The Lord of the Rings Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na mûködik a trial!!!
Gyönyörû és hangulatos a gamma!Az intro küldiket megcsináltam és nagyon jó volt!!!Sajnálom hogy már csak 6 napom maradt.
Tavasszal tutti megveszem,addigra remélem olcsóbb lesz <#hawaii>
Nem tudjátok hogy belehet e fagyasztani a Lotro accomat mer pár hétig nem lesz idõm felmenni<#szomoru1><#help>

Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion

Scotty99
Valami gond lehet most a websittal, mert én is megpróbáltam és ezt kapom hibaüzeenetként.
Úgy gondolom orvosolják hamarosan, próbálkozz még késõbb.

PS3 ID: ghost_hun

hello mindenki!
letöltöttem a trialt. trial keyt viszont nem kapok!
Could not execute query: DELETE FROM microsite.mmo_key_promo WHERE keyid=
ezt az üzenetet kapom.
turbine is reggeltem, oda kaptam egy 7 napos keyt de azzal nem enged be.
codemaster-es reg pedig subscriptiont ké ugye amit nem tok megcsinálni mer nem ad keyt a http://www.codemasters.co.uk/trylotro/trialkey.php

ötlet?
Blob
Famolás és szönyeg készítés 1ben :)
Blob
Csak egy kis érdekesség, és bizonyíték az elvetemülstégre :D
Hová fajulhatnak a dolgok egy MMO játék nyüstölése során? Hogy manapság már az ember pénze sincs biztonságban. Nem történt lopás ugyan, bár a játék az kiakadt.

A lassan 10 millió elõfizetõvel rendelkezõ World of Warcraft napról-napra egyre terebélyesebb táborral büszkélkedhet. Világa továbbra is virágzik, persze ugyanúgy vannak csalók és olyan illetõk, akik más módon próbálják meg zargatni a stabil társadalmat. De hát az ilyen dolog teljesen elfogadható egy online mókára kihegyezett alkotásnál, elvégre a valószínûségszámítás használatlával is rájön hamar az ember: a sok tisztességes játékos között mindig vannak rosszakarók.

De hogy jelen cikkünkhöz miképp kapcsolódik ez az egész? Alapvetõen sehogy, ugyanis ezúttal nem csalás vagy lopás történt. Az egész egy német WoW-szerveren történt, ahol is egy minden hájjal megkent klánvezér elérte azt a pénzösszeget, amit még a Blizzard csapata is lehetetlennek vélt a játék tervezése során. Ez kérem szépen 21 7478 arany-, 36 ezüst- és 48 réztallért takar. Na már most, a játék programozói 32 bites elõjeles egész számként tárolják a játék során megszerzett aranyakat, így a végleges összeg nem ütheti meg a 2 147 483 648 számsorozatot (rézpénzbe átszámolva). Mivel ez megtörtént, így az illetõ nem tud egyelõre több pénzt zsebre vágni, ugyanis nemes egyszerûséggel nem képes a World of Warcraft rendszere további aranyat felírni a klánvezér számlájára.

Komolyan mondom, mindjárt megsajnálom a srácot. Annyi pénze van, hogy nem tudja mire költeni, így a pénztárcájában marad. Na már most, erre fel nem tud még többet gyûjteni majd. Hát én csak annyit fûznék hozzá: kívánom, hogy nektek is ez legyen a legnagyobb problémátok a jövõben, bármelyik online alkotást zúzzátok is.
Breeland és a megyében van pár küldi a szintedre asszem és pár szint múlva mehetsz lonelandsen

Mindenhol, ahol 11-15. szintû questek, illetve mobok vannak...

FaCtor014
14es szinten hol érdemes fejlõdni szerintetek?

Maffiozo Factor|lvl 3|tel:42991

Lore masternek van petje. + a Captainnak van egy "petje" egy zászló vivõ emberke.

Tölts le egy másikat:)

Kojiro
nem

Kojiro ergo sum.

FaCtor014
Hali!
Lenne 1 láma kérdésem: a hunternek lehet petje? és ha igen hanyason kapom meg? vagy hanyas lehet kiquestelni?

Kojiro
letöltöttem a lotro klienst és kicsiomagolásnál azt irja: vagy több részbõl álló, vagy sérült formátum. de 100%on van, torrent ki is irta hogy kész.
semmivel nem tudom kicsomagolni. hát ilyennel se találkoztam még soha...

mit lehet ilyenkor tenni?

Kojiro ergo sum.

Azt irják hogy újra mükõdik de nekem elakad a "connecting to Snowbourn..." és nem jut tovább.

FaCtor014
Fasza h akkor nem mûxik vmi amikor lenne idõm gamelni... :'(

Tudna valaki linket adni patches havereomnak kéne. És csak a Book9 meg a Book 10 patchét találtam meg..

Nem tudjátok hogy kb mikorra csinálják meg??

