Daemon tools 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
ez a helyzet telepítés után, indításnál
Esetleg bekavarhat egy Alcohol vagy egy másik virtuális meghajtó.
feltelepítem. kéri az újraindítást. reboot után invalid device hibaüzenettel elszáll. a scsi/raid modul(?) betöltésénél(?) ír ki hiobaüzenetet. micsináljak? winxpsp2 van fent
Lehuztam kábeleket aztá deamon 4-el megy!
Vagy lehúzod a kábelt, vagy nem játszol a játékkal. Szerintem egyáltalán nem veszélyes a kábelt lehúzni..
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Ami ingyen letölthetõ az oldalukról, bõvebben a topikban...
de Newfronter most lehúztam, és viszi a TM-et faszán!!! EL SEM HISZEM!!! MÉG MOST SEM FOGOM FEL ÉPP ÉSSZEL...
DT4 viszi Trackmania Sunrisét meg Cross Racing Championshipet? (esetleg neadjisten Splinter Cell 3at?) Úgyértem kábelhúzogatás meg letiltások nélkül! Mert akkor csinálok biztonsági másolatot!<#vigyor2>#vigyor2>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
KÚÚÚÚÚÚÚÚRVA ANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁD SZTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRFÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓRSSZ!!!!!!!!!!!!!
hogy feljött mutterom 😄DDD<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
DAEMON FOR EVER !!!!!!!!!!!!!!<#vigyor>#vigyor><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2><#worship>#worship>
amúgy érdekes, a meghajtó neve mindig random betûkbõl áll, ez is az miatt van, hogy vmi védelem nehogy letiltsa a virtuális meghajtót! mert ugye eddig vmi Generic akármi volt, azt tiltotta az SF, de már baszhatja az SF...DAEMON TOOLS RULEZ!!!!<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#felkialtas>#felkialtas><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship>
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Ez úgy látszik, hogy megoldja! Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következõ nagy védelem! Galactical Force? <#nyes>#nyes>
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
sztem ti is tegyétek ezt, mert így MINDEN ismétlen MINDEN StarForce-os megy, még ami 3.6-os azis...csak az a titok, hogy lehúzod az IDE-t, meg esetleg a tápkábélt, és faszán fog menni! azután majd ha meglesz egy hónap múlva kb az új verzsön, akkor visszadugom azt szevasz...<#vigyor>#vigyor><#alien>#alien>
Végülis az optikai eszközök nem vinyók, hogy egyfolytában kommunikáljanak az oprendszerrel, nem?
3.6-os SF-os védelemnél nem sok mindent ér az új Daemon.
(nekem meg pont olyan játékaim vannak, amik 3.6-os SF-al vannak védve)
viszont ahogy Shep is említette, nem kell Service Pack-nak fent lennie, illetve a SFcure-nak sem...
(már ez is valami)
várjuk a következõ verzióját a Daemonnak! thx
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
(Cossacks 2: Napoleonic Wars (c) CDV Software Entertainment *SFClone*)
Úgy látszik csak a 3.6-os SF-el van még baj. (Valaki mondta, hogy a 3.5-ös is simán megy mint a 3.4-es.)
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD
SF v3.6-nál továbbra is le kell húzni a tápot
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century