10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• foxxi
    Próbáld innen leszedni: lotro

Hátha segít.
  • petyac
    Na a patchet letöltöttem amit irtam,de csak a bin fájlokat szedte le és semmilyen indító fájlt nem. Codemasteren keresztül töltöttem amúgy.Ja és a játék nincs meg,azért töltöttem le,hogy kipróbáljam a 14 napos trialt.
  • Nephin
    Ébresztő, Középfölde lusta, eltunyult lakója!

Unod a szürke hétköznapokat, a sok punnyadást?

Egyfolytában lembast majszolsz, talán már a páncélodba sem férsz bele?
    Középfölde sötét urait (azaz a raideket) csak hírből ismered, de a kardoddal (íjaddal, tőröddel, alabárdoddal, hamis lantjátékoddal, vagy ami éppen kéznél van) csak söröshordókat csapolsz?

Nálunk megszűnnek ezek a gondjaid és végre ismét harcosnak érezheted magad!

Légy kreatív, ambiciózus raider, tudd, hogy mire vagy képes, számíthassunk rád és fogadd el szabályainkat - csak ennyit kell tenned, hogy üdvrivalgással kísérve beléphess közénk!
    Vár a F.E.T.A (Független Elf Tröpefigyelő alakulat), vagy akár az E.T.A.B (Egyesült Tröpe Antielf Brigád) is, hogy sorait erősítsd, esetleg válj pihentető, vidám próbáink valamelyikének bajnokává, hisz az élet nem csak a kötelességekről szól…

Gondold át, tovább tespedsz vagy büszke kalandozóként raidjeink részévé válsz - ha az utóbbi mellett döntesz, ne habozz, jelentkezz hozzánk (vadászidényben üzenetet hagyhatsz hobbit hobbikertészünknél itt)!
  • Droughert
    Az alapjáték megvan? Lehet hülye kérdés, de nem derült ki, hogy most neked megvan a lotro és nem megy fel a mirkwood, vagy csak a mirkwoodot töltötted le és az nem indult...
  • foxxi
    Launcher-el próbáld indítani. Ha az sincs, akkor sérülten töltötted le. neki kell rugaszkodni újra.
  • petyac
    Sziasztok!

Egy olyan próblémám lenne hogy letöltöttem a Volume 2; Book 9 (Siege of Mirkwood)-client-et de exe fájlt nem töltött le hozzá? Mi a teendő ilyenkor? Eőre is köszi
  • MrStokes
    Valoban hibat jelez az oldal.
    Probald meg it
  • mumeen
    Bocsi,de én itt nem találom a próbaverzió letöltését.Kicsit tudnál segíteni?
  • mumeen
    köszönöm szépen
  • MrStokes
    Havidijas a jatek, tort szerverek nincsenek.
    14 napos probaverzio van belole, lasd a fejlecben a a piros "Trial lehetoseg" linket.
  • mumeen
    Sziasztok!
    Lehet,hogy már sokan kérdezték,de azér' én is megkérdem.
    Lehet ingyen játszani ezt a játékot?Ha igen,akkor hogyan?
  • MrStokes
    Reggelre lejott a kliens, telepitettem, es probaltam belogolni, de nekem sem sikerult csatlakoznia. Aztan mennem kellett meloba, es annyiban maradt. Arra gondoltam, talan pont ma van a heti karbantartas. :)
  • Gideon Wieth
    ui.: Sikerült csatlakozni, nem tudom mi volt a gond :-)
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!
    Én múlt hétvégén töltöttem le a Trialt. Tegnap reggel még tudtam játszani, tegnap délelőtt meg ma pedig már egyszeráen nem megy. Elindul a Launcher, és a connect résznél már megakad. :S Valaki tud valami megoldást , hogy miért ?
  • Me0w
    En a kovetkezoket talaltam:
    - Nincs trade jatekosok kozott
    - Nincs AH
  • MrStokes
    Sziasztok!

Ujra elgondolkodtam a jatekon, es erdekelne nemi info a trial-lal kapcsolatban.
    Probaltam par oldal erejeig nemi nemu adatbanyaszatoot folytatni a trial-t illetoen de nem igazan talaltam meg a valaszokat a kerdeseimre.

Annyit sikerult megtudnom, hogy a kommunikacio limitalt, es hogy 14 napig hasznalhato egy trial account. Erdekelne, hogy van-e szintlimit, illetve, hogy van-e barmilyen mas korlatozas.

Valamint meg mindig a Snowburn a magyarok altal preferalt szerver?

Elore is koszi a valaszokat!
  • Vicodine
    Hát mind1,akkor ez nem az én játékom lesz,igazából engem csak a pvp érdekel,hogy hogyan jutok el a max szintre(quest,grind),csak fölösleges töltelék számomra,questeket meg azért nemszeretem mert mindíg vissza kell menni npchez stb stb...Már elkezdtem tölteni,szóval most már kipróbálom a gamet mindenképpen,ez a pudingos dolog..:D
  • foxxi
    Nyert! Hova küldjem a sört?
  • Me0w
    Az eves probaja a puding?
  • foxxi
    Nos a játék nem éppen erőssége a pvp. Ami itt monsterplay. Alapvetően sok változott már a kezdetleges balance-t kaparósan hiányoló pvp óta, igy mondhatni hogy bohóckodni jó vele :) De nem HC szinten. A rewardok közül van ami nagyon jó ( szép fekete tálos :) ), da az is átlagos. Érdemes mind2 oldalon raid-el nyomulni, amire késő esténként van is lehetőség :) Szal, tényleg az "evés próbája..."

