10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
foxxi #5664 ELvileg ott is van egy kissebb népességű magyar brigád ha jól emléxem. A karakter transzfer is müködik ha jól tudom, bár fizetni kell érte. Vagy valóban a trial után újat indítasz :) Ami nem is olyan nagy probléma mivel a legtöbb magyar és a legtöbb segítőkész értelmes player a snowburn szerveren van :) több magyar klánnal az élen :) Gyorsan fel lehet húzni segítséggel, bár ez az mmo pont nem arról szól hogy 1 hónap alatt fullos legyél :)
A ház 1 aranyba kerül ( viszonylag hamar ki lehet spórolni, csak mindent összekell szedni és eladni :) Minden régióban/városban vannak "kövek" amiket kijelölve egy teleport tekercsel az adott jelölt helyre utazhatsz óránként egyszer ( lvl 10nél kapod ) majd faj függően kapsz egy trait-et ( passiv skill ami szintén a fajod fővárosába teleportál óránként egyszer)
remélem nem voltam túl zagyva :) -
#5663 Át lehet vinni a karaktert az egyik szerverről a másikra? Ha az eldáron nem találok magyar klánt az előfizetés után akkor átvinném vagy ha nem kénytelen leszek új karit kezdeni de annak nem örűlnék.:)Csak megvárom a Triál végét. -
#5662 Köszi a segitséget. Én az eldar nevü szerveren vagyok. A magyar oldallal tudtam kezdeni valamit. Angolt csak nagyon minimális szinten vágom. Ezért bénázom ennyit.:) Már van egy falra rakható halam csak házam nincs:) Baromi drága. Ha jól látom háromfajta házat lehet venni. Mi a külömbség a három között? Láttam valami kútra hasonlitó dolgot pl bree be ami teleport kinézete volt egy kicsit. Ha teleport akkor csak a varázshasználók tudnak utazni vele? -
foxxi #5661 Hobbiból még csak a horgászat van, de igen élvezetes. A kifogott értékesebb cuccokat elbarterelheted és ha veszel házat becserélheted dekorációkra. Kb ennyi az értelme, mondjuk hogy very fun
A szakmákról bővebben itt:
Szakmák ENG
Google translate Szakmák 2
Szakmák 2 ENG
Remélem tudtam segíteni -
foxxi #5660 Mond miben?
Esetleg a snowburn szerveren vagy ingame is tudunk segíteni -
#5659 Aki tud válaszóljon nekem a 5652 re. Köszi. -
#5658 Szerintem teljesen felesleges energiákat égettek el a személyeskedésre. Inkább nekem segitsetek.:) Felhúzátok magatokat feleslegesen. Mindig lesznek akik figyelmetlenek, lusták, vagy kapnak egy számitógépet de zsebpénzt nem vagy sajnálják a előfizetésre a pénzt. Persze én csak álltalánosságba beszélek senkit nem akarok megbántani. -
#5657 Folytatnám egy gondolatodat, "nem csak 4kiloból áll az egész költség", de csak azt kell megfizetned pluszba a törthöz képest, mert ahhoz is kell normális masina, meg internet.
Tehát javítva: a törthöz képest csak 12.99 euroval több a költség. Aki megengedheti magának a számítógépet és az internetet ami elégséges ehhez, az megengedheti magának az előfizetési díjat is, vagy ha nem, akkor az előző kettőre sem kéne költenie.
Végső következtetés: badarságot beszél, aki a törtszerókat propagálja (már ha lennének) azzal, hogy nem engedheti meg magának a 3500 forintos havidíjat, avagy kkhtxbay! -
foxxi #5656 Hop, lemaradtam. Elfogadom az elnézés kérést. Lehet időnként énis heves vagyok. Megeshet hogy én sem a legdiplomatikusabb hangnemben válaszolok.
De azt fogja már fel mindenki hogy 2-3 postonként megkérdezni ugyanazt nagyon bosszantó tud lenni. Azt pedig akkor is tartom hogy a topic tetején az "infó mező" nem dísznek van!
