10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
#5824 Ki lehet próbálni (fejléc piros szöveg), amúgy nem értem hogyan nem jön be a "gamecardos verziója" (fejléc zöld szöveg). -
Ryosan #5823 Ja és én most eröl az oldalról töltök és ha jó irjátok meg mert akk nem hagyom abba a letöltést!http://lotro.battanet.hu/
-
Ryosan #5822 Hali mindenkinek!
Kelene egy kis segicség én nagyon birom a lotr minden játékát és az ONLINT is ki szeretném próbálni!Szóval legyen valaki oly szives és irja meg honnan tudom letölteni "ha lehet" ingyen a LORD OF THE RING ONLINT és a két kiegészitöjét.Léci HELP ME már nagyon ki akarom próbálni csak sajnos nekem nem jön be a gamecardos verziója.:( -
MaRee #5821 Ha jól emlékszem Szmóg volt az utolsó, akit Bard ölt meg, de lehet hogy ez csak az utolsó sárkány akinek ismertük a nevét(rajta kívül még volt ugye Glaurung,Ancalagon meg valami Sca.. valamicsoda nevű, rajtuk kívül több nem szerepelt a könyvekben megnevezve). -
Reyes #5820 Én úgy emlékszek, hogy nem haltak ki, csak a Megye területéről tűntek el (ld.: tűzíjáték).
Régen olvastam már én is:S -
Maxx #5819 tölem 2600-2900 között vontak amíg havi díjas voltam, a lifetime meg kb 60000 ft és 2070-ig nem kell havidíjat fizetni.Magyarországon dobozosban már csak 1-2 helyen fogsz kapni, a digital downloadot ajánlom, illete kb 20 hozzzászólással ezelőtt valaki írt hogy van fullos serialja, vedd meg tőle, letöltöd a trialt, beaktiválod és játszol. -
#5818 thx)) -
MaRee #5817 Le is lehet tölteni, meg meg is lehet venni ha jól tudom.A havidíj 3000 ft-körül, mint a többi MMO. -
#5816 kicsit összezavarodtam a fórumot lapozgatva: most le kell tölteni vagy boltban kell megvenni? illetve mennyi a havidíj? -
MaRee #5815 Rosszul írtam,bocsi.Természetesen olvastam mindegyik kötetet, de úgy értem hogy ebbe az időszakba nem passzolnak bele, tehát Frodó és társai idejébe.Ha jól tudom ekkorra már az utolsó sárkány is kihalt. :) -
Reyes #5814 Sárkány nem passzol bele?
Ajánlom olvasásra: Gyűrűk Ura 1-2-3, A Babó, Szirmalirok.
Jah, meg nagyot fogsz nézni, ha nem sokára kijön A Babó (The Hobbit) filmben -
MaRee #5813 Hát akkor nem tudom, nem nagyon passzol nekem a sárkány + csontváz meg mittudoménmicsoda a Lotr-be, de meglátjuk, úgyis ingyen van. :D -
seaedge #5812 Van sarkany is meg csonti is.
A fo tortenetszal egyebkent nagyon jo, a questek hangulatosak, a taj meg dx10-ben egyszeruen remek. -
MaRee #5811 A napokban fog lejárni a WAR előfizum, úgyhogy letöltöttem a játékot, most telepíti..Nagyon kíváncsi vagyok, az lenne a kérdésem hogy mennyire hű a lore-hoz a játék?Remélem nem kell benne sárkányokat meg csontvázakat öldösni, mert az nagyon nem illik bele Középföldének ebbe az időszakába. -
#5810 trial kód is van 3 de ez full kulcs -
Maxx #5809 Biztos hogy mindkét kulcs full verzió? Minden dobozosba raknak trial kódot is. Csak azon rajta van hogy 7 vagy 14 day.. -
#5808 tudom nem bolhapiac ,előre is bocs de a megrendelt dobozos játékomban véletlenül két cd kulcs került alap+kieg szóval eladnám akit érdekel pm... -
#5807 A traiteket bárdnál "manage your traits"-el tudod beállítani. (Olyasmi egyébként, mit a talent wow-ban, csak vannak közösek, meg kaszt-specifikusak.) -
Archenemy #5806 Na kipróbáltam a gámát, nagyon pozitívan csalódtam benne, nem hittem volna, hogy ennyire élvezhető lesz, bár igaz, még csak egy napja játszom :p Egy human burglart indítottam, mert rugó típusú karakterem még nem volt se wowban, se warban. Nagyon tetszik a sok küldetés, meg a beépített quest helper.
