Mk Shaolin Monks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kössz megvagyok vele most meg ott cseszõdöm mikor az a hülye köcsög jön rám akit a bunyó vége frelé 2 zöld karddal kéne kinyírni minde 2-veel megcsináltam a csávón a "test your might"-et és itt mindeig kiüt a hülyéje na mind1 majd még peróbálkozok

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Solidus
Ha jól emlékszem a pálya jobb és bal oldalán csapdába tudod csalni õket.Amíg egy szabadulni próbál a másikat ütheted.

.:SOLIDUS:.

hy az egyik tûzeselejû pálya végén elõször rámtámad egy csaj akit még csak csak le tutam karatájjoznide aztán átteleportálunk egy másik helyre és itt már 3 csaj jön rám és nagyon ottragadtam tudtok v.mi tanácsot adni h. hogy próbálkozzak ellenük????

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Solidus
Ha visszaolvasol megtudod.Ha így sem megy jelezd,holnap leírom.

Anubys
Neked is szia!

Részletesen? Egészesen nem jó? :o

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Hogyan kell megszerezni Reptile-t???
RÉSZLETESEN!!
Solidus
#38-as hozzászólás

Milyen 3 majom ? Kalapácsról nekem Shao Kahn jut eszembe. Véletlenül nem a Shang Tsung Kintaro, Shao Kahn trióra gondolsz ? Õket még Én sem gyõztem le, viszont Living Forestben találtam egy életcsíkhosszabbító cuccot, azzal talán könnyebb lesz.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Gaso
gyá! 52%(KO-OP!) amikor azta 3 majmot kell megölni a tournament elött, hogy lehet azt megcsinálni? nagyon elakadtunk nemtudjuk megölni a 3.-at mikor elöveszi a nagy kalapácsot. vki help!
ps2

Egyszeru Dal

Solidus
PS2

Xbox.

Devil Blade
nektem mire van meg a MK????

Suha Ákos az isten

Devil Blade
susti meg gotdamn ahol van két kõ ott folyamatosan jönnek az ellenségek és elõrébb a tüskék az embereket be kell ütni oda és ameddig a tüske tetején van addig rá kell ugrani és aztán meg fel az utra csak ennyi az egész nem kell rá álni a két kõre és be menni

Suha Ákos az isten

Solidus
Világít is a szobor,egy pongyolás alak.

Kár ,hogy nem csinálták meg PC-re jó lett volna.
Azt tudom, de nem találom meg a szobrokat.

a szobroknál lehet menteni
Srácok! Ebben a játékban, hol vannak a helyek ahol menteni lehet ? Már elvittem a játékot a Portalig, de csak a Goro's Lairnél van mentésem. Máshol nem tudok menteni.

Sziasztok!

Én is ott járok ahol susti, csak én egyedül játszom és nem tudom hogy kell továbbmenni. plussz ha valaki tud végigjátszást nagyon örülnék neki mert goggle-n nem találtam :-( lehet én vagyok béna, de legyetek szivesek segítsetek.

Mindent elõre is köszönök ;-)
Solidus
Segítenék,de én egyedül játszottam végig.Minden tereptárgyat megnéztetek?Ellent belevágtátok?Nincs a szobor felületén valami tüske,vagy kard a kezében?

Solidus
Smoke feladatait már kitárgyaltuk.Így szerezheted meg a mortal második részét a kontent menüpont alatt.Csak vissza kell olvasni.

Igen azon már túl vagyunk és a következõ helyiségben van 2 kõ a padlón amire rá kell állni és kinyilik egy lejárat.Itt mindenkit kinyirtunk,de nem tudom hogyan tovább.
Szia!
Tehat beleloktetek a ket tuskebe az ellent? Mert csak akkor lehet tovabbmenni ha jol emlexem.

Egyszeru Dal

sigmavirus1
Szal Smoke

Viva La Virus1!!!

Hello.
Most hirtelen nem tudom hogy írják de ilyen füstös emberke a Living Forestben. Biztos hogy tudod. Állandõan elküld csak nem tudom mit kell csinálni. Vagy az nem is fontos?
Anubys
"Smog-ot" ???

wtf?!
Valami új karakter?

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Hello all!
A Baraka már megvan. Ez tuti,de még megszereztem a falfutást és a falról ugrást. Ezután viszont nem tudom hova kell mennem. Smog-ot már megtaláltam a Living Forestben. De állandóan elküld vhova. Segítsetek please.

Elõre is kössz.

