10184
F2P F.A.Q. (magyar) |
Hivatalos F.A.Q. (angol) | Lotro-wiki | BunnyLotro - Hasznos Tippek
Magyar Fansite (hivatalos)
Nagyobb Kinshipek
Gondolin's Heritage [Evernight]
Kisebb Kinshipek
Seven Gates of Gondolin [Lau & EN]
Last Enclave of Hope [Evernight]
Szikra [Evernight]
The Last Sanctuary [Laurelin]
Nincs tört szerver, a topik olvasói/használói csak eredeti játékkal játszanak, és nem fognak tört szerverrel kapcsolatos kérdésre válaszolni!
-
addigra letelik a beta és annyira nem fogott meg -
Lesz olyan küldi majd késöbb amivel tudsz választani ilyen lila cuccot amit megtudsz csinálni a karaktereddel nem biztos hogy pont nyilat fog adni vagy hasonlót de akárhányszor megcsinálhatod és mindig kapsz én is kaptam a rune keeper nagyon jó cuccokat tudtam gyártani mondjuk én tailor-al -
Ez milyen faszság, hogy a woodworker, ha eléri a 3. szintet, kap jutalmul egy lila staffot, függetlenül attól, hogy milyen kaszt... hunterként sok hasznát veszem majd... -
Sipti #6181 Nálam semmi gond nem volt vele.(max. az ,hogy relatív lassú 500-1000KB) -
DAK3 #6180 ne bsz föl mondom hogy a pando nem megy... -
Beta kliens
Az első kulcsot ide kel beírni
a második kulcsot a lotro store ban a játékon belül.(Add Points gomb) -
DAK3 #6178 akár hogyan babrálok a pando nem akarja leszedni -
38tibi38 #6177 Oké köszi. -
Kheled #6176 lvl50-60 ugyanolyan terület mint a többi csak ugye hatalmas barlang.és azon belül van jósok insta -
38tibi38 #6175 A mines of Moria hanyas szintű insta? Remélem lvl50 mert majd ingyenes leszek. -
http://www.lotro-europe.com/freetoplay/info/
FREE - Nem veszel semmit.
PREMIUM - Vásárolsz valamit a LOTRO store-ban.
VIP - Megvetted a játékot és jelenleg előfizető vagy. -
Cat 02 #6173 Skirmish jutalom - Craft - Drop
Én így tudom és Snowburn.
Ám olyasmit hallottam, hogy pl majd meg kell venni a területek questjeit, AH-ban nem tudsz árulni, ha nem veszel slotot... -
DAK3 #6172 lol ez nekemXDDD nem a hülyeségedet kérdeztem de kösz a választ:)
csak választ akartam amugy meik szeron vannak eu ba magyar klánok ? -
Inkább menj vissza loco-ni, neked ez bonyolult. :) -
DAK3 #6170 ja és a "boss" okbol esik cuc vagy craftolni kell a jobbakat vagy hogy?:) tehát varni megi lyenek? -
DAK3 #6169 sziasztok most akarom letölteni a lotro-t ugyanis meghivtak a free betara:P:D
a bétához most az amcsi klienst vagy az eut szegyem le??:D és meikhez kell acc az amcsit kell ugye?
az eu is free lesz?
és miért irja azt hogy:a pando nemtud a szerverhez csatlakozni vagy ilyesmi persze angolul:D
elöre is köcc:) -
Lenne egy kérdésem, a curse.com-ról szedtem béta kulcsot, 2 kulcsot adtak, másodikot hol írom be ? -
MaRee #6167 Miért? Ha ugyan olyan lesz mint a DDO akkor én meg leszek elégedve vele :) -
Cat 02 #6166 szept környéke, de az ingyenes szopás lesz, nagy SZ-szel -
Mikor lesz ingyenes a lotro ? -
foxxi #6164 A trialt bármikor folytathatod, ha áldozol rá -
Itt találtam béta kulcsot a f2p-es verzióra, de nincs letöltő link szóval ha felrakom rendes lotro-t akkor a bétás accommal menni fog? -
MaRee #6162 Szerintetek trial accot lehet majd ősszel folytatni? -
Kheled #6161 igen.csinálsz egy accot és játszhatsz -
38tibi38 #6160 Hali. Ha majd ősszel ingyenes lesz akkor ugyanugy kell regisztrálni mint mikor a fizetős accuntot akartuk csinálni? -
ohh...értem, köszi:) -
foxxi #6158 Amire meghívtak hogy teszteld, az az ősszel induló FREE TO PLAY lotro verzió tesztelése. Tehát az ingyenes verzió béta tesztjére kaptál invitálást -
ja, most nézem, hogy ez valami siege of mirkwood:) ezt egész eddig nem írták sehol, csak a kliens letöltésénél derült ki... -
ööö...kaptam egy emilt, hogy meghívnak a LotRO Closed Beta-ba. Ez most mi?
Minek a bétája? Valami kieg? Vagy egy másik LOTR MMO? -
foxxi #6155 Tessék, komoly pvp: LOTRO PvMP
-
vzajcev #6154 :)DDDD -
Köszi a segítséget és a gyors választ -
Cat 02 #6152 Vagy az előtte levőt kell kihúzni maxra (sárgáig). Vagy kapsz questet. -
Lenne egy olyan problémám hogy eddig normálisan fejlődött a tailor szakma és elértem vele a 200 pontot és valamiért nem lép tovább a journeyman-ra beragadt 200-on nem tudja valaki hogy ilyenkor mi a teendő? Köszönet! -
Kheled #6150 Codamastersnek irj egy mailt, elég gyorsan szoktak válaszolni a mailekre.hátha tudnak megoldást. -
kaylamoy #6149 Szia Kheled.
Nem lehet a nettel probléma,mert 80megásom van,és közben tsen kommunikálunk a komámmal.És ott nem szakad meg.
Nálam van valami zűr,mert Ő ugy látja,hogy belogolok,csak én nem. A töltőképernyő megáll,és nem is megy balra a loadingcsik.
Valami más ötlet? -
Kheled #6148 hát én ilyenről nemhalodtam. ugye a net drasztikusan befolyásolja pl elmegy 1 secre a kapcsolat.akkor ugye megszünik a kapcsolat a szerverrel.igy kifagysz. és pl ha baromi jó gépünk is van hozzá.de a netünk lassú .attól még a játék is lassu lesz.szóval én az internetet tippelem hogy az szórakozhat.más játékkal ha játszasz ott nincs ilyen probléma? -
kaylamoy #6147 Sziasztok.
Tényleg nem találkozott senki a problémámmal,amint lentebb irtam? Mert igy eléggé elkeserítő játszani. Ha valaki tudnai megoldást,kérem reagáljon. Már az ötleteknek is örülnék.
Köszi,Üdv -
foxxi #6146 Foxxyka-t mindig megtalálod online, de ha mégse ( most a sok rohangálás miatt B13-ba belefáradtam ), akkor még két karim aktív: ( KisCsaj és Viragoskert ) - ( tudom, tudom
)
-
Merthogy nekem ki is ment a fejemből