10184
10778873761175869705.JPG
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek

Magyar Fansite (hivatalos)

Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]

Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]

Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!

• shaba23 #6184
    addigra letelik a beta és annyira nem fogott meg
  • Tyr4n1hunt3r
    Lesz olyan küldi majd késöbb amivel tudsz választani ilyen lila cuccot amit megtudsz csinálni a karaktereddel nem biztos hogy pont nyilat fog adni vagy hasonlót de akárhányszor megcsinálhatod és mindig kapsz én is kaptam a rune keeper nagyon jó cuccokat tudtam gyártani mondjuk én tailor-al
  • shaba23 #6182
    Ez milyen faszság, hogy a woodworker, ha eléri a 3. szintet, kap jutalmul egy lila staffot, függetlenül attól, hogy milyen kaszt... hunterként sok hasznát veszem majd...
  • Sipti
    Nálam semmi gond nem volt vele.(max. az ,hogy relatív lassú 500-1000KB)
  • DAK3
    ne bsz föl mondom hogy a pando nem megy...
  • Blob
    Beta kliens

Az első kulcsot ide kel beírni

a második kulcsot a lotro store ban a játékon belül.(Add Points gomb)
  • DAK3
    akár hogyan babrálok a pando nem akarja leszedni
  • 38tibi38
    Oké köszi.
  • Kheled
    lvl50-60 ugyanolyan terület mint a többi csak ugye hatalmas barlang.és azon belül van jósok insta
  • 38tibi38
    A mines of Moria hanyas szintű insta? Remélem lvl50 mert majd ingyenes leszek.
  • 0Fritz0
    http://www.lotro-europe.com/freetoplay/info/

FREE - Nem veszel semmit.
    PREMIUM - Vásárolsz valamit a LOTRO store-ban.
    VIP - Megvetted a játékot és jelenleg előfizető vagy.
  • Cat 02 #6173
    Skirmish jutalom - Craft - Drop
    Én így tudom és Snowburn.

Ám olyasmit hallottam, hogy pl majd meg kell venni a területek questjeit, AH-ban nem tudsz árulni, ha nem veszel slotot...
  • DAK3
    lol ez nekemXDDD nem a hülyeségedet kérdeztem de kösz a választ:)
    csak választ akartam amugy meik szeron vannak eu ba magyar klánok ?
  • BoneDragon
    Inkább menj vissza loco-ni, neked ez bonyolult. :)
  • DAK3
    ja és a "boss" okbol esik cuc vagy craftolni kell a jobbakat vagy hogy?:) tehát varni megi lyenek?
  • DAK3
    sziasztok most akarom letölteni a lotro-t ugyanis meghivtak a free betara:P:D
    a bétához most az amcsi klienst vagy az eut szegyem le??:D és meikhez kell acc az amcsit kell ugye?
    az eu is free lesz?
    és miért irja azt hogy:a pando nemtud a szerverhez csatlakozni vagy ilyesmi persze angolul:D
    elöre is köcc:)
  • Anthrax
    Lenne egy kérdésem, a curse.com-ról szedtem béta kulcsot, 2 kulcsot adtak, másodikot hol írom be ?
  • MaRee
    Miért? Ha ugyan olyan lesz mint a DDO akkor én meg leszek elégedve vele :)
  • Cat 02 #6166
    szept környéke, de az ingyenes szopás lesz, nagy SZ-szel
  • Anthrax
    Mikor lesz ingyenes a lotro ?
  • foxxi
    A trialt bármikor folytathatod, ha áldozol rá
  • Panzeradler #6163
    Itt találtam béta kulcsot a f2p-es verzióra, de nincs letöltő link szóval ha felrakom rendes lotro-t akkor a bétás accommal menni fog?
  • MaRee
    Szerintetek trial accot lehet majd ősszel folytatni?
  • Kheled
    igen.csinálsz egy accot és játszhatsz
  • 38tibi38
    Hali. Ha majd ősszel ingyenes lesz akkor ugyanugy kell regisztrálni mint mikor a fizetős accuntot akartuk csinálni?
  • shaba23 #6159
    ohh...értem, köszi:)
  • foxxi
    Amire meghívtak hogy teszteld, az az ősszel induló FREE TO PLAY lotro verzió tesztelése. Tehát az ingyenes verzió béta tesztjére kaptál invitálást
  • shaba23 #6157
    ja, most nézem, hogy ez valami siege of mirkwood:) ezt egész eddig nem írták sehol, csak a kliens letöltésénél derült ki...
  • shaba23 #6156
    ööö...kaptam egy emilt, hogy meghívnak a LotRO Closed Beta-ba. Ez most mi?
    Minek a bétája? Valami kieg? Vagy egy másik LOTR MMO?
  • foxxi
    Tessék, komoly pvp: LOTRO PvMP

• vzajcev
    :)DDDD
  • Tyr4n1hunt3r
    Köszi a segítséget és a gyors választ
  • Cat 02 #6152
    Vagy az előtte levőt kell kihúzni maxra (sárgáig). Vagy kapsz questet.
  • Tyr4n1hunt3r
    Lenne egy olyan problémám hogy eddig normálisan fejlődött a tailor szakma és elértem vele a 200 pontot és valamiért nem lép tovább a journeyman-ra beragadt 200-on nem tudja valaki hogy ilyenkor mi a teendő? Köszönet!
  • Kheled
    Codamastersnek irj egy mailt, elég gyorsan szoktak válaszolni a mailekre.hátha tudnak megoldást.
  • kaylamoy
    Szia Kheled.
    Nem lehet a nettel probléma,mert 80megásom van,és közben tsen kommunikálunk a komámmal.És ott nem szakad meg.
    Nálam van valami zűr,mert Ő ugy látja,hogy belogolok,csak én nem. A töltőképernyő megáll,és nem is megy balra a loadingcsik.
    Valami más ötlet?
  • Kheled
    hát én ilyenről nemhalodtam. ugye a net drasztikusan befolyásolja pl elmegy 1 secre a kapcsolat.akkor ugye megszünik a kapcsolat a szerverrel.igy kifagysz. és pl ha baromi jó gépünk is van hozzá.de a netünk lassú .attól még a játék is lassu lesz.szóval én az internetet tippelem hogy az szórakozhat.más játékkal ha játszasz ott nincs ilyen probléma?
  • kaylamoy
    Sziasztok.
    Tényleg nem találkozott senki a problémámmal,amint lentebb irtam? Mert igy eléggé elkeserítő játszani. Ha valaki tudnai megoldást,kérem reagáljon. Már az ötleteknek is örülnék.
    Köszi,Üdv
  • foxxi
    Foxxyka-t mindig megtalálod online, de ha mégse ( most a sok rohangálás miatt B13-ba belefáradtam ), akkor még két karim aktív: ( KisCsaj és Viragoskert ) - ( tudom, tudom )
  • Solid Snake
    Merthogy nekem ki is ment a fejemből