Mégegyszer peace és sorry a hevességemért. -
foxxi #5655 Figyelj ide demetan. Az hogy képtelen valaki elolvasni azt ami a topic tetején van, vagy értelmezni az ne magyarázzon hanem huzzon innen máshova. Alapszintű felfogás hogy először elolvasom azt amit látok és utána kérdezek. a szüleim 10 éve nem támogatnak ugyanis 30 évesen saját keresetből tartom fent magam... De legyél okos és oszt az észt ha csak ennyire futja.
A google használatát általános iskolában tanitják, ha valaki képtelen használni az vessen magára és igenis megérdemli a negatív kritikát. Ha ez nyomja a kicsiny lelkivilágod NE irj ide!
Esetleg ha továbbra sem tetszik az amit írok NE flame-eld tele a topicot a bölcsességeiddel hanem írj privátot.
Peace -
demetan #5654 ui: a szülős megjegyzésért elnézést kérek, mert most láttam, h valószínű egy tisztességes dolgozó emberrel van dolgom!! -
demetan #5653 figyi, nem tudom miért vagy ennyire tahó, de ha vki új itt, akkor nem kell elküldeni mindjárt a faxba...amugy meg van akinek nincs pénze a havidíjra, merth nem csak 4kiloból áll az egész költség, akinek meg állják a drága szülei annak meg mekkora luxus van...... -
#5652 Köszi! Én meg gyüjtöttem a Light hideokat hátha én meg tudom csinálni később. Érdekes hogy szakma csoportokat lehet felvenni. Jól gondolom? Ha másikat hármat veszek fel az elöző három elveszik? Felvettem a horgászatot hobbinak. Más hobbik is vannak és többet is fel lehet venni később? -
hippy #5651 Forester tud csinálni 2 light hide-ból.Ha nem vagy forester akkor megkérsz egyet vagy nézel AH-ban. -
#5650 Azt szeretném kérdezni hogy hol lehet tanúlni a készitését vagy találni Boiled Light Leather nevü cuccot? Eddig nem dobta semmi és semilyen árusnál nem láttad eddig. Nem tudok nélküle kovácsolni semmit szinte. -
#5649 Tell tuti nem megy, anno (fél éve) nekem sem ment, mikor rá akartam köszönni a régi guildtársakra :) -
Murmur #5648 Illetve fellowship/kinship membereknek talan tudsz meg. Majd kiprobalod. :) -
Murmur #5647 Ha jol tudom triallal csak azoknak tudsz uzengetni, akiknek fent vagy a baratlistajan. -
#5646 Az már feltünt hogy a aukciós ház és a levél küldést nem lehet használni a Triálba. Lehetséges hogy a Tell gomb se megy? Beírtam a barátok közé négy magyar arcot akiket kinéztem a magyar fansite web oldalról de nem sikerült felvenni velük a kapcsolatot. Lehet hogy bent se voltak. Ismer valaki az eldar szerverről valakit aki tuti fenn szokott lenni? Amúgy mintha azt olvastam volna régebben itt hogy a triál nem jó móriához. Nekem müködik. -
foxxi #5645 Nem lehettek ilyen sötétek..Nincs még mindig... elkéne feledni. Különben mindenképpen le kell töltened ha csak nem izgulsz a dobozos verzióra..
Itt megveheted: Lotro
vagy itt: Lotro
vagy még elég sok helyen...
Van google, keress rá! -
toarpad #5644 Császtok . Megszeretném kérdezni .. hogy letöltöttem a trialt és nagyon megtetszett .. na már most én webshopokban keresgéltem a játékot de nem naon találtam . Na már most ilyenkor 2 lehetőség van . 1. Valaki ad valami oldal linkjét ahol a játékot árulják . 2. Letöltöm . A 2. azért nem szeretném mert nagyon bizonygatják itt embereket hogy nincs tört szerver . :( Tudnátok akkor segiteni az 1. lehetőségben ? -
foxxi #5643 A havidíja 3k környékén van ( ez függ attól hogy gamecard vagy bankkártyával fizetsz ).
