Mk Shaolin Monks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még a három csajszival se találkoztam ott tartok ahol jony cage megtekeri a kereket az ajton tovább jutottam aztán van egy hely ahol el lehet menteni onnan nem tudom hova kell menni már sok helyen voltam de nem találtam semmit ezért le tudnád irni a mentés helyrõl köszi
Suha Ákos az isten
köszi de nem tudok regisztrálni de megköszönném ha le tudnád irni hogy mit kell azután amikor barakka elviszi szonnyát,kötelet el kell vágni azután lessz egy hely ahol el lehet menteni aztán nemtudom hogy hova kell menni vagy mit kell csinálni
Suha Ákos az isten
hello valaki le tudja irni hogy hol találok a MK shaolin-hoz végigjátszást köszi
Suha Ákos az isten
hello valaki le tudja irni nekem hol lehet meg szerezni a képességeget swing stb elõre is köszönöm a segitséget
Suha Ákos az isten
tovább tudtunk lépni😄.most a repltie barlangjában vagyunk és nem tudjuk mit kell csinálni a kigyoval ha valaki tud segítsen!please!
elakadtam a living forestben valaki segítsen ha tud
Mortal Kombat rajongók!
Akit érdekel egy átfogó sztori a Mortal Kombat világáról (kezdetektõ -MK1- mostanáig) az jöjjön az Yggdrasil oldalra,és olvasson.
És a szerzõ jó néven veszi,ha regisztrálás után némi kritikát,vagy dícséretet írnátok a történethez. Köszi,csáó!
A cím: YBK
Akit érdekel egy átfogó sztori a Mortal Kombat világáról (kezdetektõ -MK1- mostanáig) az jöjjön az Yggdrasil oldalra,és olvasson.
És a szerzõ jó néven veszi,ha regisztrálás után némi kritikát,vagy dícséretet írnátok a történethez. Köszi,csáó!
A cím: YBK
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Hi all Nem tudna valaki olyan kódokat a játékhoz amivel karaktereket lehet megnyitni? Még nincs memória kártyám és szeretném kipróbálni az összes embert.<#help>#help>
Bocs ha mar volt most olvastam a kamidogun
Egyszeru Dal
Mortal Kombat Shaolin Monks Survival mode discovered:
It allows players to battle against multiple bosses and enemies simultaneously.
Egyszerre lehet több foellenseggel harcolni!
Itt egy kis film rola hogy hogyan lehet megszerezni:
Survival mod
It allows players to battle against multiple bosses and enemies simultaneously.
Egyszerre lehet több foellenseggel harcolni!
Itt egy kis film rola hogy hogyan lehet megszerezni:
Survival mod
Egyszeru Dal
Az összes MK coin mind a 4 karakterrel vidd végig.Szerezz meg minden extrát.Csak ennyi...
.:SOLIDUS:.
Sziasztok már másodszor játszom végig és nem találok egy smoke küldetest sem:Hol vannak azok,és mit kell csinálni?Ha vki tud segitsen!Köszi
http://germantrucksimulator.hu
nem tudja valaki hogy mortal kombat 1-ben hogy lehet használni a különleges erõket? <#zavart1>#zavart1>
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
De megkaptam,és azt a pályát is megcsináltam.Ott Raptile-t kellett lenyomni.
Nem kaptál valami speciális tulajdonságot baraka legyõzése után?Akkor a portálos pályán felmásztál már ahhoz a portálhoz ahol koponyák támadnak rád mászás közben?
Igen azon be is megyek,és vissza jutok a sok portálos helyhez. Itt nem tudom melyik a helyes kapu.Igaz ezekbQl a kapukból nyíló pályákon is voltam már egy jó párban,és meg is csináltam öket.Most a játék kb. 43%-on van.
Lenyomtam Barakkát,Kung Laoval.Utána merre kell tovább vinni a játékot?Aki tud segítsen.
igen próbáltam.semmi.
hát ha ezt megtennéd megköszönném.de segítek.Ahol be kell menni smokehoz a living forestben.
Hát most így nem ugrik be hol jársz,de a kedvedért újra elõveszem a játékot és majd megírom az ötletemet.
Él itt vki?
hi.nem hiszem.ott a sírboltnál egy olyan hely van,ahol a 4 szoborból 2 életre kel,és velük kell-kéne kitörni az ajtót.Nekem csak az egyiket sikerült.
Pontosan így jártam én is.+nem tudom a living forestbe kinyitni a két ajtót sírboltná,vagyis a másodikat,hiába dobom neki a szobrokat.Help please
De már a soul tombnál vok és ott elakadtammiután megöltem a orochi hellbeastot és utána nemtom h mit kell csinálni
srácok azon a pályán 3 olyan degenerált fa van. azért irja ki a 3 hints-t mert mind a hármat meg kell etetni 1x.
Én is csatlakoznék RICKEE-hez,ott én is elakadtam.Annyira egyértelmûtlen ez a játék hogy nemigaz!!Vagypedig hatalmas nagy angol tudás kell hozzá.
Továbbjutottam de most meg a soult tombnál akadtam el már megöltem orochi hellblastot vmit és onnan nemtom h mit kell csinálni.<#rinya>#rinya>
vki <#help>#help>
vki <#help>#help>
Azt írja ki mikor odmamek ahoz az ajtóhoz h reveal all 3 hints to battle reptile nah ez mit jelent és mit kell csinálni??<#help>#help>
hy
megetettem a fát de nem történik semmi mind a 4 dögöt beledobtam pedig
megetettem a fát de nem történik semmi mind a 4 dögöt beledobtam pedig
Én sub-zeroval kezdtem el tolni,mert kódoltam,lehetséges hogy emiatt komplikációk lépnek fel a gameben,mint pl nem nyílik vmi,nem találok vmit stb?
még nem, goronál vagyok nem tom legyözni scorpionnal
Nah,valahogy úgy vettem észre hogy ez is beleszámít mert 9% kaptam amikor scorpionnal végig vittem,és szerintem nekem is sikerült az összes piros coint begyûjteni.Mert a kontentben már szinte minden megvan.Végigviszem sub-zeroval aztán kiderül.Majd irok mi a helyzet!Te végigvitted már a plussz karakterekkel?
én is 91%nál járok. Biztos akkor 100% ha végig viszed scorpionnal és subzeroval is? egy csomó érmét megtaláltam és úgy lettem 91%os
Ha!Én már 91% járok.Scorpion letudva,végig nyomtam.Most jön Sub-zero(a kedvencemet a végére hagytam...)Veled mi a helyzet?Hogy állsz?
Utánna menj el a pálya végére és lesz egy fa,annak a szájába dobálj ellenfelet aztán kinyilik egy ajtó(úgy néz ki az ajtó mint egy kígyó szája)
Akkor rossz helyen próbálod.Nézz körül másik pályarészen a Living Forestben,és keress hasonló törhetõ ajtókat!Meglesz az!
Csak az egyikkel lehet kitörni az ajtót,a másik ajtó meg se rezzen.Ilyenkor mivan??
Hy a segitsen vki plzz elakadtam living forestben nemtom h ott akadtam el h van amikor a vízben 4kígyó körbevesz és azokat a dögöket bele kell dobálni a szájukba nah azután nemtom h mit kell csinálni vki segitsen
thx
<#help>#help>
thx
<#help>#help>