The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azon gondolkozom hogy megveszem a Lotro-t mert a WoW-ot meguntam... és olvastam errõl a Lifetime Membership-rõl.Azt szeretném kérdezni h ha most megveszem a játékot akkor abban lesz 1 Founder kulcs,amivel aktiválhatom?És azt az 1 összeget hogyan lehet kifizetni?
Válaszotokat elõre is köszönöm! :)
Maffiozo Factor|lvl 3|tel:42991
PS3 ID: ghost_hun
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
Valakinek volt hasonló problémája?
LOTRO-ban a PvP kicsit més mint az eddig megszokottak. A LOTRO PvP-jének a neve PvMP (Player versus Monster Player). A lényeg, hogy van egy bizonyos terület (Ettermoons), ahol folyik a harc. Ha eléred a 10-es szintet, akkor lehetõséget kapsz, hogy megalkosd a saját "szörny karaktered", ami lehet különbözõ ork, farkas, troll. Amikor ezzel elkészültél, akkor beléphetsz a PvMP területre, ahol a gonosz hadak és a szabad népek állnak egymással szemben. Ebben a játékmódban a különbözõ pontok elfoglalása a lényeg, valamint teljesíthetsz ehhez a stílushoz kapcsolódó küldetéseket is. Ha szeretnél, akkor a saját meglévõ karaktereddel is beléphetsz a harcmezõre, s ilyenkor a szabad népek soraiból írthatod az ocsmény ork seregeket.
Nagyjából ilyemi a LOTR PvP része, bár eddig csak egyszer volt alkalmam kipróbálni :(
Ha valami még nem világos, akkor kérdezz nyugodtan, majd nálam okosabb emberek is leírják véleményüket, tapasztalatukat.
Csináltam egy gmailes cimet(google szolg.)és arra egybõl elküldte az aktivációs e-mailt.
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
ha ez igaz akkor kipróbálnáma játékot s ha hatalmába kerítene a Gyûrû akkor még pénzt is áldoznék rá:P
Hmm, lehet h ez most hülye ötlet, de nem lehet, h a spamok közé küldte és ott nem nézted? Csak azért jutott eszembe, mert nálam már elöfordult.
Iwatori Earthshaker Lvl 48 Minstrel - Callidus - Daughter of the Feared Tinormi
Még mindig Lore-Master és Burglar között gondolkodom, ám LM felé jobban húz a szívem.
LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter
Mivel tervben a LoTRO beszerzése ez engem is érdekelne.
A trial-on már túlvagyok s nagyon tetszett a cucc. Remélem alacsony szinten is befogad majd egy magyar klán <#kacsint>#kacsint>.
"vessetek a mókusok közé" :)
De rég jártam erre... :)
Tegnap egy furcs érzés kerített hatalmába, rámjött a LOTRO feeling. Gondoltam egy trial keretében kipróbálom, hogy mennyi változás történt azóta, mikor utoljára voltam belogolva. ÖUtána olvastam néhány információnak, és örömmel láttam, hogy van Player valamint Guild Housing, meg Book 11. Elõkotortam hát a DVD-t a szekrényembõl, feltelepített, patcheket letöltöttem, belogoltam...majd meglepõdtem. Meglepõen sokat javult a játék optimalizáltsága az elsõ patch óta. Ez már egy nagyon nagy piros pont volt a szememben. Ezután készítettem egy Burglart, egy Guardiant és egy Lore-mastert. Kipróbáltam mindet és újra hatalmába kerített a LOTRO. A legjobb dolog az egészben, hogy nem 12 évesekkel van tele Középfölde, mint például WoWban, hanem a többség felnõtt, érett gondolkodású ember. A korom ellenére ez nekem fontos tényezõ, nem szeretem mikor vérpistikékkel vagyok körülvéve. Remélem egy kicsit hajlamos a magyar LOTRO közösség az RP-re, mert nekem lenne hozzá kedvem :)
Mostmár annyi hiányzik, hogy haver bakkártyáját feltöltsem pénzzel, és befizessem a játékot (anno valamiért nem ment bankkártyáról, nem tudom mi lehetett a gond, remélem azóta javult a helyzet).
Nos, a kérdésem az lenne, hogy leginkább mibõl van hiány? Legszívesebben egy lore-Mastert kezdenék ismét, de ha abból nagyon sok van, akkor a Guardiantól sem távolodom el, sõt, a Burglartõl sem.
Tényleg Snowbourn-n létezik olyan klán amelyik kezdõ kalandorokat is bevesz a kinshipjébe?
