Daemon tools 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lépj ki a Total Commanderbõl, de nem biztos hogy ez a megoldás, pl. rakd újra a DT4-et hátha..

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

ez a helyzet telepítés után, indításnál
ja hogy le kell húzni... lol

Nekem megy a WR2-vel is. Sõt új patchel is simán. Lehúzzátok a kábelt és kész. Daemonba mountoljátok ott minden bekapcsolva, mondom MINDEN(!!!!), és játék indít!
Esetleg bekavarhat egy Alcohol vagy egy másik virtuális meghajtó.
world racing 2-nél mükszik azt mondják... de nekem nem megy.

Balumann
Én kipróbáltam a Star Wars battlefront 2-vel, nem megy (bevannak kapcsolva a védelem emulációk all options on), insert CD kell neki. De az SR7.stop amivel bekell indítani, az nem tudja elrejteni mert nem ismeri a Daemon tools 4-et...

nekem nem indul el a world racing 2 uj daemon tools-al. vki plz részletesen irja le hogy mit kell pontosan csinálni.. thx

nem értem

feltelepítem. kéri az újraindítást. reboot után invalid device hibaüzenettel elszáll. a scsi/raid modul(?) betöltésénél(?) ír ki hiobaüzenetet. micsináljak? winxpsp2 van fent
mucsácsó
nem,nincsen csak azthiszik hogy más, pedig ugyanaz aztán..méretre azért nagyobb, mert taratalmaz egy adware toolbart, de nem muszály azt sem felrakni....
Duddits
Mi ez amit ti itt linkelgettek tegnap este óta? Ugyan úgy 4.00HE verzió... Pedig már aszittem van új...

nem mert ahhoz kellett az a hülye sfn meg minden l.fa.zság

Nem szóltam..😄
Lehuztam kábeleket aztá deamon 4-el megy!
A GT Legends nem megy😞
Nem éppen.
Vagy lehúzod a kábelt, vagy nem játszol a játékkal. Szerintem egyáltalán nem veszélyes a kábelt lehúzni..
Duddits
CRC-t viszi. Tegnap próbáltam.

scorpeeon
ja, és kábeleket nem akarok kihúzogatni, úgy sztem a régi Daemon.al is menne

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

scorpeeon
a Worms 4 akkor megy vele vagy sem?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

mucsácsó
VISZI MINT A HUZAT!!! SEMMIT NEM KELL, CSAK ALL EMULATION ON, CD/DVD KÁBELEK LEHÚZVA, ÉS GO! 3 másodperc talán a checking disk, aztán indul mint a szél 😄
matyi08
szóval viszi a mostani starforce-os játékokat?

Felrakhatod a Sunrise kiegészítõjét az Extreme-t is 😊)
Ami ingyen letölthetõ az oldalukról, bõvebben a topikban...
mucsácsó
CRC-t is elvileg, SF 3.5...habár nemtom =/
de Newfronter most lehúztam, és viszi a TM-et faszán!!! EL SEM HISZEM!!! MÉG MOST SEM FOGOM FEL ÉPP ÉSSZEL...
TMSunrise-t viszi meg a Splinter cell 3-at, de nem tudom hogy a CRC-t viszi-e kábellehúzás nélkül... et a sf verziójától függ.
edios
Hi!

DT4 viszi Trackmania Sunrisét meg Cross Racing Championshipet? (esetleg neadjisten Splinter Cell 3at?) Úgyértem kábelhúzogatás meg letiltások nélkül! Mert akkor csinálok biztonsági másolatot!<#vigyor2>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

mucsácsó
aztakurvam ls viszi a TrackMania Sunrise-t....el sem hiszem..olyan ordítottam hogy:
KÚÚÚÚÚÚÚÚRVA ANYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁD SZTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRFÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓRSSZ!!!!!!!!!!!!!
hogy feljött mutterom 😄DDD<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
DAEMON FOR EVER !!!!!!!!!!!!!!<#vigyor><#eljen><#eljen><#eljen><#eplus2><#worship>
JAJA! A védelem arra való, hogy áttörjék! <#eplus2><#falbav>
mucsácsó
hallod, most örüljünk egyenlõre, de ne feledd, írták a daemonos skacok, hogy õk mindig figyelnek...ha vmi védelem megpróbálja kinyírni, nem hagyják magukat! 😄
amúgy érdekes, a meghajtó neve mindig random betûkbõl áll, ez is az miatt van, hogy vmi védelem nehogy letiltsa a virtuális meghajtót! mert ugye eddig vmi Generic akármi volt, azt tiltotta az SF, de már baszhatja az SF...DAEMON TOOLS RULEZ!!!!<#vigyor><#vigyor><#felkialtas><#eljen><#eljen><#worship><#worship>
fitutufi
ez már csak igy fog menni :S

