Daemon tools 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy 4,5 giga az iTWINS-es!
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
http://goo.gl/gd6Zi5
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
aki feltette az .iso-sat, azt a fake clonecd-t, akkor kérte a serialt, beírtad...
aztán jött az .mdf-es iTWINS-es verzsön, és nem fogadta el a serialt, de azért, mert mást írtál be, mint a clonecd-nél...és ezt a registry megjegyezte, de ha kitörlöd akkor elfogadja 😊
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
VirtualCD-Hide 1.0.0.4<#wink>#wink>
Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide
Aztán lehet, hogy én vagyok hülye és meg lehet csinálni, úgyhogy várjunk meg egy okosabbat 😊
Daemon4-van fennt és a virtualcd-hideal nem tudom hide-olni a meghajtókat hiába megyek rá nem történik semmi...
Daemon3.47-nél simán tok hide-olni.
Ilyen másnál is van?
Itt töröld a SPTD nevû filet és rebootolj!
Telepítsdd újra a progit, és megy is!
Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
Lécci mondjátok már el hogy honnan lehet letölteni!
Nincs kedvem visszaolvasni. :S
Én úgy tudtam hogy a d-tools 4 menni fog x64-en is!
Én most raktam fel a 64bites szaromat és nem megy!
Tiszta ideg vagyok !
Most rakhatom fel megint a 32-est!
Nem tudja valaki mikor lessz olyan ami megy 64 bit alatt?
MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb
NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ
Mi ez a szöveg? Mit tehetetek ellene?
Ha mégis a 2. van, SFNightmer->Disable CD,node vagy még ch2 is.
(de a CH2-n csak optikai meghajtó legyen)
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Sziasztok az alábbi problémát írja ki a daemon tools 4 indulásakkor !
"Initialization error.
This program requires at least WIn 2000 with 1.21 or higer.
Kernel debugger must be activated"
Segítsetek!!!!!
Köszi
Valamiért nem mûködik egyik program sem az sr7stop-al aminek elvileg vele mennie kéne, illetve amit a dt4-be csak simán be kéne mountolni, nem kéne crackelni,az nálam mind kéri az eredeti cd-t,tehát ez sem mûködik.mi lehet a probléma?nagyon fontos lenne.Win újratelepítés sem segített.
steam, origin: ACE_hun

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)
ez akkor van, ha arról a meghajtóról telepítesz vmit, és kéri a CD-t, de nem engedi, me ugat a daemon hogy használja vmi, közben nem is :S
ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD±RW|400W táp