675
  • Alwares
    Remélem a patch felrakása után már menni fog...
  • EmThor
    kijött az 1.3-as patch, durva, nagyon dolgoznak a "gyárban" :D
  • EmThor
    tehát a videóban látott paplovag harcosnak 3 féle skilljei vannak, combat, dual meg még 1 arra nem emlékszem de vmi support lesz, és ezeken belül van x darab, lehet osztani a pontokat majd...

combat nyilván harci skill, duel ugye majd a hős vs hős-re, a támogató meg saját egységek pl morálját növeli
  • EmThor
    hát nem tudom. 1.3-as patch-re várva, nem játszanak sokan vagy nem mi van. 1360x768-as nem szabvány WS felbontás van, de nem próbáltam...

viszont a hősnek komoly skill tree-je van!
  • Lyan Kyj
    hát, amit eddig láttam belőle, aszerint nálam is nagyon esélyes!
  • SLICK
    ja 40 lesz? :o akkor nem szóltam semmit :D
    amúgy ez a game mindig is tetszett, grafikailag, játékélményileg, mindenhogy... na de ha már ez nem is lesz rövid, az év játéka is lehet majd
  • _Atti_
    tényleg amugy lan nincs benne? hamachival nem lehet összehozni a dolgot?
  • Lyan Kyj
    az a 40 pálya single-ben szerintem elég hosszú lesz:)

Alwares, rám mindig számíthasz
  • SLICK
    remélem ez a game hosszabb lesz mint a Down of War... :D
  • Alwares
    Hát belépni még be-be tudok csak aztán az a baj hogy ott látom is a játékokat csak nem tudok csatlakozni, az automatch meg sehogy se talál semmit se... Lehet lassan tényleg megunom a probálkozást és odaadom a kódomat...
  • EmThor
    amikor a multira mész, ott is be kell jelentkezni még egyszer. ha ez nem jön fel, lehet ez is a hiba forrása. minden esetre a hiba az ön készülékében van!
  • Lyan Kyj
    Ha esetleg megunnád a próbálkozást, nekem nyugodtan elküldheted az accod adataid:P
  • Alwares
    Én úgyanúgy Alwares néven próbálkozom jáccani eddig mindenféle sikernélkül..
  • nasser666
    Cső. Csak szeretném tudni hogy milyen néven van fent esetleg magyar játékos.
  • Serpa
    vajon még lehet ilyen kódot kapni?
  • Alwares
    Mikor játszom ki van nyomva a tüzfal (ZoneAlarm).
  • Serpa
    nem hiszem.

tűzfal nem blokkol vmit, amit nem kéne?
  • Alwares
    Le és msot már tényleg nem tudom mi van. Nem lehet az is baj hogy DSL modemes netem van?
  • EmThor
    update-ert lefuttattad?
  • Alwares
    Én például csak játszanék vele ha sikerülne felcsatlakozni az egyik játékra de eddig ilyen még nem volt sajnos... Mert elárulom hogy ez egyelőre csak egy muliplayer béta és nem könnyü beüzemelni rendes müködésre és a gépigénye is egyelőre eléggé nagy... Mert még még nincsen optimizálva...
  • necroman
    nahát,kíváncsiságból kerestem rá erre a gémre,mert úgy tudtam,hogy szeptember körül jelenik meg a boltokban.És itt látom,hogy már játszotok vele???
  • Alwares
    Én még egyszer sem tudtam vele játszani de a grafikát levettem amennyire lehet.
  • Wini
    ja, arra én is kíváncsi vagyok... gondolom a graf nem maxon van?..
  • Alwares
    Jah lenne még egy kérdésem, te milyen gépen játszasz vele, és mennyire szaggat be?
  • EmThor
    van 4 térkép, hostolásnál balra fenn beadja a könyvtárat, onnan tudsz választani, siege-n és village-n így sikerült jáccanom, bár előbbin elején kilépett a támadó fél a várostromból.

