2115
Daemon tools 4
  • syabi
    és akkor neked hogy települt fel, illetve müködike egyáltalán (staforce játékok mennyire mennek)?
    jo lenne ha vki még hozzászolna a problémámhoz, mer kicsit idegesit, csak ezért tettem uj rendzsert, aszittem ez majd megoldja.
    haveromnál benne van a telepités listában, meg neki megy is minden ugyhogy teljességgel tanácstalan vagyok.
    HELP
  • edeleny
    Érdekes amit irtal,nalam sincs a programok telepitese törlese listaban,
  • syabi
    Sziasztok!
    borzaszto nagy problémám van a daemon 4 telepitésével.
    elinditom a telepitést kiir vmi scsi telepitést is, ekkor azt irja inditsam ujra, megteszem, majd megint elinditom a dt4 telepitését ujrainditás után, majd bármilyen további ujrainditás nélkül (nem ugy mint a dt3.47nél) feltelepül.
    tehát a problémám az, hogy ugy tünik, mintha nem tudna emulálni semmit se a progi, nem megy semmi ami régen ment, és a starforce-os játkok se akarnak meg se mozdulni, sőt a programok telepitése-törlése lista pl nem is sorolja fel a deamon tools-t. mindez egy tegnap feltelepitett zsir uj, alap rendszeren történik (alaplapi driverek meg videokártya driver van rajta csak).
    ha van vkinek 5lete kérem segitsen.
    elöre is kösz.
  • endiboy
    tudod..mint az elmélet és a gyakorlat között a különbség..kb ezis olyan
  • keeper2
    Doriath: köszi a securom hide-ot, már nagyon jól jött, ellenben, az sd4hide (4.6os verzió) teljesen kompatibilis a daemon 4-el, már a daemon 4 megjelenése elött letöltöttem, és működik 3.47 és 4 esetében is. Ellenben, azt furcsállom, hogy vannak olyan safedisk védelmű progik, amik egyik nap elindulnak sd4hide nélkül is, másnap nem. Minden teljesen ugyanaz, nem is lett újratelepítve a progi sem, csak nem mindig indul el nélküle.

Mylo: csak pletyka, főleg, hogy az sfcure nem is tiltja le a meghajtódat, tehát ha az aktív, akkor is tudod használni. Ellenben azt tapasztaltam, hogy néha sf nightmare esetében ha letiltottam a meghajtókat, és utána engedélyezni akarom, nem rakja vissza őket, továbbra is tiltva marad, semmit nem tudok csinálni ellene, kivéve, hogy egy reset után engedélyezve már újra visszarakja láthatóba.
  • Zsoltika 007
    Nem igazán. Az egy dolog hogy mit igérnek meg az is hogy mikor szedheted le.
  • Tompie
    Tudja valaki mikorra várható a DT PRO megjelenés?
  • dudlibond
    Nem tudom, hogy csak nekem van-e ilyen problémám,de akárhogy is próbálkozok nem teszi fel a Daemon 4-et. Elindítottam az installt, elfogadtam a szerződést, akkor kiír vmit, hogy vmilyen layer nem kompatibilis valamivel, és ha elokézom csak annyit ír ki, hogy system file error. PLÍÍZZZ segítsen valaki ha tud.
  • hmhm
    Köszi, akkor a vacak lg meghajtómban van a hiba..
  • MerlinW
    nákem megy.
  • edeleny
    Nekem a GTR FIA Racinghoz kellene valami hathatos megoldas,ezer bocs de meg most tanulom a warezt.
  • hmhm
    Arra gondoltam, hogy amelyik CD meghajtón van fülhallgató kimenetnek csatlakozó, az tud ilyen lejátszást, mert tápot kap, és oda kiküldhetné a hangot..

Esetleg akinek ilyen meghajtója van csinálna egy próbát?
  • Rain1
    thx a linket
  • doriath
    DT4-el végrehhh kompatibilis securom 7 hider, az alábbi linken mindenki vegye-vigye, mostmár a FEAR és a SWBFII is megy... nem kell semmi crack, meg mini image, meg windows2000 mód, csak indít, hide és kész. Asszem kijött valami SD4Hide is a SafeDisk 4-es védelemhez is...

http://cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=SR7.Stop%20v1.2!rar

D.
  • MerlinW
    azok a meghajtók amiken vannak funkcógombok (hangerő, play, pasue, stb), azok hardveresen is tudnak zenélni. Lásd pl némelyik Asus alaplapot, ami tud olyat hogy kikapcsolt állapotban (mert áramot attol még kap az alaplap) billről tud audiozni.
    Ha van áram, funkció gombos meghajtó, ill audiokábel a hangkártyába szúrva, akkor szólnia kell.
  • [HUN]FaTaL
    pletyka
  • endiboy
    szvsz ez csak pletyka, de hátha van vki aki többet tud róla
  • mylotheking
    Hellosztok! olyat hallottam h az SFcure olyat tud csinálni h véglegesen letltja a dvd/cd olvasódat úgy h többetnem tud olvasni! tudná valaki ezt megerősíteni vagy csak pletyka?
  • keeper2
    Hát, nem jutott eszembe még ilyet kipróbálni, de már a legtöbb progi (azthiszem az első fecske a windows media player 7 volt) az ide kábelen keresztül küldi az audio cd adatait is (ez legegyszerűbben úgy hallható, ha a cd audio kábel nincs bedugva, mégis tudsz audio cd-t lejátszani), tehát nem tudom, a cd audio kábel támogatása egyáltalán benne van-e még. Ha nincs, egyértelműen nem is fog menni.
  • hmhm
    Ezért kérdezem, hogy a meghajtó szar e, vagy másnak hogy működik..
  • MerlinW
    jó kérdés. elméletileg ha van play gomb a meghajtón, van tápja, ill rá van dugva a hangkártyára, akkor le kellene játszania.
  • hmhm
    kicsit offtopik kérdés, azokhoz, akik lehúzták az optikai meghajtójukat ( Csak az IDE kábelt ), hogy így játszik e le audio CD-t??

