másikon egy lv50-es burglar. Barátnõmmel együtt játszottunk. Én nagyon szerettem a játékot, csak beütött az idõhiány...
üdv, Frab

Hali!

Itt az új fórum címe (emi egyébként a FAQ-ban is benne van):

LEOH fórum

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

azirafael
Halihó! Csak beköszöntem! Bemapo visszatért játszani 😊

A Last Enclave of Hope-nak mi az új címe? Mer a régi nem nagyon akar bejönni:S

Tudom hogy ez van kiírva: A topik nem bolhapiac, ne itt hirdessétek az accokat.Csak azt akarom hogy valaki nem akarja eladni a LOTRO ját DVD-acc al együt vagy cserélni vagfy valami. Akit érdekel küldjön privit SZaruman lécci neee töröld. Csak nem naon van a netn olyan ami elado ha vna is nem válaszolnak vagy elkelt.