The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindenképpen meg kell venned a játékot és hidd el megéri!!!
Lenne 1 olyan kérdésem, hogy ha én letöltöm a játékot netrõl csinálok 1 triál accot, akkor én azt elõtudom esetleg fizetni ezzel kikerülve az eredeti játék megvételét??
..::Borg::..
WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
végre visszatértem a lotro világába.. és azt vettem észre h kilettem téve a guildbõl.. szoval, ha valakinek kéne egy 27es burglar aki hamarosan megnõ, az jelezzen..😄
köszi 😊
WoW (Nordassil): Seib - Night elf hunter Lotro (Snowburn): Holegar - Hobbit burglar
Mindegy már megoldottam kreáltam egy gmail-s cimet és az müködik már csak a peccseket töltöm.
Lassan 2órája megy a bõvités lassan ideje lesz játszanom is végre 😛
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Arra gondoltam hogy a net szolgáltatóddal beszélj 😊
"vessetek a mókusok közé" :)
Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion
Bankártyáról havonta 2500-3000 Ft között van
A Gamecard meg 8000 ft 2 hónapra
Term. irtam a supportra de onnan csak egy "gépi" sablon válasz jött amiben felsorolja a hibalehetõségeket stb viszont azt megkaptam 😊
Még telepités elõtt kilõttem a virusirtót,hogy nehogy vmi gond legyen.
Irja,hogy esetleg spamszûrõ nem engedi át de mondom ilyen gondom eddig még nem volt máshonnnan is jött már ilyen aktiválós e-mail.
Nah azért köszi vhogy remélem sikerül megoldanom 😄
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Bár az is lehet hogy érdemes várni 1 napot ...
"vessetek a mókusok közé" :)
"Normális" e-mail cimem van nem hotmail vagy hasonló(bár ezekkel nekem még nem volt problémám).A jelenlegi inviteles e-mailommal regeltem már több helyen(más mmo játékoknál)és nem volt semmi gond.
Valakinek vmi hasznos ötlet?
Majd meglátogaltak Sheky és meghívhatsz egy kupa sörre is :<#wink>#wink>
Szerintem nagyon hangulatosak lettek a törp házak.
Nézd meg a Roaring Road 4-et, én ott lakom.
LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter
http://www.visionsofthering.com/expac_timeline.shtml
Amugy meg nem értem miért baj, ha nem tesznek bele azonnal mindent. Ha beletettek volna, akkor például lenne egy zsebkendõnyi Megyénk, egy kb ugyanakkora Völgyzugolyunk. Belegondoltatok már mekkora világ Középfölde??? Ráadásul ha mindent beletesznek azonnal induláskor, akkor azt pár hónap alatt végig lehet játszani, és oda az élvezet, sok újat nem biztos hogy már bele lehet tenni.... így viszont folyamatosan nagy újdonságokkal lehet elõjönni....
Igaz ezek a Giant-ek nem értem, hogy jönnek bele a részbe😊 Szerintem túl sok is van belõlük a játékban, túl sok helyen. Valaki felhomályosíthatna velük kapcsolatban😊 Úgy látszik a könyvbõl nem maradt meg ez a rész, ha részletesebben volt róla egyáltalán szó.
Igaz, hogy nem mindíg van meg a könyv hangulata, de szerintem egy játékban sosem kapod vissza azt amit a könyv alapján elképzelsz, de ha el tudsz tõle vonatkoztatni, akkor szerintem nagyon lehet élvezni.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
A bukott mmo-kat a wowig értettem, tudok a sikerérõl játszottam is vele 2 évig, de én a wowot nem tartom igazi mmo-nak. olyan mintha diablo 2-znél 100 emberrel.
ellenben ott volt/van egy rakás mmo amik mind tönkrementek abba hogy hosszú távon terveztek, miközben nem egy kész játékkal jöttek ki. a többit már leirtam az elõbb.
sheky: játszom lotrot! imádom a questelés és az instákat is, csak az nem tetszik és az nagyon nem, hogy hangulatban sokkal többre lehet számitani a játék reklámjai alapján, és ezt nem hozza vissza.
most majd azzal fogsz jönni, hogy a könyvekre épit és az nem csak a trilógiából áll. erre azt mondom, hogy mindet olvastam és a játék 50%-a légbõl kapott részekbõl áll. e helyett betehettek volna néhány (akár mind) igazán lényeges lotr helyszint tele questekkel.
Kojiro ergo sum.