Ui.:Kössz a tippet a Barakához.
Sziasztok!Én 2 emberes módban játszom a fiammal és elakadtunk.Ott járunk amikor azt a bizonyos kart megkell húzni és kijön a két tüske,majd erre ellenség,és tovább.Utána egy másik helyiségben a két kõre egyszerre kell ráállni,kinyilik egy lejárat ahol mindenkit kinyirunk,de nem tudom hogyan tovább.Van egy rács mögött valami,de nem nyitható és van egy szobor amivel nem tudom mit kéne csinálni.Elõre is köszi a megoldást,mert már hetek óta szenvedünk😊
Amikor ütöd a karddal és le kell nyomni és sikerül egy kicsit megszédül aztán dobd bele a kardot ezt asszem 2x kell megcsinálni aztán kivégzés
Hellosztok kéne seggitség pontosan nem tudom hol van reptile léccives segitsetek thx
Hello all!
Szeretném a segítségeteket kérni. Én Xboxon játszok a MK:SM-szal és nagyon tetszik eddig.
De kezd idegesíteni mert nem tudom hogyan lehet a Barakát kinyírni. Odáig meg van hogy karóba kell húzni a karddal. De mi a kombo. Ha vki tudja írja meg.

Elõre is köszi
De nem talalom oket az a baj bocs ,hogy bendzsa vok.
Nekem a helyek kellenének kerlek szepen, ahol megtalalom oket.

Egyszeru Dal

Solidus
Csapkod?Az nem is csapkod amit etetni kell.Csak szája van meg szeme.Abból jó sok van.Na azt kell megetetni az összes pálya részen!Smokenál is.

Ok de tenyleg csak egyet talaltam meg a tobbit nem. Amelyiknek van karma es csapkod gondolom azokat nem lehet megetetni.?
van kep vagy ilyesmi mert kb 3 alkalommal voltunk a palyan es nem lattunk tobb etetni valo fat. Sima fanak nez ki a tobbi...A csapkodosakon kivul..

Elore is koszi

Egyszeru Dal

Solidus
Van 1 vs 1,csak liu kang,kung lao,scorpion,és sub-zero van.Ez hentelés ember!Mész aztán ütsz vágsz,hasonlít a konquestre.Nekem azért tetszik mert a régi részek hangulatát érzem amikor hentelek...Na és persze arra is épül.

Solidus
Nem,scorpion,sub-zero az extra emberek.De ha csak egymás ellen játszatok,akkor lehetsz más karakterrel is.

Barakával lehet menni?

Van benne valami démonkinézetû,amivel lehet menni?

És még valami:Mindig csak ilyen küldetéseket csináltak a videókban,lehet csak simán harcolni is,mint a régi szép idõkben(1 vs. 1)?

Láttam videókat,de mindig liu kanggel,és raidennel mentek,minden karakterrel lehet menni?Lehet karaktert csinálni?Van benn Konquest?A Konquestben csak ember karaktert lehet csinálni?

Solidus
Mindegyiket meglehet etetni!Dobáld bele az ellent akkor amikor kinyitják a szájukat!És azon a pályán ahol smokekal találkozol ott se felejtsd el.

Csak az elsot talaltam meg amelyik mondja hogy etetni kell oket.
Elore is koszonom!

Egyszeru Dal

Solidus
Ajjaj!Van még bõven!Most jönnek a legjobb részek!

Devil Blade
köszönöm nektek a segitséget,már a living forest-ben voltam most tartok reptile legyõzésénél.lenne egy kérdésem hogy azután még sok minden van???

Suha Ákos az isten

Solidus
MINDET megtaláltad?A mûvelet nem megy,vagy nem tudod hogy hányat kell?

En a living foresztben vagyok es tudom, hogy etetni kell a fakat de nem jon ossze sehogy sem...

Egyszeru Dal

A szborszétuseses kepesseget ott kapod meg amikor kitanat kell megszabaditanod a varazslattol es a ket harcos no Jade meg Milena ezt persze nem nezi jo szemmel szal le kell oket gyozni.

Egyszeru Dal

Solidus
Akkor elöször az a képesség kell amivel a szobrokat (amik utadat állják néhány pályán) szét tudod ütni.Már én sem emlékszem hol lehet beszerezni,de ma újra kezdtem a játékot.Nemsokára megírom.Csak most melózom...

Devil Blade
le tudod irni hogy hol találom a szwin meg ilyesmit mert csak a long jump van meg köszi

Suha Ákos az isten