2115
Daemon tools 4
-
ÖSSZEGÉS:
aki szeretne játszani Starforcés gámákkal az húzza le az opt meghajtók ide kábeleit és használja a Daemon 4-et!Ennyi!
Akinek ennyit nem ér meg, hogy olcsón játszhasson napjaink gámáival az nem érdemli meg ezt a lehetőséget, amit a daemon csapat adott nekünk!
Ne nyavajogjatok, ha játszani akartok, akkor ezt kell tenni és pnk-tum!!! -
és a Worms4 az 3.5 vagy 3.6? -
Travelos #471 de most már a GT Legends próba után nem mennek a 3.5-ös game-ek sem. ennek oka, hogy a gépre felkerül az újabb SF védelem! erre nagyo vigyázzatok!!! aki 3.5-össel akar nyomulni, az előtte futtasson egy SFClean-t!!! -
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices - permissions, admin - read deny -
Travelos #469 Na megnéztem, NEM KELL lehúzni a kábelt 3.5-ös SF védelem esetén, csak egy egyszerű SF Nightmare és kész! Kipróbáltam, megy a CRC 2005, a Trackmania Sunrise is. Sajnos 3.6 esetén nem jó :(( GTL tehát így nem megy, csak lehúzással gondolom! -
hehe, de én nem HÚZIGÁLOM!!!! Lehúztam, úgyhagyom, csá...nem is dugom vissza új daemonig...nem érdekel, baja úgysem esik, áramot sem kap... -
Newfronter #467 Ez így igaz, sajno tönkremennek.. de én már tudok óvatosan is bánni velük,, a hoszzú évek alatt megtanultam. -
hja meg mellé tárazzatok be néhány plusz kábelt, mert ezek a tűs csatlakozók meg vékony szalagkábelek nem erre a napi 10 huzigálásra vannak tervezve, azt 1szer bedugid aszt kész :-)
ja meg kell még forrasztópáka, csavarhúzó, forrasztóón a lelazult forrasztásokat kijavítani -
Newfronter #465 DT4-ben az options-nél minden be van kapcsolva, még a secure mode is?
Meg az emulation-él is be van minden? -
Sajnos nem sikerült. Sr7stop és társai még mindig nem működnek, várom a további tippeket. (ha lehet, ne winreinstall) -
Rain1 #463 Ha sikerült akkor pls írd be,hogy hogyan csináltad meg, mert nekem is ugyanezt írja ki a Battlefront 2. -
Soha nem volt fönn Alcohol vagy CloneCD...
Kipróbálom a maradványok eltávolítását -
Newfronter #461 Alcohol maradványainak eltávolítása a registryből, vagy CloneCD törlése... meg ilyesmi... esetleg régi D-Tools könyvtár maradványának a törlése... -
húzd le meghajtót... :D
az a biztos, ha lehúzva hagyod azt kész, megy úgy minden tutira... meg minek meghajtó, akinek nete van úgysem cdken, dvd-ken csórózik, max néha ír vele az ember, akkor meg visszadugod...kész -
Kipróbáltam. Mount -> All emuations on, utána kiléptem a Daemon Tools-ból. (Leave all emulations on) Eredmény:
Egyéb tipp? -
ezexerint nem...de amúgy, nem kell semmi féle szaros sfcure, semmi sfnightmare...ez a múltééé...vagyis ezesetben kell SFnightmare (SF 3.3)
de amúgy, lehúzod, akkor csak felrakod és megy is a game, de ez csak lehúzva van így! -
Newfronter #457 Nem egészen.
Kábel lehúz, és kész, játék indít. A daemonban persze minden on. -
Kaslerka #456 Beszarás, tényleg ha lerántom minden megy a D4-el. Eddig 1 starforce-s gém sem indult el akárhogyis bűvöltem. Ha nem is tudják megcsinálni a fiúk, hogy ne keljen lehúzni a kábelt az tuti, hogy kiadnak egy "DAEMON előlapi panelt", amit az áramkábel meg a cd/dvd közé kell rakni és kapcsolgatni :) -
Travelos #455 akkor a gtr-t nem kell húzni? nem tudom elhinni -
Newfronter #454 Ezután már nem kell SR7.stop a Daemon Tools elbánik vele, semmilyen kisegítő progi nem kell. Úgy próbáldd ki! -
Travelos #453 egyébként ti ezt a kábelhúzogatósdit az SFNigthmare-el csináljátok? -
Megvolt a Daemon 3.47 uninstall, restart, utána Daemon 4 telepítő elíndít, kérte a restartot, majd feltelepítettem, megy is, nem ír ki hibát, csak azóta az SR7stop mindig azt írja ki, hogy "Nothing to hide"! Nincs valami megoldás? (Virtual CDHide sem működik) -
akkor vársz egy hónapot, vagy veszel eredeti SF-es game-et, mi meg csak röhögünk 

-
naja, nagyon gyorsan húzod le rögtön! ez tévhit, sf 3.4től húzni kell... -
Travelos #449 soha! -
Akkor húzd le a kábelt :) -
Travelos #447 A Cross Racing Championship 2005 és a Trackmania Sunrise is 3.5-ös StarForce védelemmel van ellátva. Itt azt olvastam, hogy csak mountolni kell a képfile-t, feltelepíteni, és indítani. Kábelt pedig 3.5-nél nem kell lehúzni ugyebár.
Mégis error van, keresi az eredeti lemezt!
-
Newfronter #446 Oksi, csak hát crack nélkül a legjobb, mi lesz ha jön egy újabb patch? Na erre van a Daemon Tools. Mostmár rám lehet fogni, hogy D-Tools buzi vagyok 
-
JAJ BOCS AZ NEM A FEAR HANEM A QUAKE 4
OSSZEKEVERTEM -
ja és DT 3.47-el -
a FEAR nekem simán megy crac-el -
okés, nem ugatni akartam, hanem csak hogy tűnjön fel!
PEACE! ^^ -
Megértettem és KÖSZÖNÖM!!! -
hülye kérdés...tuti meg....
AMI SECUROM 7-es, SAFEDISK 4-es, STARFORCE 3-as, az mind megy, fogjátok fel!!!! -
Newfronter #439 ""eladom. uninstalltam, reinstalltam, semmi.
megvárom a köv. verziót :-)""
Ez nem verziófüggő, hiába várod meg a következőt, ha az sem fog menni, a virtuális meghajtót kell eltávolítanod a leírt módszerrel! Vagy win reinstall.. -
bazsi123 #438 nem megy. :-(
feladom. uninstalltam, reinstalltam, semmi.
megvárom a köv. verziót :-) -
motogp 3 probálta valaki ? -
megy....most szedem, de Newfronter is mondta hogy megy, kipróbálta tegnap este!
DE FOGJÁTOK MÁR FEL, HOGY MINDEN JÁTÉK MEGY, AMI KIKÚRT STARFORCE-OS, MINDEN, AMI 3.6-OS AZ IS MEGY!!!!!! NEM KELL PARÁZNI, MINDEN SF-ES MEGY....CSAK HÚZD LE A MEGHAJTÓT, ALL EMULATIONS ON, ÉS ENJOY! EZT ÉRTSÉTEK MÁR MEG! -
Valaki nézze már meg, hogy a worms 4 megy e... Nem akarom még1szer letőlteni feleslegesen... thx..! -
Newfronter #434 A FEAR nem működik csak DT4-el....
És így kényelmesebb mint másik 100 progit használni... ha ez egy is tudja hibamentesen, nem úgy mint az Sfcure, ahol elszállt a gép néha:(
.jpg)