The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lehet Visa Electronnal?? H-h? Ott a felsorolásban az is ott van a többi közt

Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion

Már lehet electronnal is fizetni sok helyen. LOTRO-t nem próbáltam, de pl EA-nál lehet vele fizetni.

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Hagyományos Visa electronnal nem tudsz fizetni, csak VISA vagy MasterCard

LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Beleghor Lvl 75 Runekeeper LOTRO Snowbourn /Fate of Norns/ Rayner Lvl 75 Burglar SWTOR Hidden Berks Rayner Lvl 50 Scoundrel

Your payment details have been declined and we are unable to proceed with this transaction. Please check your card details below, if you are sure they are correct and your payment is still declined, please try another card. Nem tudjátok miért irja ki ezt amikor pontosan töltöm ki és a Bankártyám elvileg jó?

Elküldtem úgy a regezésem a bankártyával hogy az utso kettõt nem töltöttem ki azt irta logoljak ki majd viszza vissza léptem de uygan ugy closed a Status és a Next Payment Due nál is még N/A van...:S nem értem
PayPalra hol tudnék számlát csinálni?

Az issue number és a start date-et valószínûleg nem kell kitöltened. hagy üresen!

Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))

Én a PayPal-on csináltam magamnak számlát, azzal szinte mindenhol lehet fizetni.

LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter

Igen Visa Electronom van azt irják ez jó félig sikerült is megcsinálnom le is forditottam miket jelent de egyzserûen nem tudom mit kell beirni Issue number= kibocsátási szám azt se tom van e ilyne meg hogy hol ugyan igy a Start date ott se tudom mit irjak be..... a többit azt már sikerült kitöltenem csak ezt a kettõt nem

azirafael
Értelemszerûen kell kitölteni. Nézd meg a bankkártyádon az adatokat és írd be. Ennél többet nem tudunk mondani. (persze ehhez olyan bankkártya kell amivel tudsz neten fizetni)

Üdv kéne nekem egy kis segitség! Nem tudjátok miket kell beirni a regezésnél?? Mert egy csomó dolgot kér
Name on Card:

Card Number:

(numbers only, no spaces or dashes)

Expiration Date:

Card Verification Number (if available):

Start Date (if available):

Issue Number (if available):

Elõre is kössz

DonnieBrasco
Kösz a tippet! Jobb is, ha nem pakolom tele a questologom, úgyis alig van benne hely 😊

DB

A ti kung-futok nem erős!

azirafael
Azok a raid kvesztek nem leszenek meg egyhamar. Én kb x6 voltam Helegrodban eddig, és a gyüjtögetõs kvesztek mindegyikéhez 3-8 db itememem van még csak. (20-25 db-ot kell gyüjteni) A boss megölésért járó kveszt itemet is csak 1 ember kapja meg a 24-bõl... tehát csak 1 ember tudja leadni a kvesztet, minden sikeres próbálkozás után. Szóval a kveszteket nyugodtan kidobhatod a kukába, anélkül is lehet a kveszt itemeket gyüjtögetni. Ha megvannak az itemek elég akkor felvenni, ne foglalja a helyet más kvesztek elõl.

Helyes 😊 és bocsi.

DonnieBrasco
A prequestek megvannak, csak a konkrétakat nem vettem fel (Archet, Rivendell stb stb. Szerintem ezek megoszthatók ?

DB

Helyesbitenék, nem Deadin hanem Daedin 😊csak azért szörözök mertha már egyszer fiává fogadott odafigyelek a fater dolgaira😄

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Nem, kicsit változott dolog. Vendégként is vihetsz lootot. Legutóbb talán Isa vagy Inder vitt egy Hunter vállast és Deadin egy minstrel cipõt. A többi loot nem tudom kihez került. A raidquesteket meg vedd fel magad, mert amíg a prequestet nem csinálod meg, nem lehet megosztani.

DonnieBrasco
Fáradt az én kisagyam ehhez a DKP dologhoz... ha jól értem:ha vendégként jövök raidelni, max lila cuccra számíthatok?
Valaki írja már le tömören és casual számára is érthetõen 😊 köszi!

DB

DonnieBrasco
Na, engem érdekel... 49-es LM vagyok ám már! 😊)
Csak az a rengeteg raid quest... tud majd valaki share-elni? vagy végig kell mennem a fél világon felvenni õket...

DB

ha tudtok próbáljatok jelentkezni a http://www.callidus.csubi.eu/ oldalon (elõször regelni kell, aztán a jelentkezés raidre menü, majd ott kér egy jelszót, amit ingame kaphattok meg egy callidus-ostól)

sheky

LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter

Ma 19-tõl helegrod raid, várjuk vendégek jelentkezését it. 18:30-tól raid inv.

DonnieBrasco
Én ma este pl. ráérek.... de még csak 48 vagyok 😊

DB

Blob
Én sem voltam de sajnos dolgozom :S este 10ig sajnos nem tudok jönni 😞
Vizsgára készülök, én sem tudtam menni, viszont lenne kedvem menni. Jó lenne tudni, hogy mikorra tervezitek?

azirafael
Kedves Mindenki! Mivel a Callidus ismét lefarmolta a Rift boss-jait, de néhány játékos lemaradt a mókáról (köztük én is RL elfoglaltság miatt)ezért szeretnék pár embert összeszedni akikkel lemennénk közösen. Akinek van kedve hozzá a hétvégén az írjon nekem PM-et! Olyanok jelentkezzenek akiken nincs raid lock, mert az elejétõl kéne végignyomni.