Ami kifejezetten érdekes, az ezekhez a különféle tettekhez kötött bónuszok (pl. csinálj meg 15 questet bree-ben, és akkor kapsz valami mittoménmilyen bónuszt, vagy ölj meg 30 pókot, és akkor kapsz valami méregellenállós bónuszt). Ezeket gondolom csak "unlockolja" a játékos, és "beslotolhat" belőlük néhányat, nem? Tehát ha unlockolok hatvanhat ilyen deed-et (trait-et?), akkor sem lesz egyszerre használva mind a hatvanhat, vagy igen?
Olyan kérdésem is van, hogy a végjáték (endgame, magyarul miután elérted a level capot) mennyire jó, mit tartalmaz? -
Maxx #5805 Jó az monsterplay, és nincs erőltetve annyira mint a wowban a pvp egyes esetekben, pl warri enchant, amit használható csak pvp ben vehető, ahhoz meg pvp-zni kell, stb. Mindemelltt nagyon élvezetes, mondjuk egy farkassal elbujva becserkészni a játékost, vagy éppen loremasterrel amikor a sok mosta közé elnyomok egy aoe-t :D -
foxxi #5804 snowburn -
Archenemy #5803 Kösz! Mindenesetre kipróbálom, oszt meglássuk. A PvP (monsterplay) tényleg nem a legjobb benne? Olyat is olvastam, hogy tök jó, meg olyat is, hogy elég... furcsa.
Jó, hogy a crafting jobb, mint a wowban, mert a recept-alapú statikus craft annyira... uncsi, viszont szeretek craftolni.
A magyar szerver ez a shadowmourn vagy shadowbourn valami? Nem mintha ne boldogulnék angolul, de azért mégis. -
Maxx #5802 Grafikailag sokkal szebb(dx10), a játékmenet nekem jobban tetszik, a questek sokkal kidolgozottabbak, jobbak a leírások, az epic questline hihetetlenül jó, ami a történeten visz végig, a kraftrendszer 100x jobb mint a wow-ban( bar az swg szintjét nem éri el. Bár nincs annyi insta mint a wow-ban, de ami van izgalmasabb, nehezebb és ezért nem is kell hogy minden sarkon instance legyen, meg heroikk mod:) Összesítve nekem jobban bejött, wow-al megjelenés óta játszottam, egészen a lotro megjelenéséig, utánna kicsit párhuzamosan, aztán maradt a lotro, meg is vettem a lifetime-ot. Tört szerverről én nem tudok, de olcsobb mint a wow, kb 2700ft ha bankkártyáról fizeted paypal-on(mert usd ben fizeted, nem euro-ban). a Lifetime meg kb 50-60e, és 2070ig nem kell havidijjat fizetni. -
Archenemy #5801 Én csak azt szeretném kérdezni, hogy van e tört szer-... :p
Jó, igazából.
Nem próbáltam még a gámát, összesítve a wowhoz meg a warhoz képest miket nyújt? Csak őszintén, a marketing bullshit generátort én is ismerem :p -
#5800 aki codmastersnél regisztrált trialt írja le pls privibe hogy upgradelte fullra... -
tomcsa4 #5799 Ezek az mmo-k egyformák. Automatikus támadás és azt erősítheted a skillekkel. Védekezés szintén automatikus és skillekkel ezt is erősítheted. -
foxxi #5798 auto attack! csak a skilleket nyomkodod és örülsz -
#5797 A fegyverhasználattal még mindig nem békültem ki. Egyszerűen nem tudom, hogy magától megy a harc (tehát csak s killeket kell nyomogatni) vagy az ütést és a védést is én irányítom. Erre még nem sikerült rájönnöm.
