10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• Droughert
    Akkor végső esetben rendelj kintről, az esetek 90%-ban még olcsóbb is mint idahaza. pl. innen is tudsz: http://www.game.co.uk/search.aspx?s=lord+of+the+rings&platform=*&sort=itemOrderasc&page=2
  • Maxx
    azt tudom, de minden dobozosban van meg, wow is collectors edition :) akkor már a kieg is legyen dobozos :)
  • Droughert
    Ha nem ragaszkodsz a cd-s megoldáshoz, akkor olcsóbban hozzájutsz a digitálisan letölthető verzióhoz. Nagyon sok helyen meg tudod venni ebben a formában: pl. codemaster.eu-oldalon, g2play.net ami hirtelen az eszembe jutott, de még van pár shop ahol megvheted.
  • Droughert
    "Ebből a kommentből is látszott, hogy ez a játék nem neked való... bye"
    Válasz 'Nyugis' üzenetére

Biztos én vagyok eltévedve...
  • Maxx
    valakinek 5 let hogy hol kapható a mines of moria? cd galaxis, 576, pc dome, tesco, saturn ban nincs:(
  • DonnieBrasco
    ???? nem is szóltam hozzá 1 szót sem... el vagy te tévedve :/

DB
  • Droughert
    Szerintem normális módon közölte, hogy nem jött be neki, a további hozzászólásod teljesen felesleges volt....
  • DonnieBrasco
    A szmájli sajnos nem helyettesíti a humorérzéket, pech...

DB
  • vzajcev
    Na megoldódott az acc. kérdés, jöhet a móka. Az elkezdeni szándékozóknak csak ajánlani tudom, minden szempontból nagyon hangulatos és szép kis játék ez.
  • [Jakuza]
    Te hulye troll! :D
  • DonnieBrasco
    Ebből a kommentből is látszott, hogy ez a játék nem neked való... bye.

DB
  • Nyugis
    nos, megnézte, nem jött be. részemről tárgytalan a dolog! további jó játékot mindenkinek! ;)
  • Nyugis
    Van még itt valaki aki tolja ezt a gamét? :DDDD

Ha igen, és van kedve nekem segíteni, az legyen olyan kedves és írjon már egy privátot nekem.
    Jó lenne valakivel EGYÜT elkezdeni aki tudja mondani folyamatosan hogy mit érdemes tápolni, és hogyan, hogy ne szar karit fejlesszek.
    persze mindezt ugy hogy a játék közben skyp-olunk 1000el! ;)
  • sztip
    Hi all! Szerintetek érdemes elkezdenem ujra a játékot mert én 2007 ota nem toltam és gondoltam hogy ujra elkezdek játszani sajnos csak 1 lvl 10 es burglarom volt meg 5 ös captain szerintetek ha feltolom 50 re akkor meg ekll venni a moriat vagy még járnak az 50 es raidekbe is és a szintezés t könnyiteték a patchekel?
  • vzajcev
    Szerintetek mennyibe kerül most egy lifetime-os LOTRO?
    Ha esetleg van valakinek eladó lifetime mert már ráunt vagy mifene! Az írjon pm-et!
    Köszönönöm!
  • Nyugis
    bevallom annyira nem izgatott fel a dolog.
    ha valakinek kell odaadok egy trial kulcsot ingyen és bérmentve.
  • Maxx
    Mindenképpen érdemes, a trial nem kerül semmibe sem, viszont egy szép élménnyel leszel gazdagabb, az irányítást meg minden játéknál szokni kell.

Üdv.
  • Nyugis
    Sziasztok!

Egy kis infót szeretnék.. olvastam a FAQ-ot.
    kaptam 3trial gamet, és nem tudom, hogy érdemes e feltelepíteni?
    idáig csak a wow-ot próbáltam, az nem igazán jött be..
    Tudom, eléggé kezdő kérdések ezek, de hát magam is kezdő vagyok! ;)
  • foxxi
    Ha jól tom akkor sajna nem.
  • Glesthor
    És már nyomom is! :)
    Már majdnem lvl7 vagyok. Szeretném megkérdezni, hogy ha triallal nyomom, akkor nem tudok belépni klánba? Jó lenne csatlakozni valakikhez...
  • Glesthor
    Még jó, hogy beszart a gépem és nem tudtam ma tovább játszani.... pf!
    Na majd holnap! :)
  • foxxi
    Ehhez a játékhoz nincsennek addonok, max Interface-ek. Itt nézz szét: Lotro UI
  • Glesthor
    Hol találok hozzá addonokat? Volt egy fórum, ahol az egyik srác azt írta, hogy elvileg nincsenek.... wtf! :O
  • Glesthor
    Közben már utána jártam máshol és csináltam egy dwarf championt a Snowbournon. Eddig érdekes a játék. Reggeli után folytatom a zúzást! :)
  • foxxi
    Ha preferálod a magyarokat akkor Snowbourn, ha nem akkor bármelyik

