2115
Daemon tools 4
  • morsmors
    Az nem zavar senkit, hogy DT (4.08 biztosan) felrak egy spyware-t? A WhenU-t
  • endiboy
    yasu
  • R0sc0
    valaki tud adni a yasu hoz egy linket?
    köszi :)
  • dotkom
    na vegul ossze jott. a telepitessel nem volt gond, csak utana szivozott velem. de kikapcsoltam az uac-ot, ujrainditottam, es vegul jo lett. Meg vissza is tudtam kapcsolni az uac-ot.
  • Newfronter
    Mucsa jó oprendszer az. :)

dotkom: Kért a DT újraindítást? Mert felrakta a drivert, és a restart után bejön automata a telepítője... ha ebben valami hibádzik nálad akkor az a baj. :)

Nem egyszer telepítettem már vistát a gépre, és mindig felment elsőre a DT.
  • mucsácsó
    ennyit a vistáról.. :D
  • endiboy
    nekem gond nélkül müködik a 4.08-as, nem tudom mi lehet a gond
  • dotkom
    miutan foltelepitettem a daemon 4.08-at vistara ez a ket hibauzi var az elinditasanal:

mar mindent kiprobaltam. futattam rendszergazdai modban, kikapcsoltam az uac-ot de semmi nem segiett.
    van erre valami megoldas?
  • BlastR
    Hali Nem tudom találkoztatok e már ezzel a hibával de nekem elöjött!
    Tehát ha felakarom installálni a legujjabb Daemon toolst akkor azt irja inditsam ujra a gépet,ez rendben is van!
    De amikor ujraindul akkor rálépek hogy next és megint ujra akarja inditani.
    Elég zavaro mert nemt tok vele mit kezdeni
  • endiboy
  • DaemoonHunter
    Mostmár jó:) Leszedtem a WinIso nevű progit és ezzel ügyködtem valamit.
  • tobias88
    Hell, nekem az lenne a gondom, hogy 2-3 napig tökéletesen megy, utána meg minden induláskor valami regisztrys hibát ír ki
  • endiboy
    próbáld meg más progival mountolni, pl alcohol-l..igaz ahhoz nem értek, de egyet megér
  • scs17
    nálam akkor csinálta ezt amikor hibás fájlt töltöttem le és csak erölködött de nem tudta olvasni a daemon
  • DaemoonHunter
    Az van fennt:( 4.08-as verzió. Meg is nyitja csak utána lefagy az a meghajtó amire mountoltam.
  • endiboy
    elvileg a cue filet teszed daemon-ba és megkéne nyitnia
    tedd fel a legujabb daemon-t
  • DaemoonHunter
    Hello! Letöltöttem egy játékot, és van 2 fájl. Az egyik .bin, a másik .cue
    fájl és nem tudom megynyitni, mert miután mountoltam lefagy tőle minden
    Az ilyen fájlokkal mit kellene tenni?
  • [Walaki]D`Lair
    Igen, tegnapelőtt töltöttem le...most néztem az eszközkezelőt, csinál a RAID vezérlő mellé egy másik SCSI/RAID Host Controllert (ez gondolom az SPTD) és felkiáltójeles...
  • Newfronter
    Ez a verzió van meg neked? Az 1.39-es driverrel?
  • [Walaki]D`Lair
    Na most kipróbáltam azt amit mondtál, hogy kiszedtem a registry-ből, majd újratettem a DT 4.08-at...most mit csinál? "Invalid Device"...remek...-.-
  • [Walaki]D`Lair
    Ólrájt, megpróbálom...
  • Newfronter
    Nem azt mondom, csak hogy mit ír ki.
    Javaslom töröld le és rakd fel megint, ha nem segít, akkor töröld le az SPDT drivert, szedd ki registryből stb...illetve nézz utánna a problémádnak a DT fórumán!
  • [Walaki]D`Lair
    Gondolod nem indítottam újra???
  • Newfronter
    Pedig azt írja... nem mást.
  • [Walaki]D`Lair
    Nem mondod bazz...-.-

Azé' ne nézzél már madárnak...
  • Newfronter
    Indítsd újra a géped!
  • [Walaki]D`Lair
    Szevasztok!
    Most tettem fel a 4.08-at...és ez fogad...ilyenkor mi a pék van? :)

• soulhunter
    nekem soha nem müködött semmilyen securom soft, akármit is csinálhattam,és akármit is állithattam be (.nfo-k alapján)

ugyh marad az USB-s CD-rack :P
  • grebber
    A yasu nem is fogja neked soha eltüntetni a meghajtóidat mivel nem arra szolgál.
    Az csak a securom védelmű gamek elöl tünteti ez a Daemon Toolsot.

Amit te akarsz azt a StarForce Nightmare program tudja de nekem nem müködött lehet chipsetfüggö!
  • crazyclone
    nekem a yasu semmit sem csinál nem rejti el semmi sem képes rá két meghajtoom van, van olyan hider ami elrejti de semmit sem ér és muszáj lehuuzam a kábelt máskép nem muxik egyik sem
    ááááhhhhhhh grrrrrrr
  • crazyclone
    az igaz h van olyan daemon amivel nem kell kikapcsolni a meghajtookat stareforce os gammák esetén?????
  • grebber
    Yasuval még a patchet is felteheted!
  • kissadamvikt
    THX!
  • grebber
    Daemon tools 4.08 +Yasu 1.05 és megy is simán!
  • kissadamvikt
    hi all! Letöltöttema Hitman 4 játékot és mikor elindítom ezt írja ki:

MiérT?
  • roblee
    Nem volt gond vele, nekem is felajánlotta a frissítést. Szóval minden ok. Csak azért újítottam, mert a Splinter Cell:Double Agent-hez kellett. Most azzal töltöm az időmet, persze csak ha van.
  • roblee
    Szia, LCK!
    Szóval elég, ha rátelepítem és nem kell semmilyen futó programot leállítanom!
    Megpróbálom! Köszi, again!
  • lck
    Szia !
    A múltkor csak ráfrissítettem a 4.06-ra ( nem telepítettem le ) Kérdezte frissítem -e, aztán simán rátette.
  • roblee
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy korábban már jártam úgy, hogy korábbi DT-t leszedtem a gépről és miután feltettem az újabb verziót nem tudtam használni, mert bizonyos hibaüzenetet írt ki, sajnos már nem tudom mit. Sajnos újra kellett raknom az xp-t...utána már működött az újabb. Szóval a 4.06-t nyugodtan leszedhetem és felrakhatom a 4.08-at? Van valami, amit ezzel kapcsolatban be kéne tartani? Pl: minden futó programot leállítsak pl: tűzfal, NOD, Azureus...?
    Előre is köszi!
  • [HUN]FaTaL
    köszi