Itt a hivatalos! We are currently experiencing some issues where players are unable to log in to the game. This is due to a technical problem between the login servers and Player Account System (PAS). We are working to fix this issue as soon as possible and apologise for the inconvenience caused.
ááááááááh ugyan ezt irja ki nekem is.
Login Issues - 18/01/08 11.15am GMT18-Jan-2008We are currently experiencing some issues where players are unable to log in to the game. This is due to a technical problem between the login servers and Player Account System (PAS). We are working to fix this issue as soon as possible and apologise for the inconvenience caused.
De ezt irják szal remélem minnél elöbb kijavitják

Csáó! Nekem is ezvan, sztem valami tech probléma
Hello mindenki! Haverom kb 1 másfél hete megszerezte a lotro-t újonnan vette és most egy érdekes problémája van.Pontosabban a játék login képernyõje azt írja h nincs érvényes lotro accountja vagy mi és személyesen tudom h van neki mivel a 30 napos free-t ami jár hozzá 7-én aktiváltuk és +-ba jön ha a paypal regemet is megadtuk és van fedezet a kártyán is bõven :S szal nemegészen tudjuk mi a problem..mellélkletnek itt a kép amit lát!! http://link.imgshare.us/1hp8c9

légyszives ha valakinek volt már hasonló vagy tudja mit kell tenni írja meg ide.. köszi szépen elõre is
tudsz másikat venni ha abbadonolod. A kisháznál a kunyhóra gondoltam:D

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Kojiro
köszi ez tényleg müxik. csak azt hittem az alsó két link német kliens. ugyhogy már rá se néztem.
a fileshank meg a fileplanet meg ilyen nagyobb portálokról mindrõl leszedték.

köszi 7h és mehetek bányászni <#worship>

Kojiro ergo sum.

3 napja töltöttem le, semmi gond nem volt.
A trial-os linket kövesd, azon belül Ausgamers link és torrent letöltés.
http://www.ausgamers.com/files/details/html/30458

Kojiro
nem tudtok egy oldalt, ahonnan le lehetne tölteni a klienst?
csak gépen volt meg és letöröltem véletlenül (vagy lehet hogy nem is én).
a trial klienset meg már nem lehet letölteni.
torrentrõl meg 2 seeddel lejött 24% aztán megszünt létezni.

a game meg közben be van fizetve, szal nem kicsit vagyok szarban.

Help me Oni-Wan Kenobi! You are my only hope... <#shakehead>

Kojiro ergo sum.

Alapanyagok megvannak hozzá?

FaCtor014
Hali!
Megvan a játék és nagyon bejön ;D Csak annyit szeretnék kérdezni (tudom h láma kérdés ...)felvettem a Professionoket (yeoman) és kaptam 1 papírt amin leírja h mit kell csinálnom.A farmer résznél elakadtam: mindent megcsinéltam amit a papír ír,megvettem mindent,jó földön állok és nem tudok sehogy se termeszteni semmit.Ez miért van? :S

Szerintem biztosan vehetsz én is épp ezt tervezem:)

Sziasztok, egy kérdésem lenne házakkal kapcsolatban. Ha abandon-olom a házamat, tudok utánna venni másikat? Kicsit nagyobbra szeretném cserélni <#vigyor3>

És a sima paraszt kunyhóból??

Kisházból 100s-t, delux ból 300s kapsz vissza.

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

:D <#wow1> Kössz!

Kojiro
kb a tizedét! a többit lenyúlja az állam...

Kojiro ergo sum.

Nem tudjátok hogy, ha "abandolom" a házam akkor az árát vissza kapom??

Kojiro
character transfer <#nevetes1>

Kojiro ergo sum.

SZiasztok! Van valaki Morthond-on!!! Szeretnék guildot!!
FaCtor014
köszi a tippet! <#worship>

game.co.uk - ide nézz el, 13 font + 3 font postaköltségért a postádba teszik.
kicsit több mint ezer forinttal olcsóbb a magyar ár felénél -_-

FaCtor014
Arra akartam menni :P

Kojiro
Snowbourn serverre gyereeeeeee! <#violent>

Kojiro ergo sum.

FaCtor014
:DDD énis bízok benne :) és köszi a választ mindkettõtöknek :) amúgy elék sok MMO-t próbáltam,köztük persze a WoW-ot is (elég intenzíven :P) csak valahogy ráuntam a WoW-ra :/ és akkor nézegettem a LotrO-t ami nagyon megtetszett,szóval hétfõn meg is rendelem :D

Kojiro
nem igaz, mert 90 nap után nem fogod abbahagyni a game-et <#ejnye1><#hehe>

Kojiro ergo sum.

Igaz.

FaCtor014
Még lenne 1 kérdésem :P Ha megveszem a játékot akkor van ingyen 30 nap.Aztán megveszem a GameCardot,ami pl.60 napos.Ha amikor ez is lejár és nem hosszabbítom meg rögtön utána,hanem kihagyok pl.1-2 hónapot és utána megint befizetek akkor az acc-om meg mindenem megmarad ugyanúgy mint addig volt igaz?

Scotty99
Köszi szépen a választ, akkor nem stresszelem magam ezzel feleslegesen. Sajnos a kártya nem az enyém, hanem egy ismerõsé. Egy darabig maradok a GameCard mellett, azután meg megcsináltatom a saját kártyámat.
Köszi mégegyszer.

PS3 ID: ghost_hun

Kojiro
Maestro kártyával nem tudsz online fizetni, ugyanis az nem dombornyomott.
A Mastercard az, amivel viszont igen. Nem tudom, milyen banknál vagy, de sztem ott tudsz Mastercardot is igényelni.

Kojiro ergo sum.

FaCtor014
Nah még lenne 1 kérdésem :) Néztem h van 1 éves befizetés...azt hogy lehet befizetni?OTP-s bankszámláról le tudják vonni az összeget?

Szaruman
Lehet founder kulcsot aktiválni, legalábbis én 1 hete néztem meg az accountomon, fizetésnél kéri (illetve van neki mezõ), és 2 féle lifetimera tudnék elõfizetni, egy founderes, és 1 a nélkül.

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Founder kulcsot már nem lehet aktiválni, mégha szerzel is valahonnan. Lifetime már mindenkinek elérhetõ, de jóval drágább, mint a foundereseknek sajnos. Én is gondolkoztam egy lifetime accon, de inkább maradtam a 3hónapos fizetési megoldásnál.