Lovat 35-ös szinten vehetsz 4gold 200 silverért ( ha még mindig annyi )
Ha kérdésed van érdemes a a fenti részen rábökni a MAGYAR FANSITE - linkre. Igen sok okosat megtudhatsz! De persze itt is kérdezz nyugodtan ;) -
foxxi #5642 Sajnos vannak olyan emberek akik nem képesek felfogni azt amit látnak illetve ami nyilvánvaló...
OFF End -
#5641 Persze nem ez a lényeget akartam írni.:) -
#5640 Sziasztok!
Kipróbáltam a Trialba elég jól néz ki. A horgászás az nagyon bejött:) Persze ez a lényeg. Kérdeznék pár dolgot mivel én nem tudok angolúl:
Mennyibe kerül havonta a előfizetés?
Hányadik szintnél lehet a játékosnak saját lova?
Amúgy meg egy csomó minden nem tiszta még nekem de majd kitapasztalom valahogy:)
-
#5639 Na de azt továbbra sem értem, h a zöld betüs rész nem b@ssza ki a szemét. Direkt kiírtam anno... -
foxxi #5638 Ehhez a játékhoz NINCS ÉS NEM IS LESZ tört szerver! Ha tetszik vedd meg és játsz! 4k-ért nem drágább mint a többi.
Mások figyelmébe is ajánlom azt amit itt már sokan leírtak!: ( mégegyszer ) NINCS és NEM IS LESZ tört szerver ehhez a játékhoz.
Ha sajnálja valaki a ráfordítást az ne itt nyafogjon hanem menjen tört wowzni vagy f2p mmo-val játszani. Egyszerü, ugye?! -
#5637 Te most szopatsz minket? -
demetan #5636 hali!
Én most gondolkodom, h lehúzzam-e a játékot (az eredetit), és az egyenlőre a visszatartó erő, h van-e hozzá tört szerver...ha bárki tudna küldeni tört szerverhez linket, nagyon megköszönném..:) -
#5635 Ezen rohogtem egy fel percig. Bejott a topic es egy bazi nagy zold felirat, bamm into your face! :D -
#5634 Gondolom megtalálta, mert átírtam 50es méretre :) -
Droughert #5633 Használd a görgőt az egerden, 1/4képernyőnyit feljebb mész és már meg is van a válasz a kérdésedre. -
kulagep96 #5632 nem nagyon:D -
#5631 Azért olvasni tudsz, ugye? -
kulagep96 #5630 Sziasztok! Engem az érdekelne hogy a játékhoz van-e törtszerver!? -
Ewron #5629 Jelenleg 3 raid insta van a játékban 1 db 24 fős lvl 50-es, 1 db 12 fős lvl 50-es (Rift - a legjobb raid insta jelenleg a játékban), 1 db 12 fős lvl 60-as (csak 1 boss-os) és a következő hetekben nyitnak meg valószínűleg még egy 1 boss-os lvl 60-as raidet.
Book 8-ra - a következő kiegészítőre - ígérik a következő több bossos lvl 60-as 12 fős raidet. -
esfrost #5628 Hello :)
Nagy nehezem felraktam a Trial verzióját a játéknak, abszolút pozítiv véleménnyel vagyok róla, a kezdeti szokatlan irányítást leszámítva egy hangulatos magávalragadó játékot kaptam. Sok kérdésem lenne de talán a legfontosabb ami érdekel a játék, HIGH-END része, mit lehet kezdeni lvl60on? Leginkább a raid instá(k)ra gondolok. Milyen stílusu, nehézségű stb. Kösz az értelmes választ előre is :> -
#5627 Az segítség, hogy eladsz neki pénzért egy teljesen értéktelen DVD-t, amivel csak kiszúr magával? Nem hinném... :(
DB -
#5626 Ez orvendetes, akkor lehet itt az ideje ujra megneznem a jatekot :) -
hippy #5625 Nem törölnek sem accountot sem karit.