10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• foxxi
    vagyunk jópáran
  • Hober Mallow
    Nekem is megtetszett a játék,a trial után:) sok magyar játszik most a lotroban?:)
  • Murmur
    Tervezem én is a visszatérést. Azt szeretném kérdezni, hogy a Laurelin szerveren van-e nagyobbacska magyar klán, ahol csapatban tudnék játszani? A Wanderers of Lost Dales-ben voltam korábban, de kevesen voltunk, meg elszállingóztunk. Velük mi újság?
  • foxxi
    Egyetértek :D A nyugalom és mégis a szolid nyüzsi szentélye :)
  • kerek1224
    Aion után visszatértem a LOTRO-hoz...Micsoda felüdülés! Nem flame, de tényleg!
    Nyitott, nagy terek!
    Szép grafika!
    Szívemhez közel álló világ!
    Változatos küldetések!

• triplet
    ezen a képen a jobb szélső activation code számot gondolom a profilhoz kell beírni. na de a középső 60 days free game times-ot hova kell beírni? vagy ha beírtam az aktiváló kódot kihozza azt is ahova a 60 napos ingyen játék kódját kell beírni? vagy hogy van ez?
  • Tatyla
    én innen vettem és 540 Ft volt a postaköltség.
  • foxxi
    elvileg pár száz forint
  • triplet
    és a lotro-europe oldaláról megveszem a compilation pakkot, mennyi a posta költség?(dobozosban venném, csak azért.)
  • foxxi
    igen
  • triplet
    ha innen megveszem a mines of moriat, itthonról meg a shadow of angamart, akkor működni fognak együtt? mert gondolom az is europe ami itthon kapható.
  • foxxi
    Bekaphatják! Meg a kiba amecsik is! Hogy gebednének meg amikor ott ingyen osztogatják a lifetime playereknek!
  • seaedge
    nem, igen, igen, nem, nem

SoM valtozatok
  • triplet
    szevasztok! a Siege of Mirkwood kieg. dobozos lesz? meg lehet majd venni azt is mint a mines of moriat? és ha megveszem a Siege of Mirkwood-ot, attól még meg kell venni a shadow of angamart meg a mines of moriat? vagy a Siege of Mirkwoodba benne lesz az ami a shadow of angamarba és a mines of moriába? szóval tartalmazni fogja a Siege of Mirkwood mind azt amit tartalmaz a shadow of angamar meg a mines of moria?
  • dirtlaci
    helló skacok nincs ötletek h belföldön honan tudnám beszerezni az alapot és a kieget mert réggeben megvolt csak feltörték a régi accomat :S m1 nah lécci irjatok
  • foxxi
    hmm... visszakellene térni
  • Nephin
    próbálkozik az ember lánya :)

Többen visszajönnének, ha meglennénk. Illetve fix 12-15 ember kellene, majdnem megvan, remélem még lesz, aki kedvet kap, tartalom lenne épp.
  • Droughert
    Többiek is vissza tértek? Vagy most mi van?
  • Jacek
    Ahogy elnezem kene ra egy script:)
  • Szaruman
    Most újra berakhatnám az alul lévő képet
  • Nephin
    Te, igen, te, aki ezt olvasod most, szereted a LotRO-t? Értesz a karakteredhez? Érdekelnek a raidinsták? Ha igen és szeretnél egy tapasztalt csapat tagja lenni, akik segítségével - ha cserébe számíthatnak rád - megismerheted a játék high-end tartalmát, jelentkezz hozzánk! Jól gondold meg, vállalod-e a heti 2-3 raidet, hiszen tényleg olyan emberekre van szükségünk, akikre lehet építeni, akik kreatívak, vannak önállló ötleteik, de egyúttal képesek a csapat érdekében is cselekedni, a közös érdekeket - ha kell - a sajátjaik elé helyezni és magas szinten, a raid szerves részeként irányítani karakterüket.

Gyere a Callidusba, szóljanak rólad is a regék! ;)
  • Szaruman
    Jaj...
  • Droughert
    Picket, linkeld megint a képet pls......
  • KMKM
    Hy engem az érdekelne hogy valaki tud e tört szerót? nem izgat ez a tört szerós kérdésre no válasz felhívás mert kiakaormprobálni a gamet amire már régót vártam!! és fizetni nem fogok értelmetlen 15napos verziót tolni mert nemörök
  • Vakirauta
    Asszem a kép nem látható Oo szval próba 2. és elnézést...

Ha így se menne:
  • Vakirauta
    Hello! A következő a problémám:

Nemrég kaptam új videókarit, mert a régi (GainWard HD4870-512-TV-DD) elromlott. Most az újjal a következő üzenetet kapom:

Eddig naponta egyszer-kétszer kaptam ilyen üzenetet, de mostmár kb 5 másodperccel a belépés után. Persze egyből kilövi a játékot.

Valaki tudna segíteni?
  • Szaruman
    Vazz, ez annyira jó, h le kell mentenem
  • picket
  • tomcsa4
    A hivatalos oldalról (vagy ennek EU-s megfelelőjéről) letöltesz egy trialt, tökéletesen menni fog 10 napig. Utána meg kell venni az alapjátékot és annak megadni a kódját (a játékot nem kell újra tenni). Ez 30 nap. Aztán elő kell rá fizetni (közvetlen bankkártya, vagy bankkártya és a fizetés közé beilleszkedő paypal vagy gamecard, esetleg ha több pénzért megveszed a "lelegleg" csomagot, akkor nincs havidíj).

Trial: regisztrálsz, letöltöd. Majd emailben kapsz egy kódot (de lehet miközben letöltöd a klienst, megadják az oldalon is). Ez a trial kulcs. Szerverválasztás az majd akkor lényeges, ha megcsinálta a milliónyi frissítést. Törtszerver nincs a játékból.
  • foxxi
    ( szóismétlés.. bocs )
  • foxxi
    Pls, ha lehet összeszedtebben írd le mi a problémád mert igy nem igazán tudunk következtetni hogy mi lehet a problémád!

Esetleg szúrj be pár képet is.

Segítünk ha tudunk!
  • MaRee
  • Ryosan
    nekem kellene
  • Ryosan
    itt az msn cimem inkáb én adom meg ott majd jobban meg tudjuk dumálni:[email protected]
  • Ryosan
    amikar az account készitésnél vok valami new gaméba belemegyek és ott van ez a Activation code/key: de nem tudom a kódot ez jelentheti azt is hogy nem ingyenes?
  • Ryosan
    valahogy nem lehetnem ingyen jácani (sorry ha megsértetem valamit) mit a wow-ban
  • Ryosan
    ja az van hogy mikor usernamet és prasst kell irni nem fogadja el.Leforditotam és valamit aktiválni kell, sztem a szerót vagy valami ilyesmi nem tom mert most próbálkozom a LOTR-al elöször.Ha valaki megadná az msn cimét akk segithetne.
  • Maxx
    ha be is töltene valamit könnyebben tudnánk segíteni.
  • Ryosan
    ez mi????????????
  • Ryosan