Mk Shaolin Monks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
.:SOLIDUS:.
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Részletesen? Egészesen nem jó? :o
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
RÉSZLETESEN!!
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Egyszeru Dal
Suha Ákos az isten
Én is ott járok ahol susti, csak én egyedül játszom és nem tudom hogy kell továbbmenni. plussz ha valaki tud végigjátszást nagyon örülnék neki mert goggle-n nem találtam :-( lehet én vagyok béna, de legyetek szivesek segítsetek.
Mindent elõre is köszönök ;-)
Tehat beleloktetek a ket tuskebe az ellent? Mert csak akkor lehet tovabbmenni ha jol emlexem.
Egyszeru Dal
Most hirtelen nem tudom hogy írják de ilyen füstös emberke a Living Forestben. Biztos hogy tudod. Állandõan elküld csak nem tudom mit kell csinálni. Vagy az nem is fontos?
wtf?!
Valami új karakter?
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
A Baraka már megvan. Ez tuti,de még megszereztem a falfutást és a falról ugrást. Ezután viszont nem tudom hova kell mennem. Smog-ot már megtaláltam a Living Forestben. De állandóan elküld vhova. Segítsetek please.
Elõre is kössz.
Ui.:Kössz a tippet a Barakához.
Szeretném a segítségeteket kérni. Én Xboxon játszok a MK:SM-szal és nagyon tetszik eddig.
De kezd idegesíteni mert nem tudom hogyan lehet a Barakát kinyírni. Odáig meg van hogy karóba kell húzni a karddal. De mi a kombo. Ha vki tudja írja meg.
Elõre is köszi
Nekem a helyek kellenének kerlek szepen, ahol megtalalom oket.
Egyszeru Dal
van kep vagy ilyesmi mert kb 3 alkalommal voltunk a palyan es nem lattunk tobb etetni valo fat. Sima fanak nez ki a tobbi...A csapkodosakon kivul..
Elore is koszi
Egyszeru Dal
Elore is koszonom!
Egyszeru Dal
Suha Ákos az isten
Egyszeru Dal
Egyszeru Dal