The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szaruman
Mit vártál? Magyarok vagyunk<#banplz>

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

azirafael
Nem nagyon pörög a topic <#szomoru1>

azirafael
Ja és kedvenc screenshot-om! A heroikus törpe harca!!!<#violent><#gun><#crazya>

azirafael
Tegnap ismét lementünk Helegrodba. Összeszokott 18 ember 2,5 óra alatt kitakarította a 24 fõs Raid-et, csak Thorog-nál véreztünk el hála a patch változtatásainak (fear poti nem szedi le mindig a szemet, zárva vana kapu, így nem lehet visszafutni stb. )Sebaj majd legközelebb! Itt vannak a képek is:

én már éltem a lehetõséggel, kinshipem pedig birtokolhatja Spartac, a tömegpusztító erejét.
Nem lenne jobb, egy olyan serveren indítani karit vagy transferélni, ahol több magyar kinship is van? Pl. Snowbourn.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

A csapat jatek nem okoz gondot, 3 evnyi WoW van mogottem😊 A Gilrain serveren vagyok, osszesen 2 magyart ismerek 😊 Tegnap beleptem egy nepes kinshipbe, segitettek is 5 group questben! Talan igy mar boldogulok 😊

azirafael
Nem lesz semmi hátrányod belõle, ha kihagyod a csapat kveszteket, nyugottan fejlõdhetsz solo kvesztekkel is (sõt csak pusztán mob farmolással is). Azért érdemes megcsinálni õket, mert jó szórakozás, izgalmasak, megtanít csapatban dolgozni, ami késõbb a Raid-ek során nagyon fontos. A csapat kveszteknek általában elég jók a reward-jai. Igazán nem is kell craftoltatnod magadank cuccot, 40+ ig simán el lehet fejlõdni a kveszt reward felszerelésekben. (talán csak masterwork fegyót érdemes csináltatni).

nekem mindig sikerült társakat találnom, szerintem, nem lehetetlen
tényleg, melyik szerveren vagy? mert ha a Snowbournon, akkor akár én is el tudok esti órákban ugrani segíteni
vagy csatlakozz egy magyar klánhoz - így már automatikusan lenne segítséged

Darknights lvl 49 Captain grand master tailor Darkfaith lvl 26 Tank; Darkrider lvl 21 LM Snowbourn server - give me a shout if u need help

En azt szeretnem megkerdezni, hogy menynire fontossak a csapatban teljesitheto questek? Nem a bookokra gondolok, hanem a mezei group questekre. Jelen pillanatban North-Downson van 18 csapat questem es ha bele oszulok, akkorsem siekrul talallnom segitseget. Az meg plane vicces, hogy mindenki olyanra keres embert ami nekem meg sincs. Most mar arra gondoltam, hogy feladom a fenebe a csapat questeket es megyek uj teruletre solos questekkel fejlodni.
Tehata kerdes, lesze valami kovetkezmenye tuatnyi group quest kihagyasanak?

azirafael
Egy kis segítség a Goblin a városban eltévedt kalandozóknak. Bár nem sok minden van rajta, mégis talán könyebb lesz tájékozódni!

Hát jah már én is várom, kössz az info-t

Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion

Blob
szerintem majd lehet ha eljutunk gondori ott már biztos lehet szar lenne ha nem
azirafael
Nem tudod forgatni a berendezési tárgyakat... tudtommal.

Köszi szépen😊 Sikerült is megszerezni a lovat 😊

Még egy kérdés: a saját házaknál, hogyan lehet forgatni a berendezési tárgyakat?

Meara Tinubiel lvl 46 Hunter Laurelin server - Giliath ( http://gportal.hu/portal/giliath/ )

És még azt is megtudnátok mondani hogy mennyit kell fizatni havonta ha bankártyárol fizertnék? Elõre is kössz a választ

Üdv mindenki! Nem tudjátok hogy mikortól lehet majd lórol harcolni?😊

Te aztán adtál munkát a preparátornak! 😊

Darknights lvl 49 Captain grand master tailor Darkfaith lvl 26 Tank; Darkrider lvl 21 LM Snowbourn server - give me a shout if u need help

