The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyönyörû és hangulatos a gamma!Az intro küldiket megcsináltam és nagyon jó volt!!!Sajnálom hogy már csak 6 napom maradt.
Tavasszal tutti megveszem,addigra remélem olcsóbb lesz <#hawaii>#hawaii>
Snowbourn LEoH: Aralath-36 Champion
Úgy gondolom orvosolják hamarosan, próbálkozz még késõbb.
PS3 ID: ghost_hun
letöltöttem a trialt. trial keyt viszont nem kapok!
Could not execute query: DELETE FROM microsite.mmo_key_promo WHERE keyid=
ezt az üzenetet kapom.
turbine is reggeltem, oda kaptam egy 7 napos keyt de azzal nem enged be.
codemaster-es reg pedig subscriptiont ké ugye amit nem tok megcsinálni mer nem ad keyt a http://www.codemasters.co.uk/trylotro/trialkey.php
ötlet?
Hová fajulhatnak a dolgok egy MMO játék nyüstölése során? Hogy manapság már az ember pénze sincs biztonságban. Nem történt lopás ugyan, bár a játék az kiakadt.
A lassan 10 millió elõfizetõvel rendelkezõ World of Warcraft napról-napra egyre terebélyesebb táborral büszkélkedhet. Világa továbbra is virágzik, persze ugyanúgy vannak csalók és olyan illetõk, akik más módon próbálják meg zargatni a stabil társadalmat. De hát az ilyen dolog teljesen elfogadható egy online mókára kihegyezett alkotásnál, elvégre a valószínûségszámítás használatlával is rájön hamar az ember: a sok tisztességes játékos között mindig vannak rosszakarók.
De hogy jelen cikkünkhöz miképp kapcsolódik ez az egész? Alapvetõen sehogy, ugyanis ezúttal nem csalás vagy lopás történt. Az egész egy német WoW-szerveren történt, ahol is egy minden hájjal megkent klánvezér elérte azt a pénzösszeget, amit még a Blizzard csapata is lehetetlennek vélt a játék tervezése során. Ez kérem szépen 21 7478 arany-, 36 ezüst- és 48 réztallért takar. Na már most, a játék programozói 32 bites elõjeles egész számként tárolják a játék során megszerzett aranyakat, így a végleges összeg nem ütheti meg a 2 147 483 648 számsorozatot (rézpénzbe átszámolva). Mivel ez megtörtént, így az illetõ nem tud egyelõre több pénzt zsebre vágni, ugyanis nemes egyszerûséggel nem képes a World of Warcraft rendszere további aranyat felírni a klánvezér számlájára.
Komolyan mondom, mindjárt megsajnálom a srácot. Annyi pénze van, hogy nem tudja mire költeni, így a pénztárcájában marad. Na már most, erre fel nem tud még többet gyûjteni majd. Hát én csak annyit fûznék hozzá: kívánom, hogy nektek is ez legyen a legnagyobb problémátok a jövõben, bármelyik online alkotást zúzzátok is.
Lenne 1 láma kérdésem: a hunternek lehet petje? és ha igen hanyason kapom meg? vagy hanyas lehet kiquestelni?
Maffiozo Factor|lvl 3|tel:42991
semmivel nem tudom kicsomagolni. hát ilyennel se találkoztam még soha...
mit lehet ilyenkor tenni?
Kojiro ergo sum.
Login Issues - 18/01/08 11.15am GMT18-Jan-2008We are currently experiencing some issues where players are unable to log in to the game. This is due to a technical problem between the login servers and Player Account System (PAS). We are working to fix this issue as soon as possible and apologise for the inconvenience caused.
De ezt irják szal remélem minnél elöbb kijavitják
légyszives ha valakinek volt már hasonló vagy tudja mit kell tenni írja meg ide.. köszi szépen elõre is
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
a fileshank meg a fileplanet meg ilyen nagyobb portálokról mindrõl leszedték.
köszi 7h és mehetek bányászni <#worship>#worship>
Kojiro ergo sum.
A trial-os linket kövesd, azon belül Ausgamers link és torrent letöltés.
http://www.ausgamers.com/files/details/html/30458
csak gépen volt meg és letöröltem véletlenül (vagy lehet hogy nem is én).
a trial klienset meg már nem lehet letölteni.
torrentrõl meg 2 seeddel lejött 24% aztán megszünt létezni.
a game meg közben be van fizetve, szal nem kicsit vagyok szarban.
Help me Oni-Wan Kenobi! You are my only hope... <#shakehead>#shakehead>
Kojiro ergo sum.
Megvan a játék és nagyon bejön ;D Csak annyit szeretnék kérdezni (tudom h láma kérdés ...)felvettem a Professionoket (yeoman) és kaptam 1 papírt amin leírja h mit kell csinálnom.A farmer résznél elakadtam: mindent megcsinéltam amit a papír ír,megvettem mindent,jó földön állok és nem tudok sehogy se termeszteni semmit.Ez miért van? :S
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
kicsit több mint ezer forinttal olcsóbb a magyar ár felénél -_-
Kojiro ergo sum.
Köszi mégegyszer.
PS3 ID: ghost_hun
A Mastercard az, amivel viszont igen. Nem tudom, milyen banknál vagy, de sztem ott tudsz Mastercardot is igényelni.
Kojiro ergo sum.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.