Daemon tools 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mucsácsó
dettóóóó ugyanezzel küszködök énis, neked tudom hogy az a baj, hogy win98-ad van, de nekem XP-m volt, semmi baja nem volt, de most írja ki 😞
Guer
nem emlexem ra hogy kerdezett volna ilyet de megneze meg1x

Zsoltika 007
Nem-et nyomtál az elején a telepítés elõtti kérdésre? Akkor kérdi hogy feltegye-e az SPTD-t. Vagy nem?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Guer
ez vajon miert lehet?
felraktam es ezt irja ki ha inditanam:

A Pro változatról lehet valamit tudni? Miben fog a HE verziótól különbözni? Meg mikorra várható?

Zsoltika 007
Királyság! Köszi! <#taps>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

DummyBoy
Köszi!

Na szép... most telepíthetek megint XP-t 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DAEMON Tools 4.00 X64
Download: DAEMON Tools 4.00 X64

Description: DAEMON Tools is a virtual cd/dvd-rom emulator. It is able to emulate nearly all known copy protections on the market today. !! THIS VERSION SUPPORTS X64-PLATFORMS ONLY !! This version has an option to install client-side software applications (DAEMON Tools Searchbar and Save Now) that deliver a limited number of behaviorally targeted and contextually relevant coupons, ads and comparative shopping results directly to consumers desktops - without compromising the privacy, security or smooth functioning of peoples computers! No URL hijacking or redirects! In order to support FREE distribution of DAEMON Tools we highly encourage you at least to try out this optional software! (you can remove it anytime later when you wish: via Control Panel-> Add/Remove Programs)

Size: 1695 KB

Release Date and Time: Saturday, November 26 2005, 19:53

Download Count: 1570

Letöltési oldal.
PLackó
köszi,de sajnos ezek után sem mûködik.

DummyBoy
Asszem ha kijön a 64 bites változat, akkor megint felpattintom a 64bites XP-t ...

Gyorsabb (szebb,lágyabb,jobb 😊 ) volt anno mikor próbáltam, de TV driver és Daemon tools nélkül kevés dologra volt használható ...

Talán majd most kiderül 😊

DummyBoy
Nekem mennek ezek nélkül is ... VirtualCDHide is csak a registry settingset változtatja ...

Valahol le volt írva pontosan, mit kell ...

Asszem:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices-nél az engedélyeknél rendszergazdákhoz tiltás ... ha ez sem jön be akkor:
HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi-n belül minden bejegyzésre ugyanez ...

Az elsõ beállítás megmarad restart után is, de a másodikat minden restart után meg kell ismételni ...

PLackó
sajnos még mindíg nem mûködik az sr7 stop-al vagy a virtual cd hide-al a játékok.olyan mintha le sem tiltottam volna a virtuális meghajtót.valamint aminek menni kéne simán csak a dt4-el még az sem mûködik.mitõl lehet ez?win újrarakása nem segített.sp1 van fent.valamit át kéne írni registryben?nem tudom mit csináljak.

Zsoltika 007
Erre a hétvégére igérik ha nem jön közbe semmi gubanc.

Es mikkora varhato az a valtozat ami mar jo lesz?
nem
Most akkor ez jo a 64bites xp-hez vagy nem?
urbijoe
lemezkezelés -nél

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Zetorg
tényleg...már régebben láttam, de most nem ugrott be 😊

THX!

Jobb gomb a DT ikonjára a tálcán, vitrual cd/dvd-rom, Device0(attól függ hány meghajtód van), Set Device parameter. És itt minden dolgot át tudsz állítani benne.
Zetorg
hogyan tudom megváltoztatni egy virtuális meghajtó betûjelét?

Jól hallottam azt a zinfót hogy dec elején jön a PRO változat? Legalábbis az egyik torrent oldalon ez volt leírva.
Newyorker
Oksa, akkor ez semmi plusz dolog

mucsácsó
az a csapat "törte"...de sztem csak annyit "tört", hogy kiszedte a telepbõl a toolbart...
Newyorker
Adware, az az ide tool baros marhaság ugye?
DVT az mit jelent ott a végén?

Laky
Daemon.Tools.v4.00HE.NO.ADWARE.VERSION.EXCLUSIVE-DVT

Ez a Daemon Tools ADWARE FREE (tehát Adware mentes) Exclusive verziója,
11.22 -i release.

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Newyorker
DAEMON.Tools.v4.00HE-DVT

Ez a D4-nek milyen verziója?
Mivel tud többet mint a sima 4HE?
Állítólag ez fizetõs!

Balumann
Akinek meg magyar, akkor mounteddevices -> engedélyek -> olvasásra engedély

Laky
#1 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

MerlinW
aki nem akar kábelezni, az meg ruházzon be 4-6000 pénzért egy USB2-es külsõ rack-re, rakja bele a CD/DVD/íróját, oszt mindjárt meg van oldva a probléma. Nekem bevállt.