Klánokat találsz a fenti linken, a hivatalos magyar fansite-on.
  • Glesthor
    Melyik szerveren érdemes karaktert csinálni?
  • foxxi
    hát napi 2-3 óra játékkal nem olyan gyorsan megy az, főleg ha új még valaki. Na meg azt is nézzük hogy bármi közbejöhez, hisz az ember ha van esze igazából a REAL LIFE-ban él igy gondolom nem minden nap játszik, ect. szal simán összejön. Ja meg még akkor ha egy rakás bunkót fog ki akik még segíteni sem képesek ( de hála ég nem ez a jellemző ).
  • Szaruman
    2-3 hónap egy maxos kari? Az én időmben 3 hét volt. 50ről 60ra meg gondolom még 1 hét...
  • foxxi
    Ha ennyivel számolsz akkor 2-3 hónap, persze az még csak azt jelenti hogy lvl 60 vagy. Nincs meg egy csomó cuccod, rangod még ami további hónapokat igényel ( hála az égenk ) kb.
  • Glesthor
    Köszönöm! :)
    Egyébként ha közepesen fekszik rá az ember, akkor mennyi idő alatt lehet itt felhúzni egy karaktert? Gondolok itt például mondjuk napi 3-4 órára minimum...
  • foxxi
    Jó szórakozást!
  • Glesthor
    Áttekintek a WoW-ról egy kicsit Középföldére. :) Most töltöm a trialt. Rettegjetek szörnyszülöttek! :)
  • foxxi
    Pontosan!

50es szint eléréséig amugy sem tudnál móriában csatangolni, és nem 5 perc lesz felhúzni egy karit
  • Esty568
    Akkor Angmart lehet, hogy megveszem... Móriát már nagyon rég nem látok semmilyen boltban :S
    Ugye így is megmaradnak a trial-karaktereim? Csak a teljes játék kódját kell beírni az update-hez.
  • foxxi
    Amihez most jön az új book 8
  • Droughert
    Shadow Of Angmar az alap,ezt mindenképpen meg kell venned. Ha bejönne a játék, akkor később megveheted hozzá a MOM-kiegészítőt is
  • Esty568
    Igen szeretném folytatni :)
    De gondolom úgy kéne, ha nem akarom fizetni azt a 9.9eurót, hogy boltban veszek egy teljes verziót és annak a kódját írom be az update-hez. Shadows of Angmar kell, vagy elég a Móriát megvenni?
  • foxxi
    Nemkérnek plussz pénzt. Ugymond fagyasztják az accountodat amég nem töltöd fel újra. Ha online akarsz előfizetni akkor kell a bankkártya ( dombornyomott VISA lehetőleg ) vagy marad a gamecrad.

Folytathatod a 14napos trialt is, ugy nem veszik el az addig létrehozott karaktered. Vagy ha ez nem számít akkor megveszed a dobozosat ( ami fanoknak megéri a szép és igényes doboz, és verziótól függően az extrák miatt is ) és örülsz :)
  • Esty568
    Köszi! :)

Akkor, ha jól értem, jobb, ha megveszem a boltban a játékot, és úgy folytatom.
    Még egy dolog érdekel: mondjuk megveszem a játékot, lejár a kezdő 30 nap, aztán gamecard-al folytatom... ha esetleg nincs pénzem rögtön gamecardra, amint a másik lejár, vagy kicsit le akarok állni a játékkal, akkor ugye nem kérnek semmi plusz pénzt? Mindenképp kell bankkártyaszám?
  • foxxi
    Lemaradt, hogy itt tárgyalják ki pont ezt a témát. Ha jobban érdekel ajánlom az áttanulmányozását

Lotro upgrade account