2115
Daemon tools 4
-
#1435 és mit javítottak? mert nekem még 4.08 van -
Newfronter #1434 Ez a javított verzió. Na de a linkek nem működnek.
Így viszont igen. -
#1433 #1416 -
#1432 DAEMON Tools v4.09.1 X86 32 Bits (with SPTD 1.43)
DAEMON Tools v4.09.1 X64 64 Bits (with SPTD 1.43) -
#1431 Ez jólenne már nincs sok kedvem mindig huzogatni. -
Newfronter #1430 Pedig egyszer meg kell jelennie ha már támogatja a sima DT a formátumát, reméljük most már tényleg nem kell sokat várni. -
#1429 ugyanolyan cd-dvd emulátor lesz mint a DT csak IDE meghajtót fog emulálni nem SCSI-t, emiatt pl. lehúzás nélkül vinné az összes SF gamét, természetesen csak akkor ha egyszer megjelenik:D -
edeleny #1428 Ok.mi az a Daemon tools pro?
Igazabol sehol se találtam ilyet. -
#1427 Grebber vagy valaki próbáld már ki mondjuk a wr-t plz hogy evvel is kell e húzkodni mert nekem most nincs bedugva az író:D -
zoltang #1426 Azért ez jó. Az új DT még most sem bír el egymaga (YASU nélkül)pl.: a SecuROM 07.32.0007 -el (Silent Hunter 4 1.1). -
#1425 Amúgy a régi 3.6-os starforce-os game-ek miatt sem sírnék ,mert úgye a speciális módszerrel cd/dvd rom lehuzásssal mennek vagy USB-s dvd rommal.
Nekem van külső USB-s rackem vinyónak vettem, de ha beleteszem a dvd iromat akkor pöpecen mennek a starforce 3.6-os game és van dvd meghajtóm is :D Ezzel csak az a baj, hogy én sok dvd-t irok és valami miatt az iró vagy a gép nem szereti ezt az összetételt és sokszor hibás lesz az irás. Ezért is nem használom usb-ben az irót és sírok crack után!
Ezzel csak az a gáz hogy ezek már régi játékok és szerintem már lötéri kutyát nem érdekel a "cracker" csapatok közül és SOHA nem lesz hozzájuk crack :( -
zoltang #1424
-
#1423 LOL igaz ezekről meg is feledkeztem!! -
zoltang #1422 Igen meg a Colin 2005. -
zoltang #1421 De a Codemasters SF hívő. Lásd Toca Race Driver 2-3 sorozat. -
#1420 Colin 2005-ön starforce 3 volt.... de még máig nincs hozzá crack. Amugy Codemasters elkötelezett Staforce-os, tehát több mint valószinű, hogy DIRT is ilyen védelmet kap -
#1419 Colinokon soha nem volt Starforce eztán sem lesz. Legalábbis remélem :D
Ez az új dt akkor a ősüber starforce 3.6-ot ugyanugy haggyja virgonckodni ergo ezzel sem fog menni? -
zoltang #1418 Nem rendelkezem SF4.7-es játék klónnal. (Szerencsére nem elterjedt.)
De az új DT esetleg jól jöhet a Codemasters által kiadandó DIRT-hez (szerintem SF lesz rajta). -
#1417 Valaki kiprobálna rajta valami Starforce-os gamet? -
zoltang #1416 DAEMON TOOLS V4.09 released!
Changes in this version:
- Support for StarForce 4.70.
- Support for compressed and encrypted *.mds images which soon will be created by Alcohol and DAEMON Tools Pro.
- Support for compressed and encrypted *.isz images created by UltraISO.
- Fixed some minor issues with image autorun, autostart option etc. (also HKCU is used now instead of HKLM).
- Added "Check for updates" option (periodically checks for new version at each tray start).
- Internal virtual drive engine enhancements.
- Fixed installation problems on Dell systems with Embassy Trust Suite
http://www.daemon-tools.cc/ -
#1415 mármint ezzel nem javult meg. Szerintem egy D meghatót keres.. -
#1414 nem műkszik -
#1413 oké -
Newfronter #1412 Töltsd le ezt! YASU 1.1
Ezzel próbáld meg! -
#1411 asszem volt olyan az optionsba hogy "safedisc" de én azzal is meg anélkül is megpróbáltam de nincs változás -
#1410 szerintem valami safedisc vagy sr7 hiderrel rejtsd el a meghajtót és úgy próbáld meg, különben passzolom mi a baja -
#1409 ..de mountoltam. érted. naszóval most akkor mivan? :) -
#1408 nem. eredeti CD :D -
#1407 mindegy marad így... -
#1406 Az nem azért van,mert nem raktad be a Crack-et? -
#1405 Akkor ne induljon automatikusan a DT a Windows-al vagy -
#1404 hali. most van egy eddig nem tapasztalt problémám, hogy mountolom a CD image-t, simán telepítem a játékot, utána meg azt írja ki mikor elindítom a gamét hogy nem találja a CD-romot, akkor mit kéne csinálni? Gondoltam arra hogy a CD-ROM meghajtó a "D", és azt keresné, de csak az E betűtől lehet megadni a CD meghajtó helyét. Eddig még nem volt ilyen gondom. -
#1403 tudom de nem akarom az autorunt kikapcsolni mert sokszor jó az csak bootkor idegesít.. -
#1402 Ja, félre:)
Amúgy az autorun kikapcsolható:
regedit a futtatásban és a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\CDRom
Autorun REG_DWORD Érték:1 (Azaz most be van kapcsolva. Ezt az értéket állítsuk 0-ra.)
-
#1401 jaa félreértelmeztem a kérdést, nemtom nekem automatikusan indul a daemon. de engem pl idegesít hogy restart után bennehagyja az imaget, pontosabban nem az, inkább az, hogy elindul mindig az autorun... -
#1400 Nekem eddig bennemaradt mindig az sptd 1.39-ig, kikapcsolás és restart után is. Nem kellett elindítanom a DT-t, hogy lássam mi van a virtuális meghajtóban. -
#1399 ez marharégen ígyvan:D -
#1398 Köszi. Amúgy nekem 1.39-től az is a bajom vele, hogy a virtuális meghajtóban bennehagyott image-t mindig "elfelejti", nem mountolja ki, csak nem látszik, hogy benne van. El kell indítani a Daemon-t, hogy látszódjon mi van benne. -
#1397 Kiváncsi vagyok mikor jön ki egy brutál Daemon Tools már. Vagy legalább egy olyan amibe bele van már rakva az SPDT 1.42.
Starforce-ot már soha nem fog törni de sajnos a "cracker" csapatok se :(
Pedig mennyi game van amihez jólenne crack.Párat említésképpen:
Blazing Angels, GTR,Knights of the Temple 2, World Racing 2. -
#1396 Tessék itt van: http://rapidshare.com/files/25502583/Daemon_Tools_v4.08_X86_32_Bits__with_SPTD_1.38_.rar
Egyelőre ez visz mindent amit akarok, Yasu mellett.