Találkozunk ingame
  • Me0w
    Fogalmam sincs, nem lattam meg benne pvp-t. De ha nem szereted a questeket, akkor ez nem a te jatekod lesz :)
  • Vicodine
    Azt már mondtad hogy mennyire nem grindelős a meglátásod szerint,de azt még nemmondtad hogy milyen benne a pvp!Én is lehet kipróbálom a trialt,csak kiváncsiságból,de a grind nem is érdekel,még mindíg jobb mint questelni,viszont a pvp az ami a lényeg,arról mik a meglátásaid?
  • Me0w
    :) Nagyon az elejen jarunk meg a dolgoknak (14-es burglar, a baratom 14-es hunter), de jopar mmo utan ez tunt eddig a legkevesbe grindelosnek. Nekem nincs bajom a maszkalassal sem, amig ilyen gyonyoru kornyezetben tehetem. Timesink minden mmo-ban van, azert mmo, hogy meglegyen mindig a repa az orrod elott, - na, mar 'csak' ez kell, es akkor megvan x skill, ami kell, hogy legyen 'y' - a kerdes csak az, hogy ezt ugy adjak-e elo, mint Aionban: 'Kill 50 random mobs', vagy valami ertelmes keretet adnak neki. A vegeredmeny ugyanaz, csak a talalastol sok fugg azert ;)
  • picket
    Egy idő után mindegyik mmo grindfest, csak az a kérdés, hogy mennyire bírod az ilyesmit. Nekem például bármi gyűjtése/ölése már fogkrémtubus-kupakcsavargatásnak tűnik az első - "hűhadeszép" - óra után. Persze mit rakjanak még bele, vagy hogyan tartsák vissza a játékosokat hogy ne 2 óra alatt tolják végig a tartalmat, vagyis előfizessenek a következő hónapra is. Na mindegy, ez biztos csak az én problémám, mert befejezni semmit n...
  • Me0w
    15 dolcsi korulbelul. En ugy vagyok vele, hogy megneztuk a trialt, talan a legszebb mmo ami most a piacon van (dx10-es kartyaval). Vegre nem koreai grindfest ala Aion, igy azt hiszem mi is megvetelezzuk, de nem tudom mennyire erdemes moriaval egyutt megvenni az alapjatekot, majd utanaolvasok. Eddig egyebkent jopofa, nyugis jateknak tunik :)
  • Gideon Wieth
    Ha jól látom a Lifetime 300 dolcsi ... mennyi a havidíj kb ?
  • Solid Snake
    nem kell havidíjakat fizetni=Lifetime
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni, hogyha tetszik a játék, /most töltöm a trialt/ akkor hogyan érdemes megvenni ? Úgy értem, hallottam valami olyan lehetőségről hogy 60$ os pakkért nem kell havidíjakat fizetni. Hogy van ez pontosan ?
  • Tyr4n1hunt3r
    Lord of the rings Online + Mines of moria lifetime account eladó.
    Részletek privátban
  • kerek1224
    Csak helyeselni tudok, én is újrakezdtem kb. 1 hónapja, és tényleg a legjobb MMO-k egyike!
  • Sylien
    A Wanderers of Lost Dales új honlapja fejlesztés alatt van, mert régi tagjaink visszatértek a kinship-be, és mostantól csak a magyaroké: www.wold.guildportal.com
    A magyar chat-en közel 9 max. szintű magyart lehet elérni, a kinship-be közel újabb bő 10 fő magyar lett. Így még mindig várjuk az új és régi tagokat, hogy élvezhessük együtt a játékot! :)
  • Murmur
    Semmi gond. :))
    Mar beszeltem vele, meg a kinshipbe is bekerultem.
    Koszi az infot.
  • Sith
    Murmur...csak sikerül egyszer...
  • Sith
    Elnézést az elírásért: Murmuz-t akartam írni...
  • Sith
    Sylien nevében:
    A Laurelin szerveren újra aktivizáltunk a Wanderers of Lost Dales kinship-et. Van honlapunk is: http://wanderers.zzl.org/news.php
    Szívesen várunk minden régi és új magyart. A kin ugyan nem csak magyarokból áll, de nem vagyunk kevesen, és segítőkészek vagyunk.
    In-game kereshetitek: Sylien, Hallrandthir
    Jövőhét welcome back week, élvezzétek a téli fesztivál játékait!
    Mormoz, Sylien nem tudja ezen a néven hogy ki vagy, szeretné ha megkeresnéd, hiányolja a régi magyarok jó társaságát, mert a legtöbben a kin-ből Aionozni kezdtek.
    Üdv.: Syl
  • TreDoR
    Hi! Tud valaki egy e-mail címet account supporttal kapcsolatban? A [email protected] kívűl, mert onnan értelmetlen válaszleveleket küldözgetnek vissza (nem a kérésemre/kérdésemre reagálnak).
  • foxxi
    A Last Enclave of Hope LEOH tuti bevesz kis ( kezdő ) karikat is.
  • Droughert
    Itt nézz szét: http://www.lotro-hungary.hu/
  • Hober Mallow
    Tegnap írtam magyar csatornára is:) am nem tudsz valami magyar guildet ami bevenne kiskarit is?:)
  • heaven
    Van aki esetleg megunta a játékot?
    Lifetime membership-et vásárolnék...