2115
Daemon tools 4
  • Newyorker
    ÖSSZEGÉS:
    aki szeretne játszani Starforcés gámákkal az húzza le az opt meghajtók ide kábeleit és használja a Daemon 4-et!Ennyi!

Akinek ennyit nem ér meg, hogy olcsón játszhasson napjaink gámáival az nem érdemli meg ezt a lehetőséget, amit a daemon csapat adott nekünk!

Ne nyavajogjatok, ha játszani akartok, akkor ezt kell tenni és pnk-tum!!!
  • scorpeeon
    és a Worms4 az 3.5 vagy 3.6?
  • Travelos
    de most már a GT Legends próba után nem mennek a 3.5-ös game-ek sem. ennek oka, hogy a gépre felkerül az újabb SF védelem! erre nagyo vigyázzatok!!! aki 3.5-össel akar nyomulni, az előtte futtasson egy SFClean-t!!!
  • MerlinW
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices - permissions, admin - read deny
  • Travelos
    Na megnéztem, NEM KELL lehúzni a kábelt 3.5-ös SF védelem esetén, csak egy egyszerű SF Nightmare és kész! Kipróbáltam, megy a CRC 2005, a Trackmania Sunrise is. Sajnos 3.6 esetén nem jó :(( GTL tehát így nem megy, csak lehúzással gondolom!
  • mucsácsó
    hehe, de én nem HÚZIGÁLOM!!!! Lehúztam, úgyhagyom, csá...nem is dugom vissza új daemonig...nem érdekel, baja úgysem esik, áramot sem kap...
  • Newfronter
    Ez így igaz, sajno tönkremennek.. de én már tudok óvatosan is bánni velük,, a hoszzú évek alatt megtanultam.
  • Schwarz
    hja meg mellé tárazzatok be néhány plusz kábelt, mert ezek a tűs csatlakozók meg vékony szalagkábelek nem erre a napi 10 huzigálásra vannak tervezve, azt 1szer bedugid aszt kész :-)
    ja meg kell még forrasztópáka, csavarhúzó, forrasztóón a lelazult forrasztásokat kijavítani
  • Newfronter
    DT4-ben az options-nél minden be van kapcsolva, még a secure mode is?
    Meg az emulation-él is be van minden?
  • reménytelen
    Sajnos nem sikerült. Sr7stop és társai még mindig nem működnek, várom a további tippeket. (ha lehet, ne winreinstall)
  • Rain1
    Ha sikerült akkor pls írd be,hogy hogyan csináltad meg, mert nekem is ugyanezt írja ki a Battlefront 2.
  • reménytelen
    Soha nem volt fönn Alcohol vagy CloneCD...
    Kipróbálom a maradványok eltávolítását
  • Newfronter
    Alcohol maradványainak eltávolítása a registryből, vagy CloneCD törlése... meg ilyesmi... esetleg régi D-Tools könyvtár maradványának a törlése...
  • mucsácsó
    húzd le meghajtót... :D
    az a biztos, ha lehúzva hagyod azt kész, megy úgy minden tutira... meg minek meghajtó, akinek nete van úgysem cdken, dvd-ken csórózik, max néha ír vele az ember, akkor meg visszadugod...kész
  • reménytelen
    Kipróbáltam. Mount -> All emuations on, utána kiléptem a Daemon Tools-ból. (Leave all emulations on) Eredmény:

Egyéb tipp?
  • mucsácsó
    ezexerint nem...de amúgy, nem kell semmi féle szaros sfcure, semmi sfnightmare...ez a múltééé...vagyis ezesetben kell SFnightmare (SF 3.3)
    de amúgy, lehúzod, akkor csak felrakod és megy is a game, de ez csak lehúzva van így!
  • Newfronter
    Nem egészen.
    Kábel lehúz, és kész, játék indít. A daemonban persze minden on.
  • Kaslerka #456
    Beszarás, tényleg ha lerántom minden megy a D4-el. Eddig 1 starforce-s gém sem indult el akárhogyis bűvöltem. Ha nem is tudják megcsinálni a fiúk, hogy ne keljen lehúzni a kábelt az tuti, hogy kiadnak egy "DAEMON előlapi panelt", amit az áramkábel meg a cd/dvd közé kell rakni és kapcsolgatni :)
  • Travelos
    akkor a gtr-t nem kell húzni? nem tudom elhinni
  • Newfronter
    Ezután már nem kell SR7.stop a Daemon Tools elbánik vele, semmilyen kisegítő progi nem kell. Úgy próbáldd ki!
  • Travelos
    egyébként ti ezt a kábelhúzogatósdit az SFNigthmare-el csináljátok?
  • reménytelen
    Megvolt a Daemon 3.47 uninstall, restart, utána Daemon 4 telepítő elíndít, kérte a restartot, majd feltelepítettem, megy is, nem ír ki hibát, csak azóta az SR7stop mindig azt írja ki, hogy "Nothing to hide"! Nincs valami megoldás? (Virtual CDHide sem működik)
  • mucsácsó
    akkor vársz egy hónapot, vagy veszel eredeti SF-es game-et, mi meg csak röhögünk
  • mucsácsó
    naja, nagyon gyorsan húzod le rögtön! ez tévhit, sf 3.4től húzni kell...
  • Travelos
    soha!
  • Newyorker
    Akkor húzd le a kábelt :)
  • Travelos
    A Cross Racing Championship 2005 és a Trackmania Sunrise is 3.5-ös StarForce védelemmel van ellátva. Itt azt olvastam, hogy csak mountolni kell a képfile-t, feltelepíteni, és indítani. Kábelt pedig 3.5-nél nem kell lehúzni ugyebár.
    Mégis error van, keresi az eredeti lemezt!

• Newfronter
    Oksi, csak hát crack nélkül a legjobb, mi lesz ha jön egy újabb patch? Na erre van a Daemon Tools. Mostmár rám lehet fogni, hogy D-Tools buzi vagyok
  • urbijoe
    JAJ BOCS AZ NEM A FEAR HANEM A QUAKE 4
    OSSZEKEVERTEM
  • urbijoe
    ja és DT 3.47-el
  • urbijoe
    a FEAR nekem simán megy crac-el
  • mucsácsó
    okés, nem ugatni akartam, hanem csak hogy tűnjön fel!
    PEACE! ^^
  • Sqbi
    Megértettem és KÖSZÖNÖM!!!
  • mucsácsó
    hülye kérdés...tuti meg....
    AMI SECUROM 7-es, SAFEDISK 4-es, STARFORCE 3-as, az mind megy, fogjátok fel!!!!
  • Newfronter
    ""eladom. uninstalltam, reinstalltam, semmi.

megvárom a köv. verziót :-)""

Ez nem verziófüggő, hiába várod meg a következőt, ha az sem fog menni, a virtuális meghajtót kell eltávolítanod a leírt módszerrel! Vagy win reinstall..
  • bazsi123
    nem megy. :-(

feladom. uninstalltam, reinstalltam, semmi.

megvárom a köv. verziót :-)
  • Imremagdi
    motogp 3 probálta valaki ?
  • mucsácsó
    megy....most szedem, de Newfronter is mondta hogy megy, kipróbálta tegnap este!
    DE FOGJÁTOK MÁR FEL, HOGY MINDEN JÁTÉK MEGY, AMI KIKÚRT STARFORCE-OS, MINDEN, AMI 3.6-OS AZ IS MEGY!!!!!! NEM KELL PARÁZNI, MINDEN SF-ES MEGY....CSAK HÚZD LE A MEGHAJTÓT, ALL EMULATIONS ON, ÉS ENJOY! EZT ÉRTSÉTEK MÁR MEG!
  • Sqbi
    Valaki nézze már meg, hogy a worms 4 megy e... Nem akarom még1szer letőlteni feleslegesen... thx..!
  • Newfronter
    A FEAR nem működik csak DT4-el....
    És így kényelmesebb mint másik 100 progit használni... ha ez egy is tudja hibamentesen, nem úgy mint az Sfcure, ahol elszállt a gép néha:(