Warhammer: Mark of Chaos

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gyovai
császtok nemtudom elinditani a gémet lejáccom azT A PÁR PERCET AZTÁN VALAHOGY NEMTUDOM ELINDITANI bejön a buy meg shell meg az ilyenek veszek mindent de nemtom mit kell csinálni:???????

RaveAir
Valaki próbálta már magyar nyelven?

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

na sikerült megtalálnom a petchet,de így még odáig se jutok el,hogy betöltsem a játékot. segítsetek!!!

valaki segítsen! könyörgöm! nagyon jó kis gém(kb ezt szûrtem le azalatt a félóra játékidõ alatt) légyszi segítsetek!

Bucser
Igen megerõsített téged abban, hogy a Heroes a warhammerbõl lopott😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

aha, végre vki aki észrevette és egyet is ért velem, mert sokan kinevettek ezért.tehát nem csak nekem volt furcsán ismerõs az introvideo

könyörgöm valaki segítsen má bammeg!!! már nemtom mióta keresek,és szarozok azzal a hülye peccsel! könyörgöm egy link,vagy egy kis segítség,hogy hogy lehet elindítani a gammát!! könyörgöm!

Lenne egy VGA problémám a játékkal kapcsolatban. Ati Radeon x850 xt pe kártyám van a legfrissebn catalystal. HA elindítom a játékot az egész menü el van csúszva, de úgy hogy a menü teljes jobb oldalát nem látom, nem látok options gombot se, felbontást se lehet állítani. Nem tudtok erre egy megoldást?
én egy linkecskére gondoltam.de mind1

ahol jolesik, radbizom.

és hol patcheljek?

bug, patchelj.

na nem vagyok benne biztos,ho tudtok segíteni,de azért megkérdezem: mitõl van az,hogy mindig kilép a játék?ha azon a "világtérképen" megyek a következõ csatához,akkor kilép! segítsetek!
amúgy nagyon jó gamma

regebbi.

Hát ezt mondom én is.

Voltan
Régebbi.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Végig toltam hát elég rövid/2x 4 chapter.De nem rossz

nem

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

És multizni is lehet hamacsin?

Sõt megmerem kockáztatni a Heroes képhez lopták a karaktereket. Fõleg az undead varázslót.

Van, lanon indithatsz gamet, es bepakolod az AI-t. Meg sereget is allithatsz az AI-nak.

A Warhammer régebbi sztem.

Homeworld30
Jól látom hogy semmilyen skirmish mód sincs a játékban?

http://www.sasserlone.de/flash.0026-lama-song.html

cenobite
Nemcsak a pap hasonlít, hanem az egész koncepció. A Warhammer art-oknál szokott hasonlóan kivitelezett/elrendezett kép gyakran feltûnni.

gamertag: kenobita

Jó kérdés<#hehe>

Panzerfaust
Osztán vajon melyik univerzum a régebbi?

Alkoholista AZ, aki annyit iszik, mint MI, csak ellenszenves!

jah a kerek nyakpant meg a kopasz fej.

na így mindjárt más.

nos, sztetek is hasonlít a pap ? amúgy az introvideonál azt hittem egy pillra hogy a h5-öt indítottam

hogyan lehetekk vip?

VGQ köszi azért.Ha majd elérsz odáig megtennél annyit h beszurod ide a megoldást?😊 köszike elõre is
az sg marekting részlegét halották 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Bucser
legyél VIP és akkor 200K lesza beszúrható kép mérete.. az meg bõven elég mindenre.. ráadásul nincs megkötés, hogy mennyit teszel be.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

newszepiking
sziasztok.
találkozott-e valaki az alábbi problémával:
játékindítás után kikapcsol a monitorom (CRT), hallom a zenét, játék megy, csak nem látom.
kellemetlen. lehet hogy a beállításait nem bírja a monitorom, csak éppen nem tudom megváltoztatni, ha nem látom 😞
"belülrõl" meg semmit nem találtam, ahol kavarhatnék.
tudtok megoldást?

COD4 nick: szepi MW2 nick: cromagnoni

hali. multiban lehet nyomni hamacsin?

