2115
Daemon tools 4
  • [HUN]FaTaL
    sztem alcohollal egyszerűbb mret ha társítasz elég a jobb gomb és kép csatlakoztatása, nem kell a tálcán baszakodni, de kinek mi a kényelmesebb:)
  • endiboy
    szerintem is egyszerü mind2vel, de, szvsz talán démonnal
  • [HUN]FaTaL
    mindkettővel egyszerű
  • torrente111
    Sziasztok.Aki már használt alcohol 120% és daemont annak szól a kérdésem.Melyikkel egyszerűbb mountolni????Kösz
  • endiboy
    nekem pörfekt idáig

/lekopogja
  • DjDano
    Gyerekek az SPTD.sys megmakacsolta magát és rendszerindításkor kékhalált csinál winemben... újratelepítettem daemont de ugyanaz. Máig semmi probléma nem volt... :(((

Valaki tudja miért okoz kékhalált?
  • ProGabe #1149
    Lehet segít a #429-s hsz
  • torrente111
    Ez engem is érdekelne!!!
  • szanics
    Nekem beszart a Daemon, újra kellett telepíteni, és valahogy maradt 1 virtuális meghajtó a gépemen, amit most sehogy nem tudok levakarni.
    Ilyenkor csak a format segít?
  • Evogordon
    Nekem van egy ilyen problémám hogy nem tud elindúlni az spdt 1.24 az x64-es win updatelése miatt... Ezt úgy megtudtam oldani hogy kitörlöm azt az update-et de van egy javított spdt driver (1.25). na azt nemtom hogy hogy kell telepíteni. Van egy leírás de nemértem pontosan. ha tudja valaki léccci segítsen.

Download: SPTDinst X64

Description:
    NEW VERSION 1.25 CHANGELOG:

Microsoft Patch KB 914784 - FIXED
    McAfee incompatibilities - FIXED
    several glitches and issues some users reported - FIXED

this is the standalone-package of the SPTD-driver. To remove the SPTD-driver, simple download it and via command-console, execute it "sptdinst_x64.exe remove" and SPTD will remove itself from your windows installation. If you want to add it, execute in command console "sptdinst_x64.exe add". SPTD is also used (besides DaemonTools) in some proprietary security, antivirus and monitoring applications which are not disclosed to wide public.

Size: 1200 KB

Release Date and Time: Tuesday, January 10 2006, 00:26

Download Count: 33735
  • MerlinW
    Ha valóban 2ezer akkor no para, mindenki meg fogja venni, akinek kell. 2ezerért kár 10 percet is a védelemmel molyolnunk:)
  • MadBence
    Én se gondoltam komolyan. Hát nem 1-2 forint, de ha a Flatuot2 2ezer (vagy mennyi) akkor vagy sok eladásra számítanak, vagy csak minket szivatnak a SF-al.
  • MerlinW
    Nomármost egy Daemon-ra valószínü hogy nem tesznek a serialon kívül más védelmet. Ellenkező esetben cseppet ironikus lenne nem?:D DT-sek vannak a legjobban tisztában vele hogy felesleges védelmet tenni bármire is, majd pont ők fognak. Mellesleg az SF vagy más védelmek nem két forintba kerülnek..:)
  • keeper2
    Nem sokra mennek akkor sem, ha megveszik a sf-ot, lévén semelyik vevőjük nem kap semmilyen forrást belőle. A védelem úgy működik, hogy a program egyes részeit átkódolja és futtatáskor maga a védelem dekódolja a kódolt részletet és ő maga futtatja is azt, ügyelve arra, hogy ha a program futását bármikor bárhogy megállítják, soha nem tudják megtalálni a memóriában a kikódolt adatokat. A vevő a programja egy részét feltölti a sf szerverére, ahol ezt az átkódolást megcsinálják, majd letöltheti a kódolt fájlokat, így ő sem lát sokkal többet a védelemből, csak a lefordított, védett fájlokat, ezzel biztosítják a sf fejlesztői, hogy ne kerülhessen ki a védelmi algoritmusuk, mivel így csak a cég dolgozói ismerhetik azt. Mint egy nyilatkozatukban elmondták, az ő valamelyik programozójuknak nem lenne probléma feltörni a védelmet, lévén ismerik, hol mit módosít, ellenben a nagyvilág elött ezek titkosak. Persze hallottam róla, hogy voltak problémák is a lekódolásból, mert bár elviekben a program bármely részére rakható a sf, volt, hogy egyes részeire rakva lefagyott tőle a program, ilyenkor addig kellett keresgélni, amíg jól futó részt nem találtak hozzá a programban. Ez okot adhat a feltételezésre, hogy másoknál netán pont hasonló okból fagyjon vagy működjön hibásan egy program, még ha eredeti lemezen vette is meg, mert netán azokon a konfigokon, ahol tesztelték a levédett programot, tökéletesen futott a nagy nehezen kiválasztott lekódolt programrészlettel, de egy másik konfiguráción hibázhat ez a programrész is.
  • mucsácsó
    Lehet nem kis progi lesz :)
    amúgy meg tesznek progira is SF-et, van is rá példa...
    de persze, majd biztos megveszik a ruszkiktól az SF4-et, mikor azt emulálja... :D
    szerintem csak ilyen serial/online check lesz max a védelem, de azt meg hiphop feltörik...legalábbis remélem....
  • [HUN]FaTaL
    SF-t csak cd-re illetve DVD-re lehet tenni. Vagy hogy gondoltad, DVDn fogják a boltokba kiadni a Daemon Tools 4 Prot?:D
  • Rolesz
    ja persze a védelem feltörő progit olyan védelemmel amit majd reméljük feltud törni:D
  • MadBence
    Hű mekkora LOL lenne ha a Pro-t SF4 pro védelemel adnák ki. Lázadás törne ki.
  • Evogordon
    Na megtaláltam a hibát! Csak lekellet törölni egy updatet amit netről szedett le a win.
  • Evogordon
    Na még most se tudtam megoldani a daemon 4.03 x64 feltelepítését mert amikor updatel a win x64 akkor valami olyat művel hogy nem lehet aztán feltenni a SPTD drivert. Mert amikor telepítem a daemont akkor ugyebár kiírja hogy indítsa újból a szgépet és amikor újból indítom ugyan ez megismétlődik... Szal nem tudja feltenni azt a SPTD drivert. De amikor megpróbáloma 3.47-et akkor a telepítés végén kiírja ezt: Device setup error: code 25007... Ez meg milehet??? Már a 3.47 se megy fel :S
  • gamerboy91
    Sajna semmi új.
    A hivataolos oldala sem frissült...
  • Serpa
    vmi info a pro ról?
  • Balumann
    alkohollal nekem nem volt nekem ilyen, nem kellett. A Daemon tools 3.47 se írt ilyeneket, ez a DT 4 -nek a hibája, hogy valami miatt nem tudja feltelepíteni az új ilyen scsi drivert. Nem kell unpipálni meg ilyesmi, indul a csökkentett mód, és akkor kiírja fehér betüvel hogy tölti a mittudénmi -t és nomj esc-et ha azt akarod ne induljon be. nekem 2 dolgot írt, mind2 -nél rányomtam hogy ne indítsa be, és utána gond nélkül felrakta a DT4-et.
    Külföldi forumon olvastam akkor még ezt, hogy így kell (de már nagyon régen, még mikor a DT 4 kijött).
    Win 64 bites-nél nem tudom hogy ez így megy-e csökk módba, nézz körül külföldi forumokon, biztos írnak rá megoldást ha ez nem jó.
  • Evogordon
    Ha telepítem az alcholt vagy a daemont akkor csökkentet módba telepítsem meg unpipájak valamit hogy ne indúljon el? De mégis mi az amit ki kell kapcsolnom? :S
  • Balumann
  • Balumann
    Latest version of Alcohol
    1.9.5.4212
    Now supports Windows64Bit systems.

