Daemon tools 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
persze hogy tuDunk

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Firerock
tuttok adni a bin2isohoz 1 linket?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ne rakj fel semmilyen chipset drivert, legalábbis az IDE részét ne telepítse, hanem a standard XP-s drivere legyen fennt, ami alapból fennt van, és akkor fog futni minden SF-es game, az újabbakat le kell húzni. Viszont gond nélkûl megy minden securomos, safedisces játék.
grebber
Magyarul?

Next PC upgrade: 2022

DT 4.06:
All version of starforce run from image
If you install STANDART windows IDE controller (Not VIA ore NVIDIA driver) you can run SF games from DVD-RW ore CD-RW with RPMS enabled option on any CDROM/DVD ROM device, that conected to STANDART windows IDE controller.
Also try newtest Safedisc and Securom Cool

soulhunter
és amugy ez mire jo azon kivül,h nõtt a verzioszám?

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

MerlinW
A mirror-on még a régi van, a normál download linkre kattintva ha error jön be, addig nyomogassuk szép lassan a frissítést, amíg be nem jön az oldal, mert perpill cseppet túlterhelt😊

[merlinw.org]

DAEMON-TOOLS 4.06
ITT AZ ÚJ VERZIÓ!
soulhunter
2 browse gomb + 1 convert gomb van rajta...
telepitést se igényel...
neh már nemtod használni

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

[HUN]FaTaL
iso az iso nincs hozzá info fájl.

http://goo.gl/gd6Zi5

Firerock
és hogy kell használni??

soulhunter
bin2iso
szinte akárhonnan letölthetõ,sztem még honositomühelyrõl is

Firerock
az isónak mi a párja
a binnek a cue

Firerock
hogy?

soulhunter
konvertáld .iso -ba a .bin -eket
ez a legegyszerübb modszer

Firerock
de mindegyik játéknál???

Sqbi
Így már értem, ezek szerint nem mindíg ugyan az a hiba...
A memtest jól jöhet ilyenkor, bár akkor más hibák is lennének..
Floppy-d van? Letõltöd a memtest nevü progit, telepíted egy floppy-ra, és arról boot-olsz.. Vinyó scan, ide driver, stb..
Ha ugyanannál mindíg rossz akkor marad a rossz bin-cue páros...
Firerock
hááát
ha bemountolom pl a bin-t
akk néhány játék telepítõje kiírja hogy hiba
akkor bemountolom a cue-t
és akk mûxik
útána a cue-nél is kíírja
bemountolom a bin-t akk megint jó
és így elég hosszadalmas 1 játék feltelepítése

Sqbi
Hát ha a bin mountolásával müxik, akkor nem hozzá való a cue... Használd a bin-t ha müxik, mi a probléma valójában?
Firerock
vki tud segíteni?

Sqbi
Akkor viszont uiso-val megnyitod, belerakod az iso-ba amit akarsz, elmented oszt kiírod....
grebber
És mi azzal a baj ha felpakolja az imaget fájlt ugy ahogy van?
Ott a Daemon tools beteszed és már müködik is nekem kb 200 game igy van kiirva isoként.

SoulHunter:Köszi,közben már észrevettem😊.
Kipróbálom amit írtál,aztán megírom hogy sikerült-e!
soulhunter
néha PÜ-t is kéne olvasni...

na jo éjt BREK

Az a gond,hogy ha neroval írom ki sima adatlemezként,akkor valóban mellé lehet bármit rakni,azonban akkor a kép file "nem csomagolódik ki",tehát gyakorlatilag nem lesz használható,mert csak simán felpakolja,úgy ahogy volt eredetileg.
Sqbi
Nero-val ,udf módban bármennyi file-t berakhatsz mellé...
grebber
Én nemértem a problémádat simán néróval kiirod adatként errõl ennyit!

Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem!
Az a kérdésem,hogy egy iso file-t szeretnék dvd-re írni,azonban van némi problémám ezzel kapcsolatban...Eddig több progival is próbáltam,de vmi mnidegyiknél hibádzott.A lényeg az,hogy az iso file-t elõször alcohol120-al szerettem volna felírni-ami sikerült is- viszont az a gond,hogy a kép file mellé még felkéne tennem egy különálló- de a programhoz kapcsolodo- másik file-t is,amit viszont az Alcohol-al nem tudok megtenni,mert ha kép file-t bejelölöm,utána már egyébb file felrakását nem engedi.
Próbáltam ezután a Poweriso-val is,aminél nicns iylen gond,ott szépen fel lehet tenni egymás után mnid az iso file-t,mind pedig utána a másikat és jól fel is írja,ott csak egyetlen apró gondom van,hogy az írás elött nem engedi beállítanom az írás sebességét,hanem automatikusan maximumra veszi.-van ott egy DVD Disc ablakocska,amit ha nem jelölök be,akkor engedi állítani a sebességet,de akkor meg vmi hibaüzenetet ír ki az írás kezdetén,és nem hajlandó felírni lemezre.Az lenne ak érdésem,hogy miért van ez?Miért nem engedi beállítani a kívánt írási sebességet?Illetve van-e másik progi,amivel feltudnám úgy írni a kép file-t,hogy még enged mellétenni másik formátumu file-t is?Elõre is köszi a válaszokat!
Install.bat-al kiírod egy floppyra, vagy ha az iso-t akarod használni, akkor az image tartalmát kiírod egy cd-re, újraindítod a gépet, biosban beállítod, hogy arról az eszközrõl boot-oljon és el is indul magától.

