The Lord of the Rings Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nah most elkezdtem leszedni a patcheket és megprobálom manuálisan megcsinálni.. 1.07-nél járok. Mi a legfrissebb verzió ?
Nekem még holnapig kell várni ááh .. kb 12 órakor jönnek ki max, mert a futár szolgálat mindíg ekörül jön ide Törökbálintra, de már nagyon várom 😊
Igen a trial az USA kliens. Remélem nekem nem fog bizgerálni a telepítõ 😊 Bízok benne...
Amugy mindjárt tökön szúrom magam...még mindig áll ez a szar telepítõ. nem kell sok és felrobbanok :@
DFTBA ಠ_ಠ
Szürke/fehér: normál, sárga: uncommon, lila: rare, kék (kicsit zöldeskék): legendary.
A ház megvételéhez pénz kell, meg asszem 15-ös szint (ebben nem vagyok biztos, mert már bõven fölötte voltam mikor bevezették). A kinship (NEM kinGship!) bizonyos szint felett szintén vehet kinship házat, de az bazi drága. A kinship szintje az életkorától függ.
Zenélni a számbillentyûkkel illetve scripttel lehet, elõször be kell ütni, hogy "/music", utána mehet a plüntyögés.
Amúgy üdv a játékban, MC Hapcinak is!
DB
A ti kung-futok nem erős!
Nekem is nagyon megtetszet a game. Van 2 év wow-nyi játék a hátam mögött, és szégyellem... tört szerveren nyomtam. De akkor még nem volt rá money 😞 De szeretem Tolkien világát és le is szedtem a trialt és nagyon bejött 😊 Pénteken veszem meg a gamet remélem. Ma akartam csak nem volt az 5.. üzletben 😊 Sima mezei Cor*ban meg láttam hónapokkal ezelõtt. Ez a ciki 😄
Szóval majd gyarapítom a magyarok látszámát. 😉 Sajnos csak este 9 kor tudok majd minden nap felnézni de csak szeptemberig azután már jobb lesz a kilátás 😊 Remélem lesznek velem eggyüt kezdõk akikkel együt nyomhatom majd😊 Remélem majd valamelyik 2 klán köhömm akarom mondani Kingship majd felvesz. Még nyomtam Voyage Century onlinet-t is 2 évig. Ott sajnos lyukat beszéltem az emberek hasába 😄 Remélem jókat fogunk kalandozni a gameban 😊 És csak ezért a game miatt vettem új videó karit h ultra magas szinten fusson.... Na jóh meg alalpból tönkrement a régi és csak az integrált volt 😊 Nah jóh éjszakát és Pénteken Én is csatlakozok közétek 😊 😉 bocsi a regényért...
Nagyon megtetszett a játék és ma megis rendeltem. Holnap jön meg de már alig várom 😊 Viszont a triálból sok mindent nemtudtam meg, így ha nemgond a következõ napokban elég sokat fogok kérdezõsködni 😊
Elsõ kérdésem az lenne hogy itt hogy vannak a tárgy színek ? Meg mintha ugy hallottam volna hogy ha elég nagy hõs vagy lehet venni saját házat, sõt ha a klánod (itt vmi knipship vagy mi) elég erõs akkor vehet magának egy klánházat. Ezek igazak ? + Vettem furulyát és megtanultam használni de ha játszok rajta nemad ki hangot, ez miért lehet ? Amugy nagyon de nagyon király ez a játék 😊 Holnap kb 12:00 Snowburn szerver (azt hiszem igy irjak) rettegj mert jön Darkynt a hobbit lantos 😄
Az általad tapasztalt problémának ehhez aztán meg végképp semmi köze nincs!
Egyébként XP alatt játszom, tehát DX9. Idõnként persze meg-megakad textúratöltésnél (fõleg ha sok ember van körben), de ez sajna normális, ez az ára, hogy átmenet nélküli az egész terület (tehát nem instance-olt). Winyó defrag, sok és gyors RAM segít ezen csak.
DB
A játék úgy van megszerkesztve, hogy a 3D objektek bizonyos távolságon túl 2D-vé "válnak", ezzel csökkentve a terhelést a PC-ken. Ha felvetted a látótávot a maximumra és még úgy is zavaró, akkor a klienseddel lehet valami bug (én is maxon játszom és egyáltalán nincs ilyen probléma, alig észrevehetõ az átmenet).
DB
A szervernek valami újkeletû, kislányos becézgetése. Baromi idegesítõ.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Bugról nem tudok a játékban.
Mi az a "hilelõs csapat"...?
DB
amugy összeségében mien a gém? nagyon bugos a szero??
itt is van hilelõs csapat mint a wow-ba vagy hogy megy itt a küldizés?
DB
Szaru ban ban!! 😄😄
de legalább volt egy kis élet, 2 napig jót nevettem 😛
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Olvastam dev interjút a Mines of Moria expansion packrõl, és instázással fog majd nyitni, hogy elkerüljék azt, ami a Forochel régió megnyitásakor volt: egyszerûen képtelenség volt megcsinálni az új questeket hetekig, mert folyamatosan mindenki ugyanazokat a mobokat ölte 😊. Akkor mondjuk nem volt vicces, de jól illusztrálta, milyen sokan várnak az újabb kiegekre. Reméljük a szerverek bírják majd!
DB
(még jó, hogy 16 LOTRO szerver van, és ezek BÁRMELYIKÉT lenyomja az egyetlen EVE szerver népessége. Egyébként az EVE szerintem egy szuper játék, kár még *ebben* is megpróbálni ellentétet szítani!)
DB
"Jocskan ? Bent voltam tegnap Breeben. Ird es mond 8 azaz nyolc darab player volt a teruleten.