kimaradt egy szó:
az út jobb 'oldalán' lovagolj

Bár már szine mindenkinek van fesztivállova, akinek nincs, annak jótanács, hogy nyerjen:
a startnál a jobb oldalra állj
start elõtt már nyomd a 'w" betût vagy a felfele nyilat, hogy "repülõ" rajtot vegyél
az út jobb lovagolj, és amikor csak lehet, kerüld ki jobb irányba a tereptárgyakat, amennyire lehet, rövidítsd az utat
csak arra figyelj, hogy a kapuk alatt áthaladj
az utolsó kanyarban lehet a legnagyobbat rövidíteni, akkor a bokrok tõled balra legyenek (van is ott egy npc, akin keresztüllovagolva jajjgatni kezd 😊 )
csak ennyi kell, és nyersz

azirafael
KIs módosítás a lóversennyel kapcsolatban: Akkor is indulhatsz és nyerhetsz a versenyen ha csak egyedül vagy résztvevõ, nem kell legalább 4 versenyzõ(pl hajnali 02.00-06.00 között).

Az a hely ami Bemnek nem jut eszébe: Duilond

LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter

azirafael
Hehehe tényleg nem nagyon tudsz angolul <#crazya>Szóval, jeleneg a középföldén nagy õszi fesztivál van. Ez azt jelenti, hogy Thorin's Hall föld alatti kocsmájában, Bree felett a fesztivál mezõn, Megyében a Party fánál, Elf földön pedig az északi városban (nem jut eszembe a neve) vannak fesztivál trader-ek.

Minden trader elõtt van valamilyen láda, tök, dézsa víz stb amibõl amolyan zsákba macska módon óránként 1db dolgot (tököt, kavicsot, almát, tekercset) kihúzhatsz. Ezeket a tárgyakat ugyanott a trader-nél fesztivál coin-okra lehet cserélni. A fesztivál coin-okért vehetsz mindenféle király cuccot a házad udvarára (szintén a fesztiválok helyén lévõ valamelyik trader-tõl), vagy felhasználhatod az általad említett ló megvásárlására (ez a 3. item).

Minden fesztivál helyszinen részt lehet venni különbözõ mókás, érdkes vetélkedõkön. Ilyen Bree felett a lóverseny, Megyében a sörivõ verseny (kocsmatúra), valamint mindenhol van kb 20 percenként tánc verseny (utánozni kell az NPC-t és akkor megkapod valamelyik faj speckó /dance_dwarf_elf_man_hobitt emot-ját).

A Lóverseny a következõ módon történik. Álljál a csajszihoz és figyeld mikor tünik el a feje felöl a homokóra. Ekkor kurvagyorsan vedd fel a kvesztet és rohan az istáló távolabbi boxában a 4 db álványra helyezett 4 db nyereg valamelyikéhez. vedd fel, ekkor a két ló felett megjelenik a gyûrû, és meg tudod idézni a versenylovat. Innentõl kezdve már csak meg kell nyerni a versenyt. A verseny csak akkor indul el ha pontosan 4 versenyzõ van. Mivel mindíg tömeg van a verseny NPC-nél így a gyorsabb kutya baszik elve érvényesül ha nyerget akarsz szerezni magadnak.

Röviden ennyi! Jó fesztiválozást mindenkinek!

Sziasztok, Bree-tõl északra van egy fesztivál, ahol nagyon szép lovat lehet nyerni. 3 item-et kell hozzá összegyûjjteni, ebbõl a "boritékot" meg tudtam szerezni* a többit viszont nem tudom. Nem nagyon tudok angolúl, de annyit ki tudtam venni, hogy az egyiket egy lovas versenyen lehet megszerezni azon a lovon ülve amit meg lehet kapni a végén. Ahoz hogy használhasd a lovat meg kell etetni szénával. Az elsõ kérdésem (remélem vki tudja rá a választ 😊 hol lehet szénát találni?? A másik item-et úgy kapom meg, hogy egy tököt kell oda adnom egy nõnek. De ez se világos, hogy hogyan. Tudna nekem segíteni valaki???

Meara Tinubiel lvl 46 Hunter Laurelin server - Giliath ( http://gportal.hu/portal/giliath/ )

DonnieBrasco
Na, jövõ héttõl lesz egy csomó idõm nyomulni. Felnyomnám végre-valahára Finmothot 50-esre (46 és félen áll😊, és egy kicsit aktívabban officerkednék is, ha szükséges. Feltétlen szóljatok, ha van raid/sima csapatozás, ahova loremasterként beférek. Az új skilljeimmel meglehetõsen überpower class lettem 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

nagy tetszik 😊 szép
azirafael
Büszkén mutatom meg a nagyérdemûnek Bemaponak, az Earthshaker törpe nemzettség õsapjának szerény házát. Mindenkit szeretettel várok egy sõrre a Snowbourn server Thorins Gate Metorthá falujának Roaring Road 3 száma alatt!

