2115
Daemon tools 4
  • mucsácsó
    nem állítottam én semmit akkor...magától ment tönkre...
  • Balumann
    SCSI
  • Balumann
    nemlehet hogy csak a regisztryben állítottad át véletlenül az SCCI-t?
  • Balumann
    Mi, most azért lesz starforce kompatibilis, mert nem SCCI driver lesz a virtuális meghajtókra hanem IDE? :S
  • mucsácsó
    akkor gyerekek nemtom =/
  • grebber
    Nekem fenntvan az Alcohol.
  • zoltang
    Nálam is kiírja, mióta leszedtem az Alcohol 120%-t. De minden jól megy (szépen emulál), csak a win bejövetelekor ez az első ablak, és csak az ok gomb megnyomását várja.
  • grebber
    Nem megy valami miatt sajna eddig ment.
  • ati2002
    Akkor már mégis megy a Splinter 3?
  • grebber
    Semmi baja tökéletesen müködik.Csak zavar hogy kiirja.
  • mucsácsó
    hát nincsen SCSI...az elég baj, telepítsd újra, mielőtt komoly gondok lennének =/
    elvileg így nem tudja emuzni a védelmeket, szal nem tudja az SF-et, Securomot...stb...
  • grebber
    Fingom nincs nem akarom törölni csak kiirja mindig.
    Érdekelne miért.
  • mucsácsó
    hát ez volt nekem is...és nem engedi újrarakni, vagy letörölni mi ? :DD
  • grebber
    Mindez magyaul is doihéjban?
  • grebber
    Mostanában amikor bekapcsolom a gépem azt irja ki a Daemon Tools 4 hogy : Virtual SCSI drivers not detected. miért van ez? Eddig nem irta ki.
  • ati2002
    Ha ez igaz, akkor:
  • GregSB
    Ehh de várom már a DT Pro-t, ezt a hivatalos honlap fórumján találtam:

"Daemon-Tools Pro will not have an IDE-Jammer.
    It will have an vIDE-Drive. The IDE-Jammer will be an "plugin" of DT v4 and will hide the IDE Drives some kind like SFN, so with it SD 4 and SR 7 will work perfetcly, some SF versions, too i think. The vIDE-Drive will be an Virtual IDE Drive, at the moment DT use a SCSI Driver to create an virtual drive, the vIDE will be an IDE drive (with no scsi driver), so that SF will completly work with this, SD4 and SR 7 of course."
  • mucsácsó
    ez érdekes, egy hónapja vagy régebb óta (mikor kijött a DT4 másnap) le lettek húzva a combomról a kábelek, és azóta vissza sem dugtam...most majd vissza kell dugnom hétvégén, mert írnom kell 1-2 cdt, úgyhogy akkor majd megpróbálom! :)
  • Mikiller
    Hi!
    Na én meg úgy jártam, hogy eddig le voltak húzva a dvd romok (kb már 2 hete)és DT4-el mountolva az image-eket, eddig így játszottam az SF-es gameekkel.
    Hétvégén vissza raktam az áramkábeleket a dvd-kbe, mert ki kellett írnom néhány dvd-t és elfeledkeztem róla hogy be vannak nyomva, úgy hogy így installáltam fel a PoP3-t.
    Egyből indítom is a game-et mikor feltelepedett.Meglepődtem, hogy nem kért restartot csak a serialt. Leellenőrizte és elindult a game. Amikor kiléptem akkor látom, hogy a dvd meghajtók még mindig be vannak dugva. Csak lestem:)
    Gyorsan kipróbáltam a World Racing 2-t és a Trackmania Sunrise/Extreme gameket is, mert ezek voltak fennt a gépemen és azok is egyből elindultak.
    Erre mit szóltok? Lehet, hogy elég 1x átverni az SF védelmet a lehúzásos módszerrel és utánna már megy lehúzás nélkül is?
    Vagy csak nekem van ilyen mázlim?
    Próbáljátok már ki ti is, hátha még másoknak is megy ezek után.
