Daemon tools 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hi vki nem tudja hogy lehetne vistarc2-re feltenni daemon 4.06-t? A debuggeres figyelmeztetésnél mindig kilép a telepítõ :S
Nekem nincs ilyen problémám a 4.06-al.
Van egy új lehetõség az optionsben, az InUse Check, az nekem nincs bekapcsolva, lehet annak bekapcsolása okozza a problémát.
Van egy új lehetõség az optionsben, az InUse Check, az nekem nincs bekapcsolva, lehet annak bekapcsolása okozza a problémát.
Sajnos vissza kell tenni a 4.03-as verziót, s azzal jó lesz. Reméljük a következõ verzióba beleteszik a ki-be kapcsolót!!! <#ijedt>#ijedt>
Hmm visszaolvastam kicsit de én hiába törlöm vagy csinálok bármit is amit írtatok nekem akkor se hajlandó az újraírható cd/dvd-t törlésre vagy írásra használni 😞 Pedig jó lenne valami megoldás erre. LG GSA-4160B-m van.
PS4 ID: Vordengo
Valai nem észlelt olyan hibát hogy feltette az új Daemon Tools 4.06-ot és nem tudott DVD írni? Ez a SPTD program lehet bekavart az LG-nek. Most frissítettem firmware-t is rajta, de így se hajlandó. Simán beveszi a DVD-t és tudom is használni, de se a Nero se az alcohol nem ismeri fel hogy DVD van bennt vagy bármilyen lemez.
PS4 ID: Vordengo
Viszont a napokban jött ki hozzá crack
Prince.Of.Persia.3.The.Two.Thrones-RELOADED
Prince.Of.Persia.3.The.Two.Thrones.CRACK.ONLY-RELOADED
Prince.Of.Persia.3.The.Two.Thrones-RELOADED
Prince.Of.Persia.3.The.Two.Thrones.CRACK.ONLY-RELOADED
[merlinw.org]
3.7 alattiak eddig is mentek egy egyszerû sfnightmareal. 3.7 felettieket kellene már megoldaniuk hogy menjenek😊)
http://goo.gl/gd6Zi5
hát, állítólag:
3.7 alattiak mennek lehúzás nélkül, de viszont a 3.7 feletti SF-eknél már le kell húzni a meghajtókat, de megy 😊
3.7 alattiak mennek lehúzás nélkül, de viszont a 3.7 feletti SF-eknél már le kell húzni a meghajtókat, de megy 😊
nem olvastam leirast. csak gondoltam ezzel a DT-vel már simán lehet nyomatni a starforce-s gamekat...
Nekem pedig ment anno a KOTT2, amikor kijött. Szerintem valamit rosszul csinálhattál a leírásból.
Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.
ez már nem fog restartolni ne aggodj 😛
jah, mindjárt kiprobálom😊
attól félek, hogy ez a DT is megszivat, mint a 4.0 -s. az állandóan ujrainditotta a gépem, alig tudtam kilöni feladatkezelöben. nemtom miért csinálta
attól félek, hogy ez a DT is megszivat, mint a 4.0 -s. az állandóan ujrainditotta a gépem, alig tudtam kilöni feladatkezelöben. nemtom miért csinálta
Keresõt ne használd ott mert nem müxik!
UltraISO: http://www.honositomuhely.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=40&func=fileinfo&filecatid=726&parent=category
UltraISO: http://www.honositomuhely.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=40&func=fileinfo&filecatid=726&parent=category
te mekkora egy...áá mind1
máshol már írták hogy a honlapjáról szedd le,meglepõ mi!?de tudod mit,csak most csak neked LINK(kattincs rá a kék szövegre)
máshol már írták hogy a honlapjáról szedd le,meglepõ mi!?de tudod mit,csak most csak neked LINK(kattincs rá a kék szövegre)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
hello vistara müködi és honnan lehet le szedni(küld el emailban ha tudod)!!!!!!!!!!!44
nem talál semmit
biztos ez a neve?
biztos ez a neve?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Szedd le az UltraISOt a Honosítómûhelyrõl!
nmebírom használni az 1ik bin2iso-t se😞😞
ilyen dosos ablak jön fel
lécci vki please help
ilyen dosos ablak jön fel
lécci vki please help
Oké, félreolvastam😊 Úgy olvastam hogy nálad nem jelenik meg, oszt ezt akartam lereagálni hogy mit vársz egy RC1-tõl😊
Magyarul nemszóltam😊
Magyarul nemszóltam😊
[merlinw.org]
Windows Vista Release Candidate 1 (RC1).
