10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
foxxi #5864 vagyunk jópáran -
#5863 Nekem is megtetszett a játék,a trial után:) sok magyar játszik most a lotroban?:) -
Murmur #5862 Tervezem én is a visszatérést. Azt szeretném kérdezni, hogy a Laurelin szerveren van-e nagyobbacska magyar klán, ahol csapatban tudnék játszani? A Wanderers of Lost Dales-ben voltam korábban, de kevesen voltunk, meg elszállingóztunk. Velük mi újság? -
foxxi #5861 Egyetértek :D A nyugalom és mégis a szolid nyüzsi szentélye :) -
kerek1224 #5860 Aion után visszatértem a LOTRO-hoz...Micsoda felüdülés! Nem flame, de tényleg!
Nyitott, nagy terek!
Szép grafika!
Szívemhez közel álló világ!
Változatos küldetések!
-
#5859 ezen a képen a jobb szélső activation code számot gondolom a profilhoz kell beírni. na de a középső 60 days free game times-ot hova kell beírni? vagy ha beírtam az aktiváló kódot kihozza azt is ahova a 60 napos ingyen játék kódját kell beírni? vagy hogy van ez? -
#5858 én innen vettem és 540 Ft volt a postaköltség. -
foxxi #5857 elvileg pár száz forint -
#5856 és a lotro-europe oldaláról megveszem a compilation pakkot, mennyi a posta költség?(dobozosban venném, csak azért.) -
foxxi #5855 igen -
#5854 ha innen megveszem a mines of moriat, itthonról meg a shadow of angamart, akkor működni fognak együtt? mert gondolom az is europe ami itthon kapható. -
foxxi #5853 Bekaphatják! Meg a kiba amecsik is! Hogy gebednének meg amikor ott ingyen osztogatják a lifetime playereknek! -
seaedge #5852 nem, igen, igen, nem, nem
SoM valtozatok -
#5851 szevasztok! a Siege of Mirkwood kieg. dobozos lesz? meg lehet majd venni azt is mint a mines of moriat? és ha megveszem a Siege of Mirkwood-ot, attól még meg kell venni a shadow of angamart meg a mines of moriat? vagy a Siege of Mirkwoodba benne lesz az ami a shadow of angamarba és a mines of moriába? szóval tartalmazni fogja a Siege of Mirkwood mind azt amit tartalmaz a shadow of angamar meg a mines of moria? -
dirtlaci #5850 helló skacok nincs ötletek h belföldön honan tudnám beszerezni az alapot és a kieget mert réggeben megvolt csak feltörték a régi accomat :S m1 nah lécci irjatok -
foxxi #5849 hmm... visszakellene térni -
Nephin #5848 próbálkozik az ember lánya :)
Többen visszajönnének, ha meglennénk. Illetve fix 12-15 ember kellene, majdnem megvan, remélem még lesz, aki kedvet kap, tartalom lenne épp. -
Droughert #5847 Többiek is vissza tértek? Vagy most mi van? -
#5846 Ahogy elnezem kene ra egy script:) -
#5845 Most újra berakhatnám az alul lévő képet -
Nephin #5844 Te, igen, te, aki ezt olvasod most, szereted a LotRO-t? Értesz a karakteredhez? Érdekelnek a raidinsták? Ha igen és szeretnél egy tapasztalt csapat tagja lenni, akik segítségével - ha cserébe számíthatnak rád - megismerheted a játék high-end tartalmát, jelentkezz hozzánk! Jól gondold meg, vállalod-e a heti 2-3 raidet, hiszen tényleg olyan emberekre van szükségünk, akikre lehet építeni, akik kreatívak, vannak önállló ötleteik, de egyúttal képesek a csapat érdekében is cselekedni, a közös érdekeket - ha kell - a sajátjaik elé helyezni és magas szinten, a raid szerves részeként irányítani karakterüket.
Gyere a Callidusba, szóljanak rólad is a regék! ;) -
#5843 Jaj...
-
Droughert #5842 Picket, linkeld megint a képet pls...... -
KMKM #5841 Hy engem az érdekelne hogy valaki tud e tört szerót? nem izgat ez a tört szerós kérdésre no válasz felhívás mert kiakaormprobálni a gamet amire már régót vártam!! és fizetni nem fogok értelmetlen 15napos verziót tolni mert nemörök -
Vakirauta #5840 Asszem a kép nem látható Oo szval próba 2. és elnézést...
Ha így se menne: -
Vakirauta #5839 Hello! A következő a problémám:
Nemrég kaptam új videókarit, mert a régi (GainWard HD4870-512-TV-DD) elromlott. Most az újjal a következő üzenetet kapom:
Eddig naponta egyszer-kétszer kaptam ilyen üzenetet, de mostmár kb 5 másodperccel a belépés után. Persze egyből kilövi a játékot.
Valaki tudna segíteni? -
#5838 Vazz, ez annyira jó, h le kell mentenem -
#5837 -
tomcsa4 #5836 A hivatalos oldalról (vagy ennek EU-s megfelelőjéről) letöltesz egy trialt, tökéletesen menni fog 10 napig. Utána meg kell venni az alapjátékot és annak megadni a kódját (a játékot nem kell újra tenni). Ez 30 nap. Aztán elő kell rá fizetni (közvetlen bankkártya, vagy bankkártya és a fizetés közé beilleszkedő paypal vagy gamecard, esetleg ha több pénzért megveszed a "lelegleg" csomagot, akkor nincs havidíj).
Trial: regisztrálsz, letöltöd. Majd emailben kapsz egy kódot (de lehet miközben letöltöd a klienst, megadják az oldalon is). Ez a trial kulcs. Szerverválasztás az majd akkor lényeges, ha megcsinálta a milliónyi frissítést. Törtszerver nincs a játékból. -
foxxi #5835 ( szóismétlés.. bocs ) -
foxxi #5834 Pls, ha lehet összeszedtebben írd le mi a problémád mert igy nem igazán tudunk következtetni hogy mi lehet a problémád!
Esetleg szúrj be pár képet is.
Segítünk ha tudunk! -
MaRee #5833 -
Ryosan #5832 nekem kellene -
Ryosan #5831 itt az msn cimem inkáb én adom meg ott majd jobban meg tudjuk dumálni:[email protected] -
Ryosan #5830 amikar az account készitésnél vok valami new gaméba belemegyek és ott van ez a Activation code/key: de nem tudom a kódot ez jelentheti azt is hogy nem ingyenes?
-
Ryosan #5829 valahogy nem lehetnem ingyen jácani (sorry ha megsértetem valamit) mit a wow-ban -
Ryosan #5828 ja az van hogy mikor usernamet és prasst kell irni nem fogadja el.Leforditotam és valamit aktiválni kell, sztem a szerót vagy valami ilyesmi nem tom mert most próbálkozom a LOTR-al elöször.Ha valaki megadná az msn cimét akk segithetne. -
Maxx #5827 ha be is töltene valamit könnyebben tudnánk segíteni. -
Ryosan #5826 ez mi???????????? -
Ryosan #5825