520
Mortal Kombat Shaolin monks
-
#160 PS2 -
Crazy Mate #159 Xbox. -
#158 nektem mire van meg a MK???? -
#157 susti meg gotdamn ahol van két kő ott folyamatosan jönnek az ellenségek és előrébb a tüskék az embereket be kell ütni oda és ameddig a tüske tetején van addig rá kell ugrani és aztán meg fel az utra csak ennyi az egész nem kell rá álni a két kőre és be menni -
#156 Világít is a szobor,egy pongyolás alak. -
joe1980 #155 Kár ,hogy nem csinálták meg PC-re jó lett volna. -
t256 #154 Azt tudom, de nem találom meg a szobrokat. -
snoop dog #153 a szobroknál lehet menteni -
t256 #152 Srácok! Ebben a játékban, hol vannak a helyek ahol menteni lehet ? Már elvittem a játékot a Portalig, de csak a Goro's Lairnél van mentésem. Máshol nem tudok menteni. -
gotdamn #151 Sziasztok!
Én is ott járok ahol susti, csak én egyedül játszom és nem tudom hogy kell továbbmenni. plussz ha valaki tud végigjátszást nagyon örülnék neki mert goggle-n nem találtam :-( lehet én vagyok béna, de legyetek szivesek segítsetek.
Mindent előre is köszönök ;-) -
#150 Segítenék,de én egyedül játszottam végig.Minden tereptárgyat megnéztetek?Ellent belevágtátok?Nincs a szobor felületén valami tüske,vagy kard a kezében? -
#149 Smoke feladatait már kitárgyaltuk.Így szerezheted meg a mortal második részét a kontent menüpont alatt.Csak vissza kell olvasni. -
susti #148 Igen azon már túl vagyunk és a következő helyiségben van 2 kő a padlón amire rá kell állni és kinyilik egy lejárat.Itt mindenkit kinyirtunk,de nem tudom hogyan tovább. -
loga #147 Szia!
Tehat beleloktetek a ket tuskebe az ellent? Mert csak akkor lehet tovabbmenni ha jol emlexem. -
#146 Szal Smoke -
Kurt Wagner #145 Hello.
Most hirtelen nem tudom hogy írják de ilyen füstös emberke a Living Forestben. Biztos hogy tudod. Állandőan elküld csak nem tudom mit kell csinálni. Vagy az nem is fontos? -
#144 "Smog-ot" ???
wtf?!
Valami új karakter? -
Kurt Wagner #143 Hello all!
A Baraka már megvan. Ez tuti,de még megszereztem a falfutást és a falról ugrást. Ezután viszont nem tudom hova kell mennem. Smog-ot már megtaláltam a Living Forestben. De állandóan elküld vhova. Segítsetek please.
Előre is kössz.
Ui.:Kössz a tippet a Barakához. -
susti #142 Sziasztok!Én 2 emberes módban játszom a fiammal és elakadtunk.Ott járunk amikor azt a bizonyos kart megkell húzni és kijön a két tüske,majd erre ellenség,és tovább.Utána egy másik helyiségben a két kőre egyszerre kell ráállni,kinyilik egy lejárat ahol mindenkit kinyirunk,de nem tudom hogyan tovább.Van egy rács mögött valami,de nem nyitható és van egy szobor amivel nem tudom mit kéne csinálni.Előre is köszi a megoldást,mert már hetek óta szenvedünk:) -
snoop dog #141 Amikor ütöd a karddal és le kell nyomni és sikerül egy kicsit megszédül aztán dobd bele a kardot ezt asszem 2x kell megcsinálni aztán kivégzés -
Gumi Hal #140 Hellosztok kéne seggitség pontosan nem tudom hol van reptile léccives segitsetek thx -
Kurt Wagner #139 Hello all!
Szeretném a segítségeteket kérni. Én Xboxon játszok a MK:SM-szal és nagyon tetszik eddig.
De kezd idegesíteni mert nem tudom hogyan lehet a Barakát kinyírni. Odáig meg van hogy karóba kell húzni a karddal. De mi a kombo. Ha vki tudja írja meg.
Előre is köszi
-
loga #138 De nem talalom oket az a baj bocs ,hogy bendzsa vok.
Nekem a helyek kellenének kerlek szepen, ahol megtalalom oket. -
#137 Csapkod?Az nem is csapkod amit etetni kell.Csak szája van meg szeme.Abból jó sok van.Na azt kell megetetni az összes pálya részen!Smokenál is. -
loga #136 Ok de tenyleg csak egyet talaltam meg a tobbit nem. Amelyiknek van karma es csapkod gondolom azokat nem lehet megetetni.?
van kep vagy ilyesmi mert kb 3 alkalommal voltunk a palyan es nem lattunk tobb etetni valo fat. Sima fanak nez ki a tobbi...A csapkodosakon kivul..
Elore is koszi
-
#135 Van 1 vs 1,csak liu kang,kung lao,scorpion,és sub-zero van.Ez hentelés ember!Mész aztán ütsz vágsz,hasonlít a konquestre.Nekem azért tetszik mert a régi részek hangulatát érzem amikor hentelek...Na és persze arra is épül. -
#134 Nem,scorpion,sub-zero az extra emberek.De ha csak egymás ellen játszatok,akkor lehetsz más karakterrel is. -
Crazy Mate #133 Barakával lehet menni? -
Crazy Mate #132 Van benne valami démonkinézetű,amivel lehet menni? -
Crazy Mate #131 És még valami:Mindig csak ilyen küldetéseket csináltak a videókban,lehet csak simán harcolni is,mint a régi szép időkben(1 vs. 1)? -
Crazy Mate #130 Láttam videókat,de mindig liu kanggel,és raidennel mentek,minden karakterrel lehet menni?Lehet karaktert csinálni?Van benn Konquest?A Konquestben csak ember karaktert lehet csinálni? -
#129 Mindegyiket meglehet etetni!Dobáld bele az ellent akkor amikor kinyitják a szájukat!És azon a pályán ahol smokekal találkozol ott se felejtsd el. -
loga #128 Csak az elsot talaltam meg amelyik mondja hogy etetni kell oket.
Elore is koszonom! -
#127 Ajjaj!Van még bőven!Most jönnek a legjobb részek! -
#126 köszönöm nektek a segitséget,már a living forest-ben voltam most tartok reptile legyőzésénél.lenne egy kérdésem hogy azután még sok minden van??? -
#125 MINDET megtaláltad?A művelet nem megy,vagy nem tudod hogy hányat kell? -
loga #124 En a living foresztben vagyok es tudom, hogy etetni kell a fakat de nem jon ossze sehogy sem... -
loga #123 A szborszétuseses kepesseget ott kapod meg amikor kitanat kell megszabaditanod a varazslattol es a ket harcos no Jade meg Milena ezt persze nem nezi jo szemmel szal le kell oket gyozni. -
#122 Akkor elöször az a képesség kell amivel a szobrokat (amik utadat állják néhány pályán) szét tudod ütni.Már én sem emlékszem hol lehet beszerezni,de ma újra kezdtem a játékot.Nemsokára megírom.Csak most melózom... -
#121 le tudod irni hogy hol találom a szwin meg ilyesmit mert csak a long jump van meg köszi