DonnieBrasco
Na ja... hát ez az elején ment is, úgy kb. Tier 3 eléréséig. Ott a master szintet már egyedül fejeztem be, és onnan majdnem végig egyedül. A legvégén azért segítettek a klántársak, meg most már én vagyok a "hivatalos" Scholar GM 😊 bár sajnos a héten nem is nagyon volt idõm nyomni. A hétvégén majd pótlom, pár cuccal lógok a kinshipnek úgyis.

DB

Sziasztok! Lehet visszatérek egy rövid idõre. RESZKESS THOROG!!!!!

Szaruman
Nekem 300 volt b10 elõtt kb😊

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

segítenek a klántársak, késõbb cserébe ingyen csinálsz nekeik festékeket, scrollokat, potikat :-)

DonnieBrasco
Aha, és mégis hogy szerzek Historian vocationnel iron oxide-ot? 😊)

DB

azirafael
Jaja dye-kel gyorsan fel lehet húzni a scholart.

Szaruman
A scholart nem a nodeokból érdemes húzni, sarnurben sok cucc esik hozzá, illetve iron oxidból. Legalábbis én így csináltam.

DonnieBrasco
Hát, ezen nem fogunk összeveszni (a szakmákon 😊
De azért a scholar node-ok elég szemét helyen vannak, legalábbis a T5 😞 és mivel mindenhez ugyanaz a cucc kell... nem 1szerû.
Metalsmithem (gondolom ezt értetted) meg sosem lesz GM (a 25-ös guardian az, értelemszerûen).

DB

Szaruman
Link kijavítva, köszi, h szóltál.
A lm quest itemek CDbõl és uruból jönnek, nem a raidbõl.
Amúgy nem gm scholar a legnehezebb, hanem atm armorer (sztem). Legalábbis nekem van 1 gm scholar, armorert is húzom, és... szvsz armorerhez kicsit többet kell szarozni.

Semmi gond Finmoth, mindig vannak rift partyk, tudsz majd csatlakozni! 😊)

Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu

DonnieBrasco
Nem is dicsekedtem még, hogy GM Scholar lettem (szerintem a legnehezebb/leglassabb GM😊

DB

DonnieBrasco
Csak jelezném még, hogy a magyar fansite linkje el van rontva a fejlécen: "hhttp://www.lotro-hungary.hu/" - eggyel több H van az elején!

DB

DonnieBrasco
Na, csak van egy kis élet még itt? 😊

48,5. szinten vagyok már! (alig 7 hónap alatt hehe), igaz, közben van 4 altom (35 burglard 30 minstrel 25 guardian 20 hunter), szóval azért nyomtam. Csak sajna szinte mindig random, hogy mikor tudok játszani, de most már raidek érdekelnének nagyon, már csak az 50-es LM küldik alapanyagai miatt is... meg persze a chat.
Ventrin passzívan tudok lenni... szóval majd jelentkezem ingame is😊

DB

Azért néztem, hogy akkor ez elég furcsa egy törp lehet😄

Vagy a lvl 7-es burglarnak van kétkezes lvl 50-es axe-a?😄

Köszi Szaruman 😊

Bem csak örülne, ha ilyen fegyója lenne, csak most tudtuk meg, hogy van ilyen és elkezdtük farmolni :-)

Igen ráadásul az elõzõ try-nál is 1500 hp-ja volt mikor meghalt a csaj, az 12 embernél kb 1 mp. :-)

Szaruman
Igen, a fakkba elfelejtettem kirakni. Meg persze kirakom bannerbe is.

gratula😊

azirafael
Drágaságom!

azirafael
Tegnap immár harmadjára is levertük a Balrogh-ot! Megint nagy ováció volt a végén... még egy ilyen kemény fight nincs a játékban... jó volt 😊

Szaruman, kérlek ha lehetõség van rá akkor a FAQ-ba is ird bele a www.lotro-hungary.hu-t, mert még mindig az van benne hogy nincs magyar fansite, valamint egy email elérhetõséget dobj priviben légyszi.

köszi

Kipostoltam a chatcsati-t a lotro-hungary-n is, remélem igy mégtöbben tudomást szereznek róla és még közelebb kerül egymáshoz a magyar közösség.
Továbbra is minden lotro rajongót szeretettel várunk a Lotro-hungary fansiteon.

Éppen nagy szükségünk lenne egy tankra is, szóval jöhetsz vissza nyugodtan.

A napokban már egyre erõteljesebben gondolkodom rajta vissza kéne térnem a játékba, egy 45-ös guardian karim van bennt Aknirras néven.
Nem tudom Callidus vissza vennétek a klánba vagy szigorúan burglar kell, mert az sem gond mert hobbit burglar-t akarnék indítani ha újrakezdeném.
Nephin és Darknight (remélem jól emlékszem a nevekre) a Supper's Ready-bõl szintén velünk tartott. Kezd alakulni valami összefogás féle ami nagyon jó dolog, és a hungaryan csatit is egyre többen használják amennyire észrevettem.