Nekem egyszerűen mintha fel se ismerné..
  • Istencsászár
    azt sikerült megoldani sf nightmaer kell neki habár 1 deka cdromom sincs deduga vagymár fél éve:D:D
  • Newfronter
    Nekem volt ilyen gondom. Megoldás: Töröld le az SF drivert (SFremoval), utána pedig rakd fel (sfdrvup.exe). Közbe kér újraindításokat. Lehet mielőtt elindítasz egy játékot, az is kér egy újraindítást. Ezek után már működnie kell.
    Ez nem a sok warez miatt van, hanem sajnos ez eredeti SF játéknál is előfordul, nem véletlen ez a két kis mini progi megléte. Ezt a két progit letöltheted a hivatalos honlapról, innen.
  • Istencsászár
    játék inditásánál mindig ujraindul a gép a d4el ( sf ) eddig ment alcohol+sgcure felállással de mostmár azse megy mer ez a fos valamit felrakott 5letek mitől lehet? ( olvasgattam de ezt a hibát nemtaláltam vagy nemvettem észre )
  • Balumann
    titkosító program?:/
  • Balumann
    Van egy ilyen virtuális meghajtót készítő program: TrueCrypt 4.1
    erről tud valaki valamit, hogy jobb-e mint a DT vagy alcohol?
    Az sG-n ez van róla:

"Ez egy titkosító program, ami egy virtuális lemezt hoz létre meghajtónkon, amit kódol. Persze képes teljes particiók, USB memóriák, floppy lemezek titkosítására is. Ismeri az AES-256, Blowfish (448-bites kulcs), CAST5, Serpent (256-bites kulcs), Triple DES és Twofish (256-bit) algoritmusokat."
  • Scott21
    nah visszaolvastam.. jó lenne, ha ebben a hónapban jönne.. :)
  • Scott21
    nem tudjátok véletlenül, hogy mikorra várható a DT Pro ??
    és tényleg jó lenne majd hozzá törés..
  • ACE
    Csak a DT Pro fizetős lesz... kérdés hogy lesz-e hozzá törés...
  • mucsácsó
    hát, nekem mikor még friss vót az ikszpé, akkó vót csík, mostmá nincsen
  • Newfronter
    Ezt nem is tudtam, hogy ezt is lehet, na ezzel is okosabb lettem.
  • MerlinW
    mint írtam be lehet állitani mennyi ideig szaladjon (2mp az alap asszem)
  • MerlinW
    nyemmaz:D az a "ha-akarsz-valamit-most-csináld-bammeg-ez-az-utolsó-esélyed-csík" :D
  • Newfronter
    Sok gépen láttam azt a csíkot, de az nem hiba szerintem, csak vannak gyorsabb gépek és ott már nem látszik, olyan gyors. Ez gépfüggő.
  • grebber
    Azt a fehér csikot én vinyohibának ismerem nem F8 nyomásnak.
  • MerlinW
    csak 2 érdekesség, ill ötlet:D

"bejön az alaplap genya, stb...és nyomogassad az F8-at"
    Mikor indul az XP, 2000 stb fekete képernyőn végigszalad egy fehér csík. Az azért fut hogy akkor nyomj F8-at, arra találták ki:D A csík futási idejét be tudod állítani a vezpult/system -ben:)

Másik ha ilyen problémára érdemes készíteni egy LiveXP CD-t mint pl a miniPE. Ezzel pl CD-ről indul egy agyonkonfigolt XP soksok segédprogrammal (total commandertől a winampig, a partition magic-től a norton ghost-ig), sígy lehet tökölni nyugodtan a vinyon levő dolgokkal, mint pl az XP rendszerfájlaival (kivéve a registry-t)
  • hmhm
    nembaj, de a régebbiek mennének :)
  • grebber
    Ez igy tökéletes lenne nagyon csak valosulna meg asszem egyből jönnének a 4-es SF-ok amik már kijátszák ezt is.
  • GregSB
    Magyarul dióhéjban: A DT Proban nem lesz Ide jammer, ez egy külön plugin lesz amit le lehet majd tölteni, és kb ugyanaz lesz mint az SFNightmare, az újabb Starforce védelemmel nem tud megküzdeni.

Ellenben a DT Pro vIDE-Drive alapon fog működni. Az eddigig DT-k az SCSI drivert használva hoztak létre virtuális meghajtókat, a Proban virtuális IDE meghajtók lesznek, tehát elvileg menni fognak vele az olyan játékok is, amiken újabb SF védelem van. (nem kell majd meghajtókat lehúzogatni manuálisan)