összenyomtam , remélem a lényeg látható lesz azért. mindenesetre szembeköpném szivesen aki kitalálta hogy a beszúrható kép max mérete 20kb. az mi a f***-ra elég? inkább a beszúrkálási limit lenne meghatározva egy egy felhasználóra. félévente egyszer akarok betenni vmit, azt is csak ilyen fos minõségben tudom.

vagy mondja meg vki hogy még melyik feltöltõoldal linkjét fogadja el. vagy miért nem lehet pusztán linket beszúrni, aztán az kattint rá és nézi meg aki akarja

csak 30k-ig engedi, amit meg be akarok rakni az 130kb

ha nyomod az alt-ot akkor tudod ozgatni a kamerát..akár vizszintesre is (asszem) aztá a görgövel bezoomolsz és kész is..

sajna én is jokkal voltam igy nemtom mi a megoldás a tunnelre..

Istenem,de hülyeség a vége a játéknak..ez elég gyökérség..ki a franc akarja ujra megcsinálni az uccso pályát megint..

özben rájöttem a dologra..nem szerette a játék az 1156*864es felbontást visszavettem 1024re és azota egyszer sem nyafogott😊
igaz az uccso pályán kicsit bedöglött a végére,de elfogathato volt..

most jöhet a chaos nép

a baj,hogy valahogy baromira nem érzem benne a warhammer hangulatot😞(
egy sima fantasy játék oszt kész😞

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Mayday
Hat pl. ahova irod a postodat, az alatt van egy kepfeltoltes gomb, es azt el is fogadja az sg.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

adjatok már oldalcímet ahová képet lehet feltölteni és az sg el is fogadja linknek ! akkor megmutatom mi az összefüggés a heroes 5 és ekközött

amúgy letöröltem elsõ dühömben, de ha majd már kijön legalább az 1.5 peccs, de inkább a 2.0 akkor sztem újra letöltöm és játszok majd vele

http://www.markofchaos.com/screens_view.php?gr=0&img=54#top

ja, ezt hogy csinálják? nem is lehet így levinni a kamerát ! amúgy elképesztõ hogy mire nem képesek a screenshotok "alkotásakor", erõs gépem van, full maxon 19" crt moncsi közel nem így mutat

hm.. minek? 10 egysegnel tobb nem nagyon lehet soha (az is csak duplasereges csataknal)
I.C.ram
Nem tudom mi van nálad. Nekem Athlon xp-vel és ati x850-nel 1024 majdnem fullon minden, csak a nagyobb csatáknál lassúl be, igaz akkor már szinte élvezhetetlenül 😄
I.C.ram
pfff.... van olyan is? 😄

28-as vagyok kb 😄 LOL, ha nem írod, soha nem veszem észre 😄
[Jakuza]
Mivel a gonoszokat csapom agyon igy nem tudom, es nem is akarom tudni. 😉
Sot azon a kijaraton nem jon ki Chaos katona. 😄

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

óó nagyon szivesen 😛
kérdezd meg még 10szer elgalább pls, htx...

Na akkor megkérdezem még1szer,azzal semmit sem veszthetek.Nem tudja vki h a chapter 3-ban a Tunnelben amikor a skavenekkel kell menni a törpécskék ellen,hol a nyavalyában van a kijárat??Mert az az uccsó feladat h leld meg az exitet 😊 ha vki tudja esetleg nekem 8 h hová ir [email protected] az msn-em vagy ide,csak vki bökje már ki mer az ideg ver már össze h 3napja itt vok elakadva 😄
Sziasztok
Valaki help már nagyon a végén vagyok a "jó" oldalon amikor se elõre se vissza nem tudok lépni. Ez lenne a vége ?
Ha valaki végigtolta pls irja már le
Thx

baromi jo játék!!!
iszonyat élvezem..igaz tutorilat kihagytam igy iszonyat feeling volt 20as szinten megtalálni a talent fát!!!😄😄😄😄

nekem is néha beakad a játék aztán valamikkor ugy dönt hogy VPU recover hiva takarodj az atihoz nyafogni..ilyenkor töröm szét a köv egeret álltalában..a baj,hogy eddig 3x csinálta,és mindháromszor ostrom közben voltam..pedig full LOW-on van minden a maradék meg kikapcsolva,hogy ne legyen gebasz semmivel..idiota ati..

Barton 2800+,Radeon 9600 (400/400) 1024 ddr ram(333mhz) VeGeQu-US-Ligthning\'s Blade-Dwarf Paladin Level 70 Ivyn-warlock(60),Veg-Mage(60),Lang-Hunter(70),Vegi-Rouge(60)

Teperinke
nincs