  • burkusdió
    köszi a helpet... :)
  • mucsácsó
    még nem...de elvileg most majd e hónapban...
  • burkusdió
    Kérdésem: Pro verzió kijött már?
  • mucsácsó
    okés, nincs mit ;)
  • Rage47
    a mappát nem töröltem, de már mind1 mert megcsináltam.végülis az nfs-hez kellett volna,de 3.47-es daemonnal is müxik...pedig daemon 4-est irt a readme... majd legközelebb ha vmihez kell akkor a mappát is törlöm.kössz azért még1x:)
  • jointeer
    pl a path of neo nem megy 4-nél, csak 3.7xnál ott meg hibaüzenettel nem rakja fel:c
  • mucsácsó
    és letörölni te sem tudod?
    de azt kellett, hogy letörlöd csökkentett módban azt a két file-t, aztán a DAEMON TOOLS 4 mappát a program files-ben, és újra feltelepít
    így csináltad?
  • Rage47
    jah ugyanez van nekem is:(
    "Initialization error.
    This program requires at least WIn 2000 with 1.21 or higer.
    Kernel debugger must be activated"
    nem sikerült sehogy sem kiiktatnom ezt a hibát..
  • mucsácsó
    nincs mit, énis ^^
  • Rage47
    huh nagyon köszi!! máris kipróbálom. remélem sikerül:))
  • mucsácsó
    hát, úgy tod, hogy
    mikor benyomod a gépet, akkor bejön az alaplap genya, stb...és nyomogassad az F8-at, mint amikor a BIOSba belépéskor pl a del-t, CSÖKKENTETT MÓD-ot, aztán majd akar bootolni ott alul írja majd, hogy akar bootot a sptd.sys-ről, akkor nyomogassad az ESC-et folyamatosan mint állat, aztán olyan lesz, mintha kifagyna, de nem fog, elindul a windows.
    töröld azt a 2 filet, aztán restart, ekkor nehogy nyomd az F8-at, mert nem kell átállítani, vissza áll a csökkentett mód előtti, normális működőképes beállításokra (szétcseszi a rendszert ha mégis átállítod)
    szal így kell :)
  • Rage47
    Hi!
    Mitöl lehet az, h felraktam a daemon tools 4-et, s mindig újraindul a gép. szerencsére volt egy kis idöm, h gyorsan kilöjem, mig nem inditja megint ujra a windowst, s tudjak ide irni.
    lejjebb olvastam hasonló esetröl, mucsácsó válaszolt is, de nem tudom, h hogyan inditsam csökkentett módban a gépet, meg hogy a C:\WINDOWS\system32\drivers\sptd.sys
    C:\WINDOWS\system32\drivers\sptd'xxxx'.sys törlése mit eredményez nem csökkentett módban majd...vki segitsen ha tud plz:)
  • Peti1
    kösz!
  • ales
    Innen letöltheted

link
  • grebber
    StarForce Cleaner progival.
  • Peti1
    és a Starforce drivert hogy kell eltávolitani?
  • ales
    Bocs!
    A Race Driver2 természetesen starforce védelemmel van ellátva, nem safedisc-el ahogy írtam. Tehát a Straforce drivert kellett eltávolítani, utána Daemon install, és így már minden ok.
    Safedisc eltávolításához nincs ötletem, mégegyster bocs a félrevezető megszólalásért, de azt a két szart (starforce, safedisc) mindig keverem.
  • mucsácsó
    :DDDD sokra mentünk :D
  • MerlinW
    köszönjük az értékes információt.
  • bodesz
    lol.nektek megy az NFS:MW semmiféle Hide cuccal csak DT4el?mert nekem 1.re indul mindig :)
  • MerlinW
    ez az sd4hide engem is elgondolkodtatott, mert egy ideig nekem is ment minden nélküle. nyomogattan, nézegettem, utánaolvastam, nem találtam meg az okát. De az sd4hide még az a program amivel nincs semmi gond. Ill az is jó h tudom pontosan mit csinál.