A mai magyar átlagember alapfelszerelései: sötétített szélvédőüveg, sötétített napszemüveg és sötétített agy!

Firerock
de nem tudom elindítani a progit tudnátok adni 1 használati utasítást??

Ha hibát talál a memtest, és van garid a ramra, akkor vidd vissza, hogy cseréljék ki.
Firerock
és akk mit tudok tenni?

Ramodat teszteld, szerintem azzal lesz gond.
Memtest86 nevû progival tudod.
Firerock
van 1 nagy gondom
letöltök játékokat
bemountolom Daemonnal(összes emulatio,Beállítás bevan kapcsolva)
de pár játék telepítõjénél kiíírja hogy hiba.
ha mondjuk cue és Bin fájlok vannak
akk a cue van bemountolva
és bemountolom a bint akkor már jó
segítsetek lécci mer 1 5cd-s játéknál fél percenként kell ezt a mûvelet megcsinálni(Tony Hawk AW)2óra amíg felteleítem😞
léécci segítsetek gyorsan
már az újratelepítéssel is próbálkoztam

Evogordon
Pont most nem üzemel a daemon letöltés :S

a 3.33-as? hmmm...pista is csak rc1...ráérek még azzal ugyérzem

mucsácsó
hehe...szerintem is teljesen fölös még így szenvedni a Vistával...
én majd akkor rakom fel, ha majd már teljes lesz asszem...
MerlinW
"Ha még nincs Vista-d, akkor gyorsan pótold ezt az elmaradást és bökj az alsó linkre."

Ezaz, terjesszük csak a hülyeséget...😊 RC1 OS-t minden gépre!😊 Istenkém..

[merlinw.org]

"Daemon Tools Windows Vista-ra

A múlt héten megjelent, ingyenesen letölthetõ Windows Vista RC1 kipróbálása után sokan jeleztétek, hogy nem megy rajta a D-Tools. Egészen eddig...

Lelkes rajongók megfejtették, hogy a 3.33-as verziószámú Daemon Tools kompatibilis a Vista-val, így az gondtalanul tudja kezelni a virtuális lemezmeghajtót. A Windows Vista Release Candidate 1 v5600 jelenleg bárki számára ingyenesen letölthetõ, rámegy közvetlen az XP-re is, de nyílt béta lévén csak 14 napig használható legálisan. Ha még nincs Vista-d, akkor gyorsan pótold ezt az elmaradást és bökj az alsó linkre. Részletes teszt és további trükkök ma késõ este (kb 20 óra múlva) várhatóak."

A hír itt.
k8bal
Ha Nforce4-es alaplapod van akkor megy lehúzás nélkül... Legalábbis nálam megy minden!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

grebber
Nem probáltam még egyiket se de kétlem!

a kérdésem a következõ:
az új SPTD driverrel megy a következõ játékok közül vmelyik meghajtó-lehúzás nélkül?
Prince of Persia: TTT, Trackmania Original: Power Up, Trackmania Sunrise eXtreme.
elõre is köszi

Hixer
Csak a PowerISO tudja, sajna le kell szedni csak az tudja az én tudomásom szerint
DT biztos nem tudja
Alcohol sem ezek szerint

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

[HUN]FaTaL
daa-t mivel lehet mountolni? mert alcohol nem tudja. DT tudja?

http://goo.gl/gd6Zi5

MerlinW
Alcohollal csinálj iso-t.

[merlinw.org]

Hixer
iso- az asszem nem tartalmazhat másolásvédelmi infókat!! Se a Bin/cue változat! Ezért azt nem tudja eltárolni, ergo nincs mit emulálnia a DT-nek. Próbáld meg .MDS/.MDF formátumban lementeni, vagy úgy tudom a .daa tud még ilyet?? Szóval az iso-val csak fájlokat lehet tárolni másolásvédelmi infókat nem, én így tudom. igazamvan?

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

sziasztok! egy kérdés. megvettem a warcraft 3 -at! komoly. csináltam róla iso -t. namármost a full cd -s isora nemtudja emulálni a dt a másolásvédelmet. kérdés miért?

artschi
az viszont gáz, hogy mexûink a lifetime-licence, pedig befizettem volna rá...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Ahm. Köszi. Akkor azért ment könnyebben néhány újabb Securom-os játék indítása (+segédprogi).
ScsiPassThrough-driver(SPDT)

Az 1.25-el ment néhány újabb verziójú securomos játék, illetve pár SF-esnél nem kellett lehúzni a meghajtót, meg Vista beta2 alatt is mûködöt, aminek hála ott egy az egyben lenyelte az SF4 Pro-t. 😊