nem szoltam
  • Balumann
    ezt nekem is kiírta, az a baja hogy megy valami izé aminek nem kéne
    csökkentett mód mikor indul akkor van egy olyan rész, ahol fekete képernyőnél alul fehérrel írja hogy nyomj esc-et ha nem akarod hogy betöltődjön a mittudomén mi. Ott rákell nyomni, és csökkentett módba feltudtam rakni.
    alkohol meg sztem még nincs is 64 bites winre... :/
  • Evogordon
    Na és ugyebár most az alcoholt törölni akarom és nem engedi... Ugyan az mint a daemon-nál.
  • Evogordon
    hát nemtudom de valami olyasmi lehet hogy a windows amikor updatel akkor letíltja ezeket a vírtuális meghajtókat... Mert azt írja hogy valami debugger program miatt nem indúl de letöröltem a vírus keresőtől kezdve mindent de most se indul el. Ugyan ez a baj az alcoholnál is hogy fél napig jó meg minden aztán meg írja hogy nem tudja betölteni a vírtuállis meghajtót. Kinek volt ilyen hogy az x64-es winén ezt csinálta?
  • Evogordon
    jah de nekem x64-es winem van. :S
  • MerlinW
    Tudtommal azt 64bites xp-re írták. 2000 alatt x32-est használj. Az hogy 64bites procid van nem jelent semmit, ha 32bites OS-t futtatsz rajta...

#1124 meg normális. A driverét akarja feltenni.
  • Evogordon
    Amikor feltelepíteném az alcoholt vagy újból a daemont akkor ezt írja ki.
  • Evogordon
    hy
    A daemon 4.03 x64-em nem indúl el mert azt írja hogy win 2000-rem van... Pedig ma reggel még ment. Most le se lehet törölni se feljavítani semmit. Mit lehetne tenni? csökkentett módban se tudtam kitöröli. Valkinek van valami ötlete hogy hogyan lehetne úgy letörölni hogy nyoma se legyen?
  • Sqbi
  • Sqbi
    Úr isten!
    Íráskor nem iso filerendszert válassz, hanem tekerd lejjebb osz ott lesz az udf is (utolso előtti).. A hibaüzenet ablakban is le van írva, csak el kell olvasni...
  • izb
    ezzel kezdtem "vinyón éppen nincs az USA költségvetési információja" tehát a te fontos anyagod, akkor formázd át NTFS-re.
    ezen nem értem mit nem értessz.
  • Dodo55
    Image fájlt akarsz csinálni?
    Ha igen, akkor próbáld azt, amit a Nero mond: próbáld UDF fájlrendszerrel csinálni
  • Bankrupt #1118
    pedig szerintem ha megformázom töröl mindent
    szólj ha nem így van
  • izb
    ?ilyen eszembe sem jutott.ha így lenne akkor szerintem egy két büntipontom biztos lenne az elmúlt évek alatt.
    egyszerűen arra gondoltam, hogy a file rendszered fat32-és slusz passz ami nem kezeli le a az 1GB-nál nagyobb filéket.
    ha a montolt anyag nem akar felírodni simán akkor ott vagy a kiínduló filében van valami gond,vagy az írási metódus nem jó.
  • Bankrupt #1116
    ugyanazt írja ki, egyébként meg kiírnám úgy, hogy betöltöm és a virtuális meghajtóról kiírom, de úgy megsérül, és nem tom arról felrakni a játékot

egyébként szándékosan mondod hogy töröljem le a winyóm tartalmát?