Nemrég kezdtem a játékot(lvl 14 a hunterem)és jó lenne néha egy jófajta magyar anyázást is hallani :) nem feltétlen grpolni akarok és kuncsorogni hanem csak társaság,közösség hiányzik(jó tudom vegyek egy kutyát!).
Gazember néven lézengek ha vki dumálni akar vagy invelni :)
Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Resonance multi gaming baráti közösség: http://resonance-guild.eu
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Jövõre már énis a lotro világ részese leszek ^^
Ha nem feltételnül érdekelnek a raidek akkor: Last Enclave Of Hope (http://lotroblog.extra.hu/index.php) vagy Supper is Ready.
Lorienel lvl60 Minstrel Balterion lvl56 Guardian Callidus Kinship (Snowbourn szerver))
Az a szabályzat már módosult, nincs kötelezõ raid, és a szinthatárt is eltöröltük. Majd frissítve lesz hamarosan, csak a sok raid miatt nincs idõnk rá<#wink>#wink>
Jelenleg (illetve 3 hete) így néz(ett) ki: rift heti 2x, ami az elsõ 6-7 bosst majd a kövi alkalommal a fõbosst jelenti.
Illetve heti 1 helegrod.
Szóval nem heti 3x végignyomni a raideket. A callidus nem HC guild, ahhoz köze sincs. Annó játszottam HC guildben, mondjuk az GuildWars volt, de ott úgy nézett ki, h 18-23h között gvg hétköznap, minden nap, hétvégén kb 12-13 órától 17-18óráig gvg, aztán 20tól 23ig még 1 kör. Úgy, h a GWben egy kicsit jobban kellett figyelni, ugyanis ott nem agynélküli buta monsterek jöttek, amik mindig ugyanazt csinálják, hanem skilles palyerek. Na ez (volt) hc, nem az, h punnyadós raidekre lemenni heti 3x. Ez pite.
<#worship>#worship> respect
Kojiro ergo sum.
Mielött jelentkeznél kérlek olvasd el szabályzatunkat és jelentkezési feltételeinket.
Guildtaggá válás feltételei:
a.) A Guildbe csak 18 évnél idõsebb emberek jelentkezését várjuk.
b.) Ventrillo használata guildes megmozdulásokon kötelezõ, enélkül kivitelezhetetlen szervezett PVE/PVP játék, mindemellett itt ismerkedhetsz, barátokat szerezhetsz.
c.) Hajlandó vagy a guildszabályzatot elfogadni és betartani.
d.) Tudod vállalni, hogy a heti három raid közül minimum egy raiden játszol velünk.
e.) Jelenleg a szintkövetelmény a csatlakozáshoz lvl 35.
Kérünk mindenkit, hogy a szintkövetelménynél alacsonyabb main karakterrel NE jelentkezzen, nem fogunk a jelentkezésével érdemben foglalkozni!
f.) Jelenleg a guildbe fölveszünk:
Kojiro ergo sum.
még jelentkezem
Ingame: Aralath néven találhatsz meg
Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion
http://lotroblog.extra.hu/index.php
Itt tutsz megnézni róla több infót és jelentkezni is lehet
Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion
Milyen magyar klánok vannak még a Snowbournon? (már a 4733as hsz feltételei szerint)
Kojiro ergo sum.
Egyébként ha itt a FAQ alatt ha megnézed, ott van egy site ahol mintha valaki árulna egyet.
LOTRO: sheky - lvl50 Dwarf Minstrel, GM jeweller - Callidus Melulios - lv50 Elf Hunter
http://callidus.csubi.eu/
Sokan írjátok itt, hogy a Snowbournön van a legtöbb magyar kinship.
Csatlakoznék olyan magyar kinshiphez (nem baj, ha vannak benne angolok, sõt), akik jófejek, szeretnek segíteni egymáson (legyártani ezt-azt, elmenni együtt questelni (bár egy kinshipnél ez az alap, azért találkoztam olyannal, ahol 1 közös volt a tagokban, a nevük alatti tag <#szomoru1>#szomoru1>), és lehetõleg nem 12 évesek, hanem minél idõsebbek (jómagam 29 vagyok).
SG fórumozó elõnyt jelent <#hehe>#hehe><#wave>#wave>.
Nem vagyok HC gamer, de azért a nap minden szakában képes vagyok játszani 5-10 órákat. Jelenleg egy 15ös szintü guardianom van a Snown.
Értelmes megkeresésnek elárulom a nevem <#beka3>#beka3>
Kojiro ergo sum.