520
Mortal Kombat Shaolin monks
-
djmassive #240 nem először dobjátok be a kék csajszi középre majd ott egy varézs legyengíti és csak kettő ellen fogtok harcolni azokat csak bekell dobni a szélső csapdákban és kész:FATALITY -
djmassive #239 figy ICEMAN MK egyszerű adok egy kódot:
tartsd nyomva az L2-t és úgy írdbe: le,négyszög,fel,le,jobbra,ballra,R2,négyszög majd egy hangot fogsz hallani
ja és amúgy a főmenüben kelllbeírni tudod:single,cooop,vs.mode,kontent...,szívesen -
djmassive #238 PS2 vagy XBOX tök mindegy próbál azt a nagy ugrást(Long Jump)R1 + X -
djmassive #237 mert nem csak egybe kell ahol el kezted a Living Forest ott is még egyszer rúgj bele eggyet meg a kicsi Waterfall-nál,szívesen -
djmassive #236 single player-be 4:Sub-Zero,Scorpion,Liu Kang,Kung Lao
Co-Op-be is
VS. Mode:8:Baraka,Kitana,Sub-Zero,Liu Kang,Kung Lao,Scorpion,Johnny Cage és REPTILE mind meg van nekem csak nem tom hogy kell megszerezni REPTILE-T
létszi ha tudjátok mondjátok má meg,kösz -
#235 hány karakter van a játékban? -
#234 és a karaktereket hogy lehet megnyerni? -
#233 csá all, miért nem nyilik ki Repile barlagnja??? pedig minden zombit belerúgtam a fába -
djmassive #232 Sziasztok!! nem tudja vki hogy hogyan lehet megszerezni a reptile-t minden hol kerestem de nem volt magyar nyelvű,kösz -
#231 ??? én az összes zombit belerugtam a fába, az meg szépen megette
-
gregorio95 #230 hol lehet megszerezni reptilet -
gregorio95 #229 megkell etetni a fát egy zombival kinyílik egy kígyófejű ajtó
-
#228 csá all, mikor oda érek hogy harcolnom kell (kéne) Reptile-val akkor hogy birok bemenni a barlagjába, mit kell csinálni, előre is kösz. -
gregorio95 #227 nem szünt meg a kamidogu
-
gregorio95 #226 nekünk a haverral az összes platform fatality megvan
-
gregorio95 #225 help
-
gregorio95 #224 és hogy lehet embereket szerezni
-
gregorio95 #223 a segítséget tippet megköszönném
-
gregorio95 #222 sziasztok
a haverral elakadtunk a shaolin monks ban shao kan kalapácsot pörget nem tudjuk legyőzni elkezd pörögni és vége nincs valamilyen módszer hogy gyorsan meglegyen és elfelejtsük
-
#221 na mosmá ki is pörgettem és még mindig nincs a Kontent be ben az MK2. pedig mikor megcsináltam az 5. Smoke küldetést akkor mondott is valami Mortal Kombat 2-t tehát sikerült feloldanom csak épp nincs meg:D -
Szabyka #220 Na már az elején elakadtunk :( Haverral jatszunk co-opba es rogton az elejen legyoztunk mindenkit kinyilott egy ajto ott bementunk es vagy 100 ellenfelet megoltunk megsem enged tovabb :( pls help!!!A foldrol lehet felvenni csontokat es koponyakat azokkal kell valamit csinalni ? -
#219 ja most nézem hogy nem is rég :D nem baj azé segítsetek lécci -
#218 csá
látom már rég jártak erre ha valaki mégis benéz az lécci segítsen, mért van az hogy megcsináltam az 5 smoke mission-t és nincs bent a Kontent-be az MK2
??????? -
mksm #217 de -
mksm #216 a baltát kell fel venni és a körrel töröd szét -
mksm #215 legyél távol tőle és lődd -
mksm #214 átt kell vinned az egészet mind a kettővel -
mksm #213 a kört kell meg nyomni ahol a kitanával verekedtél -
dracox #212 nem baj..majd csak megtalálom valahogy:(...a first ruin pedig akkor kapod meg amikor kitana után mentél és meg kellett verekedni jade-el és milénával.. -
#211 Sajna,ebben nem tudok segíteni.Nem jegyeztem meg egyik helyét sem. -
#210 A kört nyomd hosszan.Ha megszerezted már ezt a képességet akkor ezzel tudod szétütni a nagy szobrokat amik a továbbhaladásban gátolnak. -
Jake FX #209 hali!
valaki mondja már meg,mi az a fist of ruin
valami szobortörős de hogy kell használni? -
dracox #208 VÉGRE sikerült kiakasztani...:)köszi a help-et..csak azt nem tudom hogyan lehetne megszerezni azokat az embereket akik rejtve vannak versus modban.tudom hogy kis cointokba vannak bezárva de nem emlékszel pl:ki hol található naggyából?? -
#207 Maradj mindig a legtávolabb tőle,és lődd.De valahol már leírtam,olvass vissza a részletesebb segítségért. -
dracox #206 hy..megint én vok:) nem tudna valaki egy nagyobn jó taktikát shaokahn legyőzéséhez???azután mikor a bazi nagy kalapácsát előveszi..elkezd pörögni és annyi..koop-ba tolom a haverral...PLZ!! -
dracox #205 hali...olyan végigjátszásról én se hallottam ami magyar:(:(..nekem csak egy angol van...de magyar sehol sincs tudtottaml:( -
Katarn576 #204 Üdv mindenkinek. Én csak annyit szeretnék kérdezni hogy a Deception és a Shaolin Monks-hoz nincs valahol egy rendes normális magyar végigjátszás? mert gondolom nem én vagyok az egyetlen aki mind a Deception Konquest módját, mind a Shaolin Monks egyjátékos módját nem tudja 100%-ra kivesézni.
Az a gond hogy a Kamidogu.com oldal megszünt pedig ott meglehetett nézni egy térképet amin minden titkos meg rejtett láda fel volt tüntetve a Deceptionhoz, illetve a Shaolin Monks-hoz is voltak térképek ahol be voltak jelölve a kis piros fénylő gömbök vagy mik amik különböző extra cuccokat nyitnak ki. -
dracox #203 úgy tolom:):)...a haverral megyek koo-op módban:D:D és nagyon jó..most ott járok amikor a nagy kapun mentem be scorpion legyőzése után...csak van valami 2 óriás kristály egy kapu előtt azokkal nem tudom mi a fenét lehetne kezdeni..elmentem egy másik útvolnara ezen a kapun belül és ott vok ahol van az a nagy darab örödg vagy mi 1x már legyűrtük a suol tomb-ban..itt kell felütni a 2 akasztóra a kardos alatvalóit és ott mentünk fel...erre kell menni ahhoz hogy a kristályt szét tudjam törni..ott valami nagy fegyver kéne neki .... -
#202 Igen a levegőben is lehet mégegyszer felütni.A cointok ablakok,falak,rácsok kitörhető dolgok mögött jól el vannak dugva.Jól át kell nézni a pályák minden részét.Sub-zero és Scorpion megszerzéséhez végig kell vinni a játékot Kung Laoval és Liu Kangel is.Egyébként érdemes ketten vállvetve a haverral végig játszani.Vannak olyan extrák amiket csak így lehet megszerezni. -
dracox #201 köszi majd megpróbálom....de olyat lehet csinálni hogy amikor a levegőben van akkor is fel leeht ütni???azt még sose próbáltam....azt szeretném még megkérdezni hogy reptile,sub,zero,scorpio-t csak cointokkal tudom megszeretzni??más mód nincs??ha cointokkal akkor hol vannak azok pontosan???..