[merlinw.org]

MerlinW
Akinek nem megy az NFS D4-el hide progi nélkül, az ahogy lejebb is írtam csínálja meg az elábbi registry módosítást:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\MountedDevices - permissions, admin - read deny

és próbálja meg így.

Ha így sem megy, akkor
1. ne parancssorosan idítsa a daemon-t
2. a régebbi vertióju D3-at teljesen sikálja le, le van írva lejebb hogyan
3. alcohol, clonecd/dvd - uninstall majd virtuális meghajtó nélkül fel lehet tenni
4. D4 install
5. fenti registry modosítás
6. All emulation on

Összes Safedisk, Securomos játék megy vele mindenféle hide nélkül, ill az Starforce játék is megy vele amennyiben lehuzom a cd/dvd -k IDE kábeleit. (XP SP1, alcohol (virtual drive nékül) fent van, clonedvd (virtual drive nékül) fent van)

[merlinw.org]

Gondoltam bedobom a "közösbe" ma találtam, még én sem próbáltam, gondolom mount DT4-be, aztán exe mehet be a progiba, gondolom fut, majd a DT4+BFII párosítással kipróbálom...

D.
mucsácsó
najóvan má eléglegyen démon kapitányok <#alien><#alien><#nyes><#nevetes1>
amúgy az elõzõ üzim doriath-nak ment!<#idiota><#idiota>
mucsácsó
érdekes 😄
Temeg olvass vissza lamer kapitány 😄

steam, origin: ACE_hun

Securom 7-hez...

Most adták ki, kompatible a DT4-el...

http://cdmediaworld.com/cgi-bin/dl.cgi?f=sec7burner_loader!zip

D.
azthiszem a Nero-nak van ilyen programrésze...
Balumann
Én most nem értem, van a Daemon tools-on és az Alcoholon kívül más program ami képes külön virtuális meghajtókat csinálni, és mountolni képfájlokat (önállóan)?

akkor tartsd meg magadnak genyó kapitány :p

mucsácsó
TrackMania Sunrise + eXtreme
<13:27:57 du.> StarForce 3.6.10.06 detected -> D:\Program Files\TrackMania Sunrise\tms.dll
<13:28:15 du.> StarForce 3.4.71.19 detected -> D:\Program Files\TrackMania Sunrise\tmsunrise.dll
<13:28:18 du.> StarForce detected -> D:\Program Files\TrackMania Sunrise\TmSunrise.exe
mucsácsó
meg 3.5-nél is..néha...pl Worms 4 nem meg annélkül, de Trackmania Sunrise sem...szal..nem tom mit kell erõlködni ezen, lehúzod, kész, az a biztos..
Szerintem (DT4-es tapasztalat, sfcure) csak a SF 3.6-nál kell lehúzni az IDE kábelt. A Splinter C. 3 -on SF 3.47xxx van, tehát ott elvileg egy "sima" disable cd+DT4 elég.
mucsácsó
jha...lehúzzással a tuti!
Tapasztalható.. a StarForces játékokhoz elég lehúzni a meghajtót és elindul. Én ezért nem játszottam a Splinter Cell 3-mal, mert bonyolultnak tünt az elindítása, de most a DT4-el simán megy.
A device 0 has outstanding open handles -nél úgy tapasztaltam, hogy csak a kihagyás mûködik, és akkor lehet becsatolni másik fájlt, mindenesetre elég gyökérül van megcsinálva, nem tudom, okoz-e valami gondot, ha így telepítek egy több lemezes progit.
A másik, ami aggasztó, hogy már a safedisc 4.60-as emuláció sem mûködik, pedig a 3.47 alatt jól ment. Ugyanaz a progi, ugyanúgy fel van telepítve, de aznap, amikor 3.47 volt fent, jól ment, amikor pedig 4, akkor már nem indult. Tapasztalható fejlõdés is a 4-ben, vagy csak visszafejlõdés???

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Muki100
DT4 vagy alcohol120%
ha nem mennek akkor gondolom a blindwrite nevezetû proginál próbálkozz vagy magicisoval átnyomod isoba és kész

\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"

Beers
Nálam kinyírta a daemon tools 4 a Bf1942-t!
Mikor fent van nem hajlandó lemezképbõl indulni!(semmibõl sem)
Csak azért írtam be,hogy ne szenvedjetek vele 1 napig mint én 😊!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Scott21
sziasztok tudtok segíteni??
BWA kiterjesztésû képfájlt mivel tudok megnyitni??

P4 3.0 GHz, ABIT IS-7, 200GB Maxtor SATA, 1GB RAM, nVidia GeForce 6800, Sound Blaster 5.1 Live!

Schwarz
hehehe, ha kikapcsolod akkor nincs mit elrejteni, mert a vcd _nem_ létezik <#idiota>

Mi az a windows?

mucsácsó
jah, persze, csak nem a starforce elõl...
Schwarz
virtuális meghajtót másik programmal "elrejteni"? kapcsold ki és kész, minek mindent ennyire megbonyolítani? <#idiota>

Mi az a windows?