Daemon tools 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
hát ha tudod mit törölsz akkor nem jár....de hogyha össze vissza törölgetsz, akkor elléggé megfexik tõle a windows..
amúgy 4,5 giga az iTWINS-es!
mucsácsó
yep, ez így van...
Muki100
a clonecd-s még a most készülõ IDE pluginnal se menne? Mert ugyebár az hogy látja vagy nem nem sokat változtat azon hogy a fizikai adatot nem tudja kiszedegetni az isoból, ha jól értelmeztem a dolgokat. Akkor kibasztam magammal<#falbav>

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

[HUN]FaTaL
a .iso-st soha az életbe nem fogod elindítani, csak az itwinses megy és az is csak a CD lehúzásával😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Muki100
és az iTWINS is csak 1.5 giga? és nincs jobb megoldás mint irkálni a registryben? az azt hittem mindig halálos következményekkel jár.

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

mucsácsó
amúgy azért nem fogadja el a serialt, mert:
aki feltette az .iso-sat, azt a fake clonecd-t, akkor kérte a serialt, beírtad...
aztán jött az .mdf-es iTWINS-es verzsön, és nem fogadta el a serialt, de azért, mert mást írtál be, mint a clonecd-nél...és ezt a registry megjegyezte, de ha kitörlöd akkor elfogadja 😊
mucsácsó
jé, télleg, abban is van <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
Muki100
azt hittem az iTWINSes az .mdfben van

mucsácsó
nagyon szívesen! <#wink>
mucsácsó
áh...nekem tökéletesen megy...az iTWINS-es...csak le van húzva a kábel és csááá...
Muki100
Nekem a vörmsz4 ISO-ban van meg. Már mindent próbáltam csak nem húzkodni nem sikerült még (qrva erõsen bele van nyomva a kábel a cdbe az biztos<#idiota>). Azt olvastam hogy az mdf az tartalmaz olyan fizikai adatot a cdrõl amit az iso meg a többi nem? Tehát lehet hogy azért nem fogadja el nekem meg a többieknek a cd kulcsot mert az isot nem szereti az alkoholt meg igen?

Lockheed
Áááá! Nagyon szépen köszönöm... <#eljen><#worship><#worship><#worship>

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

mucsácsó
tess, itt nálam már nagyon rég óta fenntvan:
VirtualCD-Hide 1.0.0.4<#wink>
Lockheed
Valaki nemtudja, hogy honnan tudnám leszedni a Virtual Hide nevû progit? Köszönöm...

Thorin Matarielle - Shirak Skunkworks - Siseide

Igen, szerintem mindenkinél, mert a VirtualCD (és a többi se) még nem ismeri a DT4 meghajtóit és ezért nem is tudja elrejteni õket.
Aztán lehet, hogy én vagyok hülye és meg lehet csinálni, úgyhogy várjunk meg egy okosabbat 😊
szoltan
igen, nálam is ez a helyzet

Hala Madrid!

Hy
Daemon4-van fennt és a virtualcd-hideal nem tudom hide-olni a meghajtókat hiába megyek rá nem történik semmi...
Daemon3.47-nél simán tok hide-olni.
Ilyen másnál is van?
Meg van a megoldás a kernel gondra! C:\Windows\System32\Drivers\

Itt töröld a SPTD nevû filet és rebootolj!
Telepítsdd újra a progit, és megy is!

mucsácsó
100% hogy korrigálják, megmondták..és már nem is kell olyan sokat várni rá, elvileg már hónap végén készen lesz! 😊<#smile>
Nem megy! 😞 Egyik kompatibilitással sem! Hallom milyen problémák vannak vele, lehet hogy várok még 1-2 verziószám növekedést, hátha korrigálják!

Sajnos meghajtóletiltás nélkül nem megy, de hoy miért azt nem értem.
Duddits
Bazze! Nem megy az NFS vele! Ecsém... :-(

mucsácsó
márha megjelenik...amúgy az májusi kép, még ennek a topicnak az elején linkeltem be 😊
NuCLEARScoRp
Daemon Tools 4 freeware progi... Daemon tools Pro 1.0 fiztõs lesz majd ha megjelenik...