Tisztelt játékosok!

Az Eldar serveren hónapok óta toborozzuk folyamatosan magyar játékosainkat. Ha van kedved, csatlakozz hozzánk, hogy együtt arassunk dicsõséget a gonosz felett.

Klánunk neve: Szabad Nepek

Elérhetõség: - játékban: Thereon, Neotrex, Gilcam, Beler officerek
- játékon kívül: http://www.lotrogame.hu

Jó játékot!

😛

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

válasz a saját üzimre, Robcuskilla elrontottad a cvc2 kódot, pedig meg voltál gyõzödve róla, hogy az a jó amit beírtál... még, jó, hogy ellenõrizted és megoldottad a saját problémád... bocsi<#buck><#buck><#buck>
hm megtaliztam mindent, de mikor odaérek, hogy transfer, a következõ lépésben csak azt ajánlja fel, hogy "change payment method" 😊 miközben a game már megjelenés napjától az otp-s netkártyámról szedi a pénzt, és semmi más 😊... ezek a szép dolgok. útyhoty facom kivanmán. Anno wowban is mûködött, nem rég egy haver accjára is töltöttem róla pénzt, de aztán már el sem fogadták egy másik barátomnál, most meg mintha a lotro is ezt jáccaná... de akkor hónapokig meg miért jó...? másik haverom dombornyomott visája sem jó nekik.
vip tagsággal 50 mega, bõven elég egy idõre...

tank jú 😊
www.codemasters.com/cog

belogolsz és a lotro sorban megtalálod a premium servicesnél 😊

Ha az európai verzióban is elérhetõ a character transfer, tudna vki nekem egy linket adni, hogy konkrétan honnan érhetõ el, nem találom ( fõleg ha nincs, akkor kereshetem 😛 ) köszi
Szaruman
Miért? Olyan aranyosak...<#vigyor2>

azirafael
Muhahahha! Lécci RP töröld a többi szerencsétlenkedésemet!

azirafael
MOstmár tényleg mi a gennyes rák van?

Szaruman
Basszus tata, mennyit kell majd moderálnom😉

Szaruman
Sg galéria eléggé kicsi. Nem tudom, h miért nem lehet normális képfeltöltõs helyekrõl linkelni... Én is marhaságnak tartom.

azirafael
Az SG képgaléria egy kupac szar 2 Mb hellyel mit kezdjek? A Képfeltöltés.hu alapban le van tilva az SG-n. Teszek még egy próbát... mostmár nem adom fel!

ha nagyon nem megy, este szolj rám ingame és segitek

például itt egy link az én extrás helyemröl:

tanács: regelj az extra.hu-n(ingyenes)2gb tárhelyet kapsz, oda feltöltöd ftp progival(total commander) és simán belinkeled ide.

akkor a linkbe ez fog majd kerülni:
http://regeltnév.extra.hu/képneve.jpg

arra figyelj hogy mindig kis betüvel töltsd fel a kiterjesztést, mert ha képneve.JPG ként van feltöltve és te képneve.jpg-ként linkeled, nem tudja betölteni a képet, mert nincs olyan.

sok sikert

s0n1c
"http://www.sg.hu/galeria/1078269935/10782699351193560906.jpg" sg galéria miért nem jó? egyébként kepfeltoltes.hu 😊
azirafael
Na ha ez sem jön össze akkor légyszíves mondjon valaki egy normális képfeltöltõ oldalt ahonnan normálisan lehet képeket linkelni ide!

Bár senki nem tette, asszem azért gratulálhatunk a Callidusnak a rift ben elért sikerekért, gratulálok és sok sikert a továbbiakban😊

Blob
köszi
Ahoi! Nincs szüksége valamely magyar kinshipnek egy magányos és aranyos guardianra ? ::😊 ( lvl 49 )
Csak azért kérdezem, mert ehhez költöznöm kéne adott szerverre, ahol van jelentõsebb magyar koncentráció ( asszem ez már megoldható, mármint a költözés ) de "potyára" nem hagyom el a szervót. de sajna a rédelés tekintetében és egyéb több embert vagy segítséget kívánó küldikben talán eredményesebben haladhatnék - segédkezet is többször kapnék és nyújthatnék, várakozásaim ellenére a jelenlegi hely nem jött be, pedig adtam enki idõt.
Csoki
Szaruman
Tata spammel😄 Ha sikerül berakni a képeket, akkor majd kozmetikázok😛