"...a Windows Vista kiadás elõtti végleges tesztverziója..."
"...a Windows Vista kiadás elõtti végleges tesztverziója..."
Nálam látszik a virtuális meghajtó (vista RC1 B.5600 32bit, DT 4.06 HE).
Hi
Akinek vistája van és a legújabb daemont feltette annak sincs a virtuális meghajtó a sajátgépben? MErt a daemonban létre van hozva de a sajátgépben nincs.
Akinek vistája van és a legújabb daemont feltette annak sincs a virtuális meghajtó a sajátgépben? MErt a daemonban létre van hozva de a sajátgépben nincs.
lehet, mingyá' megnézem
Most kezdte írni, szóvak megy az írás is.
Neroval.
De van egy dolog: az optionsben az InUse Check nincs bepipálva.
Eddig ilyen asszem nem volt a réggebi daemonokban.
Nem lehet, hogy ez a funkció a romnak álcázó, és én azért tudok rw-t írni, mert nekem nincs bekapcsolva?
Neroval.
De van egy dolog: az optionsben az InUse Check nincs bepipálva.
Eddig ilyen asszem nem volt a réggebi daemonokban.
Nem lehet, hogy ez a funkció a romnak álcázó, és én azért tudok rw-t írni, mert nekem nincs bekapcsolva?
Most van itt egy újraírható DVD, nekem törölte...
Most próbálom majd írni.
Most próbálom majd írni.
DVD.
A DT fórumon azt írják, hogy a javított CD-R rejtés okozza a problémát. Minden írt, formatált médiát ROM-nak ismertet fel. (Ha jól értem.)
A DT fórumon azt írják, hogy a javított CD-R rejtés okozza a problémát. Minden írt, formatált médiát ROM-nak ismertet fel. (Ha jól értem.)
dvd, a cd-t törli
Kipróbáltam, nekem töröl a Nero(7).
Én egy újraírható CD-vel próbáltam, DVD-m most nincs újraírható.
Ti CD-vel vagy DVD-vel próbáljátok?
Íróm: LG GSA-4165B
Én egy újraírható CD-vel próbáltam, DVD-m most nincs újraírható.
Ti CD-vel vagy DVD-vel próbáljátok?
Íróm: LG GSA-4165B
Igen, én is szívtam ezzel...csak nem tudtam, hogy ez a baj....
Már azt hittem, hogy a Pio 109-em adta meg magát.....
Már azt hittem, hogy a Pio 109-em adta meg magát.....
Nem tudom pontosan, de nagyon valószínû, hogy az új DT 4.06 HE kis problémát okozott nálam.
Egy újraírható DVD-t próbáltam megírni a Nero-val (7.xxx), ami csak azt írta ki, hogy a lemez DVD-ROM. Nem bírta törölni sem a lemezt stb. Íróm: Pioneer 108.
A DT fórumán is éppen valaki ilyesmi problémával jött. Itt.
Csak úgy tudtam megoldani a problémát (DT 4.06 törlése nélkül), hogy minden CD/DVD-, védelem- emulálást kikapcsoltam és az autorunt is elhagytam. A win. újraindítása után már sikerült az írás.
Valakinek volt ilyen tapasztalata?
Egy újraírható DVD-t próbáltam megírni a Nero-val (7.xxx), ami csak azt írta ki, hogy a lemez DVD-ROM. Nem bírta törölni sem a lemezt stb. Íróm: Pioneer 108.
A DT fórumán is éppen valaki ilyesmi problémával jött. Itt.
Csak úgy tudtam megoldani a problémát (DT 4.06 törlése nélkül), hogy minden CD/DVD-, védelem- emulálást kikapcsoltam és az autorunt is elhagytam. A win. újraindítása után már sikerült az írás.
Valakinek volt ilyen tapasztalata?
aha, nagyobb
aha, nagyobb
mivel job bez a Daemon??
nagyobb lett a száma??
nagyobb lett a száma??
Érdekes nekem fent van az x64-es vistán a 64-es daemon minden jó mert felmeg meg ilyesmi de aztán bemegyek a sajátgépbe és nincs ott a virtuális meghajtó...:S Volt már valakinek ilyen?