Az archet-i csata nekem tetszett. Érdekes volt, hogy még tüzet is kellett oltani :)
Az úszás is tetszik a játékban.
Szerencsére csak a főmenü movie library videóinál akad a hang, a játék további részében nincsen gond. -
Droughert #5796 Volt, de szerintem már lekésted..... -
empie #5795 Sziasztok.
Lenne egy kérdésem,nem volt arra lehetőség az elmúlt hetekben,talán hónapokban,hogy akinek lejárt az accja,az X napig visszatérhetett ingyen és bérmentve?! Vagy csak who-nál volt ez. Előre is köszönöm a normális választ. -
Reyes #5794 Nálam azt hiszem Book 11-el kezdtek el akadni a videók hangjai... Azóta az összes akad, pedig gépet is cseréltem (most 4 giga ram, E5200, HD4830 512Mb). Szerintem vagy az alaplapi hangkártyával van baja, vagy valamilyen codek-kel, de azon meglepődnék, mert DivX-en kívül semmi ilyet nem rakok a gépre.
Dhrain voltam tisztelettel. (lassan jövök vissza játszani) -
#5793 Tehat akkor nem minden szoveget hallhatunk? Olyan mint a Stlaker, hogy, hogy koszones es a tobbit olvasod (nem mondjak el)? -
#5792 Hi!
Koszonom a valaszokat. A gepem 3 GB rammal rendelkezik, tehat az nem okozhatja. A bevezeto videoval nem volt semmi gond, csak a tobbivel van. A proci 2 magos 1,8-as.
Tehat csak egyszer kattintok az ellenfelre amikor megjelenik a kard kurzor? Ennyi?
Plusz hasznalom a skilleket? -
foxxi #5791 Mint legtöbb mmo-nál itt is auto attack rendszer szerint megy a harc + a skilljeid. Gagyi ( mondjuk az AOC-hoz képest ) de ebben a világban, az egyszerüség sokszor előny -
#5790 Célozni nem kell, csak irányba állsz, és nyomod a képességet, vagy megy az alap támadás. Nem is lenne célszerű a célozgatás, mert jön egy kis lag, aztán esélyed sincs... -
#5789 Legvalószínűbb ok, hogy kevés a RAM a gépedben. 2 giga alatt felejtős, de ajánlott a 3. Másik lehetséges ok, hogy a processzor kevés neki, nekem alap core2-vel (1.8 GHz) már simán megy, gyengébb gépen én is tapasztaltam a hang akadozását. NPC-knek nem feltétlenül van hangja, túl sok van belőlük ahhoz. -
#5788 A Movie Library videóknál akad a hang, de annyira, hogy nem lehet érteni a szöveget. Van tippetek mi lehet az oka? -
#5787 Hi!
Regisztráltam a fórumra, de még várnom kell egy e-mailre, hogy jóváhagyják a regisztrációt. Ezért ide írok.
Szerencsére a patch-elés befejeződtt. El is indult a játék. A bevezető videó meghozta a hangulatot. A grafika is elég jónak tűnik. A hanggal viszont van egy kis probléma. Szakadozik és nincs is (vagy nem tudom: gondolom lenne hangjuk a gépi karaktereknek). A lényeg, hogy a karakter kiválasztás menü videóinál akad a hang. Vajon mi lehet az oka?
A másik a harc? A Guild Wars-ban egészen más volt. Itt inkább Witcheres érzetem van (nem nagyon lehet célzottan ütni, mintha csak össze vissza csapkodás lenne). Ez valóban így van? -
vzajcev #5786 Ez a beszéd -
#5785 OK. Ram is fer, mert fizetos MMORPG-vel meg nem jatszottam. Ugy voltam vele, hogy ha egszer megtorik a jeg, akkor csak a LotrO johet szoba (mivel Gyuruk Ura fan vagyok). Este atnezem a forumot (a fajlok letoltese ugyis eltart meg egy darabig).