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Már éppen ideje volt, hogy valami nagy elõre lépés történjen az SF ügyben!
Ez úgy látszik, hogy megoldja! Kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a következõ nagy védelem! Galactical Force? <#nyes>
Shep
Hiába jön az új démon, a szárforszos fiúk se alszanak, majd kiadják a 4.xxxx-et amihez már fejen is kell majd állni, hogy elinduljon vmi.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

lalakov
Igazán én se használom, csak félek a lehúzástól, mert olyan nehezen jön le, hogy múltkor is kurvára bevertem a kezem közben <#rinya> .
mucsácsó
én lehúzom a szarba ezt az egyetlen meghajót, sose olvasok vele cd-t úgysem.....
sztem ti is tegyétek ezt, mert így MINDEN ismétlen MINDEN StarForce-os megy, még ami 3.6-os azis...csak az a titok, hogy lehúzod az IDE-t, meg esetleg a tápkábélt, és faszán fog menni! azután majd ha meglesz egy hónap múlva kb az új verzsön, akkor visszadugom azt szevasz...<#vigyor><#alien>
lck
Addig is csinyájj egy kis kapcsolót a gíp ódalára, ami mexakittya a zoptikákba menõ delejt. <#zavart2>
Az nagyon jó lenne! Szemét SF <#mf3> <#eplus2>
mucsácsó
max 1 hónap, inkább még ebben a hónapban!
lalakov
A lehúzás mentes Daemon-t mikorra ígérik?
Nem húztam le a tápkábeleket! Csak a gép indulása elõtt az olvasók IDE kábeleit húztam le. Az IDE kábeleket leállított gép mellett dugom vissza, ha kellene a dvd iró/ olvasó.
Te a tápkábeleket simán lehúzod a gép bekapcsolt állapotában is, aztán késõbb visszadugod, akár még a kikapcsolás elõtt, vagy jobb elõbb a gépet leállítani, s úgy csinálni ezt?

Végülis az optikai eszközök nem vinyók, hogy egyfolytában kommunikáljanak az oprendszerrel, nem?
Kipróbáltam a GT.Legends.SFCure.DVD-iTWINS -t is (StarForce 3.6.10.03). Csak lehúztam az IDE kábelt, egyszerûen emuláltam a dvd képet. Ez is tökéletesen megy sfcure stb. nélkül, csak ehhez a SF verzióhoz már sajnos le kell húzni az IDE kábeleket.
Ez 3.5-ig jó akkor? Nem kell semmi extra cuccos hozzá?
james69holden
mint említettem nálam is
3.6-os SF-os védelemnél nem sok mindent ér az új Daemon.
(nekem meg pont olyan játékaim vannak, amik 3.6-os SF-al vannak védve)
viszont ahogy Shep is említette, nem kell Service Pack-nak fent lennie, illetve a SFcure-nak sem...
(már ez is valami)
várjuk a következõ verzióját a Daemonnak! thx

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

grebber
LOL nem megoldás ez a DT4.

Next PC upgrade: 2022

ati2002
Próbáltam a King Kong-ot, de lehúzás nélkül továbbra sem akar müködni😞((

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Shep
Atom jó ez a daemon, végre nem kell SP2 ahhoz hogy menjen a szárforszos játék, ááááááááááááááá de jó, utálom az sp2-t, meg az sp1-et.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sziasztok! Ha mondjuk én a Worms 4-et akarom elindítani akkor most mit kell tennem?
Tehát kipróbáltam a Cossacks II (SF 3.4.65.11,)+ 1.1 javítás . Csak az MIR-COS2B.mdf emulálva+SFN CD REJTÉS (NEM NYOMTAM DISABLE NODE-t SEM). Simán megy, nem akadékoskodik, nem kell ennél a SF verziónál az optikai olvasók IDE kábeleit sem lehúzni és NEM KELL AZ SFCURE SEM.
(Cossacks 2: Napoleonic Wars (c) CDV Software Entertainment *SFClone*)

Úgy látszik csak a 3.6-os SF-el van még baj. (Valaki mondta, hogy a 3.5-ös is simán megy mint a 3.4-es.)
DJ Bee18
??????? Hát én vagy 30-40 hsz-t visszaolvastam, de itt mindenki beszélt mindenfélérõl, ezért nem volt tiszta...

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

bocs <#vigyor5>

iMac 20\" 2x2GHz 2GB Ram 250GB HDD PowerBook 15.4\" G4 400MHz 640MB Ram 80GB HDD

james69holden
csak #355-ig kellett volna visszaolvasnod...
SF v3.6-nál továbbra is le kell húzni a tápot

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

DJ Bee18
most akkor valaki tisztázza le, az új Daemonnal nem kell lehúzni a kábelt? SFNightmare, SFcure kell?

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Zetorg
ezt már tegnap este 11 körül letöltöttük 😊