Kojiro, Próbáld ki a játékot mielõtt véleményt alkotsz róla, de ne csak 20-as szintig, mert csak késõbb kezded átlátni az egész világot. Ha jól tudom a megjelenésekor már a 2/3-a volt a világ mérete a WOW-énak (ezt az ex WOW-osok jobban tudják), és nincs sok üres terület. Azóta már jött ki pár kiegészítés, és új terület is.
Ha azt várod, hogy 2 hét alatt eléred az 50-et, levered szauront és vége a játéknak, akkor csalódni fogsz, de ha szórakozni akarsz, akkor ez jó játék.
Azon felûl én már a nyitás elõt elkezdtem velet játszani, és minap is találta, ill a klántagok elvittek olyan istába ahol még nem is jártam ugyhogy nem tudom mi az amitõl megunhatnám a játékot, persze ha egyedül játszol ugy tényleg dögunalmas!
WoW-ot en 2 eve tolom es az alapjatekot nagyon-nagyon sok ember hagyta abba. Bekoszontott jan.16 jott a kieg, a Burning Crusade es azok, aki abbahagytak bo 75-80%-a visszatert. Sot jottek ujjak is. A WoW a Lorto elott jar es a Lotro keszitoi lazan tanulnak a WoW hibaibol effektive sztm. egy sokkal kiforrottabb jatekot fogunk mindig kapni. 😉
WoW/jelenlegi legnagyobb MMO/ epp ellentetesen bizonyitott, mint ahogy te leirtad. Tulajdonkeppen ezt akartam csak kihozni 😄
Kojiro ergo sum.
túlságosan nagy lét akarnak leakasztani ezzel a folyamatos adagolással, de sztem jóval rosszabbul járnak, mintha 2x annyi ember fejlesztené és minél hamarabb csinálnák egy ütõs/fullos lotr mmo-t.
özönlenének az emberek.
Kojiro ergo sum.
Nem tudom, hogy annyira szeretem-e a világot, illetve nem fogom-e addiga megunni. HA folyamatosan olyan fejlesztéseket tesznek bele, mint amik majd az akkori mmo-kat jellemezni fogják, akkor biztos nem fogom megunni, de ha marad ezen a szinten az addigra édes kevés lesz szerintem.
Ha 2010 körül eljutnánk Mordorig, akkor biztos én is ott lennék, de 2015...Ha ki is húzzák addig, akkor nagyon jól kell csinálniuk, nekem meg vennem kell egy életfogytos példányt😄
az a nagy baj(vagy nem), hogy a film(habár én személy szerint imádom) rettentõen bekorlátolta az embereket.. ha nem lett volna film, hanem egyszercsak jött volna a játék, valszeg senki sem panaszkodna azért hogy , miért nem néz ki minden karakter ugyanúgy miérntmazazen stb.. el kell tudni vonatkoztatni.. ez egy nagyon nagy részben és szerencséra a könyveken ill a LOTR "lore"-on alapuló játék.. ami makszimálisan megfogja ennek a világnak a hangulatát..
helyszínekrõl pedig annyit hoyg szépen lassan az évek során meg fognak nyílni azok a kulcs szerepet játszó helyszínek is (habár nem az összes) amik a filmben is láthatóak. Arról meg nem is beszélve, hoyg a játékban rengeteg olyan helyzín van ami a filmben egyáltalán nem szerepel, viszont a könyvekben illetve a háttérirodalmakban elõzményekben igen..
ez a játék nem való olyanoknak akik gyûrûk ura filmrajongók, ez a játék gyûrûk ura világ rajongóknak való, mert õk szerintem minden porcikáját ki tudják élvezni a játéknak... illetve olyanoknak akik csak szimplán eg ynagyon hangulatos, nagyon játzsható és nagyon igényes mmo-val szeretnének játszani
amikor évekkel késõbb ezek dolgok - amikre valóban kiváncsiak az emberek - kijönnek, már rég megunja magát a játékmenetet mindenki, és elszállingóznak az emberek más gémekbe.
pont úgy fognak járni, mint az swg-vel járt a soe anno. kijönnek egy félkész játékkal és mire a fejlesztés oda érne, hogy teljessé tegyék, megcsappan a bevétel és ezáltal még jobban lehuzódik a fejlesztés, és mivel még jobban elhuzódik ezért az emberek lelépnek és a game kihal.
a másik hogy sunyi dolognak tartom, hogy a bejárható világról hogy hallgatnak a készítõk... röhej
Kojiro ergo sum.