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

Agy Halott
sziasztok! ami letölthetõ, az ingyenes vagy crack-elni kell? Esetleg van igyenes és fizetõs verzsön is?
mucsácsó
Fronter, nem látlak mostanában MSN-en <#rolleyes><#rolleyes>
www.daemon-tools.cc
Csinálják...
Hy
Lécci mondjátok már el hogy honnan lehet letölteni!
Nincs kedvem visszaolvasni. :S
Szevasztok!
Én úgy tudtam hogy a d-tools 4 menni fog x64-en is!
Én most raktam fel a 64bites szaromat és nem megy!
Tiszta ideg vagyok !
Most rakhatom fel megint a 32-est!
Nem tudja valaki mikor lessz olyan ami megy 64 bit alatt?

MSI K9n neo V3 ,4800+X2 Athlon64 DDR2 4X1GB/800 Kingston, Sapphire HD3850 256mb

jobb gomb az ikonon(daemon tools 4 ikon 😄 ) és kompatbilitás állísd át windows 2000-re

NFS: World nevem: MARKUSSCHULZ

Nekem is dettó ez! Csak nekem amikor feltelepítem, és elindítom a Daemont akkor kékhalál!

Mi ez a szöveg? Mit tehetetek ellene?

Evin
Azt írja, hogy rakd be az eredeti cd-t, vagy hogy egy másik meghajtóba rakd.
Ha mégis a 2. van, SFNightmer->Disable CD,node vagy még ch2 is.
(de a CH2-n csak optikai meghajtó legyen)

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

windows xp sp2
rage
Milyen operációs rendszered van, és milyen service packot használsz hozzá?

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Sziasztok az alábbi problémát írja ki a daemon tools 4 indulásakkor !

"Initialization error.
This program requires at least WIn 2000 with 1.21 or higer.
Kernel debugger must be activated"

Segítsetek!!!!!

Köszi
PLackó
Tudna valaki segíteni?
Valamiért nem mûködik egyik program sem az sr7stop-al aminek elvileg vele mennie kéne, illetve amit a dt4-be csak simán be kéne mountolni, nem kéne crackelni,az nálam mind kéri az eredeti cd-t,tehát ez sem mûködik.mi lehet a probléma?nagyon fontos lenne.Win újratelepítés sem segített.

Persze hogy tudjuk, de nem mondjuk meg mert genyák vagyunk 😛

steam, origin: ACE_hun

NuCLEARScoRp
találtam egy képet a Pro verzióról:

Még sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy! A valóság elferdítése egyenlő a hazugsággal. A Linux pont olyan jelentéktelen, mint azok akik használják! :)

honnan lehet leszedni?
azt tudja valaki hogy a pro verzió mikor jön ki?

mucsácsó
hát, nemhiszem, ez a daemon bibje =/
SASboy
ezt tudtam, de ez ellen nem lehet vmit tenni? 😞

nice legs. what time to open?

mucsácsó
hát...a következõ verzió, ami majd azt is tudja hogy nem kell kábelt húzni, az már jó lesz x64 alá is 😊
fishBNS
Mikor lesz x64 alatt is mukodo verzio??? 😞 Nem took cd-t mountolni!! 😞((

mucsácsó
ááh, és most jöttem rá a most wanted telepítése közben, hogy ha rámész hogy Kihagyás, akkor leszarja a dolgot és berakja a képfájlt!
mucsácsó
jha, ez elég idegesítõ <#falbav><#wilting>
ez akkor van, ha arról a meghajtóról telepítesz vmit, és kéri a CD-t, de nem engedi, me ugat a daemon hogy használja vmi, közben nem is :S
SASboy

Nem tudja valaki ezt miért írja ki?

nice legs. what time to open?

Tompie
Olyan Daemon kéne amivel nem kell majd lehúzgálni a meghajtókat <#vigyor0> Mivel a gépem olyan helyen van én egy játék kedvéért se fogom húzgálni <#vigyor0>

ASUS A7N8X-X|AMD Athlon XP 2500+|1.5GB RAM|ATI Radeon 9800 Pro|200GB+120GB HDD|ASUS DVD&#177;RW|400W táp

mucsácsó
megy a king kong is, de veszettül tud szaggatni!!! <#guluszem1><#guluszem1>