2115
Daemon tools 4
-
sztem 3.7 tuti látja...talán a 3.6 még nem... -
keeper2 #913 Natessék, nekem meg most jutott eszembe, hogy ott van a gépemben a raid kártya évek óta, de utoljára pár éve járt rajta optikai, azóta mindig csak a vinyókat kötöm rá. Tényleg, biztos, hogy újabb sf-ek már látják az optikaiakat a raid kártyákon? Mely verzió az első, ahol ez bejátszik?
Egyébként, kártya vásárlásnál mindenki figyeljen oda, mivel a legtöbb kártya csak a vinyóra van felkészítve, az optikai meghajtókat nem kezelik (legalábbis 2003-ban kifejezetten ritka volt az optikait is kezelő kártya) -
Felraktam amit belinkeltél, zip-ben vot egy sfdrvup.exe, restartot kért, és indultak a meglévő programok továbbra is.
Csak közben rájöttem, hogy valszeg a programok továbbra is a 3.6-ot használják, mivel az van a telepített mappájukban.
Amit most felraktam az tuti SF3.7-es? Hol lehet azt megnézni, mert system32/drivers-nél nem írja a SF verzió számát, csak vmi más file verziókat(2.13-2.3) ír ha ráviszem az egeret, míg Pl. a Trakmania mappában ha ráviszem az egeret a Starforce Copy Protection GUI-ra (aranykulcs) ott látom, hogy 3.6.10.6 a száma.
Valszeg csak akkor dől el, hogy megy-e nálam továbbra is, ha a játék cd-n lesz SF3.7 és csinálnak clone-t
-
Peti1 #911 sztem lehet, itt
és itt a How to update StarForce Drivers -nél. -
Hála a jó Istennek amig a programok 0-ból és 1-ből álnak addig mindent kilehet csak akarni kell!!!!!! -
Én meg felraknám az új SF3.7-et a gépre, mert én is kíváncsi vagyok, hogy azt meghülyíti-e az alaplapi ITE8211 IDE csati.
Nem lehet azt felrakni vhogy játék install nélkül? -
Newfronter #908 Hát én inkább az új DT-t várom kíváncsian. :) -
Mégha müködne is már nem érdemes ezért venni mert az új SF3-at már nem lehet kijátszani.
Kiváncsian várom az első új sf-es gamet. -
Rolesz #906 Raid el kapcsolatba!Nekem van Raid kártyám mindjárt kipróbálom nektek!Úgy jólesz hogy a vinyóim maradnak nem a raiden és egy meghajtót rákötök a raidre a többit kihúzom!Pill -
endiboy #905 bocs..persze -
Azért kérdeztem,hogy jól értelmeztem e az eddig írtakat??? -
Várom az észrevételed :D -
endiboy #902 most erre mit mondjak, próbáld ki -
Sziasztok akkor azt mondjátok,hogy kössem az optikai meghajtóimat a raid vezérlőre és mennifog lehuzás nélkül???? -
endiboy #900 igen -
endiboy #899 MSI K8N Neo3 -
Peti1 #898 na ma fogom betenni a RAID-vezérlő-kártyát (PCI).
szal akkor igy csináljam:
RAID kártya be, optikai meghaktókat rákötni.
Daemon 4.0.3-as install, játék image mount, és play? -
Nekem talán szerencsém van ,de elég a biosban letiltanom az ide csatornáját
az optikai meghajtónak, meg a DT4 és megy minden.
Ha más is így használja érdekelne ki milyen alaplapon tudja ezt használni? -
Kijöhetne már igazán a PRO változat! :( -
Newfronter #895 Ha annyit megtennétek, hogy mindig a legfrisebb verziót raknátok fel, nem is lenne baj. -
lecce2006 #894 demoon tools 3.4.-os nál amikor be másolom a progit utána nem engedi ki venni a lemezt miért van ez? bamse65 voltam köszi. -
na már 3. napja megy nonstop a gép, és nem volt reboot, szal a démon4 volt a ludas. -
régen alcohollal mentek a játékok, most a dt-ben nem mindig megy. meghajtók lehúzva de a keyt ugyanugy kéri. ezen segítene egy windows reinstall? ha igen, akkor 100%? -
én vettem 1 külső rack-et az írónak és így se kell. -
Boroskóla #890 Ahogy mondod, és azt a 3-4000 forintot simán megéri hogy nekeljen többet szarakodni semmivel a Starforce-os gaméknál. -
endiboy #889 elöbb csak a dt-t tedd ujra
-
nem tölti be a játékot .lehet újra kellene pakolni az egész rendszert idáig jó volt
-
endiboy #887 nem reagál semmire? ez igy elég tág fogalom... -
sziasztok !!nem tudok felmontolni egyetlen játékot sem nem reagál a demon semmire ha valaki tud segithetne esetleg mi lehet a baj köszi -
Peti1 #885 köszi, akkor hétvégén kipróbálom! -
Szal ha hajítanék egy ilyet a gépbe akkor nem kéne lehuzogatni a meghajtókat?
-
Boroskóla #883 Nekem egy PCI-os van de azzal minden Starforce-os játék elindult eddig.
van rajta egy DVD meg egy Cd iró így legalább nemkell soha lehúzogatni semmit. -
Akkor ki kell próbálnod, én nem tudom.Felrakod a RAID drivert amit adtak alaplaphoz, és elég ha az egyiket rányomod, pl.DVD-t.
Elindítasz egy StarForce 3.6-os gamet DT4-ből és elválik:)
Ez kb. 15 perc. Kisérletezni kell. -
Peti1 #881 2 optikai meghajtóm van:
1 DVD olvasó, és 1 CD író.
a RAID-vezérlőről állitólag tökéletesen működik minden, csak az a kérdésem, hogy a Starforce nézi-e a RAID-re csatlakoztatott meghajtókat? -
nem hiszem, mert 1 starforces game sem volt feltelepítve. telepítve csak nfs most wanted lett. de mióta leszedtem a dt4.03at nem volt reboot[lekopogtam]:). -
endiboy #879 háááát én se, de, kövezzetek meg ha mégis:DDD -
RAID-re nem lehet DVD/CD kombót rakni.
Legalábbis én még nem hallottam róla.
-
Peti1 #877 Hi!
nekem az alaplapomon 2 IDE csatlakozó van, de hogyha betennék egy RAID-vezérlő kártyát, és a DVD, és CD meghajtókat erre tenném, akkor a Starforce nem venné figyelembe?
mert ha a 3. IDE csatlakozót figyelmen kivül hagyja, akkor szerintem ezt is
a választ előre is kösz -
Köszönöm 
.
-
Akkor bemásolom a lényeget ide:
Intel ICH7R Southbridge:
- 1 x UltraDMA 100/66/33 -ezen van a 2 DVD nálam Primary/Slave módban
- 4 x Serial ATA (3Gb/s)
- RAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 10 and Intel Matrix Storage technology.
ITE 8211F controller:
- 2 x UltraDMA 133 support four hard drives -ezek közül az egyiken van a 2 winyó szintén Primary/Slave módban
Tehát van még egy szabad IDE csatim és 4 SATA csatim.