a pusztaságon meg havas pályán az automatch módban nyomultam, kevés sikerrel :D
  • Alwares
    Oksa megpróbálom azt is, eddig mindig ugy kerestem hogy mindkettő térkép be volt jelölve. Vannak más térképek is amik alapból benne vannak a játékban?
  • EmThor
    nálam megy jól. automatch-el próbálkozz akkor, középen kell pöttyözni itt is, egyik térképet csak!!
  • Alwares
    Hostoltam már nem egyszer de nem nagyon jöttek fel. Szóval a redy-t bejelölve tudnak belépni? Lehet az volt a baj, de nem hiszem mert már jól is csináltam. Pedig ma már minden frankón meg van csinálva és nem tudok csatlakozni egy játékhoz sem. Azért ma délután még próbálkozom vele...
  • EmThor
    lenti képen a kis toronyba bele tudtam pakolni egy szakasz íjászt (lovasokkal próbált meg kitakarítani az ellen, természetesen azok ne tudtak bejönni, aztán a hőse bejött és levert), azok onnan ki tudnak lőni az ellenre. a falus pályán meg még sehol sem vettem észre hogy le lehet rombolni az épületeket, de erre van ígéret elvileg, hogy lehet...
  • EmThor
    de így hogy szaggat meg széthúzott a kép, nem az igazi :/
  • Lyan Kyj
    ha megkapnám a beígért kódomat, én éjjel-nappal nyomatnám, lenne ellenfeled:P
  • EmThor
    sogun: total war volt hasonló amivel utoljára jáccottam, detto, játékmenet gyors, csata meg sokmindentől függ...

siege módra kíváncsi vagyok, legutóbb csata elején kilépett a srác...
  • _Atti_
    amugy jó is a játék azonkivül hogy szépnek szép?

milyen a játékmenet , gyors/lassú? meddig tart egy csata?
  • EmThor
    próbálj meg game-t host-olni.. ready gombot ne feledd el bepöttyözni balra fenn neved mellett majd. hostolni a multi ablakban jobbra középen a zöld plecsnire kattintva lehet, de ráviszed egeret kiírja
  • Alwares
    Körülnézek a fórumon, bár most már igazán nem értem mi lehet mert ha kilépek tüzfal/virusirtóból akkor se jó...
  • EmThor
    hát nem tudom... esetleg patch, vagy nézz körül a markofchaos.com béta topicjaiban, azt se kis művészet előcsalogatni de levan írva itt
  • Alwares
    Megpróbáltam elhiheted, vártam nem ment az automatchben nem talál semmit hiába csinálok megmindent... Lehet tényleg elbénázok valamit de nem hiszem, mikor ráklikkelek egy játékra nem csinál semmit, még a gép se tölt...
  • EmThor
    nem kellett sokat várni és ne legyél ennyire láma, van chat, kérdezd meg, egyébként automatch működik, téképet jelöld be match előtt esetleg az automatch ablakban, mielőtt a kezdésre kattintasz..

• Alwares
    Nah végre sikerül beloginolni is de nem tudok csatlakozni egyetlen játékhoz sem, automatch se talál semmit. Amiket csináltak azokra kattintgatok mint örül, join, join, join, join, join, join, ..... De nem csinál semmit se. Kilöttem a tüzfalat úgy se megy, berakom a tüzfalat úgy se megy, hozzáadom az adott portot nem oké. Mi lehet a baj?
  • Alwares
    Operában is ezt mondja mikor beirom az unique kódót....
    Be sure to enter the key exactly as you received it in the email. If you copy and paste the key and get a message that it is invalid, please type the key manually.
    By clicking "Validate Key" you acknowledge that you have read and agree to the NDA.
    Szóval nem megy sehogy ez az aktiválás, vagy ez pontosan ahoz kéne hogy letölthessem a játékot? Mert akkor nincsen szükségem rá...