Ha ez a jocskan, akkor az nem sok."
A keprol erdekes modon az derul ki, hogy rajtam kivul 8an voltak.
Ennyit errol te troll.
Ertelmezd a mondatokat a ket agytekervenyeddel, bar biztos nehezedre esik.
Azt johetsz a suketelessel, hogy te egy MMO szerveren lattal 100 embert 😄
LOL az am a szam. Csak hogy tudd kicsi troll tobben vannak a Wow vagy L2 tort szervereken.
Ja es nem veletlenul most jelenleg az EVE vilag eldugott szegleteben is tobben vagyunk mint Breeben.
Na innentol scripttel tiltva vannak a beirasod te faszkalap. 😄
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
Bree 1-25 szintû emberek, 74 fõ
Bree, 26-50 szintúek, 62 fõ
Várom szeretettel a 8 emberes shotokat, de csak dátummal és idõvel, ha lehet 😊köszi!
DB
Még mindig a "8 ember volt Bree-ben" címû hazugságodon röhögünk, nem tûnt fel? 😊
DB
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
100+ fõ Breeben
De, nyilván én csak orvul, galádul befolyásolom a mások nézeteit, mindenféle csalással 😛
(szerk: rákerestem, 0-25ig 47, 25-50ig 65 fõ volt most épp. Azaz 112.)
DB
Lehet ezt is megunnám, de szerencsére azért nem történik meg - és ezért is szubjektív a dolgo - mert nincs lehetõségem sok idõt beleölni, kvázi solozgatok, de legalább így is lehet kék cuccom, míg réd nélkül wowban tierem sehogy, szöszmötölök a craft-tal, deed-del és felüdülés néha a történet ( book ) játék. nekem 😊
Ha még él a "founder" opció, akkor lehetséges havi 8,75 EUR-ért is, de akkor mindig fél évekre kell elõre befizetni. Én még induláskor választottam ezt.
(szerk: lassú vagyok.... 😊
DB
valaki meg tudná nekem mondani hogy mennyi a havidíja a játéknak, mert ezt seholsem olvastam.thx
DB
A játék megítélése teljesen szubjektív, nagyon sok embernek nem jön be. Ezzel az égvilágon semmi gond nincs, ott a 2 hetes free trial, bárki kipróbálhatja. 17 hónapja jött ki a játék, nyilván soha nem lesz akkora nyüzsgés a kezdõ területeken, mint amikor még mindenki 20-as vagy kisebb szintû volt. Nem sok ész kell, hogy ezt belássa az ember.
Ettõl még HAZUDNI folyamatosan, (hogy 8 ember Breeben meg max 50 csúcsidõben) akkor sem érdemes, hiszen könnyen bealázódhat az ember. Utána meg hiába irkál 120 soros lelkifröccsögést 😊 a hazugság hazugság marad.
DB
Elég frusztráló lehet veled élni, ha úgy gondolkozol, hogy mindenki csal és hazudik, ha mást állít mint te.
Lehet a környezetedbõl vagy magadból indulsz ki, most már kezdem érteni, hogy miért is akartad manipulálni a fórumozókat.
Gondolom igy akartál csalni, hogy nekedj higyjenek.
Én csak a személyes tapasztalataimat fogom leirni, nem lesznek képek, nem lesz semmi más csak a szavaim, vagy hisznek nekem vagy nem.
A legtöbb ember az open béta folyamán volt a Lord of the rings szervereken. Annyian voltak, hogy a fontosabb helyeken, mint Bree állandó lag volt érezhetõ. Nem veletlenül ennek hatására a legtöbb craft mestert epületekbe tették külön instákba.
Igy már sokkal élvezhetõbbé vált a játék, még a nagyvárosokban is.
Tehát az open béta volt a Lotr aranykora, amikor a legtöbb ember játszott rajta. Amikor ez megszünt és elõfizetõssé vált a játék egyre kevesebben lettek, bár jöttek új kiegészítõk, ami fellendítette a játékosok számát, de ezek inkább a régi elõfizetõkbõl kerültek ki, akik csak kiakarták próbálni mi is változott a megjelenõ kiegészítõvel.
Ezek a fellángolások általában pár hetig tartanak, miközben egyre kevesebben játszanak. Ezt onnan is tudom, hogy rengeteg játékos került a friendlistbe ennyi idõ alatt, de a legtöbbjüket már réges régen nem láttam.
A legjobban eltalált világ is lehet unalmas, ha a megvalósítása nem megfelelõ, ilyen sajnos a Lord of the Rings is.
Egy idõ után rém unalmassá válik, vagy tolod a küldetéseket vagy craftolsz vagy pedig farmolsz.
Nincs benne változatosság és éppen ezért vagyunk egyre kevesebben.
Ezen csak a fejlesztõk tudnának változtatni, de sajnos egyenlõre nem teszik és még csak fel sem merült bennük a változtatás lehetõsége.
Most a töredéke nem játszik a játékosoknak mint régen ezt egy tapasztalt játékos mint én egybõl leszûri.
Nem kell hozzá semmilyen lista, elég ha a szemére hagyatkozik.
Ránéz az utakra ahol elvétve lát közlekedõ játékost, nem úgy mint régen amikor még pezsgett az egész, amikor bármilyen kis faluba betért a karakterével és úton útfélen belebotlott valakibe.
A városokban, fogadókban zenészek játszottak a fõtereken az árusoknál hihetetlen volt a nyüsgés.
Most mintha Mad Maxel járkálnék a sivatagban olyan érzésem van.
Ha félóránként találkozok a vadonban valakivel az már kitünõ eredménynek számít.
Egy szóval ég és föld a különbség, aki ezt nem veszi észre az csak álltatja illetve becsapja magát.